jenter er jenter, og vi er verst

12:20 Hei på dere! Nok en skoledag går mot slutten (les mer om skolen her), og jeg har vært våken siden 06. Jeg skjønner ikke, hjemme i norge våkner jeg nesten aldri før 11-12, men her våkner jeg før seks hver eneste dag. Deilig, sånn egentlig :) Fikk gå litt tidligere idag, så jeg sitter på rommet mitt, ser på family guy og spiser cheddar popcorn til lunsj haha. Det er farlig med alt godteriet de selger på skolen, om jeg hadde bodd i utlandet ville vekten virkelig ha økt. Jeg liker nemlig svært sjeldent vanlig type middag i andre land, har dere smakt taco i utlandet for eksempel? Utenfor skandinavia smaker det FÆLT! Jeg har spist taco i usa, england, spania, ja egentlig alle steder jeg har vært, men smaker det godt? Nah. Norsk taco er fantastisk, og noe de fleste savner når man bor i utlandet. Har noen av dere faktisk spist GOD taco i utlandet?

 

HAHAH, nyhetene i noen av bladene her!!! Kris Jenner har tatt Lamar fra Khloe? Det MÅ jo bare være sant!

Og ja, siden å vise undertøyet (eller til og med en sports bh) er skamgjort på denne bloggen av enkelte lesere, kropper jeg dette bildet men legger ut likevel. Hvorfor? Jo, fordi jeg vet at så mange av dere med litt større pupper sliter med å finne noen i rett størrelse, som ser bra ut til en rimelig pris. Her har dere en av mine! Og jenter, vi trykker KUN ned hverandre ved å legge skam på andre jenter når man viser seg i lite klær. Det er ikke noe seksuelt, noe pornografisk eller noe drøyt av å vise en bh eller en sportsbh. Alt kommer an på hvordan man legger det fram. Trener du, trener du ikke, er du stor, er du petite, er du høy eller lav – om du vil, så gjør du. Jeg er langt ifra like “drøy” som jeg var før, og jeg kommer heller ikke til å gå tilbake dit, men jeg angrer heller ikke. Anywho..Jenter er jenter, og vi er virkelig de verste mot hverandre. Denne er fra Marie Melli og koster 200 kr. (annonselenke)

Vil dere høre gårdagens amerikanske, forresten?
Lokal gutt : So, where are you from?
Meg : Norway
Lokal gutt : Oh, what language do you speak there? German?
Meg : No, we speak norwegian.
Lokal gutt : haha, yeah right. But really tho. German, right?

Hehe.. Jeg hadde forresten en helt SUPER dag her igår, har blitt kjent med noen herlige folk og vi har masse planer framover – mer om det skal jeg fortelle dere om siden! Uansett, nå skal jeg faktisk dra inn til NY og møte en norsk jente for litt shopping :) Hun går på skole midt i byen og vet om masse kule steder hun kan vise meg, etterhvert blir det kanskje middag og at vi deler en flaske champagne på en rooftop ;) Jeg tar med kamera! Høres senere, puss puss!

66 kommentarer
  1. Du er der delvis for å studere engelsk… Da kan du lære deg at det staves “though”, ikke “tho”.

  2. Neei, ikke si det! Jeg har spist taco og enchiladas både i California og Mexico, der smakte det helt nydelig! Men det er som du sier veldig annerledes fra den typisk norske tacoen da – kansksje hakket mer autentisk 🙂

  3. I spania, i albir og Alfaz i allefall selger de både santamaria og oldelpaso så om du lager tacon hjemme smaker den ikke anderledes en hjemme 🙂 Eneste er kjøttdeigen som er litt anderledes, men den spiser jo ikke du uansett 🙂

  4. Herregud, så mye stygt du fikk i forrige innlegg.. Jeg pleier ikke å kommentere blogger og er bare innom bloggen din en gang i blant, men fy – jeg fikk helt vondt inni meg av de kommentarene. Så jeg bare håper du vet at de kommentarene bare er tull og at du klarer å heve deg over dem! Du virker som en flott jente, og ingen har rett til å behandle andre mennesker på den måten du blir behandlet i kommentarfeltet. Kos deg masse i New York og stå på videre!

  5. Elsker å høre om reisen din og alt du opplever, elsker slike innlegg som du ikke kommer med til “vanlig”! Synes det er kjempespennende, håper du koooser deg!!

  6. Elsker å lese om reisen din! Gir meg masse motivasjon nå til sommeren 🙂
   Vi har en oppgave der vi skal skrive om blogging, spesielt “rosabloggere”, har du noen gode tips til hva bør ha med? 🙂

  7. Til deg som sa at “Veiviseren” burde lære seg engelsk: H*n har jo rett? “Tho” er ikke engang et ord. Det skrives THOUGH. Dere burde følge litt bedre med på skolen og bruke litt mindre tid på Vine. “But dat ass doe” er bare noe folk har funnet på. Det er ikke ekte ord…

  8. Alt kommer an på hvordan det postes!:) Synes ikke noe om hvordan du var før, men liker veldig godt hvordan du er nå. Du må ikke spille på kropp for å få oppmerksomhet, og det vet du heldigvis nå!:) synes ikke du legger ut noe drøyt lengre, men problemet er vel heller hvordan andre ser på det enn du selv. Som du sa – det var ikke noe seksuelt med det du la ut, men allikevel gjorde noen deg om til et objekt.. Hadde en gutt lagt ut et slikt bilde av seg, hadde noen snakket ned til han? Neppe. Så hvorfor snakke ned til en jente som gjør det?:) jenter!!! Vi må stå sammen, ikke bryte hverandre ned:)

  9. Hei!
   BLACCSHOP.COM er en ny og trendy nettbutikk med stort utvalg av klær, tilbehør og interør. Dette er en nettbutikk for alle! Følg oss også på instagram; @BLACCSHOP for konkurranser, nyheter og annet morro!
   Ha en fantastisk dag,
   TEAM BLACCSHOP

  10. Til VEIVISEREN, ehm lol? Hun som er i USA vet vel bedre enn deg at det er helt normalt blant folk i USA å skrive “tho” istedet for “though”. Kommer vel som slang fra twitter, hvor man har bare 140 tegn. Twitter er stort i USA ya know. Og YA er slang for YOU, hvis du ikke visste det heller.

  11. NEI, vi er ikke de verste. Bare fordi dine erfaringer er slik, må det ikke nødvendigvis være slik. På skolen vår kan guttene finne på å se ut vinduet og peke på folk, le og lete etter feil. Men det finnes også gutter som er utrolig hyggelige. Syns folk er “de verste” og “de beste”, på tvers av kjønn. Ver så snill og ikke døm og ikke skjær alle over en kam. Jeg syns det gir et så feil bilde, og JA, jeg blir faktisk provosert.

  12. Taco er en kjøttrett. Har du plutselig begynt å spise kjøtt igjen? Eller er det bare en forsnakkelse. Lol

  13. TIL :
   Taco er en kjøttrett. Har du plutselig begynt å spise kjøtt igjen? Eller er det bare en forsnakkelse. Lol
   Det går an å spise taco uten kjøttdeig ved å bare droppe den eller bruke vegetar taco mix som de har i butikken(soya protein som virker som kjøttdeig.) Er det mulig..

  14. Trodde du alltid stod opp tidlig i Norge?
   Du har jo sagt at du har alarm på for å starte dagen tidlig? Er 11-12 tidlig? :S

  15. må si det at enkelte må ha nå å hakke på.. å folk skjønner ikke at KROPP er helt vanlig ting.. folkens… mener dere at å legge ut bilde me bh å truse så kan dere holde dere unna STRANDA å værtfall i syden der det er mange som ligger naken i solen! hahah lattis , mange har bare så utrolig lite å gjøre.. hahha!

  16. Stakkars EF når de skal se hva du har skrevet om skolen på bloggen din. Tror de blir rimelig skuffa når det eneste de nesten finner på bloggen din er pupper og en sophie som tror hu er trent. De burde ha valgt noen litt mer seriøse som ikke er så vanvittig fokusert på utseende sitt og operasjoner.

  17. Til DENNE personen:
   “Veiviseren
   13.05.2015 kl.18:30
   Du er der delvis for å studere engelsk… Da kan du lære deg at det staves “though”, ikke “tho”.”
   Tho er en forkortelse for though, så det er helt korrekt å stave det slikt (så lenge du ikke gjør det i jobbsammenheng på CV-er ol.) Sophie er veldig lax (for deg, burde jeg kanskje si chill, eller rolig blir vel mer i ditt ordvokabular siden du skal være så “korrekt”) når det gjelder hvordan hun skriver på bloggen. Det hun skriver er ikke et essay som skal rettes, det hun skriver er noe vi kan ha det gøy med å lese. Du er et menneske, kan du lære deg å behandle andre som det?

  18. Til DENNE personen:
   “Tralalla
   13.05.2015 kl.23:22
   Stakkars EF når de skal se hva du har skrevet om skolen på bloggen din. Tror de blir rimelig skuffa når det eneste de nesten finner på bloggen din er pupper og en sophie som tror hu er trent. De burde ha valgt noen litt mer seriøse som ikke er så vanvittig fokusert på utseende sitt og operasjoner.”
   Stakkars foreldrene dine og “venner” i ditt liv når de i fremtiden finner ut hvor tragisk du er. Tror de blir rimelig skuffa når de ser det eneste du gjør er å lese bloggen til Sophie elise og kommentere dritt. Du burde ha valgt en større karriære i livet, isteden å gi din tid på å være en liten unge med dårlig personlighet.

  19. Taco i Mexico er utrolig godt! Ganske annerledes fra den norske taxien selvfølgelig, men virkelig verdt å prøve hvis man skal dit 🙂

  20. Slenger meg på. SVAR TIL VEIVISEREN: det skrives though ja, men kan bruke forkortelse også. Det funker helt fint å skrive tho. Mange som skriver tho i stedet for though. Herregud sjekk faktaopplysninger før du driter på draget.

  21. Til den fucka ididoten som mener hun dro til Usa for å reklamere for BHer! Jeg håper du leser dette! For det første: hvis du har lært deg å lese så står det at leserene hennes hadde spurt om råd om hvilke BHer som passer dem!!! For det andre: Fy faen så dum du er! Et lite tips til deg: grav deg ned, gro noen hjerneceller og ikke kom opp før du er blitt sånn passe smart hvertfall!!
   Elsker deg Sophie<3

  22. Du har så rett, jenter er de verste mot hverandre! Som om de jentene som skriver drit til deg for å poste en smule lettkledde bilder ikke har lagt ut noe lignende på instagram selv…
   Men hva skulle man gjort uten jenter som deg? Altså jenter som faktisk tør å poste bilder av litt hud. Herregud, jeg ELSKER å se på bilder av andre jenter, selv om jeg er hetero, fordi det rett og slett inspirerer meg! Og la meg si det, vi jenter er faktisk vakre skapninger.

  23. Har spist taco i mange land, men her i Norge har vi laget vår egen vri på den og kanskje den faller mer i smak for deg. Vanskelig å lære engelsk i USA, de snakker ‘amerikansk på gata’ og har sine egne ord for det meste. Enjoy!

  24. Var i New York for to månder siden. Her har du en typisk samtale:
   NY-person: Soo, where are you guys from?
   Meg: Norway
   Ny-person: oh really, what language do you speak?
   Meg: norwegian
   NY-person: wow! Do you speak french then?
   Og sånn fortsatte det. Hver gang noen spurte hvor jeg var fra, ig jeg svarte Norge, visste de ikke hvordan språk jeg snakket, og alle trodde alle norsker kunne fransk.

  25. Her presenterte du samtalen om norge på en mye mer respektfull måte.
   har faktisk snakket med flere amerikanere som tror vi snakker tysk i norge! Morsomt!

  26. Jeg pleier aldri og lese igjennom kommentarfeltet ditt sophie , men igår gjorde jeg det, jeg kjente at jeg ble både sint og lei meg mens jeg skrollet nedover og leste komentarende enkelte hadde lagt igjen, at mennesker er villig til og bruke sin tid ene og alene på og trykke ned et annet menneske er ufattelig, jeg tipper at disse menneskene aldri ville tillatt seg og si det samme med ord eller per melding til en venn eller bekjent av seg.. Så folkens ! : det er ikke forskjell på sophie og en vanlig ” ” mann i gaten ” hun er menneskelig har følelser og kan bli lei seg selvom hun er det vi kaller en offentlig person. Jeg syns du er Grisesterk som hever hodet og blogger videre tross alle netttroll , personlig ville jeg fallt langt langt ned.. Dette er noe alle bør ta til seg, og kanskje kan vi alle stille oss spørsmålet : hvordan ville jeg tatt det om noen sa dette til meg ? Regner med de fleste av oss ville ligger i fosterstilling i sengen med dynen hodet, utviklet angst og det hele ! Bøyer meg i støvet. Du er så jævlig sterk !

  27. Jooo, det går ann! Du må bare salte kjøttdeigen noe helt sinnsykt, og så smaker det helt likt som tacoen fra Norge! Prøv, det funker:D

  28. Herregud, du går på “skole” for første gang siden hva. mange år? Og du bare reklamerer og skriver om bh`ene dine. Hvor er alle “vennene dine da”? 😛

  29. Altså det DUMMESTE du kan bli sponset for er jo tydeligvis skole, du eier jo ikke engang hode til å skrive om skolerelaterte ting. Alt du klarer er sminke,deg selv og mere fjortisprat? Hvordan f.. skal du klare deg på sminkeskole etter sommeren? Du eier jo ingen sosiale antenner. Det er ikke kult å se ut som en dverg wananbe glamour modell i oslo! LYKKE TIL, den sminke videoen din er det mest latterlige jeg har sett

  30. Her var det mange tåpelige kommentarer. Det må virkelig være et stort behov for å slenge dritt, både til sophie og til hverandre.

  31. Dette er veldig dårlig blogging. Her kan du faktisk oppfordre leserene dine til å gå skole og lære om noe annet enn å være selvopptatt.

  32. Skjønnerhva du mener med taco-smaken, den norske varianten er mye bedre enn den du får i spania,england, irland, polen, osv… MEN, når du kommer til mellom-amerika smaker man EKTE taco! Og den slår den norske varianten rett ned i støvlene. Da smaker den norske bare salt i forhold.. Både mexico, belize, guatemala, el salvador og de andre landene i sør-amerika er helt RÅ på taco! Prøv det en gang =)

  33. måten du av og til vise undertøy og bikini ser litt pornografisk ut
   ser ikke akkurat uskyldig ut men det med å vise bh og likevel gnåle om den teite skolen , kan være du bare vise hvordan su går rundt der , går nok bare rundt i bikini/undertøy men ofc ikke alltid det ser ut som du leke deilig i undertøy men noen poseringer ser sånn ut

  34. Det er jo ikke rart du våkner kl 6 når du er i USA, når det er tidsforskjell 😉 Klokka er jo 11-12 her hjemme når du står opp 6 der.

  35. Hey, can you make a picture of your passport? For me it would be very interested to see what a photo of you is too see 😀
   Sorry for my English

  36. Jeg forundrer meg over alle de ufine kommentarene 🙂 jeg syns rett og slett det er rart å skrive slikt til andre mennesker. En ting jeg hvertfall sitter igjen å tenker; kommentarene deres er ikke fornuftige, de vitner om lav intelligens, dårlig selvsikkerhet, usikkerhet og sjalusi. Mennesker som har det bra med seg selv, har ikke behov for å være, unnskyld meg, en dritt mot andre.
   Derfor; det finnes ingen god grunn til å bry seg, noen sinne, om folk som er slemme 🙂 Slike tilbakemeldinger tells ikke, enkelt og greit.
   Kos deg masse, Sophie! Det er din blogg 🙂

  37. Stakkars alle dere bitre mennesker som må gå inn på en blogg og skrive dritt om noen dere ikke kjenner — kun for å føle dere bra. Er det rart det er krig i verden?

  38. Digger Bloggen din Sophie Elise😊Det
   er så synd at du får så mange ufine kommentarene du får… stå på Sophie Elise☺

  39. På TacoBell har de en tacovariant som er veldig lik norsk taco. Husker ikke hva den heter, men den kjøpes normalt i en pakke på tre og er kjempebillig. Skjell, kjøttdeig, salat, salsa og rømme. God god.

  40. Ane
   13.05.2015 kl.23:37
   Til DENNE personen:
   “Tralalla
   13.05.2015 kl.23:22
   Stakkars EF når de skal se hva du har skrevet om skolen på bloggen din. Tror de blir rimelig skuffa når det eneste de nesten finner på bloggen din er pupper og en sophie som tror hu er trent. De burde ha valgt noen litt mer seriøse som ikke er så vanvittig fokusert på utseende sitt og operasjoner.”
   “Til denne personen ane
   Stakkars foreldrene dine og “venner” i ditt liv når de i fremtiden finner ut hvor tragisk du er. Tror de blir rimelig skuffa når de ser det eneste du gjør er å lese bloggen til Sophie elise og kommentere dritt. Du burde ha valgt en større karriære i livet, isteden å gi din tid på å være en liten unge med dårlig personlighet.”
   Kjære ane. Tusen takk for det du skrev. Veldig koselig! Leser du ikke bloggen hennes? Hu er jo ikke noe interessert i å gå på skole, hvorfor skal hu være der nede da? Du og EF må jo være ganske så korttenkte. Kan jo heller sende en mer seriøs blogger ned.
   AHAHHAHA ja den eneste hobbyen min er å lese og kommentere bloggen til sophie hver dag. Sitter faktisk foran pc 24/7 for å følge hver eneste oppdatering. + Twitter, instagram og Facebook. Hvis jeg hadde gjort der hadde jeg kanskje vært deg. Ikke snakk dritt om en person du ikke vet hvem er. Kommer bare med konstruktiv kritikk mot hu, ikke mot deg. Norge er er fritt land, har lov å si og mene ha jeg vil og hvem jeg vil uten at noen skal komme å fortelle meg at det er galt.

  41. Til tralalla:
   om dine foreldre hadde lært deg som barn at du kan ha dine meninger men du kan ikke si, gjøre eller skrive hva du vil fordi det sårer andre ville du ikke oppført deg som du gjør. Men som voksen har du et ansvar for dine handlinger så det er ikke for sent og lære.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg