reklame for hva da?

Jeg kom akkurat inn døren etter en hyggelig vapiano-date med Marte. Vi ble sittende å prate i flere timer, det var så deilig! Elsker Marte  Noe som er mindre hyggelig var å komme hjem for å sjekke mailen. For første gang (noen sinne tror jeg?) har jeg fått et brev fra forbrukeromudet, altså de som passer på at vi bloggere gjør jobben vår rett. Det er fair enough, bra at noen passer på og bra at vi har noe å forholde oss til. Problemet for meg er bare at jeg tidligere egentlig kun har lest om reglene via media, og da når noen bloggere har brutt et eller annet. Hvorfor får man ikke klarere beskjed?

Om noe er sponset så skriver jeg om det. Jeg var nettopp hos spraytanhuset og ble brun – dette er noe jeg betaler for. Man kan faktisk genuint like et produkt eller en behandling for å anbefale det videre, og spessielt om man liker eieren så godt som jeg gjør. Hun er herlig, og jeg mener de fortjener litt skryt slik at flere unge blir oppmerksome på at solarium ikke er en nødvendighet, faktisk er det jo mest bare skadelig.. Pluss med en fin spraytan kan jeg gå uten sminke, slik som jeg gjør nå, og likevel føle meg pyntet og fresh 🙂

 

Jeg ønsker ikke at bloggen min skal være kun basert på masse reklame og merking hit og dit, men nå virker det jo nesten som om jeg må skrive “ikke sponset” framfor alt som ikke er sponset også, haha.. Det blir så rart! Nå må man også skrive “reklame” om man har vært på et event, har jeg hørt. Reklame for HVA, om jeg tør spørre?

Dette er sikkert fryktelig kjedelig for dere å lese om, så tilgi meg for det. Måtte bare få ut litt frustrasjon! Jeg synes man skal fokusere på det naturlige og morsomme ved å blogge, som at jeg nå bare sitter i stua mi alene og når ut til så mange mennesker. Det er SYKT, og det er GØY! Ikke spons og reklame hit og dit.

Og med det sier jeg, GOD NATT! ♥♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg