mitt rareste innlegg noen sinne

>Her kommer muligens mitt merkeligste innlegg noen sinne. Jeg vet ikke om jeg forventer at noen av dere skal forstå, men jeg prøver likevel. Det siste halve året har jeg blitt mer og mer interessert i tankene mine, spørsmål som hva er egentlig en tanke, hva er en drøm, kan man kontrollere følelser, hva er en sjel, er vår fysiske kropp alt vi har, kan man bokstavelig talt utvide horisonten litt og slippe tak på den fysiske formen vi har? Er virkeligheten vi kjenner alt som eksisterer, og hvor mye kan endre seg, bare jeg endrer måten jeg ser på verden? Og med disse tankene har jeg prøvd å gå inn i meg selv. Meditere. Og da mener jeg ikke å sitte som en buddah og vugge fram og tilbake mens jeg sier “mmmm”. Det er mange måter å meditere på. Bare du går en tur i skogen og ser på et tre og funderer på hvordan det treet er skapt, så mediterer du. Fordi da slipper du taket på alle tanker du ser på som viktig, alle problemstillinger om penger, lekser, venner og kjærlighet blir borte for bare noen sekunder når du tenker på det treet. Skjønner dere hva jeg mener?

Det som har funket for meg er å ligge i sengen rett før jeg skal sove, ta på meg et headsett (man må ha et BRA headset, earplugs funker ikke) og skru på DENNE spillelisten, og så fokuserer jeg på absolutt ingenting annet enn små lyder i sangene mens jeg prøver å se for meg det sangene “forteller”. Når jeg merker at jeg er totalt inne i en annen verden så skrur jeg av headsettet, fokuserer på min egen pust en liten stund, og så kan jeg egentlig ikke forklare helt hva som skjer. . Men, det begynner å prikke i hele kroppen og mest opp mot hodet, så “slipper jeg taket”, og går ut fra min egen kropp. Som regel hopper jeg ut fra vinduet og ned på bakken og beveger meg mot trikkeskinnene. De første gangene jeg gjorde dette hadde jeg et problem med at en skummel dame fulgte etter meg, så jeg pleide å snu meg og kaste henne tilbake inn i leiligheten min, hvor jeg da kunne se at den skumle damen sprang opp trappen, inn til min leilighet og sto over den sovende meg (for det er jo tross alt bare sjelen min som hopper ut vinduet), og så slår hun meg i ansiktet og jeg “våkner” igjen. Jeg har gjort dette over laaang tid, og dere må vite at det tok utrolig mange runder og forskjellige framgangsmåter før jeg i det hele tatt klarte å komme ut av min egen kropp, men nå er jeg altså på det stadiet at jeg kommer meg ut og heller lar den skumle dama følge etter meg ned mot trikken, og så stopper det litt opp. For den dama der irriterer meg så jævlig at så lenge hun følger etter meg kommer jeg meg ikke dit jeg vil, mitt mål med det hele er å sveve oppover, opp mot himmelen og se ned på meg selv fra himmelen, om det gir noe mening. Når jeg er ute av min egen kropp ser jeg først på meg selv ligge i senga, det er utrolige detaljer og jeg kan se hva jeg har på meg, hva som ligger ved siden av meg, jeg ser at jeg puster og så hopper jeg ut vinduet. Når jeg kommer ut, så er alt ganske tåkete og mørkt, og jeg hører alt som om jeg er inne i en slags “boble”, og det er heller ikke mennesker der, utenom meg og hun dama, da. Som jeg forresten aldri har sett før i virkeligheten. 

Jeg vet at dette høres helt sinnsykt ut, men det har et navn, tror det kalles “sleepwalking”?. Jeg har prøvd å ikke google så mye fordi jeg ville prøve meg fram uten innflytelser først, men nå trenger jeg litt hjelp. Det er også etter at jeg startet med dette at en stemme har begynt å komme i drømmene mine – og det er ikke engang en stemme, det er et eller annet jeg kommuniserer med som ikke har en fysisk form, og vi snakker sammen uten å bruke ord, men heller bare forståelser for hverandre. Jeg drømmer altså ikke når dette skjer fordi jeg vet at jeg er i senga, men samtidig er jeg ikke det, og det føles som noe helt annet enn bare dagdrømmer og innbilning, for jeg er så totalt inne i det, nesten som om jeg hypnotiserer meg selv eller er i en paralyse. Jeg har så lyst til å ta dette et steg lengre for jeg føler jeg er inne på noe veldig stort, og at dette må være et slags “talent” eller en gave, og jeg er klar over at jeg høres ut som en idiot og jeg synes nesten det er litt flaut å si det, men dette har vært så utrolig! Og jeg HÅPER noen der ute driver med det samme, vet noe om det, eller har erfaringer dere kan dele med opplevelser som er litt utenfor det vanlige – som egentlig ikke omhandler noe annet enn deg selv og din egen hjerne..

  1. Det kalles Lucid Dreaming! Det er ikke noe annet enn at kroppen din har sovnet og at du kan kontrollere drømmene dine etter å ha øvd litt. Du drømmer imens du/hjernen er bevisst over det, rett og slett. Det er ikke farlig, men kan oppleves skummelt i starten!

  2. Spennende! Tøft av dg å skrive om dette. Det å være annerledes kan være utfordrende. Ta kontakt med en medium eller klarsynt, de kan nok gi dg masse svar:) lykke til!:)

  3. Høres ut som søvnparalyse. Jeg bruker å ha det, men jeg kan ikke kontrollere det. Der bare skjer, jeg “våkner” pg hvis jeg prøver å bevege meg så “svever” jeg liksom. Jeg ser at hånden min er i ro, men jeg kan kjenne at jeg beveger den. Har ikke tort å gått ut av kroppen enda, det tørr jeg ikke. Og hver gang kommer det en mørk skikkelse inn i rommet og setter seg oppå brystet mitt å gjør som jeg får en følelse av å bli kvalt, det er ganske skummelt! Har hørt andre si at hvis du tenker på noe skummelt så skjer det. Har prøvd å lære meg å kontrollere det, men for min del er det litt for skummelt.

  4. Lucid dreaming!! omg så fett har prøvd før, klarte det halvveis engang, kom liksom til et stadie hvor kroppen min liksom var nummen osv 🙂

  5. Det høres jo egentli helt sykt ut det du forteller nå for det å gå inn i en slags egenskapte transe høres jo uvirklig ut! Men jeg tror selfølgelig på det du sier fordi hyptnose er jo fullt mulig… jeg er rett og slett fasinert!

  6. Åh er glad for at du har begynt å drive med åndelighet, føler det forsvinner mer og mer ut av samfunnet. Det du driver med kalles også “lucid dreaming” og det er helt utrolig! Jeg skal ikke være pessimistisk å si at du ikke har en gave, men alle som praktiserer å drive med litt.. alternative ting da, har mulighet til å få større åndelighet. Visste du at alle barn blir født med en 6. Sans? Men det tredje øyet vårt lukker seg da vi i tidlig alder får slått ned på kreativiteten vår og ikke videreutviklet det talentet vi har mulighet til å kunne utføre, og det er utrolig kjipt. Åh, har så masse å si om dette temaet! Kjenner alle følelsene dine om slkt, har vært og er der selv!

  7. Ta en titt på dokumentaren DMT- the spirit drug på netflix! Jeg tror du vil synes den er ganske interessant utifra hva du skriver 🙂

  8. Du er “heldig” som gjør dette frivillig! Jeg har søvn-paralysert i mange år nå, noen ganger ligger jeg i sofaen/senga i flere timer uten å fysisk klare å reise meg opp selv om hjernen min er våken. Det kan være ganske skummelt til tider, cluet er å ikke få panikk!
   Men tror det er litt annerledes når du faktisk prøver å oppnå det i forhold til når det skjer meg ufrivillig.
   Jeg personlig prøver å unngå det, men kan jo kanskje være en fin opplevelse også?

  9. jeg drømmer og vet at jeg drømmer. I mine drømmer stopper jeg opp og tenker “dette er jo bare en drøm. For jeg la meg nettopp ned for å sove” og da kan jeg styre og bestemme alt!! Jeg pleier å tenke “nå vil jeg fly” også flyr jeg bare.. Svever i luften! Når jeg har mareritt løper jeg rundt ett hjørne og legger meg ned og lukker øynene og teller til 3 så våkner jeg! Det kalles lucid dreaming! Men er usikker på om det er det samme du forteller. Kanskje søvnparalyse? Spennende er det uansett 🙂

  10. Veldig spennende Sophie. Om du ønsker, skal jeg ta en gratis Reading på deg. Jeg har det medfødt, klarsyn. Hatt det hele mitt liv, ta kontakt om du har lyst å gi det en sjans.
   Klem Fra meg <3

  11. Åhh, så tøft at du skriver om dette!
   Er nok Lucid Dreaming/søvn paralyse som de fleste andre nevner her.
   Pleide selv å gjøre det da jeg var 5 år uten at jeg visste det. Klarte ikke å kontrollere det og hadde forferdelige mareritt uten at jeg klarte å våkne eller bevege på !

  12. Ida Skulstad: det Sophie beskriver er faktisk noe som realistisk kan skje, men klarsynt? virkelig, BULLSHIT

  13. har lest masse om det, men tør ikke prøve. jeg er deprimert og sliter med angst og er livredd for at ubehagelige, vonde minner skal dukke opp. men skal definitivt prøve videre når jeg er frisk og mer trygg på meg selv ❤️ du er fantastisk sophie!

  14. Tror det kalles for “astral reise” haha,jeg har hørt om det før å har også prøvd det,men har aldri turt å fullføre det:o

  15. Wow. så sinnsykt
   Jeg har aldri opplevd noe sånt men jeg er en “sleepwalker” men det er mest når du faktisk står opp og gjør ting uten at du er bevist over handlingene dine.
   En gang gikk jeg helt til Joker fordi i drømmen min trodde jeg det brant i huset mitt. Så våkner jeg med at en mann vekker meg. Og da står jeg bare i truse mitt på gata forann joker…

  16. Ååå Lucid dreaming! Har utrolig lyst å få det til, du er flink som har klart det. Er ofte sånn at det skjer skumle eller vonde ting i slike drømmer, er litt redd for at det blir slik for meg om jeg får det til

  17. Så interessant! Haha, jeg har akkurat slike tanker som deg. Jeg har stilt meg de samme spørsmålene i første avsnitt mange ganger. Har tenkt mye på det med å slippe den fysiske formen. Jeg tror at tankene våre har en sinnsyk kraft som kan utforskes på mange måter. Og jeg har en formening om at når vi dør, så mister vi det fysiske, men ikke det psykiske. Så når vi dør så blir det som å leve i en meditasjon slik du skriver om at du ser deg selv, vi skaper på en måte vår egen virkelighet, bestemmer hva som skal skje osv.
   Jeg har også begynt å meditere i det siste, men får det ikke helt til. Lå på sofaen en dag og begynte å sveve ut av meg selv, men jeg ble ganske skremt så jeg kom meg liksom ikke videre.
   Føler meg som er freak med alle de tankene mine, og har ikke sett poenget i snakke om det temaet med noen. Føler at de fleste bare rister på hodet og lurer på om det er psykiatrisk institutt next.
   Veldig fascinerende innlegg, kult at du tørr å dele det 🙂

  18. Det du driver med er mest sansynnelig lucid dreamning ja! Det er ikke søvnparalyse det du forklarer, det kan godt hende du har opplevd det, men ikke noe av det du forklarte er det akkurat. Jeg har en slags “kronisk” søvn paralyse, det går i arv, og alle i livet får det minst 1 gang mens man lever men man skjønner mest sannsynelig ikke hva det er med mindre man får det flere ganger eller googler det.
   Søvn paralyse er rett og slett at kroppen sover mens hjernen er våken/våkner ( skjer rett før du sovner), du klarer ikke å bevege deg, føles som du ikke puster og det kjennes ut som det varer i eeevigheter! Det er helt jævlig, siden du kan få så sykt mange hallusinasjoner. Alt fra å se deg selv bli pint, føle at noen presser deg nedover sengen (kan være godt, men kan bli ille også), se og høre masse skummelt.
   Mange opplever også søvn paralyse rett før man kommer i lucid dreamen, det kan være veldig ille så da må man bare ikke få panikk fordi da kommer man ikke videre til LD, noe som er veldig dumt for LD er veeldig herlig når man får det til.
   Okei, ble litt ivrig her, men jeg har drevet masse med lucid dreamning i flere år. Vil anbefale deg og google det også, masse spennende om det på google, spessielt på engelsk osv.

  19. Hvis du vil vite litt mer om spiritisme (noe jeg selv søker) så kan du snakke med en veninne av meg, hun kan snakke i timesvis om alt hun har funnet ut om universet, mennesket og hvorfor vi er hva vi er 🙂
   Bare send mail, så kan hun forklare deg det meste du lurer på 🙂

  20. Jeg ble misbrukt seksuelt når jeg var liten. Går til psykolog nå. Kanskje jeg skal prøve det, for kanskje nye minner kommer opp som jeg ikke husker. Tror noen det vil funke?

  21. Det har skjedd meg ufrivillig mange ganger, kroppen min sover og jeg har ikke sjans til å bevege meg. Likevel føler jeg meg våken og hodet mitt får med seg det som foregår rundt. Jeg personlig synes det er ekkelt og får følelsen av å være fanget. For eksempel når jeg kjenner det klør i pannen og jeg prøver alt jeg har får å klø meg, men hånden min ligger der bare, fordi jeg “sover”. Har mange ganger prøvd å ropt høyt inne i drømmen for å vekke meg selv, men våkner ikke før noen faktisk vekker meg.. Vanskelig å forklare, men tror det du opplever er det samme som har skjedd med meg. Jeg føler selv jeg er våken og alle tanker er så klare, men kroppen responderer ikke og selv om jeg vet så inderlig godt at det bare en en “drøm” så oppleves alt så ekte likevel.

  22. Jeg er så heldig som er oppvokst med en mor som interreserer seg for alt som er “spirituelt”. Alt fra soulbody fusion til tankefelt terapi, medititering,healing, ånder/energier og hypnose til feks ett bedre liv eller tidligere liv. Hun har alltid vært aktiv innen disse områdene helt siden jeg ble født, og hun merket tidelig at det var noe annerledes med meg. Da jeg var rundt 4 år begynte jeg å prate i løse luften, når folk spurte hvem det var svarte jeg “ser du ikke at det er Marita”. Jeg begynte å si rare ting som hun hadde sagt som feks “Mamma, marita har blitt påkjørt”. Eller hvis jeg gjorde noe galt var det ” Mamma, det var Marita som sa jeg skulle gjøre det”. Etter hvert som jeg ble eldre skjedde det flere slike episoder, men plutselig var Marita borte. Jeg pratet om en eldre mann med skjegg og bart. Det som er så rart er at jeg er den eneste som ikke husker noen ting av dette. Eneste jeg tenker på når noen nevner det er en liten jente på rundt 6 år med kort brunt hår og rød genser som kikker opp mot meg, også får jeg en merkelig følelse. Men jeg kan ikke huske noen episoder elle hvordan stemmen hennes er/var.
   Det var først når jeg gikk i 3 klasse hvor vi satt rundt middagsbordet hos mine besteforeldre, bestefaren min begynte å snakke om aura og forklarte meg hva det var. Dette var noe jeg trodde var helt normalt fordi jeg hadde sett det hele livet.
   Jeg sov svært lite alene hele barneskolen fordi jeg alltid følte eller såg noen som sto å stirret på meg. Ofte beveget ting på seg, jeg såg skygger eller ting datt i gulvet. Da fikk jeg alltid høre at det var bare jeg som hadde så god fantasi, ellers var det partikler, vind osv.
   Da jeg gikk i 9ende klasse hadde jeg enn merkelig opplevelse som vil sitte i meg foralltid. Det var helt lyst på rommet mitt og ganske varmt pga. det milde været ute. Mamma hadde prøvd å vekke meg flere ganger men jeg hadde abslutt null energi og klarte ikke åpne øynene engang. Jeg sa jeg ikke var i form, og hun gikk utav huset, og jeg var da alene i huset. Jeg sovnet raskt, men våknet av at noe føltes utrolig feil og merkelig. Jeg kikket halvvåken ut i rommet og så en høy mørk mann i speilet. Jeg tenkte det bare var fantasien min som var på ville veier igjen og la meg til å sove. 3 min etterpå hører jeg en stemme 5 cm fra øret mitt “hallo” uten å i det hele tatt tenke svarte jeg personen, men det som var så rart var at jeg svarte med klar stemme inni hodet mitt. “Jeg vil ha noe fra deg” sa han. Jeg grøsset og fikk frysninger over hele meg mens jeg skreik “NEII!!” Da gjorde han slik at kroppen min stivnet mens hele meg begynte og riste imens han knurret til meg. Dette varte i omtrent 15 sekunder. Jeg klarte ikke reise meg, åpne munnen, elle åpne øynene. En utrolig ekkel opplevelse. Men dette var begynnelsen på noe helt spesielt og nytt. Det var først da jeg såg tilbake og skjønte alt, det var akkurat som om alle brikkene falt på plass, og jeg ikke var gal hode.(haha) Har hatt utallige skummle men også fantastiske opplevelser. Jeg har også opplevd å bli hypnotisert til tidligere liv av selveste Kenneth Soares, som er utrolig dyktig! Har fått høre flere ganger at jeg i utvikling som “medium”, og det er bare å sende meg en mail om du vil høre flere historier elle lurer på noe. (Jeg kan absolutt ikke svaret på alt. men det kan vel ingen(?) Jeg har også hatt flere betydningsfulle drømmer, og får ofte kontakt med hjelperene til venninner. Når jeg er i venninnekvelder får vi som regel alltid kontakt med en eller flere sine hjelpere eller kjære som har gått bort som vil gi en beskjed. Og personene føler seg alltid 10 kg lettere etterpå. Jeg har aldri opplved å bomme på hverken tall, navn eller tilknytning.

  23. At du tørr! Jeg kan styre drømmene mine akkurat slik jeg vil og jeg kan også våkne når jeg vil eller bare våkne å fortsette å drømme om jeg vil det, men å gå inn i noe slikt tror jeg ikke at jeg hadde tort, selv om det kan gi en positiv opplevelse. Jeg bor alene og er fortsatt mørkredd og husredd på en alder av 18. Den dama både du og andre snakker om, har jeg hørt om før, og jeg er livredd henne. At hun vil deg noe vondt, som å slå, skremme eller sette seg på deg. Kanskje hun er en del av deg, en slags mørk side eller noe? Kanskje et symbol på noe eller noe du må tørre å stå imot eller overgå. Jeg har på en måte lyst til å gjøre det samme som deg, men jeg tørr rett og slett ikke alene. Hadde det vært noen sammen med meg tror jeg heller ikke at det hadde funka..
   Lykke til videre i alle fall! Det her vil jeg høre en oppdatering på 🙂

  24. Hei! Det er noe som heter lucide drømmer. Det er nok ikke en vanlig drøm i det hele tatt. Det er mange som har disse, og sier ofte at de kan høre dem selv snorke, se dem selv sove osv. Jeg tror det er noe med dette, som er lite forsket på. Kanskje man kommer til en annen dimensjon, at det er derfor du har møtt hun der dama eller at alt er så annerledes. Jeg tror lucide drømmer er mye mer enn en drøm. Jeg tror det er en slags nøkkel til noe nytt. Hun der ukrainske Barbie dukken har opplevd det samme som du, men hun er veldig erfaren med det. https://www.youtube.com/watch?v=xoKwbbnlxi0 her har du linken hvor hun snakker om dette. Det er litt spooky for å si det sånn. men sjekk den ut!

  25. Dette kalles ikke lucid dreaming, det er noe helt annet:) Dette høres mer ut som noe som kalles for “astral projection”! Spennende. Anbefaler deg å se skrekkfilmen “Insidious” (nr.1) som handler om det samme

  26. Sophie.. Selv om dette er et greit innlegg, hva skjedde med dokumentaren du så sårt ba folk om å se igår? Hvorfor skriver du ikke heller om dette istedet idag? Det er jo helt vanvittig grusomt det som skjer, og siden du er såpass imot dette fikk jeg litt sjokk av at du ikke har tatt deg tid til å skrive om dette. Jeg sjekka de største toppbloggerne på blogg, jeg tenkte jo selfølgelig at noen av disse håper jeg virkelig kan skrive om noe annet en reklamering. Men neida, alt var om dem som vanlig og reklamering for produkter bare for penger. Så tenkte jeg på deg, fordi du ER såpass dyreelsker og er så imot mishandling av dyr. Jeg håper du skriver et innlegg om dette snart. Du har makt fordi du har utrolig mange lesere, og denne var du så flink til å bruke for en stund siden. Håper at det kommer tilbake igjen, for dyr fortjener så mye bedre enn å leve i grusomme tilstander påsatt av mennesker. Og du kan faktisk få flere stemmer og flere øyne som oppfatter disse grusomme tilstandene og vil gjøre noe med det! Signer for NOAH!

  27. Jeg tror du holder på med noe som heter “astral projection” – du entrer på en måte en annen dimensjon av denne verden. Bestekompisen min kan VELDIG mye om det, og det er mulig at det er farlig om du “drar det for langt” om du skjønner.
   Har du sett filmen “insidious”? Det var faktisk litt lærerikt angående dette emnet! (Tiltross for at det er en skrekkfilm…)

  28. Ser det er her som sier det du gjorde er Lucid Dreaming, men ærlig talt er det rett og slett feil fremgangsmåte for å oppnå det på. Hva du gjorde, fordi det var spontant og gjennom meditasjon, var Half-Astral Projection. Altså, du var bokstavelig talt ute av kroppen din, ikke bare i hodet ditt.
   Nå, jeg skal være ærlig her. Jeg pleier ikke å bry meg om slike “rosablogger” og deres forfattere i det hele tatt, men ettersom at du har mange folk som leser dette osv, er det litt nyttig om du lærer mer.
   Det finnes ikke sjangs i det hele tatt for at du finner noen med mer erfaring enn meg, så om du VIRKELIG vil lære, bare si ifra. Takk. Alle er velkommen.

  29. Dette kalles for søvnparalyse, man kan oppnå det ved å prøve å få det frem. Men det vil skje med de fleste minst en gang i livet. Mange ser på dette som ekkelt og ubehagelig mens noen andre er mer interresert i det og vil utforske mer.
   Jeg personlig har ikke turt å prøve det enda, er så redd når jeg ikke kan plutselig bare vekke kroppen min opp. Burde jeg gjennomføre dette?

  30. Astralreiser!!!!!!!!! herregud ble så glad at jeg fikk tårer i øynene når jeg leste dette. du ble med en gang 1000 mer awesome. 😀 Har prøvd et par ganger, men har som regel blitt distrahert. Var utrolig nærme å komme meg ut en gang. Får prøve igjen 🙂

  31. Herregud, så interessant! Tenker veldig likt som deg, og har opplevd noe lignende tror jeg, der jeg på en måte snakker med noen uten å bruke ord og ganske mye rare ting innen det. Likte veldig godt dette innlegget, fortsett med de!

  32. Noen kaller det vel også “out of body experience” om jeg ikke tar helt feil? Har hvertfall en kompis som driver med akuratt det samme, han forklarte også at han fokuserer på pusten å kjenner slik prikking før det skjer 🙂 utrolig fasinerende å høre om!

  33. Jeg opplever ofte noe som heter søvnparalyse, det vil egentlig si at kroppen sovner litt før det du og din bevissthet gjør eller at du og din bevissthet våkner før kroppen gjør det. Jeg får det alltid rett før jeg sovner, og da er jeg lys våken, men kroppen min er ikke bevegelig og er rett og slett lammet. Når jeg får disse “anfallene” opplever jeg ofte en følelse av at det er noe annet i rommet jeg ikke kan se, men om det er noe ondt eller godt, det har jeg ingen formening om. Når jeg er inne i denne tilstanden får jeg en rar følelse og en enorm trang til å komme meg unna. Når jeg prøver å reise meg føler jeg at jeg har en vekt over meg, og alle bevegelser går ekstremt sakte, selv om jeg egentlig ligger helt stille i sengen. Den ene gangen fikk jeg reist meg opp(jeg, fysisk, lå fremdeles i sengen, men kanskje det er sjelen min som vandrer rundt, som du sier) og gikk ut i stua, der møtte jeg på en merkelig mann som bare sto i det ene hjørnet av rommet. Noe mer skjedde ikke, for da våknet kroppen min og jeg kom til meg “selv”. Det rareste med disse paralysene er at før jeg sovner kan jeg føle på kroppen min at jeg kommer til å bli paralysert, og da kan jeg stoppe det ved å bevege på meg. Er utrolig nysgjerrig på slike fenomener selv, og det får meg noen ganger til å tenke på om det finnes noe annet enn det vi kan se der ute. Skulle ønske jeg kunne det samme som deg, altså lucid dreaming. Du kan jo trene deg opp til nærmest hva som helst, kanskje sjelen din kan reise og hilse på one direction-gutta en gang;)

  34. Slutt med dop.
   Ida Skulstad: Gi deg, det du hevder er bullshit! Ikke vær med på å dytte halvskrullete tenåringer over kanten.

  35. Wææ! Jeg gjorde noe sånt en gang, skulle prøve å kommunisere med kjæledyret mitt, så fant jeg en oppskrift på det. Jeg fikk også den samme prikkefølelsen du beskriver!! Haha skummelt!
   Men tror du må være litt forsiktig, så ikke uvedkommende kan klistre seg på deg siden du har åpnet “kanalene” dine om man kan kalle det det. Haha random, håper du forstår hva jeg mener xD

  36. Det er mye annet enn denne verden som eksisterer. Du er ikke rar, du er bare på vei til å begynne å kjenne din sjel bedre. Du har kanskje hørt om Eye Opning? The 3 eye? Dette er noe man kan åpne seg mot, til den andre siden. Se igjennom det tredje øyet. Det har jeg gjort mange ganger, og det er veldig fascinerende. Det er viktig å beskytte seg, hvis du skal gjøre dette. Er mange onde ting som kan følge etter når du kommer tilbake til deg selv hundre prosent.
   Jeg anbefaler å lese litt mer om det før du gjør det, https://www.youtube.com/watch?v=tU3oAyin8W4 det er veldig sterkt og du kan fort bli svimmel i starten. Ønsker deg lykke ti! 🙂

  37. Så fascinerende! Både innlegget og kommentarfeltet ditt 🙂 Jeg har det ofte slik at jeg våkner, men jeg får ikke til å bevege kroppen min. Jeg beveger meg bort fra den, og får panikk fordi jeg tar i alt jeg har for å åpne øynene/løfte hendene, men jeg får det ikke til selv om jeg kind of ser likevel. Det er helt sinnsykt, og absolutt ikke noe jeg ville turt å prøve med vilje 🙂

  38. Føler med deg på alle tanker om livet, følelser, bevissthet, hvor kommer alt fra? Hvordan fungerer alt sammen? Har begynt å tenke og fundere mye om dette spesielt etter at jeg begynte på bachelor i Psykologi, har fått noen svar, men de fleste svar leder bare til flere spørsmål.
   Så utrolig interessant det du driver med! Har prøvd selv å liksom komme i en slik “stadie”, folk sier det er lettere å komme i en sånn stadie om man ligger helt stille, men jeg vrikker frem og tilbake hele tiden, så har liksom ikke klart det helt. MEN nå som alle eksamner er ferdig, og minte meg på dette, så skal jeg prøve igjen 🙂

  39. Dette høres veldig ut som noe som kalles lucid dreaming. Det er en tilstand hvor man er bevisst mens man sover. Det er ikke et ukjent fenomen. Særlig denne prikkingen du beskriver. Mange beskriver det også som at det “går rundt” rett før de går inn i tilstanden. Det finnes mange fremgangsmåter for å gå inn i en slik tilstand. Men det å fokusere på pusten og ikke tenke på noe annet er nok en av de vanligste måtene å oppnå lucid dreaming fra våken tilstand. Det man kan oppnå er at man får kontakt med underbevisstheten sin i våken tilstand. Det gjør det mulig for seg selv å se ting som ikke ellers er åpenbart, da får msn gjerne symbolske tegn i disse bevisste drømmene. Husk at alt du opplever bare er ting som kommer inne fra din egen underbevissthet. Denne damen du ser kan for eksempel være noe du føler at hindrer deg fra å føle deg fri. 🙂 du burde lese litt mer om lucid dreaming.

  40. Søvnparalyse er forresten heller ikke uvanlig under slike opplevelser. Les også litt om dette 🙂 det det her kan gjøre deg i stand til er å komme i bedre kontakt med din egen underbevissthet. Jeg ville vært forsiktig med å lagt for mye i det med tanke på overnaturlige makter osv. Dette handler først og fremst om å finne ting som man ikke ser klart hos seg selv.

  41. det er jo lucid dreaming, har du blitt gal eller noe? mener ikke noe ille men lissom du tror jo typ at “sjelen din hopper ut av kroppen”…? og at du traff gud? har du blitt helt fjern lissom? liker deg og bloggen din veldig mye men virker som at du har vært med om noe traumatisk og blitt litt gal på en måte

  42. Noe lignende har skjedd med meg før, ufrivillig. Jeg “våknet” på natten av at det var kjempevarmt. Jeg tenkte at jeg skulle åpne vinduet, eller ta av meg dynen. Problemet var at jeg sov naken, og at to kompiser og en veninne av meg satt på sengekanten. Ville jo ikke at de skulle se meg naken, så jeg lå i sengen lenge og prøvde å sove. Problemet var ikke bare at jeg var skikkelig varm, men også at de satt der og snakket sammen. Alt virket så absurd samtidig som det var så ekte. Har ikke turt å prøve det, altså å “fremkalle” det, ettersom jeg har lest om flere som har gjort det, og mistet kontrollen, basically fått en “badtrip”.Hadde vært skikkelig fett om du kunne ha lagt ut en mer konkret og detaljert oppskrift.

  43. Dette kalles astral reise,holder på med det selv men lenge siden jeg har gjort det! Ikke Vær redd det er mer vanlig enn folk tror, og veldig kult at du får det til:) klem

  44. Ååå har elsket innleggene dine i det siste! Du skriver om så interresante ting! Jeg tror det du holder på med er “astral projection”, altså at du går ut fra din egen kropp. Har aldri prøvd det selv, men har prøvd lucid dreaming, men mistet kontroll nesten med en gang haha. Vil virkelig få til å få et kjekkere drømmeliv! Du inspirer meg Sophie Loveu<33

  45. Ser at mange foreslår søvnparalyse, men det er noe annet. Dette er jeg 100% sikker på at er lucid dreaming. Jeg har lest mye om det, men ikke turt å prøve selv enda fordi jeg sliter med mareritt. Grunnen til at jeg er så sikker på at dette er lucid dreaming er det du gjør før du “hopper ut av vinduet”. Det finnes flere forskjellige metoder i tillegg til denne du beskriver, men dette er den mest vanlige. At du slapper helt av, fokuserer på pustingen og gjerne hører på en spesiell type musikk. Deretter kan du se for deg at du går en plass, helt i detalj. for eksempel at du står opp fra senga, tar på deg klær og så ser du for deg hvert skritt du tar og hvor du går. Det må helst være en plass du kjenner, for eksempel til skolen, i ditt tilfelle ut av vinduet. Etter hvert som du går er poenget at du skal sovne og drømme, men være bevisst i drømmen. Altså du vet at du drømmer og du kan kontrollere drømmen og gjøre hva du vil, for eksempel fly. Det er forresten dette konseptet filmen Inseption er basert på.
   Det trengs øving for å få til dette, og det høres ut som om du er godt i gang! Misunner deg, du kan “oppleve” mye kult gjennom lucid dreaming!

  46. dette er ikke at du går ut av din egen kropp, du drømmer:) lucid dreaming heter det, du føler du er våken, du kan kontrollere hva som skjer osv:)

  47. For noen uker/måneder skrev du sterkt om markedføring, om å få leserne dine til å få relasjoner til deg for så å komme med “big news”. Dette tolker jeg som det du en gang skrev om! Du kan ikke dette! Du har bare lest om dette en eller annen plass, og bestemt deg for å “manipulere” dine lesere. Du er dyktig, og leserne dine er naive nordmenn/svensker.
   Gi deg mens du fortsatt er “på topp”. Det er flere som kommer til å gjennomskue dette.
   Kan hende jeg tar feil, men i så fall bør du legge hasjpipa på hylla!
   Good luck, ikke gi opp servitørdrømmen

  48. Sånne ting er farlig det er djevelskapt.
   Det er unaturlige ting som man burde holde seg langt unna, har hørt om folk som har blitt veldig psykisk syke av det der 😛
   Du burde kontakte noen som kan hjelpe deg med det

  49. Søvnparalyse er noe annet, da dette ikke kan kontrolleres i det heletatt og går ut på at hjernen din er våken, men kroppen sover. Det kan oppleves som at du er lam og bare ligger der. En videreføring av dette er det som på engelsk kalles Night terrors der du til sammenlikning er “lam”, men at du drømmer eller hallisunerer samtidig, for eksempel kan du ligge i senga og ikke få til å røre deg og så ser du at mannen med ljåen står i døra di og det virker helt ekte. Du vil også i mange av tilfellene også føle et trykk i brystet som om noen sitter på deg.
   Jeg har altså nevnt tre ting; Lucid dreaming, søvnparalyse og Night terrors som gjerne er en slags “next level” av søvnparalyse. Det du beskriver er helt klart lucid dreaming 😉

  50. Når jeg var liten hadde jeg ofte mareritt. Jeg sov hos ei dame ofte som passet på meg, og hu sa at jeg kunne ta styring over drømmen min selv. Jeg tenkte på dette hver kveld før jeg sovnet, men glemte det når jeg begynte å drømme, og når jeg våknet tenkte jeg “Nei! Jeg glemte det igjen”. Etter kanskje 4-5 netter så klarte jeg det. I drømmen så løp jeg ut av huset mitt med en slem mann bak meg som hadde drept familien min og ville ta meg også, men så kom jeg på det barnevakten sa, så jeg stoppet å ropte “slutt, dette er min drøm og jeg bestemmer over den! Gå ut av drømmen min” da ble det slemme vesenet/mannen/skikkelsen plutselig som et spørsmålstegn og litt beskjeden før han/det forsvant og jeg startet på en ny og god drøm

  51. Dette hørtes utrolig spennende ut! Har ikke prøvd dette selv, men det virker veldig spennende. Synst det er tøft at du velger å skrive om det, og jeg liker veldig godt når du skriver slike opne og ærlige innlegg. 🙂 Jeg kommer kanskje til å prøve dette selv en gang. Så håper du skriver mer om dette senere også om det skulle skje noe interessant, for jeg vil gjerne vite mer! 🙂 <3

  52. Dette er nok Lucid Dreams..
   Måter du kan finne ut at du er bevist i en drøm er å se på hendene dine. Man har aldri 10 fingre i en drøm, enten færre eller fler. Ellers så kan du se på ditt eget speilbilde (dette har jeg hørt kan være litt skummelt og gjøre drømmen mer marerittaktig om du lett blir redd) du vil se deg selv uklart og “Blurry”.
   En god måte å komme inn i en lucid dream er å ligge helt rett i sengen med ansiktet mot taket og hendene langs siden. Ligg helt stille selvom du føler for å vri deg eller at det prikker. Da vil til slutt kroppen din tro at du sover. Det er i denne perioden der kroppen akkurat har sovnet at den ubehagelige følelsen kan komme. At noen står i rommet sammen deg er typiske trekk. Etter dette er du i en lucid dream, så du kan kontrollere drømmen. Det krever god trening, og du må passe på å ikke bli for ivrig når du skjønner at det er en drøm, da kan man lett vekke seg selv.
   Dette er veldig fascinerende syns jeg. Men har ikke turt p gå lenger enn til den prikkingen i kroppen, ettersom jeg har veldig livlig fantasi og dermed lett kan tippe over på “the dark side” og få et mareritt i stedet.

  53. Har hendt noe lignende med meg, men jeg gjorde det ikke med vilje. Googlet det og fant ut at det kalles søvnparalyse. Jeg svevde hvertfall over sengen min men kunne ikke åpne øynene og se hva som foregikk, men jeg kjente at jeg var i luften og en slags kraft dro meg rundt i rommet, så da jeg endelig kunne åpne øynene stirrer jeg rett på taklampen med sidesynet, så ble jeg lagt forsiktig ned i sengen igjen, kunne føle kroppen min treffe sengen og alt. Jeg opplevde dette som ubehagelig men har lest at mange prøver å fremkalle denne opplevelsen ved å gjøre slike ting som du gjør 🙂
   Kult at du skriver et slikt innlegg! Du er noe for deg selv, uten tvil, og jeg digger det!

  54. Dette skjer med meg ufrivillig av og til når jeg sover. Kan høre mamma stå æ prate med meg å prøve æ vekke meg, men jeg klarer ikke våkne. Nesten som jeg er i en slags koma. Det kalles søvn paralyse, men vetikke om det er det du gjør.

  55. Er lucid dreaming og du har kommet til et stadie der du kan kontrollere det..på mieg er det mer sånn at jeg er våken i hodet, kan se rundt meg og føle at jeg er her (der jeg ligger), men jeg klarer ikke å bevege på kroppen min i det hele tatt..et par ganger har jeg klart å “stå opp” og gå litt i leiligheten men er en skygge som dytter meg nedover og tilbake i senga, synes det er helt sykt skummelt.. eneste måten jeg klarer å bryte det er hvis jeg puster forsiktig og kontrollert..for meg er det helt sykt ubehagelig følelse fordi jeg får som regel panikk i starten og prøver å “bryte” meg løs slik at jeg ikke sitter fast i meg selv på en måte og da blir det bare enda verre før jeg faktisk klarer å roe meg ned..på nettet står det mye hvordan man skal lære å kontrollere det, altså tenke: “okei nå er jeg i søvnparalyse, og jeg vil dra dit og dit og drømme om det og det”.. høres utrolig fett ut, men tør aldri å prøve fordi jeg er redd for å miste kontroll og at noe skummelt skal skje i drømmen eller at jeg føler jeg ikke klarer å våkne fra det..som regel faller jeg inn i den samme paralysen om igjen og omigjen når jeg våkner og prøver å sovne vanlig igjen, men leste at det er lurt å stå helt opp, ta et glass vann også legge seg igjen.

  56. Det er lucid dreaming! Jeg har bare kommet til det stadiet hvor jeg vet det er drøm men alt føles ekte, men det jeg har vanskligheter med å kontrolere for det skjer alltid noe mareritt lignene. Men uansett, så burde du se denne her og lese teksten som står under, der snakker hun jenten om det. Hun er kanskje litt vel i overkant, men bare se hele ahhahahha https://www.youtube.com/watch?v=xoKwbbnlxi0

  57. Fantastisk innlegg <3 Synes det er skikkelig spennende med åndelighet og jeg lever meg så inn i det du skriver. Tror på alt av det. Dessverre har jeg ingen råd, bare mine egne tanker og spekuleringer;P. Uansett er dette sinnsykt spennende, håper du klarer å ta det til neste steg!!! <3

  58. Oi utrolig spennende og fascinerende,liker virkelig godt slike innlegg som får fram tanker og følelser de fleste egentlig ikke prater særlig mye om,men mange lurer på.Stå på syns du blir bedre og bedre for tiden.

  59. Har ikke prøvd, men har hørt at du må “komme inni kroppen din” før du våkner, hvis ikke kan det gi mentale forstyrrelser om du gjør det over lengre tid 🙂 pass på!

  60. tror du har tatt litt for mye psychedelics dette halvåre jeg. roe ned, du blir faktisk en drit rar person av det.

  61. Når jeg leste dette kom jeg på at ei jente fra skolen fortalte at ho hadde blitt “fanget” og klarte ikke å bevege seg. Har egentlig aldri tenkt noe mer på den saken før jeg leste dette. Men hvordan kan man trene seg opp til det? Er usikker på om jeg tørr å prøve, jeg har hatt en del grusomme drømmer så hvis jeg opplever noe slikt men i “våken” tilstand hadde jeg blitt livredd for alt i virkeligheten etterpå. Men uansett, er det noe alle kan få til eller skjer det med bare noen?

  62. Jeg har ikke mulighet til å “drømme”, siden jeg i selve drømmen vet at det ikke er virkelighet. Som oftest hverdagslige ting hvor jeg føler jeg kan gjøre alt, i og med at det ikke gir meg konsekvenser i senere tid~:P

  63. Bevissthetsvandring heter det. Utrolig spennende og nesten litt skummelt, tør ikke “prøve” aldri opplevd noe sånt: men leser mye og veldig interessert i alt overnaturlig 🙂

  64. Dette er nok lucid dreaming?:) du sover, men du vet at du sover og kan bestemme dine egne drømmer til en viss grad! De føles også mer virkelig i forhold til “vanlige” drømmer, og derfor huskes de godt. Etterhvert som du jobber med det, klarer du å kontrollere det bedre, og vekke deg selv når du har lyst til å våkne osv:) har opplevd noe av dette selv, men aldri sett meg selv fra utsiden, har kroppen min og flyver ofte, men da må jeg faktisk anstrenge meg veldig, for det er ganske tungt. Syke greier, men utrolig kult!

  65. Kan du værsåsnill å legge ut to uker gratis sumo/bloggerne igjen? Har en del å se meg opp på 🙂 Btw, bra skrevet!

  66. Det er i hvertfall ikke søvn paralyse sophieelise driver med. Har det selv og det er helt grusomt. Har holdt litt på med Lucid dreaming for en stund tilbake. Kunne vært morsomt å jobbe mer med det!

  67. Her om dagen så jeg en vidioblogg av deg, publisert for noen år tilbake der du sa at du hata dyr. Så skrev om hvordan du “vant” leserene, og hvordan du var så god på PR.. og det er du jo, for som du selv skrev så spiller du jo på de kanalene til folk. Et innlegg her om mobbing, samvittigheten du har.. et innlegg her om dyr, så spiller du på sex, forså at du har vokst fra dette, men går tilbake igjen ved en photoshoot, også begynner du å prøvde deg på det spirituelle. Føler tvers igjenom at HELE deg er så face, og alt du skriver, skriver du for PR.. og som du selv skrev. Du skriver det du tror “vinner lesere” .. og det er jo klart når du skriver på abselutt ALLE kanaler.. FINN DEG SELV OG VOKS OPP. Du skriver ikke for hjertesaker. Du skriver for penger. Her elsker vi dyr- men du klarer jo jammen ikke ta vare på dine egne katter.

  68. Åh jeg ble så glad av å lese dette. Jeg har gjort dette i mange år liksom gått ut av kroppen mine når jeg bare har sittet å dagdrømt, og har aldri visst hva det var før nå. Hver gang jeg har prøvd å forklart det til vennene mine har de bare synst at det hørtes sjukt ut at og det kan jeg skjønne. Så det var veldig deilig å høre at mitt forbilde også driver med dette. Takk nå vet jeg endelig hva det er som skjer med meg 🙂

  69. Jeg har det litt på en annen måte, når jeg sover “våkner” jeg opp mange ganger i søvne på rad og jeg åpner alltid øynene. Om jeg sitter i en kjørende bil så ser jeg plassene vi kjører forbi, eller stopper på, klarer ikke bevege meg, vil skrike ut å få hjelp men klarer ikke.. Tilslutt får jeg åpnet øynene i virkeligheten mens kroppen enda sover og ser at det jeg så mens jeg sov, var rett.
   Så våkner kroppen å jeg er livredd å tørr ikke sove mer.
   Bare så du vet det så er det egentlig ganske farlig, og hadde aldri gjort dette med vilje! men vet at mange gjør det, og blir skremt for livet.

  70. Siden du har blitt så interessert i dette vil jeg anbefale deg å begynne med drømmetolkning. Det er ikke det samme som du beskriver her, men en måte å tyde drømmene sine på – og alle drømmer handler om ting og følelser underbevisstheten din synes er vanskelig. Ting som du i våken tilstand sliter med. Ta kontakt med Viasomnii, de tilbyr kurs og enkelttimer i drømmetydning. Det har forandret livet mitt helt!

  71. Hei Sophie 🙂
   Bra beskrevet innlegg! Forstår hva du mener. Jeg pleier også å hoppe fra takhøyder… Merkeligt det der.. Haha.
   Kan du annbefale noen headsett? Elsker å høre på dyp musikk og effekter..
   Veldig få headsett som får frem god lyd og bass til en grei pris.
   Hadde vært kjekkt med en guide, musikk er er jo en stor del av oss alle 🙂

  72. Det du driver med er en form for Wake Initiated Lucid Dreaming (W.I.L.D.). Det er mange ulike måter man kan “oppnå” slike drømmer på, og mange av dem er beskrevet rundt om på nettet. Du bør sjekke det ut! 🙂 Prøvde faktisk å ha en W.I.L.D.-drøm i går, men det funket ikke haha.

  73. Lært av Valeria Lukyanova? Hun har holdt på med dette lenge..jeg prøvde litt jeg og men det kan bli skummelt fordi du kan miste “virkelighetsoppfatningen” og tro du har superkrefter i det “daglige liv” dvs på grensen til å bli gal. Så vær forsiktig sier jeg bare! Du vet heller ikke hva slags “vesner” du kan møte på, om de vil deg godt eller ikke. Jeg driver ikke med Astral Projection/ Lucid Dreaming lengere for det har skremt meg litt. Bedre å forholde seg til det “virkelige liv” synes jeg.

  74. Jeg har aldri kommentert på bloggen din, men tar en sjanse nå:
   Jeg er enig med andre som snakker om lucid dreaming. Mange eldre sjel er i stand til det. Alt dette tyder på at du kan være flere hundre inkarnasjoner gammel. Jo eldre sjel, desto mindre interesse i den materiale verden og menneskeskapte strukturer.
   En ting da. Dine lesere er ganske unge (og da tenker jeg på sjelalder) og vi lever i et maskulinitet-orientert (yangenergi) samfunn= Ingen er interessert i åndelighet utenom det som er etablert som tradisjonell (religion) fordi vi insisterer på å ha fakta back up på ALT. Du kan ende opp med å få utrolig mye kritikk, ikke fordi du fortjener det, men fordi resten er så langt bak med sin egen spirituell utvikling. Ingenting feil med å være ”langt bak”, men det blir masse selfrighteous bullshit fra folk som tror de vet hva de snakker om. Oh really.
   Jeg er usikker om jeg skulle ha skrevet den meldingen, men tja 🙂 Jeg er forresten like gammel som du – og det tok meg mange år før jeg forstå HVOR gammel jeg egentlig er- hvorfor jeg føler meg så annerledes, hvorfor jeg foretrekker å være hjemme istedetfor med andre folk, hvorfor fulle folk gjør med redd (fordi de er så forbanna bevistløse og drevet av primære instinkter), føler meg så fremmed, hvorfor jeg blir så lei av mennesker, hvorfor jeg har vært deprimert i mange år, hvorfor jeg hatet kroppen min og utseende mitt, hvorfor jeg var venner med folk som var mange år eldre enn meg, hvorfor jeg vil klemme treer og gråte over ”følelsen av å ha mistet noe så utrolig kjært, men noe jeg kan ikke huske”, hvorfor jeg opplever ting (musikk, men alt, egentlig) på et mye dypere nivå enn de fleste andre, jau, mange spørsmål og mange svar.
   Lykke til, Sophie!
   Forresten, litt lesestoff:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Einstein#Cosmology
   for dem som mener at slike ideer er psykedeliske og idiotiske. Diskuter med Einstein, dere 😉

  75. Det du skriver om her minnet meg litt om filmen “Inception”. Veldig spennende film som anbefales å se, i tillegg er Leonardo Dicaprio i hovedrollen 😉

  76. Wææ, dette var sykt creepy å lese om, alle erfaringene i kommentarfeltet.. Gåsehud over hele kroppen. Jeg har aldri hørt om lucid dreaming før! En del av meg får kjempelyst til å prøve dette, men høres veldig skummelt ut. Spesielt hvis man ser personer og skikkelser, ettersom jeg har ganske mye respekt for folk som går igjen osv, og tror på det. Håper du skriver mer om dette videre! Ble skikkelig nysgjerrig!

  77. Det sies at Astral Projection/Lucid dreaming er det nærmeste du kan komme å “være død”, har også hørt at folk faktisk kan dø under slike “reiser” også, hvorvidt om det er sant eller ikke skal ikke jeg bedømme. Men står masse om det på internet.

  78. Sophie, wow jeg får frysninger når du skriver om dette temaet! Elsker det! Du må begynne å skrive mange sånne innlegg! Og det at folk sier du er syk i hode og på dop osv er bare tull.. Jeg synes du er ekstremt tøff som tørr å legge ut dette på bloggen din! Jeg har opplevd det samme selv, 2 ganger. Jeg har veldig ofte noe som heter søvnparalyse, 1-2 ganger i uken. Da bruker jeg se og føle slemme ånder eller rettere sagt demoner som det faktisk er… De finnes forskjelle typer slike demoner, men de mest kjente i søvnparalysen til folk flest som går igjen er “skygge mannen”, sex demoner som av begge typer kjønn, alien og den gamle damen du sa du fikk etter deg som de kaller “the old hag”. The old hag fikk jeg på besøk første gangen jeg fikk søvnparalyse, hun var helt grusomt fæl og veldig voldelig og hadde det ondeste blikket jeg har sett. Vær gang jeg får søvnparalyse er jeg så redd for å se hun så jeg bruker lokke øynene prøve å tenke på noe annet. Jeg har faktisk blitt reddet fra en søvnparalyse fra en snill ånd en gang så det er ikke bare vondt. Jeg har også forlatt kroppen som deg, men jeg var ikke klar over det så jeg ble redd da jeg så kroppen min i sengen og datt rett tilbake og våknet. Og jeg vet jeg har muligheten til å dra ut av kroppen og jeg vet hvordan jeg gjør det, men jeg tørr ikke fordi jeg vet at det onde kan få tak i meg. Og jeg føler smerte på ekte, helt til jeg våkner i min fysiske kropp igjen. Men nå skal jeg fortelle deg hva som skjer og hvorfor du får det. Vi alle forlater kroppen når vi sover, tro det eller ei, vi besøker alle den “andre siden”. Men vi har aldri minne fra det av en grunn. Men det du har opplevd er astral project, der alt virker helt ekte, du kan se deg selv, alt som er i rommet som da du la deg! Alt er like ekte. Mens lucid drøm er bare når du styrer en helt normal drøm men du har ikke forlatt kroppen. Men Sophie vær forsiktig, det kan være farlig… Neste gang du ser den gamle damen eller andre onde demoner eller ånder. Rop på gud, åndeguidene dine eller engelen din om hjelp. Eller du kan si: I Jesus/Guds navn jeg kommanderer deg til å dra tilbake til helvete. Jeg bruker å skrive så høyt jeg kan på Gud når jeg har søvnparalyse men siden jeg ikke kan snakke så må jeg rope det inni hodet mitt og jeg får alltid hjelp. Men jeg merker at demonene blir ekstremt sure og blir mer hardhendt når du prøver å kvæle og skade meg. Men de forsvinner så og si med en gang. Og de liker ikke at du har begynt å få en tro til gud, de hater alle de som tror på han og prøver å ødelegge oss enda mer en andre mennesker.. Det har jeg opplevd. Jeg begynte å bli mer kristen å tro mer på det åndelige, gud og “unaturlige”. Da merket jeg at de var sinte og kom ofte på besøk på natten og fikk meg i søvnparalyse. Men jeg ga aldri opp å rope guds navn i hode mitt uansett. De vil kanskje plage deg mer og mer hvor lengre du går inn i dette, men vit at gud passer på deg og at du kan rope på hjelp til åndeguiden, engelen og gud 🙂 Du blir å få hjelp. Du kan faktisk også snakke med engelen din og åndeguiden din, de hører det du sier men om du vil de skal lese tankene dine må du gi tillatelse og si det til de, da blir det også lettere for de å hjelpe deg når du trenger det uansett om du er våken , sover eller har astral project som du har hatt mye som du sa 🙂 Lykke til <3 Og Jeg må bare nevne en ting, i flere år har jeg følt at vi var så like på mange måter og når du skriver disse inlegge så føler jeg en EKSTREMT connection til deg, får en følese av at det var en grunn for at jeg har lest bloggen din så lenge, og jeg tror grunnen har kommet! Jeg får en følelse av at du skal spre viktige budskap fra himmelen/gud. Få opp øynene våres for alt det onde. Og viste du at vi alle har noen vi samarbeider med på jorden? Jeg tror at de fleste som leser inlegget ditt og blir like happy som meg, at vi er samarbeiderne dine eller vær andres samarbeider . Oii nå ble det langt! Men håper du gidder å lese uansett! Håper alt er bra med deg, Sophie <3

  79. Fra mitt kristne synspunkt, kan det høres ut som du er besatt av en demon!!!! Og det er ikke bra! Det er noe Gud må sette de fri fra.

  80. Sounds like you’re Lucid, but not really. ? It’s weird because I go lucid sometimes and then I can control my dreams, but it seems as if you though can’t. And don’t you have to dream normally before going Lucid? At least I have to. Either way my lucid dreams are more fun. I can fly, eat cake (you can actually taste it, since your brain thinks it’s real), and do all sorts of crazy things.

  81. Du virker å ha så narsissistiske tanker om at du er bedre enn andre folk og at du er mer spesiell og guds gave til jorda. Skjerp deg.

  82. Lucid dream er så vidt jeg vet at man former sine egne drømmer og kan forandre dem. Det du beskriver høres litt ut som astral projection! Har prøvd meg litt på lucid, ikke minst å prøve å tyde drømmene mine, men astral projection har jeg nok ikke tålmodighet til, haha 🙂 Du har en utrolig fet blogg forresten! Sjekker innom hver dag, men er dårlig på å kommentere. Det står stor respekt av det du gjør, og ikke minst hvordan du er 🙂 Keep it up!

  83. Det er mye snakk om Lucid Dreaming her, så da kan jeg fortelle deg om min opplevelse med det. ( selv om den var ufrivillig og litt tilfeldig)
   Da jeg var rundt 8-9 år hadde jeg et mareritt som kom om igjen ganske ofte. Det handlet om en mann som jaget meg langt uti skogen, og jeg løp for harde livet med hjertet i halsen. Siden denne drømmen kom ofte begynte jeg å gruble over den og tenke hva den betydde og hva poenget i den egentlig var. En natt kom drømmen tilbake, men denne gangen var jeg bevisst på at dette var en drøm. Så fant jeg ut at denne mannen ikke var ute etter meg, men en diamant jeg tilfeldigvis alltid bar rundt på(haha random). Så da løste jeg altså denne drømmen med å gi han diamanten.. Og etter det kom den aldri igjen
   Det kunne jo vært noe å jobbet med fobier og lignende i drømmer på denne måten med å finne “løsninger” og ufarliggjøre det.
   Jeg har foresten også opplevd søvn paralyse en del ganger(også ufrivillig). Disse har foregått når jeg er på vei å våkne, enten det er midt på natten eller morgenen. De første gangene før jeg visste hva dette her var for noe ble jeg livredd og trodde seriøst eg gjenferd eller noe hadde kommer for å drepe meg…Jeg våknet av at jeg ble kvalt og kjente noen holdt et grep rundt halsen på meg, mens jeg ikke klarte å bevege meg eller lage noe som helst lyd. En annen gang våknet jeg også av at jeg ble kvalt, men denne gangen var det med en pute som ble presset i ansiktet på meg. Det var helt sinnsykt skremmende spesielt de gangene det skjedde midt på natten og det var helt bekmørkt ute.
   Synes slike ting som dette er såå interessant! Ha gjerne flere innlegg som dette 🙂

  84. Som mange andre sier, så er det mest sannsynlig søvnparalyse. I starten forstod jeg ikke helt hva det var, men etter mange søvnløse netter lærte jeg med å kontrollere. Også føles det SÅ virkelig.
   Jeg bestemmer selv hva jeg gjør, hvor jeg er og hvem jeg er sammen med.
   Jeg bruker å fly/sveve, svømme med delfiner og alle havets skapninger, og helt sykt: jeg bruker å ha sex. Sånn, helt amazing sinsyk sex man bare kan drømme om. Haha, anbefales!

  85. Hei, Sophie Elise! Jeg har ikke så mye peiling på diverse teorier rundt omkring i kommentarfeltet, men noen få kommentarer virker egentlig ganske tvilsomme, om demoner og slike ting. Dog vil jeg si meg enig med Nina som har kommentert her. Drømmer (vanlige drømmer) er bearbeiding av tanker og følelser i underbevisstheten din som tar opp ting man ikke klarer å ta opp selv. Lærer man å forstå drømmene sine vil man kunne forstå seg selv mye bedre og igjen forstå andre mennesker rundt deg. Organisasjonen Via Somnii er noe jeg absolutt vil anbefale på det sterkeste. Jeg har på grunn av min mor vokst opp i det ‘drømmemiljøet’ og jeg vet hvor bra det funker.
   God klem fra en helt normal 21 år gammel jente <3

  86. Søk opp astral meditations: out of body exploretion pÃ¥ spotify sÃ¥ fÃ¥r du de til med en gang, det er noe som kalles for hypno therapy, jeg bruker de hver kveld nÃ¥r jeg ikke fÃ¥r sove bare at de heter deep sleep, de er en ganske syk opplevelse Ã¥ jeg syns de egentlig er jævlig rart at ikke flere gjør de. Jeg var hos legen for ikke sÃ¥ lenge fordi jeg har søvnproblemer Ã¥ de eneste hun sa var at jeg skulle ta telefonen ut av rommet pÃ¥ natta, men de sa jeg at jeg ikke ville Ã¥ssÃ¥ forklarte jeg til henne at jeg brukte hypno therapy for Ã¥ sovne Ã¥ at de faktisk er de eneste som funker (funker til og me bedre enn sovetabeletter) men hun bare lo av meg Ã¥ sa at probleme var telefonen Ã¥ henviste meg til en psykolog… Flere folk burde ha ett mere Ã¥pent sinn, men ja hÃ¥per at de her kansje va til noe hjelp!:)

  87. Virker ikke som dere i kommentarfeltet helt forstår hva en søvnparalyse er. En søvnparalyse oppleves som ubeskrivelig skremmende, og er nok noe helt annet enn hva Sophie beskriver her.

  88. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd jeg skulle legge igjen en kommentar på din blogg (ain’t my style). Nå skjer det, altså. Og jeg håper du leser.
   Det du beskriver her, er de tidlige stadiene av lucid dreaming. Jeg vil anbefale deg å gjøre research på emnet for å få en fullverdig opplevelse. Lucid dreaming innebærer at man kan kontrollere sine egne drømmer. De første stadiene, som du har vært innom til nå, kan ofte oppleves som skremmende. For å få vanvittig gode opplevelser, og ta det hele steget videre, bør du utnytte den fine forutsetninga du alt har skaffa deg, og være bevisst hva målet med å drive på som du gjør er. Da vil du oppleve en naturlig tilstand villere enn den noe rusmiddel noensinne vil kunne fremkalle. Jeg lover. Gidder ikke gjøre research på dine vegne, men vet at freakforum skal ha noen gode tråder på emnet.
   Jeg har med tiden blitt dreven på dette selv, og vet hva jeg snakker om. Det er helt utrolig at så få har kjennskap til mulighetene som ligger i bevisste drømmer! Det. er. det. feteste.
   Lykke til!

  89. Du er heldig som klarer å kontrollere det! Bare tanken på søvn paralyse får hjerte mitt til å hoppe over to slag! Hat ett par veldig ubehagelige opplevelser der jeg har våknet kommer meg ingen veg og plutselig er det noe mørkt som holder meg rundt anklene og skal til å dra! Å der var nattesøvnen borte igjen : )

  90. Hei! Dette er ikke uvanlig, men jeg vil sterkt fraråde deg å holde på med dette. Jeg bor i utlandet nå og her er slike åndelige ting mye mer “akseptert” og vanlig enn i Norge. Åpenhet om åndelighet –> mer synlig åndelighet. Vet om mange eksempler hvor folk har gjort lignende ting som dette hele deres liv og spinner seg inn i et nett som ikke er bra for dem.
   Sier det ikke for å være kjip, men når jeg har vært vitne til folk ødelegge sitt liv ved lignende ting, ønsker jeg å si i fra.
   Send meg en mail dersom du vil ha eksempler, ønsker deg helt seriøst bare det beste.

  91. Dette kommer sikkert til å drukne i haugen med kommentarer. Men jeg prøver alikavel. Det du opplever kalles ‘Astral Projection’ søk det opp på Google så får du masse råd om hva du kan gjøre med den gammle kjerringa som følger etter deg.
   IKKE hør på disse andre her som sier at det er Lucid Dreaming. Det er noe helt annet.
   Du klarer og forlate kroppen din med sjelen din men det er ‘ting’ som vil ha kroppen din når sjelen din er på tur.

  92. hvis du sovner mens du gjør dette er det sannsynligvis Lucid dreaming, og siden du går direkte inn fra våken tilstan blir det kalt WILD -wake induced lucid dream. du kan “trene” deg opp til å kontrollere drømmene dine fullstendig etterhvert og det kan oppleves veldig spirituelt, det gjør det i hvert fall for meg! det er en veldig spesiell opplevelse, og du kan lese mange tips og triks på nettet for å gjøre det enda bedre, eller bare hvis du lurer på andre ting:)

  93. Slutt med dagdrømminga.
   Jeg har hevd på tankene dine:
   Men men
   Bare noe jeg i det syke lille hodet mitt tenkte på.
   Hvor er mafian i dag tro?
   Kokohilsen
   Erika Ribsskog

  94. Så spennende!
   Dette har skjedd med meg før. Men da har jeg freaket litt ut over at jeg ikke kunne ha bevegt meg, hehe! Skal definitivt prøve å *gå ut* av kroppen min neste gang det skjer!

  95. Lucid dreaming får jeg også til! Kan styre hva som skal skje, og skjer det noe uventet og jeg ikke ønsker det, går jeg tilbake i drømmen og bare endrer “historien” også:)
   Det her med at du ser på deg selv sove osv, at du forlater kroppen din ned sjelen har jeg også gjort, men det er en stund siden nå:) ganske kult

  96. Kjære Sophie.
   Dette e ikke noe tull. Jeg vil gjerne anbefalle å lese boken “åndevandreren” denne MÅ du bare lese. Handler netopp om det du har opplevd/opplever. Boken er basert på opplevelsene en mann for da han ligger i sengen å klarer å komme ut av seg og reiser i tiden. Han klarer å se seg iggende i sengen og etterhvert klarer han å oppleve noe større. Handlingen i boken er fatiske hendelser.

  97. Herregud så utrolig spennende!!! Og et utrolig spennede kommentarfelt også! Moren min har vært aktiv innenfor dette i flere år og jeg deler det livssynet at det må være noe mer enn bare et liv på jorden, hvis ikke ville alt vært bortkastet. Jeg tror det er forhåndsbestemt hvem vi møter, hva vi opplever og hvilke oppturer og nedturer vi skal gjennom. Er utrolig glad for at du har begynt å skrive om sånt, da føles det ikke skummelt å ha sånne tanker lenger.
   Må prøvee!
   Dette måå jeg bare prøve!

  98. Glemte så klart å skrive det jeg skulle. Ut i fra det min mor har sagt at hun har opplevd med sin hjelper kan det høres ut som om damen er din! Prøv å snu deg og trekk henne mot det og snakk med henne neste gang du møter henne, kan hende det er der det starter så du får kommet videre.

  99. Kjære dere alle, dette er ikke noe å holde på med. Du og tydeligvis mange av de andre i kommentarfeltet her åpner sinnet deres for ting det burde være lukket for. Om man åpner seg for “den andre siden” uten å være klar over hva man egentlig gjør (eksempelvis yngre lesere som blir “inspirert” av dette innlegget) så kan man regelrett fylles opp av onde demonkrefter, dette er ikke tull, dette er ikke overtro – det er sånn det er! Advarsel: IKKE GJØR DETTE! Pass på dere selv! Hvis ikke kan dere slite psykisk i lang tid og fylles med ting dere aldri kunne ha sett for dere. Så dere unge lesere – selv om Sophie gjør dette (og muligens ikke selv vet hva det egentlig innebærer engang) så må dere ikke gjøre slike ting!!! Dette er ikke noe å tulle med

  100. Det du opplevde kalles lucid dreaming. Søvnparalyse har jeg selv opplevd. Det har jeg fått 3 ganger etter jeg har “powernappet”. Da ligger jeg i ro, uten å være i stand til å bevege meg, jeg klarer ikke å åpne øynene, ikke bevege på fingrene osv. En gang lå jeg oppe i stuen, og jeg hørte mamma var på kjøkkenet.. Jeg klarte alikevell ikke å bevege meg. Så jeg er i full bevissthet, men kroppen er “paralysert”, og jeg ser ingenting. Jeg våknet når jeg ikke hadde panikk… Skummel opplevelse

  101. Dette er noe alle kan gjøre hvis de går inn for det 🙂 Dette kalles astral projection, og det er forskjell på astral projection og lucid dreaming.
   Lucid Dreaming vil si at du kontrollerer drømmene dine, mens astral projection vil si at lyskroppen din trer ut av din fysiske kropp. Og du havner da på det astrale planet hvor du kan møte all slags type vesner (hjelpere, lavfrekvente vesner, dine kjære som har gått bort etc). Du kan også øke din egen frekvens slik at du når høyere opp på det astrale planet, og går videre til høyere dimensjoner, der du for eksempel kan møte lysvesner (engler om du vil). Dette kan alle gjøre, og alle gjør det, uten å være bevisst. Du har nådd såppas langt at du klarer å være bevisst når du trer ut av kroppen (som da sover). Bare fortsett som du gjør, etterhvert vil du kunne få svar på alle universets mysterier, og mer til, bare du utforsker videre. Du vil kunne øke egen bevissthet, og også finne ut av hva som er din vei i livet. Før du trer ut av kroppen, prøv å sett deg mål for hva du ønsker å oppnå, eller hva du ønsker å få svar på. Beklager, det ble litt mye tekst, men lykke til videre!

  102. Husk også at ingenting kan skade deg når du trer ut, så du har ingenting å være redd for. Alt du ser, er allerede rundt deg ellers, og hvis du møter lavfrekvente vesner (kall det demoner hvis du vil), så har du likevel ingenting å frykte, for de kan ikke skade deg. Prøv å be om å få møte veilederen din, vær veldig tydelig med ønskene dine, for det vil manifestere seg fort. Og for de som tror dette er noe være redd for, det er det ikke. Dette er en del av oss alle, og de som klarer å oppnå dette av eget ønske vil kunne øke sin bevissthet. Fortsett som du gjør 🙂

  103. Hei😃! Jeg har gjort noe lignende noen ganger. Det begynte for litt over ett år siden jeg lå og sov i sofaen mens pappa var utenfor og tok seg en røyk. Jeg hadde sett på serier hele dagen og var innesnødd så var ganske trøtt. Men samtidig ventet jeg på at pappa skulle komme inn igjen så jeg kjempet litt imot å sovne 100% plutselg klarte jeg ikke å bevege meg, bare øynene mine kunne jeg bevege på. Så fløy det ei dame i hvit kjole og mørkt/blekt ansikt over meg å så på meg. Jeg prøvde å skrike meb fikk ikke uten en lyd. Hadde ikke peiling på hva som hadde skjedd så jeg ble jo livredd!!
   Noen dager etterpå så lå jeg i senga så kunne jeg føle at jeg ble kald på brystet mitt og det kjentes ut som om noen dro av meg dyna, så gjorde jeg alt jeg kunne for å dra tilbake men jeg hadde ikke krefter. Igjen så kunne jeg ha åpne øyner, men det var for mørkt i rommet. Så våknet jeg skikkelig og var varm og dyna lå godt plassert rett under haka mi.. Fyfaen det var skummelt. Var selvfølgelig hjemme alene også 🙁
   En annen gang jeg ikke fikk sove så lå jeg og sov på pappa sitt rom, mens jeg sov sto jeg og så på meg selv sove, jeg så på klokka (i tilfelle jeg måtte våkne haha??), også på vindue for å se om det var lysere eller mørkere ute enn hva klokka fortalte. Da hadde jeg øynene igjen, men det var så merkelig at jeg kunne se meg selv sove…
   En annen gang var jeg på besøk hos mamma, hun og stefaren min var i et møte i en annen by og jeg var ganske trøtt så jeg la meg ned på sofaen, jeg husker før jeg la meg så tenkte jeg at nå kommer jeg til å havne i sånn søvnparalyse igjen- og gjett hva? Etter en stund kunne jeg åpne øynene, men ikke bevege meg.. Mamma har mange engler og gode energier i huset sitt heldigvis så jeg ble ikke så redd ihvertfall den gangen.
   Tror det kalles søvnparalyse og er helt ufarlig. Men skikkelig ekkelt!! Mamma også opplevde det da hun bodde i det gamle huset vårt bare at hun sier det var en mare som lå på brystet hennes og klemte til.

  104. Jeg tviler forrsten på at damen er hjelperen (veilederen) din, du vil møte forskjellige vesner. Som sagt, BE om å få møte hjelperen din neste gang.

  105. Dette minner meg om noe jeg pleide å gjøre som barn. Husker jeg pleide å si til megselv at jeg skulle våkne med fjeset i samme retning som når jeg la meg, altså alltid mot veggen , om jeg begynnte å snu meg mot den andre siden mens eg sov , merket jeg det liksom i drømmen og snudde meg tilbake , og husker ikke en gang jeg våknet med ansiktet feil vei . Samme gjaldt hvis jeg drømte å merket at drømmen kom til å bli skummel så sa jeg til meg selv , nå må du åpne øynene , så våknet jeg. Dette var altså noe jeg sa til meg selv hver gang før jeg sovnet om drømmen ble skummel måtte eg åpne øynene . Har derfor aldri hatt noe serlig mareritt som liten . Dette forsvant når eg ble eldre og kan ikke huske jeg har kunnet gjøre det siden jeg var 10 ..

  106. Heil Elise. Dette heter lucid dreaming, eller bevisst drømming (på norsk). Dette er en evne du kan trene opp, jeg har brukt metoden til Stephan LaBerge. Søk opp Stephen La Berge – Exploring the world of lucid dreaming (Google det og se om du finner pdfén på google, eller du kan kjøpe boken). Det finnes også et titalls bøker om lucid dreaming på Amazon.
   Dette er en vitenskapelig bevist metode, som kommer naturlig for noen, mens andre kan trene seg opp. Å være Lucid er fantastisk, etter noe trening kjennes drømmene 100% ekte ut, og du velger selv hva du vil drømme om. Lykke til!
   Jeg håper at du vil prøve ut og beskrive metoden slik at andre får muligheten til å lære seg dette.

  107. Til dere som gidder å skrive neggative kommentarer til Sophie, kan heller konsentrere dere om deres egne liv! Shophie deler noe som er så fantastisk, må dere HELE tiden anklage henne for å drive med dop og at hun “leder andre på feil spor”
   Du er en så fantastisk person, Sophie, jeg digger deg! Fortsett med dette! Du er rå!

  108. Prøvde dette igår etter at jeg leste innlegget ditt! WOW har ikke ord engang for hvordan det var, med en gang jeg kjent prikkingen så begynte hjerte mitt å dunke kjempefort, ble så redd at jeg våknet. Elsker spillelista btw

  109. Hei Sophie!
   Som du sikkert ser selv i gjennom kommentarfeltet så er det ganske mange som kjenner seg igjen i det du skriver. Jeg blir så glad når du skriver åpne og ærlige innlegg som dette! Du virker så åpen og skriver om det du syns er spennende, uansett hva andre mener om det.
   Jeg har hatt lignende drømmer, men første gangen jeg gikk ut av kroppen min så kom “skyggen” og hang over kroppen min så jeg ble redd og fløy inn i kroppen min igjen, men jeg fikk ikke til å puste eller bevege meg.. Husker skyggen stod over meg og jeg “følte” pusten hans på ansiktet mitt før han gikk ut av synsfeltet mitt så våknet jeg plutselig og var kjempe andpusten. Når jeg har hatt lignende drømmer senere kommer jeg meg ikke ut av kroppen, men ligger mer panisk uten å få til å bevege på meg, mens en tydelig mann (ikke skyggen) kommer nærmere og nærmere til jeg til slutt våkner. heh
   Om dette er søvparalyse, lucid dreaming eller astral projection har jeg helt ærlig ikke peiling på, men det er veldig intressant å lese i gjennom kommentarfeltet og det var utrolig mange gode synspunkter som jeg er glad for at jeg har hatt muligheten til å lese. Takk!
   Keep up the good work, søta 😘

  110. For meg som ikke har så mye tro på det overnaturlige synd jeg dette høres ut som en psykose? Er ikke uvanlig at folk som lever under mye stress kan utvikle psykoser. Skal ikke påstå at du driver med dop, men det kan også være psykosefremkallende om du bruker rusmider da. Ellers syns jeg dette er noe du burde ta alvorlig og snakke med legen din eller en psykiater om. Jeg jobber med rus og psykiatri selv og dette høres helt ærlig litt for kjent ut! Du virker som ei søt jente, så syns det er synd hvis du skulle bli veldig psykisk dårlig av dette.

  111. Dette er ikke psykose, men noe helt vanlige mennesker (som er åpen for det) kan oppleve. En kommer dessverre ikke unna mennesker med null tro på slike ting, de kan selvfølgelig ikke forstå når de ikke har opplevd det selv, så det er jo ikke deres feil. Hvis dette skulle vært psykose (noe det ikke er), så lider store deler av verdens befolkning av nettopp det, inkludert meg selv og tydeligvis mange andre i kommentarfeltet. Bare gjør som du gjør, Sophie. Dette er ikke annet enn sunt, og det tror jeg du vet 🙂

  112. Herregud, dette virker jo skikkelig kult da!
   Skriver du drøm-dagbok eller lignende? For å huske drømmen?

  113. Dette vil jeg advare deg Sophie og dere andre sterkt i mot. Som mange her sier at de har erfart; når du kommer tilbake til deg selv, kan onde ting følge etter. Ja man må være forsiktig, ikke lek med sånt.
   Hvorfor skal dere oppsøke det som kan gjøre deg vondt og som ikke fører til noe godt i lengden. Det er sikkert facinerende og morsomt å leke med det. Men jeg tror det er direkte farlig også.
   Jeg opplever ufrivillig når jeg slapper ac eller nestensover at jeg går ut av kroppen min. Da kan jeg gjøre som jeg vil, dra hvor jeg vil. Ibegynnelsen fløy jeg bare oppover og oppover hvorpå det kilte skikkelig i magen. Nå kan jeg kontollere flyvningen og det meste andre. Men det er vanskelig å komme seg ut av den, selv om jeg vet at jeg “drømmer”.
   Advarer igenn, ikke gjør dette frivillig.

  114. Hvis man sier til noen som er godt festet i dette; Det kan være farlig
   Da får du til svar; nei det er ikke farlig. De som sier dette har ikke erfaring,mestrer ikke, det handler om å gjøre det riktig osv..
   De vil alltid at flere og flere skal begynne med det. Selv om de også har følt seg “skadet” av det. Det er en ufattelig sterk ondskap som også kan late som om den er god.
   Jeg vet at dette er ikke gode ånder man har med å gjøre.

  115. Dette er verken lucid dreaming eller psykose, men rett og slett en ut av kroppen-opplevelse. Astral reise, om du vil kalle det, det 🙂
   uansett: Utrolig kult at du får det så bra til, Sophie! 😀
   Men har du egentlig noen gang prøvd å snakke med denne damen? Det kan være at hun har en forbindelse til deg, kanskje en skytsengel ellernoe?:)
   Tror sjelen din begynner å våkne. Du virker som en veldig oppegående og flott person. Du har så mange gode, etiske synspunkt og det er så flott at du bryr seg så mye om dyr ogsånne ting.. ja du virker bare som en fantastisk person og jeg digger deg 🙂

  116. People who write on here has such shitty imagination is ridicilous, but what else is there to expect from ignorant, self obsessed norwegians ..

  117. Sjekk ut astralprojeksjon, på engelsk astral projection, ikke gjem deg, hurra for at du fjerner dine filtre. Unge jenter og gutter, aldri undertrykk deres nysgjerrighet for disse tingene, og sist men aller viktigst, gi slipp på FRYKTEN. Prøv å flyt mer, snu dere bort fra negative mennesker, de kommer til å få sitt å stri med. Alt blir enklere jo eldre man blir, klem fra meg:)

  118. Gå en tur på psykiatrisk avdeling og treff de menneskene som har gått altfor mye inn i spirituelle saker som dette, som ikke klarer å skille mellom virkelighet og fantasi lenger. Å skrive om dette temaet på bloggen din der små uskyldige jenter vil bli frista til å prøve Astral projection og Lucid Dreaming er utrolig skremmende ettersom barn er lett påvirkelige og ser opptil deg, du ber de forsvinne inn i en fantasiverden som kan gjøre dem ødelagte i hodet pass på, hvertfall de som er ekstremt “sensitive og mottakelige”. De kan komme på en farlig vei. Husk alle slags type mennesker med ulike bakgrunner leser bloggen din. Jeg skjønner godt at mange synes det virker spennende og interresant men det kan faktisk gjøre deg ødelagt i hodet.

  119. Okei, dette er det sykeste. For noen timer siden leste jeg fascinert gjennom alle kommentarene dine her, selv om jeg aldri har opplevd noe lignende selv. Og tenkte at dette er heller ikke noe jeg har noe interesse av å prøve. Så satte jeg på en film, så ferdig den og sovnet på sofaen. Der drømte jeg en ganske kjip drøm (og jeg har ALDRI, absolutt a.l.d.r.i. mareritt!!) om at en gammel, tjukk pasient (jeg er sykepleier på sykehuset) angrep meg gang etter gang, det var veldig, veldig ekkelt! Det begynte på en måte som en vanlig drøm på sykehuset og jeg stelte med mannen, men så eskalerte det veldig. Han prøvde til slutt å drepe meg, og vi var flere pleiere som prøvde å banke han opp og alt mulig, jeg husker ikke helt, men det var akkurat som om det startet på nytt hele tiden og at pleierne kom løpende til for å hjelp meg på nytt og på nytt, men avslutningene fikk jeg aldri med meg. Men det endte til slutt med at han kvelte meg og fikk skikkelig godt tak rundt halsen også. Og når man har mareritt greier man såklart ikke å gjøre motstand, bevegelsene dine “fungerer” ikke. Og nå måtte de rundt trykke på stansalarmen (som man gjør hvis noen har hjertestans) for å få hjelp, men det var på grunn av at jeg dreiv og ble drept og de trengte hjelp for å redde meg. Han var jo opprinnelig døende selv, så hvordan han plutselig kunne sprette rundt i rommet som et monster skjønner jeg ikke. Han var uendelig sterk. Men ja, jeg fikk heldigvis hjelp, og det siste jeg husker er at jeg selv fikk et sykt sterkt grep rundt halsen hans og vridde og vridde rundt mens jeg lagde grynte-/knurrelyder (eller hva man gjør når man tar i og kveler noen), og akkurat det føltes bare mer og mer ekte. Jeg husker på en måte følelsen av å vri om halsen på noen og at jeg var så lettet/hadde en eller annen positiv følelse hvertfall (håper og tror det var lettelse over å ikke dø, og ikke glede av å drepe). Jeg våknet nok en del av den drømmen, men så var jeg veldig trøtt så kroppen fulgte ikke etter. Jeg lå og hørte på at jeg snorket (haha, jeg er syk) og skjønte at jeg ligger på sofaen og sover, og plutselig kjente jeg den prikkingen du snakket på!!! Særlig i armene og på overkroppen. Får frysninger av å skrive om det, haha. Også tenkte jeg bare “jøss, der er jo den prikkingen, skulle dette plutselig skje meg også nå?!?” også kjenner jeg bare at kroppen min reiser seg og “flyver” ut av den fysiske kroppen min mens jeg hører en slags lyd, den passet på en måte overens med at noe skilles fra noe – nesten som når man drar av tape ellernoe slik, haha! Dessverre/heldigvis husker jeg den forferdelige drømmen min og alt jeg leste her og tenkte “NEIIIIII jeg kan ikke gjøre dette, jeg tør ikke” og kjente jeg ble dratt tilbake ned i kroppen min før vi skiltes. Jeg kunne bare på død og liv ikke gjøre dette etter en slik drøm, kjente jeg dypt inne i meg selv. Også åpnet jeg øynene mine og skjønte at huh, nå har jeg faktisk en søvnparalyse. Jeg viftet armen foran fjeset mitt og så den så vidt veldig svakt (jeg dreiv og våknet mer og mer), mens jeg kjente at den lå på sofaen. Men jeg ville ikke dette her, jeg var så klar for å våkne ordentlig at jeg bare sparket og slo med armene (ikke på ekte da, jeg lå helt stille) og ristet på meg til jeg ble tvunget til å våkne ordentlig. Synes dette var en så sykt spesiell opplevelse, at jeg måtte bare skrive det her nå. Tror egentlig det skjedde på grunn av alt jeg leste her. Nå skal det sies at jeg er syk for første gang på åååresvis, og var på kveldsvakt i går med nærmere 40 i feber, så kan være at fantasien min spiller meg litt puss pga. feberen (selv om jeg er helt sikker på at jeg er feberfri i dag da). Og nå husker jeg nesten ingenting av drømmen eller noe lenger, alt bare forsvinner så fort.
   Beklager at dette ble veeeeeldig langt og rotete, måtte bare få knotet det ned før jeg glemte det! Men ja, tror jeg nettopp var gjennom min første søvnparalyse/lucid dreaming eller hva det nå enn er! Spennende! Håper bare ikke den drømmen i forkant betyr at noe ondt er ute etter meg. I så fall får jeg trøste meg med alle hjelperne som var der for meg!! Spesielt at man ikke ser fjeset til de. Jeg kjente veldig godt igjen pasienten, selv om jeg ikke så fjeset, og er sikker på at det er noen som var hos oss for ikke lenge siden. Og hjelperne var jo alle kledd i hvitt som på jobb og jeg følte liksom at det var flere av kollegene mine, men så ikke ansiktet deres. Det er så spesielt. Tenk om dette egentlig betyr noe, og vant jeg i så fall over ondskapen? Eller er det noe som er ute etter meg? Eller var det bare en helt vanlig drøm og innbillelse som betyr absolutt ingenting, men at vi mennesker liker å legge en betydning i alt? Fascinerende!

  120. DETTE ER IKKE LUCID DREAMING! det kalles astral projection og ja det er en gave! Lucid dreaming er når du kan kontrollere drømmen din, men det du driver med er ikke drøm. Det er virkelighet i en annen dimensjon. Du går faktisk ut av kroppen din og den damen som du møter er en annen ekte person i den dimensjonen. Du kan prøve å snakke med henne og spørre hvorfor hun prøver å hindre deg i å gå dit du vil. Dette er kjempespennende greier og du burde virkelig lese om dette. Det finnes en bok om dette. Men det heter astral projection, ikke lucid dreaming

  121. Dette er noe mange barn gjør, uten å tenke over det, og uten å se på det som noe unaturlig. Dette kommer helt naturlig for mange, uten at de har gått inn for det. Barn er de som er aller mest åpen for disse tingene, for de har ikke utviklet det filteret, og den samme frykten i kroppen som et voksent menneske har.
   Dette er ikke farlig, men noe alle gjør, om de er bevisst på det eller ikke.
   Til dere som ofte får søvnparalyse, å ha søvnparalyse er en døråpner for astrale reiser, og den letteste måten å oppnå astralprojection på. Hverken søvnparalyse eller astralprojection er farlig, heller tvert om.
   Men folk skal selvsagt få lov til å være skeptisk.

  122. Jeg tror du bør passe deg litt nå. Du åpner veier for demoner, og den damen du beskriver er mest sansynlig nettopp en demon som følger etter deg og som du kanskje (hva vet jeg…) blir med deg i våken tilstand hvis du fortsetter, nettopp pga du driver av å leker med spiritisme.
   Det er farlig Sophie. Husker også du snakket om at det spøkte hos deg i Harstad. Det er kun demoner som er “ånder” her i verden. Det er ikke åndene til de døde som mange tror. De døde er DØDE.
   Åndene dems går ikke igjen i hjemmene hos randome folk, det er demoner som leker med hodene til de som vil tro at det er familimedlemmer eller åndene til noen som vil deg noe bra. osv. Dette er KUN demoner, Djevelen leker på jorden. Du kan se/høre dem fordi du driver av å ÅPNER deg opp for det. Du slipper inn noe farlig i livet ditt du bør holde deg langt unna! Stopp mens du kan.
   Helt seriøst, du aner ikke hvor farlig det du driver med er. Faren min lekte med spirtisme slik som deg Sophie, han ble så deprimert av det at han tok livet sitt pga. demoner som sugde ut all kraften hans og førte han på ville veier. Jeg sier dette fordi jeg bryr meg. Pappan min var kun 28 når han døde.
   Klem fra en som bryr seg og som heldigvis vet bedre enn alle de andre over her.

  123. Det at du gjør dette noe bevisst viser bare at du får mer og mer kontroll over underbevisstheten din og psyken din. Du burde fortsette, det er så sykt kult at man faktisk kan lære seg å kontrollere “drømmene” sine og leve et annet liv og vite at du drømmer. Jeg ser på deg som en person med stor kontroll over hjernen og psyken din når du skriver dette. Hvis du øver enda mer skal du kunne bli kvitt den gamle dama som skremmer deg og bestemme alt selv. Du slapper av mens du samtidig opplever ting, blir så fascinert av å snakke om dette, hahah. Har hørt fra en venn at du må oppdage i “drømmen” at noe er feil eller unaturlig, forstå helt at det er en drøm, og dermed ta full kontroll. Høres ut som du har kommet langt på vei allerede. Jeg holder også på å øve meg på slike ting.

  124. jeg tror mennesker blir tildelt gaver og krefter som andre ikke vet om. veldig spennende. keep going! men man skal v’re litt forsiktig, ta tak I noen som kan noe om dette og som kan veilede deg gjennom dette slik at du ikke drar andre energier etter degsom ikke er noe bra for deg. Du er heldig som har denne gaven.

  125. Så utrolig spennende! Elsker innlegg som dette, og så glad du har funnet livet er mer enn fysisk 🙂

  126. Det er våkne drømmer du har. Du drømmer i våken tilstand. Mange er faktisk plaget med dette ufrivillig. Og har skumle våkne drømmer som de ikke klarer å “våkne” opp fra. Kan du ikke skrive litt om hvordan du får deg selv inn i våken tilstand igjen? Tror mange hadde hatt nytte av det😉 men det sies at det er sunt for den mentale helse å ha våkne drømmer HVIS man selv er i stand til å styre når man skal våkne. Man blir da kjent med sin egen kropp på en helt unik måte. Etter at man har holdt på med dette en stund vil du være bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser. Og du vil få en bedre evne til å komme med gode kommentarer i krangler og diskusjoner foreksempel. Rett og slett fordi dette er noe du ubevisst trener på i våkne drømmer. Man trener seg selv mentalt på en måte!!

  127. burde kanskje prøve å kommunisere med denne kvinnen? Det kan være en del av deg selv, som underbevistheten din har skapt en redsel for. Det er nok en grunn til at hun er der, at det er noe du må ta opp med deg selv for å komme nærmere indre ro.

  128. Dette er helt sykt spennende, har lyst til det selv, men jeg er en som gjemmer hodet mitt under dyna slik at jeg ikke kan se noe i rommet, bare veggen og slik at jeg får puste da. Så tror ikke jeg tør det, hahaha. Men har veldig lyst til at du forteller mer om dette, hvis du opplever andre ting osv. Det er helt sykt spennende å lese, sitter oppe lang på nettene å søker på slike ting som folk har opplevd. Håper du fortsetter med dette, og det er veldig kult at du får til det. Har hørt om mange som prøver det mange mange ganger, men ikke klarer det. Veldig kjekt å lese om i hvert fall!

  129. Lucid dreaming 😉 blandt annet hva filmene insidious går ut på, også noe Ozzy Osbourne har drevet med, han har også skrevet sanger om det, mest kjent er over the mountain 🙂

  130. Det kalles lucid dreaming, man kan på en måte styre drømmen sin og gjøre det man vil, etterhvert som man kommer inn i det sies det at man faktisk kan “møte” andre, som en kjæreste – og sexen skal være helt fantastisk.
   Ser andre har skrevet om søvnparalyse, men dette er at man faktisk våkner mens kroppen fortsatt er i dyp søvn, og man kan ikke røre seg, man er altså fortsatt seg selv og man ser ikke på se selv utenifra. Om man først har opplevd dette én gang, er det lett å oppleve igjen, og det er ikke en behagelig opplevelse. Har selv opplevd søvnparalyse flere ganger, og det er helt jævlig for å si det mildt – ofte kan man hallusinere at noe (farlig) er i rommet, første gangen var det en mann som sto i døråpningen, først trodde jeg det var pappa men han rørte seg ikke, jeg prøvde å spørre hva han ville men munnen min var så tørr så jeg klarte ikke snakke, så jeg prøvde å spørre etter vann (med håndbevegelser) men jeg klarte ikke røre meg, jeg fikk panikk men klarte skrike, og heller ikke å sovne igjen da jeg var redd for hva han skulle gjøre om jeg ikke fulgte med.

  131. SOPHIE! Sånn håper det fanget oppmerksomheten din 😀 Vel uansett, jeg har skikkelig lyst til å prøve, men jeg er så redd. Hvordan oppfattet du den/de første gangene du virkelig klarte dette? Var du nervøs og redd?

  132. Det er nok mest sannsynlig lucid dreaming, men det kan også være Sleep paralysis. Mulig at hun damen som vil ta deg er “the entity” som det ofte blir kalt for i sleep paralysis

  133. Jeg tror det er paranoid schizofreni som en over her! Om det ikke er det, er det faktisk fare for at du kan utvikle det. Det å gå så inni sine egne tanker som du gjør er faktisk direkte skadelig. Vet du hvordan jeg vet det? Fordi en jeg nært kjenner har utviklet denne sykdommen, og det er ikke tull! Du blir aldri helt frisk fra schizofreni.
   Jeg tror grunnen til at du kan utvikle det er fordi du virker svært følsom.

  134. You are close to lucid dreaming, whoeversays you are lucid dreaming, they are very wrong. Lucid dreaming is when you have complete control of the events in your dream. The woman holding you back is out of your control. Another thing you are not laeving your body, every brain has such a strong recall that it’s easy to picture what you have been seeing every day, in other words your room.
   As for the lady she is holding you back because you are in the state where you can easily see vividly, but you are not becoming fully aware it is a dream.
   What you need to do is reality checks!
   These are checks you do every hour or so during when you are awake so when you are in your dream by instinct you do them.
   Now in our dreams when we look at our hands we see the wobbly or smudged we cannot see them clear, do no ask me why because i do not know the reason.
   What i suggest i every hour you start checking your hands and the clock. When it becomes a habit in your dream you will do it and once you do it you will realize you are dreaming, after this 2 things can happen, either the lady will disappear alone or you have to tell her to go away.
   Do not be scared, the lady is just an reasonable human explanation of a blockage your mind produces for you, it’s nothing other than your mind interpreting something blocking you in this way.
   Hope this helps and good luck.
   If you would like more information i provided my email.

  135. herregud, så sykt kult! har hørt om lucid dreaming før, men tror ikke jeg har tålmodigheten til det helt enda, er helt elendig på å meditere. men har hatt en sånn creepy søvn-episode tidligere. trodde jeg våknet av at moren min åpnet døren inn til rommet mitt, så spurte jeg “hva er det?”, men “hun” bare stod i døren. jeg kunne ikke se henne, det var bare mørkt og en skygge som holdt i døren. og når jeg ikke fikk svar, skjønte jeg at det ikke var henne. det føltes skikkelig ekkelt, jeg følte liksom at det var dårlig energi overalt, så jeg prøvde å skrike for å få det bort, men stemmen min var helt borte og det tok lang tid før jeg faktisk våknet. men det var helt sykt creepy, og jeg var skikkelig paranoid og skvetten i flere uker etterpå. har så lyst til å gjøre det samme som deg, gå dypere inn i mine egne tanker og drømmer, men vet ikke om jeg tør??

  136. Dette er vel en form for “Lucid dreaming”. Så les om det, eller søk opp les om “Astral Projection” som er formen for “ut av kroppen”-opplevelsen.
   http://en.wikipedia.org/wiki/Astral_projection
   Dette er en bortglemt kunst av mennesket i disse tider hvor mennesket har en tendens til å kun bry seg om det overfladsike.
   Tips: Prøv og kommuniser med “damen” Hun kan visst lære deg mye 😉

  137. Det er IKKE søvnparalyse (eller sleep-paralysis) fordi det er bare sansehjernedelen som våkner før muskelhjernedelen.

  138. Har også opplevd det lignende når jeg var liten, bare at jeg var VÅKEN!! Husker jeg satt å lekte med dukkene og plutselig kjenner jeg at jeg ikke klarer å kontrollere meg selv på en måte, jeg var ute av kroppen min og kunne se meg selv sitte der.. Det var skummelt, og det har skjedd et par ganger da jeg var yngre.. men nå har det ikke skjedd lenger etter at jeg ble eldre. Kan derimot drømme videre om den samme drømmen om jeg vil, men greier ikke å dra ut av kroppen min lenger.

  139. Hvis du er våken når det skjer er det ”astral reise/ astral travel” og ikke ”lucid dreaming”
   God reise! 🙂

  140. morten-eriksen.no har liveshow hver mandag kl 21 om akkurat dette. (Healing og meditasjon) Han har hjulpet meg veldig mye og jeg anbefaler sterkt å prøve dette <3

  141. Astral projection. Trist att folk skriver lucid dreaming när det inte är det. Har själv hållt på en hel del med båda delarna så jag vet…

  142. Hei. Kult, denne opplevelsen du beskriver er fantastisk. Det jeg fornemmer er at den “damen” er noe i deg selv du unngår å måte/akseptere. Da kommer du gjerne ikke dit du ønsker.
   Jeg hadde lignende opplevelser som barn, men frykten for det ukjent gjorde at jeg svosjet tilbake til kroppen min. Jeg trenger visst å bli barn igjen 😉
   Har sendt deg en mail 🙂
   OA

  143. Har lignendes opplevelser selv, men i mitt tilfelle er dette ukontrollert. Kan hende jeg noen ganger kan kontrollere det slik det ikke skjer, men er sjeldent.
   Jeg får en slags prikking/pulsing i tinningen med en gang jeg legger hodet på puten, og kroppen min begynner å visne vekk, som om jeg får mindre og mindre kontroll over kroppen. Til slutt er kroppen min helt lammet og jeg går inn i en slags paralyse. Dette synest jeg er utrolig ekkelt med tanke på at det jeg drømmer kan være alt fra at jeg “ser” folk på rommet mitt, høre skap blir slått igjenn gjenntatte ganger. Alt dette tror jeg skjer i virkeligheten siden jeg egentlig er halvveis våken. Når jeg drømmer om dette er det så realistisk siden jeg ofte kommuniserer med personene jeg “ser”, men ikke verbalt. Det følest ut som det varer i timesvis, men plutselig våkner jeg og det har kanskje gått max 10 minutter siden jeg la meg. Utrolig slitsomt siden jeg blir helt satt ut hver gang dette skjer.. Noe som også er litt ekkelt er når jeg våkner, hallusinerer jeg. Har sett romvesen, zebraer og lyskroner som “flyter” rundt omkring i rommet. Ganske rart..

  144. Jeg tror du er i en fase hvor du er mellom søvnparalyse og lucid dreaming! Det krever ofte ganske mye øving for å kunne kontrollere drømmen din helt, og samtidig være bevist (lucid). Når man har søvnparalyse kan man ofte hallusinere, og man får ikke “gjort” noe med det/de man ser, mens i lucid dreams kan man få helt kontroll. Så med tanke på denne irriterende damen som “hindrer” deg i å gjøre det du vil, så er du nok i en slags mellomfase, og trenger å øve litt mer:)

  145. Så spennende å høre om dine opplevelser Elise. Etter å ha lest kommentarene i komentarfeltet ble jeg faktisk litt glad. At det finnes andre som deler de samme tankene og delvis de samme opplevelsene som meg.
   Jeg har også nær slekt i fra nord. Da tilknyttet det samiske! Jeg har lest litt om den gamle samiske tro og har funnet ut at for min del stemte mye av dette med mine egne opplevelser.
   Jeg har vokst opp med fortellinger/historier/opplevelser til familiemedlemmer. Og var veldig skremt, men fasinert(!!) når jeg var yngre! Etter at noen som stod meg nær døde har jeg opplevd en mye nærmere “kontakt” med det åndelige. Jeg ser på det som om at jeg er veldig heldig som får sjansen til å ha kontakt med de jeg har mistet. Føler at vi lever parallelle liv der jeg får støtte og hjelp når jeg trenger det. Ikke i form av ord, men en følelse jeg ikke kan beskriver. Jeg kan snakke til dem og føler at jeg får svar, men ikke i form av ord.
   Lykke til videre!

  146. Dette hørtes ikke så veldig bra ut! Du bør være forsiktig med slike ting, i begynnelsen tror man at man har kontroll, men så kan det/de ta over deg, og det vil du ikke!!!

  147. Jeg trodde frem til nå at du var en overfladisk person med alt for mye fokus på kropp og utsende. Jeg sur på meg selv for å ha dømt deg alt for fort. Dette innlegget viser en side av deg som jeg har utrolig mye respekt for! Må innrømme at et slik innlegg er noe av det siste jeg forventet av deg! Det å få slike tanker og spørsmål krever mye intelligens.

  148. Hei!
   Jeg vil først rose deg for en blogg som stadig overrasker, underholder og engasjerer. Du er virkelig one of a kind, Sophie!
   Når det er sagt, så vil jeg tipse studenter i eksamenstiden til å høre på denne typen musikk Sophie har på spillelisten sin. Det har for min del funket i svært stor grad når det kommer til å holde fokus og faktisk få med meg det jeg leser. Det er jo som Sophie skriver i innlegget – at man fokuserer på kun en ting, og det blir det også når man setter på musikken for å lese. For min del har det funket veldig godt, spesielt kontra å høre på “vanlige” spillelister med listepop.

  149. Jeg vet åssen det er. Jeg vil vel si at jeg har nesten det samme. Det er som om den fysiske delen av kroppen har sovnet, men ikke den psykiske. Altså, jeg vet i hodet at jeg sover og har øynene lukket, men klarer ikke å bevege meg. Det føltes ut som at jeg hører ting, men jeg tror det er mine egne tanker. Det har også skjedd at jeg tror jeg er våken, men det skjer masse rart inne på rommet mitt. Men til slutt klarer jeg å våkne av en merkelig drøm. Det er som et mareritt, som jeg liker å kalle det. I mens dette skjer, har jeg skikkelig vondt i magen, akkurat som at jeg er drit redd.
   På meg så har dette skjedd hvertfall 3 ganger i uka, av og til. Noen ganger er det som at jeg hører 2 personer kommunisere med hverandre ( i drømmen) men vet med meg selv at det ikke er sånn, at jeg bare halluniserer, eller åssen man staver det.
   Forresten så liker jeg ditt nye framskritt. Det du forteller om at du ikke vil bli sett på som det du gjør nå, om 10 år er veldig lurt tenkt.
   Men som sikkert alle vet, så er det bare du som kan gjøre noe med det. Det er sikkert mange som leser bloggen bare for å lese om kropp. Disse personene er personer som er veldig opptatte av det, som du var da du var 14+ .. Men som du blir eldre, og innser at det ikke er viktig overhodet, så vil du heller få lesere som interesserer seg for det du interesserer deg for, av folk på din egen alder i tilleg.
   -jeg elsker bloggen din, og det har jeg begynt å gjøre nå i det siste. Du skriver mye der jeg kan kjenne meg igjen i. Du er en verdig blogger, som fortjener å være på 1. plass samt få ros og være kjent. du er et forbilde for mange på en posetiv måte.

  150. Vil si meg litt uenig i de som mener det er sleep paralyzis(hvis jeg stavet riktig) da det er noe jeg har opplevd selv og leste om på nettet etterpå i vill panikk. Og det går mest ut på at hjernen er våken men du kan ikke kontrolere kroppen. Du kan prøve så godt du kan men det går ikke, samtidig forestiller man seg at det er noen andre i rommet. Men du kan jo ikke se noen for som sagt klarer du ikke åpne øyene om du prøver. Personen sammen med deg er ikke now godt. Jeg er ikke religiøs, men om jeg hadde vært det ville jeg kalt det djevelen. Jeg husker jeg lå der og denne skikkelsen gikk fra side til side rundt halsen min og oustet på meg, og jeg kunne både kjenne og høre pusten. Hylte så høyt jeg kunne etter mamma, men kom jo slevfølgelig ingen lyd. Da jeg endelig fikk hjernen tilbake i kroppen løp jeg hylende opp… Har heldigvis bare hendt en gang, og herregud jeg vil virkelig ikke oppleve det igjen… Så derfor vil jeg si meg sterkt uenig i de som sier at det du holder på med er det samme, siden du kan kontrolere deg og gå fritt, noe jeg ikke kunne da jeg fortsatt satt fast i en livløs kropp.. Hadde vært deiligi derimot å kunne gjøre som deg 🙂

  151. På psykedelika kan man på bare noen få minutter oppnå det andre bruker livstider med meditasjon på å oppnå. Som det også ble nevnt i en tidligere kommentar her oppe, burde du se dokumentaren DMT – The spirit molecule. Jeg tror du vil synes det er interessant! Etter å ha prøvd dette stoffet innser du hvor _lite_ av virkeligheten vi mennesker ser og oppfatter med våre sanser, og at det at alle individer har sin egen bevissthet bare er en illusjon. Mange beskriver denne opplevelsen som den mest meningsfulle i deres liv. Veldig spennende det du skriver om!

  152. Det virker som om denne skumle damen som forfølger deg er noe du er redd for. Tenk over om det er noe som henger igjen i kroppen din som du er redd for å kjenne på. Jeg tror denne damen er noe du selv ikke vil ha i livet ditt, men som du er klar over at er der, selv om du på en måte ikke er det hvis du skjønner hva jeg mener. Tenk på hva denne damen kan være.

  153. Du bør sjekke opp symptomene til “Depersonaliserings lidelse”! Studerer psykologi, og ser at det du forteller passer veldig godt til disse diagnosekriteriene.

  154. Hei!
   Du opplever ikke Lucid Dreaming (klardrømming), slik som mange hevder. Du opplever en ut-av-kroppen-opplevelse, og skiller seg fra fra klardrømming ved at du IKKE drømmer!
   Stemmen du hører er en veileder. Alt du skriver er helt ‘riktig’, og du er på vei inn i det neste nivået i din utvikling. Du har en gave, og det er uendelig potensiale der!
   Hvis du trenger hjelp og veiledning til hvordan du kan komme deg videre, dypere, bli kvitt hu skumle dama, lære mer om stemmen du kommuniserer med, og generelt hvor alt dette og DU er på vei, så send meg en mail!
   Hilsen en annen Reisende 😉

  155. Hvis du er veldig opptatt av slike ting så vil jeg anbefale deg å søke på the third eye altså det tredje høyet. Det handler om en hjerne del som går an å aktiveres og se flere dimensjoner. Dette høres sikkert merkelig ut, men gi det en sjanse, jeg er ihvertfall overbevist, søk selvfølgelig på engelsk for å få mest og best informasjon. Er også en guru på YouTube som snakker om dette søker du the third eye på youtube kommer han opp med engang, han har langt hvitt skjegg og har på seg noe gult

  156. Jeg skrev en laaang kommentar til deg men noe skjedde før jeg fikk trykket send og hele skjermen frosset..
   Jeg er 29 år og inne på bloggen din for første gang etter et jordnært tvintervju på vgnett jeg så med deg og ble enda mer positivt overrasket når jeg leste dette innlegget. Vi er i en tid nå hvor mange sjeler transformeres og vokser åndelig, 2012 Armageddon betyr ikke dommedag det betyr Ny Tid og alle ikke-vestlige kulturer har profesert det i mange tusner av år at skal være akuratt nå. Utforsk ditt tredje øye, pineal gland på engelsk (gir deg bedre info) og fortsett å mediter. Pineal glanden er en seksjon i hjernen vår som er ekstra aktiv hos babyer (derfor det ofte ser ut som at de ser på noe som ikke vi ser, fordi de gjør det!men så vokser vi opp med kjemikalier i maten og fluor i drikkevannet som forurenser oss og gjør at vi glemmer og mister evnen), de som mediterer, og i det man dør/har nær døden opplever og kommer tilbake og har “møtt gud”. Den kan også bli mer aktiv av noen naturlige planter og sopper, derfor det er ulovlig fordi de som styrer verden bak kulissene ikke vil at vi skal vite potensialet vårt. Fine søkeord du kommer til å digge: Astral travel, third eye meditation, starseed, indigo children, age of aquarius, pineal gland, spiritual entity, annunaki, fifth dimension, dimensional beings. Personer med interessante leksjoner på youtube og podcaster: Joe Rogan, Nassim Haramein, David Wilcock, Drunvalo Melchidek, Terrence McKenna. Jeg kunne skrevet en lang liste med bøker og videor men er redd for at skjermen skal fryse og jeg miste alt jeg har skrevet igjen. Anbefaler boka Power of Now med Eckhart Tolle som er en spirituell veileder på meditasjon i dagliglivet. Du har uten tvil møtt en entity fra en høyere dimensjon. Noen kaller de engler, noen kaller de aliens, noen kaller de vesner. Jo mer tillitt du har til sjela di jo lettere kommer du i kontakt med dem. Hvis du er mye redd, sjalu, sinna, egoistisk så holder det deg i en lavere state som gjør at du ikke får møtt de. At du har kommet i kontakt med ditt tredje øye forklarer også hvorfor du har fått andre verdier enn det overfladiske kroppsfokuset 🙂 Søk den inn i spirituelle grupper på facebook for å møte likesinnede som kan veilede deg videre. Dette er ikke tull og det vil de som øver og omstiller seg oppleve, men de fleste prøver ikke engang eller tror ikke på det og da hindrer de bare sin egen sjel i å vokse og skylder på at det bare er humbug. Men i alle ikke-vestlige kulturer er det helt normalt det er bare her i vesten vi tror at yoga er for å trene, når yoga i tusener av år har blitt brukt som en meditasjonsform for å aktivere chakraene/de åndelige punktene vi har i kroppen. Det tredje øyet er ett av chakraene 🙂 Masse lykke til videre i veksten din Sophie! Du er et starseed aldri glem det!

  157. Søk på lucid dreaming eller sleep paralysis, kanskje det er det. Spennende med litt sånne rare innlegg 🙂

  158. Du burde sjekke ut Clams Casino! Noen sanger er på spotify, men den beste som heter I’m God er desverre bare på youtube…

  159. Det du har opplevd heter Lucid Dreaming, og jeg ser mange andre allerede har sagt at det er det du har.
   Det som er interessant, er at du faktisk klarer å kontrollere søvnparalysen din, og jeg har selv opplevd lignende. Jeg kan finne på å våkne, se alt og høre rundt meg, men ikke klare å røre en muskel. Jeg har opplevd at kjeven min låser seg, så jeg ikke kan rope etter hjelp, og jo mer jeg prøver å reise meg opp fra sangen, jo verre blir det. Jeg har også opplevd å høre et høyt “pip” i øret, samtidig, og at en skikkelse som ejg trodde var mamma, kom inn i rommet. Jeg tror også dette er det tredje øyet vårt, og at i Lucid Dreaming så er vi midt i mellom den vanlige verden, og den åndelige. Så lenge du blir redd, opphisset, eller “akkurat skal til å få til det vi vil få til”, våkner man som regel. Det handler om å kontrollere videre, og være rolig og avslappet. På denne måten klarer du å kontrollere paralysen videre, og du kan velge akkurat hvor du vil gå og hva du vil gjøre. I vanlige drømmer styrer vi ikke alltid hva vi selv vil. Det er som om noen drømmer at man prøver å løpe for å få tak i dørhåndtaket i enden av gangen, men gangen bare blir lenger og lenger … Det er fordi man enten løper fra noe og er redd, eller er så gira på å komme til døren, at man enten våkner eller at du aldri når målet ditt. Det er altså her du heller skal gjøre det stikk motsate , og f.eks stoppe opp si at “jeg er ikke redd”, og gå rolig mot døren istedet, da når man den plutselig kjeme fort. Dette er bare et eksempel … Håper det hjelper deg i å ha kontroll.
   Samtidig vil jeg si at man også bør være litt forsiktig i dette, da jeg tror noen kan oppleve litt uvanlige ting, og bli skremt. Og om noe skummelt opptår i det her, er det hvertfall kjipt å ikke ha kontroll.

  160. Haha, synes det er merkelig at alle mener dette er Lucid Dreaming. LD er når du vil kontrollere din egen drøm. Det Sophie snakker om er Astral Projection. Hun går ut fra sin egen kropp og er i en slags ”paralyse” mens kroppen hennes sover og hjernen er våken. Det er ikke mange som kan gjøre det og det er heller ikke så veldig mye omtalt om det heller. Synes du det er skummelt med hun damen, eller er det greit siden resten er så positivt?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg