1. Folk tror bare de er sååå kule når de skriver hat, men det ser egentlig faen meg bare helt idiotisk ut. Stå på, Sophie! Digger deg:)))

  2. Du er helt super 🙂 Det du står for og det du velger og fremme er nettopp det som gjør deg til ett forbilde! Du ER ett forbilde for mange, noen har kanskje vanskeligheter med å innrømme det, med tanke på at folk blir så lett påvirket av omgivelsene rundt seg. Men du som person gjør en god jobb, du bryr deg om viktige ting samt at du er ett godt menneske. Ingenting er viktigere enn at du selv er klar over at det du gjør er godt nok!
   Stå på, du er helt fantastisk! Unner deg det beste livet har å by på!

  3. Dette va ein BRA video….due heilt AMAZING….du er eit STORT forbilde for meg…og d overbeviser meg på om at man bør sei dt me meine…og at me må håldt oss sterke…men eg veit at ikje alltid e dt så enkelt…eg er en jente som ikkje e så stor….du har rett i å sei dt d vil meina…PLIZ..ikje angra på dt d har gjort..ein pleide å si gjort e gjort…alle har gjort någe dei ønske di ikje sko ha gjort….- stay strong😍❤️❤️💛😉

  4. Du er herlig! Stå opp for det du tror på, Sophie 🙂
   Og forresten, du ser helt stunning ut i denne videoen!

  5. Hei Sophie!
   Jeg ville bare beundre deg for alt du brenner for. Jeg har ikke vært innom bloggen din før (ingen andre sin heller faktisk) he he, men du har gjort meg til en fast leser etter den videoen din. Jeg har selv revet ned plakater ang. sirkus.. Det er en motbydelig ting å ha dyr fanget på det viset! Stå på, vakre deg. Budskapene dine kommer frem 😀

  6. Du er utrolig flink både til å snakke og skrive for deg. Og jeg respekterer deg virkelig for at du alltid står for det du sier! 🙂 Du er en utrolig tøff og flott jente!
   og til slutt en ting som irriterer meg grenseløst: alle som absolutt skal finne frem til gamle innlegg der du f.eks. skriver om sminke du bruker med palmeolje i o.l., alt må vel læres? Man kan gå i 40 år uten å være bevisst på en ting, og bruke ekte pels uten å tenke over konsekvensene. Men om man da etter 40 år finner ut hvordan denne industrien er, så må det vel være lov å si nei og slutte med dette uten at alle skal bruke mot deg at man tidligere har brukt pels? ALT må læres, og noen ting finner man ut av senere enn man kanskje ønsker. Du gjør i alle fall noe med det når du finner ut av disse tingene, i motsetning til sikkert alle de som skal rakke ned på deg hvert sekund av hver eneste dag. HUFF…. stå på, Sophie Elise!! 🙂
   Hilsen jente 23 🙂

  7. Så det turn off innlegget til Robin og de gutta…
   1. Turnoff : utroskap
   Jobber på Sinsen klubben og Yassin har stått selv og fortalt oss at Robin har vært så mye utro mot deg. At Robin har vært utro 100 ganger, men at han var sjalu på Yassin og var redd for at dere hadde sex osv..
   2. Turnoff : jenter som bruker mye sminke Turnon: jenter som bruker lite/ingenting. Jeg har overhode ikke noe imot at du bruker sminke. Du er fantastisk flott. Og hvor lite eller mye du bruker har ingenting å si heller – men du er for meg en jente som bruker det på en måte som ikke nødvendigvis gjør deg så veldig “naturlig” (noe jeg liker. Natural beauty er faktisk kjedelig.. Sorry) Poenget var at hvorfor skal han(og de andre) peke på at utseende har noe å si?? Og begge deler for meg ble jo veldig dobbelt moral da??? Kan du plis ta et oppgjør med ryktene osv på bloggen. Og kanskje be Yassin om å holde kjeft? Kan godt hende at han juger, men han forteller oss som jobber der det helt uten problemer.. Og vi kjenner han ikke en gang..

  8. Helt sinnssykt at folk kan vri ting på den måten. Kan de ikke bare lese det som står der og innse at det er det du mener, ikke les så jævlig mellom linjene.
   Jeg DIGGER deg <3

  9. Hei. Jeg skrev på forrige innlegg at det var elendig blogging på deg for tiden. Første gang jeg har kommentert negativt på nettet noensinne, og i det siste døgnet har jeg følt meg skikkelig dårlig pga det. Det var en unødvendig og slem kommentar å skrive, som jeg selfølgelig har dårlig samvittighet for. Så beklager det, Sophie Elise.

  10. Jeg kommenterer ikke ofte, men du er så bra! De som pirker på “feilene” dine (som ikke er feil) er jo hatere uten grunnlag. Når jeg først begynte å lese bloggen din var jeg skeptisk til deg, men du har vokst så mye på meg, og du er en person jeg virkelig kunne tenkt meg til å kjenne. Du virker så real, standhaftig, smart og virkelighetsorientert, og det er virkelig forfriskende med tanke på hva kjendisnorge generelt har å by på. Stå på!

  11. Skjer med ansiktet ditt? Ny sminke eller fylling? Du klarer jo å være dobbeltmoralsk i videoen å! :p haha

  12. Folk som aldri har slitt med selvskading (eller er inne på tanken) forstår ikke hvordan det kan hjelpe/trøste at du skriver om noe slikt. Drit i alle dem, fokuser på de du faktisk hjelper (inkludert meg, en 23 år gammel jente som slet med det i “bare” 3 år, og ikke kan gå i bikini på sommeren, eller ha t-skjorte på meg på jobb..
   Har ikke lest så mye kommentarer, men finnes det enda folk som er for elefanter i sirkus?….

  13. Morsomme saker du tar opp, men blir barnslig argumentasjon.
   Nei, det var ingen som mente at du skadet deg som 14åring for å få oppmerksomhet som 20åring?
   Du lager dine egne konklusjoner i hodet som du så avfeier. Det er ikke bra debattskikk.
   Du vil rive ned plakater til sirkus Arnardo og viser bilder av elefanter for å underbygge meningene dine, det til tross for at sirkus arnardo ikke har elefanter. Da fører du leserene dine bak lyset. Det er også dårlig debattskikk. H
   Hvis du kan noe om det (sirkus) så ser meningene nok. Du trenger ikke å konstruere ting slik det passer deg.

  14. Ååå, jeg bare digger deg!!! Det har jeg gjort i fire-fem år nå, så vær så snill, ikke forandre deg.

  15. herregud jeg elsker deg Sophie.. hver eneste dag du imponerer meg mer og mer hvor smart og sterk du er!!! du er helt fantastisk jente!

  16. elsker så sykt måten du tenker på og snakker, du har så sykt bra argumenter og slike som du gjør dette er myyyyyyyyyyye bedre enn den umodene måten du svarer kommentarer på i “ikke for å være slem men” innleggene dine…
   Jeg tror egentliig at folk mest er slemme på slike blogger som din, er fordi det er den eneste måten man føler at sånne som deg ser det en skriver, jeg f.eks. føler aldri du faktisk leser mine og andre snille kommentarer (selv om du sikkert gjør det) rett og slett fordi du ikke blåser det opp eller nevner våre kommentarer i dine innlegg, så jeg tror at hvis du hadde gitt litt mer oppmerksomhet til de gode kommentarene, så tror jeg ikke folk hadde vært så slemme for da føler de at de ikke trenger å blåse ting så opp for å bli hørt/sett av deg

  17. Digger deg! Herregud, du er så tøff. Har lest gjennom noen av kommentarene du har fått. Noen folk er helt tragiske… har aldri vært på sikus (får ikke lov, hsr ikke lyst), mamma og jeg har revet ned plakater når vi har sett dem, synes det er gøy at du også gjør det:) har også revet ned plakater som spør etter folk til trefelling. Kanskje ikke en innsats som redder verden, men man kan jo i allefall gjøre sånne småting:) sry at dette ble en litt rar og rotete kommentar, ville bare få frem at jeg støtter deg, og at du er mitt for bilde♡ (12 år)

  18. ser opp til deg, drit i alle andre! men du virker så sinna fortia 🙁 ikke bli en sinte blogg, savner søte glade sophie 🙂 men menneseklig å bli forbanna. personelig hadde ikke jeg taklet det du går gjennom vær dag! super er du, aldri tvil på det 🙂

  19. Jeg tror egentliig at folk mest er slemme på slike steder som på bloggen din, er fordi det er den eneste måten man føler at sånne som deg ser det en skriver.
   Jeg f.eks. føler aldri du faktisk leser mine og andre snilles kommentarer (selv om du sikkert gjør det) rett og slett fordi du ikke blåser det opp eller nevner våre kommentarer i dine innlegg, så jeg tror at hvis du hadde gitt litt mer oppmerksomhet til de gode kommentarene, så tror jeg ikke folk hadde vært så slemme for da føler de at de ikke trenger å blåse ting så opp for å bli hørt/sett av deg.

  20. Ja, hva syns du egentlig om kjæresten sin blogg? Svar: Det raker ingen hva du syns om det. Det er privat.
   Det er forskjell på å være personlig og å være privat. Personlig syns jeg du er altfor privat, både i Bloggerne og her i bloggen. Men igjen, det bryr du deg vel filla om, selv om det er nettopp derfor du får så mye pes.
   Du framstår som en ubehagelig bedreviter uten å vite hva du snakker om (Bloggerne). Mulig jeg tar helt feil, da får du korrigere meg, men det virker altså ikke som om du har evne til å lytte til andre (Bloggerne), bare durer i vei med ditt eget. Er det spill for kamera? Ja, ja. Jeg gir vel blaffen, egentlig. Det er jo underholdning å se på Bloggerne en gang i blant, og det er underholdning å bla gjennom blogger før man sovner. Av og til er det litt skremmende å se hvilket selvbilde noen av dere har fått av litt oppmerksomhet over dagboksskrivingen deres, men det er heldigvis ikke mitt problem.

  21. Det gleder meg å se at du klarer å snakke rett fra hjertet uten å sjekke deg selv i speilet etc underveis i videoen. Det betyr at du er mer selvsikker, og det er bra!
   Helt enig med alt du sa. Sirkus Arnardo er noe drit. Selvskading er alvorlig, og du hadde ikke tatt opp noe sånt for å få opp lesertall, det vet jeg. Stå på!
   Men en ting jeg ikke helt klarer å forstå, er dette: Måten du framstår på på bloggen, er en fantastisk jente med et stort hjerte, engasjement for dyr og jorda, og veldig smart. Mens måten Robin framstår på på osloguttene.blogg.no er rett og slett som en klyse med usunne holdninger og uutseendepreferanser (glattbarbert fra topp til tå, foundation, selvbruning, trutemunn, poseringer osv osv), som er høy på seg selv og bare tenker på fame fame fame. Forstår liksom ikke hvordan du kan være med en sånn person, virker som du fortjener mer enn det. Føler du kan finne deg mye bedre enn en som han. Kanskje du er redd for å være alene, og derfor prøver å se forbi alt det fæle med han. Håper du vet at du er verdt mer enn det. 🙂

  22. Du er fantastisk, Sophie. Du er så sterk som fortsetter å blogge uansett hvor mye motgang du får. Jeg ser veldig opp til deg, Stå på!!

  23. wow digger deg!!! Ja til flere videoer! Du er såå flink og naturlig morsom (positivt)!!!
   Elsket videoen!!

  24. Herlig video, Sophie!!! Det er så fantastisk fint å se på mennesker som virkelig brenner for noe og som våger å være dønn ærlige! Tusen takk for at du våger å stå frem for det som er rett for nettopp DEG!

  25. Noen mennesker er bare dum. Noe jeg har merket med vår befolkning her i norge er at vi alltid MÅ finne noe å pirke på. Ingenting er bra nok og alt er enten kroppspress, rasistisk, kvinnenedtrykkende, dårlig forbilde, feilt avbildet eller feilt sagt. Fifty shades of grey var kvinnenedtrykkende fordi det ikke var i hennes smak og han VILLE d og vi kvinner må kunne velge selv(for hun hadde jo ikke valget og sa jo ikke meningen sin), tynne eller trente modeller som ikke er plus plus size skaper jo kroppspress(for det er jo ikke du som tolker det som kroppspress og det står jo at man SKAL se slik ut) og uttaler du deg om noe så er det jo bare en ung dum pen jente som ikke aner hva hun snakker om(for skal man vite noe så må man jo være stygg og helst langt oppi årene, det er ingen muligheter for å være smart og pen). Vi leter etter noe å klage over uansett hvordan tema det er. Viktige saker er greit men mye er så random at d gjør vondt. Hvorfor skulle du snakke om kutt for å få medlidenhet? Det gir ikke mening. Og de som kommenterer det burde tenke over seg selv istedenfor. Enhver smart person vet at elefanter er flokkdyr som vandrer i flokk flere kilometer om dagen. De hører ikke hjemme på sirkus.

  26. Så utrolig enig med ho som Sier dette= Måten du framstår på på bloggen, er en fantastisk jente med et stort hjerte, engasjement for dyr og jorda, og veldig smart. Mens måten Robin framstår på på osloguttene.blogg.no er rett og slett som en klyse med usunne holdninger og uutseendepreferanser (glattbarbert fra topp til tå, foundation, selvbruning, trutemunn, poseringer osv osv), som er høy på seg selv og bare tenker på fame fame fame. Forstår liksom ikke hvordan du kan være med en sånn person, virker som du fortjener mer enn det. Føler du kan finne deg mye bedre enn en som han. Kanskje du er redd for å være alene, og derfor prøver å se forbi alt det fæle med han. Håper du vet at du er verdt mer enn det. 🙂

  27. You go girl! Hadde du vært et parti, hadde jeg uten tvil stemt deg. Kjenner meg veldig igjen i deg, kanskje litt weird, men. Heier på deg!

  28. Ikke vanskelig å forstå hvorfor folk “ikke” liker deg! Tenk at fra å sitte i Harstad på jenterommet, er du takket være deg selv nå et kjent fjes innenfor media. All ære til deg. Dette er godt gjort, og samtidig utrolig modig. Denne videobloggen sier så mye om hvor høyt du bryr deg! Når du brenner for noe, gjør du virkelig alt i din makt for å fremme dette. Du er ikke redd for hva alle andre mener om deg, og det et nettopp det jeg liker så godt med deg.
   Grunnen til at nettopp du får så mye ufortjent dritt tror jeg er fordi du tør å være deg selv og stå på ditt. Jeg leser en del blogger, men det er søren meg ikke mange som gir mye av seg selv, og det gjør deg så unik. Jeg kan alltid forvente et spennende og innholdsrikt innlegg, og ikke bare om den nye blusen din, selv om jeg for all del liker sånne innlegg også. Om alle kjente mennesker hadde turt å hatt en blogg skulle nok de også fått kjent på mye dritt – hvorfor? Jo nettopp fordi det sitter drittunger/voksne hjemme ved pc’n som elsker å bygge deg selv opp ved å trekke andre ned, så lenge det er bak en skjerm, vel og merke;) Hadde det vært i offentligheten ville nok drapstrusler vært byttet ut med spørsmål om en autograf. For i offentligheten er det nok fåtallet som tør å snakke, i alle fall ikke om de er alene. Innerst inne mener de nok ikke 10% av det de skriver heller. Nesten synd å innse at det meste av driten du før kommer fra personer som er usikre på seg selv og lar dette gå hardt utover personer de ser opp til.. Også synd at mye kommer fra voksne, jeg mener… HALLO er det mulig!
   Stå på, skjønne deg <3

  29. Så denne kommentaren om deg på osloguttene.blogg.no, og er HELT enig! Kom deg vekk nå!
   “Sophe Elise har jo etterhvert fått delvis kredibilitet for bloggen din. Språket er greit og selv om meningene om henne er delte så mener nå jeg at det ikke er bare svada hun kommer med, selv om jeg forstår at det ligger buissness, penger og imagebygging i det hun skriver.
   POENGET: Hun må få være sammen med den hun vil og trives med, MEN.. Det å bli assosiert med dette oppgulpet av en blogg og disse 3 karene her som må sies å være kviser på samfunnets ræv, det skader virkelig hennes omdømme, både personlig og bloggen hennes.
   Det er som om å være sammen med f.eks superkidzen eller Rene Kleveland for den saks skyld. Folk lurer jo hovedsaklig på hva som er galt med dama, som er sammen med en så.. spesiell type.
   Sophie, eller Sofie som hun jo heter: skuta du sitter i synker, kom deg i land og til helsike vekk fra disse tilbakestående menneskene før det ødelegger alt du har bygd opp. Det er det beste rådet jeg kan gi deg.”

  30. Syntes synd på danserne at de skal bli involvert k kommentarer av sjalue smårips.. Helt på trynet

  31. wæ så sykt bra du så ut idag!! stå på sophie du er best uansett hva, de som virkelig gidder å slenge dritt for bare gjørde det men jeg syns du er fantatisk uansett hva! stå på du fortjener det beste

  32. Kommenterer sånn ca aldri, men alltid vært fast bloggleser nettopp av den grunn at du er ærlig. Sophie, heier på deg! Du er en fantastisk nydelig jente, innvendig og utvendig.
   Klem fra Vestlandet🐼

  33. Fantastisk. Det er det ordet som slo meg da jeg hørte det her. Rett og slett fantastisk. Du er et utrolig godt forbilde. Uansett hva mange måtte mene om utseende ditt eller hvordan media fremstiller deg, så har du en penere sjel enn folk flest. Du burde være stolt av deg selv. Jeg kjenner at jeg er så glad på dine vegne for alt du har oppnådd og klart.
   Jeg håper du har det bra og at ting ordner seg for deg.

  34. Heihei, jeg synes du har utrolig mange flotte meninger og liker at du står for alt du sier. Det er så bra!
   Jeg har et spørsmål bare og det er på ingen måte kritikk eller noe negativt i det hele tatt bare ut av ren nysgjerrighet og det kan godt være du har svart på dette før MEN, har du noen gang tenkt på å legge om kosten din og bli veganer?
   Jeg bare tenker siden du er så utrolig opptatt av miljø og dyrevelferd så er det bare interresant å høre dine tanker rundt det.
   Ha en super onsdag ! 🙂

  35. Så flott at du kom med en videoblogg! Og veldig bra at du snakka mer rett fram om dette med selvskading! Viktige poeng å få fram.
   En annen ting jeg kom til å tenke på, er at når man faktisk gjør noe man tror på, noe man brenner på, og opplever motstand – det er faktisk nettopp da man gjør noe riktig! Tenk på det neste gang noen skriver noe dritt til deg. Mine kommentarer er iallefall ment som konstruktive, fordi jeg også brenner for både dyrevern, miljøvern og ja jeg også stemte på miljøpartiet de grønne 🙂 Stå på for det DU brenner for! Flott at innlegget om selvskading hjalp så mange – og takk for at du kom med denne videobloggen. Selvskadingsproblematikk bør ikke være tabu, men noe man snakker om for å forhindre at andre gjør samme feil, det samme gjelder spiseforstyrrelse… Da jeg begynte med disse tingene var det ingen som snakket om det, det fantes heller ikke internett….. Så det er viktig å få slike tema belyst sånn at mennesker kan få hjelp tidlig! Svarer du dersom man skriver mail til deg?

  36. Syntes du er en utrolig voksen og smart jente og bryr deg om så viktige ting som andre gir totalt faen i. Du klarer og gjøre en forskjell ved ditt engasjement noe som er så utrolig bra! Folk ser bare extensions, pupper og “spraytan” men du er så utrolig mye mer enn det! Er det liksom galt og bry seg om utseendet sitt? Er det galt og ville føle seg vell i egen kropp? Du ser helt fantastisk ut og bare drit i hva alle andre idioter syntes om deg. Beklager for at det her ikke hadde noe sammenheng med innlegget, men måtte bare få sagt det. Stå på Sophie, du er en fantastisk jente med bein i nesa!

  37. Det va faktisk en jævli stilig videoblogg! Du snakke fra levra, og det e sånn det skal være. Kem har sagt at du ikke får lov å bli irritert over alt hatet du får? Æ hadde vært forbanna. Stå på 🙂 Æ elske at du bryr dæ om miljø og dyrevern. Vise at du overhode ikke e like overfladisk som enkelte av dine andre bloggkollegaer!

  38. Okay, da avslutter vi diskusjonen om Sophie Elises dobbeltmoral og mangel på relevant kunnskap en gang for alle!!
   Her er en artikkel fra i år om alvorlig misshandling av elefanter i “Disney World” eller som Sophie Elise så fint omtalte det i ett innlegg den 10. april i år “mitt favorittsted på hele jorda”
   Game, Set, Match.
   Nå går jeg å legger meg.

  39. Da du gikk ut på bloggen første gang og fortalte at du skulle/hadde tatt Restylane i leppene, sa du at vi lesere måtte si ifra om det gikk for langt, for man blir blind på det selv. Nå er tiden inne for å si ifra… Har du sett disse “Kylie Jenner Challenge”-videoene? Sånn…

  40. I det siste har du skrevet på bloggen at du er så mye alene, og at du skal flytte inn hos en venninne for en periode, men hvorfor skal du ikke bo sammen med Robin? Bor du ikke sammen med han nå? :/ Var veldig bra sagt, og synes det er veldig bra at du står for det du mener!!

  41. Digger deg! Skjønner ikke at folk gidder å bruke tiden sin på å i det hele tatt gå inn på bloggen hvis de misliker deg så mye.
   Jeg derimot liker bloggen din VELDIG godt!

  42. Her må det være ekstrem redigering! Eller så er du bare sykt flink å holde maska… Hadde det vært meg så hadde det kommet noen juicy gloser som: Jævla nettroll, skaff dåkker et liv!”

  43. Jo mer du åpner munnen, jo styggere blir du -_-
   Du var fin en gang i tiden, så fant du botox og silikon.

  44. Du e tøff! Ikkje bry deg om folk som berre prøve å dra deg ned, e sjalu eller ikkje tørr å gjera ein dritt sjølv! Du e flott på alle mulige måta! Vakker utenpå og vakker inni<3

  45. Det at du sier: “Ja, stygg er jeg, som mange av dere mener…” Bare det liksom – at folk skal fortelle deg hver dag hvor stygg du er, det er så sykt! Jeg er ferdig utdannet lektor om 1 år, og skal undervise på ung.skole eller videregående. Jeg digger deg og at du er så ærlig med leserene dine. Du er så rett frem og viser at ingenting skal være tabu.
   f.eks dette med selvskading, i mine øyne hadde det vært mye værre hvis du skjulte det, nektet for det, redigerte alle bilder og slettet alle som spurte. Men du står for det! Det er SÅ bra at du viser at det er lov å slite – det er viktig at toppbloggere, som har så mye inflytelse på mennesker sier at det finnes andre løsninger, det blir bedre.
   Du får så mange kommentarer, og det er mulig at denne drukner litt i alle, men jeg håper du tar til deg alle de gode kommentarene og husker på dem 🙂 Alltid gøy å kikke innom bloggen din, alt godt til deg 🙂

  46. synes det er bra du tar frem dine meninger og står for de og tenker på miljø, mennesker og dyr det kan vi alle tenke mer på! stå på!

  47. (RYKTER) Så det var flere her som skrev om utroskap osv. Du må bare vite at de er nok ikke de eneste som har fått hørt litt av hvert, en kompis av meg (på en av de andre crewene) fortalte at du og han Yassin (?) hadde pult og at du hadde gitt dem en “advarsel” om at du var en kåt jente og de måtte passe seg. Ettersom han hadde sagt det til min kompis. Syntes du burde ta en grundig prat med han. For jeg tror nok ikke det er sant. Og syntes det blir så frekt og slenge ut sånne rykter.

  48. Come on.. HUn er 20 år!! Hvor mye motstand fikk dere når dere var 20 år? Hun er fremdeles i utvikling til å bli et enda mer voksent menneske. Ikke meningen å “gjøre deg liten” Sophie, men fikk litt lyst til å gi deg en klem. Stå på videre og ta vare på deg selv

  49. Jeg skjønner ikke hvordan dine foreldre ikke oppdaget at du drev med selvskading. Vi følger opp våre døtre og har faste tider til samtaler hvor vi snakker om ‘alt’ Jeg synes synd på deg, du er så ung, men allikevel så erfaren når det gjelder onde ting. Ønsker deg alt godt fremover<3

  50. Du ba oss om å si fra til deg, som venner ville gjort, når leppene dine blir altfor store og du ikke ser det selv:) Nå er de altfor store, kanskje ta en restylane pause?:p

  51. hei Sophie Elise vis du leser dette innlegget. jeg får helt vont av å lese kommentarer som andre skriver til deg så jeg ville bare si at jeg en utrolig stor fan. og at de som ikke har noe annet å gjøre som sitter å kommenterer stykt om andre er noen idioter. du er hel utrolig, jeg blir rørt over vor bra og fin du blogger. elsker bloggen

  52. Syns du er helt rå jeg Sophie, de som skriver å slenger dritt er bare misunnelige på at du klarer deg så bra som du gjør, de har ett problem.. Bare stå på <3

  53. Du er naiv, arrogant og lite ydmyk. Du lever av leserne dine samme hva de måtte mene om deg og det du lirer av deg, men du behandler dem respektløst.
   Når det gjelder sirkus er du fortsatt helt på jordet, akkurat som i mange andre saker du “fronter”. Du er et lett bytte for alle disse organisasjonene. Stikk hull på boblen du lever i.

  54. Jeg vet du er “voksen”, men allikevel bare et barn, det viser jo denne bloggen at du er. Og hadde du vært mitt barn så hadde jeg som forelder virkelig stått på for å få deg ut av den trenden av selvskading du er inne i nå. Ja for det er selvskading du driver med. Snart møter du veggen, og hvem får skylda for det? Jo, det er oss som leser bloggen din og kommenterer. Og da har du gjort deg selv til et offer. For en situasjon. Det er lov å være dum, men det finnes grenser for hvor dum.

  55. Du er en så fin jente Sophie. Dine meninger om livet og verden vi lever i er inspirerende. Det er mange som har mye å lære av deg. Ikke la uvitende mennesker trykke deg ned, vær stolt over den du er og vær stolt over hva du står for. (Du er god og skjønn tvers igjennom.)
   Slenger med noen fine verdifulle setninger.
   “What if it becomes less about how we look and more about how much we care?
   What if it becomes less about how much money we earn and more about how much we share our good fortune?
   Imagine a world where who we are in our hearts is the ultimate status symbol..”

  56. Syns synd på deg som må forsvare deg selv. Hvis du ikke bryr deg om mobbere så vil dem kansje slutte med det. Er dette dem vil. 😪💜

  57. Jeg tror egentliig at folk mest er slemme på slike steder som på bloggen din, er fordi det er den eneste måten man føler at sånne som deg ser det en skriver.
   Jeg f.eks. føler aldri du faktisk leser mine og andre snilles kommentarer (selv om du sikkert gjør det) rett og slett fordi du ikke blåser det opp eller nevner våre kommentarer i dine innlegg, så jeg tror at hvis du hadde gitt litt mer oppmerksomhet til de gode kommentarene, så tror jeg ikke folk hadde vært så slemme for da føler de at de ikke trenger å blåse ting så opp for å bli hørt/sett av deg.

  58. Well said.
   Ønsketips fra meg; start med videoblogging en gang i uka eller noe – du får frem poeng og meninger noe bedre da, enn når du bare skriver det. Du formulerer deg bra, men det er noe med det engasjementet en kan se på en video som ikke kommer frem av skrift.
   Stå på videre, det er godt å se og høre rosabloggere med noe mer mellom ørene enn bare mote og sminke ;P

  59. Hei Sophie!
   Jeg kan ærlig innrøme at før når du ble sett på som den såkalte “rosa boggeren” likte jeg deg ikke noe stort, men i de siste månedene har jeg støtt og stadig stikket innom bloggen din. Du skriver om så utrolig mye bra og jeg blir helt imponert over hvordan personligheten din egentlig er! ja jeg kjenner deg jo ikke men ut ifra det man ser på bloggen din har jeg blitt en fan av bloggen din! Du skriver om ting som betyr masse, og du har og utrolig mange morsome og bra innlegg. pluss at du står på uansett hva slags dritt som blir slengt mot deg både fra media og anonyme reddharer bak pcen. så ikke gi deg! stå på og blogg videre! ja noen er ikke fan av botox osv eller ikke står får de samme meningene som deg, men andre mennesker kan ikke bestemme får deg hva du skal gjøre med din egen kropp eller hva du skal brenne får. jeg selv er ikke noe fan av botox, men hva så? skal jeg liksom skrive dritt til deg bare fordi du liker det? Oh no, om du liker det så har du fult lov til og bruke det. Jeg syner du er utrolig bra og stå på! Digger bloggen din og digger deg! jeg er 20 selv, men alikevel er du en jeg ser opp til, som klarer og stå på sitt og gi på! Digger deg, blogg i vei! 😀

  60. Det her må du gjøre oftere! Det er liksom så friskt å bare få saken klargjort, for jeg føler ofte at du bare blir misforstått og at folk bare ser det “store bildet”, hvis du skjønner. Ingen er perfekte, og det må folk bare skjønne. Bare det at folk kan kommentere så hensynsløst ovenfor en person de ikke en gang kjenner i virkeligheten, synes jeg er helt horribelt, og snakk om å være uperfekt, sier bare jeg. Jeg er helt sikker på at alle som kjenner deg, og som er nære venner av deg har mye godt å si om deg, og faktisk, så tror jeg at dine ekte lesere, og “fans” om man skal kalle oss det, skjønner hvem du er, og faktisk forstår at du ikke skriver om slike ting for å få oppmerksomhet. Det er jo fantastisk at du faktisk bruker muligheten du har til å nå fram til så mange, ettersom du er ganske kjent, og siden så mange leser bloggen din. Du er et bra menneske, og det vet vi godt, fordi vi forstår deg. Håper du har en skikkelig bra dag, og at du ikke er alene! Kos deg masse c:

  61. Syns du var utrolig flink og moden i denne videobloggen. Du får frem at vi forandrer oss når vi lærer ting .At du orker at folk konstant er så negative er helt utrolig,joda du lever på lesere og haters….men alikevel hver eneste dag er det dritt dritt dritt….eg er helt imponert over at du orker.
   Sender deg en superdiger klemmeting og håper du får en fantastisk dag fine du <3

  62. Før da du var sammen ,med xen din klaget du over at du Allllldri var alene og NÅ klager du over at du er alene som Vaaaaanlig!!WTF Blir du aldri fornøyd med noe du.Kanskje like greit at du bor alene, så du slipper å klage på disse 2 tingene ihvertfall.

  63. Du er så vakker!!
   Uansett om det er videoblogg, bilder på bloggen eller episodene på bloggerne. Du viser at du er et menneske som alle andre! Det er lov å ha flere sider ved seg selv og endre meninger fra hvordan man tenkte tidligere.
   You go girl!

  64. Er så enig med deg Sophie!!! Skjønner faen ikke hvordan folk kan si det er greit med dyr i sirkus, når disse blir tvingt til å underholde,slått og lever ett liv i fangenskap! Noen folk burde virkelig tatt og sett hva som egentlig skjer rundt på sirkus!! Denne saken brenner jeg for å jeg gjør alt for ett dyrefritt sirkus verden rundt!! Det er fantastisk å se hvordan du engasjerer deg i mangen saker rundt om Sophie! Du er virkelig fantastisk!!

  65. De trangsynte vil mene det de mener, men når jeg leste alle de innleggene du har lagt ut lately, så tenkte jeg at du mente det du sier i videobloggen. Så no worries, jeg kommenterte ikke noen av de, men jeg regner med at det er fler enn meg som ikke kommenterer men samtykker, om du skjønner 🙂 Husk at du har maaange flere lesere enn de som kommenterer! Stå på, du er utrolig flink! 😉

  66. hallo.. her e det ikkje sophie elise så fortjene dritt, men dåkk så skrive dritt te na, ke så egentli feile dåkk folk? ser dåkk ikkje at jentå faktisk he poeng i såogsei alt hu skrive å videoblogge om? Stakkar jenta så får hørra så møje dritt av folk så e sjalu å naive!.. dåkk sko hatt dåkk en på tryne, serriøst! :p
   nå he eg følt me på bloggen din någen år, greit det e någen innlegg så ikkje e heilt smarte osv, men so? eg digge deg får den du e å sånn du står fram for ting.. du e deg sjøl å he jævli me bein i nasen.. (y) du e ei sterk å nydelig jenta sophie 😉 stå på!
   btw, ikkje frekt, men någe må du gjør me han der typen din Robin å bloggen hans.. det må ver måde på. Han e sikkert snill osv, men du fortjene bedre en sånn han legge seg ud på bloggen sin 🙂
   – Jente 22 år

  67. Hahahahaha
   Det stooooore idealet for alle med IQ på 50. Stå på, Sofie! Noen skal jo ha den rollen også!

  68. Misshandling av elefanter pågår i Disney World, eller som Sophie Elise kaller det “mitt favorittsted på hele jorda” !!!
   Hva er din kommentar Sophie Elise?

  69. du er bare helt rå sophie!!! 😀 digga den der “æ vet æ tar mæ mye i håre, sånn btw” hahah!

  70. Herregud jeg bare elsker deg.Fikk tårer i øynene av dette. Jeg har selv mange ganger hatt lyst til å skade meg. Men latt vær fordi, det er der liksom for alltid. Og jeg har nettopp startet bloggen min. Og min store drøm som for alltid vil være urealistisk er å bli topp blogger som seg <3 Har sendt deg en mail. men vet ikke om du har lest den.. Håper du kan se innom bloggen min eller gi meg noen tips!
   #Sophie4Ever <3

  71. Du er veldig fin, men det er ikke så fint med så mørk lipliner i forhold til lipglossen, prøv en litt lysere! 😀

  72. Passe tragisk når alle trangsynte idioter som MÅ kommentere dritt på alt du skriver ikke har noe annet å komme med enn å kommentere utseende ditt. Viser bare hvor tragisk de faktisk er.

  73. Bra video, er helt imponert av deg Sophie! Du er sterk som er så åpen og ærlig for alt det du står for og mener. Det er bra å ha en som deg som står for det du tror på og bryr deg om. Helt ening med deg om at elefanter ikke skal være i så små rom. Er sterkt imot om å ha dyr på sirkus.
   Digger deg virkelig<3 Ikke la haterene rakke deg ned! De e seriøst ikke vert det. Forstår ikke va de tenker med når de skriver noe stygt til noen de ikke kjenner utenfor "internettværden". De må nok føle seg veldig kule og stolte av seg selv etterpå. Folk"haters" kan være veldig dømmende ass.. Tragisk å se va folk kan finne på å skrive av stygge ting. At de bare ikke kan holde det inne, men i steden for skrive det og kan "ødelegge" et menneske. Uansett i mine øye er du nydelig med eller uten sminke, restylane eller ikke. Du har hørt det mange ganger, men ta til deg de positive tilbake meldingene. Og gi fingeren til de stygge kommentarene.
   Kjekt når du videoblogger, You go girl!

  74. Det kan være delte meninger om du er et forbilde. Spørs bare hvordan folk ser deg på.
   Hvertfall et forbilde for meg, du er helt rå👌🏼❤️

  75. Hei! Kjempe gøy med videoblogg! Føler liksom at man kommer enda tettere på deg siden du er levende i innlegget og ikke bare en skrevet tekst (hvis du skjønner, hehe!). Du er helt fantastisk, morsom og ekte, og det er nettopp derfor jeg elsker bloggingen din! Så en liten tilbakemelding som jeg ikke mener noe vondt med: synes du har en tanke for mye “fyll” i leppene dine akkurat nå. Ellers har jeg alltid synes at du er kjempe vakker! <3 Og alle har lov til å være litt YOLO og sløve rundt, men nå synes jeg du burde stå på! 🙂 Så kan du heller ta deg fri med super god samvittighet etterpå.

  76. Altså, jeg må bare spør hva du har gjørt med øynene dine? De henger jo mye mer enn før, leppene dine ser ja.. Jeg vetikke, og det håret ditt ser jo ut som deg selv når du var 16 og hadde dårlig extensions. FORFERDELIG er det blitt, uff.. Kan ikke du stoppe å ødelegge deg selv?

  77. Enig med sirkuset! Du er kjempeflink som jobber så mye for dyrevelferd, synes det sier mye om deg som menneske. Det viser at du har mange fine sider og er sympatisk. Stå på. Vet det kommer mange stygge kommentarer men alle mennesker kan ikke like alle, og det er så mange mennesker som tror de er bedre enn alle andre. Ingen er perfekte men jeg digger at du jobber med dyrevelferd, det er grunnen til at jeg følger deg. Du gjør mye godt for dyr som ikke kan hjelpe seg selv.

  78. Slutt og lat som om du hater deg selv… Det er så utrolig tydelig å se måten du ser på deg selv og måten du oppfører deg på at du elsker deg selv. Synes det er så teit at jenter nå til dags alltid må late som de er sååå missfornøyde med seg selv når de egentlig er stikk motsatt. Du trenger ikke å alltid si du er stygg! Du ser da ikke stygg ut 🙂

  79. Skjønner ikke hvorfor folk ikke bare kan passe sine egene saker! Hun er bare et menneske akkurat som deg og meg. Så istedenfor å komme med dritt så kan dere heller holde kjeft. Blir rett og slett forbanna over hvordan dere behandler henne! Hun fortjene ikke å få hat men ros for at hun tørr og si sine meninger på nett. Hvis du hadde vært en blogger som dette hadde dere da tørt å sagt deres mening? Vel det tviler jeg sterkt på!
   Digger deg<3 stå på! Drit i alt det disse dritt folka sier til deg! Vær sterk <3

  80. Jeg synes videoen var bra. Synes det er veldig bra at du sier din mening ved ting, og står ved det. Jeg er også veldig enig at elefanter ikke bør være på et cirkus. Jeg mener egentlig at generelt dyr bør bort fra cirkuset. Det er så mange dyr som blir plaget og torturert. Enten så må folk lære dyr på en bedre måte, eller så bør de ikke ha dyr på cirkus.
   En ting som jeg ble veldig forstyrret av i denne videoen var de leppene dine. Litt for mørk lipliner. Skal du ha de så mørkt, bør du også ta resten av leppene mørke. Om du ville at de skulle virke større, er det ikke lurt å bruke gloss. En matt leppestift fungerer best.

  81. 1. Stå på med det du gjør!
   2. Har du gjort noe nytt med leppene? 🙂 fint
   3. Jeg digger deg og vil ditt beste, men kjøre plis ta tak i kjæresten din.. Veksler men han ødelegger ditt rykte noe jeg synes er synd

  82. Du burde prøve Renu 28! Det er en krem som hjelper deg mot arr! Jeg har prøvd, og man ser faktisk forskjell! Digger at du står på ditt, btw. Stå på!

  83. Syns du rette oppmerksomhet mot noe man ofte ser tendenser til ute blant folk. Skjønner deg godt- jeg hadde aldri klart å ta imot dritt på ALT du gjør. Hva er det med folk? Hvordan klarer folk å lese feks. et utelukkende positivt innlegg også gulpe opp noe negativt ut ifra det?!? Hvordan går det ann? Altså her må man bare forvente å få kritikk om du hjelper uteliggere eller fattige barn! Om du skriver om at du er glad og har det bra – ja da er det helvette til skryt. Skriver du at du har hatt det tungt – ja da er du ute etter sympati. Nei kanskje du kan høre med legemiddelindustrien om de kan sponse bloggen din, slik at enkelte av leserene dine kan få gode rabatter på valium og antidepressiva.. Syns iallfall at det var en knall ide

  84. Har aldri lagt igjen en kommentar på et blogginnlegg før… Men nå måtte jeg bare!
   Jeg elsker at du gir faen i alle de stygge menneskene der ute og står får alle meningene dine.. FAENTASTISK 🙂

  85. Du e RÅ! Selvom ingen fortjene drittslenging eller nokka sånt, så e det selvsagt folk som slenge dritt, slik som med alt mulig anna. Du står for nokka og du lar dæ ikke knekk, det skal du ha masse ære for!

  86. Du er så herlig Sophie! Blir helt oppgitt av å lese alle hatkommentarene du får. Hvis noen ikke liker deg, hvorfor gidder de å lese bloggen din OG kommentere? Det sier så mye mer om dem enn deg. Stå på, det er en grunn til at du er en toppblogger! Ikke gi deg uansett hvor idiotiske noen mennesker kan oppføre seg bak tastaturet.

  87. Du er så fin!! Og et godt forbilde for mange unge jenter 🙂 Stå for det du mener, og fortsett slik du gjør. Digger deg 😀

  88. Du er veldig flink til å takle den ufortjente kritikken som rett og sletter drittslenging. Dine motiver er å forbedre verden, og det beundrer jeg deg for. Du er mitt store idol Sophie, og jeg er stolt over å si at jeg er en av de som ser opp til deg 🙂 Jeg er også vegeterianer og bryr meg om mange av de sakene som det du gjør og vet derfor også hvor trangssynte og korttenkte enkelte kan være. Stå på!!

  89. Du er sterk Sophie Elise!! Digger at du svarer de som skriver stygge kommentarer, selv om du absolutt ikke skulle behøve å forsvare deg! Jeg hadde aldri i livet taklet å få så mye dritt slengt. Stå på videre og fortsett å vær deg selv!

  90. En mamma- barn/unge er utrolig flink til å skjule sånne ting. Litt naivt av deg å tro noe annet, uansett hvor god kommunikasjon du mener du har med dine barn.
   Uansett; jeg tviler ikke på at du (sofie) ville ha funnet en annen måte om du hadde ønsket sympati. De som skriver kommentarer om at du gjør sånt for sympati bør gå litt inn i seg selv også (kanskje) vil de skjønne hvorfor det ville vært ulogisk;)
   Stå på, syns du er flott på alle måter, selv om vi ikke alltid er enig om ting:))

  91. Jeg blir mer og mer fasinert over hvordan du formulerer og uttaler deg i media og på bloggen din. Du er utrolig flink til å formulere deg selv og det du sier er så “voksent” og ærlig. du er rå Sophie. Det skulle vært flere av deg der ute.
   Det jeg skulle frem til da kjære var at pga deg, lille fine jenta fra Harstad, har du klart å få ei 30år gammel “dame” til å ikke kjøpe disse påskeeggene i år (el i fremtiden) OG jeg har t.o.m revet av tre sirkus plakater her i Oslo. Bare fordi det du sier og skriver gir som regel alltid en mening og jeg er like enig hver gang.
   Stå på videre Sophie, du er helt fantastisk. U got me, I’m a fan <3
   Anywho, keep it up, stolt av deg. Du er et fantastisk menneske.

  92. Til Ola: hvis du har lest og fulgt med på innleggene til sophie så vil du se at arnardo la ut en status på facebook om at de har elefanter og vil beholde dem.

  93. Du er bare så bra! Du står virkelig for det du mener, og jeg digger det! ikke ta til deg dritt fra andre som ikke aner hva de snakker om! stå på guurl;)

  94. Stå på ! du er en bra blogger , med bra meninger og står for viktige saker !! du er også helt sikkert en bra person også ! stå på med alt du brenner for og ønsker deg ! du finner nok snart ut hva du vil i livet:) (annet enn å blogge , for det må du ikke gi deg med 🙂 )

  95. Hahahahahah du er så dum at jeg dauer.
   Drop attituden, lsm og lsm lsm så tar man dette her LITT serr.

  96. Og værsåsnill hør på leserene dine: DU SER SYKT fæl ut nå, SLUTT med de operasjonene og lip filene, hvem f… ønsker å ha en slik datter eller kjæreste som gjør seg selv seende så stygg ut? Du klarer ikke engang sminke deg fint, se på de øyenbrynene
   !!!

  97. Jeg klarte faktisk ikke å fokusere på noe annet enn leppene dine, hva faen har skjedd?!
   Du ser faktisk ikke ut!!

  98. Hei Sophie!
   Jeg ville bare si at jeg beundrer deg. Denne videoen beviser at du er veldig reflektert. Du har masse bra argumenter, og brenner virkelig for det du står for. Jeg er kanskje ikke alltid enig i det du sier og mener, men slik er det i verden. Vi er alle forskjellige. Forsett med å dele dine tanker, provoser på en god måte. Du er vakker.
   Klem Marie <3

  99. Wow, har bare lyst til å gi deg en klem! Syns det er helt utrolig hva du må gå igjennom. ALDRI må du la det de som skriver stygge kommentarer gå innpå deg. Er nok de som skriver høyest, desverre.. Du skal vite at det sikkert er mange sånn som meg, som er innom flere ganger i uka og ikke legger igjen en kommentar, men nå gjør jeg det: Stå på!! Hilsen en mamma på 20 år 🙂

  100. Kjempe bra videoblogg – og blogg generelt. Dessverre forstår ikke alle seg på at man kan mene flere ting og at man kan ha “ulike” sider ved enn selv. Stå på videre! <3

  101. herreguuuud for en video! får gåsehud… DU ER SÅ ON POINT MED BRUK AV SARKASME OG IRONI, og du kler den litt “ufreshe” stilen minst like godt som den stivpynta barbielooken<3 er så fan av deg, som "tv-profil og offentlig person" men og som privatperson her på bloggen!

  102. Du klare å heve dæ over alt skitsnakke og samtidig utvikle dæ på en fin måte.. Blir litt overgitt over kor utrolig stygg og jævlig folk kan være…IKKE bry dæ. Syns du e ei flott, oppegåanes jente som prøve som best du kan å ta tak i livet. Skitsnakk vil man bestandig ha rundt øran, hev dæ over d og fortsett på din fine vei til dæ sjøl😊😊 Btw, syns du e kjempefin med mørkt hår, kjempefint og kler dæ veldig😊 Stå på Sophie Elise👏👏💜

  103. Syntes Det Er Bra Du Viser Deg Når Du “Forsvarer” Dine Innlegg På Bloggen. Egentlig Trenger Du Ikke Forsvare Noe Som Helst Men Forstår At Du Vil Oppnå Å Gi Forståelse Til Inkompitente Lesere. Det At Du Skriver Om Selvskading Og Fraråder Andre I Og Gjøre Det Samme Er Meget Bra. Du Viser Stor Engasjement Til Dine Lesere Og Du Viser At Du Vil Dem Vel Selv Om Du Ikke Har Noen Relasjon Til Dem. Det Viser At Du Er Moden Og At Du Så Langt Derifra Er Egoistisk Og Selvsentrert. Du Har Vist Stor Fremgang Fra Når Du Startet Bloggen Og Du Har Kommet Langt! Det Er Godt Å Se En Slik Side Av Deg Sophie. Personlig Syntes Jeg Ikke Du Fremmer Deg Selv Som En Ung Kvinne Som Søker Oppmerksomhet Og Sympati. Du Sier Selv At Vi Alle Er Mennesker Og Trenger Slikt I Blant Og Det Er Helt Riktig. Du Viser Derimot Forståelse Til Alle De Unike Og Ulike Individer I Verden Og Det Står Det Respekt Av.

  104. Helt enig med kommentaren som sier at du må slippe taket i det sosiale ankeret som Robin og bloggen hans nå er for deg. Han skjemmer deg jo fullstendig ut med å oppføre seg sånn. Du har arbeidet så hardt for å komme deg hit, ikke la ham freeloade på din suksess og la den søplete bloggen hans assosieres med deg. Du kunne like gjerne ha inngått et bloggsamarbeid med Rannveig Heitmann eller Rene Kleveland hva harryfaktor angår. Ikke avfei meg som en hater, jeg synes bloggen din er on fleek, men kjæresten din, de søplete vennene hans og den pinlige bloggen deres er virkelig et steg nedover fra der du er akkurat nå.

  105. Det er meget sjeldent jeg kommenterer noe som helst, men du imponerer stadig vekk! Stå på med ditt, og selv om negative kommentarer flommer inn så er det bare de som taper på det.. det er helt Latterlig med stor L alle de negative kommentarene jeg har lest. WOW hva har skjedd med leppene dine?! wtf folk har lite å holde på med om dagene, virkelig.. hah
   You go girl!

  106. Jeg har fulgt bloggen din i flere år, og dette er nok min første kommentar. Jeg synes du er så ærlig og ekte, det er det ikke mange toppbloggere som er. Poengene dine om sirkus og palmeolje er utrolig gode, og det gjør meg i hvert fall meg obs på det. Håper virkelig du fortsetter med dine gode og ærlige meninger og gir blanke faen i alle andre som hele tiden skal rakke ned på deg. Jeg leser også at det er mye hakking på leppene dine, men fuck det, de er lekre 😉
   You go girl!

  107. Utrolig fin på håret når det er helt mørkt! Det ser mye sunnere og finere ut 🙂 Og utrolig fint med “bare” vipper hvis det er det du har på videoien?! Kjempe fint!!!! 🙂 Veldig pen!

  108. Synes virkelig du skal begynne å lage flere videoer som denne. Jeg fikk plutselig mye mer respekt for deg, og du sier veldig mye bra. Eneste som blir litt feil er at du alltid kommenterer hvordan du ser ut eller om du er trøtt osv. Jeg skjønner at folk kommenterer mye ang slike ting, men du trenger likevel ikke unnskylde deg for noe. Regner med at folk vet hvordan du ser ut nå.
   Og at du selv kommenterer at du ser stygg eller sliten ut får deg bare til å høres ut som du har en veldig dårlig selvtillit, og at du trenger å få høre av noen at “nei, du ser jo så bra ut! skjønner ikke hva du snakker om?” Keep up the good work, og prøv å fokusere på ting som faktisk betyr noe (som palmeolje og elefanter på sirkus)

  109. Veldig bra sagt! Helt enig med deg i disse sakene og jeg tenker at videoer som dette kan hindre at folk misforstår innleggene dine. Helt utrolig hva folk klager på, men vær deg selv og fortsett sånn 🙂

  110. Til Sophie! Det er så sykt respekt til deg som fortsetter å stå på ditt og blogge selv om du får alt den ufortjente dritten slengt etter deg.. Det er utrolig hvordan nettmobbing faktisk er og at folk kan si så mye dritt, og din sterke personlighet som klarer å la det meste ligge! Du skriver om så mye som allerede er en snakkis om, men som ingen andre tørr å utale seg om. Dette er noe mange har bruk for å høre. Du fortjener virkelig å ligge på topp, etter alt du har vert igjennom! Folk tror det er en drøm å være på topplisten å få betalt for noe man liker, men etter å ha fulgt bloggen din og sett litt på bloggerne så jobber dere virkelig for de pengene. Du har det alltid travelt selv om det ser ut til at du koser deg. Det er så godt å høre at du tar til deg gode kommentarer for det er nettopp det som er viktig! Mange av de som slenger dritt er bare sjalu.
   Stå på Sophie Elise, digger deg!

  111. Med disse leppene, sminken og de digre puppene dine er du en pornostjerne. Kom an, siste som mangler nå er en pornofilm med deg.

  112. Du har reflekterte meninger og det er bra.. Men jeg syntes det er trust at du har endret så mye på utseende ditt når du var så pen før. Naturlig. Gjør du de for deg selv eller og vers pen for alle andre? Mennesker er helt av sporet og fokusert på de ytre og glemmer hva livet egentlig handler om. Syntes ikke leppene dine var så fine med så mye restalyne sophie. Om en type liker deg kun for utseende er han ikke en type verdt og ha:) følg hjertet ditt før du har kastet bort tiden din og angrer på at du lot dag styre av all kritikken .

  113. Og siden du endrer på utseende ditt og alltid kommenterer på at du er trøtt San og San kan jeg se at du har et dårlig selvbilde selv slitt med selvskading og dårlig selvbilde er vel derfor du har tatt operasjoner også og all styringen med håret er et tegn på usikkerhet/nervøsitet. Ver deg selv og pliz ikke ta fler operasjoner de kan gå deg en karma fordi du ikke er fornøyd med det skaperen har gitt deg. Han ga menneskene alt men de ville ha mere.derfor vil dette ta slutt en dag snart ,selv om folk enda sitter i fornektelse. Det er ikke for seint og begynne og leve fra hjertet..

  114. Fyyysøren! jeg digger deg!! du er utrolig flink til å snakke for deg, å du kommer på så gode argumenter. Jeg er så enig med deg!! pleier selv å rive ned plakater om sirkus, det er helt forferdelig det de gjør! stå på videre <3

  115. skikkelig gøy å se deg på video igjen! du er så sinnsykt reflektert, så er alltid gøy å høre det du har på hjertet <3
   Lurte på om du kunne skrive litt om hvordan det går med huden din nå som du har gått på denne medisinen en stund, hadde isåfall hvert super!
   Ha en fin dag videre, klem

  116. Kan faktisk ikke huske sist jeg tok meg tiden til å kommentere noe på en blogg, men du imponerer stadig vekk. Du er så utrolig vakker både på innsiden og utsiden, du er så reflektert, og du er en kjempestor inspirasjon! Du inspirerer meg så mye og blir alltid imponert når jeg ser deg på film. STÅ PÅ!!

  117. Jeg er av den bloggleser-typen som aldri kommenterer, men nå er jeg nødt. Jeg beundrer deg som klarer å stå i mot daglige haglebyger med dritt, Sophie. Alt motbydelig som folk spyr ut av seg som du er nødt til å ta i mot, er ikke noe hvem som helst hadde taklet. Og bare fordi du selv har valgt å ha et offentlig liv så betyr ikke det at det er greit å komme med usaklige og stygge kommentarer!
   At folk sier du ikke bryr deg om leserne dine og at det eneste du gjør er å tjene penger på de er jo forsåvidt riktig men samtidig ikke, fordi hadde det ikke vært for leserne hadde du ikke vært der du er i dag høyst sannsynlig! Så klart bryr en blogger seg om leserne, for hva hadde poenget med en blogg vært om ingen leste den? Hadde det ikke vært for leserne hadde ikke bloggen din vært like stor som den er i dag.
   Det jeg ikke forstår er hvorfor det tydeligvis for mange er greit å kritisere offentlige personer på en ufin måte? Hvorfor skal folkeskikken til enkelte skrus av så fort de skal kritisere noen som er kjente? Hadde det vært noen av deres egne eller bekjente er jeg sikker på at de hadde tenkt seg om både to og tre ganger før de i det hele tatt sa i fra.
   Og hvorfor skal du kritiseres for at du har tatt silikon og restylane? Det er greit at folk kan være uenige i dine valg rundt både dette og andre ting, jeg er også uenig i mye av det du gjør og kunne aldri gjort noe slikt selv, men hvorfor skal jeg gidde å bruke energien min på å rakke ned på deg bare fordi jeg selv ikke synes noe om slikt? Så klart skal folk få si meningen sin om ting, men da får man ta det på en ordentlig måte.
   Jeg synes det er viktig at man skal trives med seg selv, og om silikon er det som trengs for at enkelte skal føle seg bedre, ja da er det opp til de å avgjøre hva som er rett for dem. Og for å sette alt dette litt på spissen, om det skal være slik i dag at alle som gjør noe med utseendet sitt, både permanent og midlertidig, skal kritiseres, ja da får vi begynne å kritisere alle oss som farger håret en gang i blant og sminker oss også!
   Stå på videre, Sophie! 🙂

  118. BABE YOU ROCKKKKKKK
   jeg er ogsaa vegetarianer, veldig imot sirkus og selskadet for, men er ikke heeeelt like modig som deg. du er saa bra!!!!! ahhh beste dama

  119. Fy søren for en bra video! Digger deg Sophie, du er så bra!! Utrolig fint av deg å si slikt, og å prøve å hjelpe andre! Du er et fantastisk godt menneske!

  120. hei Sophie jeg ville bare si at det er utrolig modig av deg og stå fram. så et tips du er så fin med lyst hår. og til alle som skriver at Sophie er stygg eller dum slutt dere kan godt mene den men ikke skriv det kom folk blir såra Sophie blir lei seg tenk m det hadde vert dere slutt nå.

  121. Kjære Sophie, jeg har aldri kommentert på bloggen din, skal generelt ganske mye til for at jeg slenger inn en kommentar på noe som helst. Men her måtte jeg bare.
   Fy søren for en bra video, for ett bra svar og du ser flott ut 🙂 Ikke bry deg om alle de stygge kommentarene. Jeg kan ikke forstå hvorfor folk ikke kan holde munn om de ikke har noe bra å si. Jeg liker det du skriver, det du står for og at du fronter meningene dine og gjør oss bevisst på en del ting for eks jeg ikke tenker over. Som for eks dette med påskeeggene.
   Jeg skal innrømme at jeg er en av de som ikke alltid har likt deg og har tenkt mitt om deg, men jeg har aldri fulgt bloggen din eller noe. Jeg er noen år eldre enn deg. Det jeg har tenkt og hørt om deg har jeg bare fått inn fra vinklingen i media, uten å ha fulgt så mye med. Jeg vil bare si at mye av det media sier og måten du blir vinklet på er veldig urettferdig.
   Etter du var med i “mitt dansecrew” begynte jeg å følge med på bloggen din og på bloggerne og jeg har fått ett helt nytt syn på deg. (Jeg har sett alle sesongene av bloggerne nå i det siste på sumo)Og er tror du har blitt mer voksen i det siste og kanskje etter du flyttet for deg selv til Oslo. Men jeg vil bare si at jeg nå har respekt for deg og jeg ser opp til deg. Og det at du forteller om selvskadingen og oppfordrer andre til å ikke gjøre det er veldig tøft og modig gjort. Du er en flott jente, som har oppnådd mye i livet og tross i at noen slenger med kjeften. De har så feil. Du ser veldig bra ut og du gjør en super jobb. Fortsett å stå for meningene dine og tro på deg selv. Jobb med selvtilliten din og fortell deg seg hvor vakker du er. For du må prøve å se selv hvor vakker du er både på innsiden og utsiden. Og musikken din er nydelig, både tekstene og stemmen. Stå på videre, du er
   blitt en stor inspirasjon
   Klem fra en ny fan av deg 🙂

  122. anonym: Tror nok det er flere jenter der ute med silikonpupper, store lipper og mye sminke som ikke er pornostjerne, i forhold til de som har disse tre tingene og faktisk er pornostjerner. Men hva er galt med å se ut som en pornostjerne? De er som oftest rådeilig!!

  123. Amen! Gud som du har vokst opp til en utrolig jente! Stå på 🙂 du er modig og veldig ærlig 😀 digger deg! 🙂

  124. Likte veldig godt kommentaren din om at det må føles bra å gå gjennom livet helt uvitende. Er akkurat slik jeg føler det. Møter nok av mennesker som ikke har peiling på hva som skjer i verden. Blir forbanna og sjalu på samme tid. Er så mye grusomt rundt i verden som andre ikke er klar over, og det gjør meg så sint at det er jeg som må tenke på disse tingene døgnet rundt.
   Uansett, du er et godt forbilde uansett hva disse såkalte “modne” voksne måtte mene om deg i kommentarfelt. Mister troen på menneskeheten hver gang jeg leser gjennom kommentarfelt.
   Du er fantastisk, Sophie!

  125. Hei!
   Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, men er innom den i ny og ne. Noe jeg reagerer litt på når det gjelder disse videobloggene, er at du alltid starter praten med å unnskylde for hvordan du ser ut, at du tar deg mye i håret osv. Det syns jeg er litt trist å høre på. Du trenger jo absolutt ikke å unnskylde noe som helst overfor noen! Nå syns ikke jeg at du har sett ille ut i det hele tatt heller, på noen av disse videobloggene – tvert imot; jeg synes du alltid ser fresh ut! Men poenget er at om du så hadde sett ut som et totalt takras en dag, så forplikter du da ikke å be om unnskyldning for det når folk av egen fri vilje ser en video du legger ut?
   Ha troa på at du er mer enn fin nok til å legge ut den videoen, bad hair day or not. Hilsen ei som til og med synes det er kleint å sende videoer til venner på snapchat, og syns du er knalltøff som legger ut videoer som alle kan se! 🙂
   God helg!

  126. Det er så bra at du tar opp viktige temaer!! Du har muligheten til å gjøre en forskjell, og det GJØR du faktisk. Du er et fantastisk menneske <3

  127. Du e en kjempe bra person sophie. meg og deg har akuratt samme mening på ting!!! kjenner meg igjen mange ganger i det du sier. veldig modig av deg og snakke sånn du gjør på en videoblogg!! Vil bare si att mine unger skal aldri få gå på sirkus (DYREPLAGERI) Di fålkå så snakke drid har det ikje møje godt med seg sjøl.. hoff stakkars dokke gå og skaff dokke ett aent liv istedenfor og sitta og rakka ner på fålk! kan dokkke ikje bare holda monnen igjen hvis det e noge negativt dokke vil sei??
   dokke e sikkert bare sjalu?
   Fulle me på bloggen din kver dag;) har aldri skreve noge før. men nå motte eg faktiskt skriva noge.. fordi eg suns det va skam bra av deg og riva ner di plakatene!! og dela det på bloggen din att sirkus e dyreplageri.!! ett skritt nermere og for og stoppa dyreplageri!!! du ska ver glae for du e deg sophie får sånne fålk som ikje klare og se lengre på ting e ikje ett godt menneske!:)
   Stå på!!! je faen i fålk som sitte og kommentere dritt. di gjør det bare for og laga drama eller får og trykka deg ner.
   Stå på! eg har troen på deg;) glede meg te og fulla me marr fram øve på bloggen din:) klem fra Sandnes jentå;)))

  128. du trenger ikke forklare deg Sophie, du er rå! Halvparten av folka i dette kommentarfeltet har ingen selvinnsikt. ALLE uttaler seg feil innimellom. Men bare fordi det er deg så klikker alle. Fortsett med
   Det du gjør og vis jenter/gutter skriver til deg på Mail og sier at du hjelper dem i en vanskelig periode så er det bare bra! Ikke la trangsynte folk stoppe deg. Love

  129. Folk er så slemme mot deg… virker så tøft å være blogger.. dere får mye penger, men herregud så mye dritt dere må tåle.. er så utrolig frekt å kommentere leppene dine og utseende ditt, ting du er født med og er veldig fint som det er. Går jo til og med så langt at du tror det er noe galt med nesa di….Håper virkelig det beste for deg og at du har mennesker rundt deg som er glad i deg. Ikke bry deg om de drittfolka.. blir skremt av hvem som holder på sånn…. at det går ann..

  130. Hei frøken. Jeg tenkte bare å fortelle deg at leppene dine er for store nå. Du har skrevet i tidligere innlegg at man blir blind på størrelsen – og det er veldig tydelig. Ser at det er mange usakelige kommentarer her, men denne er veldig sakelig og jeg håper virkelig at du klarer å innse det bak blindheten. Det ser helt forferdelig ut med så store lepper og det fake håret oser plastikk. Vær natulig – vær så snill.

  131. Stay strong, du er virkelig fornuftig på alle måter… Det er ikke så mange kjendiser som jobber mot palmeolje og dyreværn osv. Ikke gi opp, Det er flere med deg enn mot deg! Og haters har ikke et liv, siden de kaster bort 10 min på å lese bloggen din, også skrive hat.

  132. HERLIG å høre deg argumentere “live”, noen ganger er det lettere å få frem fakta sånn. Du er så tøff, og ikke minst dyktig i det du driver med. High five!

  133. Hei du! Jeg vil begynne med å si at jeg liker den bloggeren du er 🙂 Men jeg har noen spørsmål anngående sirkusinnlegget.. Hva har det med at du har protestert mot sirkus at du vet så utrolig mye om det? Og hvordan kan du si at de “selvfølgelig” ikke bruker elefanter på sirkus lenger fordi det er liten plass? Det er jo ikke sikkert at det er det som er baktanken? Jeg er også i mot at man skal ha elefanter på sirkus, men føler det blir litt feil når du sier det på måten du gjør det.. Det at du bruker bilder som ikke har med sirkus Arnardo å gjøre, gjør at du fremstiller det på en veldig feil måte og henger ut dette sirkuset helt unødvendig. Flott at du bryr deg om dyr, men da bør man heller kanskje skrive om andre dyr som blir mishandlet og ikke blande det med et sirkus som ikke har elefanter/løver lenger. Kunne du vist kilder der du har hentet info fra? Mente ikke dette som noe “hate”, jeg er bare nyskjerrig 🙂
   Ufresh? Du er vakker og et forbilde for mange, det må du tenke på! Synes det er supert at du er imot mishandling av dyr og feks palmeolje, og jeg er helt uenig med de som sier at du skriver kun for PR. STÅ PÅ!!

  134. Utrolig inspirerende video, Sophie! Jeg digger deg 🙂 Dine meninger inspirerer, og jeg er så utrolig glad for at du velger å dele de meningene du gjør. Takket være deg har jeg tatt avstand fra palmeolje og blitt mer bevisst på ting som inneholder det. Jeg synes det er helt sykt at folk tror innlegget om selvskading eller andre ting kun er for PR.. Haters gonna hate, men ærlig, fuck de! Du er så mye bedre enn dem 🙂 Stå på videre!

  135. Flott at du tar opp ting du brenner for Sophie. Men kjenner jeg blir litt irritert da du sier: ” dere som ikke observante ved ting som skjer rundt dere, dere har det nok godt” Selvom DU brenner for disse sakene, betyr det ikke at JEG må brenne for dettte for å være et “godt” menneske. Tro meg, jeg observerer og ser like mye på lik linje som deg, men kanskje ikke dyr og sirkus er mitt fokus?. Er sikker på at jeg brenner for mange gode ting her i verden som du ikke har peiling på. Ssssååååå da lever vel du like godt som meg da, tenker jeg 😉

  136. Blir så glad av å lese blogger din! Du er et skikkelig godt menneske som har så utrolig mye bra budskap å komme med. Er virkelig glad i å lese blogger din 🙂

  137. Etter at jeg har begynt å se på bloggerne forstår jeg at det å blogge ikke er noe som tar 15 minutter av dagen din, og etter det kan du gjøre akkurat hva du vil mens pengene “bare ruller inn”. Jeg ser at du jobber utrolig hardt, og det virker ikke lett i det hele tatt. Men du står på og det er noe du bør være stolt av. Skjønner veldig godt at du blir irritert for at folk tror at du kjemper for saker bare for PR, når det er noe du virkelig “brenner” for, og du har sterke meninger rundt det. Jeg syns det er utrolig sterkt av deg å forstette å skrive innleggene om meningene du har om ting som anngår samfunnet og verden vi lever i, til tross for alt hatet du får for det.
   Vet ikke om du ser denne kommentaren, men om du isåfall gjør det så vil jeg at du skal vite at det også finnes folk som leser bloggen din og ser det harde arbeidet du legger ned i bloggen. Jeg beundrer deg virkelig for motet du har til å yttre dine meninger når det er noe du syns er galt (feks ang. elefantene på sirkus) Stå på videre <3 <3

  138. Kjære Sophie. Alt du skriver skal du stå for og du har ingen plikt til å forsvare det du mener. For øvrig er jeg helt enig med deg i alt du sier her. Folk er teite i hodene sine. La oss bare drite i dem og nyte livet <3
   Stå på du! <3

  139. For de som ikke ser d, så har ho en ganske sterk lip liner på leppan. Og en ganske svak lip gloss, derfor ser leppan veldig mye større ut.

  140. Du er helt rå, Sophie. Og jeg må bare få sagt det at de personene som ikke forstår hva du vil frem til når du legger ut et innlegg som er så sårt for deg, så vet de oppegående hvem som er de egentlige idiotene 🙂 Stå på, du er en grepa dame!

  141. Takk for at du står på ditt når det gjelder sirkus og regnskogen. Jeg er selv dyreaktivist, og får (ikke like mye dritt vel og merke da jeg ikke er en offentlig person) men av bekjente og venner. Mennesker skal alltid diskutere og kritisere om det som høres fælt ut, og de ikke har noe tro på. Det er derfor vi må tale for dyrene 🙂 Takk Sophie, du får heve hodet over de negative kommentarene. Noen ganger har folk bestemt seg for å kritisere enkelte uansett hva de uttaler seg om. Stå på 😀

  142. Syns virkelig at du er en helt fantastisk person og skulle ønske at de som slenger dritt hadde gjort det for rette grunner, du fortjener det virkelig ikke 🙂 u go sophie

  143. Du er så pen!!! Både på utsiden og innsiden!! Det at du står opp for dyr sine rettigheter er helt fantastisk! Stå på! Ps; elsker dialekten din, den er så ffiiin haha <3

  144. Haha, dauer av slutten. 😀
   Men jeg synes det er super at du skriver om ting du brenner for, det gjør bloggen interessant. Hadde taperne faktisk fulgt deg så hadde de visst at du ikke gjør det for PR.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg