hvordan få lengre vipper

annonse

Jeg tenkte å vise dere mitt favoritt-vippeserum fra swiss lashes! Dere har kanskje hørt om dette før? Vel, det funker faktisk.. Deres vippeserum fungerer slik at du får lengre, sterkere og mer bøyde vipper etter 3-5 uker, og flere av de største bloggerne har gang på gang anbefalt dette produktet. Jeg har selv vippextension, men jeg ser likevel gode resultater på min nedre vipperad – og ikke minst, at mine egne vipper ikke har blitt skadet av å ha extensions! Det er jo mange som mister utrolig mye vipper av å bruke extensions, men ikke meg. Jeg tror jeg kan takke serumet for dette!

Swiss Lashes er veldig lett å bruke, du bare stryker serumet langs roten av øyevippene dine en gang daglig, så vil vippene dine få vitaminer, mineraler og proteiner som gjør at de lever lengre og på samme måte vokser seg kraftigere.

 

Hvem passe swiss lashes for?

  Alle som vil ha lengre, tettere, sterkere og mørkere øyenvipper.

Alle som har fått påført mye slitasje på vippene sine. For eksempel extensions, mye sminke, når man fjerner sminke og med vippetang.

Og ettersom de i swiss lashes er så snille, så vil de gi en rabattkode til leserne mine! Koden lash300 gir 300 kr avslag på swiss lashes 3 ml, der ordinærpris er 795 kr – det vil si, nå for 496 kr. :)

 

 

1 kommentar
    1. Vippeserum for lange vipper – https://nplink.net/5s843hht Jeg har selv brukt det over lengre tid, men har også gitt det igave til 3 personer. De har også erfart effekten. Men man må ha litt tålmodighet. Vippene vokser seg ikke lange over natten. Det tar ca 2 uker med daglig påføring før du ser det, deretter må man fortsette minst annenhver dag.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg