jeg er et dårlig forbilde

Jeg har alltid vært usunn. Sånn bortsett fra den lille perioden hvor jeg som 16-åring levde på vann og knekkebrød, ikke at det egentlig heller er spessielt sunt heller, haha.. La oss bare si, jeg har alltid spist som en idiot som ikke tenker på framtiden. Jeg har vært så “heldig” at jeg ikke går opp i vekt, men dette kan også være farlig, for da merker jeg ikke like tydelig hva alle usunnheter gjør med kroppen min. Sånn helt seriøst, jeg har kunnet leve på godteri en hel uke og ikke brydd meg fordi det er så normalt for meg. Flere dager har jeg hatt kun ett måltid om dagen, som da kan være potetgull! KRISE! Og DET kjære lesere, er ett mye dårligere forbilde enn noen som faktisk spiser sunt og trener.

Jeg har bestemt meg (som jeg har gjort 1000 ganger før), at nå er det nok. Jeg aner ikke hvordan man er sunn, men nå har jeg PT og er i det minste i gang på treningsfronten. Men hva med maten, da? Det må jo være godt! Hvorfor kan ikke sunn mat være godt? Uansett da, idag var jeg på MENY og dette ble med meg hjem..

 

Så nå skal jeg kun ha dette i hus – pluss litt laks og vegetarmat jeg har i fryseren. Og det SKAL holde seg! All denne maten kostet 500 kr, og jeg kan lett brenne 1000 kr på en middag ute fordi jeg alltid skal ha dessert, milkshake etc, som bare er unødvendig. Less is more, eller..?

 

Det er ikke et godt forbilde å være en blogger som “driter i” og spiser cheese doodles på senga – jeg forstår ikke hvorfor de som fronter en sunn livsstil skal få kritikk. Det er jo bare BRA! Man skal ta vare på kroppen sin, og ikke minst hjernen sin. Det er det viktigste av alt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg