en tur på bunnpris og en tur på bunnen.

Jeg har hatt en fin dag på klessalg, faktisk fantastisk fin, men den skal jeg komme tilbake til imorgen.

Jeg har hatt en litt mindre kveld, og uten å gå i detaljer er det enkelte dager slik for meg at jeg ikke engang mestrer å gå til nærmeste bunnpris. Hvorfor? På grunn av netthat. Desverre. Nå høres det kanskje ikke så ille ut, men jeg har blitt så overbevist igjennom flere år at jeg “bare” er fin på bilder, er ekstremt fotogen, men er så stygg i virkeligheten at folk blir skuffet når de møter meg. Disse ordene har jeg fått høre, hver dag, både på bloggen og av folk som møter meg i flere år, og jeg tror på dem selv. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for ja – jeg er veldig fotogen. Men jeg redigerer ikke bildene mine, og jeg er jo samme person, lys og vinkler kan bety en hel del. Det høres sikkert så fjernt og rart ut at jeg skal ha lite lyst til å gå ut av mitt eget hjem på bakgrunn av et par slengbemerkninger, men dette er de eneste kommentarene som faktisk tar på meg. Fordi helt ærlig, så vet jeg ikke hvordan jeg ser ut i virkeligheten. Jeg vet at jeg ikke er dum, og jeg vet at jeg ikke har stygg kropp, og jeg vet at jeg er snill. Men jeg aner jo ikke hvordan jeg ser ut annet enn på bilder og på film. Jeg vet jo, fordi jeg er såpass smart, at jeg har det veldig bra. Jeg er ekstremt heldig med livet jeg har, og hvordan jeg ser ut, men også hvordan jeg er som person. Generelt sett. Bortsett fra at jeg nå ikke klarer å gå ut døra fordi jeg er redd for å møte noen som skal bli “skuffet” over hvordan jeg ser ut. Og jeg VET hvor teit det høres ut, og jeg vet hvor flaut det er å skrive det, og jeg vet at jeg er “voksen” og burde takle det bedre. Men når man hver dag i fire år har fått høre at man skuffer folk som møter en så blir man litt.. helvette heller. Jeg fungerer kun på internett, og ikke i det virkelige liv.

Det er ikke en enkel hendelse som har utløst dette. Det er vel heller bare noe som tar meg igjen, med jevne mellomrom. Jeg vet at dette sikkert er godt å lese for enkelte der ute. Og ja, da får dere ta denne lille gleden, som muligens er høydepunktet av deres liv. At jeg til tider har det kjipt, for bedre enn dette blir det nok ikke i de tragiske haterlivene deres. Gratulerer. Fordi man kan jo ikke være søt, ha god økonomi, være reflektert og snill samtidig som man har det bra. Gratulerer – jeg har dager hvor selv en tur på bunnpris er vanskelig.

Men hva skal man gjøre, da? Jeg elsker jo dette. Og det ødelegger meg litt noen ganger.

Tror ikke vi trenger noe bilde av meg her. Alle står fritt til å tolke hvordan jeg ser ut.

  1. Damnit Sophie, gleder meg ikke å lese slikt som dette. Vi har alle dager hvor vi føler oss dårlige, og du må da nesten ha flere enn de fleste. De fleste slipper å tenke på hva alle andre mennesker som man ikke kjenner en gang, har å si om seg selv. De fleste har nok med å tenke på de rundt seg, og har da kanskje mer tid til å være negativ mot andre, når de egentlig burde bruke tiden på noe som er positivt for dem og de rundt seg. Faen altså, nei du må bare si “fuck em” til slikt noen ganger. Fordi ingen mennesker kommer til å kunne please alle andre, du kommer til å skuffe noen folk, det gjør vi alle, fordi vi er alle så flinke til å sette opp folk på høye troner, og når de ikke lever opp til forventinger, blir vi skuffet. Vi gjør det hele tiden, og vi må stoppe. Vi er alle bare mennesker tross alt. Ingen er perfekte, og vi må slutte å behandle andre folk som at de var det. Fordi du er ikke perfekt, jeg er ikke perfekt, leserne dine er ikke perfekte, men vi er faen meg awesome så lenge vi har en positiv attitude når vi skal omhandles med andre. Dette ble langt, men jeg ville bare kommentere noe, at yes life is shitty sometimes, men det er også faen meg bra så ja. Eheh stååå pååå jentee c:

  2. Kan banne på at du ser bra ut i virkeligheten også! Jeg har ikke møtt deg – men kjære deg, ingen er så heldig på så mange bilder, over så lang tid. Du er fin som du er, drit i hva de andre sier – spis en is og vær glad! <3

  3. Du e så fine atte 😊 haters gonna hate me eller uten extansions, ettervekst, lausvipper, sminke… Vær deg sjøl å hold hodet høgt 👍😉

  4. Kan ikke du bare slutte å blogge, og hvertfall slutte med å være med på tv-program (mitt dansecrew, bloggerne, god morgen Norge, god kveld Norge osv.). Et drit lei av å se deg så mange plasser.

  5. Sophie du er den finaste eg veit. Tenk heller på alle som ser opp til deg, ikkje dei få som skal slenga med kjeften fordi dei ikkje ha noko anna å drive med.

  6. godt det finnes flere av oss, du er så ærlig og så reflektert over det du skriver om. elsker at du analyserer alt, til og med det som du kanskje tror du noen ganger står alene om, men tro meg, jeg kjenner meg så sykt igjen. du inspirerer så mange du, du aner ikke! elsker disse innleggene du skriver som er så ekte, såå ekte som de kan få blitt. det er netopp dette som gjør deg til en super god blogger. om de som klikker seg inn på bloggen din og skriver noe negativt på disse innleggene har enten en stygg personelighet eller er rett og slett de som ligger under kategorien “stygge” , noe som er jævlig slemt å skrive, men også så sant.
   u go ,sestra

  7. Anonym 21:09: Fuck you. Sånne som deg er bare verdiløse dritt folk. Hadde spytta deg i trynet hadde jeg møtt deg.
   Sophie, det sårer meg sånn at folk skal være så grusomme mot deg. Jeg kjenner jeg blir så oppgitt over hvor langt mennesker kan gå med å være så fæle mot andre. Du har jo faktisk ikke gjort noen noe. Feel better <3

  8. Ingen er perfekte uansett, så prøv å vær fornøyd selvom jeg skjønner at det kan være vanskelig. Men jeg tror de kan si sånn om mange bloggere. Sisteplass bloggere sa jo at hun var ikke så fin på bilder, så folk skulle bli positivt overrasket. Jeg tror du er fin i virkeligheten også. Alle blir finere på bilder! 😉 <3 Prøv å tenk så positivt du kan!

  9. Forstår så utrolig godt at du føler og tenker det slik! Jeg er langt ifra en offentlig person, men hadde jeg fått kommentarer av folk rundt meg at jeg “er såå mye finere på bilder” hadde jeg garantert begynt å syntes det hadde vært vanskelig å vise meg selv i offentligheten og tenkt at “alle tenker det samme”.
   Har egentlig ikke noe annet enn å si at jeg forstår deg utrolig godt! Må være drit tøft

  10. Har hatt det samme problemet selv, fikk panikk om det ringte på døren å jeg hadde tatt av meg
   Sminket for kvelden. Gikk aldri ut uten sminke å hadde veldig dårlig selvtillit ( mest fordi folk kommenterte stygt opp igjennom årene ). At jeg hadde uren hud, for tynn, for høy, Rødlig hår , for bleik , Men en dag snudde det seg totalt. Etter jeg fikk barn ble tankegangen helt anderledes. Tror nok de fleste unge jenter har det slik. Men det er nok litt ekstra ille for deg når folk kommenterer det. Men vet du hva? Samme faen hva de synes vel. Du har en kjæreste som forbudet deg å du liker utseendet ditt selv. Så bare gi f i hva folk mener de er nok ikke så jævelig mye bedre selv. Husk at skjønnhet lyser fra innsiden og ut. Lær deg å elsk deg selv ❤️ Det vil alltid være noen som ikke liker deg eller kommenterer noe. Men det vil alltid være fler som elsker deg å ser opp til deg. Inkl meg selv. Jeg er 7 år eldre en deg men ser mer opp til deg en de fleste på min egen alder. Du har kommet langt og ikke uten grund. Du er STERK ❤️

  11. Du må ikke ta deg nær av mobbara med stygge kommentara.. Endten er de sjalu på deg ellers så sliter de psykisk på ett eller annet vis.. Alltid lettere å mobbe/snakke stygt om andre,når enn sliter sjøl.. Så hev hode å gi blanke F”’ i hva andre skriver til deg 🙂
   Du har en utrulig bra blogg og er en fin person stå på 🙂

  12. Æ har møtt dæ i harstad mange ganga å du ser veldig pen ut i virkeligheta dt ska æ love dæ de som har sagt de tingan te dæ e garantert bære sjalu så bærebære fortsett å blogge å vær dæ sjøl og ikke minst stol på dæ sjøl❤❤😊❤❤

  13. Sant du ser anneledes ut på bilde en i virkeligheten 🙂 så sant som de fleste sier DU ER PENERE på bilde en i virkeligheten du er Kunn ok . For å være helt ærlig .
   Men jeg liker høyden din as 🙂 eneste jeg synes er fint faktisk !
   Så FAKTA du er ikke så pen i real life som bildene . Men man ser jo ikke ut som på bilde som in real uansett 😉

  14. Blir så lei meg av slik lesning, idiotene får viljen sin. De får trykket deg ned – og det er ikke rart. Det er så utrolig hva mennesker får seg til å si og gjøre mot andre mennesker og vesner. Hvor er respekten? Hvor er empatien?
   Sophie Elise, du er utrolig vakker. Hadde jeg fått møte deg så hadde jeg ville fortalt deg det, fordi du er det. Så deg faktisk på Hove i 2013, beundrer deg så fælt. Men jeg tør ikek gå bort, jeg føler meg som en plageånd! Hahahha(Selv om jeg vet at du ikke ser på det slik). Men Vit det, du er vakker, du er bra. Du gjør noe godt for både dyr, mennesker og kloden vi bor på. Du er en god person. Håper jeg treffer på deg i Oslo en dag – vi deler jo hjemsted. Du fortjener å høre det! Spesielt når andre mennesker får deg til å ha det slik.
   Loves and kissess! (Hilser fra den lille Franske Bulldogen min Damon :* )

  15. Kjære Sophie Elise! Jeg håper du leser denne kommentaren og tar den til deg. Jeg er en person som ALDRI legger igjen kommentarer noen steder. Jeg leser aldri blogger. Men likevel har jeg tastet meg inn på blogg.no for å finne bloggen din i dag. Jeg følger deg på instagram, og har igjennom en periode sett alle de stygge kommentarene folk slenger ifra seg. Det er helt utolig hvordan folk kan si slike ting til en person de aldri har møtt før. Nett-troll! Det jeg gjerne vil si er at jeg synes du er kjempetøff! Og ikke minst vakker. I virkeligheten og på nett! For meg så virker det som du lærer noe hver dag, og blir sterkere på innsiden. Og det er det som teller. Ha det bra med deg selv, du er virkelig ei topp jente som har kommet bra ut av det! Gå på bunnpris å gi faen! Hehe:)

  16. Møtte deg på Justin Bieber konserten i Oslo Sophie, og jeg kan si med hånda på hjertet at du er like nydelig i virkeligheten som på bilder. Jeg kjente deg igjen med en gang, og det var så koselig at du ville ta et bilde med meg, til tross for at du ble filmet til bloggerne. De som kommenter dette , gjør det av misunnelse.. Og jeg skjønner godt hvorfor de er misunnelige, se på deg! 🙂 Stå på, Sophie. Du er vakker både på utsiden og innsiden!

  17. Det er sprøtt hvor ekle noen folk er. Vet egt ikke hva jeg skal si, det er vondt å lese det her.. Du er nydelig Sophie, både på ekte og på bilder. Har sett deg på tv, og synes du ser kjempefin ut. På sånne dager, bare husk hvor mange som ser opp til deg, har respekt for deg, og synes du er nydelig. Og folk som slenger dritt til andre på andre på nett, må ha det ille med seg selv. Og det de sier har med hvordan de føler om seg selv, og det har ingenting å gjøre med deg.
   Ha en fin kveld, Sophie 🙂

  18. Vanskelig for oss andre som ikke er kjent å sette seg inn i din situasjon. men å lese at du ikke klarer å gå til butikken fordi du har fått høre at du ikke er like pen i virkeligheten er helt sykt. Folk som sier sånt må være dritsjalue eller bare rett og slett idioter!! Du er RÅ, Digger personligheten din og utseendet ditt. Du er ikke redd for å si hva du mener eller kle deg som du føler og det burde det stå stor respekt av. Jeg er ikke så tøff selv men jeg leser bloggen din sånn nesten hver dag og du inspirerer meg mye i hverdagen til å være enda lit mere meg selv ute blant folk. SÅ fortsett som du er og ha tro på deg selv!:)

  19. Du vet, de som virkelig er de ekte leserne dine og fansen din vil synes at du er ubeskrivelig nydelig bestandig, både på innsiden og utsiden ♥ Du har så enormt stor grunn til å gå med hevet hode!!!!
   Du må ikke la slike folk som sier negative ting styre livet ditt. De prøver alt de kan at du skal få ett forvrengt syn på deg selv, det må du ikke få! Da har de oppnådd det de ville! Det er mye av det som jeh tror bunner i sjalusi, jeg mener du har masse penger, du er populær, du kan reise ditt du vil, du ser ut som en nydelig Barbie med brunt hår! Du har livet mange jenter streber etter!!
   Så gå med hevet hodet inn på bunnpris, og du føler seier når du kommer ut igjen! 😀

  20. Drit i hva andre syns om deg!!
   Du er den du er, ingen kan forlange noe annet!
   Blir så provosert av folk som ikke skjønner at å mobbe noen eller å slenge stygge kommentarer ikke er greit!
   Jeg har ikke møtt deg, men du er sikkert et fantastisk menneske som mange ser opp til.
   Selv kjenner jeg meg mye i dette og jeg vet hvor hardt det er å få så mye dritt slengt hver eneste dag.
   Det er ingenting galt med deg, stå på!!
   Husk bare på alt det som er fint i livet, du har så mye!
   Jeg sier det bare igjen stå på!
   Klem fra meg😉

  21. Får så utrolig vondt inni meg når jeg leser dette! Jeg har sett deg både på bilder og i virkeligheten, og du er like vakker uansett hva! Både på innsiden og utsiden <3 jeg kan godt skjønne at det må være utrolig vanskelig og vondt og få slike kommentarer, og jeg personlig tror ikke jeg hadde klart å takle så mye negativitet. Men jeg vil at du skal vite at alle de som gir deg sånne kommentarer er folk som gjerne ikke har det så fint med seg selv og lever på å rakke ned på andre for at dem selv skal føle seg bedre! Du er fantastisk Sophie, aldri tvil på det. <3 god klem!

  22. Du er ikke spesielt fotogen, du har bare mestret å ta bilder av deg som ligner minst mulig på deg. Derfor du syntes de bildene er fine, de ser ikke ut som deg. Når du tar så mange plastikke operasjoner og what-not så må du nesten forvente å få hate på hvordan du ser ut. Det skriker usikkerthet over hele deg jenta mi.

  23. hei nydelig
   du er så kjønn d må du aldri tvil på!
   sliter me å gå t butikken pga angst æ å så veit akkurat koss du har d nydelig.
   hev deg over alle som må trokke på folk får å føle seg bedere de kommer aldri t å ha d bra me sæ shøl.
   klem fra fast leser
   xoxo

  24. Ååh 🙁
   For å være ærlig så syns jeg du ser 1000 ganger bedre ut i virkeligheten! Ikke at du ikke ser bra ut på pc, men jeg kan love deg at jeg ble oveerasket første gang jeg så deg – jeg syntes allerede at du var pen, men så var du ENDA penere!!
   Ikke at utseendet betyr så mye, jeg kan love deg at om du eks. Fikk en brannsår over hele ansiktet ellernoe sånt så ville jeg ha likt deg kjempe masse uansett hvordan du så ut! Personligheten din er så fantastisk at utseendet ditt bare er et bonus !
   Skulle ønske jeg kunne gjøre noe for å få deg til å føle deg bedre, men tror allerede at du vet hvor mye jeg ser opp til deg og liker deg 🙂 <3

  25. Sophie, du er ei smart jente. Og jeg kan tenke meg at du har fått høre opptil flere ganger at du ikke ser ut som samme person i virkeligheten som på bilder. For en stund siden hadde du en videoblogg (saklig videoblogg som du kalte den) der du fikk fram at poseringer, vinkler osv kan gjøre MYE at man ser bra ut. Og det stemmer.
   Du er ei veldig vakker jente, du er ikke stygg. Men jeg ska være enig med de som mener du ser andeledes ut i virkeligheten, at det faktisk stemmer. Når jeg så på Bloggerne, så er du andeledes enn på bildene.
   Som vist på enkelte videoblogger, feks videobloggen su la ut nå nettopp når du var i Harstad. Det sees tydlig at du er en veldig usikker jente. Jeg tror du sammenligner deg selv med “de store” kjedisene – og kanskje føler mye press..? Stemmer det?
   Det virker som du er veldig usikker på deg selv. Du føler presset med å se bra ut. (Det forstår jeg, når du må vise deg hver dag til hele Norge). Men mye av den tullingen din, sånn som på videobloggen jeg nevnte ovenfor – gjør at du virker usikker på deg selv og må derfor tulle usikkerheten bort. Hvorfor? Du er ikke så sikker jente som du skal ha det til. Du har selvtillit og sikkert et bra selvbildet. Og som sagt så skjønner jeg at du føler mye press. Men kan du ikke heller da slutte å skjule usikkerheten? Du er ikke alene om å være usikker. Men det blir kleint med slik tull når man istedenfor ser at du er usikker.

  26. Du ser bedre ut på bilder enn det du gjør i virkeligheten. Fleste damer i 20-årene drar den litt langt med tanke på filter osv før de legger ut kleine selfies så det er ganske normalt nå til dags. Du er da fortsatt sexy som faen i virkeligheten.

  27. Tenk på at; så læng kjæresten din og ainna folk du bry deig om suns du e fin, å dæm skjer deig i fra fleste vinkla og forskjellig lys. Du virke som ei snill og reflektert jente, å te syvende og sist e det det som betyr nåkkå. Å i har itj nå tru på at du ikke e fin i virkeligheta.
   Skjer det e mang fine kommentara her, ta te deig dæm, og gi faan i dæm som e usakele.

  28. Stakkars.. Du trenger jo hjelp. Så mange operasjoner du har tatt, og er så nydelig. Men allikevel må du gå rundt med digre hetter når du går ute, for å gjemme deg..

  29. Jeg leste et sted at når du først klarer å gi slipp på tankene om hva andre synes om deg , først da klarer man å føle seg fri. Jeg synes ikke du er stygg, Hverken på bilder eller i virkeligheten. 😉

  30. Okei, det her er aller første gang jeg kommenterer på bloggen din, men føler det trengs å bli sagt. Første gangen jeg så deg var på tusenfryd, jeg jobba der. Husker ikke om det var 2011 eller 12. Men jeg husker jeg så deg og tenkte at du var veldig pen! Men jeg ante ikke hvem du var. Helt til noen dager etterpå så hadde du hatt en “blogg krig” med tcmn, så jeg gikk inn på bloggen din og begynte å lese nedover, og fant ut at det var jo deg jeg hadde sett. Jeg så at du var ikke bare pen, du skrev veldig bra også. Helt siden da har jeg lest bloggen din.
   En annen gang var jeg på rosenhoff og venta på trikken, da jeg så deg komme gående nedover bakken. Skjønte ikke at det var deg da heller, men igjen så tenkte jeg at hun var veldig pen. Samme dag så leste jeg bloggen din og skjønte på klærne dine at det var deg jeg hadde sett!
   Så begge gangene jeg har sett deg, har jeg ikke skjønt hvem du var, men har tenkt begge gangene at du er veldig pen 🙂

  31. Heihei 🙂
   Drit i hva idiotene sier, deres mening teller ikke. Du er nydelig, på innsiden og utsiden. Ikke la noen andre fortelle deg noe annet.
   <3

  32. Hvis du ønsker det så burde du ikke ha lest eller kommentert denne bloggen 😂 Lol til deg! Til Sophie ❤️ Håper virkelig ingen har sakt no stykt på klessalget ditt i dag ?

  33. Gi faen i hva hatere sier! Du er utrolig vakker, du aner ikke! Du er en stor inspirasjon og et forbilde for meg. Blir lei meg av å lese alt dette, skjønner ikke hvordan noen kan synke så lavt å si noe sånt til deg. Blir oppgitt. Vil bare at du skal vite at du er helt nydelig både på innsiden og utsiden, ikke tenk noe annet.

  34. Eg får så vondt av å lese dette. Eg blir så jævlig provosert over kor frekke folk kan ver.. Du e utrolig vakker, på bilder og i virkeligheten. Forstår ikkje koffer noen har et behov for å tråkke andre ned.

  35. Hei Sophie! Jeg skal snart legge meg, skal tidlig opp på jobb i morra, og kiden våkner klokka seks😂 og jeg kommenterer aldri på blogger, men måtte bare gjøre det nå, for innlegget ditt gav så sterkt inntrykk en søndags kveld😊 folk som skriver sånne hodeløse innlegg er jo helt klart stalkers😂 her er en fin kommentar isteden: liker deg, og liker at du har fått til så mye i en bransje som er helt crazy 😊 go girl! Hilsen fra Haugesund

  36. Fyfaen i hælvette!!! Er du helt særiøst? Kan du lyge så mye på bloggen din. Du sier du IKKE redigerer bildene dine når det er under en mnd siden du la ut bikini bilder av deg selv der man ser at du absolutt redigerer bildene sine. Du klager og sytyer, samtidig mens du sliter av at folk er ærlige eller frekke. Det værste er at du lyger så mye til leserene dine. Du burde ha stått frem å sagt hvorfor du redigerer hoftene dine og hvorfor du er så sykt opphengt i hvordan folks ser på deg? NÅ mistet jeg all troverdigheten for deg. VI VET du har redigert kroppen og spesielt rumpa di FLERE ganger. Men du klarer faen meg å lyge rett ut i et innlegg som skal handle om at du har det tøft. Du spiller bare på samvittigheten til lesere uten å være en dritt ærlig sjøl. Så jævlig kvalmt!

  37. og du ber faen meg om rare blikk og kommentarer når du fokuserer SÅ mye på å se “perfekt” ut i en verden som ikke er EKTE!

  38. Du er ei søt og fin jente ❤️ vi var på klesalget deres i dag, hadde med meg min datter i dag som synes du var så fin .. Ikke hør på alle desse sleng kommentarane, ikke la de få ødelegge livet ditt.. Hev hodet, du har komt deg mye lengre enn de.
   Stå på!! Heia på deg ☺️

  39. Hei sophie
   Ikke tenk på hva folk sier. Det vil alltid være haters. vi har jo sett deg på kamera og du ser enda finere ut i virkeligheten. prøv å ikke sette fokus på sånt. du er skapt slik som du er. og alle er unike på sin egen måte. man må ikke se perfekt ut. for vi lever ikke i en perfekt verden. det første med livet som er viktigt er helsen. fokuser kun på at du har det bra og lever sunt og er akkurat som du er. alt annet har ingenting å si.

  40. Sophie, ikke bry deg om hva de sier. Jeg har selv sett deg, faktisk 6juni da jeg skulle på ferie og du var tilfeldigvis på gardermoen og skulle også reise. Du har en så fin stil og du har skjønnhet. Kan ikke huske jeg ble “skuffet”, ettersom jeg syntes du så lik ut som på bloggen. Hold hode oppe og drit i hva andre sier. Vi er alle perfekte på våre måter og det er du også.

  41. Jeg møtte deg da det var Justin Bieber konsert i Oslo. Jeg kan love deg at du ikke er stygg. Du er superpen, og en av de søteste jeg har møtt. Dessverre er det så mange som tar sjalusien sin alt for langt. Se deg i speilet, smil og si til deg selv at du er pen 🙂

  42. Jeg har møtt deg flere ganger i virkeligheten, bla annet på hove i fjord hvor du sikkert var sliten og lei som alle andre etter mange dagers festing i strekk og jeg har ikke blitt skuffet over hvordan du har sett ut i virkeligheten, heller tvert i mot! Jeg blir alltid like posetivt overrasket!! Drit i hva alle andre sier!

  43. dette er veldig rart, men jeg kjenner meg veldig igjen. Jeg har aldri fått høre det, men er alltid så ”redd” for at jeg kanskje ser bedre ut på bilder enn irl, fordi bilder er tatt fra mine beste vinkler osv. så hvis jeg møter på noen som jeg vet at kun vet hvem jeg er gjennom nett, så blir jeg litt sky fordi jeg er litt ”redd” for at de kanskje tenker at ”eh det er ikke dette jeg så på bildene”. Altså jeg vet at jeg ser bra ut(hvis det er lov å si det haha), men blir uansett veldig ukomfortabel i sånne situasjoner fordi jeg heller ikke vil ”skuffe” noen med utseende mitt. Og jeg har verken blogg eller er kjent, så kan ikke tenke meg hvor ille det må være når du faktisk er eksponert for såå mange mennesker…jeg legger veldig sjeldent ut bilder både på facebook og instagram og det er nettopp fordi jeg er redd for at jeg ser bedre ut der haha

  44. Jeg relaterer så sinnsykt til dette innlegget. Takk for at du får oss andre som har det slik til å føle oss mindre aleine om det.

  45. Helt klart at du har BDD. Det er jo ikke rart med tanke på hvor ondskapsfulle mennesker er mot deg når de lyver om utseende ditt og sier du er stygg. Det er du jo langt ifra. Du er vakker. På bilder, på film, og i virkeligheten.

  46. Dette er noe jeg kan si meg uenig i. Jeg var på klessalget deres i fjor, og jeg ble så overrasket. Jeg husker jeg sa det til deg “Herregud, hvor pen du virkelig er.” Og jeg ble faktisk skikkelig sjokkert over hvor nydelig du er i virkeligheten, fordi det er jo som oftest omvendt, at på bilder ser man kjempe pen ut også i virkeligheten er man helt vanlig. Og dette er ikke noe jeg sier bare fordi du er Sophie Elise, men fordi jeg virkelig mener det. Så kast fra deg den tanken, du er virkelig nydelig i virkeligheten!

  47. Du er nok ikke stygg, men du har klart å lære deg å gjøre deg til på bildene du legger ut.
   I virkeligheten ser du ganske vanlig ut. Som en jente som prøver å se bedre ut med hjelp av mye dilldall som egentlig er juks:)
   Selv om noen synes at det å pynte eget utseende så mye er helt greit.
   Men jeg mener at det bør være rart å få komplimenter ang. f. eks håret når det egentlig er håret til en (mest sannsynlig) fattig kvinne fra India eller et annet land.
   Eller ta øyevipper f.eks. Det at det ser bra ut betyr kun at man gikk til en dyktig person som satt det på, og så hadde man penger og tid til å sette de på:)
   Jeg så deg på Oslo S en gang og du så ut som en helt vanlig jente, ikke styggere enn noen , men heller ikke som den aller peneste av alle her til lands
   Selv om for noen fremstår du slik på nett.
   Og det er det som er greia
   At det at du er så kjent blant unge jenter som til og med ser opp til deg (noe jeg kan overhodet ikke fortså hvorfor noen kan gjøre det:)), er ganske vanskelig for meg å forstå. Virkelig! Du er et bloggfenomen sånn sett. At du som en ganske vanlig jente klarte å bli kjent via blogg og kan tjene masse penger på å skrive om tja ikke noe spesielt sånn egentlig, er ganske spesielt og rart.
   Bra for deg da:)
   Du er ung og tjener godt uten noen som helst utdanning, blir invitert på TV program,og så videre… Dette er bare så rart.
   Du trenger ikke å ta utdanning, trenger ikke å sende CV og søknader og sitte å vente på at noen skal tilby deg jobb..
   Og hva har du egentlig gjort for å få alt det:)? Ikke noe spesielt, men du klarer åpenbart å skrive på en måte som unge jenter liker, selv om du ikke skriver om noe spesielt
   Og så er det slike innlegg da. Du søker etter sympaty fordi du virkelig er lei deg på grunn av noen stygge kommentarer eller er det bare for å fremstå som vedlig sårbar, noe som skal sørge for å tiltrekke seg lesere? Det er du bare du som vet

  48. Hei Sophie!
   Jeg håper du ser dette!
   Jeg har fulgt bloggen din i mange år, og jeg følger med på hvert eneste tv program du er med på, og jeg syntes virkelig du er helt fantastisk. Du er kjempe fin og pen.
   Jeg var på klessalget ditt i dag, og du er like pen i virkeligheten, om ikke penere. Du var så liten der du sto, og det er sjarmerende, virkelig. Du er sinnsykt fin og flott!

  49. Det er så mange dårlige folk der ute… Det handler jo ikke om deg, Sophie, men om dem og om deres egne sviktende selvfølelse når de skriver og sier sånne stygge ting. Vet du hva, det vil alltid være noen som har behov for å trykke andre ned for å få det bedre selv. Hvordan kan du leve i offentligheten når det er sånn? Du må beskytte deg på en eller annen måte. Kanskje du burde få noen til å moderere kommentarene? Og så burde du finne noen å snakke med om dette. Går du til psykolog nå? Det er nok ikke dumt å prate med fagfolk om det her, for du blir så utrolig utsatt i den posisjonen du har. Og så har du i tillegg blitt mobbet i oppveksten, og da blir det sikkert ekstra kjipt. Egentlig burde man jo ikke bry seg så mye, enten kommentarene er positive eller negative. Det viktigste er bare en ting, og det er hva DU synes. Pass på deg selv, da! Ønsker deg masse lykke til!

  50. Ikke tenk på hva de andre sier sophie, jeg har sett på noen av kommentarene her og jeg syntes det er kjempe trist at du får stygge kommentarer hver dag 😢
   Du må bare tenke at du er like mye hvert som de uansett hva, og om de ikke har noe bedre å gjøre enn å skrive stygge ting til deg, så lurer jeg på hva som er problemet dems..
   Du er utrolig fin sophie og det skal du vite! Jeg syntes det er veldig bra at du sier i fra!!❤️
   Klem 🌺

  51. Får helt vondt i hele meg av å lese dette her. Drit i haterne, prøv i hvert fall – for du ser kjempebra ut!

  52. De fleste som kommenterer slikt gjør det bare for å få deg til få deg til å føle deg ikke bra nok. Du har jo sett deg selv på Mitt Dansecrew, og du så smashing ut uansett hvilke vinkel eller hvilket lys du ses i – du er ikke bare fin på bilder, men uansett hvilke lys eller vinkel du ses i er du nydelig. De som slenger fra seg bemerkninger om hvordan du ser ut i virkeligheten har lite å finne på. De sitter antakelig bare hjemme HVER dag og zoomer inn på bilder av andre for å finne feil. Hvorfor? Fordi de har dårlig selvtillit selv, og må få andre til å føle seg dårlig.
   Sophie, du er nydelig. Jeg vet selv hvordan det er å være ‘redd’ hva de rundt deg skal synes og hvordan de skal reagere på hvordan du er ut. Jeg har også følt at jeg ikke kan gå ut, fordi jeg ikke vet hva andre skal synes. Og jeg har ingen blogg, jeg er ikke en offentlig person – jeg skjønner ikke hvordan du kan være så sterk. For tro meg, de som selv har vært der du er nå – vet hvor jævelig det er å føle seg mislykket etter en tur på butikken.
   Håper det ordner seg snart, Natalie 14 år <3

  53. Jeg er helt enig med Anna her. Kanskje det er på tide å få deg litt akademimsk kompetanse f.eks begynne med en bachelor i sosialantropologi, hvor du kan bruke eraringene fra bloggen din inn i de ulike emnene og sette det inn i en faglig teoritisk perspektiv. Det er kanskje på tide å trekke seg litt tilbake og ta en pause fra bloggingen for så å komme sterkere tilbake. Dette kan være tips som jeg på det sterkeste mener du bør ta til etterretning

  54. Hatere vet hva som treffer som et slag i ansiktet, så de bruker disse triksene for å dra deg mest mulig ned. Lover! De hadde sagt det, fordi det stikker, uansett hvem du var og hvordan du så ut, fordi de er sjalu. Jeg har sett deg på ekte og syns du var H-O-T 🙂

  55. Sett bort ifra at du ser jævlig bra ut på bilder, så er jeg sikker på at du er like nydelig i virkeligheten. Kanskje du ikke ser like bra ut som på dine beste selfies, men hva faen; hvem gjør det? Og jeg er sikker på at når du i tillegg har et slående vakkert utseende og i tillegg møter opp med den omtenksomme og reflekterte personligheten som du har, som garantert gjør deg ti hakk penere.
   Du er nydelig, tvers i gjennom.

  56. Idag da jeg så deg på klessalget så var det første gang
   jeg hadde sett deg på ekte, du er ganske andeledes enn det du er på blogg bilder og videoblogg. Du er så vakker og bare vakker, jeg klarte ikke å få øynene av deg fordi du er så vakker, dette høres Kanskje litt rart ut.
   Og høyden din passer så fint med kroppen din og hele deg er så vakker jeg ble bare overasket fordi du ser bedre ut på ekte enn på bilder.

  57. Alle sier man ikke skal ta seg nær av ting, men hvorfor skal man ikke bry seg om andre er ondskapsfulle mot deg? Tenk så mye mer en dårlig kommentar kan føre med seg enn dårlig selvbilde: mobbing, utfrysning, mistro, færre sjanser sosialt etc.
   Bare fordi man er pen og har kjæreste eller er rik, så skulle man få lov til å være et menneske som andre ikke kritiserer og sjikanerer. Get a life, suckers

  58. jeg fikk en gang en kommentar i 10 klasse. Snart 4 år siden. Der en sa til meg at jeg er så pen på bilder men ser ut som ett Helvette i virkeligheten. Jeg kommer på det av og til og føler meg som verdens styggeste resten av dagen. Jeg forstår veldig godt at du føler sånn du gjør. Og du får høre det jeg fikk høre en gang så ofte, at du får sånne dager du ikke tør å gå ut er veldig forståelig. Men du skal få vite fra meg og min lillesøster du møtte når du var på ferie for litt siden at du er nydelig og du må ikke la noen ta det fra deg❤️

  59. Fikk ondt i hjertet av å lese det her! Alle ser jo en del annerledes ut i virkeligheta enn på bilder! Spesielt hvis man e fotogen. Vil ihværtfall si at du e søtere i virkeligheta enn på bilda. For i virkeligheta får man se kordan du ler å utstrålinga di:-) du e helt hærlig! Og du aaner ikke kor mange som ser opp til dæ, og virkelig beundrer den du e! Det har bare blitt en greie å henge sæ opp i utseendet ditt. Og sånn e det med veldig mange kjendiser som ser veldig bra ut! Derfor det stadig popper opp bilder “slik ser de egentlig ut”, “megan fox uten sminke” osv.. Alle har dårlige daga! Og vi må ikke føle at vi må leve opp til de bildan vi legg ut på nett. Man kan ta 20 bilder av sæ, og velge ut det fineste som man legger ut. I virkeligheta e vi som vi e! Vi kan ikke posere på mange forskjellige måta, og velge ut den fineste poseringa, haha. Du e utrulig pen, søt og hærlig. De som har dæ som venn e utrolig heldig! For du e så reflektert, åpen, interessant, godhjærta og morsom! Du har så syykt mye å by på:-) Du e den bloggeren som inspirer mest av alle! Spesielt på d et personlige planet! Det e det som gjør dæ så spesiell:-) Du e helt unik og har så mye fint på hjertet! Unne dæ alt godt, virkelig! Så tenk på oss, neste gang du skal ut døra- som virkelig lik dæ, uansett kordan du måtte se ut når vi møter på dæ, fordi vi vet kor nydelig du e! de som snakker ned om dæ, snakker ned om vældig mange – og de klarer vi oss fint uten! Men skjønner at du tenker sånn, helt forståelig -spesielt i den situasjonen du e med maange lesera, mye kommentara og tusenvis av meninger. Alle skjønner at du ikke kan se ut som du gjør på bildan til enhver tid – da hadde du ikke hatt tid til å slappe av og være den du e! Så nyt livet, og tenk på oss som blir glad av å se dæ – uavhengig om du ser ut som en vandranes modell eller ikke, neste gang du skal på butikken:-) god klæm<3

  60. Mennesker som tråkker andre ned er usikre, svake, empatiløse og triste mennesker. At du stiller deg selv sårbar og utsatt for stygge kommentarer gjennom det yrket og den jobben du har valgt må være tøft. Det eneste du kan gjøre er å kjempe igjennom dager som dette og minne deg selv på alle de virkelige menneskene i livet ditt, som kjenner deg og hele deg. Ikke bare gjennom den personen du er på internett. Du skylder ikke fremmede mennesker noen som helst. Du skylder ikke leserne dine noe som helst! Du har valgt å skrive en blogg om ditt liv og det er kun du som definerer hva ditt liv skal innebære og hvilke personer som skal være en del av det. Så keep your head up. Så lenge du tar valg som gjør deg selv glad og sunn er det det eneste som noen gang vil telle. Det er kun deg selv du er garantert og leve med resten av livet. Ikke familie, venner, kjæreste eller lesere. Ta valg for deg selv og jobb for å trives med deg selv. Uansett hvilken omstendigheter livet gir deg.

  61. Jeg synes du er helt nydelig bilder og i virkelighet!❤ hva folk synes om utseendet ditt skal vel allikevel ikke hindre deg i å tenke bra om deg selv. Folk har alltid noe dritt om de som står i rampelyset, men du må huske at folk har ofte stygge ting å si om hvem som helst. Du som er kjent blir det jo ekstra fokus på, og du får mer dritt en det som er vanlig, men det betyr ikke at du ikke er en fantastisk person bare det at folk føler dem har rett til og snakke dritt om deg og de tror de vet alt om deg. Det viktigste er ikke hva alle andre har å si, men at du skal Være glad i deg selv. Hør på det de som er glad i deg har å si. De har nok bare fine ting å si om deg, og sett heller ditt fokus på det. Jeg synes du er vakker ihvertfall og det synes tusenvis av andre jenter og gutter også!!❤

  62. har aldri møtt deg, men ingen kan være så heldig med så mange bilder, tv-serier osv!
   Har alltid likt deg og hva du står for! Du virker som ett menneske som er veldig reflektert, ærlig og omtenksom! Reis deg opp og vis at du er bedre enn dem! ❤️

  63. Jeg har så lyst å møte deg i virkeligheten for å bevise for deg at du er nydelig som du er!
   Ha en fortsatt fin kveld og tenk gode tanker om deg selv! klem <3

  64. Jeg møtte deg på tusenfryd for et par år siden, når du fremdeles var sammen med Mathias. Jeg syns du var like fin på virkeligheten som på bloggen. Vi ALLE har dager vi føler oss stygge, og dårlige. Men ikke la dette knekke deg. Bildene selv om de er tatt med forskjellig lys og vinkler er DEG. Du er minst like fin på virkeligheten som på bilder, fordi det er jo bilder av DEG. Sophie vær sterk og tenk positivt. Vet det er utrolig vanskelig når du hver eneste dag for så utrolig mye drit på deg, men tenk at du er så mye bedre enn dem. Jeg kjenner deg ikke personlig, men når jeg ser deg på bloggerne og leser bloggen din for jeg kun positivt inntrykk av deg. Som du selv sier er du en snill person, og det er det som er viktigst. Gi faen i hva andre tragiske mennesker tenker om deg, DU er DU. På bilder, avisen, tv, magasiner, bloggen og virkeligheten ! Jeg personlig digger deg, og du er uten tvil min favoritt blogger.

  65. Du er fin på bloggen OG i virkeligheten 🙂 Folk som slenger stygge komentarer er 99% sjalue mennesker. Du ser finere ut på bilder men hvem gjør ikke det? Ingen er like pene i virkeligheten som de på er et kjempe velykket bilde seg selv! Ingen! Innkludert meg selv. Det er min mening ihvertfall.

  66. Okey, det er egentlig veldig enkelt; jo mer DU fokuserer på utseende og skjønnhet (f.eks ved ditt siste blogginnlegg), jo mer fokuserer vi på det. Til tider virker du jo helt besatt… Jeg venter fortsatt på den dagen der du legger om spillet ditt og blir bedre. Det er så deilig de periodene du ikke skriver så mye om utseende men heller om ting du brenner for, ting du gjør om dagen og litt humor.
   Det du skriver her virker helt absurd… At du ikke orker å gå på butikken fordi du føler deg stygg? Jente, har du sett deg selv i speilet? Du ser alltid fresh ut og topper de fleste. Hvis alt hadde vært på stell inni hodet ditt så hadde du ikke reagert så kraftig på disse beryktene “trollene”.
   Jeg vet det er kjipt å høre, men jeg tror du trenger hjelp. For noen ganger virker det som din “besettelse” går litt ut av styr, mtp skjønnhetsoperasjonene og den ekstreme holdningen din til utseende… Det er kansje flaut, men folk går til psykologen for mye merkelig, og jeg tror du ville ha fått myyye bedre utnytte av å heller ta deg noen turer dit enn å fortsette gamet du kjører nå med operasjoner etc etc.. Og ikke minst, at du endelig vil forstå hvor vakker du faktisk er.

  67. Folk er slemme når de er misunnelige, dessverre 🙁 Husk at de som sier stygge ting pleier å slite psykisk med et eller annet. Det er synd på dem, men det er kanskje en liten trøst!
   For øvrig heter det “dessverre” (beklager, jeg bare må kommentere det :))

  68. Opp med hodet Sophie ! Jeg har aldri sett deg i virkeligheten, men uansett så kan ikke bilder lyve så mye.. Du hadde ikke vært pen på bilder hvis du hadde vært stygg. Just saying 🙂 Alle kan vi gjøre oss til foran kamera, bruke litt sminke, riktig vinkel og få til fine bilder av oss selv. Drit i hva andre mener negativt om deg. De er bare ute etter å såre deg. Du er nydelig og reflektert oppegående og ordentlig jente med bra personlighet, og det også skinner gjennom i utseende og gjør deg enda vakrere! Se deg i speilet og smil til deg selv med god samvittighet. Og si til deg selv at du er vakker, og god jente med bena godt plantet på jorda.
   Håper du får en god natts søvn! Klem fra kjerring 32

  69. Tror det er viktig at du klarer å skape et tydelig skille mellom “bloggeren” og den du er, innerst inne. Du deler mye med dine lesere, og da blir du også mer sårbar. Grensene dine blir utvisket, folk som ikke vil deg godt – eller som ganske enkelt er ubetenksomme – får komme for nær.
   Folk, i hvertfall dine yngste fans, kjøper Internett versjonen, den glansede utgaven av Sophie Elise. Dagslys og hverdag vil få alle glansbilder til å falme. Også du. Det betyr ikke at det er noe feil med deg, og du er overhodet ikke stygg. Det betyr kun at noen glemmer at en glanset versjon er nettopp dét. OG du er så mye mer enn et glansbilde!
   Del gjerne mye, mange setter pris på det, og du støtter og inspirerer mange ved å våge å være åpen også med deler av livets mørkere og såre sider. Men beskytt deg selv. Og minn deg selv på at du er god nok – uansett hva andre sier og tenker. For det ER du!
   Og… Det vil alltid være noen som dømmer, kritiserer osv. Så like greit å gi opp kampen mot hatersene. Gi slipp – og du vinner. Du vil kanskje fortsatt bli såret, det er en menneskelig reaksjon. Men du kan velge å la tankene og følelsene passere, ikke gi de unødig oppmerksomhet.
   Heier på deg, alltid!

  70. Sophie, jeg så deg i går i Oslo, og jeg må si du så råbra ut i virkeligheten som på bilder. Du har ingenting å frykte.

  71. Jeg er veldig enig med Anna som skriver lenger opp, og jeg mener helt ærlig at bloggingen ikke er bra for deg. Andre kan kanskje klare den belastningen det er å blottlegge seg, men jeg tror ikke du gjør det.
   På en annen side kan det jo hende at du er såpass streetsmart at du legger ut slike innlegg for å få sympati.
   Personlig blir jeg bare irritert og mister “behovet” for å klikke meg inn på blogg.no.

  72. LOL, jeg har en kompis som sa til meg “Jeg skjønner ikke hvordan du kan være så pen i virkeligheten og så stygg på bilder”?hahah værtfall veldig ærlig, men det var ganske ut av det blå, så nå tørr jeg ikke legge ut bilder noen steder, bare pga den kommentaren xD

  73. Altså ALLE ser annerledes ut i virkeligheta en ka dem gjør på bilda, i vertfall. Men man ser likevel det at d e samme person så lenge ikkje en haug me redigering her å der e så mye innblanda at man blir ugjenkjennelig. Æ har sett dæ i virkeligheta to,om ikke tre gang i Tromsø før nån år sia å æ kan ikke si at det e nokka styggt med dæ. Helt ærli så e d ganga æ overhode ikke like dæ som person, men du vil fremdeles alltid være en person som e fin å se på:) du må bare prøve å tenke det at de menneska som sir di tingan sir d ikkje fordi at dem mene det,men fordi dem e sjalu. Å sånn e det faktisk, uansett om dem skjøl kan si dem faktisk mene du e stygg,så mene dem ikkje det, det e kun sjalusien demmes som snakke. Koffer e du stygg? Fordi dem ikke va så heldig at dem fikk utseende ditt, å derfor må dem få dæ til å føle dæ litt dårlige sånn at dem føle sæ litt bedre. Trur at innerst inne så vet faktisk du det at du e ei pen jenta, å persona som skriv stygt tel andre gjør det av en av de tre grunnan som e – 1. Dem hate sæ skjøl 2. Dem e sjalu på dæ eller tingan du har eller 3. Dem vil være dæ, det vet du innerst inne å du må bare tenke på de hær tingan når du får stygge kommentarer, at person bak kommentaren ikkje like sæ skjøl å mye heller skulle vært dæ. Trur du har vært der skjøl en gang kor du har skreve hat te andre, å om æ huske rett har du nevnt det på bloggen å. Å da vet du best av alle at det som æ sir e sant, e man ikkje fornøyd med sæ skjøl så lar man det heller gå ut over andre en å prøve å jobbe med probleman sine, så føle man sæ bedre ett lite øyeblikk om person reagere som ønska også går det ikke lang tid før man e tilbake med en ting å det e kun hat, hat over sæ skjøl fordi man ikke oppnår det man vil,ser ut som man ønske eller ka som helst. Du e ei sterk jenta å æ vil at vær gang nån skriv nokka dumt til dæ så skal du huske på det som æ har sagt. Ha ei fin uka å føl dæ fri tel å gjøre ka du måtte ønske, fordi du e så flott 🙂

  74. Kanskje du skulle ha lagt ut noen vanlige bilder av deg selv innimellom? Du fokuserer veldig mye på utseendet. Virker som du gjør det for å få sympati og koplimanger

  75. Syntes du er en døds kul person!! Stå på – uansett hva!!
   Lurte på om du tok tak i utsagn og “spøker” som blir laget om deg. Spesielt slike sol vg har nederst på sin mobilside. Hvis det hadde vært meg hadde jeg blitt lyn forbanna. Uansett – du er rå!!

  76. Pleier alldi å komentere noe,men jeg bare følte at jeg måtte gjøre det. Jeg vet at du hører på alle de tullingene der ute som ikke vet hva det snakker om fordi sjalusien snakker for dem. Det hadde jeg og gjort, men ikke bli lei deg, Alle vill se bra ut på bilder som skal ligge på nettet og alltid komer til å verer der. ingen hadde lagt ut blide av en selv i den verste sitvasjonen og lagt det ut på nettet. Alle ville ventet med å tatt det bildet. Poenget er, det kommer alltid til å vere noen som har litt for store forhåpninger og forestiller seg en som rett og slett er helt feilfri. men det er ingen, INGEN i denne verden som vi lever i nå som er feilfrie, er perfekte og alldri har fått en dritt slengt etter seg.
   Jeg vill bare si stå på og hev hodet og du har komt deg over dette hinderet og. fordi du har allerede klart deg gjennom så mange vanskelige sitvasjoner at dette klarer du.
   Jeg heier på deg
   Anna

  77. Kjære Sophie.
   Så vondt og vanskelig å lese. Jeg har sett deg i virkeligheten, og jeg synes du ser helt lik ut, du var bare litt lavere enn jeg trodde, men det er bare koselig og søtt! 😉
   Jeg forstår virkelig at dette plager deg, og at nettroll kan være en byrde. Jeg blir lei meg bare jeg får en stygg tilbakemelding på en kommentar jeg skriver som egentlig ikke er til meg, men bare noen som slenger med kjeften. Mennesker er så ufattelig stygge mot hverandre på nettet- det er faktisk helt drøyt.
   Det er sikkert mange som sier “Jaaa men du har jo valgt det selv da når du stikker deg frem sånn”, men det er ikke sant. Vi eksponerer oss selv alle som er på nett, om det er instagram, facebook, kvinneguiden eller blogg. Det er bare hvilken interesse man har, og ingen som har en fb-profil får ting slengt til seg på veggen. Det gjør sikkert ikke du heller.
   Men det er bare så jævlig lett å være anonym og lirke masse dritt ut av seg bare for å være fittete. Vet du hva, screw them,
   Vi er kvinner alle som en, og vi bør holde sammen og støtte hverandre uansett om det er en stor blogg eller noen som har doktorgrad i fysikk, whatever.
   Sophie, du har en av Norges største blogger, og det er fordi vi liker deg og synes du er interessant. Du får ikke så mange lesere hvis folk hater deg.
   Jeg heier på deg i alle fall, og du er bare et menneske du også.
   DET BØR ALLE HUSKE PÅ, skjerp dere og tenk dere om før dere gyver løs på en 20 år gammel jente!
   Jeg er selv snart 30, og jeg synes du er kjempesøt! You og girl!
   Smask!

  78. Okei, nå høres jeg litt creepy ut, men: Jeg tror vi bor like i nærheten av hverandre, for jeg ser deg og Robin med jevne mellomrom, og du ser smashing ut! Babe på bilder, babe i virkeligheten! Alle har dårlige dager og føler de ser ut som shit. Ikke legg for mye i det, i morgen er en ny dag! 🙂 Much love :*

  79. Vettu, dette fortjener du virkelig ikke! Jeg skal være ærlig å si at jeg hadde et helt annet syn på deg for noen år siden. Men det siste året har jeg faktisk begynt å like deg skikkelig godt! For det første kjemper du for dyrs rettigheter, noe jeg syntes du fortjener mye respekt for! ( er vegetarianer selv ). For det andre er liver du legger ut på bloggen KUN ditt valg. Mammablogger bruker ofte barn som nøkkelen til pengene og suksess med bloggen, men det gjør ikke du! 🙂 Dessuten syntes jeg det er vondt å se hvor lav selvtillit du har IRL. Det tror jeg de fleste kan se, du virkelig veldig sjenert og jeg syntes faktisk synd på deg! Robin virker som en skikkelig bra kjæreste for deg. Han virker til å løfte deg opp med positiviteten sin, noe jeg håper du har godt av :)huff, rotete kommentar, men jeg håper virkelig ikke du lar slike kommentarer rakke deg ned. Greit, jeg syntes ikke det er fint med for mye sminke, lepper og alt det der, men hvorfor skal det bety noe? Jeg syntes du er like pen/ eller faktisk penere i virkeligheten 🙂 og hvorfor bry seg om andre? Vær deg selv, og vær stolt av det uten å være for selvgod, det er det lureste! 😀 Heier på deg <3

  80. Du ser litt annerledes ut på tv enn bilder. Men tror du er pen på ekte og. På bilder er du i hvert fall drop dead gorgeous

  81. Du ser eldre ut på bilder- mystisk og vakker. I virkeligheten: ei kjempesøt,skjønn og utrolig sjarmerende jente. Dette er mitt inntrykk. Og vet du: supermodellene rundt forbi er blitt nettopp det pga deres evne til å skifte utrykk/personlighet på bilder. Og du hører til i den kategorien- wish it was me!!!! Skjønner godt det kan være tungt til tider for deg med disse nett trollene,men tro på at det er kun sjalusi og misunnelse som ligger bak. Har sånn sansen for deg, har sagt det før tror jeg, hadde du vært dattera mi, hadde jeg vært supertstolt!

  82. Hadde jeg vært deg ville jeg ikke brydd meg. Vet det kan være vanskelig, men ser du hvor mange som forsvarer deg i kommentarfeltet og ellers? Og hvor mange fine ord du får? Fokuser på det og slapp av. Du er vakker uansett på alle mulige måter!❤ mennesker kan være ufyselige, men hey, they hate us ’cause they ain’t us!😁

  83. Det finnes så mange idioter der ute i verden.. For det første: Det finnes alltid noen som ikke synes du er pen, men det finnes også alltid noen som synes du er det vakreste man har sett. Uansett om du er høy, lav, rund, tynn, godt trent, mørkt hår, lyst hår, rødt hår, blå øyne, brune øyne osv osv så finnes det alltid noen som finner deg attraktiv, og noen ikke. Det er slik vi mennesker er. Desverre(!!) er det noen korttenkte idioter av mennesker uten sosial iq som bare MÅ si det de mener hele tiden. Jeg har lært at har man ikke noe fint å si til en person, så ikke si noe. Utviklingen av verden er noe jeg ser som skremmende da voksne folk og unge folk driter regelrett i hvordan de oppfører seg. Helt til det skjer noe med dem selv eller med barna deres eller liknende. feks mobbing.. blir en av de som står idiotene nærmest mobbet, så er de heeelt i mot mobbing og tenker ikke på at de er ekle og mobber folk selv.
   Men en ting Sophie.. Om noen blir skuffet over hvordan DU ser ut har de et problem. DE har et problem, ikke du. Du er vakker, fin, nydelig og alt mulig fint for de som bryr seg. Resten driter du i:) Hold hodet opp, nyt livet og vær stolt av den du er samme hvordan du ser ut. For er det en ting jeg vet er sikkert, så er det at uten en god personlighet er utseende ingenting. Og du har begge deler:)

  84. :(((( verden e så forjævelig fucka. drit i d rævkjørte idiotan og gå på bunnpris, babe! æ hadd blitt supergla om æ så dæ der, ikke skuffa i d heletatt, for d handle ikke om utseende. fordi at for mæ så handle det ikke om at æ så “Sophie Elise, ho som va i FHM(?)”…det handle om at æ så “Sophie Elise, ho som bryr sæ om dyrs rettigheta og e søt og snill”
   sjøl om æ ser dæ, bli æ ikke skuffa om du e annerledes irl enn på bilda.. æ bli bare starstruck fordi æ har sett DÆ, bloggern med d fine meiningan og den omtenksomme væremåten. personligheta di forandre sæ ikke sjøl om du ikke e 100% identisk med person vi ser her på bildan du legg ut på bloggen!
   du e my mer enn ei nydelig jente utseendemessig. du e mer enn silikonpuppa og restylan. herregud jente, du e Sophie Elise som va lenga fast te han der duden fra senkveld. du e ho som va med på mitt dansecrew. du e ho som har klessalg så “mindre priviligerte” kan få tak i dyre klær te en rimelig penge. DET FORSVINN IKKE SJØL OM DU IKKE LIGNE PÅ DEN PERSON VI SER PÅ BILDA!
   prøve på ingen måte å bagatelliser følelsan dine, men villa bare si at om folk bli skuffa over å se dæ så veit dem jo ikke kem du e? da e dem jo bare irrelevante folk som ikke e intellegent nok t å forstå innholdet på bloggen din. overfladiske oppblåste folk som GARANTERT IKKE SER LIKE BRA UT SOM DÆ, men som likevel basere verdien din på kordan du ser ut. du skuffe i allefall ikke bloggleseran dine, for vi veit kem du e bak d vakre engleansiktet; en sann engel. og sjøl om man ser for sæ at engeln ska se ut på en viss måte, e ikke engeln mindre engel bare fordi den ikke svare te d her dumme forventningan..

  85. jeg gikk forbi deg i oslo for ikke så lenge siden og ble overrasket over at du faktisk ser like bra ut (eller bedre!) i virkeligheten enn du gjør på bilder. du er veldig pen! også IRL. dessverre tar det jo sikkert 100 positive kommentarer for å gjøre opp for én negativ kommentar (sånn er det jaffal for meg), så jeg skjønner godt at dette er et sårt punkt for deg :/ heldigvis betyr det jo egentlig ikke så mye hvordan man ser ut, vi kommer jo til å bli gamle, skrukkete og skrøpelige en gang uansett, det som er viktig er å være snill og omtenksom, og det virker det absolutt som du er. jeg heier på deg!

  86. Eg gidd ikke lyge! Du ser ut som den selvsikre baben på bilder og i virkeligheten så ser du ut som en normal usikker jente. Du er ikke stygg! Men veldig anderledes. Eg for min del skulle ønske du var deg selv 100% slik du er i virkeligheten på bloggen også.. du vet like godt som alle andre at du redigerer bildene dine (mer enn du innrømmer) og at du gjør deg veldig til. Tenk om du bare kunne lagt ut 100% naturlige og uretusjerte bilder av deg selv! Vær stolt av den du er! Ikke skjul noe.
   Det at du redigerer bildene dine tyder jo på at du vil framstå anderledes enn du er på bloggen. Og det at du er redd for at folk skal synes du er stygg i virkeligheten tyder jo også på at du er fullstendig klar over det selv at du ser anderledes ut.
   Vær stolt av deg selv og vis deg fram som du er! Du ER søt! Vil heller se uredigerte bilder der du smiler framfor redigerte bilder der du poserer og prøver å se sexy ut! Kom igjen nå! Få se den ekte og uredigerte deg!!!:D Du ER herlig!

  87. Pussig at jeg hadde noe av den samme tanken som dette du skriver i dag. Sånn f.eks du snakker mye med en fyr på nettet,og en dag bestemmer dere for og møtes. Dette skjedde en gang. Jeg var så redd for at han skulle bli skuffa når han først så meg i virkeligheten. Så redd for og drepe hans bilde av meg. Så redd for være styggere enn det han forestilte seg. Jeg var så redd at jeg ikke klarte og møte han,og slutta hele “forholdet”.
   Jeg vet ikke hvorfor jeg forteller dette. Du forteller oss ting,så følte bare for og fortelle noe tilbake. Dette er en helt annen (i større grad),og litt lik situasjon dette da. Poenget er at jeg vil du skal vite at jeg har kjent denne følelsen. Jeg kjenner denne følelsen titt og ofte. Jeg føler jeg ikke strekker til. Jeg føler meg ikke bra nok. Du er ikke alene Sophie!
   Du er bra nok. Du fortjener alt godt. Du er et fantastisk menneske,og ikke la noen kommentarer ødelegge dagen din.

  88. Jeg blir så lei meg over hvor overflatisk verden har blitt. Som om at utseendet er et mål for egenverd!! Jeg har det ofte slik som du, dagen er ødelagt pga jeg føler meg mindre pen. Det er jo egentlig bare tragisk. Håper du får det bedre snart!

  89. Du er like pen som alle andre, vakker på både innsiden og utsiden. Jeg har aldri møtt deg, men jeg synes du er pen på din egen måte jeg. Ingen har rett til å rakke ned på andre, men, desverre er det mennesker som gjør det, bare for å få seg til å føle seg bedre selv. Du må aldri tenke at du ikke er vakker, selv om andre sier motsatt! Ja, det er nok ikke alle som deler dine synspunkter om operasjoner, restylane osv (bare tar dette som et eksempel, siden mange rakker ned på dette). Men, det betyr ikke at du ikke er vakker både på utsiden og innsiden. Du er deg, det å være deg er godt nok!
   Føler jeg gjentar meg selv om og om igjen, men jeg håper og tror du forstår hva jeg prøver å komme frem til 🙂
   Håper du får en fin dag Sophie!

  90. Jeg har ikke møtt deg i virkeligheten, men du er like fin på bilde å tv som i virkeligheten. Bare synd at du får så mye negative kommentarer.. Du er verdt så mye mer! Hev hodet, vær glad og fornøgd! Kos deg mye i sommer sammen med Robin. Det fortjener du virkelig. Har lest bloggen din, hver dag helt siden du begynte å blogge. Stå på, hev deg over alle dritt kommentarene, du er verdt så mye mer!
   Håper du får en god dag, å en knallfin sommer! Du er best Sophie <3

  91. Jeg ble overrasket over hvor vakker du var i virkeligheten i går på klessalget. Du holdt absolutt opp til forventningene! Du er et så utrolig fantastisk menneske!! Tusen takk for alt, utrolig nok har faktisk dine ord hjulpet meg gjennom vanskelige tider.

  92. Du er vakker, Sophie! Alt for mange i denne verden havner i et destruktivt tanke/handlings/følelses-mønster. Husk at det bare er DU som har makten til å velge hva alt i livet ditt skal symbolisere. Når noe skjer med deg, så kan du velge å enten bli irritert eller fascinert. Når folk slenger dritt til deg, så kan du enten ta det personlig, eller møte personene med medfølelse, å tenke på at alle som er slemme mot andre, er MINST like slemme mot seg selv. 🙂 disse menneskene trenger hjelp.. Det er opp til deg om du vil ha det bra eller dritt 🙂 Stor klem

  93. På bloggen din så legger du ut masse bilder, redigerte bilder. Det er slik du fremstår for leserne dine. Når de da treffer deg på gata uredigert er det jo ikke så rart at de reagerer. Dette har du jo lagt opp til selv. Begynn å legg ut uredigerte bilder av deg selv, og stå for den du er i virkeligheten så takler du virkeligheten bedre også 🙂

  94. Kanskje dette får deg til å innse at du bør endre litt på hvordan du stiller deg på bloggen. Hva med å slutte å redigere/endre lys, og prøve å se så “Perfekt” ut hele tiden? Det er klart at masse sminke og løsvipper, botox, restylane og extensions ser greit ut på bilde, men i virkeligheten ser slikt bare unaturlig og dramatisk ut. Det blir alt for mye på en så ellers søt og pen jente som deg. Man har hver sin smak,
   men du virker jo veldig usikker på deg selv, så kanskje du snart forstår at det hjelper ikke å endre på utseende. Det er innsiden som avhenger om du føler deg selvsikker. Trist at jenter tror at det blir så mye bedre ved å gjøre som deg.. Vær deg selv og ikke vær redd for å vise hvordan du faktisk ser ut:-) Du er jo nydelig uten alt stæsjet

  95. Det er så ufattelig trist at det finnes mennesker som genuint ønsker å bryte ned noen på denne måten. Hvis det å fortelle noen at de er stygge gir noen som helst form for glede har man absolutt ikke verdi i sitt eget liv.
   Du er fantastisk flott, jeg snakker ofte om deg til venner og hvor mye jeg liker deg. Jeg liker utseendet ditt, godheten din og hvor mye du reflekterer over ting. Du er så god og jeg håper de gode kommentarene her kan overdøyve de slemme, anonyme drittkommentarene – vi vet jo alle hva de kommer av 🙂

  96. Hei sophie <3
   Du må ikke bry deg om hva noen idioter sier og synst om deg. Dei som seier stygge ting er ein dårlig, misunnelig person. Vi alle som leser denne bloggen din vet att du er fantastisk, nydlig og perfekt det er grunnen til att vi leser den. Tror mangen tenker att de kunne død av å få vært deg en dag. Du har ein nydlig familie og ein nydlig kjæreste. Jeg har selv lenge vert ein person som har blitt tråkket ned på, men klarte å slutte å bry meg. Jeg var usikker, og ville bare bli usynlig. Jeg tenkte hele tiden korfor det var vits å leve. Men plutselig fant jeg bloggen din. Jeg begynte å lese den, og ble glad. Eg veit ikkje helt koffor men eg blei så glad av å lese den, og av å se på alle de bildene dine. Det var som om innleggene dine traff rett inn i hjertet mitt. Det var fantastisk. Av alle de innleggene dine har jeg tatt et valg. Det er att: JEG ER GOD NOKK. Sophie du er mitt store forbilde, du er fantastisk på alle måter. Håper du leser denne kommentaren. Fordi jeg vil at du skal vite va du har gjort med meg. Du har reddet et liv. Jeg var så utrolig nerme å ta selvmord, jeg begynte å kutte meg pga alle de stygge kommentarene jeg fikk. Men så fant jeg ut att de bare var misunnelige. Håper du snart skjønner att de stygge kommentarene kommer fra folk som er misunnelige på deg. Du er fantastisk. Men intill du har skjønt det så, stå på! Du klarer alt dette (håper jeg). Pils ikke gå så langt som meg, jeg har beina og armene fulle av arr.. Stor klem

  97. Jeg så deg på klessaglet i går. Du er vakker, virkelig. Minst like fin som på bilder. Og når du smiler er du enda finere. Jeg pleier vanligvis aldri å kommentere men dette er for trist. Jeg vet du sikker får høre dette hele tiden, men jeg må si det jeg og. De som sier slikt de sier det fordi de vet at du kan ta deg nær av det!! Det er så lett å si og får så stor påvirkning på deg.
   Men fortsett å gjør som du gjør. Du klarer deg bra. Så får du noen ganger bare tenke at utseende ikke alltid er så viktig(VANSKELIG). Ingen er perfekte hele tiden.

  98. Sophie da, det her syne jeg absolutt ikke stemmer! Jeg var på klessalget og fi.kk sett både deg og de andre på nært hold. Jeg kjøpte to ting hos deg og tok bilder med deg og Robin. Du husker meg helt sikkert ikke for det var veldig mange der og jeg turte ikke ta deg i hånda og si navnet mitt slik som jeg hadde planlagt. Det som traff meg da, da jeg sto der litt småsjelven og stressa på grunn av alle de fremmede folkene som hastet rundt omkring, var at det rett og slett var slående hvor vakker du er. Helt seriøst, det tenkte jeg mye på. Du er minst like fin som på bilder og TV, om ikke finere. Vær så snill og tro meg når jeg sier dette. Jeg skjønner hvor utrolig tungt og vanskelig slike “bagateller” kan være, virkelig. Men dette trenger du ikke bekymre deg for.
   Dette gjelder forresten også deg, Robin, hvis du leser dette (selv om det ikke virker som om du har problemer med selvtillita, digger akkurat det).

  99. Jeg blir faktisk trist når jeg leser hvor slemme og stygge folk er mot deg i kommentarfeltet her. Det lyser misunnelse og sjalusi lang vei og det er forferdelig trist at folk ikke klarer og være glad på andres vegne.
   Kunne ønske jeg kunne ta bort det som gjør vondt for deg, men det er ikke så lett.
   Du er ei så pen jente og jeg elsker alt du gjør! Du er snill, inspirerende, morsom, du skriver utrolig bra og jeg kunne ønske jeg hadde en dæsj Sophie Elise i meg! Du er en tøffing!
   De dagene jeg har det tungt, så tenker jeg ofte på hvor tøft du må ha det til tider; men enda så kjører du på og blir enda mer suksessfull! Fantastisk!! 😀
   Uff dette ble ett langt innlegg, men jeg håper du leser det og at det om så bare hjelper en smule! Vi kan ikke la misunnelige hatere vinne!
   Smil, vakre Sophie! Jeg heier på deg:D
   God klem:)

  100. Vet du hva er en grunn for typen din går ikke etter deg fordi du ser ut ! Han går Kunn etter deg pga PENGENE dine ! Ikke for noe annet og ike tro det heller . han er Kunn sammen med deg pga han vet selv du har masse penger . Hvorfor tror du egt at han blir hos deg ? Ikke fordi du har noe utseende , men fordi du har penger somhan kan utnytte deg på . . For da kan du kjøpe dyre gaver til han . Tro meg når han er lei av allt hsn forlater deg . Jeg er 100% sikker på at han forlater deg etterhvert når du har brukt nok penger til han . Han er Kunn med deg for penger . Hvorfor tror du han sier ” ja du er så fin alle vil jo ha deg pga du har passe penger ” saken her er han utnytter jo deg for penger . Hshsh legg merke til det Sophie . Ikke fordi du ser ut . Men poenget mitt Her er han er Kunn med deg PGA pengene for tro meg hadde ikke du hatt bloggen og fått de pengene . Han hadde ikke hvert hos deg i dag . Helt ærlig . Og du skulle aldrig tatt de operasjonene dine . Drit lø ! Du ser verre ut med dem . Fordi du ble jo ikke noe penere med de 🙂 du skulle heller sett ut som før . Lykke til med å få det gamle utseende tilbake ser flere her som synes det ! Så tenk litt på dette noen må jo si det som det er 🙂 du er med feil. Fyr men du kommer til å forstå det etterhvert ! 🙂

  101. Jeg møtte deg i går. Jeg syntes du var kjempepen i virkeligheten også. Venninna mi ville nesten ikke ta bilde med deg fordi hun kom til å se så stygg ut forhånd til deg. Men jeg synes du heller skal se blidere ut. Man blir så mye penere i virkeligheten når man smiler. Du smiler på mange bilder kanskje derfor du er penere på bilder? Smil gir så måte utstråling. I går så du ikke veldig blid ut, men jeg er sikker på om du hadde smilt mer så hadde du vært mye penere!

  102. IKKE HØR PÅ DEM!!
   Lett å si.. men å ta rådet selv er vanskelig. Værste er folk som står å fniser og glor som noen jævla fjortiser.. Man kan gå med hodet hevet og gi dem 0 oppmerksomhet, for de fortjener virkelig ingen ting. Men det er den følelsen du sitter igjen med når de er ute av synet som er vondt.. Den følelsen av å være stygg, ikke vite hva som er galt fordi dem ler og bare lure på hva de tenker… Det som er bra er at det ikke varer så lenge.. man glemmer det til slutt.. men det er en følelse man burde slippe å ha. Dessverre er hele denne verden fulle av sånne patetiske små skadedyr som det der. Og det får vi få andre leve med.
   Stå på Sophie! Når har jeg aldri sett deg i virkeligheten, men skal vedde på at du er nydelig akkurat som du er! 🙂 Og hvem er det vell ikek som poserer på bilder? Skal love deg at de menneskene som sier sånt ikke likner seg selv på bilder i det hele tatt! 😉

  103. Jeg er ingen B-kjendis som deg, men føler jeg meg ‘stygg’ en dag, så går jeg f.eks på nærbutikken i joggedress, uten sminke. Prøve det Sophie, da er det ingen som kjenner deg igjen og du slipper ‘haters’ den dagen. Husk at de som skriver dritt om deg har dårlig selvtillit og er veldig unge/tenåringer. De har ikke gått livets skole enda på noen som helst slags måte. Vi som er voksne vet ikke hvem du er i det hele tatt, jeg fikk et tips fra min venninnes datter om å lese bloggen din, første gang jeg har hørt om deg. Det oser misunnelse lang vei fra fjortisene 😉 Go girl!

  104. Kan du sjekke Facebooken din? Venninnen min har sendt deg bilde av dere fra klessalget og ønsker virkelig å få svar fra deg…

  105. Tull! Jeg har ikke sett deg in reality, men jeg er sikker på at du er nydelig også!
   De som sier sånt, er bare misunnelige. De har sikkert kviser, en stygg nese, og er smellfeite. Men husk at ikke alle liker det. Ikke alle liker meg heller, men jeg blir ikke trist av det. Bare bruk tiden din på det som betyr noe. Hvorfor skal du imponere folk flest? Du er fin, og ta motet på å gå ut! Ta på deg øreproppene og høre på musikk i stedet. Men jeg er sikker på at du er vakker INNI. Jeg ville ikke vært sammen med folk som ser fine ut, men er fæle inni. Da kutter jeg dem ut!
   Et smil, en latter er det fineste og kler et menneske. Folk som ser sure ut har jeg heller ikke til overs for og trekker meg unna.
   Vær fornøyd, vær lykkelig akkurat nå og her. Du er heldig som kan leve godt av alt.
   Klem!

  106. Dette er mobbing, mobbing på et jævlig høyt nivå(for å si det rett ut)- det er så innmari uvitende og forbausende, mobbing er ikke bare et ord, det er VOLD, det er HAT, og det har med ORD å gjøre, det er BLIKKING. Alle kan mobbe, alle klarer å mobbe, men hvorfor gjør vi det? Alle kan være positive og alle kan smile, men hvorfor gjør vi det ikke alltid, hvorfor klarer vi det ikke?
   Hvorfor klarer vi ikke alltid å stå opp for hverandre, fysisk. Jeg skjønner det bare ikke, verden er et skrudd sted, men også helt fantastisk, men det er spørs hva man gjør ut av det selv, jeg heier på deg Sophie Elise, og jeg heier på oss alle!

  107. Okei..Wow.. Er faktisk ikke sikker på hvor jeg skal begynne.. Du har fått mange flotte kommentarer og noen som ikke burde bruke tid på å slenge dritt over nett.. Men i dagens samfunn er det f*** ikke lett å vokse opp.. ALT du gjør må noen kommentere, forstår ikke hvorfor folk skal ta seg tida å prøve å bryte ned ei ung jente som deg. Jeg synest det er veldig trist at du skal må gå i gjennom slikt i over 4 år, du var ganske ung da du for første gang begynte å blogge, og du har stått på som søren, så du er ei TØFF ei! Selv om jeg ikke er noen toppblogger, så forstår jeg veldig godt hvordan du har det, har opplevd dette selv. Har ikke noe svar på hva du burde gjøre og hvordan du burde takle det, for det er svært forskjellig mellom person til person. Men prøv å fokuser så godt du kan på alle di fine kommentarene du har, hva dinne venner, familie og kjærest sier til deg. Det som kanskje er det beste (for min del) er å fare å trene, gå tur, eller slå en bokse sekk så hardt jeg bare kan, skrik ut, få ut sinne 🙂 Du bruker kanskje bloggen til det å det synest jeg er flott!
   Du får ha masse lykke til videre!

  108. Ehm du har lagt det opp til deg selv, det var du som startet med å blogge og da må du bare takle hate! Du burde ha vist hva konsenkvenser var først før du startet med blogg å bli såpass kjent! Ja du er en veldig vakker kvinne, har sett deg flere ganger i virkeligheten, men eg ser ikke feil med deg! Det er nok bare folk som rett og slett ikke liker hvordan du er. Så synes du bør vokse litt opp og bare være deg selv og gå ut! Du trenger litt motivasjon og litt snakk! Men dette var ditt valg for mange år siden og du vil fortsatt fortsette med dette så då må du ikke klage! Stå på så går ting som det skal til slutt!

  109. Jeg møtte deg igår på klessalget, og du var like pen som på alle bilder. Jeg tenkte faktisk at du er penere i virkeliheten. Du må ikke ta til deg hatet fra alle som er mesunnelige på deg. For det er det di er, mesunnelige. Du er en fantastisk nydelig person og du må aldri tvile på det! ❤️❤️

  110. Du skrev: jeg vet at jeg ikke er dum, og jeg vet at jeg ikke har stygg kropp, og jeg vet at jeg er snill.
   Hva faen? Er du helt forelska i deg eller?
   Dette her er egentlig sannheten: jeg vet at du dum, og jeg vet at du er en dverg, og jeg vet at du er bitch og falsk.
   Og utseende ditt er bare fake…
   1) nesa di er operert.
   2) du har overdrevet med botox i leppene.
   3) du har falske vipper.
   4) du har operert kinnbeina.
   5) du har 50 meters fake og lang hårextecion.
   6) du har 3 tonn med fundation
   7) masse øyeskygge
   8) digre fake silikonpupper.
   9) du bruker fargelinser ganske ofte.
   10)øyenbrynene er fake som faen.
   11) RESTEN ER FUCKINGS FALSKT XD
   sorry ass ikke noe rart at du ikke vet hvordan du ser ut… du er bare fake. Hele deg

  111. Jeg har lest bloggen din i mange år, og har sett deg i virkeligheten. Jeg tror de som sier det bare gjør det for å gjøre deg lei deg. Jeg synes faktisk du var enda penere i virkeligheten! 🙂 du får så utrolig mye unødvendig dritt, og det kommer av at folk er sjalu, siden du etter min mening har “alt”: smart, reflektert, pen, fin kropp og virker søt. Det er vel det som er litt hardt for noen å svelge.. Stå på, du er flink! 🙂

  112. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal formulere meg her, men nå har jeg i grunn fått nok. Jeg skal være ærlig med deg!
   Jeg er ei jente på 25 år. Jeg har sett deg i media gjennom tidene og det har ikke vært til å unngå å legge seg merke i navnet “Sophie Elise”. Har dog aldri vært en leser av bloggen din, og noen ganger følt at jeg ikke vil gå inn “siden jeg ikke ønsker å bidra med lesertall for noe rosablogger”..Jeg har vært så dum! Jeg har derfor aldri vært en fast leser hos deg. Jeg ble hekta på Bloggerne i februar og sett meg ferdig alle sesonger. Der fikk jeg møte den ordentlige Sophie Elise – hvert fall den du lar oss kjenne. Jeg ga bloggen din et forsøk og sitter igjen med dette: her er ei nydelig jente, ei jente som utleverer seg selv på bloggen og i media. Hun har et omsorgsfullt hjerte og har meningsfylte innlegg! Til min store overraskelse: fy søren, denne jenta har noe fornuftig å si. Hvorfor har jeg forhåndsdømt henne så fælt, basert på hva? Du skal ha skryt for å være såpass sterk at du tør å utlevere deg på denne måten! Jeg hyller deg faktisk for det! Du deler når du har vanskelige dager, du jobber steinhardt med bloggen (noe som gjenspeiles i kvaliteten på innleggene), du deler gode opplevelser og refleksjoner. Har du en mening kommer dette godt frem når du poster det på bloggen, men du klarer å formidle budskapet på en fornuftig måte hvor jeg som leser blir invitert til å stille spørsmål/få lov til å komme med innspill. Du er et forbilde fordi at selv om du er åpen om hvilke behandlinger du gjennomfører utseendemessig, så har du fornuftige og gjennomtenkte begrunnelser for hvorfor dette er riktig for DEG! Uten å presse behandling på meg!
   Jeg har også mine skavanker som irriterer meg, ting jeg gjerne vil endre på. Men jeg sitter her nå og tenker: hallo! Jeg bruker penger på div. skjønnhetspleie, sminke, klær, unner meg behandlinger hver måned selv. Bare fordi leppene ikke er et “problemområde” for meg, betyr det ikke at noen andre har komplekser for disse. Jeg bruker over 700,- på bryn i måneden – fordi jeg synes det er fint og jeg føler meg bedre! (Leppene var kun et eksempel her, siden du har fikset dine). Gudene vet om flere ville tenkt jeg var overfladisk eller “teit” om de visste hva jeg bruker i mnd på “skjønnhet”?!
   Jeg har aldri møtt deg i person, så hvordan du ser ut i “virkeligheten” kan jeg ikke si noe om. Jeg har på ingen måte inntrykk av at du er “kun fotogen” – vi alle har jo sett deg på film/tv! Man kan kanskje gjøre mye med vinkel/lys, men filmen fanger opp alt! Du er vakker Sophie Elise, lov meg at du kan si det til deg selv – det er lov til å si det til deg selv en gang i blant. Si det HØYT! Du skal ikke skjemmes over det!
   Jeg vet ikke om du leser denne kommentaren. Jeg vet det ikke er enkelt å huske de gode tingene, de gode ordene fra mennesker som kun vil deg godt. Jeg skulle ønske det var noen måte å skjerme deg på slike dager, slik at du slapp å føle deg hetset på tyngre dager. Men om du leser dette håper jeg du i det minste smiler litt – og da føler jeg at jeg har gjort mitt.
   Så helt ærlig Sophie Elise: jeg beklager! Jeg beklager for at jeg har forhåndsdømt deg, men vit dette: du har absolutt rettet opp i dette.
   Hilsen: en rykende fersk FAST leser!

  113. Man blir aldri gammel nok til at en skal finne seg i mobbing Sophie! Det er helt reelt at du føler deg sånn, og det er tragisk hvor patetiske folk kan være som sier sånn til deg.

  114. Drit i de kommentarene. Du er vakker. Må innrømme at jeg hadde mine fordommer. Men jeg så deg på noen programmer på TV og jeg fant ut at du er en veldig kul jente som tør å stå for det du mener. Og ikke lar deg knekke med det første. Jeg vet det er vanskelig å overse sånne kommentarer, men ærlig talt: de er lengre nede enn deg når de må sitte hjemme foran en data og si slike ting for å tilfredstille seg selv.

  115. Kjære Sophie Elise. Det gjør meg så forferdelig vondt å lese at du har det sånn her. Du er ei fantastisk flott jente og selv om jeg aldri har møtt deg så har jeg lest bloggen din i flere år og aldri hatt noe negativt å si eller mene om deg. Og jeg er helt sikker på at de menneskene som skriver så mye faenskap til deg bare er sjalu på deg og hvor utrolig fremgansrik og suksessfull du er! Det er så utrolig opplagt at jentene som kommenterer stygge kommentarer på bloggen din er yngre usikre jenter som det oser misunnelse av! DU er god nok, du er fin nok og du må aldri tro noe annet!

  116. Hvis jeg ser deg i Oslo (er sjenert og tør ikke å si hei) blir jeg alltid overrasket over hvor pen du er. Det er nesten morsomt at du skriver dette innlegget, for det er så fjernt for meg. Tenker hver gang at du er mye penere på ekte enn du er på bilder, og det samme gjelder når jeg har sett deg på TV.
   Du smiler så pent, og har så fin utstråling! Vakker!

  117. Så kjedelig å høre at du føler det sånn Sophie! ikke la de dra deg ned, de er på ingen måte bedre enn deg. Du er kjempe vakker, og selv om jeg ikke har møtt deg før, så digger jeg personligheten din til tusen. Du er på mange måter et stort forbilde for meg og mange andre, og jeg setter så stor pris på deg og det du skriver!

  118. Kjære Sophie.
   Jeg leser bloggen din hele tiden og har gjort det i noen år nå. Du skriver så fantastisk bra og tar opp utrulige interessante temaer at jeg bare måå inn for å lese. Du er også en svært engasjert jente med bein i nesa og oppnår akkurat det du ønsker! Du står for det du vil få frem og du er deg selv uavhengig av hva alle andre sier. Det er virkelig imponerende. Av alle disse egenskapene så er jeg helt fasinert av deg. Jeg kjenner deg ikke, så kan ikke vite om dette er deg sånn egentlig, men dette er iallefall inntrykket jeg har fått av deg. Var på klessalget i går og var helt overrasket over hvor rolig du stod der mens det svimlet jenter rundt deg og trykket ivei med kameraer i hytt og gevær. Skal innrømme at jeg selv hadde lyst til å få et bilde med deg, men synes så synd i deg med alle disse jentene som helt ærlig ikke viste særlig respekt ved å knipse ivei i ett sett.
   Vil uansett bare at du skal vite at du imponerer og inspirerer selv mennesker som ikke gir så mye lyd fra seg men som er jevnlig å leser og følger med! 🙂
   Det er helt utrolig at du klarer å jobbe så hardt selv om du får alle disse forferdelige bemerkningene hver dag! Jeg bøyer meg i støvet Sophie. Du er rå! :-))

  119. Jeg har ikke sett deg i virkeligheten,men du er sikkert kjempe kul OSV… Den eneste grunnen til at folk sier sånn til deg må nok være siden de ikke har det så godt med seg selv og derfor må de si stygge ting for og føle seg selv bedre! Jeg synes du burde tenke mer på hva du syntes om deg selv og ikke bry deg om hva de andre sier om deg!!!👌 Og vær gang du ser deg i speilet burde du tenke JEG ER VAKKER!💁

  120. Kjære deg Sofie Elise!
   Får vondt i hjertet mitt av å lese de stygge kommentarene du får… De fleste mennesker ser anderledes ut på bilder enn det de gjør i virkeligheten… Det samme gjelder andre kjente personer vi har i Norge som Marna, Fotballfrue, Tone Damli, Triana + + + Men dere er fine, flotte alikevel, selv om dere kanskje har en nupp, et arr, litt mindre hvite tenner, litt breder midje, kortere bein el. enn det som kommer frem på bloggen. Mener ikke dette gjelder deg, men konklusjonen min er at du ser kjempeflott ut og du har et stort hjerte med masse omtanke for andre. Jeg kjenner ikke deg, men jeg har lest bloggen din lenge og sett deg på TV.

  121. Jeg så deg engang. Jeg ble helt overrasket hvor fin du var, du var STUNNING. når man ser en så vakker jente med så bra utsråling som sender ut masse varme uansett hvor du går, tenker man ikke på hvordan bildene var. For helvete heller, i virkeligheten er du VAKKER.

  122. Tror de aller fleste er opptatt med seg og sitt der de går på gata i stedet for analysere og tenke masse på hvordan den og den ser ut eller ikke ser ut. Hvis man går der og tenker at “alle syntes jeg ser stygg ut” vil man også utstråle mer usikkerhet. Så kommer man inn i greia med selvhenføring osv. Bry seg mindre, rett og slett prøve å gi litt faen i hva andre tenker. Se utover, ikke innover når du går på gata. Kanskje lettere sagt enn gjort for deg som er et kjent ansikt. Men om du ikke klarer å se noe annet enn den negative oppmerksomheten du får, så bør du tenke på hva som er viktigst. Å ha et godt liv som “anonym” og vanlig, eller all dritten som også hører med det å være kjent. Ta det gode med det vonde.

  123. Du er kjempepen! Husk at de som raker ned på deg er noen svake og usikre mennesker som kun får det bedre med selv av å rake ned på andre! At du har fått tilbud om å være med i FHM og en hel rekke andre ting, er det ikke noen som ikke ser “bra ut” i virkeligheten som ville ha fått!
   U GO GIRL!

  124. Own it.
   Krysser fingrene for at du vokser og blir mer trygg på deg selv. Siden du har god selvinnsikt så er det jo gode sjanser for det. Dine verdier er det viktigste du har. utsendet er i konstant forandring med klær, sminke, hår og alder. Men verdiene dine er alltid deg. Du er ikke pen. Du er vakker <3

  125. jeg har en løsning. Hver gang du skal legge ut et bilde av deg selv, så ta kun ett bilde og legg det ut. Ikke mange hvor du velger ut det fineste. Prøv å ta litt “styggere” bilder av deg selv. Det høres feil ut, men…….

  126. TULL og tøys, kjære deg! Vi har jo sett deg på tv og sett hvor vakker du er! Du har ingenting å bekymre deg over! Når du ser deg selv på TV ser du jo hvordan du selv ser ut i virkeligheten, og du er langt over gjennsomsnittet for å si det sånn. Jeg tipper at 90% av de som hakker på utseendet ditt er misunnelige haters som ikke er fornøyd med eget utseendet! Hold hodet hevet, smil, og ikke la haterene få makt over deg! Stå på!

  127. Jeg ble også overasket når jeg så deg i virkeligheten, fordi jeg synes du var utrolig pen! Alle i verden kan ikke synes at feks cara delevigne er pen, noen synes ho også er stygg sikkert. Og alle i verden kan ikke synes du er pen, eller meg. Det er umulig!! Men de fleste som du ser på bloggen her synes du er pen. Så ignorer de andre kommentarene, sophie!

  128. For “alle andre” er det lett å se at du er helt nydelig og perfekt, på bilder OG i virkeligheten. Les litt om BDD og lær hvordan du kan se det SELV! 🙂 Du er best! Ser i kommentarene her at med en gang du viser en sårbar så må alle trollene selvfølgelig utnytte denne gylne muligheten til å slenge ut all mulig dritt. Jeg blir kvalm. Og det sier definitivt mer om dem enn om deg.

  129. Alle vet at du er perfekt og at ikke alle trenger og vite hvem du er men jeg vet at du er den du er og ikke noen andre

  130. Du mangler rett og slett sjarm og utstråling.Du er helt “flat” når du snakker, prøver og smile og le..men det gir ingenting å se på deg..du er bare et tomt skall.Skikkelig ekkelt å se på.jenter som kanskje bare er gjennomsnittlig pen, blir kjempe pene fordi de har noe inni seg som gjør at de stråler når de snakker og ler.UTSTRÅLING..og det har og kommer du desverre aldri til å få!

  131. Jeg synes du er veldig vakker i virkeligheten. Og du har et utrolig godt hjerte. Skulle ønske det var flere som deg.

  132. Altså ja du er nydelig på bilder, men har sett deg i virkeligheten også og du var helt utrolig nydelig da også ikke skuffet i det hele tatt for å si det sånn du var like pen i virkeligheten og antrekket ditt var som alltid nydelig også ser sånn opp til deg sophie du er nydelig og stilen din og alt er bare elsk ugogirl!!❤️❤️

  133. Har sett deg i virkeligheten og du er DØDSPEN <3 Jeg ble "postitivt overrasket" og venninnen min var enig!! Også det vi sa til alle vi kjente etterpå, så ikke tro noe annet! Haters gonna hate, de er nok sjalu...

  134. Pen er du. Penest på bilder, men også noen ganger på tv. Eneste som jeg har tenkt noen ganger er at jeg ikke synes du har så mye til utstråling og sjarm?

  135. Jeg møtte deg og tok bildet med deg på ariana grande, og jeg syns du var sykt pen i virkeligheten liksom, nesten penere.. Så er nok smak og behag:-) tror det viktigste er at du selv trives i din egen kropp, så får de som syns du er “styggere” i virkeligheten skaffe seg et liv..

  136. Jeg er helt sjokkert jeg.. Tenk at folk tar seg tid til å klikke seg inn på bloggen din, og fylle ut masse greier for å slenge dritt?! Altså, jeg gidder aldri å kommentere noe, men nå greier jeg ikke å la være. Kjære fine Sophie, ikke la disse tragiske menneskene få styre hverdagen din, jeg har faktisk sett deg i Oslo og du er kjempevakker. Aldri tenkt noe over deg fordi jeg er voksen og leser andre typer blogger, men etter at du danset på tv måtte jeg innom. I virkeligheten er du så sjarmerende, og du er mye klokere enn hva du ser ut som, no offence. På bloggerne har du vist at du er omsorgsfull, morsom og snill. Den episoden hvor dere kjørte fordi en tigger rørte meg. Hvem fjortiss i dag kjefter på kjæresten fordi han ikke gir penger til en fattig tigger liksom? Jeg har en datter og om hun får noen av dine holdninger vil jeg bli veldig stolt. Du er en flott person Sophie, på utsiden og innsiden. De som slenger dritt til deg er misunnelige Sophie, det er kun derfor de tar deg bryet med å skrive så mye stygt. Du leser mest sannsynlig ikke denne kommentaren, men hvis du gjør det så håper jeg at du tar noen av ordene til deg. Vær like god mot deg selv som du er mot andre. Netthaterne er bare søppel, det er ikke dem du skal bruke energien din på <3

  137. Blås i alle som skriver stygge kommentarer, jeg skjønner virkelig at det er tøft! Det er jo de som er utrolige, vet ikke? “Smarte”? som gidder å bruke energi på deg, hvis de synes du er dum, stygg og bare en? Jeg sier som Robin: “De er sikkert noen som bare sitter hjemme og er sur, å disser på andre!” Ikke sant? Det er jo de som gidder i det hele tatt å bruke tid på å disse og tråkke ned andre, det er du som står opp og er tøff! Jeg synes du er vakker jeg <3

  138. <3 du er en utrolig sterk person! Vet hvordan det føles å få slengt dritt i trynet om hvordan du er, og hvordan du burde forandre deg. Det er ekstremt tungt å høre, og det er så og si umulig å ikke tenkte på! Det sitter fast i hodet hele tiden, og du tenker hele tiden på det. Uff, forferdelig

  139. Jeg pleier aldri å kommentere på noen blogger, men følte at jeg måtte gjøre det her. Du er virkelig nydelig Sophie! Det er så synd at du sliter på denne måten på grunn av folk som rett og slett er sjalu på deg. Hvis de virkelig hadde syns at du var stygg, dum osv så hadde de faktisk ikke kommentert – for det er slik vi mennesker er. Men ettersom du har en super populær blogg som du tjener penger på, reiser rundt, har en koselig kjæreste og gode venninner og ikke minst er vakker OG snill, så blir de helt grønne av sjalusi.
   Så vær så snill: DRIT I DEM! Jeg vet at du har hørt det en billion ganger og at det er vanskelig når folk slenger dritt. Det går ikke an å ikke ta det til seg uansett hvem du er. For det er ingen som liker å høre slik. Men drit i dem. De er så absolutt ikke verdt din tid i det hele tatt. Jeg vet at jeg ikke hadde klart å ta imot så mye drit, men du er så sterk, og jeg beundrer deg for det.
   HUSK: DU ER NYDELIG SOPHIE! 🙂

  140. Jeg har bare sett deg en gang i virkeligheten, og det var når du gikk på Steen og Strøm i Oslo i hvit skjorts og en hvit topp (tror jeg, haha) og du var helt nydelig! Så deg ganske godt for du gikk rett forbi meg og jeg prøvde meg på litt høflig, distré stirring, haha, men det er kanskje ingenting som heter det 🙂 Uansett!! Du må ikke tro du er mindre pen i virkeligheten, for det er du ikke!! Jeg ser også annerledes ut på bilder, i hvertfall når jeg går på butikken uten sminke og halvfett hår, men det gjør jo alle 🙂 Det er bare fordi du er en kjent person, men det vet du jo fra før av og dessverre er det deg som må høre det, skulle ønske det ikke var sånn :/ i hvertfall ikke når du helt klart er pen i virkeligheten!

  141. Nå skal jeg være helt ærlig med deg Sofie. Ja du ser mye bedre ut på bilder enn i virkeligheten. Men hvem gjør vel ikke det? Alle legger jo kun ut de fineste bildene av seg selv. Tar på filter og lesser på med sminke. Jeg tror egentlig du har gjort det veldig vanskelig for deg selv mtp på hvor mye tid du bruker på utseende ditt. Hadde du gått for en mer naturlig look så hadde folk heller blitt positivt overrasket de gangene du faktisk da heller brukte litt ekstra tid på sminke etc Evt blitt overrasket over at du var helt lik i virkeligheten som på bilder. De gangene jeg har vært i Oslo har jeg sett mange av dere norske kjendiser. Det er ikke mange som er like pene i virkeligten, der er det kun et par unntak som Tone Damli og Caroline Eriksen. Grunnen til at de er like vakre er nok fordi de kjører en mer naturlig look på både sminke og klær og Tone bruker jo feks veldig lite sminke. Hun vet at ren hud ikke kommer av seg selv og spiser derfor sunt, bruker lite sminke, trener masse og gjør slik at gløden kommer fra innsiden og ut. Jeg synes alle er vakre på hver sin måte. Når du blir eldre som meg vil du slappe mer av og se ting i perspektiv. Da vil helsen din være viktigere for deg enn at andre synes du er pen. Lev livet for deg selv og ikke for andre!

  142. Imponert over at du holder ut at så mange har meninger om deg og ditt!! Jada, det er selvvalgt, men er uansett IMPONERT! Hadde aldri holdt det ut, blir veldig nedfor bare noen kommer med en antydning om at noe ved meg ikke ser bra ut, eller at det er noe galt med personligheten min.
   Har ikke sett deg i virkeligheten, men på TV, og du ER fin! Og viktigst av alt, du virker så trivelig 🙂 Robin også.

  143. Folk er så fokusert på å rakke ned på andre når de får sjansen, å de tror det er deg det er noe galt med…Er virkelig ikke mye mellom ørene til enkelte. Det vil alltid være noen som vil gjøre alt de kan for å få deg til å føle deg som dritt, tenk heller på at det er de som har et problem, å ikke du.
   Å når det kommer til de som slenger dritt fordi hun har tatt en del operasjoner for å fikse på utseendet. Folk kjøper alt mulig, sminke, merkeklær, dyre produkter, hva er da så galt med å kjøpe seg skjønnhet?
   La jenta bruke pengene sine på hva enn hun vil, det er ikke noen andres sak å påpeke hva hun bør bruke det på.

  144. Om folk hade sett mig på internet och sen i verkligheten så tror jag dem hade sagt desamma som mig ;D Kändisar får höra samma sak.
   Bara bry dig inte <3 Vem bryr sig om vad dem tycker, det är vad DU tycker som är viktig!

  145. Husker jeg gikk forbi deg en dag i Oslo i fjor, og ble sykt overasket<3 Du var kjempe pen. Ikke hør på haters, de er bare sjalu. Du er nydelig på bilder og i virkeligheten<3

  146. Du må ikke bruke like mye sminke til vanlig som du bruker på bilder! På bilder ser det fint ut med masse sminke pga lys og diverse! I virkligheten kan det dessverre se altfor karneval ut så bruk alltid mindre sminke på dagtid og ute i dagslys enn det du gjør på photoshoot/filming

  147. buhu…lol! for et innlegg! ja, du ser annerledes ut i virkeligheten enn på bildene dine, og du HAR redigert bildene dine før, ikke lyv! ja, lys osv har mye og si også, og ut av 1000bilder du tar så blir det seff et par fine man er fornøyd med som man legger ut.
   men sånn her er det med alle, man legger jo ut det man synes er finest.
   du er en kjempe søt jente, like vakker og snill som alle andre jenter der ute!

  148. 10000 hunder ble torturert i dagevis nå ligget oppå hverandre i bur med knekte bein.kokt levende flådd av huden levende all den lidelse ingen klare tenke seg.hvordan er du så opptatt av utseende… Om tyve år er utseende borte likevel fatter ikke at alle tjueåringer er så livredde ikke se perfekt ut.hva er grunnen…burde heller tenke og bry seg om hundene på en dag som denne alle som er DYReVENNER iallfall…

  149. Kjære vakre Sophie! Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg vet hvor vanskelig det kan være å slite med eget utseende eller forestillinger om eget utseende. Jeg vet jeg ikke kan si at jeg vet hvordan akkurat du har det, men jeg har slitt veldig mye selv med noe lignende. For min del hadde jeg vrangforestillinger og isolerte meg mer og mer. Plagene utviklet seg til bdd(google det) og styrte livet mitt… og gjør det fortsatt, bortsett fra at jeg nå er klar over hva som skjer. Jeg har ikke tall på hvor mange mange tusen jeg har brukt på skjønnhetsprodukter og behandlinger på private klinikker som jeg ikke hadde behov for.
   Jeg sier ikke at du har det på samme måten. Men jeg ville bare si at vi er flere, på en måte;) Du er så utrolig vakker! Ja, du er fotogen, men det betyr ikke at du ikke er vakker i virkeligheten. Jeg har fulgt med på bloggerne, og du er helt fantastisk sjarmerende og nydelig til tusen:)

  150. Jeg har ikke sett deg i virkeligheten, og egentlig føler jeg at jeg er for gammel til å kommentere bloggen til ei ungjente, men jeg gjør det allikevel, og jeg håper du tolker det som konstruktiv kritikk. Jeg så deg såvidt på Masterchef og et par andre anledninger som Senkveld, reklame for Bloggere osv. Det jeg legger først merke til er alt som “ikke skal være der”, som extensions, løsvipper, silikonlepper osv.. På bildene du legger ut, “blender” alt dette seg godt inn med resten, og du ser veldig flott ut! Men i virkeligheten, synes alt dette fjaset du føler du må ha på deg, VELDIG godt! Derfor kan jeg slenge meg på vognen med de som sier du ser annerledes ut i virkeligheten. Man ser utrolig godt at du har løshår, og øyenvippene ser ut som fjær. Og når du ser så liten og ung ut, blir dette litt Too much hvis du skjønner. Uff, føler meg stygg nå, men poenget mitt er at du virker som en nydelig jente både på innsiden og utsiden, og alt det TULLET som du tror gjør deg penere, har etter min smak motsatt virkning. Naturlig skjønnhet er dog det fineste, og siden du i et annet innlegg skrev at alt stæsjet du tilfører utseendet ditt, er sånn du vil være og sånn du liker det, må du dessverre rekne med at noen umodne unger (og voksne) kommer med usaklig kritikk rettet mot utseendet ditt… Verden er full av troll dessverre..

  151. når du er så mye i media, så må du nesten forvente at ikke alle synes at du er pen eller søt. enkelt og greit. men hva du kan gjøre, er å heve deg over det og være en større person enn de som hadde et trang til å være ekkel med deg.

  152. Kjære deg, jeg husker å ha skrevet en lignende kommentar til deg før, men den passer godt i her og så here it goes. For å være helt ærlig med deg har jeg aldri vært en “stor fan” av deg, heller ingen “hater”, bare litt nøytral kan man vel kalle det. Titter innom bloggen din i ny og ne, sett deg på videoblogger, serien Bloggerne, andre TV-show osv. Og jeg så deg faktisk en gang på Matkroken på Karl Johan ifjor sommer, du gikk avgårde inn på butikken der jeg og var sammen med noen andre venninner. Dere så pyntet og fine ut alle sammen og det jeg spesielt la merke til ved deg er at du ser HELT PRIKK LIK UT i virkeligheten som på bilder/video/tv. HELT LIK – FRA TOPP TIL TÅ. Du ser 110% like fin ut, det lover jeg deg. Og sure man har sine dårlige dager hvor huden eller håret kanskje ikke er helt heldig og da har man tilfeldigvis noe TV-greier som skal gjøres også dømmes man etter 1 kvise i pannen i årene etter. Men trust me, du ser helt lik ut, du er like fin. Stor klem!

  153. Jeg ser masse usaklige og frekke kommentarer fra nett-troll tilogmed på dette innlegget, og jeg blir så utrolig oppgitt! Altså for det første; Hvorfor skal man forvente kritikk fordi man har tatt plastiske operasjoner?? Jeg kan ikke forstå meg på folk som syntes at det er greit og slenge med leppa kun fordi man har fikset noe på seg selv? Det er bare bra at hun er åpen om det, slik at andre har ett bredere syn på plastisk kirurgi osv.
   Du er så absolutt nydelig på bilder, og helt sikkert i virkeligheten også. Det tviler jeg ikke på ett sekund. Engang fikk jeg selv en kommentar på at jeg redigerte bildene mine så mye at jeg ikke lignet meg selv (noe jeg ikke hadde gjort). Etter det så turte jeg ikke å legge ut de bildene av meg selv som jeg syns var finest, i redsel av at folk, som du sier, “skal bli skuffet” når de møter meg.
   Du virker som en så utrolig flott og grei jente, reflektert, fornuftig og med ett godt hjerte. Og ikke minst et nydelig utseende. Jeg har sett noen “nett-troll” som har hetset venninner osv. og for å si det slik, så er de under gjennom-snitt pene selv… (måtte bare bli litt usakelig på slutten der), Dvs. De lider av misunnelse, og har absolutt ingenting med deg å gjøre personlig. Stå på <3

  154. Ja, du ser annerledes ut på bilder enn på film, men det gjør faktisk alle mennesker 🙂 Jeg syns du er fin uansett

  155. Du ser så utrolig bra ut BÅDE i virkligheten og på bilder! Det er trist med netthat, og det er dumt st du må gjennomgå det bare fordi du har oppnådd suksess med bloggen. Det viser bare hvor jævla sjalu folk kan være som ikkje har noe bedre å gjøre enn å skrive stygge kommentarer på nett. Du rocker Sophie og jeg håper virkelig det går bedre nå.

  156. Jeg har lest bloggen din veldig lenge, sett på komentarene og synes du er så sterk. Jeg får jo helt hetta om bare en person sier at det er noe feil med meg. At du vil holde heg inne er kanskje en følelse om å ikke være bra nokk. De på skolen min leter etter feil på meg vær dag. Jeg er litt lei av det, jeg prøver å ignorere, men kommer hjem å begynner å forandre meg. Jeg sminker meg mer, men da blir jeg sett på som en sminkedokke. Hva skal jeg gjøre for at jeg skal bli bra? Tenker jeg. Mamma syns ikke jeg skal bry meg så mye om utseende etter som at jeg er 14. Alt de sier tal jeg til meg, men blir aldri bra nokk.

  157. 21.06.2015 kl.21:09
   du vet at hvis hun slutter og blogge så har hun ikke noe jobb lenger. og hun har jo lyst til og jobbe med tv. og hun er jo på måte en kjendis. så det synes jeg var dumt og si.

  158. Du er helt rå Sophie! Jeg digger deg, og for å være helt ærlig er det ofte jeg ikke leser innleggene dine men bare blar gjennom for å se bildene (hvem kjenner seg ikke igjen i det?). Men med en gang du kommer med slike innlegg der jeg ser du har lagt ned sjelen din for å dele med oss hva du føler, jo da er jeg bare nødt til å lese. For hvorfor skal du, søte, lille,snille, føle deg noe værre enn andre? Hvorfor skal folke hate deg fordi du velger å skrive om livet ditt på nettet? Du er en helt vanlig jente, selvom du har blogg? Det er ikke sånn at med en gang noen er kjendis, populær og mediamateriale, så begynner folk å få rett til å snakke stygt om denne personen? Det er så skrudd, og jeg synes synd i dem som har den evnen å hakke så hardt ned på noen andre at den personen de hakker ned på ikke får lyst å gå ut av huset sitt. Du er verdt like mye som alle andre mennesker, og fortjener ikke alt det hatet du får.. Når jeg ser deg på tv, i vg, på bloggen osv, så ser jeg en helt vanlig jente med passion for det hun jobber med, og ingenting annet.

  159. 21.06.2015 kl.21:09 kan ikke du bare slutte og lese bloggen hennes hvis det er så ille og du bare skal kommentere drit. bloggen er jobben hennes. så det synes jeg bare var dumt og skrive den kommentaren du skrev. 🙂

  160. Du er flott sophie! Ironisk nok så jeg deg i dag, rett etter å ha lest dette innlegget! Du er vakker. Man kan ikke være helt lik som på bilder hele tiden, det er ikke noen av oss. Det har jeg aldri vært.

  161. Unnskyld meg Charlotte og dere andre som skriver kommentarer her på at hun er fake osv. Hva får dere ut av å hakke ned på en person på denne måten? Får det deg til å føle deg bedre? Hva så om hun har silikon og falske øyevipper? Hva så? Hvordan angår det deg? Hun er langt ifra den eneste i dag som pynter litt på utseende. Blir provosert av å se på at folk skriver sånne stygge kommentarer om en person de ikke engang kjenner.. Blir for dumt.. Finn på noe annet å gjøre

  162. Eg såg deg i Oslo for ei stund sia, og heilt ærlig syns eg du va relativt lik so på bilda du legge ut. Omtrent alle ser jo best ut på bilde, so eg gidde ikkje prøve å overbevise deg om at du ser SO mykje bedre ut i virkeligheten, for da e rein bullshit. Som du skrive har lys, vinkla osv ein del å seie, da e ikkje å legge skjul på.
   Men asso da eg ville fram te va atte du absolutt ikkje trenge å føle at folk blir skuffa øve kor stygg du e i virkeligheten… Eg trur heller da e omvendt, folk blir skuffa når dei ser at du e fin irl og, fordi då ha dei ikkje noke “å ta deg på”. Vedda på at mange so skrive sånne kommentara ikkje ein gang ha sett deg anna enn på blogg og tv for den saks skyld. For jente e som vanlig misunnelige, og rakke ned på dei som utifrå deira perspektiv e finast, smartast og best likt.
   Prøv å ta da so eit kompliment, for uansett kor jævligt da må vere å få tusenvis av sopass stygge kommentara, trur eg altso du får dei fordi mange unge (og sikkert eldre) jenter rett og slett skulle ønske dei va nett som deg.
   Kanskje teke eg heilt feil, for folk ha jo heldigvis forskjellig meining om keleis ei vakker jente ser ut. Men noke so i alle fall e sikker e at eg syns du ser forjævligt bra ut både på bilde, video og gata:)

  163. Har sett dumme kommentarer som de du snakker om, og helt ærlig aner jeg ikke hva de snakker om. Jeg har sett deg irl et par ganger (hilste ikke på fordi du virket opptatt), og begge gangene var på hove, i 2014 og 2015. De fleste ser litt slitne ut på festival, men du så alikevel absolutt like pen ut som du gjør på bloggen! Jeg har stor forståelse for at det kan være lett å tro på folk som slenger dritt slik som dette, og det må være utrolig slitsomt å få kommentarer som dette mange ganger om dagen. Bare prøv å husk på hvilke type mennesker som faktisk bruker til på å slenge dritt til unge jenter som ikke har gjort noe som helst galt.. De er nok ikke særlig oppegående for å si det sånn

  164. Det er så enkelt for usikre og sjalu mennesker å skrive masse dritt til folk som oppnår suksess. De unner ingen andre enn seg selv å ha det bra.
   Du er fremdeles ung, men når du blir eldre så vil du le av kommenterarene, og de vil forhåpentligvis prelle av deg. Du er ei flott jente, som lever et liv som mange ønsker selv, og har en type som sikkert mange er sjalu på. Det er tapere som ikke har noe bedre å gjøre som skriver alt dette. Tenk heller hvor synd det er på dem. De kan ikke ha det godt med seg selv som gidder å bruke tiden sin til å kommentere negative ting om folk de ikke kjenner.
   Fortsett å være den du er, ikke la deg påvirke av mennesker som ikke kjenner deg, og som vil at du skal føle deg dritt. De er ikke verdt det.
   Råd fra en mye eldre jente!

  165. Heei Sophie Elise!
   Syns for det første at det er utrolig vondt at noen skal føle det sånn når en bare skal på butikken. Nå er jeg langt ifra så kjent som du er blitt, men etter min deltakelse i Paradise Hotel 2015 så kan jeg si at jeg vet hva du snakker om til en viss grad. Jeg har mange ganger tatt meg selv i å bli overbevist av andres stygge kommentarer. Er så utrolig lett å gå i den fella. Og føler at jeg må ha på extensions, perfekt sminke og de rette klærne til en hver tid for å leve opp til for eksempel bilder jeg har postet på instagram. Er så mange som dømmer utifra det lille de ser i media osv, uten å kjenner deg eller meg!
   Det jeg egentlig ville fortelle deg er at du er et stort forbilde for meg! Jeg kjenner meg så godt igjen i ting du skriver, som alt ifra dette innlegget til hvorfor du har valgt å opperere deg og at det ikke gjør deg til et dårlig forbilde for yngre. Er vanskelig og forklare! Men bare alle tanker du har rundt ting! Blir nesten litt ivrig her jeg sitter å skriver. kjenner meg så godt igjen i mye av det du skriver og tanker du har.
   Leser bloggen din, heiet på deg og stemte alt jeg hadde under ”mitt dansecreew”, bloggerne må jeg jo så klart se! og er du med på radio eller andre tv programmer må jeg se! 🙂
   Vet ikke om Robin fortalte deg (han lovet meg!) at jeg møtte han ute på Sollihagen i Oslo på fredag, han kjente meg igjen fra tv og spurte hvordan det gikk. Og jeg måtte jo bare slenge med at han måtte hilse til deg og fortelle hvor bra du er! Digger deg!
   Du er en utrolig tøff person, ikke alle som hadde takklet alt du får av kommentarer. Bare husk på alle de som heier på deg! 🙂
   Stor klem fra Tina Hagen

  166. Jeg beundrer deg så mye for at du er så ærlig og åpen, og det er i det store bildet mye viktigere enn utseendet ditt! Likevel, så lever vi i dette utseende-fikserte samfunnet, og du matcher jo det perfekte utseendeidealet så og si 98% (blond, tynn, hvit, osv) og alle vil passe inn. Det må være vondt å få disse kommentarene, men det må være vondt for dem som skriver disse kommentarene også; det gjør vondt å være sjalu.

  167. Av så mange kommentarer, er det ikke stor sjanse du leser min. Du er unik. Jeg har fulgt deg over lang tid, både tv, blogg og instagram. Du er sterk tvers gjennom. Jeg kan også se bra ut på bilder, også er det de dagene jeg ser ut som en 14 år gammel jente som nettopp er kommet i puberteten (er like gammel som deg)
   Over denne tiden jeg har fulgt deg, har du vokst. Jeg har sett så mange sider av deg, og du har overrasket så utrolig mange ganger. Du er smart, og du er flink i det du driver med. Til tross for din unge alder, og at du ble kjent i en enda yngre alder, er det på ingen måte noen kan si og mene at du ser fæl ut. Du er verdt like mye som alle andre mennesker der ute, som meg, de som skriver hat, de som støtter deg osv. Ingen fortjener å få så mye slengt i trynet. Uansett hva det skulle gjelde.
   Husk! Du er en fantastisk flink, flott og omtenksom person. Du er mer unik enn du tror selv. Du hjelper andre mennesker følge seg mer trygg med seg selv, du er ikke en av Norges mest leste blogger uten grunn. Stå på!

  168. Du er finere på ekte, for du har en så utrolig vakker utstråling som ikke kommer frem på bilder. Godheten din skinner igjennom på en måte:)

  169. Du e amazing i mine øya! Har aldri møtt dæ i virkeligheta, men etter og ha lest bloggen din så lenge om kordan du e som person så hadde æ ikke på nån måta blitt skuffa over og møte dæ. Personlighet teller så mye mer enn ett utsende, og ja vi jenter e til tider veldig fiksert på utseende. Så kan kjenne mæ igjen kordan du føler det. Men du e flott! Og skriver virkelig fra hjertet. Stå på videre og æ håper du skriver en bok en dag. Det skal være den første boka æ har lest! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg