på innsiden av telefonen min!

Det er flere av dere lesere som har lurt på hva som skjuler seg på innsiden av telefonen min.. Nå trenger dere ikke lure mer, haha! I dette innlegget vil jeg vise dere hva som gjemmer seg bak pinkoden, selv om jeg misstenker at det ikke er særlig spennende. Jeg er ikke så veldig flink til å bruke telefonen og er heller ikke oppdatert på det siste av apper.. Men, telefon må man jo ha! Jeg har en iphone 6, i fargen sølv 🙂


Meldinger: Som dere ser har jeg 27 meldinger jeg ikke har åpnet, og til sammen med de jeg ikke har svart på er det nok godt over 50. Jeg er elendig til å svare på meldinger, for med en gang innboksen er tømt strømmer det bare inn nye. Jeg ser på det som et evig mas, så til de av vennene mine som vil ha tak i meg.. Ring! Haha. 

  Messenger og facebook: Dette er vel apper de aller fleste har! Jeg bruker messenger mest, og er egentlig aldri inne på selve facebookappen med mindre jeg skal oppdatere fanpagen min (som dere finner her).

Instagram har vel også de fleste? Her heter jeg @sophieeliseblogg

Spotify premium har jeg ikke orket å fikse meg enda, så hvorfor jeg har appen vites ikke, haha.. Samme med snapchat, som jeg heller ikke har.

Soundcloud appen elsker jeg! Den bruker jeg til å høre på musikk, oppdatere meg på ny musikk og til å dele musikk jeg selv liker. Dere finner min profil her.

Perfect 365 er vel mest en deprimerende app, etter å ha sett for fin man blir inne på appen er det nesten tragisk å gå tolbake til virkeligheten, haha.. Her kan du legege på sminke, fikse håret, ja egentlig alt!

Mattilbud er GENIAL! Den må dere ha om dere bor alene, sånn seriøst. Oppdaterer deg på alle de beste tilbudene fra alle matbutikker, gir deg oppskrifter og handlelister etc. Jeg handler aldri uten denne.

Whitagram bruker jeg for å få hvite rammer rundt bildene mine, slik jeg noen ganger har på instagram.

 Uber har jeg brukt endel istedenfor taxi, da kan man velge sjåfør og hvilken bil man vil ha selv, og så blir man kjørt dit man skal og pengene trekkes fra telefonen din, slik at du slipper å ha med deg kort. Jeg har blitt hentet i både range rover og porsche så det er absolutt ikke verst! Vet ikke om det finnes så mye uber-biler i andre byer enn oslo når det kommer til norge, men i alle store byer er det iallfall godt tilgjengelig. 

Aviary er også et redigeringsprogram, men etter at instagram oppdaterte og ble bedre på de fronten bruker jeg det ikke så mye lengre. Men greit å ha!

Det var faktisk alt! Men jeg er veldig glad i telefonen min, likevel 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg