introdusere foreldre for kjæresten

 

I dag var jeg ute for å handle inn et par julegaver til veninner, og med mindre jeg allerede har bestemt meg for hva innkjøpene skal være før jeg går ut døren hjemme så har jeg null sjangs. Når jeg først leter i butikkene surrer jeg bare rundt som en forvirret pingvin og på tre timer klarte jeg å samle sammen nøyaktig tre gaver. Så da blir det internettshopping for resten av gjengen! Men jeg ble uansett i julehumør og bestemte mge for å invitere alle de beste jentene over på en tradisjonel julefrokost hjemme i Harstad rett før jul. Da blir det julestrømper, utdeling av gaver, kakao, julefilmer, boller.. ja, alt som hører julen til. Gleder meg masse til å samle jentegjengen ♥ Det er alt for lenge siden sist nå!

Jeg har ellers brukt dagen sammen med mamma, pappa og Robin. For deres første møte lot jeg kameraet ligge, det er i tillegg så sjeldent jeg ser foreldrene mine så da er det greit å ha fullt fokus på dem. Vi hadde det veldig koselig og Robin ble invitert til Harstad for jakt og fiske med familien, og det er det ikke alle som får – det betyr mye for meg at mamma og pappa liker han, noe de absolutt gjorde :) Vi serverte sushi og fikk snakket om alt mellom himmel og jord. I morgen ser jeg daddy cool igjen, han skal være med med meg på et møte rett før jeg stikker på min aller første dansetrening. Herregud, det blir spennende!

Jeg skal ta tidlig kveld, imorgen er det tett program, og det er jo bare starten på noe som skal bli veldig hektiske måneder. . Før jeg lukker øynene skal jeg se ferdig one direction sin dokumentarfilm “this is us”. Jeg startet på den i går, og FOR noen herlige gutter! Kan ikke tro jeg ikke har sett den før, jeg ble virkelig fan etter dette. Gleder meg til å se dem live♥ God natt  fine dere, og takk for all støtte angående dansecrewet! Dette skal jeg klare! 

61 kommentarer
    1. Du er helt fantastisk og blir bare bedre og bedre for hver dag. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Du hjelper meg virkelig i hverdagen og er et stort forbilde for meg<3

    2. Åherre min hatt. Er det noe galt med synet ditt? Ser du ikke de tydelige (!) redigeringskillene på bildene dine?

    3. Heei, Sophie. Elsker bloggen din, leser hver dag, du er absolutt en fantastisk nydelig person tvers gjennom. Men jeg skulle bare gi deg et TIPS, og det er å være litt mer forsiktig med retursjering av huden, sånn som på bildet i dette innlegget. Siden du har mac, ser jeg ut ifra at du gjør det i iPhoto? For jeg ser veldig lett hvor du har brukt den, og overgangen fra det redigerte til det uredigerte, hvis du skjønner? Det ser veldig unaturlig ut. Jeg bruker å gjøre den litt mindre i str, og zoome meg inn på urenhetene og jobbe, da ser det mer naturlig ut 🙂 Håper du forstod hva jeg mente, har gjort den samme “feilen” før selv.
      Klem!

    4. kanskje en ide å enten: droppe airbrushen,eller bare airbrushe HELE ansiktet når du er først er i gang

    5. Du er fantastisk! Alle de frekke kommentarene som folk skriver må du ikke bry deg om! Du høres ut som en super jente og jeg synes du er kjempe pen!

    6. fy fader sophie, jeg digger deg og alt det der. men nå må du roe deg ned seks hakk med redigeringen?..

    7. husker du at du følte at vi lesere er veninner? Som ei god veninne vil jeg gjerne gjøre deg oppmerksom på airbrushingen på bilde nr 2! At man ser utrolig godt skillet hvor du har brukt det og ikke! Du er finest uten 🙂 ellers er du kjempe nydelig og bra at møtet med foreldrene dine og Robin gikk bra!

    8. Gleder meg utrolig mye til å se deg på tv igjen etterhvert! 🙂 kommer til å stemme vettet ut av meg – på deg! Du kommer nok til å gjøre det kjempebra! 🙂 du er forresten fantastisk nydelig, skjønner ikke hvorfor det kommer så mye negativitet i kommentarfeltet her. Uansett, lykke til fine du! ❤️

    9. Slutt folkens, dere føler dere vell ikke virkelig bedre av å rakke ned på alle små detaljer! Se det positive i folk heller 🙂 stå på Sophie <3

    10. Nå må folk slutte å si at de som kommenterer retusjeringen rakker ned på Sophie, de prøver jo bare å hjelpe!

    11. Man ser veldig tydelig at du tegner langt utenfor hårlinja ytterst på øyenbrynet. Det ser veldig rart og egentlig helt forferdelig ut. Har lagt merke til dette på de 10 siste innleggene dine. Følg hårene, så blir det finere!

    12. Jeg digger deg, men kjære deg…du har sikkert mange kontakter, lær deg å bruke photoshop! Du har fin effekt på bildene noen ganger, men at du har brukt airbrush er veldig, veldig tydelig. Sånn grøssende synlig og fælt. Unnskyld.. Bare bli flinkere med det og prøv å fade den litt, ikke ha den så sterkt.

    13. Og hvordan går det med brynene etter at du tatoverte de? Bruker du penn oppå? Du burde bruke en børste siden hårene synes litt utenfor linjene der brynene er tatovert. Ellers er de veldig fine:)

    14. Istedenfor å bruke ”mykere/blurring” til å redigere hud, bør du prøve å ”gni ut/tilsmusse.” da blir det ikke så synlig. Anbefaler Gimp redigeringsprogram til sånne ting.

    15. Du som har så mange muligheter igjennom bloggen burde virkelig ta deg et kurn innen Photoshop og redigering, for du er forferdelig dårlig på å redigere bildene dine! Ikke frekt ment, men det ser ikke bra ut. Hvis du vil få det beste ut av bloggen så burde du ta noen kurs for både redigering og det å ta bilder 🙂

    16. Ikke vits å høre på alt! Det er klart man kan ta til seg konstruktiv kritikk, men måten de sier det på er bare latterlig. Stå på, Sophie! Er ny følger av bloggen din, og er blitt “hektet”. Du virker utrolig flott, Robin er heldig som har deg 🙂 Stå på videre!

    17. utrolig at du legger ut bilder som er så tydelig og så dårlig redigert..begynner nesten å lure på om det er med vilje for å skape noe å kommentere på

    18. Når du var sammen med mathias husker jeg at du sa at du var helt sikker på at du kom til å dele resten av livet ditt med han, så jeg lurer på hvordan det går an å være så sikker på noe men samtidig ta feil? Dette er ikke ment som frekt på noen som helst måte, jeg bare lurer egentlig.

    19. Hvis dere synes at redigeringen er overdreven, så er vell ikke det noe dere trenger å si på en så stygg måte!er stor forskjell på kritikk og konstruktiv kritikk vet dere! Stå på Sophie, du er så god du <3

    20. Jeg har null peiling når det kommer til redigering av bilder. Så for slike som meg er bildene superfine. Nå har jeg dobbeltsjekket og fortar faktisk ikke hva de andre kommenterer med veldig tydelig skille i ansiktet.

    21. Så, jeg har en ting jeg lurer på som er helt urelevant iforhold til innlegget, men uansett. Her om dagen drev jeg å tenkte på hvordan mange i medias søkelys ofte blir ringt ned og plaget, både av journalister og privatpersoner. Så jeg lurer litt på hvordan du har opplevd dette, og dine meninger.
      Må du ofte bytte nummer for å få fred, og har du vurdert å få et hemmelig nummer. Og blir venner og familie ofte oppringt av journalister eller fans?
      Om du leser denne kommentaren hadde det vært veldig morsomt om du svarte, eller kanskje skrev litt om det i et innlegg 🙂

    22. Susanne: LOL du må være ganske blind hvis du ikke ser at hu kun har retusjert midt i tryne og ikke tatt atte med brynene og litt over brynene + over leppa og ikke retusjert hele nesen en gang

    23. Folkens, det er ikke rart hun føler at hun må airbrushe fjeset sitt, for dere klager jo på alt mellom himmel og jord om hvordan hun ser ut! gaad, hun er pen som hun er, men når dere skal pirke på alt ved henne, så føler vel hun at hun ikke har noe annet valg

    24. Er så morsomt at du skrev når du byttet header at du var ferdig med det å være trashy. Like etter legger du ut tidenes vulgære innlegg om sex, bilder av deg med svært lite klær, og et slikt bilde av deg i speilet for å vise fram rumpa 🙂 Men begynner å bli vant med at du sier en ting og gjør en annen.

    25. Anonym: Haha HERREGUD? Jeg beklager så mye at dette tydeligvis er noe du tar veldig nært deg. For dette bildet i innlegget her var jo veldig drøyt? Innlegget om sex var heller ikke like vulgært som det kunne ha vært, langt ifra.

    26. Hei Sophie Elise! Jeg vet dette ikke har noe med innlegget ditt å gjøre, men kom nettop over en video på youtube av en som tegner deg for hånd. Syns denne personen var veldig flink, og om du ikke allerede har sett den, så er linken til videoen her -> https://www.youtube.com/watch?v=y59hL4x1aWE
      Vil også fortelle deg at jeg syns du er så utrolig vakker, og at du virker som en flott person! Virker som om du er veldig glad, og har det bra for tiden – og det er godt å se. Du stråler 🙂 Og er uten tvil et godt forbilde – for du er ærlig og jordnær. Ha en fin kveld videre 🙂

    27. Hei Sophie! Jeg har så utrolig lyst på en ny vinterjakke, men er så vanskelig å finne noen fine og samtidig tykke uten pels. Har du noen tips til hvor jeg kan få kjøpt det?

    28. Husk at selv om redigeringen blir bra på din skjerm så betyr det ikke at det ble det på andres. Skjermer har forskjellige nivåer av lysstyrke, gamma osv. og redigeringen under øynene var helt forferdelig, det ser ut som to blurra rundinger under hvert øye.
      Kan være greit å huske 🙂

    29. Så bra at du har blitt fan av one direction! Håper virkelig jeg møter deg på konserten💗 hvilken plass har du? Jeg skal stå på gult felt☺️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg