love and all that

Endelig er det en ny episode av bloggerne ikveld, og nå får dere se meg og Robin i Key West på ferie! Men, er det trøbbel i paradis?

Om dere har sumo kan dere se episoden her etter sendetid, eller trykk på direkte tv fra klokken 21:30.

Det blir ganske mye diskusjoner i kveldens episode, og for å være helt ærlig husker jeg ikke hva jeg sa eller hvordan alt ble den kvelden – til nå har jeg jo bare virket sint uten grunn, men det var en kombinasjon av mange ting og jeg vet jo aldri hvordan ting blir klippet. Men jeg stoler på teamet bak bloggerne, til nå har jeg aldri følt meg urettferdig behandlet.

25 kommentarer
    1. VOLDTEKT
      hei! Har vært fast leser av bloggen din noen år, og jeg digger deg 🙂
      Har en forespørsel til deg som har en såppass stor blogg og når ut til såppass mange unge jenter. En bekjent av meg har lagd en video av voldtekt. Handler om noe hun selv har opplevd. Hvor hun var på en fest og etter litt for mye å drikke stumpet hun av. Helt ute av stand til å gjøre motstand ble hun voldtatt. Videoen er sterk og med et VIKTIG budskap som fortjener all den oppmerksomhet den kan få slik at flere kanskje ser hvor alvorlig dette er!
      Se videoen selv, og hvis du deler denne så er jeg evig takknemlig!
      Hilsen bloggleser laaaaangt oppe i nord 🙂
      https://m.youtube.com/watch?v=Vtv1aLy4z0o

    2. Hei Sophie! Ser ut som du koser deg kjempemasse i NY! Ser veldig spennende ut der! Jeg ville komme med et tips til deg. Jeg har slitt litt med uren hud jeg også. Jeg bruker noe som heter “Tea three oil” fra The Bodyshop. Jeg synes denne oljen er helt utrolig bra. Jeg sier ikke at den virker på samme måte som pillene du går på, men den kan være fin å bruke enten ved siden av eller etter du har gått av kuren. Oljen selges som sagt på The Bodyshop. Er faktisk usikker på om de selger den i Norge, men vet de har den i f.eks: Danmark. Hvis du lurer på hvordan den ser ut eller har noen spørsmål så kan du bare spørre meg!

    3. ka va greia med den rasistiske spøken i episoden. at japanere ser helt lik ut, så det er vanskelig for dem å finne noen? fikk litt sjokk

    4. sutre klage sutre og så klage litt mer… Er faktisk synd på deg, du må gjøre noe med den personligheten din..

    5. Jeg får sjokk over hvor rasistiske og overflatiske dere er! Sitter der og blir syklet rundt, og snakker dritt om folk!

    6. Er du ikke lei at kjæresten din ligger med andre og faker som han liker deg fordi han liker pengene dine og oppmerksomheten? 😂😂

    7. Å herregud, ro dere ned dere over her! Sophie har ikke vært rasistisk i det hele tatt i episoden. Det var jo Robin som sa det, ikke henne! Dere sier sophie elise snakker dritt om andre.. Eh, hva gjør dere da? Som slenger dritt om sophie på hver eneste innlegg! Tenk litt da dere!!

    8. Slutt med de stygge kommentarene deres, ærlig talt – dere er fæle. Sophie, du skulle hatt et sånt filter på bloggen din, et asshole-filter 😉 da hadde det blitt mye koseligere å lese kommentarene!
      Jeg syns du er en utrolig fin person, som bryr seg om andre og har et godt hjerte! Ikke la noen la deg tro noe annet 🙂
      Stor klem fra nordland

    9. Ikke bry deg om haters! Du fremstår kanskje litt utakknemlig men jeg har aldri møtt deg så jeg vet ikke hvordan du egentlig er. Jeg skjønner det er vanskelig at folk hakker på deg når du ikke var rasistisk. Det var jo Robin som kommenterte folka og ikke du!

    10. skal bare påpeke at det er ikke “hat” å påpeke at noen sier noe rasistisk, det er snakk om å være kritisk.
      Det er hat om noen går på personangrep som mange her gjør (Seriøst? ta dokker en bolle og se på paradise hotel eln)
      Man er ikke et grusomt menneske selv om man har sagt noe rasistisk, men man burde vell kunne stå for det?

    11. Hvorfor var du sur og ikke stoler på ham? Synes du bare venter på at noe dårlig skal skje isteden for faktisk å nyte alt det du opplevde ! Du er døds heldig skal jeg si deg. Vi har aldri vært utenfor Norge fordi vi ikke har råd….

    12. Hei, etter å ha lest en del negative kommentarer over her om episoden igår, vil jeg bare si at folk virkelig bare er ute etter å slenge dritt. Mitt inntrykk etter episoden er at du såklart er usikker på deg selv (som du stadig påpeker), ment du tar jobben din virkelig alvorlig. Jeg forstod hvorfor du sa at du måtte gå å blogge, mens Robin mente det kunne vente.
      Jeg er selv 37 år,meg husker at alderen 19/20 er skikkelige intense. Følelsene og alt er kjempeforsterket. Så bare husk at man får det bedre og bedre med alderen.
      Klem.

    13. Jeg syntes du er dritkul og dritheldig som for oppleve så mye. Du er et stort forbilde for meg. Jeg kjedet meg og begynte å se på tv, så jeg bladde bare gjennom masse kanaler så kom jeg til tv 2 bliss. Akkurat da var det bloggerne som gikk, jeg syntes det så gøy ut så jeg så ferdig episoden. Etter det gikk jeg på tv 2 sumo og så alle episodene av bloggerne. Etter det har du inspirert meg til å begynne med blogging. Så etter sommeren skal jeg starte min egen blogg. Tusen takk for at du har inspirert meg til å gjøre dette. Du kommer alltid til å være mitt forbilde. Du må ikke bry deg om alt hat som skrives på bloggen din, tenk på det positive folk skriver om deg!

    14. Hei Sophie! Jeg er en fast leser av bloggen din men har trist nok nesten aldri kommentert før. Ikke så særlig mye hvertfall! Men ville bare si at jeg digger bloggen din. Går og skryter av deg til alle om at hvis man faktisk leser hva du skriver så er du virkelig smart og reflektert. digger deg 🙂
      Følte bare at du trengte en oppmuntring idag, så her er den! Aldri slutt med å gjøre det du elsker <3
      Ser forresten et par av drittkommentarene her og syns ikke det er rart i at mange bloggere blir usikre på seg selv av å lese sånt dritt hver dag. Bare drit i dem, du er så bra!
      Klem fra Joy (ja det er det ekte navnet mitt:) )

    15. jeg så første delen av det, men jeg må si jeg var ganske sliten og gikk å la meg når pausen kom. var litt nyskjerrig på hva som hadde skjedd etter pausen, men alikevel så jeg ikke resten, hehe. 😛

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg