lever alle etter samme plan?

inneholder annonselenker

Dere vet når man aldri har tenkt på eller vært på et sted før, og så plutselig er man der “hele tiden”? Eller når man ikke har tenkt på en person på flere år, så plutselig ser man et bilde av dem og så møter man dem tilfeldigvis samme dag. Eller et utrykk man aldri har hørt før, så får man bruk for det to ganger i løpet av samme dag. Hehe, kanskje litt vanskelig å forklare, poenget var bare at jeg har vært i frognerparken flere ganger på en uke enn på 20 år av mitt liv, samtidig som gamle personer bare har dukket opp i samtaleemner og i virkeligheten over alt. Merkelig, hvordan alt ser ut til å være bestemt i forkant og at vi alle lever etter en slags plan. En halvveis plan, i det minste..

Outfitbilder ble det iallfall, i nydelige frognerparken sammen med enda nydeligere Joakim. Vi har snakket om livet og som vanlig ledd oss ihjel. Ikveld skal vi også ut sammen for første gang på nesten et helt år! Wow, som tiden flyr <3 Ny fresh farge hadde jeg også, fra spraytanhuset. Koden sophieelise gir 40% avslag om dere booker tid via nettsidene deres 🙂

Sko her (og ja, de er behagelige) / veske celne / kjole finner dere her.

Vi snakkes imorgen, eller kanskje til og med på byen! (haha høres ut som om jeg aldri har festet ut, så mye styr som jeg lager…).

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg