nok er nok

Brukt tiden på å – for en gangs skyld – forsvare meg selv i en internettdiskusjon. Hver eneste kveld får jeg høre “åh, noen har nevnt deg her og skrevet dritt” men jeg prøver å rett og slett bare blokke det ute. Skyve det bort. Men en gang i blandt må man få forsvare seg når mennesker står rundt og mobber. Voksne mennesker. Det er veldig leit, men jeg håper at vår generasjon er bedre på nettvett, og at vi kan lære opp våre barn, så kommer vi kanskje inn i en god sirkel. 


Før jeg tar kvelden ville jeg vise dere min nye bukse fra weightless – dere finner den her. Toppen jeg har på meg er også fra samme nettside, og den finnes her. Som sagt før så bruker jeg kun disse buksene, men den jeg har i militær er enda favoritten. Det er riktignok fordi jeg har brukt den mest, og den sitter finest på kroppen min. Men, om jeg bare begynner å bruke noen av de andre like mye, så får jeg nok flere favoritter. De er så behagelige, i god kvalitet og ikke minst, de gir en veldig fin fasong på rumpa. Mirakelbuksene? For jeg kan love at rumpa mi ikke ser slik ut i andre bukser, haha. Et lite løft! Buksene fra weightless er forresten et veldig godt julegavetips for enten mamma, venninner eller søster. Mamma ønsker meg iallfall et par slike hos meg, hun eier også et par og er like fornøyd som meg 🙂 

Jeg vil gjerne prøve å få igang en konkurranse for dere, hvor en leser kan vinne en slik bukse. Hadde det vært av interesse? Isåfall skrik ut et ja, så tar jeg det videre til weightless ♥

109 kommentarer
  1. Du må da forstå at når en journalist spørr dæ om kor det bor penest folk,så e det jo nokka muffins på gang. Æ syns det blir helt feil av dæ uansett og svare at de fineste bor i Oslo, men at alle e vakker. Æ har sett opp til dæ sia du starta å blogge, og du har alltid vært så ærlig om livet ditt, depresjon osv. Men etter du møtte han der svensken har ho Sofie forsvunnet. Kor e den gamle, gode du?

  2. Vi lever i ett samfunn der enkelte mennesker tror det er kult og innafor å hakke ned på unge jenter og gutter. Jeg så en status du kommenterte på facebook, å jeg fikk rett å slett vondt i mage og sjel når jeg så alle de stygge ekle kommentarene som suste inn. Men de som støttet deg er de menneskene du skal fokusere på. Jeg vet hvor vanskelig det er, tro meg, å du har virkelig klart deg fint i alle disse år du har vært en offentlig person. Alle kan bli såret og fornærmet, det har du full rett til. Men jeg håper virkelig en dag at du klarer å se forbi alle slemme, frekke menneskene der ute. Jeg ønsker ingen mennesker vondt, men jeg håper virkelig at disse voksne personene(og unge) som snakker stygt om og mobber deg(og mange andre mennesker i denne verden) innser hvor forferdelig det er. Du og alle andre i verden fortjener alt det beste. Det er en menneskerett å være lykkelig med seg selv og andre. Jeg håper du får en fin natt, å ikke tenker for mye på dette. Kos deg med Robin. Han kan gi deg den kjærligheten og støtten du trenger. God natt.

  3. Når det gjelder den facebook-greia: Noen ganger har jeg bare lyst til å gi deg en klem og si unnskyld på vegne av alle som slenger dritt. De kan umulig ha det bra med seg selv.
   Uheldigvis ser det ikke ut til at vår generasjon blir noe bedre. Men husk at du har mange hundre venner rundt omkring i Norge som heier på deg, håper det gjør at du føler deg litt bedre.
   Når det gjelder de buksene har jeg syyyykt lyst på de, men venninna mi bestilte og fikk feil modell pluss at de er dyre og jeg vet ikke hvilken størrelse jeg er (syns det er vanskelig å kjøpe bukser uten å prøve) så vet ikke om jeg orker å styre med det xD

  4. Du anonyme, alle sammen endrer seg, iallefall i ungsomtiden. Men nå synes jeg heller ikke at Sophie har endret seg til det ugjenkjennelige, og føler egentlig at hun har de samme verdiene som hun hadde Før hun møtte Robin. Eller så er det mulig at hun blir bedre og bedre for hver dag, for det går i allle fall ikke feil vei med henne.
   Det er litt gøy at du har sett opp til henne i ca. 4 år, og ennå ikke kan stave navnet hennes.
   Er så lei av alle som dømmer deg totalt uten andre kunskaper enn at du covret FHM, har tatt silikon, og er optatt av skjønhet. Jeg forsvarer deg hver gang noen i vennegjengen nevner at du er dum eller liknende. Ikke fordi jeg føler at jeg må ovenfor deg, for du finner jo aldri ut av det, men fordi de ikke kjenner deg, og nesten aldri har lest bloggen din. Tviler på at noen av de faste leserene dine hadde kunnet gå så langt som å kalle deg dum. Idioter når ikke så langt. Dessuten er jeg selv en mange ser på som dum, men når det først blir en liten debatt klarer ikke motparten å komme med noe comeback. Blondt hår, blå øyne, sminke, og klær som ennå selges i butikkene får oss vel til å se ut som jenter som har noe annet å bruke tiden sin på enn å være smarte.
   Trangsyne, urettferdige mennesker irriterer meg nok mer enn noe annet. Mer enn folk som presser seg inn på bussen før de som skal av får gått av.
   Du virker så jævlig herlig, Sophie. Stå på!

  5. jeg er enig med deg sophie, jeg har akkurat lagt ut et innlegg på min blogg om mobbing, og har da sendt ut en utfordring om at alle som har/blir mobbet legger ut sin historie, for og vise at det er ingen som står alene. kom gjerne innom og ta en titt hvis du har tid for jeg føler dette er et ganske viktig tema og det jeg vil er at folk skal se og tenke at jeg er faktisk ikke alene, det er flere enn meg der ute.
   og JAA til weigtless bukser altså !! 🙂

  6. Jaaaaa, jeg elsker de hadde vært supert med en konkkuranse !! <3
   Jeg har lest bloggen din en god stund nå Shopie og du er verken dum eller stygg, du er en skjønn person som bare er deg selv. Fortsett med det ! Å det folk driver å skriver er rett å slett usmakelig jeg sier som deg jeg er glad det ikke er mine foreldre som er slik.
   Klem Amalie

  7. hvis du faktisk har lyst til å slutte å få dritt, eller kritikk, er det bare en person du kan se på, OG DET ER DEG SELV. Du vet godt at du elsker å provosere, noe du har gjort helt sykt mye, så da er det jo kanskje ikke så rart at mange lar seg bli provosert og? Greit enkelte ting folk skriver på nett kan være jævlige, og ikke noe som er hyggelig, men de gjør det fordi de er provoserte. Som du selv har skrevet, så har du selv valgt å ta denne rollen (du elsker jo tross alt oppmerksomhet, og det virker for deg som at all pr er god pr), men det er faktisk INGEN som tvinger deg.
   Kan selv si hvorfor jeg ikke liker deg, og blir provosert:
   -Du sa i en videoblogg for et par år siden at du IKKE liker dyr. Nå kjemper du for dyrenes rettigheter. ?????
   -Du har også for lenge siden sagt at du veier 43 kg. For kanskje 1-2-3 mnd siden(?) skrev du at når du ser på gamle bilder av deg selv så du hvor mye tynnere du har blitt. Og litt etter dette kommer innlegget om: “FLAKS AT JEG VEIER 43”. Okei, det ga jo mening, at du veide 43 men tok av deg så mye også veier du 43.
   -Du har skrevet du skulle å gi blod. INGEN under 50 kg kan gi blod.
   Dette er bare noen få av mange ting jeg, og sikkert flere blir provosert over. Som sagt: INGEN tvinger deg til å skrive slike ting:):):):):)

  8. Forresten:
   “men jeg håper at vår generasjon er bedre på nettvett”
   Du er jo det beste eksemplet på nettvett:) Til og med meg bilde av rumpa di nedenfor:)

  9. JA!
   Forresten så er du kjempesterk og jeg ser virkelig opp til deg! Fortsett sånn som du gjør. OG grunnen til at folk hater mot deg er nok fordi du er flink nok til å vise at du ikke lar deg knekke uansett hvor teite mennesker er. Du er et ordentlig forbilde, som viser at mobbing ikke er greit, og sånn skal det være. Når du som går gjennom det drittet her hver dag klarer å fortsette å ha det bra, så er du et forbilde for alle som blir mobba. for du viser så godt at man kan ha det bra, selvom det finnes isioter der ute i verden som vil deg vondt… STOLT over deg! Det er det eneste jeg ville si egentlig 🙂

  10. Du tror at “vår” generasjon er bedre på nettvett?????Les gjennom kommentarfeltene dine og evt ta en titt på en av utallige artikler om mobbing blant unge som har stått på nett de siste månedene??

  11. Alle har ett ansvar for at de skriver på nett 😀
   Har opplevd at voksne folk er verre enn unge folk.
   De er mye hardere. SKulle ønske vi var snille mot hverandre. Men når noen ikke klarer å la være å komme med stygge kommentarer da blir jeg lei meg. Folk er veldig sjalue på hva andre får til 😀 God helg Sophie 😀

  12. Du kan snakke om hvor slemme voksne eller for den saks skyld ungdommer som mobber er. Men herlighet, du er ikke noe bedre selv. De utsagnene du kommer med i media til tider er minst like slemt eller unødvendig. Du har blitt så dobbeltmoralsk og overfladisk.

  13. Ja! Det hadde vært så fint, for det første er alt en jente kan ønske seg at buksen sitter ordentlig, for det andre så har jeg muligheten til å få like bukser som deg! Så ja, jeg er veldig intressert <3

  14. Mistet respek for deg en gang for alle. Du sier ting så forfatter du deg etter på. Du er blåst i hodet. Best kledde bor i Oslo ?? Du kommer fra Harstad og er Nordnorsk. Husk det!

  15. Som voksen blogger selv kan jeg si at dessverre så forekommer det mobbing blant voksne bloggere 🙁 Jeg synes det er kjempeflaut, for voksne bloggere burde være forbilde for dere unge, men de er slett ikke det når de mobber. Jeg skjemmes over voksne som mobber!
   Jeg synes du er ei kjempeflott jente som er åpen på bloggen din, og du er et forbilde for de unge, fordi du viser hvordan livet virkelig er! Du fortjener respekt.
   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂
   Toril

  16. Jeg håper du ser forskjell på mobbing, og en personlig mening… 🙂
   Ja, det er ikke greit å mobbe! Det er ikke greit å være frekk/stygg. Men det er helt ok å si sin mening. Om man kan si det slik?
   En ting er vertfall sikkert. Det er myke fokus rundt deg. Applaus for det! Er vel det en hver blogger ønsker, vil jeg anta? Og uansett hvem det er, så vil aldri alle være 100% positive til et menneske, uansett hvem. Folk vil alltid rakke ned på og være negative til. Slik er dagens samfunn, og hva du velger å gjøre ut fra det er ditt valg.
   Men ikke forvent at folk skal være positive til alt du sier. F.eks, verdens beste eksempel nå, må være “de fineste bor i oslo”. Hvis du trodde at det ville få en positiv reaksjon må jeg jo nesten si at du er naiv og litt dum. Dette er ikke den eneste tingen du har sakt / skrevet om som folk kan og kommer til å reagere på. Og videre frem i tid vil folk fortsette å reagere positivt og negativt til det du velger å skrive om. 🙂
   Du må selv velge hva du ønsker å bry deg med. Ingen kan ta slike valg for deg.

  17. jeg håper verden en dag blir bedre enn at folk som deg må legge ut “pornobilder” på nettet der 12 åringer sitter og ser på. Fokuser heller på noe annet, dere er mye bedre enn dette her.

  18. du er perfekt som du er!
   de som mobber og baksnakker osv har det sikkert ikke så godt selv og da vil de at de skal gå ut over andre,men jeg skjønner ikke at de gidder å slenge dritt det er bare så latterlig,æ veit hvordan den følelsen er.
   Men ikke hør på hva andre har og si om deg (dritt og sånt)
   for du er fin som du er.♥

  19. Hei! Leste igjennom noen kommentarer på innlegget fra Nettavisen, og må bare si at jeg er sjokkert! Ikke over at du sa at de peneste menneskene bor i Oslo, men av godt voksne folk som mobber. De samme personene deler på profilen sin at de er så mye imot mobbing, men å rakke ned på utseende ditt det skal de.. Er det rart folk synes det er ok å mobbe når foreldrene gjør det? Skjønner virkelig ikke hvorfor så mange føler det er fritt frem å snakke stygt om deg. Blir lei meg på dine vegne, fordi dette fortjener ikke du eller noen andre for den saks skyld. Håper at du ser hvor teite de er og hever deg over det!

  20. Syntes virkelig det er trist at du får så utrolig mye stygt slengt mot deg, og til og med fra vokse mennesker. Du må jo bare vite å tenke at de bare er sjalu og at det er en grunn til at de legger merke til akkurat DEG, men det er ikke alltid like lett å heve seg over slikt… Du er iallfall utrolig tøff, det må du vite!
   Håper du får en fin helg!

  21. Er veldig synd at voksne mennesker er verst når det kommer til mobbing av barn/ungdommer. Er en familie her i Ålesund der moren får døtrene sine til å legge ut falske rykter og prøver da å anmelde folk. Hun har gjort det allerede mot 4 stk som er jeg er slekt med. To av dem er søskenbarnet mitt og den tredje er faktisk lillebroren min. Den fjerde er ei jente om er tremeningen min og hun tørr ikke å dra på skolen og har ikke vært der på 2 – 3 måneder. Veldig trist. Sånne mennesker skulle ikke eksistert.

  22. Den kritikken du får vet du jo godt selv hvor kommer fra.. du har sagt flere ganger at du ønsker å provosere og at du liker å få reaksjoner. Jeg støtter på ingen måte mobbere og syns mange kommentarer du får er veldig ufine. Men i det siste har kritikken du har fått for det meste dreid seg om løgnen rundt blodgivning, at du kommer med arogante og stygge utsagn i media og at du generelt har endret deg drastisk etter du fikk ny type og til og med reklamerer for hasj, den kritikken forstår jeg godt!
   Som man rer ligger man

  23. Kjenner jeg blir irritert av folk over her som sier den “gode sophie” har forsvunnet. For det er egentlig ingen av oss som leder bloggen din som kjenner deg, sånn som de fleste tror. Vi kjenner det du vil vi skal kjenne, vi kjenner et image. Og i mine øyne har du ikke forandret deg i det hele tatt, bortsett fra at du tør å si mer ifra om hva som er greit og hva som ikke er greit, noe som kommer når man blir mer voksen når man klarer å drite litt i hva andre syns. Når man kjenner seg selv så godt, at man vet selv hvilket menneske man er, så hva andre sier har ikke lenger noe betydning. Det er klisjé å si folk er sjalu når de snakker drit, men det er faktisk sant. Og jeg mener at de som sier drit om deg, de er sjalu, og de mangler også normale hjerneceller, da de ikke fatter at de går på alt du vil de skal gå på. Det er slik du holder deg interessant, og de er jo dum som ikke fatter at du må holde imaget ditt oppe, og ha “haters” for å lykkes. Fordi folk elsker å hate. Du derimot, er sykt smart, som forstod dette allerede som 15-åring. Når jeg var 15 var jeg en dritunge, og kunne ikke tenke lenger enn til nesetippen min. Hadde aldri blogget fordi det er “flaut” og på en måte ikke godtatt, mens du så dette som en mulighet, noe du kunne komme langt med. Og se på deg nå. Du er langt ifra dum, du er laaangt ifra stygg. Og jeg kjenner jeg får så nok av alle som kommenterer dritt om hva du gjør med utseendet ditt. Jeg husker jeg selv fikk masse dritt fordi jeg sminket meg som ung, og tenkte “hva feiler? Om man kan gjøre seg litt finere, hvorfor ikke gjøre det?” Og det tenker jeg også idag. Ser ikke at vi som er glad i sminke, vi som liker å stelle oss, rotter oss sammen og snakker drit om de som ikke bruker sminke, og bare “hun er så sykt ekkel, hun sminker seg ikke en gang”. Alle på hele jord vet at man ser bedre ut med sminke, så at det faktisk finnes folk som ikke sminker seg er egentlig utrolig rart. Men det er jo bra for oss andre som sminker oss, for da har vi ikke så stor konkurranse om hvem som er fin. Da vil vi alltid være finest, for sminke ER fint. Det fremhever kontraster i fjeset, og det får oss til å skinne, og folk ser det. Og folk syns det ser bra ut. Det er tull å nekte på det.

  24. Jeg skjønner ikke hvorfor godt voksene mennesker leser bloggen din. Altså en i 30-40 årene burde hatt noe bedre å gjøre enn å lese bloggen til en 20 åring. Jeg er selv 20 år, og hadde syns det vært utrolig rart om mamma hadde lest bloggen din.

  25. Jaadaa få til en sånn konkurranse!! Og synes du er veldig god på å ikke ta all kritikk til deg,men må da finnes grenser her folkens for hva dere kan si 🙂

  26. Oslo, Oslo, Oslo… “Sosse” byen (Nohate)! Herregud Sophie, altså jeg elsker deg og syntes du er helt herlig osv. Men at du sier de fra Oslo er de best kledde er bare noe tull! Helt ærlig er det faktisk flere stygt kledd i Oslo enn F.eks. Porsgrunn eller hele Telemark.. Du uttrykker deg på en veldig feil måte såå mange ganger. Forresten så er det ikke kult å skryte av å være 19(?) år og veie 43kg. Det er normalt å veie 50kg når du er 14 år liksom.
   Hvor er den gamle Sophie? Savner den du var før..

  27. Hei 🙂 Er usikker på hvilken størrelse jeg skal ha, står mellom xs og s. Kroppsformen min er omtrent akkruat den samme som din, mulig jeg er et hakk bredere over rumpa. Men buksa vider vell seg ut etter form. Hvilken størrelse bruker du?

  28. et stooort ja!
   Noen ganger må man bare si ifra, selv om man er kjendis skal andre klare å respektere den man er uten å gi ut så mye hate. At det i tillegg var voksne ettersom jeg skjønte det er jo bare helt tragisk, gode forbilder my asss

  29. Knall lekre! Ja takk gjerne! har egentlig ikke råd til slike bukser, men lurer på om jeg må virkelig spandere meg, sette penger te side. Ønsker meg virkelig!
   Liker bloggen din, føler med hver dag:)
   Men, hvilken strl bruker du??

  30. Jaaa, det hadde vært kjempe stilig hatt een sånn dyr bukse, det ville jeg hatt for jeg ser opp til deg.du er så utrolig pen, vakker, osv. Den buksa satt jo bare så nyderlig på, den ser så komfortabel ut. Ps.drit stilig♥.du fortjener det beste♥også ser jeg på bliss på blogg tv, så gøy se på og interessant. Så har du såå utrolig fin blogg sophie eelise♥klem♥:]

  31. Er så ufattelig umodent av voksne mennesker å skrive stygt om andre… kan virkelig ikke få sagt det nok ganger!!
   Ah de er så fine! Hadde vært gøy :))

  32. Stå på Sophie 😉 Du er en klok og vakker jente. Du er tøff å sier ting rett ut som det er. Er ikke noe greit at andre “tøffer” seg bak tastaturet. Håper det går bra med deg, og jeg heier på deg, synes ikke du skal forandre deg!! Du er god som du er!

  33. JAA!! haha, de er alt for dyre for min studentøkonomi! Ville vært veldig snilt i alle fall, å gi oss en sjangse! 😀

  34. Stå på Sophie! Du er flink og jeg ser opp til deg. Stor inspirasjon er du, som klarer å holde leserene dine oppdatert hver dag med masse interessante inlegg. Jeg synes det er veldig spennende å følge deg, og du kommer alltid med noe nytt. Veldig fin header også:-)
   Klem

  35. Hei søta! nu skal æ for engangsskyld kommentere på bloggen din, kanskje du ser det! æ syns at det e så urettferdig. æ blir så sur!! kordan går det an å være så grusom mot andre menneska, æ klare faktisk ikkje å forstå det. du e jo bare ei jenta, med egne meininge. Æ vil bare si at æ e stolt, æ e faktisk stolt over dæ! tenk kor mye drit du faktisk får høre heile tida, og kor mye du tåle. herregud, æ veit ikkje kor æ hadde gjort av mæ om æ hadde fått samme dritten som du slengt i trynet så ofte. og detta e IKKJE greit. det e ikkje greit at folk skal være sånn mot dæ selvom du e en offentlig person. diskusjona skal være saklig, det skal ikkje være personangrep. Kordan du feks ser ut, eller ka du har gjort med utseende skal feks ikke ha nåkka å si for kordan du e som person, fordi det e jo det som tells. alle menneska e forskjellige individia, med egne meininge og egne følelsa. og det e jo akkurat det du e. du e jo ditt eget menneske som tenke dine egne tanka, og gjør det du føle for – fordi det e din rett. Harstad har vel kanskje vært en litt vanskelig plass å vokse opp, en plass det e vanskelig å tilhøre, alle meine jo så jævlig mye der haha. og gud man får høre det, kanskje ikke direkte, men hvertfall bak ryggen. æ e glad æ har fløtta, bare for å få litt bedre perspektiv på ting. uansett kor jævlig det e, og kor tungt det, så fortsett å stå på! æ sende dæ en god klem, Sophie! og beklage nordnorsken, men du skjønne vel ka æ skriiiiv

  36. Hei! Leser bloggen din fast, digger den.
   Spørsmål: jeg har tenkt lenge på å kjøpe en slik bukse i svart. Er den Highwaist? eller er den helt normal i livet? Er veldig glad i highwaist bukser, så jeg håper at den er det. Håper du kunne ha svart meg, men skjønner at du får tusen spørsmål om dagen. Så, takk anyways 🙂

  37. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 🙂

  38. Digger bare bloggen din Sophie <3 Du er en sterk jente med masse gode sider, du skriver utrolig bra! Og får oss alle blogglesere intriserte. Jeg er en blogger selv og kan ærlig innrømme at du er min store inspirasjon <3
   Ja, til å vinne bukse!!

  39. Jeg blir helt matt av denne nettmobbingen både godt voksne og unge mennesker bedriver.
   Har bare to ting å si for jeg klarer nesten ikke å forholde meg til all denne friheten folk tar seg til å rakke ned på andre…
   – Jeg mener at du må se ditt ansvar som forbilde for unge jenter, det er ikke alt du poster som er så positivt for selvbildet til unge jenter. (Utseendefokus m.m)
   – Jeg synes ikke folk har rett til å rakke ned på deg på grunn av hvordan du ser ut, du må få lov til å være den du er. En ting er å stå til ansvar for hva man skriver på bloggen sin, en annen ting er å stå til ansvar for at man faktisk mobber noen i det man skriver i en kommentar.

  40. En sånn konkurranse hadde vært så bra!
   Har bare ett par fra Weightless og jeg er så glad i dem 🙂 Kommer til å bli et par til nå i julegave til meg selv ^^,

  41. Jeg er 1.74 høy og har ganske slanke, tynne ben. Jeg lurer egentlig litt på hvilken størrelse jeg burde ha i en sånn bukse, siden de er så små i størrelsen. Vet du noe om dette?:)

  42. Hei,
   Jeg har vært innom siden til weightless flere ganger. Har veldig lyst på en av buksene, men jeg lurer på et par ting. Tenkte jeg kunne spørre deg siden du har flere derfra 🙂
   Så det jeg lurer på er:
   På siden står det at de er små i størrelsen og at de er stretchy. Har du en størrelse større enn vanlig, eller har du vanlig størrelse?
   Hvor strechy er de? Er det sånn at de blir litt løse når du har gått de inn?
   Håper jeg får svar 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg