SÅNN ER LIVET


Som dere kanskje vet har jeg vært veldig dårlig de siste ukene, først influensa, så omgangssyke, og nå er det en herlig kombinasjon av de to pluss at visdomstennene mine vokser ut og gir meg et smertehelvette uten like.. Så jeg beklager til de som har prøvd å få tak i meg, jeg har virkelig vært helt død. Jeg skal til Stockholm i morgen med noen venner så jeg satser på at en dag med full avslapning kan gjøre susen for meg, for jeg har gledet meg til den turen lenge. Vi skal på et event for Isadora og ellers skal vi bare slappe av, spise god mat og.. ja, slappe av. Planen var jo egentlig fest og å møte mine svenske venner men jeg klarer ikke tanken engang, haha. Det beste er vel at ALLE som skal reise er syke, det er ikke bare meg.. Så da er vi på litt samme nivå.


Jeg deler noen behind the scenes bilder fra gårdagens shoot.. Får ikke røpe hva det er enda men flere av dere klarer sikkert å gjette seg fram til hva det gjelder uansett. Møtte Kristin (styleconnection) på settet også, elsker henne! Det var en bra dag, og lille Charlie var så klart med på eventyr. Han klarte seg strålende! Bebisen liker å bli tatt bilder av. 

 

Toppen jeg har på meg finner dere her. / skjørt her.

Jeg skal hvile litt og så starter jeg med pakkingen. Min fotograf-venn Joakim er med på reisen så dere kan vente dere masse fine bilder etterhvert! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg