sophie elise x unique – kjærlighetstema

Hehe, kan vi gi meg et klapp på skuldra for at jeg ENDELIG har lært meg å ikke konstant danse med åpen munn!? Anyways, her er vår første dans fra igår!

81 kommentarer
  1. Hei!
   Jeg har hele tiden ventet på at dere skal danse ordentlig:), men skjer det??? Nei! Dessverre! Er det det som liksom skal være dansecrew?? Dere løper jo bare på scenen og vifter med armene:))) Det ser ut som om dere danser bare til cd på xbox! Utrolig kjedelig å se på!!! Det er ikke nivå som fortjener å vises på TV og få så mye oppmerksomhet!

  2. Ja! Utrolig bra. Man får liksom med seg dansen ikke bare munnen din. Man tenkte bare på dansen! Du er super flink.

  3. Hvor er dressene til guttene kjøpt? svar, værsåsnill, skal gi en sånn til kjæresten min om jeg finner en slik for de var utrolig stilige!!

  4. Gleder meg på dine vegne! Gleder meg over at du har utfordret deg selv til de grader her, for det forstår jeg virkelig at du har gjort! Og topp 3 er en seier uansett! Men hallo- gi jernet neste uke- Finger’n og Lisa skal få hard kamp. 😉

  5. Tips til crewet: Neste gang burde dere prøve å ikke ha så mye springing og hopping rundt i ring osv, det stjeler tid og det ser ikke kult ut heller.

  6. Hei Sophie.
   Ser det er noen som kritiserer dansen din, at den er kjedelig og mye hopp osv. Men de som sier det vet ikke mye om dans. Jeg satt å kritiserte Sandra for noen uker siden, dansen var vanvittig kjedelig og hun stod bare å lagde bevegelser med hendene. Jeg sa det til en venninne som er danser og fikk meg en alvorlig streng beskjed om å holde munn om ting jeg ikke har peiling på. For det er vist nemlig en type dans det òg. Det var lignende bevegelser i den dansen dere hadde sist i går. Folk skjønner ikke at dere faktisk gjør trinn som hører til en viss type kategori og at det finnes oppskrift for hvordan dette skal se ut og gjøres. MANGE synes at jo mer triks, jo bedre. Fåtallet tenker ikke på at alle trinn og bevegelser er en type dans og ikke tilfeldige bevegelser. De skulle fått prøvd selv å sett så vanskelig det egentlig er. Jeg synes du er veldig flink, Sophie Elise. Du har utviklet deg masse og gjør en god figur i crewet ditt. Ser ut som om at dere har danset sammen i mange år. Du stråler og er vakker som få. Folk burde respektere og beundre deg istede for å rakke ned på ting de ikke har kunnskap om. Du kan virkelig danse og det har du vist hele Norge. Håper virkelig du vinner, det hadde du fortjent! Stå på Sophie Elise. Ha troen på deg selv. Klem fra Veronica

  7. Jeg syntes det er utrolig kjedelig med bare innlegg fra MyDanceCrew. Du er flink til å danse, men herregud. Nok er nok. Det er utrolig kjedelig.

  8. Hva mener du med at det ser “mongoloid” ut når du stikker en pinne i maten på god kveld norge?? Vet du hva mongoloid er?? Har du ikke respekt for de som er svake i samfunnet? Du som syter og klager på at andre kommenterer deg? Finn deg ei anna gruppe å drit ut! Ikke de som ikke kan forsvare seg!!!

  9. Herregud hvor frekke folk er, greit om de er uenig i ting eller misliker Sophie Elise av en eller annen grunn, men det å trekke ned på henne og si slemme ting, nei fy faen, deres foreldre er ikke stolte av dere om de hadde lest kommentaren. Les over deres kommentarer en gang til før dere poster den, tenk “hva hvis moren min så det jeg skrev?” hun ville ikke likt det.

  10. Klapp på skulderen! Et lite tips; tenk nøye gjennom hva slags kostyme dere velger. Jeg (som ikke har spesielt peiling på dans) syns det har mye å si for å gjøre bevegelsene mer synlig. Skjønte valget av hjerte-dressene, men det var egentlig du som burde vært kledd i rødt, og de i hvitt 🙂 De er tre lange fyrer, og du er ei lita jente 🙂

  11. Hvorfor klager du på at puppene dine er i veien når du har valgt å ha de så jævlig store og unaturlige? Og var det ikke du som ville bli mer classy? Da skjønner jeg ikke hvorfor du lar God kveld Norge lage et innslag om de store silikonpuppene dine.

  12. Hadde dumpa kjæresten min på flekken om han la ut om hvor mye han elsket puppene mine og om sexlivet vårt på riksdekkende tv. Blir flau på dine vegne

  13. Med en så stor nese som du har burde det være unødvendig å gape etter luft mener jeg, hehe.. men bortsett fra det danser du bra selv om du ser litt vel stiv ut 🙂

  14. KAN DU BLOGGE OM NOE ANNET ENN MITT DANSECREW? NOK ER NOK
   Har vore fast leser siden du startet å blogge, men nå er ikke bloggen noe gøy lenger for det eneste som møter meg når jeg skal lese bloggen din er bilder fra fredagen(som jeg og de fleste allerede har sett på tv uansett) eller korte innleg om at du skal på trening!! Jeg er så lei og savner den gamle blogginga di veldig..

  15. Jeg likte dansen deres kjempe godt! Er kanskje litt enig med noen her oppe at dere kunne hatt litt mindre av løping i ring og hopping.. MEEEN, jeg synes dere er kjempe flinke. En liten ting til som jeg har lagt merke til er at det ser ut som du fokuserer veldig mye på hvor på gulvet du skal stå til en hver tid og at dersom du står litt feil flytter du litt på deg for å være der du skal være. dette er ikke store greiene, men tror det hadde sett bedre ut om du bare ble der du var og fokuserte videre på dansen. Dette er ment som konstruktiv kritikk og jeg håper du forstår hva jeg mente. Igjen, jeg synes dere er kjempe flinke, og jeg kjenner jeg blir stolt av deg og hvor langt du har kommet i mitt dansecrew og hvor mye du har utviklet deg som person. Keep ut the good work!

  16. Elsker gulvarbeidet! Det var veldig fint koreografert! Det eneste som virkelig manglet denne uken var en connection mellom deg og guttene, at du så de inn i øynene, flørtet, spilte forelsket i de.. det er så viktig i en sånn dans!

  17. Hei! skjønner du er sliten, men jeg syns dere må øve på å være synkrone, av og til henger du litt etter. I tilleg må du øve deg på å løfte hodet og vise verden hvor flott du er, du har virkelig blitt mye bedre på dette gjennom programmet. Så keep up the good work!
   Ta dette som konstruktiv kritikk, det er dette jeg legger merke til og det er ikke mye med tanke på forutsetningene du hadde før Mitt Dansecrew!
   Til slutt må jeg bare si at jeg virkelig elsket da du “datt” ned på gulvet og hoppet opp i armene hans igjen i dansen. Det var bare perfekt og jeg følte det liksom inni meg. Måten du skyter brystkassa opp, detter sammen og så klamrer du deg til ham på, gjør at jeg får gåsehud hver gang jeg ser det. Tusen takk for det øyeblikket.

  18. Haha jeg døde av god kveld Norge!
   Jeg elsker dere to sammen! Robin er så syyyykt forelsket i deg. Ingen gutt har vært så passionate og så stolt av deg som han (altså utifra blikk og måten han snakker om deg på) ahh, du er heldig som har han og han som har deg. Mitt nye favoritt par!
   <3

  19. Vil bare si noe som sikkert ikke du(og mange andre) kanskje ikke tenker på. Å si at noe ser mongoloid ut( i betydning stygt/dumt) er selvfølgelig sårende både for de som har Downs syndrom og deres pårørende/venner. Og de finnes helt sikkert blant dine lesere/fans. Så vær bevisst over det og dropp det er du snill. Forstår at det bare er et utrykk for deg og at ikke du mener noe vondt med det. Vil samtidig også si at jeg håper flest mulig også slutter å kalle noe for “døvt”(igjen i betydningen sløvt/teit) det siste bare som oppfordring til alle (vil presisere at jeg ikke har hørt/sett deg si det)

  20. Du var utrolig flink på fredag!
   Du minte meg litt om Rapunzel (disney “prinsesse”) når du danset barbeint i den første dansen. Vær stolt av deg selv!

  21. Du passer på å minne oss hver fredag om at det er mitt dansecrew, hvorfor minner du ikke på oss ting som god kveld Norge og slikt?

  22. Du har verken rytme, eller spassielt gode bevegelser. Du hopper mest bare rundt og gaper. Ganske rart du forsatt er med.. Eller nei vent, den eneste grunnen til at du ikke er ute, må være at du spammer alt av sosiale medier med: Husk å stem tallet “x” til 26400 ..

  23. Enig med Rikke. Du er råflott og dansen var så vakker. Du er en ung og klok jente, Sophie. Jeg leser normalt ikke blogger, men etter mitt dansecrew begynte måtte jeg bare inn å lese bloggen din. Folk snakker så mykje forskjellig om deg, men etter å ha blitt “kjent” med deg så ser jeg lett hvilken person du er.
   Du er ung og sårbar. Du har bein i nesa, og vet hva du gjør. At du tåler den useriøse kritikken du får innpå her beundrer jeg. Sikker på at enhver av de som skriver disse stygge og frekke kommentarene aldri hadde taklet det. Dette er stygge mennesker som ikke har det bra med seg selv, og får en bedre selvfølelse av å rakke ned på andre. Du er vakker Sophie, du er klok og en sterk jente. Mye sterkere enn du tror. Sikker på at de fleste andre på din alder hadde hatt sammenbrudd hver eneste dag hadde de fått oppleve den samme drittslengingen. Du fortjener det absolutt ikke. Håper du skjønner det selv at du er et vakkert menneske, og klarer å se bort fra alle disse stygge kommentarene.

  24. SE PÅ PUBLIKUM! Virkelig, du ser bare ned på bena dine, og man ser du bare tenker “entotrefir, femSeksSyvÅtt”, og det blir så utrolig lite connection med publikum. Du MÅ også lær deg å fullføre bevegelsene før du hopper til neste, ser ut som du bare vil bli ferdig med dansen, og stresser deg igjennom. Du henger også mye etter guttene. Nå har du virkelig gått så mange ganger videre uten at dansen svarer til nivået, at du må skjerpe deg, det blir litt pinlig. Trenetrenetrene

  25. Syntes du har vært kjempe flink!
   Jeg må bare si at han dommeren ytterst i panelet, (ikke Jan Fredrik selvfølgelig) misliker deg sterkt, virker det ihvertfall som. Han har aldri noe positivt å si til deg og det lyser så godt av han. Sandra derimot, forguder han, ser så godt forskjellsbehandlingen.

  26. Herregud se på alle de stygge kommentarene det høres seriøst ut som dere ikke har peiling på dans, Sophie Elise er faktisk kjempe flink til å IKKE VÆRE EN DANSER men det skjønner vel ikke dere helt ærlig høres det ut som dere er sjalu på henne og sist men ikke minst SLUTT Å KOMMENTER PUPPENE HENNES det var hennes valg og vis ikke dere kan akseptere at sophie er EKTE og ikke FAKE og vis dere hater innleggene og henne så inderlig så slutt å lese bloggen og la de som faktisk liker henne og “elsker” henne lese den. Og sophie du er ikke pinlig du er kjempe god tipper de som kritiserer deg ikke kan danse bedre enn det du gjør jeg mener jeg har faktisk peiling på dans har gått på det siden jeg var 8 og nå er jeg 16 så shut the hell Upp bitches

  27. Herreguuud så flink du er!! Kan ikke tro at noen mener det motsatte.. Og bare det å se hvor mye du har utviklet deg siden starten, ✨magisk✨

  28. en klapp på skulderen ? fucking kidding me ?
   dommerne klage jo alltid over at du må gjøre benarbeid bedre ,så er skjerpings som må til , men tippe du ikke gidde å gjlre så mye med det siden du har såpass mange fans på bloggen at du gir faen om du ikke gjøre så bra dansing

  29. Så flink du var!! Jeg synes virkelig du og Unique hadde den beste battelen igår, så forstod ikk ehva tre av dommerne mente når de sa Sandra.. Hun var flink hun og, men du hadde en mye større energi og utsrålign, så fortsett sånn!! 🙂

  30. hei sophie!
   syntes du er kjempe flink til å danse .
   du må bare drite i de stygge kommentarene, og bare vise at du kan.
   heier på deg!
   (digger at dere har justin bieber sang)

  31. lurer på om du hadde gått videre hvis du ikke tigga alle bloggleserne dine om stemmer.. jeg tipper nei

  32. Hei Sophie! Ikke tenk på de usaklige og slemme kommentarene litt lenger opp her, de har tydeligvis ingen forståelse. Vi er flere som støtter deg enn de som ikke gjør det!
   Jeg synes det er kjempe trist at du tror dommerne “hater” deg. Hvis de hater deg, er de dessverre ikke egnet til å være dommere. De ønsker å se deg utvikle deg som danser, så derfor kommer de med konstruktiv kritikk. Og tenk da, Sophie, du har aldri noen sinne måttet danse på et så høyt nivå før, og da må du danse med det utgangspunktet du har. Jeg personlig mener at du danser KJEMPE BRA med tanke på hvor lite erfaring du har med dans. I tillegg synes jeg det er så bra gjort at du bruker så mye av tiden din på å trene, øve og jobbe hardt til hver fredag. Du er så flink! Bare stå på og ha det gøy!
   <3

  33. Fy faen.. Det å lese enkelte kommentarer innpå her, da får jeg lyst til å begynne å grine for a Sophie Elise…
   Hvor ble det av godhet å kjærlighet for andre mennesker? Det skulle jo ikke vært lovelig å skrive slik til en person. Det er jo mobbing på det høyeste nivået.
   Vi må ikke glemme at det sitter ei jente med denne bloggen å leser alt dette her, tenk vis det var DU som fikk alle de negative kommentarene?
   Uff, nei.. Stå på Sophie!! Du er flink og ei god jente. Ikke glem det!

  34. “Hadde dumpa kjæresten min på flekken om han la ut om hvor mye han elsket puppene mine og om sexlivet vårt på riksdekkende tv. Blir flau på dine vegne” hæææ katti va robin på tv? men æ enig, robin drit sæ fullstendig ut i media haha sykt flaut fyfaen.. men noen som vet katti programmet gikk? 😀

  35. Du er superflink! Man ser virkelig at du utvikler deg fra uke til uke og hvor hardt du står på for crewet ditt. De er utrolig heldige som har deg 🙂

  36. Hei! Kjære deg, HÅPER du klarer å se bort i fra alle bedreviterne som kommenterer og kritiserer deg og Robin her og andre steder.
   Fantastisk at du og Robin er dere selv, ikke la dere trykkes ned av folk som føler seg bedre ved å gjøre det. Syns alt Robin sa om deg var kjempesøtt. Mye bedre å si det man vil si(så lenge det ikke støter noen såklart), enn å bli en slags uærlig medieutgave av seg selv. Vær så snill og fortsett å snakke fra hjerte og gi av dere selv:):)

  37. emilie: Hva gjør det at han liker puppene mine og om vi har sex hver dag…? Om det er noe å dumpe kjæresten sin over så bør man virkelig, virkelig gå inn i seg selv og tenke litt på hvor glad man er i personen man er med.

  38. Nei, det gjør da ingenting at han sier hva han syns om deg! 🙂 Syns bare det er sjarmerende å se forelskelse og at han sier rett ut hva han syns 🙂

  39. Nei, det gjør da ingenting at han sier hva han syns om deg! 🙂 Han er en sjarmerende,forelska fyr! 😉

  40. Kan du legge ut bilde av den andre dansen også? Jeg fikk ikke sett det på fredag:(
   Ikke hør på de andre som rakker ned på deg, du er utrolig nydelig, og det er så fint å se at du har fått livsglede, du stråler virkelig!:-)
   Jeg tror ikke de som klager på bloggingen din skjønner helt at mitt dansecrew er hverdagen din nå og at det ikke er så mye annet å fortelle om, eller tid. Du er kjempeflink, gleder meg til å følge med videre! Masse lykke til, jeg heier på deg fordi du og crewet ditt fortjener det!

  41. Blir sjokkert over hvor stygge enkelte mennesker er… Å flau over at folk klager over at du bare oppdaterer om MDC. Det er din blogg. Du skriver om det du ønsker, såpass må de fleste forstå.. Bloggen er jobben din og på bloggen skal du blant annet fortelle om hverdagen din, hverdagen din består av trening til MDC. Selvfølgelig blir det oppdateringer om det!
   Beundrer deg å liker godt den personen du framstår som! Liker at du har fjernet fokuset på kroppen og sekularisering rundt ditt eget utseende og blitt mer ydmyk 🙂 håper du klarer og overse alle unødvendig og latterlige kommentarer! Lykke til videre! Ønsker deg all hell og lykke 🙂

  42. Hei, Sophie 😄 Pleier egentlig aldri å kommentere på bloggen din, men ville bare si at du er utrolig fin og kul! Digger deg:) Også er du så sykt flink til å danse, heier på dere!!

  43. prøv uten sminke neste gang. penere da.. du hadde flaks som kom videre nå. vær forberedt på hade-tale nestegang

  44. Dere som kommenterer stygge kommentarer : jeg syntes det er utrolig dorlig gjort at dere kommenterer så mye stygt i kommentarfeltet. Det er dere som velger å ta dere tid til å gå innom bloggen hennes, bare for å legge igjen en stygg kommentar om hvordan hun ser ut eller hva hun gjør. Jeg er bare 12 og når jeg leser alle de stygge kommentarene, og hvet at de også kommer fra voksene, tenker jeg at det må være noe feil her, ett eller annet har gjort at dere har mista alt selvtillitet deres, men det betyr ikke at dere bør rakke ned på de som har selvtillit. Jeg syntes du er fin jeg Sophie, fortsett son!!

  45. Elska denne dansen<3 Du/dere e så flink!! Å du ser nydelig ut, stå på videre og masse lykke til 🙂

  46. Kan ikke dere som skriver så stygt til Shopie elise Drit i å kommentere..
   det er så unødvendig å holde på sånn.
   Sikkelig UMODENT gjort av dere.
   Sikkert bare tåpelige ungdommer som er sikkelig sjalu på deg.
   blir så sinna når Folk rakker ned på andre.
   jeg hater det rett og slett.
   Off…
   Så dere som er ute å skriver så mye stygt kan drit å dra.
   blir lei meg for dine vegne Shopie.
   Jeg har likt alle dansene dine fram til nå 🙂
   jeg syntes du er drit flink.

  47. Må bare si at du var fantastisk i begge dansene! Du er så flink til å leve deg inn i det, og det er skikkelig gøy å se når du smiler! Jeg begynner å smile selv, og jeg sitter her, helt alene på rommet mitt, hihi. Forresten var du skikkelig søt i den hvite kjolen!

  48. Jeg syns dere er kjempeflinke og har stemt så å si hver fredag på dere. Man kan se at du jobber med tilbakemeldingene du får, noe som er kjempebra! Uttrykket ditt er bra, bevegelsene er fine og det er mye energi. Likte spesielt godt gulvdelen på denne dansen – utrolig bra!! Noe som du kan tenke på til neste gang er å få opp blikket, som sikkert mange har sagt. Det er kjempeviktig for helhetsuttrykket! Opp med både hode, blikk og øyne, så blir dette supert! Gleder meg til å se dere igjen på fredag. Ble kjempeglad da dere klarte å komme videre forrige gang!

  49. du er så utrolig pen og nydelig! Du virker så herlig og har en fantastisk utstråling! Kunne seriøst dødd for utseende ditt<3

  50. Du fortjener all ros! Det hoppet du gjør når han drar deg opp? Fyfaen altså. Helt fantastisk prestert! <3

  51. Du er så utrolig flink! Blir helt rørt av og se deg danse!😍 stå på❤️ Og alle stygge kommentarer fuck off! Sophie er den hun er og det er ingenting dere andre kan gjøre med! Og vist dere kun er her for og klage så hvorfor lese denne bloggen? Dere kan gå et annet sted og klage, for folk bli faktisk såret av dere!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg