jeg skulle aldri bli slik

Jeg rakk bare å komme hjem, gå på do, sove litt, pakke opp og pakke ned igjen før jeg atter en gang sitter på gardermoen. Denne gagen går reisen mot nord, igjen. Jeg vil passe på å bruke tid med søsteren min før hun flytter til new zealand. Tøffe lillesøsteren min. Min STORE lillesøster som er høyere enn meg (selv om det ikke skal så mye til). Hun har startet en blogg om utveklsingsåret sitt, som dere finner her. Hun er 17 år og skriver seriøst som en forfatter, med en skarp humor. Jeg er en stolt søster! Jeg gleder meg til hun en dag kommer for å bo i Oslo, og jeg kan ta henne med på alle hipsterstedene hvor hun hører hjemme, haha.

Vel vel. Jeg sitter som sagt på gardermoen – og leser om meg selv. Jeg gikk igjennom alle butikkene her for å se om jeg fant ELLE hvor det er en sak om meg, det kommer visstnok ikke ut før imorgen. Jeg hadde vel innbilt meg at jeg skulle finne det likevel, haha. Sånn er jeg når jeg stiller meg inn på noe! Men jeg gleder meg masse til dere får sett saken. Jeg har ikke sett bildene, men jeg tror de vil falle i smak hos dere 🙂 Anywho.. Jammen var jeg ikke i aftenposten! En koselig overasskelse. Da fikk jeg lest om meg selv likevel. #kriseavverget

 

Hehe, akkurat nå smiler jeg fra øre til øre her. Dere vet et slik kjærestepar man sverger på at man aldri skal bli? Et slik som nærmest sitter på hverandre når man reiser kollektivt og snakker i rare koder til hverandre? Jeg har alltid hatet slike.

 

Men nå er jeg der selv, gitt.

Ha en fin dag, så snakkes vi fra Harstad ikveld ♥

33 kommentarer
    1. Elsker deg og Robin sammen, dere er så søte! :- ). Jeg hater selv slike par som sitter oppå hverandre hele tiden osv., men sannheten er vel at jeg og samboeren er akkurat likedan! Vi er jo ikke stort bedre selv, haha.
      Håper du får en super uke i Harstad og på OD-konserten og VGlista + klessalget (som jeg dessverre ikke kan på grunnet langt unna og fattig…). Kanskje jeg blir med neste gang og kjøper noe 🙂 kos deg videre, loveyou <3

    2. Hei Sophie 🙂
      Du som har litt peiling på mac osv, vet du om den nye macen med retina skjerm er slik at man kan sitte i sola og se på den? Isåfall hadde det vært genialt 😀 Veldig lyst på mac, så hadde blitt glad om du hadde tat deg tid til å svare:)

    3. Jeg har sett lenge på kamera nå, så lurer jeg egentlig bare på om du som er blogger , hva du synes om kameraene samsung nx 300 og sony alpha a5100. Ser på disse da de er litt enklere å ha med seg avgårde, og hadde blitt utrolig glad om du hadde kunne sagt noen ord om de, hvis du vet så klart :)Jeg tar btw utrolig mye bilder, så bildekvalitet er viktig for meg..

    4. Synd du ikke var en av de 160 bloggerne som var invitert til Ibiza på fredag, Lene Orvik var invitert, jeg digger henne 🙂 God tur til Harstad i stedet :-)))

    5. Håper hun får et fint år c: skal følge med på bloggen hennes! Var selv på utveksling til Japan, er få som tør det.. men jeg greide det c:

    6. Hei Sophie. Skal på min første tur til utlandet alene i sommer med kjæresten min. Vi skal til på et hotell som ligger mellom Agia Marina og Platanias. Så lurte på om du kunne skrevet litt om spisesteder/utesteder og lignende du vil anbefale? 😀
      Tusen takk!

    7. Hadde blitt superglad om du kunne svart på hvor du har kjøpt den fjernkontrollen til kameraet ditt, og om den fungerer på alle kamera og telefoner? Drar til syden om to uker med kjæresten så hadde vært greit og hatt en slik før da 😀 Håper virkelig du kan svare Sophie, jeg elsker bloggen din!

    8. Hei!
      Vi holder på med en konkurranse på skolen nå, hvor det er om å få flest views på en video gruppen har laget. Gruppen jeg er på ligger like ihjæl bak de som leder, og jeg lurte på om du kunne ha linket vår video i ditt neste innlegg? Det hadde vært supergøy!
      Videoen vår er en kortfilm og en del av et undervisningsopplegg. Mener ikke å “reklamere” nå, men vi har jobbet hardt for dette og mangler kun et par views. Hadde vært så kjekt å få noe igjen for arbeidet. ( https://www.youtube.com/watch?v=wcQ7zmraS8U ). Filmen handler om Kenneth som skal ha sin hevn, etter han fikk sylteagurk i hamburgeren sin. Som sagt, en kortfilm på 5 minutter. Kanskje den vil falle i smak, kanskje du vil linke den? Hvem vet? 🙂
      – Klikket meg forresten inn på bloggen til søsteren din. Så søt jente og så bra hun skriver(som du sier) 😀
      Til slutt vil jeg si;
      Fine, flotte du, stå på med bloggingen din! Du er en ekte blogger. Vi trenger flere av deg. Du blogger kanskje mye “rosa”, men du står for ditt. Det står i respekt av 🙂

    9. Mathea: Mener du selvutløserkontrollen min? Den kjøper man over alt hvor man får kjøpt kameraer 🙂 Du kjøper som fungerer spesifikt til det kameramerket du har. Tror ikke de fungerer på mobilen..

    10. Mariell: Jeg fant egentlig kun et spisested som vi virkelig elsket og det var dos amigos i platanias, rett ved square så går man opp en trapp 😀 lykke til <3

    11. Anonym sier:Jeg har sett lenge på kamera nå, så lurer jeg egentlig bare på om du som er blogger , hva du synes om kameraene samsung nx 300 og sony alpha a5100. Ser på disse da de er litt enklere å ha med seg avgårde, og hadde blitt utrolig glad om du hadde kunne sagt noen ord om de, hvis du vet så klart :)Jeg tar btw utrolig mye bilder, så bildekvalitet er viktig for meg..

      svar: Jeg aner ikke, bare fordi jeg er blogger så vet jeg desverre ikke alt om alle kameraer i verden og kan kun si noe på de kameraene jeg selv har.

    12. Anonym spør : Hei Sophie 🙂

      Du som har litt peiling på mac osv, vet du om den nye macen med retina skjerm er slik at man kan sitte i sola og se på den? Isåfall hadde det vært genialt 😀 Veldig lyst på mac, så hadde blitt glad om du hadde tat deg tid til å svare:)

      Svar : nei, det vet jeg ingenting om desverre :/

    13. Anonym sier : Elsker deg og Robin sammen, dere er så søte! :- ). Jeg hater selv slike par som sitter oppå hverandre hele tiden osv., men sannheten er vel at jeg og samboeren er akkurat likedan! Vi er jo ikke stort bedre selv, haha.

      Håper du får en super uke i Harstad og på OD-konserten og VGlista + klessalget (som jeg dessverre ikke kan på grunnet langt unna og fattig…). Kanskje jeg blir med neste gang og kjøper noe 🙂 kos deg videre, loveyou <3

      Svar : hehe, ja man hater det vel mest når man er singel selv, kanskje? Eller når man savner kjæresten sin! Men veldig koselig at man kan ha det slik med noen <3 Håper du får kommet ved en senere anledning! Stor klem til deg!

    14. Har søsteren din betalt annonseplass for å bli linker av deg? Eller er alt betalt av Speak som har sent henne til New Zealand?

    15. Tror at når man har vært kjærester en stund så er det ikke til å unngå at man utvikler et eget “språk”, sine egne interne humor osv.. Men det er jo bare koselig.. <3

    16. Sophie Elise du er helt fantastisk kunne ønske jeg var deg . Jeg beundrer deg så og og jeg elsker deg så høyt ❤️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg