lykke

I dag har jeg og de herlige guttene i Unique Crew vært for å spille inn noen sekvenser til mitt dansecrew – hver uke før vi går ut på dansegulvet skal de jo kjøre igang et lite klipp av oss, og det var dette vi spilte inn idag. Veldig gøy, og jeg tror resultatet blir superkult! Guttene er så kreative og hadde masse ideer, samtidig som de hører på mine innspill og behandler meg som et verdig medlem. De er ikke strenge med meg så langt iallfall, hehe. Kjenner lykkenivået mitt skyter i taket hver gang vi møtes, de får meg til å føle meg. . ja, jeg vet ikke. Viktig? Godkjent? De er best! Kan skryte uhemmet av dem i en evighet, for at noen som er så unge er så utrolig dyktige er virkelig en oppnåelse i seg selv. 

Haha, kan tenke meg det kommer til å bli noen lekre skjermbilder av meg etterhvert når jeg er inne i dansefokus og lager dobbelthake mens jeg blinker og er i helt min egen verden. Jeg får vanligvis panikk om jeg ikke føler meg helt 100% mens folk filmer og tar bilder – men nå? Ja, jeg føler meg faktisk ganske 100% uansett, fordi jeg trives så godt. Men dans er en måte for meg å koble av, og virkelig ikke tenke på noe annet enn å ha det gøy. Jeg er overassket over hvor mye “mitt dansecrew” allerede betyr for meg, jeg tror aldri jeg har vært så fokusret på noe i hele mitt liv og jeg har så lyst til å gjøre guttene stolte. Etter at jeg kom hjem idag har jeg sett på videoer på youtube og øvd på små bevegelser de ba meg tenke på. . De neste månedene kommer dette til å være mitt fulle fokus. Så til alle vennene mine – dere kommer nok til å se meg ganske lite framover, MEN dere er så klart invitert for å se meg danse live! Kanskje noen blogglesere også vil det? Såfall kan jeg sikkert fikse det etterhvert, det hadde vært så gøy!

Det er så masse følelser, men alle er positive. Jeg elsker å se på de andre crewene danse, jeg elsker å være med de andre deltagerne og crewet mitt, jeg elsker menneskene som jobber bak serien og jeg elsker DERE som har løftet meg opp igjennom alle disse år og gjort meg selvsikker nok til å tørre dette. Nå begynner jeg nesten å grine her men det betyr så mye at dere ikke aner. Jeg er så takknemlig og aner ikke hvordan jeg skal vise det. . . Jeg får prøve mitt beste, for nå har jeg virkelig sjangsen til å vise hvor mye denne muligheten betyr for meg . . ♥

KLEM!!!! Skulle virkelig ønske jeg kunne klemme dere nå, alle som en. 

38 kommentarer

Siste innlegg