endelig litt flaks

Nå er jeg endelig i grei form igjen! Tusen millioner takk for alle tips ♥ Jeg klarer nå å nyte ferien, og aner ikke hva jeg skulle ha gjort uten deres hjelp til tider. Frisk hadde jeg nok ikke vært! Det ble iallfall masse sitron, lime og te på meg – så om dere sliter med UVI, try it! i store mengder.

Som jeg skrev til dere for litt siden har vi ikke vært så veldig fornøyde med hverken mat eller service siden vi kom hit (spessielt i Chania var det dårlig..), men det er vår egen feil som har holdt oss til de typiske turistfellene og vandret langs hovedgaten i Platanias hver kveld. Jeg hadde jo fått så mange tips hos dere lesere, så vi bestemte oss for å sjekke ut resturanten dos amigos som serverer mexikansk mat. Jeg må anbefale stedet på det varmeste!  Det var god atmosfære, hyggelig betjening og god mat. Det føltes veldig vestlig i standaren, om jeg får lov å si det sånn. Så, det anbefales virkelig om dere skulle legge ferien til Platanias 🙂 Batteritiden på kameraet takket for seg under middagen, noe som var synd for utover kvelden dro vi på platanias exibition center – litt som whipeout, om dere vet tvprogrammet? Jeg lo så mye at jeg nesten tisset på meg av å se på Robin, han på 1.96 som hopper rundt er virkelig et komisk syn med armer og bein over alt! Burde ha vært filmet, hehe.

Ps: dette stedet kunne tilrettelegge å lage vegetarburger om du forklarer at man kan bruke bønner, hehe. Et lite tips! 🙂

Jeg skal raskt begynne på neste blogginnlegg med litt bilder fra dagen vi har hatt så langt ♥ og ikveld skal vi på en resturant oppe i kveldene 🙂 Gledes! Og ikke glem aller siste episode av bloggerne som sendes ikveld! Tenk at det har gått så fort! Jeg er uendelig takknemlig for det fantastiske eventyret jeg har fått være en del av, og kommer aldrit il å glemme den beste tiden livet mitt.

29 kommentarer
    1. Så bra at du er blitt bedre:) Vi skal spise på en familie restaurant ved siden av hotellet vårt her på Agia Marina:) veldi kjekke folk her og koselig plass:) ha en fin kveld:)

    2. Så gøy!! Der satt jeg og min kjære for noen uker siden 😄 Kjempe god mat der 👌 God ferie videre!

    3. Så på snappen til robin at du spiser Burger. Og den så ikke vegetarisk ut. Trodde du ikke spiste kjøtt?

    4. Dere burde virkelig besøke Astrea i Platanias! Dit tar man som regel taxi, for er et stykke å gå opp, men veldig fint å gå ned igjen. Kjempegod mat har de, og veldig koselige og morsomme ansatte! Det er nydelig utsikt og:)

    5. Jenny Viktoria:
      Bare fordi det SÅ UT SOM burgeren hadde kjøtt i seg betyr det ikke at den hadde det. Du må ikke kommentere hvis du ikke er sikker på noe 🙂 La henne være i fred, ingen vits å kommentere på alt du TROR hun gjør, eller i det hele tatt gjør.
      Dere må kose dere Sophie, ser utrolig koselig ut! <3 Du fortjener det beste, ser opp til deg 🙂

    6. Hvorfor kommer det ikke flere sesonger av bloggerne? skjønner ikke hvorfor programmet skal slutte når det er sånn suksess? typisk norge, er jo bare cæsar som får gå år etter år, å det er rævva 😛

    7. Tips til neste ferie og sånn ellers :gå på helsekosten å kjøp noe som heter kyolick , det er flytende hvitløk som du tar et par dråper oppi og blander med enten vann eller saft, saften er vel for at det skal smake bedre,selvom det smaker dritt. Men om du noensinne føler deg litt uggen en dag, om det så er på ferie eller hjemme,så hjelper det som bare rakkern. Du dreper bakteriene, og om du er for sent ute og risikerer å få bli syk,så blir du uansett fortere frisk. Det er virkelig noe å anbefale deg å ha både i kofferten og i kjøpeskapet hjemme. ja det smaker dritt, men det kurerer virkelig det utroligste 🙂 det står mot forskjøelse på pakka om jeg ikke tar feil, men har mange ganger blitt kvitt mage problemer og oppkast pga den 🙂 var en periode hvor jeg brakk meg av lukta, da gikk jeg over til hvitløkstabeletter, funka det og, men ikke like effektivt. Bare et tips så du slipper flere ferier hvor du har både UVI og mageproblemer 🙂

    8. Hvis du vil ha gode matopplevelser i Chania bør du gå bort fra turistgatene og inn i gamlebyen og litt bortgjemte gater. Der finnes det resturanter som kanskje ikke ser så fantastisk bra ut men som har himmelsk mat 🙂

    9. DU MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TA DEG EN TUR INNOM
      ————-SYMPOSIUM————–
      da kan jeg GARANTERE deg god mat, bra service og en helt utrolig atmosfære! Restauranten ligger i Platanias ovenfor den ene minigolfbanen! Stefaren min Dragan jobber der :)!

    10. Seda: Nei bare fordi det ser ut som en vanlig Burger, så ser jeg at det er en vanlig Burger. Det er nesten eller det er umulig å bestille soya eller wianfa produkter på restauranter i hellas. De har det ikke på menyen en gang! Vet det av erfaring. Jeg er ikke frekk jeg bare spør henne et normalt spørsmål. Tror du ble mer truffet en Sophie.

    11. Anonym: Nå er det jo riktignok ikke min burger, min mat er wrappen som ligger der – uten kjøtt. Tenkte jeg bare skulle tipse om at vegetarburger ER mulig 🙂 Jeg spiser ikke kjøtt.

    12. Tonje: Haha, ja OM det ikke kommer mer bloggerne vil jeg tenke det samme som deg. Selv om jeg ikke hadde vært med i serien selv, ville jeg ha sett på det som vanskelig å finne en erstatter.

    13. Ser noen andre også har kommentert det, men anbefaler også Astrea. De har god mat, og de gangene vi har vært der har servicen vært kjempebra, og folkene som jobber der er utrolig morsomme og lager veldig bra liv! 🙂 Er en helt annen atmosfære enn på de andre typiske restaurantene i det området.

    14. Heii Sophie!!
      Ville bare si at du inspirerer meg så mye, du virker så herlig og ihvertfall sammen med Robin!! Jeg så bloggerne nå og dere er så herlige!! Ønsker dere all lykke til videre i livet og håper dere koser dere masse på ferie, for det fortjener dere begge 🙂 <3
      Hilsen en jente fra Bergen som digger dere!🙏

    15. Jeg vet ikke hvor lang tid du har igjen på ferie nå! Men prøv å legg inn en tur på Karma restauranten 🙂 Der er det utrolig god mat, og servicen er virkelig den beste i hele Platanias! I tillegg er det på taket på et bygg og det er ordentlig fint der.

    16. Så bra at dere koser dere på ferie. 🙂
      Ser at du har fått farge, du burde jo ha mørkere foundation. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg