norges søteste!

I går på vinkvelden ble vi av en eller annen grunn sittende å se på gamle youtubevideoer fra mgp junior – noe som har resultert i at jeg har den spanske vinneren sin låt fra 2004 heftig på hjernen idag, men det er en annen historie..

Videoene fikk oss etterhvert inn på marcus & martinius, om dere vet hvem de to er? Om ikke så burde dere, for de må være norges søteste! Jeg har jo visst hvem de er veldig lenge men har ikke tatt meg bryet til å sjekke det mer ut, og selv om musikken kanskje ikke er hva jeg vanligvis hører på, så er de utrolig flinke! Virkelige entertainers som ser ut til å elske det de gjør, også er de flinke til å danse i tillegg!? Foreldrene deres må virkelig være stolte.. Vl adoptere dem 🙁

Så disse to ble altså 3 jenter på 20 år sittende å beundre og snakke om hele kvelden igår, hehe.. Og denne sangen her er veldig søt! Bare se på den rytmen og innlevelsen, da.

Denne opptredenen her må jeg bare dele også, ettersom de gruser de aller fleste andre norske artister i både sjarm, innlevelse og å være flinke med publikum. Jeg elsker det her, bra stil har de jo også!

Jeg heier virkelig på disse to, og håper de kan lage musikk og søte musikkvideoer for alltid 🙂 Krysser fingrene for at jeg får møtt de en dag, da skal jeg ta fanbilde!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg