alt er kaos

Det var i overkant opptimistisk av oss begge å tro vi kunne bli ferdig med leiligheten igår. Etter en helvettestur til Ikea igår med lite batteri på bilen (vi er ikke helt rutinerte med ladning enda) og en fullpakket bil kom vi oss endelig hjem klokken 12. Jeg skulle gjerne tatt bilde av hele situasjonen men det var helt umulig for meg å bevege en muskel, jeg satt med både en lampeskjerm, en dyne, to stoler og to pakker gardiner på bare mitt sete, mens Robin måtte kjøre med nakkekrampe fordi han hadde sofaen OVER hodet. Det kommer sikkert til å være morsomt å tenke tilbake på om ett år…….

Slik ser det ut hjemme akkurat nå. Lampa som jeg har satt et utropstegn over, er det eneste jeg har klart å prestere med her.. Det sier vel litt om hvor god hjelp jeg er i slike situasjoner.. Jeg bidrar med å bestille mat og holde meg unna veien fra nå av.

Snart får vi heldigvis litt hjelp her, vi har litt dårlig tid ettersom vi reiser til USA imorgen og det hadde vært så deilig å komme hjem til en fin leilighet. Det er uaktuelt for oss begge å komme hjem til masse pappesker og kaos, så da må vi omså jobbe hele natten selv om vi holdt på til 03 inatt også. Jeg sitter i skrivende stund nede i vaskekjelleren, klær må også vaskes før reisen og alt er egentlig bare totalt kaos for øyeblikket.. 

Liker dette bildet, haha. Tar selfies i speilet. Robin sliter med møblene. Han skylder meg en, så det er OK.

Men dere? Idag får dere en liten teaser av låta mi! Gleder meg veldig mye til å vise dere, og forhåpentligvis liker dere det lille dere skal få høre nå. Noen som er spente? 😀

Siste innlegg