mennesker altså

Bilder tatt med min nye telefon! Genser kjøpte jeg på zara idag (var salg der og totalt kaos..), klokken kjøpte jeg også idag på høyer! Leppestiften er også ny, fra MAC. 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten tur i byen, jeg har nemlig kjøpt meg iphone 6! Endelig! Den eneste de hadde inne på telenor var modellen i sølv, jeg ville eeegentlig ha gull, men det spiller jo faktisk ikke så stor rolle når alt kommer til alt! Jeg trengte virkelig en ny telefon, jeg er veldig imot at mobiler og annen teknologi har blitt sånn “bruk og kast”, at folk absolutt skal kjøpe det nyeste med en gang det blir tilgjengelig. Så lenge telefonen man har funker, så er det ikke behov for en ny. Men nå hadde jeg hatt min kjære gamle samsung i nesten tre år, og den funket absolutt ikke slik som den skulle, i tillegg til flere riper i skjermen, ødelagt kamera, ødelagt batteri og apper jeg måtte innstallere på nytt hver eneste dag. Det skal bli greit å slippe, og nå kan jeg oppdatere instagrammen min oftere, noe som har vært et savn!

Den største motivasjonen for å kjøpe ny telefon var faktisk at jeg har såå lyst til å lage en “blogglesersnapchat” som jeg nevnte for dere tidligere. Det hadde vært så gøy å kommunisere med dere direkte på den måten! 

En glad og en sliten, haha.. Hadde et lite sammenbrudd her hjemme i sta, noe jeg føler jeg skriver ofte men det skjer nå og da at jeg bare ikke takler livet generelt. Jeg fikk en litt sjokkerende nyhet idag, for noen måneder siden ble to vesker stjelt hjemme hos meg, og jeg hadde egentlig lagt hele saken på hylla helt til jeg fikk vite hvem som hadde gjort det idag. Merkelig nok blir jeg ikke sur for det heller, men mennesker er noen syke skapninger og jeg fatter ikke at det er mulig å gjøre noe sånt. Men men.. Det går heldigvis fort opp igjen, og Robin er veldig flink til å gi meg peptalks og få meg til å kjøre på. Nå nettopp lå jeg inne i sengen i totalt mørke og ville bare låse meg bort, men han kom og holdt rundt meg og minnet meg på hvor heldig jeg er – ikke minst hvor heldig jeg er med dere! Han sa “tenk på alle de fine kommentarene du får, alle som kommer bort til deg og alle som blir glad for det du skriver”, og da kan man jo ikke ligge inne å deppe, for hva i all verden er det slags tull. Jeg har jo tross alt hatt en veldig fin dag med trening (11 dager igjen!), shopping og middag med svensken. 

 Vet jeg har spurt om dette før, men på ekte denne gangen.. Skrik ut om dere vil ha en blogglesersnapchat, for da fikser jeg det imorgen tidlig! Hadde blitt sååå glad om dere ville det ♥ Nå – rydding, kos og blogging! 

196 kommentarer

Siste innlegg