sophie elise år 2015

Herregud, jeg er i så utrolig godt humør idag! Jeg er et ekstremt periodemenneske, noen ganger har jeg null energi og total mangel på motivasjon, aldri uthvilt uansett hvor lenge jeg sover og alltid forbanna. Jeg skal ikke lyve, selv om jeg har en bra periode er jeg enda forbanna minst en gang per dag (spessielt om morningen) men nå er jeg uansett full av energi, jeg trenger bare et par timer søvn per natt så er jeg klar for en dag full av action, haha. Jeg har så mye som skjer i hodet mitt, at jeg faktisk skal på treningsstudio for første gang på.. kan det være 3 år? Har hørt at det kan være god terapi, dansen var jo det for meg. Dere får en oppdatering senere om jeg kommer meg ut av trenigsstudioet med livet i behold, for dette kommer mildt sagt til å bli krevende for min del – men gøy!

Noe som virkelig ga humøret en skikkelig boost var at vi hadde shoot for coveret til min singel nummer to idag! Det gikk veldig bra og bildene ser ut til å bli akkurat hva jeg hadde håpet på. Jeg elsket shooten Kloe Kardashian hadde for cosmopolitan så jeg hentet litt inspo der angående sminke (takk Stephan Øien!) og stemning i bildene, men det utviklet seg til å bli noe eget og veldig “Sophie Elise”. Ikke meg år 2013, 2014 eller fra min forrige singel omså – men meg idag, og hvordan jeg er nå.

Vi var i verdens minste fotostudio og om en bestemor som er glad i marijuhana bor der til vanlig hadde jeg ikke blitt forbauset, for slik var stilen der inne. Først tok jeg meg selv i å være litt skeptisk og lure på hvordan det hele kom til å bli, men det viser seg at det eneste man trenger er litt kreativitet og ikke MINST en god fotograf, så ordner alt seg. Om jeg skal tippe var jeg inn og ut av studioet på under en halvtime, det var ikke mange sangene vi rakk å høre igjennom over høytalerne før både jeg og fotograf sa oss fornøyde. Jeg gleder meg veldig til det endelige resultatet, men enn så lenge får jeg nøye meg med disse bildene jeg fikk knipset av kameraet i farten.

 

 

 

Som jeg nevnte skal jeg på trening straks, det er en gruppetime kalt “bodywork”. Jeg var veldig mye på gruppetimer den gangen jeg trente fast for ca 150 år siden (neida, jeg var 16) og det er per nå det eneste som funker for meg. PT skal jeg få etterhvert, men enn så lenge fungerer gruppetimer! Jeg leser jo innom bloggene til dere som kommenterer som har blogg – og det er jo så mange som er flinke til å trene! Da må jeg nesten også starte et sted, føler jeg 🙂

54 kommentarer
  1. Er det lenge til singelen kommer ut?
   og lurte på om du kunne kunne fått til en spørsmåls runde om deg som Robin svarer på/video?
   Forresten digger lionheart! kan hele sangen utenatt.
   Hilsen meg!

  2. Jøss du lignet faktisk litt på Caroline Berg Eriksen der, spessielt på det siste bildet hvor du sitter med bena forran kroppen!
   Gleder meg til å høre sangen, når slippes den?

  3. Hei! Jeg har et spm. som ikke har noe med dette innlegget og gjøre… er det bare jeg som reagerte på noe av dansen til Lisa i finalen? For meg virket det som hun prøvde å etterligne/håne deg,da hun sto der med luftpupper,+ at det så ut som hun prøvde å etterligne deg da du danset til harry potter den gangen….. klem:)

  4. Hei Sophie! Du er så fantastisk flink og virkelig en person og se opp til. Har lest bloggen din fast i flere år nå, og om jeg kan si jeg er stolt over deg så er jeg virkelig det. Du er en sann inspirasjon for andre! Jeg ser mye av meg selv i deg(og da både positivt og negativt) men du har virkelig vokst siste halve året som menneske, og ha, du inspirerer og er en fantastisk fin jente!

  5. Tror gruppetimer passer veldig godt for deg, det er gøy! Finn deg gruppetimer som inneholder dansing:)

  6. Det er ikke så veldig smigrende for deg når du skyver underhaka så langt frem på bilder- Vet det er for du har komplekser for ditt overbitt, men ikke overdriv så mye, ser rart ut. Jeg fatter hvordan du ser på bildet selv, du ser på det som litt sexy og litt “porno” over det hele, men det blir litt fr mye i blandt.. 😉
   Tjo og hei!

  7. Åh flotte bilder!! Men jeg MÅ vite hvor den kjolen din er i fra? Den grå altså. Den var VELDIG meg!!
   Smask!

  8. Kjempeflott at du skal begynne å trene! Ikke at du trenger å miste vekt eller noe, men oppfatter det heller ikke som at det er det motivasjonen din er. Trening er kjempesunt både for helsa og psyken! <3 Stå på Sophie!

  9. Du er pen, du ligner veldig på fortballfrue etter du farget håret ditt mørkt! 🙂 kompliment fra meg!

  10. Vet ikke om du leser det her, men siden du er så opptatt av MILJØ liksom, har du noen gang tenkt på hvor alle kosmetikkprpduktene dine kommer fra, hvordan dine fake negler og ditt fake hår er lagd, vet ikke om det er særlig miljøvennlig. Og har sett at du har spist blant annet Smash og Fylte Påskeegg som det er masse PALMEOLJE i. Palmeoljeindustrien forrurenser masse, bare søk på det på nettet egentlig rart at du ikke har rått med deg dette. Mener ikke å være slem, ikke i det hele tatt, synes egentlig du virker som en veldig hyggelig person. Ville liksom bare at du skulle vite dette her siden du er så opptatt av det, no hate🐬

  11. Du er så nydelig nå! Dette er så mye mer kledelig enn den bimbo-looken du kjørte for en tid tilbake med pupper og trutmunn og masse hud, selv om jeg forgudet deg da også. Elsker denne looken, du ser så mystisk, men samtidig utrolig vakker ut. Gleder meg masse til den nye singelen din kommer ut!

  12. Anonym: Så fordi hun er opptatt av miljø så må hun ta alle valg ut ifra det? Skulle likt å se noen som ikke brukte sminke, shampo, balsam, fordi det skader miljøet, og ikke skriver på ark eller bruker dasspapir for HERREGUD DET ER JO LAGET AV TRE OG MAN ØDELEGGER REGNSKOGEN DA OMG!!! Hun gjør hvertfall noe for miljøet, og det er vel over hva en gjennomsnitlig normann gidder å bry seg med. Så ikke sitt der på den høye hesten din og lat som om du gjør så jævli mye mer enn sophie, for det tror jeg ikke noe på.

  13. Maren: Applaus 🙂 ALT er bedre enn ingenting, mener nå jeg! Og man skal heller få skryt for det “lille” man gjør, istedenfor å bli rakket ned på for alt man ikke gjør. Jeg prøver å bli bedre hver dag, og mer kan man egentlig ikke kreve av en enkeltperson.

  14. Anonym: Nei nei, jeg skal trene fordi jeg nå har begynt å føle en glede av å holde meg aktiv, og den hadde jeg ikke før 🙂 <3 så for meg var det kun det som var poenget!

  15. Anonym: Jeg skal gå på ISO i fem måneder, så jeg er enda på kur i sommer. jeg får bare bruke høy solfaktor og holde meg så mye som mulig i skyggen…. 🙂

  16. Hei Sophie!
   Nå kjenner jeg jo litt til deg utenfor bloggen også(kjenner jo Robin og Aksel veldig godt), så har jo grunnlag for å kunne uttale meg om deg. Jeg synes du er en helt fantastisk fin jente. Du må bare ha tro på deg selv! Vi er ganske like på det med å ha fikset på ting og det kommer vi alltid til å få høre, men hvorfor skal vi la andre definere oss fordi vi tar valg for oss selv og ikke for andre?
   Ekstremt glad for at du møtte Robin, for han er en så snill og god gutt som det ikke er noe vondt i, så ikke hør på rykter!
   Jeg leste det med at du har fått sinnsykt mye kommentarer på det med uren hud. Jeg skjønner deg så ekstremt godt, jeg har samme problemet! Men jeg tenker alltid at det er noen som alltid er verre. Og for å være helt ærlig har jeg aldri tenkt over at du har det i det hele tatt. Det er kun folk som fokuserer og leter etter noe å ta deg på som bryr seg. Du hadde nok ikke fått en kommentar om leserne dine måtte legge igjen en videokommentar der du ser de selv. Så det er kun fordi de gjemmer seg bak en skjerm at de tør å si noe. Hvor ofte er det du hører det blant folk? Aldri.. Det er fordi det er et problem nesten alle kommer til å oppleve ila livet. Men som noen vil ta deg på fordi du er en profilert person,
   Du må virkelig bare ha troen på deg selv, for du klarer det du vil:)
   Første gangen noensinne at jeg kommenterer på noens blogg, haha så ble kanskje litt kleint! Men jeg heier på deg!

  17. OI så syyykt nydelig det første bilde av deg er (du er jo alltid det ellers også), men det bildet der var bare helt utrolig fint 🙂 håper du får en fortsatt fin kveld! Klem Elise 🙂

  18. Du har ikke vurdert å begynne og danse da siden du synes det var så gøy? Finnes nok av dansestudio i Oslo du kan velge mellom! 🙂

  19. For en utrolig fin genser/kjole! Hvor er den fra? Du kler forresten mørkt hår mye bedre enn blondt, du ser så mye mer voksen ut, skikkelig fint 🙂

  20. Hehe, angående den “perioder” med mye energi eller lite høres litt ut som om du er bipolar.
   Jeg er det, og har det akkurat sånn. Enten klarer jeg nærmest ingenting, er så trøtt og sliten og sover utrolig mye, sliter med depresjoner. Eller så er jeg helt oppe, mye energi og trenger kun små mengder søvn x) Snakker litt kjappere og blir mer kreativ. Nærmest umulig å få meg til å bli nedfor og lei meg.
   Er ingen mellomting.

  21. Hei jeg liker din.blogg sophie elise men jeg synest du burde ta bilde av flere dyr ikke for å være frekk jeg drømmes selv om å bli bligger 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg