there?s no ugly people, just poor people?

Jeg tenkte å dele denne for dere, litt fordi den er ganske morsom, men kanskje mest fordi det er litt sannhet i det.. Med penger kan man desverre fikse nesten hva som helst! Om man tenker seg om, hvordan ville Beyonce ha sett ut som “vanlig” menneske? Eller meg selv, forøvrig? Haha.

ronaldo

  1. Heihei
   Veldig Cozy å møte deg i dag!
   Jeg fikk ikke kommet mens klessalget fortsatt var,men jeg kom etterpå.
   Da stod du og Robin utenfor så fikk jeg tatt bildet med deg og Robin. Det var svært hyggelig. Robin tok 15 Bilder!:)) jeg var den lille jenta med brunt hår og kanin deksel.:)
   Jeg fikk ikke snakket noe særlig med deg fordi jeg var litt sjenert men. Du må bare fortsette med det gode arbeidet. Det er bra du ikke bryr deg en shit om hva andre sier om deg. Hold deg sterk.Skulle gjerne gitt deg en klem der og da. Tusen takk hade hilsen Nina

  2. Hun er ikke en dårlig blogger for å dele dette, det er jo sannheten. Vi lever i 2015, så haters- på tide å godta at utseene kan kjøpes uten å kritisere det. jees.

  3. Hvorfor er hun et dårlig forbilde for å poste dette? Det er jo helt sant, og hun er av de få som er åpen om ting som dette.

  4. Hun er ikke et dårlig forbilde som poster dette, men fordi hun skriver om det som at det er en morsom og positiv ting.
   Troe faktisk du ville være søt som “vanlig” menneske jeg, i motsenting til slik du ser ut nå. Huff, skjønner virkelig ikke hva du ser i deg selv. Tragisk….

  5. Det er sant at det ikke finnes stygge mennesker. Folk blir bare formet til å mene hva som er vakkert. Hvis du ser med hjertet så ser du når et menneske er vakkert. Se alltid me hjertet.
   Dessuten blir mennesker som har operert seg ” vakre” enda kalt stygge av enkelte mennsker.

  6. Håper virkelig du ikke prøver på en indirekte måten å fremstille deg selv som både pen og rik, for det er du virkelig ikke “xD”.

  7. herregud, er så mange som mistolker hva bloggere skriver, som jeg ser det så mener hun vel bare at penger kan gjøre deg penere. Enten om man er mindre pen eller pen. Alt for mange som har ting de vil fikse på, mange har ikke den muligheten pga dårlig økonomi, men har du penger og har råd til det, så er det ingen problem å forbedre utsendet sitt. Ser heller ikke at hun har skrevet at hun sammenligner seg selv med beyonce.

  8. Hun er jo ikke et dårlig forbilde om hun poster dette? Er jo motsatt da dere, poenget med bildet er jo at han har brukt masse penger på å se sånn ut og at det ikke er sånn han “egentlig” ser ut! At kjendisene er pene er bare et resultat av juks, og det betyr at vi ikke trenger å leve opp til deres utseende

  9. Hahahahahahaha!!!!! Du sammenligner deg med ….???? Og du er ikke “et vanlig menneske”?
   Skjerpings, Sofie.

  10. Hva i alle dager er dette for signal å sende til de pubertale jentene, Sophie? “Alt kan fikses med penger”
   Fysj!

  11. Hei! Lurte på en ting jeg veeldg gjerne skulle ha hatt svar på:
   hvor kjøper du BH og bikinier i passe størrelse?:)

  12. Du er et veldig godt forbilde. Jeg er stor fan av deg og bloggen din. Har kjøpt en topp av deg i dag; lorna jane toppen💕

  13. Hvorfor må enkelte henge seg opp i de utroligste ting?? Sammenligner seg med Beyonce? Hun gjør jo ikke det…!! Les hva hun skriver da, huff. Og “vanlige mennesker” i dette tilfelle er mennesker som ikke har fikset på utseende sitt, altså kosmetiske operasjoner etc. Om det er en rett definisjon eller ei, er en helt annen diskusjon.
   At hun bruker ordet “morsom” betyr ikke at hun syns det er morsomt. Hun skriver videre “dessverre” også. Det finnes ikke noe som er morsomt med tanke på kosmetiske operasjoner etter min mening. Tror ordet “morsom” ble skrevet i mangel på et annet ord.
   Uansett så syns jeg du gjør en bra jobb Sophie. Jeg er innom bloggen din ganske ofte, men har aldri skrevet inn før. Og tro meg, det har jeg hatt lyst til. Syns du får så utrolig mye dritt og negativitet, spesielt fra disse “flisespikkerne”. Folk tar alt så utrolig bokstavelig innimellom. Blogger eller ikke blogger. Lenge leve ironi, galgenhumor og selvironi ikke minst 🙂 Stå på videre, Sophie. Keep up the good work! 🙂

  14. Lol, les og forstå innlegget før dere kommenterer folkens. Hun sier at man ikke bør sammenligne utseendet med kjendiser for de har alle midler til å fikse på seg og se så fantastisk ut som de bare vill, og hadde de ikke vært rik så hadde nok mange av dem sett helt annerledes ut.

  15. dere som må kommentere hvordan hun ville sett ut…. bare spar dere, hun er kommet dere i forkjøpet og allerede skrevet det!!! hun har faktisk litt selvironi og selvinnsikt skjønner dere…. 🙂

  16. Hei, har du sett tegneserien nederst på vg.no om Sophie Elise som må amputere “like” fingeren sin? 😀

  17. Du er helt seriøs, total håpløs. De bildene der har ingenting med penger å gjøre, men med 100% motivasjon og målrettet tankegang av Cristiano Ronaldo. Hvis du har sett trenings-planene hans de siste 5-10 årene ville du falt av stolen din med en gang. Den karen er et unikum, og selv om han kanskje er noe egoistisk og ansiktsopptatt er han en av verdens største stjerner.
   Han har allerede oppnådd mer enn deg, som bare sitter og tjener penger på å skrive om ting du ikke har peiling på. Verden er dessverre blitt et trist sted, når man tjener penger på det tullet du driver med.

  18. Som du trur operasjonene dine har gjordt deg til en dronning eller noe. HAHA. Du ser seikkert bedre ut nå, men du er ikke så superfin som du selv har vokst på deg i hode. Ja sant det du skriver, du er penere på bildene en i virkeligheten, men du er ikke styg. Men du er blitt velsig selvopptatt og må se bra ut HELE tiden. Slapp av og senk skuldrene og heller få deg litt andre hobbyer en å bare tenke på deg selv og hvordan du best mulig kan se bra ut.

  19. måten folk vrir og vender på hver eneste setning i dette innlegget for å få frem noe negativt……………………….vet ikke om jeg skal le eller gråte???!! Hun har da ikke sammenlignet seg med beyonce?? bare spurte hvordan beyonce hadde sett ut dersom hun ikke hadde hatt penger til å fikse på seg. Og hvordan hun selv ville sett ut dersom hun ikke hadde hatt penger til å fikse på utseendet!!?? skjønner ikke at du ikke river av deg alt håret pga disse menneskene som sitter og kommenterer dritt etter dritt haha, blir jo helt oppgitt

  20. Vil heller påstå at det ikke finnes stygge mennesker, vi er alle unike og ser forskjellige ut. Håper alle bare kan slutte å bruke ordet stygg, et fælt ord som ikke burde brukes til å beskrive noen som helst.

  21. Tja du hadde vel kanskje sett naturlig pen ut istedenfor unaturlig… Jeg vet nå hvilken en jeg synes er bedre.

  22. Hei! Jeg pleier nesten aldri å lese kommentarer på blogger, fordi jeg blir så oppgitt over menneskeheten. I dag gjorde jeg det, dessverre. Og da klarer jeg ikke la være å kommentere. At de som legger igjen stygge kommentarer får sove om natta, skjønner jeg ikke. Det er rett ut mobbing og trakassering. Jeg skjønner godt at du blir usikker når du leser slike kommentarer, og at det påvirker ditt selvbilde. Noe som er urettferdig og trist. Ingen fortjener å bli fortalt slike ting til, uavhengig om de er en offentlig person eller ei. Jeg blir rett og slett lei meg, og uvel, bare av tanken på å skulle lese slike kommentarer om meg selv. Du er utrolig sterk, jeg hadde ikke klart det. Jeg vet ikke hvorfor noen har behov for å rakke ned på andre, for meg er det uforståelig, men jeg går ut i fra at det stort sett er mennesker som ikke er så fornøyd med hvordan de selv har det, som kanskje får en forvridd følelse av selvtilfredshet ved å styre den sure gallen de er fylt opp med, over på noen andre. Uansett, som du selv sikker har tenkt, så er de inne på bloggen din, og da fordi den er verdt å klikke seg inn på fra deres ståsted. Skjønner det er tilnærmet umulig å ikke ta det som blir skrevet til seg, men, folk som skriver sånt, fortjener ikke å bli hørt. Det er vel derfor de gjemmer seg bak en anonym skjerm også, fordi ingen gidder høre på dem i den virkelige verden. Uansett, måtte bare skrive dette. Stå på, du er fin som du er. Og, det er en grunn til at det er du som har en inntekt de fleste voksne kan se langt etter, og ikke nettrollene. Heia Sophie Elise!

  23. At folk forandrer seg og blir pen på 15 år er ikkje uhørt -opplevd det flere gangermed folk som uten operasjoner mm kun har vokst ut av valpekroppen og inn i eget skinn
   han har jo fixet tenner, trent etc,men tom george Clooney som er HELT ANTI kosmetisk operasjoner så ut som en tulling som ung og er drittflott i dag, helt i egenskap av segselv, hjemp med klær og hår og finne sin stil.
   Så det går an -nå er han rik da,men er kun ham du ser ikkje fillers botox etc

  24. men at folk sier at sophie ikke er et vanlig menneske ? hu har da ikke opperert seg så mye ? er da bare titsene og nesa ? + masse botox og tonn med sminke og jukse hår/vipper/restylane og de fleste kan jo gjøre det på den måten anyway

  25. Haha, men du kan se en god forskjell og penger har mye å si utseende messig, men jeg synes faktisk han var MYE mer sjarmerende før.

  26. Budskapet er vel ganske så riktig, men når sant skal sies har ikke Beyoncé gjennomført noe særlig med operasjoner.. Du burde heller nevnt feks Megan Fox. Men som sagt, poenget er oppfattet!

  27. Like ikke reklameteksten, den er skrevet av et ondt menneske som prøver å tiltrekke seg folk med penger. Det man kanskje skal tenke litt på når man bedriver dette selvabsorberte utseendehysteriet med å “forbedre seg selv”, er at det er stadig flere som tar selvmord fordi de føler seg ‘utilstrekkelige’ i et konkurransesamfunn. Det er kanskje ikke det man ønsker å oppnå? Å ødelegge sine medmennesker og drive dem til selvmord? Det er bare fire år siden Utøya…

  28. Er mer enn operasjonene som koster. Neppe gratis å ha et helt team av proffer som ordner alt fra hud og hår til klær og sminke, negler. Og alltid det aller siste og beste av all design og produkter.
   Ingen trenger se rævva ut uten masse kroner på bok, men helt klart at det åpner seg mange flere muligheter om man har….

  29. For min del ser Ronaldo ut som en dass. Jeg foretrekker Keith Richards, som deler mer livserfaring i en tre minutters sang enn de fleste klarer i løpet av et liv. Han har LEVD. Mens andre dør så sakte at de tror de lever. inn i glemselen til evig tid…

  30. Kjære alle dere som kommenterer hvor “dum”, “selvopptatt” og hvor mye feil Sophie tar. Dere vet selv hvorfor dere ikke legger igjen et fult navn, og dere vet selv at dere aldri hadde kom til å sagt dette til hun om dere hadde sett hun i virkeligheten. Jeg synes det er flaut hvordan mennesker er så utrolig opptatt med å være negativ. Hva tjener dere på det? Nettopp, ingenting! Vær så snill ikke skriv at hun er et dårlig forbilde, når dere selv sitter bak en skjerm, med anonymt navn og kritiserer mennesker som dere aldri har møtt eller sett. DET er flaut, det er å synke lavt. Og håper virkelig dere tenker om hva dere får ut av å kommentere slikt. Vi er bare mennesker alle sammen, ingen trenger å høre hele tiden hvor mye galt man gjør. Tenke heller på hva dere oppnår ved å kommentere “håper du får en fin dag!” Det er en stor forskjell! 😉

  31. Oj, for en forskjell. Nå er ikke han favoritten min i utgangspunktet, hverken før eller etter, men det var en veldig forandring må jeg si. Han en fin fredag. ;D

  32. At folk ikke trenger å legge igjen navnene sine betyr vel bare at de tør å være helt ærlige. Jeg synes det er fascinerende fordi det viser at forandringer på seg selv egentlig ikke forandrer noe som helst. Det er folk som liker en og folk som ikke liker en. Og det er like langt til ekte venner, om ikke kanskje enda lenger.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg