et tips til hvordan du får fin hud

annonse

Som dere vet gikk jeg på noen sterke piller mot acne over en periode som man får utskrevet av lege. Jeg er ferdig med den kuren for en stund siden, og med en gang jeg avsluttet behandlingen ble jeg veldig redd for at alle urenhetene mine skulle komme tilbake. Jeg så etter noe jeg kunne bruke som ikke var like skadelig for kroppen, jeg ville ha et kosttilskudd som hjalp spessielt på huden. Og det fant jeg jo!


Skin Repair, som nå er min nye favoritt funker for alle hudtyper, men er også gunstig for å opprettholde en vakker hud etter bruk av medisin mot acne leste jeg på nettet før jeg selv startet. Og det er helt sant! 

Pillene inneholder kollagen som utgjør den primære støttestrukturen i huden, og sørger for hudens fuktbalanse og smidighet, som faktisk på sikt hjelper mot rynker også. Vakker hud kommer først og fremst fra innsiden, og det er hva disse pillene hjelper med! 

Etter at jeg gikk på den sterke acne-huden ble jeg kvitt kvisene, men huden min var veldig tørr, den så litt “blass” ut og jeg følte at huden var ganske skjør etter en hard behandling og mange år med sterke kurer og kremer. Etter at jeg begynte på Skin Repair har jeg merket at huden min ser mer “fresh” ut, jeg ser sunnere ut i huden og jeg får en finere glød / farge i ansiktet. Jeg er veldig fornøyd, og legger alltid pillene i sminkemappa mi slik at de blir tatt hver dag.

Skin Repair kan bestilles HER, til bare 149 kr. Lykke til 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg