se på meg

Fredag igjen og jeg våkner opp med sommerfugler i magen – på den goden måten. Har vel blitt litt smått avhengig av adrenalinet jeg får, rushet av å stå på scenen og all spenningen, frykten og det fine samholdet med guttene. I dag er temaet kjærlighet, og ikke nok med det.. vi fikk en ekstra utfordring av dommerne, og har nemlig TO danser denne uka! Mer får dere se ikveld, alt jeg kan si er at denne uka har vært så enormt krevende og hard, men vi kom oss igjennom det. Men, nå har det blitt litt endringer i sangen vår (Justin Bieber- beauty and a beat) så jeg er ikke helt inne i “følelsen” av sangen og er superredd for å blande noen av trinnene, eller rett og slett miste fokuset helt. Men.. Jeg skal nok klare det.

 

Og på snakk om ALT. Jeg er jo 20 år. Altså ung voksen. Altså mye hormoner. Nå for tiden er det ekstra mye stress, jeg sover ofte med sminke, spiser mye rart, er dårlig på å drikke vann og har i tillegg mensen akkurat nå (som sikkert er veldig digg å vite). Så her kommer en liten advarsel : jeg har kviser. Wow. Ingen stor sak. I bloggnorge føler jeg meg veldig alene om å ha uren hud, og ikke MINST i tvbransjen, for hvem i all verden ser man egentlig på tv som har kviser..? Men hva skal jeg gjøre, jeg er jo ekte, og jeg skal faen meg på tv og danse omså jeg har en hel pizza i ansiktet for HVEM bryr seg? Ikke jeg, så da håper jeg ikke dere gjør det heller. Ta noen sekunder og se på kvisene i panna mi, som jeg lover kommer til å skinne ekstra godt i kveld på grunn av lyssettingen på scenen. 

 

 

Pust dypt inn og ut. Kommenter gjerne “æsj du har kviser”, eller “æsj du er stygg” så får vi utløp for det nå. For skal jeg fortelle dere en ting? I kveld på den scena der, så skal jeg ha det så utrolig gøy. Det har jeg hver eneste gang. Jeg tenker ikke på at jeg har uren hud, fordi det er helt normalt. Selv om jeg er kjent, er på tv osv, så er jeg menneskelig – og man trenger ikke å være 100% feilfri for å få til det man vil her i verden. 

 

Øsk meg lykke til ikveld! 

182 kommentarer
    1. Det er faktisk litt “godt” og se noen så vakker som deg kan ha litt uren hud også. Du menneskliggjør kjendisene. Det er litt godt for oss andre. 💛 Masse lykke til i kveld. Stå på!

    2. Kviser eller ikke, du er nydelig!! Har kviser selv, og jeg føler jeg så grusomt stygg fra tid til annen. Takk for at du er et forbilde og beviser at man kan se HELT FANTASTISK ut likevel!!!!! Damn girl!😍

    3. Åh, fantastisk er du Sophie! Masse lykke til i kveld. Heier på deg! <3 Elsker at du er så ekte. Du er et så godt forbilde.

    4. Stå på, Sophie!! Heier masse på deg!
      Får dessverre ikke sett på ikveld, men skal se på sumo imorgen 😄
      Krysser alt for at du går videre! Masse lykke til ❤️

    5. Du er nydelig! Kviser kommer og går, men skjønnhet forblir, så der er du heldig! 😉
      Kos deg masse ikveld og nyt adrenalinet, jeg er såå missundelig! Klem

    6. Hvis du sliter mye med kviser så kan du dra til legen å få antibiotika for kviser,det tar bort kvisene på under en uke! Helt fantastisk

    7. Tusen takk for dette innlegget, virkelig! Har selv slitt med uren hud over perioder, og selv om det er sånn som kommer og går så er det lett å få dårlig selvtilitt i disse periodene når man har det. Du viser at det trenger man ikke:) Og jeg er bare glad for at du viser at du er menneskelig. Det er jo noe veldig fint og sexy med det og:)
      Aldri hør på de som sier stygge kommentarer til deg om dette temaet! Du er nydelig, huden er uansett ikke det som definerer hvem man er, det er den du er på innsiden:)

    8. Ps. Så nettopp at noen over her skriver at man kan ta antibiotika mot kviser. Ikke gjør det! Kjenner mange som har gjort det, det blir bedre mens man går på det, men etterpå blir det hundre ganger verre! Prøv heller å vær god mot deg selv:) Gjøre det som gjør deg glad, drikke vann, og slappe av når du har tid:) Antibiotika er dårlig for helsen, hvis man først skal gjøre noe som kanskje bedrer situasjonen, så burde man heller spise mat som er bra for huden:) og få nok søvn.
      Klem:)

    9. Herlig! Åhh, jeg blir så glad inni meg når jeg ser hvordan du har endret fokus. INGEN er perfekte, og det er veldig godt å se at bloggere påpeker dette, istedenfor å fremstille seg perfekt 24/7. Det er DET som er menneskelig og det er DET som gjør folk til et godt forbilde – å vise seg fra både sine beste og sine verste sider 🙂 Og hvem bryr seg om kviser, så lenge utstrålingen din er fantastisk? Bare vær deg selv! 😀

    10. kviser er da helt naturlig?:) Alle opplever vel det en gang i løpet av livet.
      Ikke bekymre deg for hva andre tenker om det:) Lykke til ikveld<3

    11. Og ja, det som anonym skrev om antibiotika gjør meg faktisk litt sint. Vi tar antibiotika for alt mulig for tiden, og bruker det ALT for mye! Det bryter ned blant annet de gode tarmbakteriene som er kjempeviktige for immunforsvaret blant annet. Og man kan utvikle antibiotikaresistens, altså at antibiotika slutter å virke på oss – det kan være skummelt dersom du blir skikkelig syk en gang… Og hallo – antibiotika er faktisk der for å hjelpe oss overleve SYKDOM, ikke fjerne kviser.. Så styr unna det!

    12. “Jeg bryr meg ikke, men la meg skrive et innlegg om det”. Men dog skjønner jeg at du tar det på forkant.
      Hvis du vil ha et tips: slutt å spise sukker 🙂 Det fungerer som gift for kroppen, på lik linje med alkohol, og kroppen kvitter seg med avfallsstoffer gjennom huden. Som jeg har forstått av å følge bloggen din iflere år, så er du ganske avhengig av sukker (?). Fet mat gir ofte ikke kviser fordi leveren tar seg av det, men sukker gjør.
      Uansett, jeg bryr meg ikke om et kvisete ansikt på tv. Du er så søt når du er på Mitt Dansecrew – som er det eneste tv-programmet jeg ser på (pga. deg)… haha…
      De som bryr seg om kvisene dine, har mer enn nok med seg selv. Tro meg.

    13. Kos deg ikveld, drit i kvisene. Det er normalt, og alle “normale” personer vet at det er normalt. <3 Gleder meg til å se deg ikveld! Og igjen, du ser helt fantastisk ut!

    14. Kviser å urenh hud, har ingent å si om man er vakker eller ikke. Du er vakker uansett og det vil jeg du skal vite at du er til stor inspirasjon både for meg og flere tusen andre jenter. Lykke til idag!❤️

    15. næsj kviser er ikke noe å bry seg om! helt normalt og dessuten det er jo ikke DET vi følger deg for! 😉
      jeg har selv kviser og porer og drit og jeg er snart 27..
      men litt god hudpleie og sånn så blir det bedre =)
      anywho masse masse lykke til i kveld, jeg ser på hver fredag og heier på deg ditt crew og på gjengen i Absence 😉
      Må bare si at du har utviklet deg helt enormt gjennom det programmet og det er så gøy å se deg på scenen hver fredag!
      Igjen, lykke lykke til! =D

    16. Hei! Et tips mot kviser; bland ut gjær med vann (til det blir grøt) og legg den på huden som en maske. Skyll av når det har tørket og gjenta prosessen til kvisen(e) har tørket ut. Skyll igjen og rens deretter med en god rens OG tonic fra apoteket! Dette funker for meg:-)

    17. Kviser betyr at du har fet hud, som også betyr at du får mindre rynker , så det er ikke bare negativt 🙂

    18. Det einaste som funker er isotretionin (Roaccutane) om problemet ikkje gjer seg. Den garanterer effekt og du får aldri kviser igjen. Men det er ein påkjenning for kroppen og den tar ca 6mnd å gjennomføra. Eg gjekk på den og huden min er no heilt kvisefri og ser ut som porselen. Lykke til!

    19. Du er best, du reddet dagen min med de vakre ordene dine! Du er herlig ihvertfall fra mitt perspektiv. Hilsen lille meg som også har mensen nå og kviser i panna <3

    20. kviser er virkelig ikke en stor sak. Har slitt med veldig uren hud siden jeg var 11 år, men nå har jeg fått “medisin” mot det, og det blir sakte men sikkert mindre kviser. Nå har jo jeg alltid hatt mer kviser enn gjennomsnitter, så nå har jeg typ 4-5 kviser og er DRIT FORNØYD med huden min, så tror ikke du skal bekymre deg sophie 🙂 fin er du uansett, og kviser er helt normalt!

    21. du har forandret deg fra barbie til real life barbie! du bare helt fantastisk<3 gleder meg til å se deg ikveld<3

    22. Hei Sophie,
      Jeg har ikke kommentert på bloggen din før, men nå følte jeg virkelig for det. Synes det er helt på trynet at du skal måtte advare folk mot at du har kviser på TV i dag. Det er krise, ikke kvisene. Er snart 28 og får kviser når jeg har mensen, stresser på jobb eller er slækk med å ta vare på huden min. Jeg vet at man føler seg rar og sårbar med kviser, men liksom- det er en del av livet eller?
      Mitt beste tips er å oppsøke en hudpleier. Ikke begynn på antibiotika og det dritet der. Etter at jeg startet med Md formulations serien så er ansiktet mitt et helt annet. Det og en fuktighetskrem som passer min hud har vært redningen. Mulig at en annen serie passer deg bedre.
      Lykke til i kveld:)

    23. Du var såå pen i gårsdagens episode av bloggerne, må bare si det! Og du og Robin var SÅ skjønne sammen. Herlig å se.

    24. Flotte du<3
      Æ hadde blitt mere sur/iritert om du aldri hadde had ei kvisa i dit liv! Syns det e bra at du sett det fram i lyse at bloggera/kjedisa har urein hud! Før sånsom du sir å når æ tenke mæ om så e det svært sjeldent at man ser kjedisa som har kvise. Glede mæ til å se dæ på tv i dag 🙂 lykke til ❤

    25. Ingen legger merke til kvisene når alt ellers ved deg er så utrolig bra!! Og hvem får vel ikke kviser av og til? Lykke til i kveld <3

    26. Hurra for et slikt innlegg!:) du er nydelig, med og uten kviser! Man blir ikke stygg av noen røde prikker i ansiktet som kommer og går! Noen føler bare for å trykke andre ned, dessverre.. Men det skal ikke være nødvendig å rakke ned på seg selv for å få andre til å la vær å gjøre det:/ noen mennesker er bare grusomme..

    27. Lykke til i kveld, og kick some ass for alle oss med kviseutbrudd til tider, for du er ikke alene! Hormoner, stress, dårlig tid til hudpleie… Hva kan man gjøre med det? Kviser eller ikke kviser, du er nydelig. Og jeg er helt sinnsykt imponert over hvor flink du er til å danse. Folk kommer alltid til å klage uansett hva man gjør, så prøv så godt du kan å drit i dem. De er ikke verdt det, de er sjalu og har ikke noe bedre å gjøre. You go girl! ❤️

    28. Du er nydelig uansett du 🙂 Et lite tips som funka på meg er yasmin p-piller. De hjelper ikke alle, men har hørt om flere som meg som ikke har fått kviser igjen etter at de begynte på yasmin, og som slet med det før de begynte på de 🙂

    29. Chillout! Jeg føler meg alene om å ha den hudtypen jeg har (ikke at jeg vet hvilken jeg har en gang). Jeg kan ikke bruke noe i trynet uten at jeg har skrubbet den i “100 år” først, hvis ikke så flasser det og ser stygt ut. Og selvsagt, så popper det opp kviser på alle slags underlige steder i blandt, men så tenker jeg: hvem har vel ikke sett en kvise før?

    30. Hva i all verden, kjære deg? Du tenker ikke på at du har kviser,så du håper at vi heller ikke gjør det? Hvorfor i alle dager gidder du å vie et helt blogginnlegg om der da?? DU bryr deg, mest av alle! Hvis du ikke hadde brydd deg, og gjort alle leserne dine oppmerksomme på det, hvem faen hadde brydd seg?? Snakkomåmøtesegselvidøra

    31. Huff.tenkte at du hadde vokst. Dette innlegget viser det motsatte. Hvem bryr seg? Dette var et skikkelig fjortissinnlegg..:(

    32. Elsker deg faen meg! Helt nydelig jente, herregud. Du fortjener virkelig alt du får, for du er så utrolig herlig, ærlig og ikke minst et fantasktisk forbilde. Say no more!

    33. Lykke til i kveld. Har heiet på deg hver gang. Stemmer på deg også, siden du er flink å danse. Synes du burde fortsette med dans etter du er ferdig med mitt Dansecrew 😉
      Vet at det er vanskelig å få høre alle de stygge tingene folk skriver til deg å det, men ta til deg alt det gode folk sier til deg. Du er mer vært enn noen av dem er. ❤️

    34. wow! Du tørr å innrømme at du ikke er helt feilfri, det er veldig imponerende, skal ta insporasjon fra deg<3 hadde faktisk litt uren hud nå og gruet meg til bursdag, men nå skal jeg gi faen i det og komme i bursdagen med et stort smil og selvtilit❤️ Stå på sophie

    35. Til dere som mener at hun gjør en feil ved å ta dette opp på forhånd/i det hele tatt:
      Dere har kanskje ikke lest kommentarfeltene hennes tidligere når hun har vært på TV? For det viser seg at det finnes folk der ute som faktisk bryr seg om at hun har uren hud osv. Det er disse folkene dette innlegget er myntet på.. Så jo, hun har så absolutt vokst. Hun beskytter og tar vare på seg selv ved å informere om at det er meningsløst å påpeke disse “feilene”.
      Stå på! Av og til trengs det å komme med slike prevantive innlegg. De som ikke ser det har nok ikke innsikt i hva du utsettes for og hvordan folk har en tendens til å kommentere.

    36. Herregud så tåpelig du er som fisker etter “Neida-du-er-SÅÅ-peen”-kommentarer i annethvert innlegg. Er du tretten? I likhet med leserene dine?

    37. Ønsker det masse lykke til!
      Hvem bryr seg om litt kviser, det er jo tross alt dansingen din vi skal se på (og det fantastiske smile ditt)
      Elsker når du ikke bryr deg så mye om hva alle sier eller å være helt perfekt. For hvem er vel det?
      Du er utrolig flink og du skinner på dansegulvet!
      Haha litt morsomt;
      Jeg hadde en drøm i natt hvor jeg først møtte deg i oslo. Du var skikkelig hyggelig!
      Så skulle du ta og danse, og temaet var fly (random jeg vet men men) men så bestemte en seg i crewet at den ikke ville danse og du ble virkelig lei deg! Jeg meldte meg frivilig og danset som en del av crewet 🙂 så fløy vi avgårde i flyet på scenen, men det er ikke så viktig hehe 🙂
      Lykke til!

    38. Kjære deg, for en vakker jente du er. At du ikke er redd for å vise at du har litt uren hud er ganske imponerende – med tanke på at vi bor i jantelov Norge, og i en verden der perfekt ikke er godt nok. Jeg synest – og har alltid synest – at du er en vanvittig vakker jente. Og du blir bare mer og mer nydelig for hver dag som går. At man har kviser i en alder av 20 er jo helt normalt? Vertfall når man ikke har tid til å ta så godt vare på huden. MEN en kvise her og der gjør da ingenting? Det har NADA å si om hvilken person du er, for så lenge man er god mot seg selv og andre,så har det vel ingenting å si om huden ikke er helt på topp. Mensen hjelper nok ikke heller nei.. Håper det går fint i kveld til tross for det, haha! Og TO danser – hæ? Det er jo lykke for oss (meg) som får se på, men jeg skjønner det er slitsomt! Jeg ser veldig fram til å se deg danse igjen – og kjenner jeg deg rett, går det nok supert 🙂 Masse lykke til, og kos deg BIGTIME! 🙂 Klem i fleng fra meg <3
      Forresten - et lite tips; jeg sliter selv med urenheter i huden, og noe som har hjulpet meg er Mary Kay sin 3-1 rensekrem og fuktighetskrem. Det bruker du morgen og kveld, og tar bare 2 minuter! Magisk god, og huden blir veldig myk etter første bruk! 🙂

    39. Lykke til Sophie 🙂
      jeg skal være den første til å si at jeg egentlig aldri har likt deg særlig godt,fake pupper,fake hår, fake vipper, og jeg har lenge følt at det lyser kroppspress av deg, men nå… vartfall de siste mnd så synes jeg du har utvikla deg SÅ utrolig godt,særlig etter Oslo! du virker jo som en helt fantastisk person og jeg tror at du og din kjære har veldig godt av hverandre, det ser vartfall sånn ut 🙂
      Så kanskje jeg skal begynne å vokse opp litt også,slutte å tenke så mye rart om andre jeg ikke kjenner, vartfall så redd som jeg er for at andre skal tenke noe om meg,for gud hjelpe meg… med deg har jeg VIRKELIG tatt voldsomt feil!
      håper virkelig dere går videre i kveld, du er herlig på scena!

    40. Stå på og lykke til ikveld!
      Jeg har faktisk ikke lagt merke til noe kviser når jeg har sett deg på tv alle gangene, så de som kommenterer det må ha problemer, drit i dem 😀

    41. hadde en gutt i klassen med kviser i ekstreme tilfeller. han fikk en resept på medisin som fjernet alle kvisene han hadde. om du føler dine plager deg, kan du nok gå på samme kur, og du vil bli kvitt de. og eventuelle arr du har fått fra kvisene.

    42. du er nydelig😻 kviser eller ei! Får dessverre ikke sett igjen 😭 Pga jobb -.- men gleder meg masse til å se reprise og har stor tro på deg!!

    43. Heia heia! Hvorfor driver de og endre ting for dere sånn plutselig? Ikke bra! Men lykke lykke til ikveld dere! 😘

    44. Sophie!
      Du er nydelig, ikke ta deg nær av hva andre sier. Ser (heldigvis for menneskeheten) at du har fått 95% støttende kommentarer. Lykke til, og ikke tenk på kviser. Som sagt – det er helt naturlig.

    45. Vet du hva Sophie, nå skal du høre etter. Da jeg først så deg via bloggen/ i media så tenkte jeg mitt. At du var ung, uerfaren og at du la hele livet ditt ut på den måte så tidlig. Ofte angrer vi når vi blir eldre. Men etter å ha sett deg på ulike intervjuer så virker du som en helt fantastisk hærlig jente med bein i nesa og som går for det hun vil. Og for å ikke snakke om mitt dansecrew ! Du er kanskje ikke den flinkeste på det tekniske, men HALLO for en energi!! Det er når du danser jeg mer jeg får rykninger i kroppen. Det er da jeg sitter å smiler og bli revet med. Så drit i hva andre sier om kviser, hår osv. Du e døds skjønn på din måte, og ikke minst nydelig – så bare gå ut der ikveld, får meg til å vrikke på dansefoten å gi alt !!:-) Lykke til !

    46. at du føler ingen andre bloggere har kviser, eller profilerte personer sier litt! lol, du er ikke alene, og jeg synes det er “bra” at du har det, og ikke retusjerer det og alt annet bort som visse fortballfruer. ingen er perfekte, og du er stor som viser det:)

    47. Hei Sophie Elise 🙂
      Et lite tips er å ta de små minuttene det tar å rense ansiktet før leggetid uansett så slipper du å bruke evigheter på å bli kvitt dem 🙂
      Produkter med glykolsyre er det beste om man sliter med litt kviser, store porer.
      Og gjerne ha et produkt som du kan bruke lokalt, direkte på kvisene når du ser de begynner å komme.
      Jeg lover deg at du vil ha så mye igjen for det.
      Masse lykke til ikveld nydelige søte deg!
      <3

    48. Lenge leve ærlighet ihvertfall:)
      Må bare få anbefalle deg og alle leserne dine http://www.medicalskin.no som ligger i Pilestredet park i Oslo. Trude som jobber der er helt herlig og du får en full analyse av huden,fotbad og deilig massasje. Huden min har bedret seg så mye etter jeg begynte å gå dit:)
      De utfører også masse annet. Har fokus på økologiske og naturlige produkter.

    49. du er jo så nydelig, helt utrolig at folk føler at å kommentere på andres utseende negativt er akseptabelt. ser forresten venninnen din maiken er med i robinson, så gøy! følger du med på det?

    50. Det har jo ingenting å si om du har kviser! Du er nydelig uansett & du fortjener ikke har❤️ stå på!

    51. De krisene er jo bare søte, Sophie:D De gir deg bare litt ekstra glam! Stå på, og dans deg videre i kveld. Jeg skal stemme til kontantkortet mitt er tomt:D

    52. Kjære Sophie Elise. Selv har jeg ikje tenkt tanken, men gjerne fordi jeg hadde akkurat samme problem for et par år tilbake. Lignende nupper i pannen.. som var kviser. Det eneste som har hjulpet for meg ( er like gammel så deg også) var MD formulations face and body scrub et par ganger i uken. Det er mye fett/talg som samler seg og blir nupper/kviser. Derfor vil skrubben være bra for å få bort der øverste fettlaget så det ikke danner seg kviser! Jeg brukte i tilleg facial cleanseren, men det ser du om du trenger. Har til og med prøvd tabeletter, men dette var den beste løsningen til meg. Gi beskjed om du prøver den:D Hilsen Silje 🙂

    53. Ett ord: OBAGI !! Helt seriøst, det er det beste gratis rådet du noen gang komme til å få..det kommer til å forandre huden din fra zero to hero!

    54. Har slitt med uren hud i flere år, og vet hvordan det går utover seltillitten. Hold hodet oppe og vit at du er en nydelig jente og stråler på scenen 🙂 Stå på!!

    55. Kanskje ikke normalt i den bransjen, men 80% av leserene dine har sikkert kviser, så det er bra du viser at det er normalt, for det er det.

    56. Syns det er superfint å se deg ha kviser 😀 bare for å vite st vi har noe til felles liksom :p
      Men det er en stund siden du har snappet noe, savner det 🙁

    57. Jeg digger faktisk at du har kviser, det gjør deg mer ekte. DET har jeg også 🙂 Og du er såååå vakker, søt og pen uansett hvor mye kviser du har. Masse lykke til i kveld, jeg heier på deg <3

    58. Det viser bare at du er normal! Stress gir deg ofte kviser. Og er ikke rart du stresser og jobber hardt, men herregud hvor flink du er, og hvor godt du passer inn på danse senen! Masse lykke til, dere fortjener en seier

    59. Åå du er så pen MED kviser, hahah.. Liksom selv om du hadde hatt en pizza i fjeset så hadde du vært pen og du er så heldig! Skulle ønske jeg såg litt mer ut som deg! <3
      Og herregud, ikke bry deg viss noen seier at du er stygg med kviser liksom, dei fleste av dei som skrive det har kviser selv og er så sjalu på deg si dei ser mye verre ut:D
      Og masse lykke til ikveld! Heier på deg <3

    60. Det eneste som fungerer mot kviser er Isotretinoin! Ikke hør på noen andre råd, for de er ikke bra. Kom deg til hudlege og slipp kviser for alltid

    61. Hva slags verden ville det vært om alle så perfekte ut hele tiden? Så utrolig kjedelig!
      Godt å se at man lever!
      Stå på Sophie! Man kan se at du har det gøy og på grunn av det, ser du fantastisk ut uansett :O) Gleder meg til å se dere danse ikveld!

    62. Du burde ABSOLUTT rense huden din hver morgen og kveld!!! Får helt frysninger når jeg leser at du sover med sminke.. Det er jo som å be om kviser og rynker..

    63. Masse lykke til!! Dette kommer til å gå så bra, heier på deg!:)
      Noe annet; hvordan tenker du å feire valentines?

    64. HATERS GONA HATE LYKE TIL SOPHIE ELISE ISACSEN JEG STEMER PÅ HELE TIDEN DU HAR FORESTEN RETT STYGE KOMMENTARER ER SÅ UTROLIG TEIT DU ER SÅ FIN BRA FORBILDE Å KUL OG MORSOM OG SMART OG BRA BLOGGER JEG SKULE ØNSKE JEG VAR DEG Å VERSE DE SOM VIL VÆRE DEG SÅ MYE AT DE BLIR SUR Å SJALU OG DE UTRYKER FØLESENE MED Å SKRIVE STYGGE KOMMENTARER SÅ HVIS DU HAR MANGE STYGGE KOMENTARER DA ER DET BRA PGA DET BETYR AT DU HAR MANGE SOM ER SJALU PÅ DEG Å VIL VÆRE DEG MEN TIL DERE SOM SKRIVER STYGGE KOMMENTARER SÅ MÅ DERE BARE VITE AT JEG VIL VÆRE SPOHIE ELISE MEN JEG DRAR HENNE IKKE NED JEG LAR HUN STÅ PGA HVIS IKKE SÅ HAR MAN IKKE NOE FORBILDE TIL HATERE HVA HADDE DERE GJORT OM SOPHIE ELISE SLUTTA Å BLOGGE Å SLETTA BLOGGEN OG DERE IKKE HADE ET FORBILDE DET HADE VÆRT GANSKE LEIT JEG ER SJALU PÅ SOPHIE OG JEG VIL VÆRE HENNE MEN JEG SKRIVER IKKE NOE DOMT SELVOM SÅ DERE HATERE ELLER DERE SOM MOBBER HENNE PÅ NETTE MÅ BARE VITE SLUTTTT NÅ DET ER BARE TEIT OG DOMT LYKE TIL SOPHIE ELISE JEG SKAL STEMME PÅ DEG ETTERPÅ<3<3<3<3<3<3<3

    65. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå til hudlege. Det gjorde jeg og det gjorde virkelig underverker for min hud. Du har ikke så fryktelig gale hud, men jeg vet hvordan det føles å ha uren hud. Og ikke minst hvor deilig det er å plutselig ha porselenshud!

    66. Det gjør meg på en måte “glad”, det å vite at til og med perfeke deg har uren hud.
      Det høres kanskje rart ut, men som en person med uren hud selv- så føler jeg meg faktisk bedre av å vite at jeg ikke er alene om det, særlig når det er du som er så nydelig som også har det! <3
      Også har du en sånn fantastisk personlighet! Du er en inspirasjon pga. alt du står for. Også styrker du selvbildet mitt med å være så åpen om de ellers litt tabulagte temaene som f. eks, kviser. Digger deg!!

    67. Selv om hun bruker ironi bettyr det at dere skal gjøre det dere å skrive om kvisene hennes og at hun er stygg det er bare JÆVERLIG TEIT SLLLLUTTTT NNNNNNNÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ DERE ER BARE TEITE SOM GJØR DET !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      HEIA DEG SOPHIE ELISE JEG SKAL STEMME PÅ DEG I DAG PÅ MIT DANSEKREW HEIA HEIA STÅ PÅ SOPHIE DU ER ET STORT FORBILDE <3<3<3 !!!!!

    68. Legger ikke merke til andres kviser så godt, da må det være veldig alvorlig type alvorlig akne, ikke en kvise her og der.
      Jeg får utrolig fort kviser, nesten bare jeg går inn på vita eller parfymelle. Sminken og hudpleien de selger der er bare møkk. Jeg fikk en prøve på et lancome serum for en stund siden, tenkte det at jaja, dette skal jo være bra. Endte opp med en svær innkapslet kvise som ikkeer borte enda, flere måneder etter :O
      Ordne deg sponsorer som har ordentlig sminke, du får dekkende sminke som ikke tetter porer og lager kviser. Pluss riktig hudpleie selvfølgelig. Spør meg gjerne, jeg er full av erfaring!

    69. Du er vakker akkurat sånn som du e, Sophie! ikje la nånn fortell dæ nåkka anna enn det. Syns du stråle, og syns du e sterk og modig. Du er heilt fantastisk på scena og, så ikke la teite, stygge kommentarer dra deg ned.
      Heie på dæ,og kos dæ masse ikveld! <3

    70. hahah, du er så søt. kviser er helt naturlig, bare koos deg du! og lykke til, jeg er allerede klar for å stemme<3

    71. Kjære nydelige Sophie, du er bare helt amazing vakker fra topp til tå. Og stygge kommentarer kommer ikke til å ta ifra deg din skjønnhet verken på innsiden eller utsiden 🙂 Husk bare dette Sophie, folk kritiserer uansett hva. Har du kviser for du kritikk, er du plettfri får du kritikk UANSETT.
      PS gleder meg sykt til å se deg danse 🙂

    72. Hei! Eg og Michelle lurte veldig på korleis du har fått til det temaet du har på bloggen din! Så vi lurte på om du kunne gi oss noe tips for å få ein god blogg. Kunne du gjort det? Ta gjerne kontakt med oss. Uansett, du har ein nydelig bligg, eg leser den dagelig!

    73. Du er nydelig og dette var et sykt bra innlegg, du er den eneste bloggen jeg gidder å lese pga at du ikke er redd for å vise kviser og fortelle oss at du spiser junkfood. De andre bloggerne skal fremstå så perfekte og det blir så kjedelig å lese.
      Selv har jeg hatt kviser siden jeg var 11 år og har siden ALDRI vært kvisefri. Jeg vet ikke hvordan ansiktet mitt ser ut uten.. 🙁

    74. Tror det er bare “sunt” for alle de jentene som ser opp til deg å vite at heller ikke du er helt 100% perfekt. Som du selv sier, “ingen” på TV har kviser/uren hud, så da er det vel bare bra at du kan vise at virkeligheten faktisk er en helt annen. Som du sier, du er bare 20 år, kviser kommer og går. Du er jo uansett så flott så kviser spiller egentlig ingen rolle for ditt vedkommende. 🙂 Lykke til i kveld, kill it! Dans med åpen munn, se opp i taket, stå fremst – WHO CARES. Så lenge du har det gøy! Heier å deg!

    75. Takk kjære deg. Jeg har slitt så mye med huden min at du vil ikke vite det en gang. Dette ene innlegget gjorde dagen min. Takk. Tusen hjertelig takk.

    76. Går det å se tidligere episoder av bloggerne på Sumo? Har desverre ikke sumo selv, men vil se bloggerne da jeg aldri har tid når det går på tv. Kanskje du kan fikse en gratis måned sumo til oss lesere, som du gjorde en gang før?

    77. Ikke la stygge kommentarer gå inn på deg. Alle får jo kviser en eller annen gang. Du ser like vakker ut som alltid,og jeg heier på deg og crewet ditt i kveld. Masse lykke til,og dette klarer du <3

    78. Hadde du ikke brydd deg hadde du ikke skrevet et langt innlegg om kvisene dine. Du pleier ellers aldri oppdatere så tidlig på dagen, vi er heldige om det kommer et halvhjertet forsök sent på kvelden, om ens det. Og det er bare på fredager du skriver et litt bedre innlegg da det hjelper deg litt extra på stemmene den kvelden 😉

    79. På torsdag satt jeg, søstra mi og bestemoren min å så på Bloggerne. Så sitte vi der å snakker om hvor sykt pen Robin er (JA, du leste rett, BESTEMOREN min sa dette altså) hahaha, vi syns dere er perfekte sammen 😀

    80. Hei, ville bare sei at eg likte veldig godt gårsdagens episode av bloggerne! Har virkelig fått sansen for deg. Syns det er synd at folk skal vere så grusomme mot deg og typen din. Men det vil alltids vere slike mennesker der ute som alltid er sure å negative. Sjølv om eg ikkje er blogger, så jobber eg i servicebransjen og har opplevd folk som er sure og grusomme av rett og slett ingenting. Sjølv om eg har smilt og gjort den servicen eg pleier å gjøre på jobb 🙂 Du og typen virker som dere har det sååå fint sammen! Ikkje la andre ødelegge, for noen mennesker vil alltid vere grinete uansett 😀

    81. TAKK SOPHIE!! Kem har faen ikke hatt en jævla kvise , eller to? Eller fler. Det er ikke pga kviser man skal dømme en person. Man har da flere ting å bekymre Seg om enn det… Du har en stressende hverdag selvom du er en blogger og dessverre så går det ut over kropp og sjel. Jeg driter i om folk har kviser man må klare å se forbi det. Når jeg ser deg på tv ser jeg ikke på kvisene i panna som gliser når du er varm og svett når du danser. Jeg ser en herlig, søt liten Solstrålen Som har det utrolig gøyt med det hun holder på med.

    82. Det er helt naturlig å ha kviser! jeg har kviser overalt i trynet som egentlig aldri går vekk. Men har merka det hjelper å vaske huden skikkelig hver morgen og kveld. Og helst ikke sove med sminke som jeg har gjort noen ganger. det bare fucker det opp enda mer hahaha

    83. Herregud, hører du aldri på leserne dine? ALLE sa at du burde ha håret opp, og så likevel har du det ned og løst..

    84. Så bra at du deler dette med oss, og jeg håper huden din vil bli bedre 🙂 har selv akne (pannen, nesen og haken) og har gått på roaccutan (den sterkeste medisinen mot kviser..) og jeg skjønner hvordan det er så alt for godt, og hvor mye det kan gjøre med selvtilliten til en person. Men det du skrev nå gjorde meg utrolig glad, og du viser at ingen kan rakke ned på deg (dersom noen rakker ned på dette, så er det de som er noen jævler, det er jo ikke vår feil liksom..)
      Det er lett for folk uten kviser å si at det ikke spiller noen rolle, og at ingen bryr seg- men for å være ærlig (jeg vet ikke om du også føler der slik) så føles det som om hver eneste person ser ned på deg dersom du har kviser.. selv om de ikke gjør det i det hele tatt.
      Jeg har selv prøvd uendelige “hjemmeoppskrifter”, alt fra honning, avokado, havregryn og til og med ren sitronsaft (helt jævlig, aldri gjør det det svir som faen!) og jeg har prøvd å kutte ut sukker, drikke mer vann, trene flere ganger i uka og sove mer.. Men ingenting funket for meg.
      Uansett. Du må bare vite at du er den vakreste jenta jeg vet om (selv med kviser, som jeg ikke bryr meg om :))
      Ps: du var supergod på scenen i dag!

    85. Til dere jævler som sier at det er barnslig og fjortis av henne å dkrive et innlegg av dette: det er ikke det, det krever faktisk mye mot å skrive om noe så personlig.
      Dere hvet nok ikke hvordan det er å ha kviser. Det å våkne om morgenen og ikke tørre å se seg i speilet på grunn av nye jævler som havnet på ansiktet i løpet av natten. Hvordan det er når sminmen blir bumpete og ujevn. Det å ikke tørre å se folk i øynene. Det å ikke vise snsiktet sitt i sterkt lys, på grunn av at urenhetene vises dobbelt så godt.. og ikke minst det å føle seg forferdelig og ikke tenke på noe annet døgnet rundt. Kom ikke he rå si at det er barnslig å legge ut et slikt innlegg der du faktisk deler hudproblemene sine. Nå vet ikke jeg om det er slikt Sophie tenker, men det er ihvertfall slik jeg tenker (kviser over ALT..)
      Beklager, jeg måtte bare få sagt det (jeg er ikke sint, bare frustrert..)

    86. At du får kviser betyr bare at du er perfekt normal og at kroppen din reagerer som alle anders ville ha gjort! Stå på 🙂

    87. Kviser er noe dritt, det vet jeg og jeg er MYE eldre enn deg. Etter at jeg begynte å bruke MAC foundation er kvisene borte. Helt sant, og jeg jobber ikke for dem, he, he! Tørr ikke å bruke noe annet nå, jeg. Anbefales!

    88. JA du har kviser. Men det har jeg og 🙂 og sikkert en veldig stor del av leserne dine. Du er bare et menneske, prøv å fokuser på de leserne som ikke krever at du skal være mer enn det <3

    89. Jeg syntes du er utrolig vakker, uansett hvor mange/ få kviser du har 😊 du har også en utstråling mange kan lete lenge etter!

    90. Ikke tenk på noen ussle kviser! Det er helt naturlig,og ikke føl at du må rettferdigjøre det fordi du skal på tv. Alle har hatt kviser. Du er nydelig!!

    91. Hei! Jeg slet utrolig mye med kviser før, selv om jeg var flink og rense huden hver morgen og kveld, men etter jeg begynte på loette 28 forsvant de! Har hatt litt under mensen men ellers nesten ingenting👏

    92. Hei, leser igjennom en del av kommentarene og ser det står veldig mye svada, for det første så har ikke mat så mye påvirkning på hud ved mindre du har allergier etc, melkeprodukter kan slå inn på huden hos enkelte, men det handler mere om maten du får på huden din (om du tar i huden din med potetgull fett på fingrene feks) for det andre så betyr det ikke at du har fet hud om du har uren hud, dette hender alle hudtyper. Det dummeste du kan gjøre er å tørke ut huden din med produkter som inneholder alkohol eller lignende, da dette vil føre til en større talgproduksjon, med andre ord, mer kviser.
      Dropp derfor kjærringråd med potetmel osv.
      Jeg anbefaler deg å oppsøke en hud klinikk og spørre etter syrebehandling da dette er veldig effektivt mot uren hud. I denne behandlingen fjerner du en del av det øverse hudlaget, så solfaktor må brukes for å unngå pigmentflekker.
      Det finnes flere hudpleie merker med fruktsyre til daglig bruk, slik som exuviance og elixir, disse vil også svakt peele huden din.
      Jeg anbefaler deg å rense huden din vær morgen og kveld og, bruke fuktighets krem.
      Peeling og maske 1-2 ganger i uken.
      Antibiotika er ikke en løsning vi anbefaler, du kan evt vurdere å bytte til P-piller mot uren hud slik som Diane og zyrona.
      Lykke til 🙂
      -Hudpleiestudent

    93. Til alle med kviser! Dra til en HUDLEGE og få resept på ISOTRETINOIN, og du vil være kvitt kvisene FOR ALLTID. Værsågod.

    94. Hvis du ikke bryr deg om kvisene dine og når andre kommenterer de?
      Hvorfor i all verden bruker du tid på et slikt innlegg ?
      Hykler er du!!!!. Selvfølgelig bryr det deg. Hadde du ikke gjort det så hadde ikke et slikt innlegg kommet!!!
      Tenk deg om før du prater !!!

    95. Jeg slet også med uren hud før! Å jeg har prøvd alt fra billige til spinn dyre produkter. Det som tok bort mine kviser var produkter fra italia. Bioline heter det<3 Ikke så vrødig dyrt heller. Bruker ungdomserien pure skin rens og tonic og den blå fresh kremen . Tilsammen koster det ca 1100kr 🙂 har ikke hatt en eneste kvise etter jeg startet med det.. Alle vennene mine har heller ikke kviser etter de prøvde det. På hun ene var alt borte på en uke 🙂 Jeg anbefaler dette på det sterkeste:) ikke prøv mer nå før du har prøvd dette. Garanterer deg med ganske høy prosent at det funker 🙂 lykke til <3

    96. Ett tips! Det skal ikke mye til for å fjerne kviser, det eneste du skal gjøre er å vaske ansiktet med klut, først med glo varmt vann og deretter en klut med iskaldt vann. Da åpner du porene med det varme vannet, og så lukker du de med det kalde vannet. Dette gjør du hver morgen og hver kveld, og jeg skal love deg at bare etter noen få dager så har det blitt mye bedre! En ting du aldri må gjøre er å “poppe” kvisene, da får du bare enda flere… Det å ikke spise så usunt hjelper jo også, men jeg spiser masse dritt hver dag, men jeg vasker meg med klut som fortalt over, og jeg har ingen kviser den dag i dag. 🙂

    97. Jeg tok antibiotika mot uren hud, ble HELT fin og huden var som en babyrumpe. Men to uker etter jeg sluttet på kuren (som varte i 70 dager) så fikk jeg enda værre hud enn jeg hadde fra tidligere.. Det var helt forjævlig!! Er ikke bra med antibiotika med mindre man MÅ, så jeg skulle ønske jeg aldri hadde tatt den kuren..

    98. Det er så gøy å følge deg, du vokser sånn til og er så glad ! Blir så glad på dine vegne når du har det så gøy og spennende på senen ! Høres så teit og creepy ut , men det er et merkelig forhold en danner seg til en person som en har lest bloggen til i så mange år ! Haha 😀 håper du finner en danse hobby eller noe når du er ferdig med dansingen på tv !

    99. Antibiotika mot kviser = not good. Går du på det for lenge får du tarmproblemer i stedet, og om det virker.. så virker det bare der og da når du bruker det. Er hudproblemene store kan man reise til hudlege å få resept på hestekuren Isotretinoin. Men det er ikke bare bare å gå på de tablettene heller, iom at huden rundt leppene og i ansiktet er konstant tørr hver dag og man må levere urinprøver til legen 1 gang pr. mnd. Men det er veldig verdt det, om man virkelig vil bli kvitt kvisene for godt. Du er flott uansett Sophie. 🙂 Herlig jente.

    100. Du er en nydelig jente fra innsiden og ut Sophie! 🙂
      Jeg er 24år og sliter selv med urenhud, ville bare tipse deg om noen produkter som kanskje kan hjelpe deg 🙂 Skrubb og rens fra Md formulation, Basiron krem og bruk en fuktighetskrem uten olje!

    101. Hei du må absolutt ikke bry deg om styge komentarer di er helt idiot jeg synes at de som skriver styge komentarer skal tenke seg godt om og ver stolt av deg selv

    102. Hvis du stikker innom en butikk på Karl Johan (eller Byporten) som heter LUSH, der selger de en ansiktsmaske laget av blåbær som fungerer supert mot kviser! Produktene er håndlaget av naturlige ingredienser og er ikke dyretestet 🙂 fungerer kjempebra!

    103. Det er så synd at noen skal få pepper kun fordi de har kviser! Du er så fin, uansett.
      Men bare for å komme med et lite tips til deg: Dersom du vil prøve, så kan jeg anbefale deg å bruke Clarisonic – en rensebørste som renser huden i dybden. Jeg er veldig fornøyd med min 🙂
      http://www.kicks.no/clarisonic-b485

    104. du er så pen! det er egentlig litt fint og høre at noen andre også tørr og inrømme det,at man har kviser! men du er jo like fin uansett.. jeg har fått mye hat pga det med kviser for det har jeg,, og jeg begjynte og få kviser når jeg var 8 år og jeg blitt mobbet siden 3.klasse og nå går jeg i 6.klasse! og blir fortsatt mobbet på nett, men jeg har på en måte blitt vant til det så jeg bryr meg egentlig ikke..

    105. Vet ikke om du kommer til å lese dette, men kanskje du skulle prøvd en krem som heter Abelera (tror jeg). Den fås på resept. Jeg fikk den av legen min, og den hjalp! I begynnelsen brukte jeg den hver kveld, nå bruker jeg den kun når jeg får utbrudd, som forresten blir sjeldnere og sjeldnere! 🙂 Ønsker deg alt godt, du er nydelig 🙂

    106. Et super godt tips i en slik periode Sophie, er JERN, kroppen taper mye av jern etter en menstrasjon!! prøv å få i deg litt ekstra vitaminer og karbohydrater også! Du trener veldig mye og får å få overskudd trenger du litt ekstra:)

    107. Det er synd på deg som tenker så mye på utseende. Det må være utrolig slitsomt! Du er bare et lite snev her på jorden Sophie, hvem er det du skal være perfekt for? Lev heller livet til det fulle, uten bekymringer. Det er strengt tatt ikke nødvendig å informere oss om at du har kviser.. Og at du er på tv. Vi har fått med oss det.
      Selv har jeg ikke kviser. Men så er jeg ikke på tv heller.

    108. Hei!
      Du ser så utrolig flott ut, og kviser har vel vi alle opplevd en og annen gang i oppveksten. Jeg er selv 21 og har vært plaget siden 14-års alderen. Helt til jeg fikk nok og gikk til hudpleier. Hun anbefalte meg behandlingen “Green Peel” og det er magisk. Det svir litt der og da, samtidig som det føles utrolig forfriskende og digg. Jeg fikk deretter en hudpleieserie fra Dr. Schrammek. Det skal sies at jeg har prøvd mye før dette. Body shop, Ole Henriksen, Dermologica, Biotherm, Ren, osv. Funket ikke. Dette er første gang jeg føler meg 110% fin uten sminke.
      Ellers er jeg stor fan, hehe 🙂 Stå på i MDC, fotarbeidet ditt er rått.

    109. Er så fantastisk å se at noen kjente fjes er som oss andre ‘dødelige’! Jeg er selv 24 år, og har slitt og sliter enda med noen forferdelige kviseutbrudd. Jeg syns det var nesten ‘fantastisk’, misforstå meg rett, å se kvisene dine på tv i helga – da følte jeg meg plutselig ikke så alene. Heia deg!!!

    110. Hey, du er rå uansett, så stå på. Skal se du knuser de fleste. Litt kviser er det fåtall som bryr seg om på andre. Men man tenker så innmarrig over det selv. Jeg har noen kremer du bare MÅ løpe å kjøpe. Jeg har også slitt med det der, men etter jeg startet med dermalogica: en dagkrem som heter active moist. Og en nattkrem som heter night clearing gel. Fantastiske produkter!! Bruker også en ansiktsvask og ansiktsmaske i samme merket. Masken MÅ du også bare prøve. Demper rødhet og kviser med engang. Veldig fin, kvelden før fest osv. Er bare helt fantastisk. Oppfordrer egentlig alle til å prøve denne serien om man ikke har prøvd 😀 Er flere typer til din type hud. Jeg er ihvertfall superfornøyd! Håper jeg kunne hjelpe 🙂 STÅ PÅ SOPHIE!!

    111. At du har vist både strekkmerker og kviser gjør meg så utrolig glad! Har fått bedre selvtillit av å se at det er normalt, for jeg skal innrømme at jeg tilbringer litt for mye tid på “perfekte” rosablogger.
      Du er den mest perfekte av dem alle, for du er så ekte og viser at du faktisk er et menneske og ikke bare en klump med filter på en skjerm.
      Du er så vakker!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg