mitt møte med..gud?

Woooow jeg har virkelig en periode nå for tiden hvor jeg drømmer de sykeste ting. . Jeg har så mye å fortelle til verden når jeg våkner, haha! Akkurat nå sitter jeg i et lite sjokk, fordi i natt opplevde jeg det nærmeste jeg kan ha kommet “gud”.  Er noen veldig god på drømmetyding og kan hjelpe meg med dette? Jeg var i et mørkt rom, og ble forklart av min “veileder” (eventuelt gud) at jeg var ett med universet, altså bare et mørke og ingenting, men at jeg har valgt en materiell kropp(?) men samtidig er jeg overalt hele tiden. At jeg som menneske hadde en oppgave om å skape harmoni på jorden, men at det finnes en ondskap i universet, noe som er mørkt, mørket vil at ting skal være kaotisk og setter demoner i mennesker slik at vi ikke kan opprette harmoni, men heller bryr oss mest om oss selv. Jeg fikk vite at mennesket har glemt vår plass i universet, men han kom til de som var klar for det, for å forklare hvordan det egentlig var. Og derfor hadde han kommet til meg, da. Og så ble jeg fortalt at jeg er på feil vei, og at jeg har glemt bort hva jeg egentlig vil ha fra livet mitt. Det var mye annet på gang men jeg kjeder dere sikkert med informasjonen, jeg ble bare veldig satt ut av å faktisk få råd i en drøm som jeg har lyst til å følge, alt annet jeg drømmer om er jo bare tull til vanlig.

Visste dere at fordi vi bruker over 20 år av livet vårt på å sove er det noen forskere som mener drømmer bør regnes som en alternativ virkelighet? Hilsen nerden.

Uansett, i dag fikk jeg luftet min nye lue for første gang! Den er fra NLY. Sammen med treningsklærne så klart, det er jo ikke mye annet jeg bruker om dagen.. Kjedelig, men jeg får begynne å variere hodeplagg litt, guttene trener jo i hatt eller caps, så jeg tenkte hvorfor ikke? Ikke at jeg forstår hvordan de klarer fordi man blir jo svett som en idiot. Jeg trener alltid i buksen fra Vila, og skoene er fra OIL. (adlinks).

Ha en fin strååålende dag, vi blogges etter trening! 

153 kommentarer
  1. wow, så spennende, ja det var jo skyttsenglen din som prøvde å nå fram å si nå må du skifte retting i livet, for du hadde holdt på såpass lenge i feil retning:) eller var det din spirituelle vokter

  2. hei jeg har opplevd denne type drømmen.. ikke den samme.. men jeg har møtt gud i drømmen en gang og han sa til meg som han sa til deg..at jeg vandret på feil vei..det betyr liksom at du går “feil vei når det gjelder gud, at du går vekk i fra ham og ikke vil ta deg tid til ham og elske ham“ han vil at du skal vandre på den rette “veien“ altså at du skal følge gud og jesus. han sier at du er tapt i denne verden og at du er nå populær i denne verden, men hos gud er du ikke noe, siden du tar deg ikke tid til ham, og han vil at du skal ta deg tid til ham fordi han elsker deg og vil at du skal leve i evighet. han elsker alle mennesker. jeg som person sier ikke dette for å dømme deg eller får å si at du gjør ting feil… sier bare hva drømmen betyr og hva gud mener med den 🙂 han vil nokk at du skal gjøre mer ut av livet ditt en å bare bruke tid på å gjøre vanlige ting som festing, pc, venner, snakking med andre osv… han vil at du skal ta deg tid og bli virkelig frelst så han kan gi deg og hjelpe deg med alt det du lider med 🙂 ha en god dag sophie elise

  3. Siden du ikke er kristen, tar du meg nok ikke så seriøst, men det høres ut som et Syn 🙂 Jeg tror at Gud finnes. Det har skjedd så mange mirakler og helbredelser. Folk jeg kjenner har blitt helbredet åpenlyst av bønn.

  4. Kjære sophieelise. Jeg anbefaler deg sterkt å lese nøye gjennom hele denne nettsiden. den vil gi deg svar på nettopp det du drømte om! hva som er meningen med livet.
   wwww.finnveien.no

  5. Woww, elsker innleggene dine ekstra mye fortiden!!! Må jo skjekke bloggen din flere ganger for dagen. Du var foressten veldig søt på bildene, og elsker leppestiften❤️

  6. Hei Sophie!
   Hvis du googler “drømmesymboler” kommer du inn på en veldig fin nettside hvor du kan lære å tyde drømmer. Da kan du se betydningen av å drømme om alt fra et mørkt rom til farger og hendelser. Jeg bruker denne siden aktivt og det har lært meg mye om meg selv når jeg forstår hvorfor jeg drømmer som jeg gjør! Jeg tror ikke at man drømmer tilfeldig, men tanke på at drømmer kommer av underbevisstheten som hele tiden prøver å fordøye og finne svar på livet vårt og det vi opplever… Drømmer kommer også ofte i forkledning – så det er ikke sikkert at en drøm om gud betyr at du skal være kristen, men heller symboliserer at du kanskje trenger noe å tro på eller at du søker svar du ikke finner selv. Lykke til! 🙂
   Og forresten, du kledde veldig den leppestiften!
   Klem fra Mari!

  7. WOW! Nåå kjente jeg meg sykt igjen i det du skrev Sophie! Jeg bruker å ha veldig mange rare drømmer selv, og jeg drømmer mye om slikt du nevner som du gjorde her! Jeg drømte en gang at jeg var i himmelen(der vi egentlig bor) vi er bare på et oppdrag her på jorden, jeg har lest en masse bøker blandt annet: Livet på den andre siden. Dette er en bok jeg har anbefalt deg før, den er bare helt utrolig! Jeg er ikke glad i lese bøker men den boken klarte jeg ikke legge fra meg. Men ja som sagt jeg drømte at jeg kom til himmelen. Jeg traff alle menneskene jeg er glad i, alt var fint! Naturen og alle var så lykkelig. Har aldri kjent en så stor lykke noensinne som i den drømmen. Da jeg våknet hadde jeg gledestårer som bare det, noe jeg aldri har fått av en drøm. Og jeg tror ikke, men jeg VET! At det du drømte betyr det du skriver her. For verden er så mye mer enn det vi faktisk tror, drømme verden er veldig spesiell! Har lyst å skrive alt det som sto i boken jeg leste som heter Livet på den andre siden. Men det blir nok litt vel langt… Derfor håper jeg at du vil lese den, om du synes drømmen eller det jeg skriver nå virker spennende! Og ja må forresten si at det du skriver stemmer såå sykt, at vi mennesker må prøve å få harmoni og at det finnes mye ondt i verden, demonene prøver å ødelegge oss. Og manipulere og friste oss. Dette innlegget likte jeg super godt! Håper du kan skrive flere sånne vær gang du har noe på hjerte <3 Må også nevne at jeg har lest bloggen din helt siden du startet og liker deg kun bedre og bedre! Herlige du <3

  8. jeg tror at Gud taler til deg, og jeg håper at du forstår hva han ønsker å fortelle deg. jeg skal be for deg om at du skal forstå hva Gud vil med livet ditt. det har seg nemmelig slik at Gud gir deg aldri en oppgave som du ikke ønsker, samvittighet og lyst er to ting som kommer fra Gud. kanskje skjer det noe stort i livet ditt snart som kommer til å forandre deg for alltid?

  9. Du er en jordengel, Sophie Elise.
   Du burde kjøpe boka; “selvutslettende jordengel?”
   Denne vil forklare deg hva den drømmen vil deg.
   Jeg er selv jordengel, også kalt høysensitiv !

  10. Jeg er helt enig med den personen som skrev 16:17!! Jeg tror det er Gud som prøver å fortelle deg noe helt klart! Det der står det også om i bibelen. Jeg tror Gud prøver å vise deg noe og prøver å få deg til å innse hva sannheten er og hva som egentlig er meningen med livet! Så prøv å finn mer ut av Gud og hva mer han ønsker å fortelle deg. Og det med harmoni tro jeg mener å være i Guds nærvær og ha en relasjon med Gud. Du kommer til å bli positivt overrasket og forstå mye mer når du får et nytt møte med Gud! Jeg tror du kommer til å få svar på mange sv dine filosofiske tanker. Gud er svaret! Alle mennesker har et tomrom på innsiden, som bare Gud kan fylle. Alle prøver å tilfredsstille det med festing, sex og drikking før de tar imot han som sin frelser! Lykke til videre!

  11. Så utrolig heldig du var. Høres ut som en fantastisk flott drøm. Det er jo bare deg selv som kan svare på om du føler at du er på feil vei i livet.

  12. Forestill deg
   Forestill deg at du våkner opp i en stor fabrikk du aldri har vært i før, uten å huske noe fra fortiden. Du ser tusenvis av mennesker som jobber i vei og alle dører og vinduer er lukket og forseglet. Folk arbeider, sover og bruker all sin tid inne i denne fabrikken. Hva ville du tenkt for deg selv i denne situasjonen? «Nå er jeg her og kan like godt bli med alle de andre og jobbe jeg også.» Eller ville du stanset opp og spurt deg selv: «Hvordan havnet jeg her?», «Hva er meningen med at jeg er her?», «Hva ligger utenfor denne fabrikken?», «Hva skjer når arbeidet her er over?» Dette eksempelet er som vår eksistens her på jorda. Vi mennesker har blitt kastet inn i tilværelsen uten noe valg, så spørsmål som: «Hva gjør jeg her?», «Hva er meningen med livet?» og «Hvor skal jeg etter jeg dør?» dukker stadig opp i våre tanker. Vi glemmer disse grunnleggende spørsmålene i våre daglige rutiner, men å ignorere dem vil ikke få dem til å forsvinne. Å få svar på disse spørsmålene vil gi livet en dypere mening, det vil hjelpe oss med å håndtere livets stress.

  13. Hei Sophie. Det var nok ikke Guds åpenbaring du opplevde, men jeg som forsøkte å nå deg gjennom drømmevandring. Gøy å lese at det fungerte:) hvis du har lyst til å lære mer om det du opplevde i drømmen vil jeg anbefale deg å prøve ut astralprojeksjon og lucid dreaming. 🙂

  14. herreguuud du er så sinnsykt fin når du smiler sånn som du gjorde på de to bildene der!! ikke at du ikke er fin andre ganger men måtte bare påpeke det! hele deg så perfekt ut! leppestiftenvar også nydelig!!

  15. se serien touch, kun to sesonger, handler m akkurat det du forklarer nå, ser på det nå, herreguuud så freaky sammenheng!

  16. Hei Sophie! Når det er snakk om drømmer, så må jeg bare nevne drømmen jeg hadde i natt. Vell, først, jeg leste igjennom innleggene du har skrevet di to siste ukene, og kom over innlegget ditt om at du drømte om Marna. Dette leste jeg igår, og inatt drømte jeg om deg og Marna, og at jeg fikk være med på ‘behind the scenes’ på Bloggerne sammen med dere…og jaggu var Marna mora di i min drøm også. Måtte le da jeg våknet i morges, tenk hvor lite som skal til for å drømme som man gjør. Hehe!

  17. Elsker når man får så dype drømmer at man våkner med en merkelig ro og forvirring og tenker på det hele dagen.
   Les Dantes Guddommelige Komedie.

  18. Det kan hende at det er en av “hjelperne” dine også som taler til deg! Og som prøver å fortelle deg og vise deg veien du bør gå. Kanskje du har tatt valg eller tatt en helt Anna vei, enn det du egentlig vil og kanskje du søker i feil retning etter det du vil.

  19. Hva var egentlig meningen med å tatovere brynene dine når du tegner over uansett?:) høres kanskje ut som litt bitchy når jeg spør, men er ikke frekt ment bare lurer.

  20. Jeg tror Gud prøver å kontakte deg, og det gjennom den drømmen du hadde. Han ønsker å nå ut til deg, vise og veilede deg på den “rette” veien. Om du prøver å kontakte Gud gjennom bønn vil du kanskje oppleve å få svar. Det vil jeg anbefale deg:-)

  21. Det kan være en skytsengel! jeg tror mer på det enn på gud. ta å les litt om skyttsengler på nettet! 🙂 Bloggen din er PÅ TOPP i det siste. kjempegøye innlegg som man bare MÅ lese. før så jeg bare på bildene ! nå LESER jeg. du er flott

  22. Er ikke kristen og tror over hode ikke på Gud eller noe sånt, tror heller det et ditt eget indre som prøver å fortelle deg hva du skal gjøre og fokusere på. Det er vel slik vi mennesker fungerer, vi vet egentlig hva som er rett, men velger ofte å gjøre noe helt annet likevel.
   Drømmer er forferdelig fascinerende, har faktisk drømt om deg to ganger. Vi var venninner i begge drømmene. En gang var vi ute på byen i lag og i den andre var vi en gjeng der vi satt og spilte Playstation i lag, haha, helt normalt liksom.

  23. her kom det frem mye fra de kristne må jeg si. tror nok ikke det er noe annet enn fantasien din jeg haha, du er jo en utrolig kreativ og reflektert person så da er det ikke rart at drømmene dine også er det. drømmeantydning er bullshit:) ellers må jeg si at du er en herlig person, virkelig utrolig vakker. og den selvtilliten du misunte andre? du fremstår sånn for hvertfall meg. du er en utrolig bra person og har inspirert meg så mye, stå på! du betyr mer enn du aner

  24. jeg føler du nylig har på en måte tatt en ny retning i livet da, en positiv en, så jeg skjønner ikke helt hvorfor Gud skulle ønske at du bytter igjen for det ser jo ut som at du er på en god vei nå

  25. Jeg vet ikke om det direkte var Gud, men skytsengler eller underbevisstheten din kan det godt være! Det kan hende du innerst inne mener at hva enn du gjør i livet akkurat nå ikke er rett, og du må tilbake på dinn riktige vei! Mye kan bli i ubalanse av å velge feil vei, men det at du fikk en slik åpenbaring/tegn ville jeg tatt seriøst 🙂 du kan søke drømmetydning på google eller kontakte en som ser litt mer til å kanskje hjelpe deg. Men du må tro, hvis ikke har det jo ingen hensikt!

  26. Hei. Hvis du trenger svar på noe. Les min blogg. Det var Gud som prøvde å nå deg. Hvis du ser litt nedover bloggen min. Let etter “vi har frie valg” der forstår du hvordan jeg (en ung kristen) tenker. Lykke til videre <3

  27. Nå får vel Hallelujakoret feber, men …
   To ting: Drømmer er bearbeiding av det du gjør når du er våken. Den drømmen kan tyde på at du er blitt svært så høy på deg selv, mer enn noensinne. Prøv å se deg selv utenfra: Du er ei lita jente som skriver rosablogg og har kommet på TV fordi du har gjort helt ekstreme ting med utseendet ditt og ingen ting annet.
   Det andre er at øyenbrynene dine er alt for tett sammen og de er for kantete. Det gjør ansiktet ditt rart.

  28. Drømmer er kun våre egne tanker – hjernen jobber fortsatt selv om vi sover. Det er ikke gud eller jesus som snakker til deg og vil ha deg med i klubben sin, det er rett og slett dine egne tanker. Kanskje du har funnet ut at du er på rett vei i livet nå – enten det gjelder valg, venner etc. Ingenting utenomjordisk eller religiøst ved det. Kun dine egne refleksjoner.

  29. Om du følte at dette var Gud, så er det nok det!
   Skriv alt ned i en bok, sånn at du har det. Dette kan være viktig for deg! 🙂

  30. da jeg leste overskriften din tenkte jeg først at gud var en metafor for one direction og bare ayee girl du veit hva du snakker om, haha.. hvis du er i Stockholm nå håper jeg at du koser deg masse masse! 🙂

  31. Jeg har sagt det før. Og jeg sier det igjen. Det er lenge siden du har strålt som i den siste tiden! WOW..Sminken din er utrolig for tiden

  32. Uansett hva det var, om det var Gud, en engel eller en ånd (som alle tre er det samme, mener da jeg, Gud trenger ikke være en skjeggete mann, men jordens energi, som jeg mener er “Gud”), så prøver alltid drømmene våre å fortelle oss noe, derfor burde du ta det til deg. Et tips, skriv det ned på en lapp og heng det på kjøleskapet eller noe. Jeg tolker det som at du burde roe ned og reflektere over om det er dette du vil i livet (tv2, C-kjendislivet og glamour), og prøve å finne ut hva som egentlig betyr noe i livet. Ta deg 5 minutter til å meditere (bare sitte i lotusstilling og la tankene flyte) hver dag, så skal du se du kommer til å merke en forskjell. 🙂 Kanskje du burde prøve yoga når du er ferdig med dansingen? 🙂

  33. Åh, jeg elsker slike ting. kan sitte å snakke om det i timesvis 🙂 Jeg vet ærlig talt ikke hva det var. Den mest loogiske forklaringen er at det var underbevisstheten din som prøver å fortelle deg noe, litt sånn som man kan gjøre når man driver med pendel. haha, liker å tro at det er gud, da? for hvem vet, kanskje det er det. Jeg tror forresten ikke det er noe som trengs å tydes om du skjønner, for det virker som om du fikk ganske klare svar i drømmen og jeg synes du burde høre på det 😉 Jeg ser at flere råder deg til å skrive det ned og jeg er helt enig, det burde du, om du ikke allerede har gjort det da ;P haha, uansett, stol på deg selv og magefølelsen :)))

  34. wow! Sophie! så heldig du er! det må da ha vært merkelig? men du, for min del kjeder du oss ikke. jeg er faktisk veldig interessert i sånne ting. du vet sånn andelige ting og det som har med gud å gjøre. jeg er en truende kristen som er helt sikker på at gud fantes og finnes rundt oss fortsatt. veldig artig og spennende sophie, at du delte dette med oss lesere! Og du, kom gjerne innnom bloggen min om du vil! Glad i deg! mange klemmer fra meg til deg!! Ha en super kveld videre!! <3 P.s elsker bloggen din!

  35. Så spennende drøm! 😀 Er forresten glad du ikke har Robin noe på bloggen, skal ikke spekulere i om dere har slått opp, for det har det sikkert ikke, men jeg elsker innleggene dine om dagen 🙂 At du fokuserer på deg selv som person, ikke legger ut seksuelle bilder eller gir Robin PR. Elsker denne siden du viser for tiden 🙂 Bildene lyser en glad og ordentlig jente, du er SÅ pen når du smiler!

  36. Helt seriøst!!!! Jeg pleier ikke si dette til hvem som helst, men på grunn av den drømmen du hadde- les litt om Bahai religionen! Det var definitivt Gud som kom til deg i natt!

  37. Jeg har fulgt bloggen din lenge, og jeg er en helt vanlig jente som tror på Gud. Det er ikke så mange som vet om det, bare to av mine nærmeste venner, og mange ville nok ikke trodd på meg om jeg fortalte de sannheten om meg selv. Jeg tror på Gud, men samtidig vitenskap slik som deg. Jeg vil du skal tenke over drømmen din, og jeg støtter det som andre har skrevet, at det mulig kan være et syn/en åpenbaring. Vi mennesker (som jeg vet du også vet) er ikke så viktige som mange tror i dag. Vi er skapt av kjærlighet, men jeg tror også det har seg slik som du drømte, at det finnes også vonde krefter som gjør oss til forferdelige skapninger i blant. Jeg vil bare avslutte det hele her med å si at jeg synes du virkelig stråler og ser så bra ut i det siste. Du har et utrolig vakkert smil! <3

  38. Så spennende!! Jeg er kristen og tror selv. Men jeg tror gud prøver å fortelled eg noe, du er ikke den eneste som har hatt en sånn type drøm. For det finnes ondskap og onde ånder som kommer fra djevelen. Han prøver å forføre oss.. Prøver alt han kan for at vi ikke skal tro. Jesus vil en dag komme til jorden og dømme levende og døde, og ingen kommer til himmelen uten ved å tro på jesus. (Tror jeg da;)) det som står i bibelen, og det er så mange som har opplevd akkuratt det, at jrg klarer ikke å tvile. Å leve et kristent liv er så mye mer, det er spennende, du opplever helt fantastiske ting, hvis du virkelig lever i det. Finnes mange kristne menigheter i oslo, for litt yngre og.. Som kan være litt annerledes enn å hå i en “vanlig kirke” du sikkert er vant til. Men han mener du er på feil vei, fordi du ikke har tatt imot jesus og på vei til himmelen..! Skummelt å tenke på.. Her kan du lese mer om endetiden.. http://itro.no/tema/endetiden-for-dummies/

  39. Dette var utrolig fint å lese, uansett om man tror på gud eller ikke. Du kan jo ta det med deg videre og kanskje det bare er underbevisstheten din som arbeider? 🙂 Jeg synes det var et fint råd hvertfall. Og om noe helt annet, hva spiser du på julaften? Er det vanskelig å lage nøttesteik, vegisterkaker og sånn?

  40. det er nok en nådegave ifra Gud!
   alle mennesker har en nådegave, noen får litt tydeligere rettlingslinjer til denne nådegaven.
   Jeg personlin er kristen, så om du lurer på om det faktisk er Gud, er det bare til å spørre ham 🙂

  41. Spennende innlegg!! Fortsett å del slike ting med oss! Og ja, det er nok Gud som prøver å si deg noe. Så hendig du er så fikk et tegn fra han så klart og tydelig! Han må virkelig synes det er viktig å være med deg 😊

  42. Gud viser seg for mennesker hele tiden! Han lengter etter å ha en relasjon med og fordi han elsker oss så høyt!! Mange går i blinde og ser ikke dette. Ta virkelig dette synet til deg og be Gud om å vise deg noe mer

  43. Wow, så spennende at du har fått et møte med Gud! Den beste følelsen i hele verden er å være i hans nærvær ( faktisk bedre enn sex Hehe)! Følelsen av å snakke med vår far i himmelen og ha en relasjon med han er helt fantastisk!! Så det anbefaler jeg virkelig! Kristenlivet er ikke sånn som mange tror. Gud er en virkelig Gud som ønsker å være med oss. MEN djevelen jobber hardt med å hindre fokuset vårt på alt annet enn Gud. Djevelen elsker at vi sløser tid på mobil, serier, tv, festing osv. Det er en intens tid som ligger foran. Snart kommer Jesus og henter oss kristne. Kommer du til å være med? Sier ikke dette for å skremme, men det er jeg overbevist om er sant. Det er ditt valg! Anbefaler deg å fordype deg i bibelen og hva Gud sier, slik at du kan ta et valg. Og forresten du virker som en bra dame med et godt hjerte innerst inne! Gud ser ditt hjerte av gull, og ønsker å være med deg . Han kjenner deg bedre enn noen andre på denne jorden. Han kjenner til alle de tankene du har hatt og alle følelser. Han er en god og kjærlig Gud som lengter etter å være der for deg og hjelpe deg i de gode og de vonde tidene. Han er den eneste som kan møte alle dine behov! Guds fred er ikke som denne jordens fred. Jesus kom ikke for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved han.

  44. Hei 🙂
   Jeg er ingen drømmeyder, men for meg virker deg som om du hadde en liten påminnelse eller en åpenbaring i drømmen din.
   Du nevner at gud; gud kan være deg/ditt indre jeg som sier i fra, eller en skytsengel/gud som andre har skrevet.
   At du går feil vei; dette kan være så mange ting; Kan være din tankegang, dine meninger, holdninger, tanker og følelser. Kanskje du har sporet av litt, eller at du må sette dine indre verdier i fokus igjen.
   Dette med mørket; det kan også ha flere betydninger. Det kan eks være menneskets negative tanker, holdninger, meninger , tanker og følelser om seg selv/andre/livet/jorden eller helt andre ting.
   Du er et forbilde for veldig mange. Drømmen din kan kanskje ha en betyning der at du når ut til mange som ser opp til deg, der du kan oppretholde og eller skape harmoni. Dette kan også forklare hvorfor du opplevde/så deg selv som en materiell ting men samtidlig over hele verden.
   Jeg tror det finnes noe mellom himmel og jord, som vi ikke kan forklare. Du kan evnt oppsøke en klarsynt som kan hjelpe deg å forstå drømmens betydning, eller rett og slett finne ut om du har fått et “oppdrag/gave”.
   Igjen, jeg er ingen drømmetyder; så alt jeg har skrevet kan være helt feil/tolket feil.
   men håper dette ga deg svar på noe.

  45. Faen heller Sophie… Sitter barnevakt alene, i et stort hus, en unge som har lagt seg, drittmørkt ute, skummelt som fff, så skriver du dette, som bare også er drittskummelt:( jaja. Ha en fin kveld..:)

  46. Fantastisk å lese om drømmen din, er sikker på at det er Gud som “snakker” til deg! 🙂

  47. Drømmer kan være helt syke, gøy å gjøre om dine!! Btw kjempe fin farge på lebestiften sin! Hvilket merke er det? Og tall?:D jeg har lett lenge etter en fin slik farge uten glitter i… Finnest jo ikke noe uten glitter!!! :p

  48. Hei du. Les om indigochildren. Så vil du forstå 🙂 Det folk snakker om fra kristent perspektiv, er ikke Gud, men universet. Noe vi alle er fragmenter av. Vi er jo en del av det.

  49. SERR
   “Jeg fikk vite at mennesket har glemt vår plass i universet, men han kom til de som var klar for det, for å forklare hvordan det egentlig var. Og derfor hadde han kommet til meg, da. Og så ble jeg fortalt at jeg er på feil vei, og at jeg har glemt bort hva jeg egentlig vil ha fra livet mitt. ”
   Dette var AKKURAT disse tingene som ble slått rett i fleisen på meg selv i natt. Så sykt… er helt satt ut

  50. Interessant drøm, jeg har ofte lignende selv! Dette står i drømmeboka mi “Drømmene mine” (2006):
   Gud: Her er det mange muligheter. Det kan handle om emosjoner som du vanligvis reagerer på med angst. For eksempel kan du tro på at en høyere makt styrer, at du har det fint i verden, og at du kan flykte fra ansvar. Å drømme om Gud kan vise til ett sett moralske eller filosofiske overbevisninger du har, for eksempel selvkritikk.
   En guide symboliserer prinsipper som leder deg i livet. Og mørket står for mangel for forståelse. Noe som er vanskelig å få tak på, og mørke farger kan stå for følelser som stiger opp fra underbevisstheten, eller de kan betyr ulykkelige følelser.
   DETTE ER INTERESSANT (OG HAR SKJEDD MEG)!!
   Ånder: Å drømme om en ånd, kan handle om en ting fra fortiden som hjemsøker deg. Ånden i drømmen kan være i kontakt med de døde, eller de som skal til å fødes. Å drømme om en ånd kan indikere skyldfølelse, frykt for døden, frykt for det ukjente, eller ting du har gjort eller forsøkt å begrave og glemme. I enkelte tilfeller representerer ånden en kontakt med de døde og eller med den som drømmer.

  51. Hei, sophieelise. har et spørsmål som kanskje blir litt utenom det innlegget til handlet om.
   Jeg har et spørsål, det hadde vert snilt om du kunne svart meg på 🙂
   Du skrev et innlegg for kansje 2-3 månder siden om hvordan du sminket huden din, å da fortalte du at du brukte glominerals sin pressed base. å den har også jeg begynt å brukt. du brukte honey light den gangen, lurte på om du bruker den fortsatt eller om du har gått ned en tone siden det er vinter. Jeg føler den honey light tonen blir litt for mørk for meg nå på vinteren, lurte derfor på om jeg skulle bestille honey fair. så lurte på om du hadde prøvd denne typen ? om den er fin å bruke ? eller om den blir for lys/grå?
   – håper på svar! 🙂

  52. Jeg er også av den typen som drømmer masse rart, og ofte husker hva jeg har drømt. Når jeg snakker med folk som sier de aldri husker hva de drømmer, så er det helt uvirkelig for meg, for jeg hadde virkelig savnet å ikke drømme, fordi, som du sier, så føler jeg at det er en annen virkelighet 🙂 hahah, morsomt

  53. Vet du at et av mine største ønsker er at du kunne blitt kristen! Jeg håper virkelig at du kan tenke på det og kanskje prøve?.. Høres litt dumt ut, men hvorfor ikke!:) Jeg skulle ønske at noen av dere store toppbloggere kunne hatt en tro og være åpen om det. Jeg syns det er dumt at alt skal være så drøyt og at det eneste vi tenker på er sex og slike ting. Har stor respekt for deg, men jeg hadde bøyet meg meget i støve om noe slikt hadde skjedd, for da? Jeg håper i hvertfall! Stå på og vær et forbilde:) Smil fra meg

  54. Man bruker faktisk mer tid enn 20 år av livet på å sove. Med tanke på at et gjennomsnittsmenneske skal sove 8 timer per natt, utgjør det 1/3 av døgnet. Om mennesker bare bruker 20 år på søvn, slik du skriver, tilsvarer det at mennesker kun lever til de er 60 år :p kanskje ikke så nerd som du liker å fremstå? 😀

  55. haha, mange kristne som kommenterer ser jeg.. er vel heller bare det at da man drømmer, så drømmer man om alt mulig dritt :)) Har lest at da man drømmer så er den “smarte” hjerne halvdelen veldig svak, mens den hjernehavdelen med kreativitet og fantasi mye mer våken liksom! les på nettet, står veldig mye.

  56. Drømmer er underbevistheten og oppleves pga at hjernen er aktiv til tross for at bevistheten ikke er til stede.
   Imidlertidig virker det som om du har storhetstanker om deg selv, og fantaserer om at du kommuniserer med høyere makter, hehe. Er jo symptom på schizofreni! Hehe

  57. Jeg er fast leser, men er ikke flink å kommentere. Men i dag har jeg lyst å bemerke leopestiften. Den var sykt fin! Du kledde den kjempe godt! 👍

  58. Jeg har lest bloggen din en stund! Og jeg kan ærlig med hånden på hjertet si at jeg aldri har sett deg så ¨strålende¨som du er nå. Det er utrolig gøy å se hvordan du utvikler deg, og jeg tror du når ut til veldig mange med den litt mer ydmyke og sårbare siden. Jeg har aldri lagt igjen en kommentar på bloggen din, men nå følte jeg det passet! Stå på Sophie, du er virkelig et forbilde for mange og jeg vet at du kan bety en forskjell for så mange, unge spesielt.
   <3

  59. Bra noen som ikke innehar nok innteligens til å førstå at den smarte delen av hjernen er den kreative og fantasifulle? Hvordan kunne vi mennesker funnet opp f,eks lyspæra eller iphone du sitter på nå? Uten kreativetet å fantasi?
   Var det kanskje den logiske delen som gjore sånn at vi førsto oss frem til ting?
   Jeg mener å ha lært at ting blir funnet opp! Fra intet
   Akkurat som et “eventyr” som bibelen blir kalt!:)
   Var de som fulgte slik krativitet ,fantasi å sannhet mindre innteligent?
   Jeg vet jeg er innteligent, å det er du óg! Å jeg tolker drømmen din ganske åpenbart!
   Kall det en åpenbaring, Sofie!
   Før det e nettopp det du har hatt….følg stien du skal gå på!:) jeg vet hvordan sti det er:)

  60. Heisann!
   Visste du at i Bibelen står det mye om at Gud kommer til folk i drømmene dems, i såkalte “syn”? 🙂 Og visste du at det faktisk finnes drøyt mange bevis for at det for omtrent 2000 år siden levde en mann som het Jesus og at han faktisk helbreda folk? Det finnes også veldig mange bevis på at denne Jesus blei korsfesta og at han sto opp fra de døde. Det er sykt, men bevis er bevis. Og når de tinga er bevist er det ikke så vanskelig å begynne å lure på om det er noe med denna mannen. Kanskje han faktisk hadde gudelige evner. Kanskje han rett og slett var Guds sønn? 🙂
   Spør du meg er det lettere å tro at en Gud skapte jorda og menneskene osv, enn at to digre døde steiner kræsja og skapte mennesker, dyr, planter osv? For hvor kom de steinene fra, hvem skapte de liksom? Og hvordan klarte steinene å skape en mann og en dame der en hadde innovertiss og den andre utovertiss, og at kun ved at denne såkalte tilfeldigheten av kjønnsorganer blei miksa sammen så kunne føere mennesker bli til? Hm, nei det blir umulig for meg å tro på. Da er det lettere å tro at det finnes en Gud som skapte alt!
   Anbefaler deg å lese boka “himmelen er på ord’ntlig”! 😀 Kjempesøt gutt, veldig spennende og lettlest bok om en liten gutt som også møtte Gud, når han lå på operasjonsbordet i narkose. Anbefaler den virkelig! Sann historie 🙂
   Ellers, du er NYDELIG når du ikke gjør deg til, bare smiler og viser ditt sanne jeg.
   Og du, jeg veit det sikkert høres helt crazy ut alle disse “Gud snakker til deg”-kommentarene. Men gi det en sjans, kanskje du til og med tør å ta en tur i Misjonssalen i Oslo? Masse ungdommer som har det sykt gøy sammen og der du kan finne ut mer av hva det vil si å være kristen? Det er SYKT mye kjekkere, SYKT mye mindre lover, regler og kjipe ting, SYKT mye mer avslappende og SYKT trygt og godt enn du kanskje tror. Veit hvertfall at Gud er gira på å snakke mer med deg.

  61. Herregud Sophie. Du skulle ikke ha nevnt Gud, for da er det mange gale kristne som skriver her. Dere skriver som om dere er i himmelen. Slapp av litt nå. Noen tror det er Gud, andre ikke. 😛
   Høres ut som underbevisstheten forteller deg at du burde ha valgt noe som er riktig for deg. Hjernen bearbeider underbevisstheten når du sover. Hjernen er aktiv, selv om du er i søvn. Det kan være ting du er usikker på om du skal gjøre det.
   Mange forskere sliter med å finne ut solid forskning på dette feltet, men spennende er det!

  62. Jeg som er kristen tror at dette er sant. Du kan velge å tro at dette er sant: Gud gir deg tegn til at han vil ha deg hjem til seg. Ingen tvil om at han lengter etter deg nå.

  63. Den drømmen din er jo livsfilosofien min 🙂 Moro at du drømte noe så likt. Og jeg tar meg selv i å tro det samme om drømmer. Bare for to måneder siden sprang jeg ned til to kollegaer og bare “herreguuud, tenk hvis drømmene våre er ekte, tenk hvis det også er virkelighet, bare i en annen dimensjon, tenk om døden kjennes enda mer ekte og virkelig enn livet igjen, samme som vi føler over livet når vi våkner fra en drøm”. De stod bare og himla med øynene og “hva i alle dager”, men jeg er helt med. Elsker livet og døden.

  64. Gjett om jeg skal be for deg i natt Sophie 🙂 Ber for deg ofte, og nå er det gode grunner til å tro at Gud virkelig prøver å få deg til å forstå at du kan gjøre en forksjell i verden hvis du tar imot han som din skaper.
   Ble virkelig veldig glad for å lese dette!
   Stor klem fra Syvendags Adventist

  65. Hei, kjære Sophie Elise! 🙂 Når jeg leste hva du skrev hamret hjertet mitt, det er en utrolig sterk drøm du har hatt! Jeg tror av hele mitt hjerte at dette er noe du burde ta på alvor 🙂 Det er ikke mange som får oppleve slike ting. Jeg forstår det er vanskelig å skjønne hvem Gud er – hvorfor skal vi tro på noe vi ikke ser? Jeg vil gjerne høre hva du tenker om denne drømmen selv.
   Akkurat nå er jeg i Hawaii, jeg reiser til Filippinene om 2 uker og kommer ikke hjem til Norge før i mars 2015. Men hvis du er i Oslo-området rundt den tiden, gi meg en lyd. Jeg vil veldig, veldig gjerne ta en kaffekopp med deg! Du virker som en fantastisk nydelig jente jeg gjerne vil bli bedre kjent med. Du er en vakker, nydelig, smart og intelligent jente, og du kan bruke dine evner til å være et lys i mørke, spre godhet der det er tårer og overvinne det gode med det onde. Du kan betyr, og kan bety veldig mye for unge jenter i Norge. Det håper jeg du vet 🙂
   Mitt navn er Ingrid Vatnar Olsen, bare kontakt meg på Facebook! Eller på mail: [email protected]
   Vi snakkes, kjære deg 🙂

  66. Hei 🙂 jeg ber for deg, Sophie Elise 🙂 du er ei nydelig jente. Jeg tror Jesus lengter etter deg❤️

  67. Jeg ber også for deg! Høres sikkert helt rart ut for deg at så mange ber for deg osv men jeg tror dette er et bønnesvar! Såpass mange har (og gjør det fortsatt) bedt for deg og nå er dette et bønnesvar – Gud prøver og nå inn i hjertet ditt!! Han venter bare på at du skal ta han imot. Men det er ditt valg om du vil la han slippe inn i hjertet ditt når han “banker” på. 🙂 men hvis du slipper han inn og setter av litt tid til og bare være helt avslappet og bruke tid med han, kan jeg love deg du kommer til og få livet ditt forandret for alltid!! – om du tar han imot kommer det til og skje mange spennende ting framover! 🙂 gi dette en sjanse – jeg lover deg du vil ikke angre!
   Jeg har ikke sett deg så fresh og lykkelig ut på lenge en i dag! Merker virkelig at du har snakka med Gud for du har aldri sett så bra og fresh og nydelig og happy ut på lenge!! You go girl!!!! Digger deg og digger dette – er virkelig imponert over deg for tiden! Du skriver så bra og ikke bare fjollete, uinteressante sponsor innlegg men sånne type innlegg som dette er virkelig intressante, og gi Gud en sjanse, hvis du ønsker det selv da! Jeg vil sterk anbefale det! Han vil så gjerne komme inn i hjertet ditt!! Han venter bare på at du skal ta han i mot
   -jente 16

  68. Jeg vet at Gud er virkelig, og at Jesus lever. jeg kan si det og være 100% sikker. jeg tviler ikke at sekund på at det var fra Gud.

  69. Mange som skriver her… mange kristne. Denne “gud” i drømmen din er ikke nødvendigvis gud i kristendommen. Så glem bibelen og jesus. Det er gud som i universet. Vi har alle universet i oss, vi består alle av det samme, universet. Vi har det samme i oss, som stjerne i himmelen. Så neste gang du kikker opp på stjernene, så kan du tenke “det er meg”… vi er på jorda midlertidig i menneskeform fordi vi har ting å lære og ting og lære bort og opplevelser vi må oppleve. Så før du begynner å google gud og religioner… søk på det som er spirituellt. Det handler om å “våkne opp”.. hvis du har følt deg anderledes i det siste.. som du selv har sagt ( utseende, det overfladiske betyr ikke så mye lengre) så er det fordi du er på vei til å våkne opp… det at du ble vegetarianer var første skritt ( empati for ALLE levende spirituelle vesner)… du føler seg liten når du prøver å hjelpe verdenen og det føles ut som ingenting hjelper… du føler deg aleine i en verden rundt zombier som bare går rundt med tomt hodet ( ego > bryr seg mest om seg selv) + facebook, twitter, kjendiser, materielle goder, utseende – plastikk kirurgi + instagram – bryr seg kun om å få likes, setter opp perfekt fasade, alt er overfladisk. Men heldigvis er det mange andre som våkner opp nå, Og vi k a n forandre verden… bytte ut krig, sult, rasisme med kjærlighet, fred og likestilling… jeg kommer til å tagge deg i noen bilder på instagram, så kan du lese selv sophie..du har kommet langt allerede 🙂

  70. wow sykt bra drøm da og jeg har lest sykt mye om det og studerer teologi (læren om gud). synes du skal ta til deg drømmen din. den hadde en vakkert og sant budskap! og det er nok ikke hvem som helst som får sånn drømmer! det viser bare hvor fantastisk u egentlig er som menneske <3

  71. Hei! for en fantastisk drøm du har hatt! 🙂 er ikke alle som får gleden av å få sånne drømmer, så bevar den trygt i ditt hjerte, og ikke la noen få ta den ifra deg. Får man en sånn drøm,.da betyr det noe. At Gud snakket til akkurat deg er nok fordi du er en sånn sentral person. Kan Han nå deg, da kan Han fort nå dem som følger deg. Be om at Jesus skal forklare deg hva som er greia. for “Ingen kommer til Faderen uten ved meg” sier Han. så be til Jesus, så får du høre hva Gud vil med livet ditt 🙂
   – noen valg er viktigere enn andre her i livet 😉

  72. Dette er Gud som ønsker å nå frem til deg. Det er ikke mange som opplever en så direkte samtale med Gud. En slags visjon, som får deg til å lure på om du er blitt gal. Men gal er du hvertfall ikke. Gale er de som ikke tror. At det finnes et liv etter døden. Gud ønsker å ha med seg alle mennesker som tror på han til paradis. Dette er ikke eventyr, det er sant. Det finnes et himmelrike hvor de som har tatt imot Gud og Jesus som sin frelser i sjelen skal komme. Hvis du dør i en ulykke, og har tatt i mor Gud kommer du til himmelen. Derfor er det så viktig å tro! I vår verdensdel er det vanskelig å tro på oppriktig vis, fordi vi er omgitt av så mye rikdom, tomprat, unødvendigheter, osv. Men i de fattigste land her i verden skjer det store mirakler hver dag! Disse menneskene er fattige, de har lite å ta seg til, praten omhandler viktigere ting og kjærligheten til hverandre er ofte så mye høyere at vi ikke en gang aner. Derfor blir så mange frelst i fattige land. De har så lite men samtidig så mye. De har Gud i hjertet sitt!
   Hvis du en dag velger å åpne sjelen din for Gud og slippe han inn (dette kan du lese om i bibelen eller gå på et kristent møte i en bymisjon. Å gå i kirken er ikke det samme da de praktiserer en annen type kristendom.. Gå i menighet. For eksemper: Oslo Kristene Senter på Kjeller, bare dra dit på et møtet på en søndag, ikke gruble eller overtenkt noe som helst, bare utfør. Og du vil føle en stor sier i hjertet ditt. Gjerne få med deg noen du er glad i. Vær åpen for ALT. På ditt første møtet i “voksen alder” vil tårer være en selvfølge. Du vil føle deg øm, sårbar, men samtidig full av kjærlighet. Mennesker du ikke engang kjenner vil ønske å be for deg, for de vil deg kun gode ting!
   Det er ikke lenge til Jesus kommer å henter oss kristne til himmelen. Det er så mange tegn på det i bibelen. Som er skrevet for mange 1000 år siden. Hvordan kunne de vite langt tilbake på den tid at “landet i nord” (Russland) skulle være til så stor trussel for resten av verden? At Russland vil skape 3. Verdenskrig? For 3. Verdenskrig vil komme enten du tror det eller ikke. Og mye av krigen vil omhandle Israel. Guds utvalgte folk. Der er det allerede krig. Gaza. Og det ender ikke der. Det vil skje mer og mer verdenskatastrofer på jorda. Orkaner, tsunamier, tornadoer, vulkanutbrudd, mm. Penger og makt vil ta overhånd. Det er det den mørke (djevelen) som står bak. Det vil komme en person i verdensbilde som vil lokke deg med goder, rikdom og makt. Han skal være forkledd i godhetens drakt, og alle vil hylle han. Som en slags verdens-president vil denne personen få all oppmerksomhet fra verden. Men det er djevelen forkledd som Jesus. Djevelen vil lure deg til å ta noe som blir kaldt for “dyrets merke” i bibelen. Dette er slutten. Om du er kristen skal du aldri en gang vurdere å ta det. Men de pengesyke, maktsyke jævlene vil falle i synd. Og de havner i et forferdelig sted. Et mørkt sted. Mørket er ingen fremtid. Det lurer oss hver eneste dag. Hver gang du baksnakker noen, ser på nyheter (som lyver. Media lyver), hater på noen, sløser tid på mobilen, osv osv osv. Dette er bare noen få ting av 100000000 ting djevelen lurer oss inn i hver dag for å velge han ovenfor Gud.
   Jeg ønsker også at ikke bare du Sophie, men de andre som leser dette og noen gang har følt en tomhet i sjelen, som du alltid har tror var fordi du igret etter en ny materialistisk lykke, eller en ny kjæreste eller kanskje fordi du mistet faren din da du var liten, eller kanskje du er deprimert og savner å føle deg glad . Alle disse tingene gjør at du føler deg tom om du mangler det. Men Gud kan fylle den plassen om du bare slipper han inn i sjelen. Anerkjenner du det vil du bli frelst.
   Snakk med de du er glad i om Gud. Få med deg flest mulig inn i troen.
   For du ønsker vel å ha med deg de du er glad i til himmelen når Jesus kommer å henter oss? Eller om du plutselig dør. Hvor vil du havne? I himmelen eller helvette og send fortapelse?
   Tenk ikke så mye, men føl på sannheten og kjærligheten. Og du skal se hva du har lengtet etter i alle stunder du har vært lei deg.
   Amen.

  73. Wæ, her ble det mye jesusjatt. Hun snakker om universet og at vi alle er en del av det, ikke om jesus, jesus. Synes drømmen var en fin påminnelse om at vi ER en del av universet, en del av en livssirkel og at dette er noe vi ofte glemmer, spesiellt nå som alle tenker veldig mye meg meg meg og har opphøyd seg selv til å være så forbanna spesiell. Det er lite ydmykt.

  74. Jeg vet ikke om du leser alle kommentarene dine engang, men skitt au. Jeg tror ikke på noen “gud”, heller en universell skaperkraft som alt stammer fra. Jeg har opplevd noe lignende som det du gjorde, og jeg tok det veldig alvorlig og gikk hundre prosent inn for å utvikle meg og bli et mer harmonisk menneske. Det er sant som du fikk vite i denne drømmen, at vi er Alt og ingenting samtidig, sjelene våre er kun forskjellige aspekter av den samme, universelle sjelen. Kroppene våre er kun en fysisk manifestering, eller et “verktøy” så Sjelen lettere kan utføre de oppgaver den er gitt. Jeg tror den største ondskapen og demonen i vår tids verden er en “bieffekt” av å leve i en menneskekropp, nemlig egoet. Selv om du er et menneske med gode intensjoner for verden rundt deg, så tror jeg du har et stykke igjen å gå når det gjelder å rive seg løs fra materialisme for å kunne utføre din oppgave uten at egoet stikker kjepper i hjulene dine. Ønsker deg masse lykke til på veien videre.

  75. Wow, for en utrolig spennende drøm, Sophie. Dette syns jeg ikke du skal gi slipp på, og jeg og sikkert mange andre har veldig lyst til å høre mer.

  76. Hei.
   Jeg kan tyde drømmen din utifra et kristen livsyn og med bakgrunn fra det profetiske. Men jeg gjør det ikke her i kommentarfeltet, men du må gjerne sende meg en mail.

  77. ikke stol på det de skriver til deg, sophie!!!! er vi omgitt av rikdom, tomprat og unødvendigheter?? nei, vi er omgitt av vitenskap og takk gud (no pun intended) for det. VITENSKAPEN LENGE LEVE

  78. Det er ikke alle som forstår det med det var nok Gud som prøvde å nå deg. Ta vare på den drømmen

  79. La meg sitere 05.12 18.30, godt med en kommentar som er litt down:
   Drømmer er bearbeiding av det du gjør når du er våken. Den drømmen kan tyde på at du er blitt svært så høy på deg selv, mer enn noensinne. Prøv å se deg selv utenfra: Du er ei lita jente som skriver rosablogg og har kommet på TV fordi du har gjort helt ekstreme ting med utseendet ditt og ingen ting annet.

  80. Wow spennende!! Jeg vet det kan føles rart når folk sier at de er veldig sikker på at det var Gud som prøvde å få kontakt med deg, men det er egentlig veldig kult! Det er ikke alle kristne en gang som hører direkte fra Gud igjennom drømmer. Gud pleier som regel å snakke igjennom bibelen, minne på bibelvers når det trengs, komme med tanker som du vet ikke kommer fra deg selv, snakke gjennom andre kristne, take gjennom kristen musikk, kjenne hans nærvær, viser bilder, osv. Så du er herlig dom får oppleve noe slik. Kanskje dette er den eneste måten Gud kan nå igjennom til deg med? Han vet nok at det er vanskelig for deg å tro på han, så han måtte vise deg at HAN FAKTISK finnes på en annen måte enn til vanlig.

  81. Så fin du er!! Du stråler virkelig for tiden! ❤ Jeg er ingen drømmetyder, men det kan jo være Gud som faktisk taler til deg. Tenk på det.

  82. Ja, spekulerer ofte i om drømmene våre egentlig kommer av at noen prøver å fortelle oss noe! Veldig spennende da 🙂
   Så lurer jeg på noe: Kan du lage et innlegg om hvordan du sminker øyenbrynene dine? De var kjempefine! 🙂

  83. høres ut som underbevisstheten din forteller deg at du må følge drømmen din. Enten det gjelder personlige utfordringer, jobb eller utdanning. Du har jo hatt en forandring på bloggen der du forteller mer personlig innlegg enn før og da har du kanskje åpnet deg opp for noe mer og vokst mer i din rolle:) du har jo vist en annen side ved seg og en ser at du trives og har det bra med det du driver med akkurat nå. Du har jo dansen som du har snakket mye om i det siste bla. Men kan jo også være andre ting som du ikke har delt på bloggen 🙂 stå på og jobb for det du vil oppnå og “glem” resten, da går det nok mer og mer av seg selv og så vil du til slutt ende opp der du er ment å være uansett! 🙂

  84. Det er nok bare underbevisstheten din som forteller deg noe du allerede vet innerst inne- At du har blitt alt for selvsentrert med alt denne “statusen” du har oppnådd, og glemmer deg selv og dine ønsker i hele prosessen, kun for å holde deg på toppen.
   Det virker heldigvis som at du og din far har begynt å få en god start ut av dette, som ikke kan være annet enn positivt for deg 🙂

  85. Du som bruker så mye penger å fikse kroppen din, hvorfor gjør du ikke noe med tennene dine? Det er bare framtennene dine som synes når du smiler og får deg til å ligne på en bever. Eller er det pga leppene dine?

  86. drømmer fascinerer meg noe veldig, elsker å høre om hva andre har drømt hahah! Jeg bruker å søke opp drømmesymboler osv. og veldig ofte gir det mening også, og man lærer mye om seg selv. Utrolig interessant! Fikk frysninger av drømmen din. Den betyr nok NOE, men bare du kjenner deg selv godt nok til å se sammenhengene..
   Også må jeg bare si at her var du SMASHING! Du kledde den fargen på leppene kjempegodt!!:)

  87. Faktisk akkuratt tenkt det samme om deg som du fikk vite i drømmen. Min besteveninne er nesten helt lik som deg. I intelligens, syn på useende og livet og på andre mennesker, og kjærlighet. Føler hun innerst vet det er noe mer, men velger å snu hode til, fordi det er lettere enn å gå en egen vei. Føler du gjør det samme.
   Har faktisk hatt en drøm at jeg var i alt og ingenting samtidig, jeg var ikke og jeg var. En tilstand som ikke kan beskrives eller sammenliknes med noe i denne verden, det første jeg tenkte var at dette måtte være det busddhistene kaller nirvana.
   Har ikke funnet en vei, men føler at så lenge jeg fortsatt leter etter riktig vei, istedenfor å ta den enkleste(og om jeg gjør det, så snur jeg og går tilbake) så må jeg ende på den riktige veien. Og målet er jo da denne tilstanden jeg opplevde for noen måneder siden. Selvom du er lykkelig nå, så tror jeg du kan vere på feil vei. Man må gjennom mye galskap for å komme til ultimat ro.

  88. Hei
   Hvilket merke er leppestiften, og hva heter den?
   Den var kjempe fin til deg, utrolig fin farge 🙂

  89. Jeg ble så vanvittig glad av å lese dette!
   Jeg begynte å tro i mars 2014, og fikk enormt mange drømmer etterpå.
   Fikk feks. drømmer hvor Gud fortalte meg at jeg ser på meg selv feil, og at jeg skal begynne å se på meg selv slik som Han ser meg, og det har jeg virkelig gjort! Den dagen jeg tok valget om å følge Jesus, ble jeg satt fri fra bulimi og depresjon jeg hadde hatt i fem år. Han satt meg fri.
   Han viste meg også mennesker jeg skulle be for.
   En av drømmene jeg fikk av Gud, var om deg Sophie Elise. Du satt alene i et rom på dine knær med hendene foldet og ba. Da våknet jeg og skjønte at Gud ville jeg skulle be for deg.
   Jeg har bedt så mange ganger om at du skal få et møte med Han. At Han skal møte deg i drømmer, eller la deg vite at Han kaller på deg.
   Vil bare si deg at Han elsker deg høyere enn noe menneske kan elske noen.
   Hvis du har spørsmål, kjenner jeg flere kristne som driver med drømmetydning. Gud bruker ofte drømmer for å snakke til mennesker. Kontakt meg om du har lyst til å vite mer.
   Klem fra Anne Kari
   <3

  90. kanskje det er en tegn til deg at du er på feilspor, GUD finnes og han veilder til lyset hvem han vil , jeg syns du skal be til gud og be han vise deg den rette vei som han er fornøyd med og når du spør så må du virklig mene det. og bare kall på GUD fordi det finnes kun en gud som verken har barn eller foreldere.

  91. Les om Daniel og drømme tydning i Bibelen! Noe av det kuleste du kan lese! Bibelen er proppfull med drømmer og drømme tydning. Gud elsker å snakke til oss i søvne for da er vi ikke så opptatt med å blåse vekk hva han prøver å si. Drømmen: den trenger vel egentlig ikke tydning engang, du kan ta den helt bokstavelig. Til sist: Du er skapt og elsket av Gud, vakring! Nova

  92. Du burde prøve dreammoods.com. Jeg bruker den siden en del til å slå opp eventuelle ord og sånt :). Var en norsk side om det også en gang, droemmetydning.com, men den kommer jeg ikke inn på lenger. Jeg er en person som drømmer lite og om jeg drømmer er det gjerne bare tull, men en sjelden gang innimellom har jeg drømmer som jeg husker i flere timer etter at jeg våkna og disse prøver jeg å se på :P. Er ikke sånn fantastisk god på det, men enkelte ord som “veileder”, “gud” osv. kan du få mye ut av om du slår dem opp på sånne drømmetydnings-sider :). Eventuelt kan denne nettsiden også være til hjelp http://www.viasomnii.net/om-dr-mmer/dr-mmeleksikon/dr-mmesymboler. 🙂

  93. De du fikk høres i drømmen din kan vare ganske viktig og høres logisk ut. Drømmen prøve er ofte fortelle deg noe fra underbevisstheten din eller “ditt høyere selv “” de mest menneskene på jorda er helt rett de finnes demoner som kan besette folk og Luciferians

  94. For en drøm, den høres veldig… Sann ut, på en måte. Jeg er kristen så det er ikke sikkert du tror på dette, men Gud har mange ganger vist seg i drømmer. Kanskje det virkelig var han?

  95. jeg anbefaler deg å ta kontakt med en sjelesørger! han/hun kan eventuelt hjelpe deg med å finne ut hva drømmen betyr 🙂 Det finnes flere sjelesørgere her i Oslo 🙂
   har hørt tilfeller der noen har hatt slike drømmer, der de enten har betydd noe eller ikke. Men det kan være en god ting å prøve å finne ut av det. 🙂 Bare tenk deg at faktisk Gud ønsker å kontakte deg, og kun deg gjennom den drømmen! Det er vertfall verd et forsøk 🙂 Hva har du å tape? Vet at det kanskje kan høres skummelt ut, men Gud er en kjærlig og elskende Gud, kanskje han vil noe med livet ditt?
   Det er vertfall en oppmuntring til deg 🙂

  96. Jeg vet at du ikke er kristen, men hva har du egentlig å tape? Kjøp deg en bibel, eller gå i en menighet, funker det, møter du Gud, er det topp, da vil livet ditt forandres, men gjør du ikke det, kan du gå tilbake til ditt vanlige liv. Jeg tror, som mange andre her tror, at Gud prøver å fortelle deg noe! Han ELSKER deg Sophie! Uansett hva du har gjort i fortiden! Og viste du at det å være kristen ikke er så kjedelig som folk skal ha det til?! Alt du må gjøre for å bli en kristen, er å tro at Jesus er Guds sønn! Det er alt! Du trenger ikke gå i noe spessiell sermoni, eller gå i kirken/menigher hver søndag, alt du trenger å gjøre er å tro på Gud! Jeg vet at det høres enkelt ut, men prøv det, snakk til ham! Han elsker deg så høyt! Og i denne drømmen prøver han å fortelle deg at han vil ha deg! Han vi ha deg, og han savner deg, som en kjærlig far savner sin datter når hun er borte, savner han deg! Og han har lyst å dele livet sammen med deg! Gud ELSKER deg Sophie!!

  97. Wow! Det du beskriver du drømte, om at du var over alt og “i ett” med universet, er faktisk beskrevet før av en nevrokirurg som heter Eben Alexander. Fikk litt frysninger da jeg leste hva du skrev, for det minnet sånn om det som han forklarte i boken sin. Enten var den drømmen din en helt sprø og random greie, eller så tror jeg virkelig at den kan ha vært et tegn! Skjekk ham ut, så skjønner du hva jeg mener!:)

  98. Jeg har ikke lest bloggen din noe særlig men har vært inne å tittet noen få ganger. Jeg begynnte å tro på Gud for seks år siden. Jeg skal be for deg, jeg tror det skjer forandringer i livet ditt!

  99. Sykt fine øyenbryn du har fått! Og når det gjelder den drømmen, kanskje du bare skal følge rådet?

  100. Jeg tror ikke det er Gud, men det er noen som vil ha kontakt med deg! Les om Pleidanede og hvordan livet er der, det kan være du er en av dem 🙂
   “Menneskene” fra pleiande har kommet til jorden for å hjelpe.
   Du er nok en starseed.

  101. Hei Sophie! Jeg er personlig kristen og har et forhold til Gud/Jesus. Gud har mange måter han kommuniserer med mennesker på, og drøm er inten unntak, ja jeg tror Gud snakker til deg igjennom drømmen. Kanskje dette er den beste måten å få kontakt med deg på? Alt det med Gud, og at man skal leve for alltid i himmelen (hvis man følger Jesus) virker merkelig for meg å, men dette er fordi dette er bare vår tankegang. Vi tenker overhodet ikke på samme måte som Gud, han vet alt, og det synes jeg er utrolig betryggende. Det med Gud og sånt kan ofte virke litt skremmende for folk som ikke tror, men når man virkelig har tatt imot Jesus, så får man en glede man aldri har kjent før. Det er rett og slett herlig! Jeg har fått så mange bønnesvar, og dette er grunnen til min sterke tro. For meg så er det ikke noe alternativ, Gud finnes uansett, og jeg føler meg utrolig trygg på grunn av det fordi han bevarer meg, selvfølgelig bevarer han og elsker alle andre like mye, men søker du ikke Jesus, så kan du heller ikke forvente at Jesus skal beskytte deg fra alle farer rundt oss. Jesus er dessuten en gentlemen, han trenger seg ikke på, han kommer inn i hjerte ditt hvis du vil ha han der 😉 Jeg foreslår at du prøver å be til Gud, spørre han om det virkelig er han, og så be han vise seg for deg (altså ikke at du ser han, men at han gir deg et tegn/svar på om han finnes), du vil få svar fra Gud, han ønsker ikke annet enn at du skal søke han. Han forventer ikke at du skal gi opp venner, og gå i kirken 24/7, men at du søker han. Fordi når du søker han og når man blir frelst, så får du et annet syn på ting, du tenker over ting som du kanskje ikke har lyst til å gjøre lenger. Bare fordi man blir kristen betyr ikke det at livet blir kjedelig. Jeg er kristen og jeg føler en trygghet hver dag. Jeg har en bror som var sterkt amfetamin avhengig (altså rusmisbruker), og han ble frelst i fengselet (hele cella hans lyste opp, og han begynte å be), han hadde ikke blitt rusfri uten Jesus. Jesus er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Gud utenom gjennom han <3 ønsker deg all lykke til og håper du prøver å be (hva er galt i å prøve?, du får iallefall et svar på om han lever eller ikke, selvom Gud har forskjellige måter han kontakter mennesker, og det kan ta litt tid før man får bønnesvar om man ikke tror nok) All lykke til, og skal be for deg <3

  102. Flott innlegg dette også, jeg skrev på den andre drømmeposten din også. Dette er ikke en drøm, det er direkte kanalisering fra kilden og sannheten!
   GUD kan ikke sammenlignes med noe gud i noen av de kjente religionene. Bibelen og koranen osv er utvasket historie, søk på Astrotheology. Så ser du hvordan historier har utviklet seg gjennom åra. Det er som en slags hviskelek, jo flere ledd(jo lenger tid) jo mere forandra blir setningen man starter med. Dagens religionsystem er satt opp for å kue oss, med frykt osv. Men den ordentlige Guden/Kilden er kun ren kjærlighet og vi er alle fragmenter av han/den energien som har blitt plassert her for ulike oppgaver hovedsaklig for å gjøre jorda til Edens hage/utopia, men det er riktig at det også finnes en mørk kraft og denne manipulerer mennesker til å hate, krige, osv. Du er virkelig på rett vekstvei jente!!!! Kjempe stolt av deg lille starseed indigo child 🙂

  103. Okay, skal være helt ærlig enkelte ganger betyr dem ingenting enkelte ganger betyr dem noe mer eller mindre.
   Jeg har sett på http://dreamsnest.com/ enkelte ganger. Her har de alt fra assosiasjoner, psykologiske, generelle, spirituelle og tradisjonelle (religioner) tolkninger.
   Ganske greit å sammenligne osv.
   Du får se selv, skal ikke tolke for deg da alle oppfatter ting forskjellig og da jeg ikke drømte din drøm, men nettopp du gjorde og kan lettere relatere det til deg og ditt liv.
   Men vil tro det har noe med meningen med livet og at du kanskje (selvom du muligens er uviten om det) mangler noe i ditt liv og leter etter det i andre steder.
   Vet ikke om du er noe religiøs type person, men om du har tro på større, mektigere kraft over oss, kunne du kanskje prøvd å lese på litt forskjellige religioner. Et lite tips: ikke vær subjektiv og bestemt på forhånd, da det vil påvirke din dømmekraft og inntrykk noe enormt! Ha et åpent sinn om det noen gang skulle vært noe 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg