suss

God natt fra bustetroll 1&2 som har hatt en aaalt for sløv men god dag♥ I morgen starter en ny og effektiv uke, nå er det bare 12 dager igjen til premieren av mitt dansecrew så det er på tide å sette inn det siste støtet før jeg danser live på tv.

Takk for fine kommentarer i det siste, forresten. Dere er uten noe som helst tvil de beste, og det er det jeg velger å fokusere på. 

 

46 kommentarer
  1. Du sa at dere var på spa noen måneder tilbake, og at dere dro til vapiano etterpå osv. hvilket spa var det??

  2. Fokuser på det positive, å drit i det negative – det drar dæ ned til et lavmål ingen fortjene å være på 🙂 God Natt! 🙂

  3. Hei,ny leser 🙂 jeg liker bloggen din! Det du skriver om er en inspirasjon for meg 🙂 selv om det ikke handler om meg 🙂 jeg har lyst til og starte en egen blogg men vet ikke hvordan jeg gjør det…så jeg håpet på at du ville hjelpe meg/hvite meg…du kan sende melding om dt til meg på Facebook 🙂 navne mitt er laura Kjølsvik 🙂 jeg er 15 år og bor i Trøndelag 🙂 jeg synes det er så kult at du tør å være deg selv selv om det er veldig mange som mener at du e bare en blånd dom blogger 🙂 utrolig glad i deg 🙂 P.S det hadde vært veldig gøy om du svarte på spørsmålet mitt 🙂

  4. Jeg har lest bloggen din i sikkert 4 år nå, så har fulgt trofast med på både mislykkede hårfarginger, innføring av vegetarianisme og din personlige utvikling. Jeg vil si vi på mange måter er ulike, og vi har levd helt forskjellige liv. Jeg er oppvokst på et større sted (dvs ikke typisk bygd), fokusert veldig mye på skole og festet veldig lite. Så hverdagsinnleggene dine har jeg sjeldent kunnet relatere meg til. Men i det siste føler jeg at det du skriver treffer meg mer enn før.
   Du tar opp allmennmenneskelige temaer på en så refektert og velformulert måte, og det treffer godt. Dessuten virker du så moden og målrettet på det du vil få til i livet. Det er noe jeg ser veldig opp til ved deg.
   Synes det et spennende å høre at du skriver! Masse lykke til med prosjektet, jeg har stor tro på at det blir et bra resultat!!

  5. Syntes det er så stilig å motiverende at du gir alt av deg selv I alt du Gjør! At du virkelig vil oppnå noe å jobber og legger alt I deg selv I det ! Gir enn virkelig inspirasjon og motivasjon ! Fortsett sånn shopie :)!
   -camilla

  6. Aw så søtt! Elsker å se sånne bilder 😀 så ut som Robin mangla bryn på ett av bildene tho😂 Men dåkker e nu et fint par. Men nu e d kveill i Kvæfjord 🙂 Natta❤️

  7. Ikke bry deg om hva de andre sier, de er bare sjalu! Hvis de ikke var det hadde de ikke brydd seg! Haters make you stronger, husk det❤️ Stå på, du er manges forbilde! Loveyou

  8. Hei! jeg vil bare si at selv om jeg mener noe av det du legger ut er unødvendig og litt for drøyt (det var ihvertfall det, syns du har blitt mye bedre nå på å ikke bare fremstå som ”barbie’ og ”knulledukke’!’) Så syns jeg ikke du fortjener alt dritte du får. Husk at hvis noen virkelig gidder å bruke tid på å skrive en stygg kommentar eller noe annet så er det dem som har problemer, ikke du. Jeg har lest bloggen din fra jeg var 14 år gammel til nå og jeg blir glad av å se hvor langt du har kommet og kommer til å komme!
   Håper du og Robin koser dere 🙂
   ps: jeg vet ikke helt om det var noe buskap som kom frem, men jeg følte bare for å skrive at du har lov til å være den du er, og hvis noen bruker tid på å rakke ned på det, så er det dem som er problemet.
   Elise

  9. Hei Sophie Elise 🙂
   Det er ikke så mange som taler hestenes sak, derfor lurer jeg på om du kunne tenke deg å se denne lille dokumentaren: https://www.youtube.com/watch?v=TQUMAJCh1fA
   Og kanskje dele den her på bloggen. Hester er fantastiske og hengivne vesner, som dessverre blir behandlet svært dårlig, stort sett grunnet uvitenhet. Mange vet rett og slett ikke bedre.
   Hester er sosiale vesener som fra naturens side er vandrere, og trenger derfor store områder å bevege seg på. Mange hester, spesielt innenfor konkurransemiljøet står mye inne, eller i små innhegninger.
   Jeg har sett mye, ettersom jeg selv har ridd på en anerkjent konkurransestall tidligere. Mange steder er det akseptert å gjøre ting som å piske hesten hvis den ikke adlyder, røske/trekke i tøylene(munnen), slå, sparke hesten i sidene etc, etc. Det finnes mange former for mishandling, og når det kommer til hester så er mange av de formene sosialt akseptert.
   Jeg klarer ikke å forklare så godt, men det hadde vært utrolig flott om du kunne gjort litt research på hestehold/konkurranseridning også videre. Det er et ekstremt stort og skittent miljø, og jeg håper at man etterhvert kan få litt mer bevissthet rundt temaet.
   Hester selges og kjøpes hele tiden, og bruk/kast-mentaliteten er ekstremt utbredt i hestemiljøet. Hester er minst like intelligente som hunder, om ikke mer, og fortjener å leve gode, verdige og stabile liv uten fysiske smerter påført av mennesker.
   Håper du tar deg tid til å lese dette, og at du vil vurdere å tale hestenes sak også. Det krever en del research, men håper likevel du vil ta deg tid til det i fremtiden 🙂
   Du har muligheten til å gjøre så store forskjeller, og alle dyr fortjener å ha noen som gir dem en stemme 🙂

  10. Jeg skriver til deg, fordi jeg vet at du bryr deg om dyrevern, og jeg vet at du ikke er redd for å provosere. For dette er et tema som virkelig provoserer og engasjerer. Og du kan stå i fare for å få hele heste-norge på nakken, men det er så uhyre viktig å få belyst dette. Jeg sier det igjen, hester mishandles på en måte som er sosialt akseptert. Det er få som ser det.

  11. åh, hva heter de pannekakene du lagde i bloggerne for litt siden? Du sa de var så gode så ville prøve de:D

  12. Jeg er noen år eldre enn deg. Aldri blogget selv men et alltid innom og leser min faste topp bloggere liste. Jeg er veldig impornert av alt du har fått til gjennom en blogg. Det er bra du har fortsatt selv når det er litt motstand og veldig bra at du gir deg. Gleder meg masse til flere sanger og lese boken din. Kunne du skrevet litt om hvordan du tror selv hvordan livet ditt hadde vært om du ikke hadde startet og blogge og hva som fikk deg til og blogge? Er så nyskjerrig på det. Elsker alt du skrivet. Bad og dårlig ting og du er flink til å fortelle:)

  13. Så herlige dere er sammen! Synes den siste episoden av bloggerne var utrolig sterk, og man fikk virkelig et annet syn på hvordan du hadde det i sommer. Jeg tipper mange har fått et annet syn på deg, inkludert meg selv! Du er modig og ikke minst sterk, Sophie, og det beundrer jeg deg for 🙂

  14. Hei Sophie!
   Jeg har lyst til å drive med noe meningsfylt på fritiden min. Har lyst til å hjelpe dyr som ikke har det bra. Har du noen tips til å komme i gang? Veit ikke om noen steder i byen hvor jeg kan gå til som de jobber med sånt. Jeg er under 18år, så det er kanskje litt begrenset når man er 16 år. Takk for hjelpen 🙂

  15. Hva vil du si til en ung jente på 14 år som ikke er fornøyd med puppene sine. Jeg har utrolig små pupper. De ser ut som pyramider. Unnskyld for sent spørsmål. Jeg ser opp til deg og jeg gjør alt du anbefaler! Skulle ønske du var storesøsteren min..<33

  16. Hei Sophie! Har kommentert et par ganger på bloggen din før, bare for å stille et par spørsmål o.l, men nå har jeg noe jeg vil si. Du virker som et fantastisk menneske, og selv om du ikke aner hvem jeg er, føles det som om jeg kjenner deg. Jeg har fulgt bloggen din i snart 4 år, har fått være med på både oppturer og nedturer, og du har alltid kommet deg opp på beina igjen. Du er et stort forbilde for meg, du blir klassifisert som “ung, blond og dum”, men gang på gang motbeviser du det. Det er sant som du sier, at det eneste som er verre enn barn som mobber hverandre, er voksne som mobber barn.
   Du har hjulpet meg gjennom mye, jeg kjenner meg igjen i det du skriver og det du har opplevd, og du når ut til meg som ingen andre bloggere har klart. Jeg bare digger at du tør å fortelle om vonde ting som har skjedd med deg sånn at andre som kjenner seg igjen i det du skriver, vet at de ikke er alene om det.
   Selv om voksne sier at du er et dårlig forbilde, er du ikke det. Du er et idol for mange unge jenter rundt i hele Norge, og det står stor respekt av at du ikke lar deg knekke på grunn av stygge kommentarer. Dette betyr altså ikke at du skal slutte å skrive sånne her innlegg, det er noe av det jeg liker best- å få lese om livet ditt! Håper vi får høre mer om deg og Robin snart, jeg heier på dere!

  17. Mona: Er glad du nevnte alderen din når du spurte hva man sier til en jente på 14 som ikke trives med puppene sine.. det man sier er at du er 14 år, kroppen går igjennom en stor forandring og den vil se helt annerledes ut når du blir rundt 20.

  18. Vil veldig gjerne ha en snapchat for lesere ja! 😀
   Så bloggerne i går som vanlig, og ja…du er nydelig søte deg, fint å se din “menneskelige” side. Missforstå meg rett, du viser helt klart følelser på bloggen også, men liksom bilder kan man late som om man har det bra, når man har det vondt inni seg.
   Fikk sikkelig vondt i hjertet mitt når du gråt på episoden, men samtidig syntes jeg det er sterkt av deg å dele det med alle oss som ser. Respekt til deg!
   Er veldig glad for å se deg smile nå for dagen!
   Stor klem!<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg