Det siste døgnet har jeg blandt annet…

Jeg har vært i frognerparken med fine venninner, sett på at solen går ned og drukket vin..

Jeg har blitt “avhengig” av sushi igjen og tenker på det døgnet rundt. Spiser også derfor sushi i mengder, som ble min frokost idag..

Jeg har kjøpt mitt første par sko fra Louis Vuitton! De er så utrolig behagelige, passer meg perfekt i størrelsen og ikke minst er veldig “meg” i utseendet. En liten materialistisk glede i hverdagen!

Jeg har endelig fått garderobe! Det tok jo bare.. tja, siden april i fjor? Treig med å få enkelte ting gjort er bare mellomnavnet mitt. Garderoben mangler enda dører, men de skal komme om ca 14 dager. Det ser kanskje ikke så fint ut å ha en svær garderobe i stua, men jeg har ikke akkurat noe annet valg. Det er deilig å endelig ha noe sted å oppbevare klærne, så slipper jeg å leve ut av kofferten min slik jeg har gjort helt siden klessalget. Før det var jo klærne nede i en bod i kjelleren..

Amanda på beauty house har fikset neglene mine, og jeg ville ha noe mer nøytralt denne gangen. Jeg er veldig fornøyd! Da jeg fortalte henne hva jeg ønsket meg sa hun “eh, begynner du å bli voksen eller?” Vanligvis ønsker jeg meg alltid lengst mulig, mest glitter og glam, men nå ville jeg tone det ned litt.

(reklamelenke) Jeg har daffet rundt i sløvebuksa, som er min eneste bukse med sleng. Min fineste sløvebukse! Og jeg hater sleng, haha. Den finner dere her.

Og akkurat nå? Jeg sitter og ser ut av vinduet, tenker på livet og venter på en pizza fra Dominos. En fin start på uken for meg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg