vi er alle mennesker

Først vil jeg bare si at jeg har full forståelse for at mennesker er interesserte i andre mennesker sitt liv. Det er derfor vi har instagram, det er derfor vi har blogg og det er derfor vi har facebook. I get it, jeg er en av dem. Leser om kjendisene i hollywood og ser nesten på deres skandaler som en fjern virkelighet som egentlig ikke eksisterer, og at de menneskene faktisk får vondt av all drittsnakk og at de også må legge seg om kvelden enser ikke tankene mine engang. Chris Brown slo Rihanna. Spennende. Britney Spears barberte av alt håret og gikk amokk på en bil med en paraply. Morsomt. Lindsay Lohan i fengsel, Kim Kardashain sin sextape og Lamar sin utroskap. Veldig gøy å lese om – men man forstår ikke at det er mennesker bak alle de juicy historiene, som lever midt i det.

Derfor har jeg nå valgt å sperre kommentarfeltet på bloggen min for en stund. Fordi jeg også er et menneske, og fordi dette er en blogg om meg. Jeg har aldri hatt noe problem med å være personlig, men jeg setter grensen ved privat – og endel ting som har blitt skrevet i kommentarfeltet her er for det første mennesker sine antagelser og spekulasjoner utifra en hendelse dere ikke vet så mye om, drapstrusler og rett og slett ufinheter. Man tar som regel utgangspunkt i hva som har skjedd, og så skaper man sin egen historie. Alltid.

Man løser ingenting ved å krangle i et kommentarfelt. Jeg har sett både fine og stygge kommentarer her i det siste, men la oss ikke glemme at alle mennesker gjør feil. Alle har drama i livene sine og alle har skjeletter i skapet. Gå inn i dere selv, og tenk på de mørkeste stundene i ditt liv. De største feilene du har gjort. De verste tingene du har sagt. Se for deg om hele Norge skulle ha visst om det, og laget sine egne versjoner og påstander og ikke minst truet deg på livet. Det er ikke hva jeg signet up for, og det er ikke slik jeg driver min blogg.

Jeg ønsker å blogge som normalt, men tenkte bare å gi dere en liten heads up på hvorfor dere ikke kan kommentere her lengre på en stund. Om dere liker et innlegg jeg skriver, kan dere heller benytte dere av like-knappen for facebook nederst i hvert innlegg, ellers så kan vi kommunisere på min fanpage her.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg