litt snakk om rumpetrening

God formiddag til dere fra en sliten frøken!

Jeg startet dagen med en heftig treningsøkt sammen med min PT – hun er endelig hjemme fra ferie, noe som betyr mye trening framover. Det føltes helt jævlig å trene igjen for å være helt ærlig, men det er godt å være igang. Det kan jo bare bli lettere! Jeg trener forresten på fitfactory, det er veldig greit for da har jeg noen som pusher meg hele tiden og legger fokuset på det jeg vil, som er rumpa. Jeg har jo allerede fått resultater fra treningen vi gjorde tidligere, det er det som gjør meg mest motivert. Så til de av dere som spør hvordan jeg trener rumpa, så er det ikke etter egen maskin men en dame som står og pusher meg på siden. Vi gjør varierende øvelser hele tiden, men jeg passer på å ta en del knebøy og hoppende squats hjemme.

Ellers har jeg borret et hull idag, i munnen altså he he. Det tror jeg faktisk aldri jeg har gjort før? Jeg gjorde det på eurodent, og de er så flinke at jeg ikke merket noe til bedøvelsessprøyten og hele greia var fort unnagjort. Nå er jeg bedøvet i halve munnen, så jeg ser helt merkelig ut når jeg smiler. Men det var i det minste ett steg nærmere regulering!

 

Ellers skal jeg snart dra til grünerløkka og besøke min venninne som er frisør, hun skal nemlig få æren av å ta etterveksten min denne gangen. Jeg måtte få det gjort fort og da stiller gode venner opp, heldig som jeg er! Jeg skal ta med litt godteri og godt humør til henne, så får vi det sikkert kjempetrivelig på salongen. Men først må jeg slippe inn vaskedamen her hjemme! Vi høres om litt 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg