ny tatovering på rumpa

Hei dere! Jeg har kost meg skikkelig med kommentarene deres de siste dagene, bare sånn at dere vet det. Fin gjeng, altså

Jeg har vært parkert i senga ikveld med en episode bloggerne (se det på sumo her) og er som vanlig veldig fornøyd med episoden. Jeg og Robin er virkelig en merkelig sammenslåing som på en eller annen måte fungerer, haha. Jeg synes vi er morsomme da, selv om det blir litt for “spiss” humor for enkelte.

Uansett! Jeg nevnte jo igår at jeg har tatt en ny tatovering som jeg gjerne vil vise dere nå. Jeg var innom art & soul tattoo her i oslo etter å ha gjort litt research etter studioer, for nå vil jeg begynne prosessen med å få mer blekk på kroppen. Masse mer. Så, selv om jeg bare var innom for en konsultasjon endte jeg opp med en liten tatovering likevel..

 

BAD ASS! Haha, så tacky, så rart men også så UTROLIG kult! Jeg elsker den. Det var flinke @darianosh  som tok denne på meg, hele greia tok kanskje 5 minutter og jeg så på en episode av keeping up with the kardashians mens vi holdt på, så jeg merket knapt at jeg ble tatovert. Og til de som lurer – ja, jeg har enda tatoveringen under leppa 🙂 Jeg har massemasse ideer til hva jeg vil tatovere, og første time er allerede nå på søndag hvor vi skal tatovere i fire timer.. Men det får dere se når den tid kommer.

Hva synes du?

142 kommentarer
    1. Du har jo bare masse smådill over hele kroppen?
      Hvorfor angrer du på den store? Og hvorfor skal du ta noe stort når du angrer på en stor du nettopp har tatt?:s

    2. du virker veldig dobbeltmoralsk, sier først at jenter bør være “ekte” osv, og ikke flau over strekkmerkene sine, så redigerer du (dårlig også) over dine egne

    3. He, he…. Skikkelig stas å ha bad ass tatovert på rumpa, eller….
      Syns du bør ta noen med litt sammenheng, ikke bare noen her og noen der. Da blir det bare stygt og rotete etterhvert. Mye bedre å samle de litt, og prøve å ha en rød tråd på det. Sånn at tatoveringene på en måte ”samarbeider” litt.

    4. synes det er på tide med en bloggpost med alle tattoveringene dine og story’en bak hver enkelt! 😀 tattoveringen var både søt og sexy!

    5. Litt komisk å lese det dere skriver om redigering av bildene hennes. Poenget md bilde var tatoveringen, men visse folk bare måå finne noe “negativt” kun for å ha noe å klage på!

    6. Blir feil av deg å si folk må være fornøyd med den kroppen man har – når du selv redigerer på rumpa di. Liker deg forsatt veldig godt og syntes du er en bra person med mange bra meninger om ting! Stå på 🙂

    7. HATERS GONNA HATE! som om ikke dere hadde redigert vekk strekkmerker/uønska uregelmessigheter i huden.. Kom aaaan bitches, TRIST at dere ikke bare kan holde de ekle kommentarene for dere selv eller iallefall stå frem med fullt navn..
      Dere har så jævla flott fokus på livet, det MÅ være så kjipt å sitte å godte seg over andres “feil”.
      Gjeng tapere hele gjengen hva faen gjør dere her i det hele tatt. Troll!!!!!
      forresten Sophie, dritkult! 🙂

    8. Åh, Sophie <3 Måtte helt seriøst spole tilbake til når du ødela solbrillene til Robin, og høre på latteren din sikkert fem ganger! Du må le mer, hele tiden, for den latteren fikk meg til å smile fra øre til øre. Gud så skjønn altså, vakre deg <3

    9. Tøft! Jeg har selv lyst på et “kyss” tattovert på rumpa eller rett over bikinilinjen på magen ved hoftebeinet 🙂

    10. Jeg er enig i jenny. Det var fint å høre deg le ☺ du må ikke skjule det smile du hadde med robin eller lstteren din. 😘

    11. Hahah vittig å lese hvor lite kunnskap enkelte har, og hvor mye dere må granske et bilde for å føle dere bedre selv. Sier litt om hvor sjalu dere er på Sophie, noe jeg skjønner. Sophie må være et av de skjønneste, godeste menneskene jeg vet om her på nettet. Tipper hun er enda herligere om man møter hun in real life.
      Du er sinnsykt vakker Sophie, og det håper jeg du vet selv. <3

    12. NEINEINEI!! Dette er jo helt forferdelig linjearbeid, du betalte ikke for den der?! Ide’n var morsomt, men jobben var veldig dårlig gjort

    13. Syntes det ble skikkelig kult! Litt feminint også😀 Litt vittig at det står “Bad Ass” på “ass’n”😀👍🏻

    14. hmf Robin asså..fatter at du er forelsket, men føler et visst ubehag hos deg i noen tilfeller. inhale exhale å slipp deg løs, å nyt livet. be a badass!

    15. Skjønner ikke hvordan folk klarer å få seg til å se “dad ass”.. Enig med deg, så tacky, men så kul! Din kropp, ditt valg! Så vidt vi vet lever vi bare en gang, fack it! 🙂

    16. Godt og høre at du faktisk leser alle disse kommentarene 🙂 Bare ikke la de negative gå inn på deg. Digger deg Sophie 🙂

    17. Åååh herregud, blir GAL når folk sier ting som Lotte over her: “Blir feil av deg å si folk må være fornøyd med den kroppen man har – når du selv redigerer på rumpa di”… Altså… Hvorfor blir det feil? Det å si at folk skal være fornøyd med den kroppen de har, betyr jo ikke automatisk at man aldri er usikker på seg selv? Er ikke rart at Sophie føler hun må vise en “perfekt” utgave av seg selv av og til, folk finner jo faen meg ting å hakke på uansett hva det er. Virker jo som om noen bryr seg mer om at hun har redigert bildet enn selve tatoveringen hun faktisk skulle vise med bildet. Årh, mennesker…..
      Hvis du leser dette, Sophie, vil jeg bare be deg drite i de som hakker på sånne idiotiske ting. Om du redigerte bildet litt eller ei, hva har vel det å si? Hvem faen bryr seg? Ikke jeg iallefall. Morsom tatovering! Haha 😀 Du virker som en herlig jente tvers gjennom, ELSKER å se deg på Bloggerne, du virker så snill og god. Ikke minst er du helt nydelig! Håper du klarer å skyve vekk det negative du får høre hver dag, og fokuserer på det positive du får. Jeg digger deg! <3

    18. kjære sophie, hvis jeg var deg ville jeg avbestilt timen på søndag. Du angrer på en stor tattovering du nettopp tok. Og den synes ikke hele tiden engang. så vær så snill, tenk nøye igjennom det før du tar en stor tattovering på synlige steder. for det er ikke bare bare og angre på det etterpå. desuten, du er ung så hvorfor så hastverk? du burde vente, iallefall med tanke på at du angrer på den store under brystene dine. du er nydelig uansett. men mitt råd til deg er å vente. ikke ha hastverk, du skal jo ikke ta tatovering fordi det er kult eller inn regner jeg med uansett, så da er det jo absolutt ingen grunn til å kaste seg ut i det uten å ha tenkt nok igjennom det. du har god tid enda.
      håper uansett du har en fin dag <3 masse klemmer

    19. Kan du skrive om den tatoveringen under puppene? Husker du la ut bilde der faren din skrev at du ikke måtte finne på å ta den, fordi den var tacky. Angrer du på at du ikke hørte på han nå? Jeg stns du bør tenke deg godt om før du tar en ny tatovering, den skal faktisk sitte på kroppen resten av livet. Jeg har to selv, og har bestemt meg for å ikke ta flere. Jeg vil helst ikke ha så mye tatoveringer på kroppen den dagen jeg gifter meg, og har på meg en fin brudekjole. Det er motivasjonen min til å ikke ha flere, haha :p Syns ren hud uten for mye blekk er finest 🙂

    20. KUUULT! Synes små tatoveringe e dødskult og ofte mye finere enn store 🙂 gleda me tel å se ka meir du finn på !

    21. Den va jo bare søt sophie,ser at d e ngen her så skriver at de ser ut som at d står div andre ting,då e d virkelig de så burde få seg briller eller lære seg å lese!! ser og at d e folk så skriver at hvorfor du tar små tattoeringer,ka så?! E for søren din kropp,plutselig komme du med en drid stor på ryggen,d e d kun du så vett:) har selv tilsammen 10 tattoa,å ja e ngen eg angre på,men ka så? Min kropp å nitt valg!! Folk her inne så kommentere vertfall nogen av de må faen se t å sjerpa seg,begynne å lura på åm de leve på å kritisere andre!! Elr venta,d e bare sjalu for du e ei utrolig flott jenta å ikke mins du har liga flott personlighet! Såg ilegget ditt her en dag ang du drømte at du fikk barn,eg var 20 når eg ble mamma for første gang,å 22med andre e nå 24.. Å eg e ei barnslig mor,e de barnslige mødrene som er de beste!!😀
      Hb du får en super fine dag!!:)

    22. Anbefaler deg å tatovere noe meningsfullt, noe som virkelig har satt eller forsatt setter spor for deg her i livet. Da slipper du bruke penger om mange år for cover up eller laser. For det kommer nesten garantert til å skje med slik type tatto.
      Liker bloggen den fordien. Mye bra innlegg, ofte update. Stå på! 🙂
      – Erfaren ink girl

    23. Ha-ha.
      Den store B-en ser ut som to D-er oppå hverandre.
      Jeg var sikker på at det stod Dad Dass før jeg leste artikkelen.
      Var nok en skivebom å lage den slik.

    24. Herreguud! skjerp dere! Er ikke akkurat sånn at dere ikke har filter på instabildene deres! Ingen er flawless og om Sophie føler seg bedre om hun redigerer rumpa på grunn av noe som gjør hun usikker så herregud la hun gjør det! Det samme går for dere, blir bildene deres finere med effekt på insta, så ha på effekten da vel! Dette handler ikke om at hun er umoralsk eller falsk, dette handler om hennes selvfølelse. Og alle vil jo ha det bra med seg selv? Stå på Sophie, du inspirerer!

    25. Du er utrolig tøff som tør, men han der er ikke serlig flink! Gjør litt research før du lar han tattovere hele deg, det er så mange flinke artister der ute.
      Ofte må man ut av Norge, men har det noe å si når det er snakk om noe som skal være på kroppen for alltid.
      Det er STOR forskjell på en dårlig tattovering og en fantastisk en, det blir som å sammenligne en stein mot en diamant. Ha en fin dag vakring, jeg ønsker deg alt godt.

    26. Til dere som skriver om strekkmerke osv bare fuck off. Er live ditt så jævla patetisk at du må rakke ned på henne? Hvem som helst hadde banga den assen der. Finn dere noe ammet og gjøre!

    27. Sophie… du vet det er forskjell på badass or bad ass? :S Det står “dårlig rumpe” på deg nå… kom igjen jente du må tenke det LITT mer over hva du gjør om tiden.

    28. morosmt og kult!
      En ting jeg vil anbefale deg ettersom du er i mot SeaWorld er å se dokumentaren “blackfish”. Den handler om spekkhoggerne de holder der, og hvor enormt fælt de har det. syns virkelig alle burde se den filmen slik at det kunne åpnet øynene til folk! De har den på netflix!!

    29. Haha dette er sykt flaut. For det første ser det ut som det står Dad Ass. For det andre skrives jo Badass slik, ikke “Bad Ass”. Det står med andre ord at du har en dårlig rumpe. Haha dette flyr vegg i mellom på facebook som dagens vits. Bra du skal gå på sminkeskole så kan du sminke dette bort.

    30. – Og det deles også at du tydeligvis redigerer rumpa di her, veldig dårlig effort, haha herregud Sophie

    31. Hvorfor i all verden har du tattovert Bad Ass (dårlig rumpe) på rompa di? :p var det meningen eller skulle det stå Badass?

    32. Håper du legger ut bilder av tatoveringen du skal ta på søndag også 😀 Jeg holder på og sparer til en tatovering selv. Var 16 år dum og ville ha tatovering, angrer nå! Så det blir en cover-up på meg 😉 Har også flere små tatoveringer som jeg ønsker etterhvert 🙂

    33. Så tacky. Du bare gjør det dumt å ta masse tatoveringer på kroppen din. Så er denne tatovering meningsløs og dumt, når man ser på dine tatoveringer så finner man at din personlighet er dumt å. Tenk på før du gjør en eller annen dum ting!
      Jeg liker deg kjempe mye! Likte deg faktisk med blondt hår for da var du så åpen så fin, så vakker med blondt hår, jeg så masse opp til deg. Men nå går du i feil retning. Uansett hva jeg digger deg, du er så kult, men ikke gjør det som gjør deg dum! <3

    34. Kult, Sophie! 🙂 Lurer på hva alle kommentatorene her har på samvittigheten sin, siden de må rakke så mye ned på deg for å føle seg selv bedre.

    35. Lå i flere minutter å så på det bildet for å skjønne hvorfor det sto ”dad dass”, men nå ser jeg jo, det står jo bad ass! Hahaha er det muuulig å være trøtt. Kult 🙂

    36. Til dere der oppe som mener hun har flauet seg ut med Bad Ass (dårlig rumpe) istedenfor Badass; kanskje Sophie gjorde det med vilje for å ”le av seg selv” om hun selv ikke liker rumpa? Kanskje det derfor også er så obviously redigert? fordi hun skulle peke på at hun hadde uperfektheter på rumpa?

    37. Ikke vanskelig å se hva det står, men nå har du beskrevet deg selv, så slipper andre å gjøre det 😀 Jeg lurte på hvordan du egentlig er skjønner du, hi hi.

    38. Malin: Det er grenser for hvor mye du skal beskytte Sophie da? Tror du virkelig at hun tenker så langt? Om hun ikke hadde hadd noe å skjule hadde hun innrømmet at hun redigerer rumpa og hoftene ofte, for å påpeke at det kanskje ikke er naturlig. SKulle hun påpeke uperfektheter hadde ikke hun redigert, herregud så drøyt du skal beskytte henne. Sophie har igjen bevist hvor stygge tattoveringer det går ann å ta. Ufine alle sammen og dårlig laget

    39. Kjempekul tatovering 🙂
      ”Så tacky. Du bare gjør det dumt å ta masse tatoveringer på kroppen din. Så er denne tatovering meningsløs og dumt, når man ser på dine tatoveringer så finner man at din personlighet er dumt å. Tenk på før du gjør en eller annen dum ting! Jeg liker deg kjempe mye! Likte deg faktisk med blondt hår for da var du så åpen så fin, så vakker med blondt hår, jeg så masse opp til deg. Men nå går du i feil retning. Uansett hva jeg digger deg, du er så kult, men ikke gjør det som gjør deg dum! <3''
      Sier du hun går i feil retning fordi hun ikke har blondt hår lengre? wtf? Synes Sophie går i helt riktig retning nå. Hun er gladere enn jeg har sett henne på lenge, og det er jo fantastisk. og hvordan gjør tatoveringene henne dum? Det er jo Sophie sin kropp, hvorfor skal du kommentere på det? synes alle tatoveringene hennes er råkule. Og når du kommenterer så mye dårlig, så digger du henne ikke. Om du digger henne ville du ikke sagt noe så teit og ekkelt 😛

    40. Sophie.. Du er vakker!! Jeg må bare legge til at du er utrolig nydelig når du smiler og ler – episoden som ble sendt i går var fin og likte spesielt når du lo og smilte når du satt på stranden med Robin.. 🙂

    41. haha, kanskje litt rart spm, men kunne du laget en collage av alle tatoveringene dine? etter søndagen selvfølgelig med den nyeste, det hadde vært kult, blir jo litt sånn inspiration collage 😀

    42. dere må ha det HELT JÆVLIG med deres eget liv, når dere faen ikke har annet å gjøre enn å kommentere negativt om andre over nett, og i tillegg ikke tørr å vise fullt navn! fyfaen, for et liv sier jeg bare. dette innlegget handler om tatoveringen for i helvete… har dere turt å legge ut bilde av ræva deres uten noen form for redigering?? og ja, jeg banner som pokker, men det har jeg faenmeg god grunn til. jeg er 15 år, og blir FORFERDELIG OPPGITT over hvor mange som ikke har bedre å finne på enn dette. synes foresten tatoveringen var fin, pent tatovert og fin utforming. tipper foresten det er MANGE flere som angrer på en eller flere av sine egne tatoveringer, men at de rett og slett gjør seg for god til å innrømme det. stå på sophie!

    43. Konseptet er kult, men elendig jobb, dessverre.. Ser ut som det står bad dass, bad bass osv :-/ Håper ikke du betalte mye.

    44. En 4 t session med den som har tatt den der på deg? Ai… håper ikke det ass, for det der var en skikkelig dålig jobb selv om det bare er en “tulle Tattovering”

    45. tenk den dagen du skal føde,og kommer inn på sykehuset med den tatoveringen på rumpa,haha 😀
      Du er tøff Sophie,tørr å skille deg ut:-) <3

    46. Sophieeee, jeg blir så lei meg av å lese alle de nedlatende kommentarene. Jeg håper virkelig at du ikke tar deg nær av det.
      Selv tatoverte jeg noen tall på armen som jeg har store planer om å fjerne. Men jeg prøver å ikke angre. Noen ganger må man bare la være å ta ting så seriøst. Jeg synes badass tattooen din passet deg veldig godt, og artig plassering! Hadde det stått badass bortover hadde den ikke blitt like fin. Så ikke bry deg om hva andre sier 🙂

    47. Har ikke foreldra deres lært dere at man skal holde kjeft om man ikke har noe fint å si? Jeg skjemmes over å leve i samme land som dere.

    48. Herregud xD eg trodde først det sto DAD og dass xD
      tenkte bare: KA FAEN HAR HUN GJORT NÅ!!
      men så så eg at det sto bad ass xD

    49. Synes du har bra rompe jeg Sophie. Dumt at du selv har motivert på din egen rumpe at du har dårlig rompe, for det har du jo ikke? Skulle vært Bad ass 🙂 You rock

    50. Uff! Jeg har en bitte liten tattovering i nakken, og den angrer jeg så sykt på. Jeg har derfor tatt laserbehandling i et helt ÅR.. det tar sykt langt tid å fjerne fordi den er dyp. Jeg brukte 900 kr på selve tattoveringen..å har brukt pinlige 14 000 på å fjerne den på ERAZE. Den har såvidt begynt å gå vekk NÅ.. så du kan jo tenke deg hvor lenge jeg må fortsette.
      Laserfjerning er dobbelt så vondt som å ta tattoveringen, det føles ut som om man blir tazet med flammer (tazer = sånn elektrisk sjokk gjenstand) og man lukter brent hud mens man fjerner den. Utrolig ulekkert og vondt.
      Hvis du angrer på en liten en dag, så tro meg det er drit dyrt, men om du angrer på en stor en, ja da vil jeg virkelig advare deg om at det koster helt latterlige mye. PS. Rød og blå er de vanskligste fargene å fjerne ( i mange tilfeller umulig å fjerne), bare sånn tilfelle du skal ha farger og kommer til å angre en dag.
      Du kommer sikkert ikke til å angre du da, men bare ha det i bakhode, just in case! Dette er kun ment som et velment råd, ikke som noe annet! 🙂
      Klem

    51. Jeg har aldri skjønt hvorfor folk vil bruke flere tusen på laser.. Ta en fin coverup på den tatoveringen du angrer på, og ha heller en flott tattoo der isteden for laser helvete og kostnader:) Jeg har mange jeg angrer på, nå skal jeg bruke god tid på å finne en god coverup.

    52. Anna – jeg har en tiger på hofta, som går sånn halvveis over underlivet. Men det utgjorde ikke noe problem da jeg fødte. Og hvorfor skulle en tatovering være et problem når man føder? Om du tror jordmødre aldri har sett en tatovering før, og syns det er skammelig, så er det dine holdninger du må jobbe med.
      På samme måte som folk tror det vil være flaut å komme på gamlehjem med tatovering; om man ikke har klart å bli såppas voksen, og trygg på seg selv, at man ikke blir flau over sånne filleting innen man har blitt så gammel at man havner på gamlehjem, så har man ikke levd nok.
      Og om dere leser noe annet enn bad ass bør dere sjekke synet deres;)

    53. Har du forstoppelse, det er bl.a bad ass, ha ha. Tattis er Harry, men det veit vel ikke du som er fra gokk :-p

    54. Hei flotte deg! Jeg har begynt på pillene Isotetrien kuren som du går på nå. Skal gå på den i 4 mnd før jeg er ferdig. Ser du har blitt mye finere i huden, men kunne ønske du kunne legge ut et før og nå bilde sånn skikkelig nærme som du gjorde før du startet. Har så lyst til å se den ordentlige forandringen, for var ikke så lett på det “etter” bildet du tok sist 🙂 Begynt å få litt flere kviser etter 2 dager, men hvor lang tid tok det før du kjente at du fikk tørr hud og ikke minst tørre lepper? 🙂 Kleem!

    55. sånn tatovering er typisk 14-16 åringer tar + ser ut som det står dad baass eller bad dass XD du gjøre ikke ting særlig gjennomtenkelig ,flaut

    56. Ville bare ønske deg en god helg 🙂
      Har nettopp hatt Bloggerne marathon og kjenner meg igjen i så mye av det du føler. Robin har rett, du er god <3 Aldri glem det ! Du er soleklart den beste Norske kjendisen, skulle ønske flere var like tøff som deg.
      Regner med det er Isotretinoin (Roaccutan) du går på ? Jeg gikk også på det når jeg var ca. like gammel som deg. Huden ble kjempefin etterpå.

    57. Julie: er litt forskjell på tatoveringer ,tror det er flere som har tatoveringer om ting som gir mening eller sleeve greier og tribal osv og masse andre ting når dei ende på gamle hjemmet enn det sophie tar ,virke mer kleint og tacky å være 60-80 år og ha hjerte på rumpa og bad ass men er såvidt man kan se ka som står ,det de fleste tror jo at det står dad dass eller bad dass
      ingenting av det hu har av tatovering gir noe spesiell mening ,virke ut som alt er bare sånn fjortis jenter hadde tatt + den under puppa kopierte hun etter rihanna så det er greit nok , den er ikke så tacky som alt annet hun har tatovert på¨kroppen

    58. Det skrives i ett ord dersom du mener at du er en badass altså en tøff person som gir faen.. bad ass derimot er noe man sier dersom noen har ei stygg rumpe.. Så forstår ikke helt hva du ville med denne:-)

    59. HVEM FAEN KLARER Å SKRIVE BAD ASS FEIL!!! Den personen burde IKKE ta tattoveringer, dette er det drøyeste morsomme feilen jeg noen gang har sett. Kødder du??!?! Du skal være tøff å si bad ass også skriver du heller dårlig ræv. HAHAHAhah det er noe man sir når man har rennadreta

    60. Lol, det ser ikke ut som Dad Dass en plass?? skjønner ikke hva folk snakker om. Dødskul ide, vil selv ha tattis på rumpa!

    61. Min første kommentar her 🙂 Jeg har selv Vilde på Art & Soul som min faste tattovør, og hun er utrolig flink! Jeg har vært hos mange tattovører, men etter at jeg fant Vilde kommer jeg aldri til å gå til noen andre!
      Var forresten publikum på Det er lov å være blid, og digger deg mer og mer. Er selv vegetarianer og dyreverner, så syns det er utrolig flott at du som er en såpass kjent blogger fronter dette! 🙂

    62. Mener du “bad ass..(dårlig rævv?).. eller slengutrykket “bææd ass”?… Blei litt forvirra.. men regner med det var det siste…!?

    63. Hei! Så gårsdagens episode av bloggerne, og må bare si at du er fantastisk vakker når du ler! Du fortjener å høre det. <3 klem

    64. HAHAHAHAHAHAHHA leste først “bad” og “dass” akkurat som tattooveringen betyr bad, men du sier dass på nordlending. Så sykt hary hhaha. ler meg ihjel

    65. Folk gir deg ALT for mye tyn for ting som ikke gangner dem i det hele tatt. Skal man forvente at en tatovering skal tilfredsstille alle? Nei, huff, jeg ser ikke akkurat for meg at det er oppegående folk som sitter og drittslenger for å si det sånn, heller 12 åringer som ikke forstår verden enda. Man føler at det er likestilte personer med peiling, som skriver slike kommentarer, men i realiteten er det jo faktisk bare unger som normalt lever et trist liv hvor de ikke kan se humoren i ting, drøfte, ha selvinnsikt eller se ting fra flere sider. Jeg liker deg Sophie Elise, du er reflektert og du er MENNESKELIG

    66. Jeg leste “Dad DASS” LOLLLLL ser flere også gjør det. Haha hvordan man tolker det er jo ikke akkurat bra

    67. Til alle dere som kommenterer at det er harry og stygt, hvofor i alle dager bryr dere dere om hva hun tatoverer og hvor hun gjør det. Det er hennes valg!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg