thats life right there

annonselenker

I dag var egentlig planen å dra på teknisk museum sammen med Anne-Sofie, men da jeg våknet i morges tenkte jeg bare på en ting, “VANN, JEG DØR!!”, slik som det pleier å føles etter litt for mange glass kvelden i forveien. Derfor droppet vi alle planer og tok heller en litt skamfull tur til mcDonalds, haha. Og det ble myyye mat..

Vi satt der faktisk så lenge at Anne-Sofie presterte å kalle det et “koselig cafebesøk” etterpå, haha.. Vi fulgte opp med en liten runde i byen for å kjøpe det nødvendige i kveld, som da betyr løsvipper og vodka. Angrer på at jeg ikke hadde det på russekortet mitt, “løsvipper og vodka”. Thats life right there.

 

(annonselenker)Skjerfet er lånt / topp fra nelly her / shorts fra bik bok / veske louis vuitton / sko fra nelly her

Det blir litt mye fest og fanteri når Anne-Sofie kommer til hovedstaden, mer enn det ellers er. Men hun lever som regel i en studenttilværelse oppe i nord-norge så når hun først kommer hit prøver vi å ha så mye fart og spenning som mulig! Derfor blir det også fest ikveld, selv om jeg er usikker på om jeg skal på byen. Jeg liker det som sagt ikke, alt for mye folk, man mister hverandre hele tiden og som regel er det for trangt til å danse / for dårlig musikk, haha. Jeg lengter etter en hiphop-klubb i oslo! Finnes det noe sånt..? Jeg har iallfall aldri vært på det her i Norge, men i utlandet (spessielt Barcelona!) finnes det mye bra. Jeg elsker å danse til hiphop ute, og helst litt oldschool. Men man får vel bare drømme, her får jeg nøye meg med endeløse beats og housemusikk..

Nå skal jeg gjøre meg klar, og så møte denne frøkna igjen! My one and only, Annesopsop (ikke bli sint for snikbildet)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg