going home

Bilde fra gårdagens grillfest 


Nå er kofferten pakket og vi setter herved kursen mot norge og en grå hovedstad. Tusen millioner takk til lapoint for nok en fantastisk uke! Denne reisen har gjort at . 

1. Jeg går uten truser nesten hele tiden, 90% av tiden, uten åpenbar grunn. Dette femonentet har tydeligvis truffet flere av oss her (eller så er det kanskje bare meg og Charlotte). Reiser hjem skjer i onepeace, så klart er jeg all natural under. 
2. Jeg beundrer bølger mer enn noen gang, og kan stå i timesvis å bare observere. “Åh, sjekk den bølgen a!”.
3. Jeg har lyst til å leve to liv samtidig – et hvor jeg har bloggen og er “kjent”, et annet hvor jeg driter i alt, reiser rundt, surfer og slapper av. Kan man ikke bare få alt da, please?
4. Jeg skal definitivt surfe igjen. ,

Så, vi lander ikke på norsk jord før etter midnatt, hvor jeg først skal handle inn alt armene kan bære av godteri på taxfree, og så drar jeg enten hjem eller til Anette for en overnattingshelg. Jeg BØR virkelig dra til Anette for å få unnagjort alt jeg trenger av jobb, pluss det hadde vært så godt å se den gale kjerringa igjen, meeen så er det jo det kjærestesavnet, da. . . Well well, a girls gotta work, så blir nok det, ja

Jeg slenger med et siste bilde fra flyturen ned hit, takker for koselige kommentarer på sist innlegg OG håper dere kan ønske oss god tur hjem – jeg lider av en sktrem flyskrekk, nemlig. Snakkes i morgen fra noooorway! Gleder meg til å drikke melk!

51 kommentarer
  1. ”Reiser hjem skjer i onepeace, så klart er jeg all natural under.”
   Hahhaha, du har dine gullkorn av og til altså! God tur hjem. 🙂

  2. Hei!:) lurte på hvorfor du trakk deg så fort fra å være veganer? Du valgte jo å være det en bitteliten stund for lenge siden. Er det fordi du ikke klarte? Eller fikk mangler på forskjellige næringsstoffer?
   Leste også at du spiser fisk. hvorfor velger du å spise det men ikke andre dyr? Håper du kan svare!:) spiser selv gris, kylling og storfe – men IKKE sjømat eller villt i det heletatt! Det at jeg ikke spiser slikt er bare psykisk da. Klarer bare ikke:)

  3. God tur heim 🙂 du veit det heeilt sikkert, men det er daktisk sunnt å gå uten truse, eg sjøl gjer det og så sant anledningen byr seg 😀 det er jo så godt og!

  4. Oslofamilien din glede seg til du e hjemme igjen. 🙂 <3
   Kjøleskapet våres e snart overfylt sia ingen barn har vært her å spist middag og godis på ei uka.... 🙁

  5. Jeg går alltid uten truse jeg O:) Synes det er så utrolig ubehagelig, så jeg bruker det kun viss jeg virkelig MÅ, og det er ikke så ofte.
   God tur hjem!

  6. Hvorfor i all verden må du dra til Anette for å jobbe??? Du har da et hjem og en samboer (?) Kan du ikke jobbe når han er tilstede… Dette er rart!!!

  7. Hei! Håper du kan svare på det her for ser i tideligere innlegg at du bruke ralph lauren som vinterjakke detta året men e det dun i den? For noen kommenterte at det va dun i den jakka og du svarte ikke på det men kan jo ikke tenke mæ at du har det siden du e i mot det… Har sjøl veldig lyst på en vinterjakke uten dun, fjær og ting som e i fra dyr…. hmm, ble veldig forvirra haha!

  8. Alle jenter har noen grad av utflod.. Ikke litt ekkelt å la det spotte fritt rundt som det vil?
   Tror ikke det er så mange jenter som sier de går rundt uten truse som faktisk gjør det, men sier det for å tirre gutter eller provosere eller få andre jenter til å føle seg ubekvem med seg selv :p

  9. Æsj flyskrekk har jeg å. Jeg å sønnen min setter kursen mot Oslo på tirsdag for å besøke familien min å jeg gruer meg som pesten til flyturen. Håper reisen din går bra etter forholdene klem

  10. Hei! Håper du kan svare på dette da det kun er et spørsmål og ikke et angrep/en måte å få deg til å føle deg dum på i det hele tatt. Jeg er rett og slett bare nysgjerrig.
   Jeg har aldri helt forstått hvorfor noen velger å være vegetarianere fremfor veganere, med mindre de har allergier ol. som tilsier at de ikke kan spise kjøtt. Så, mitt spørsmål til deg er; hvordan rettferdiggjør du å spise meieriprodukter, fisk og egg når du av moralske årsaker ikke spiser kjøtt? Syns du ikke meieriproduksjonen er like “ille” som kjøttproduksjonen? Hjelp meg å forstå. Hadde heller ikke vært dumt å lage et innlegg om dette, da det virker som at det en mange som lurer.
   Takk for svar!
   Ps. hvis det faktisk er sånn at du ikke spiser kjøtt men spiser fisk, går du under kategorien “pescetarianer” – vegetarianere spiser ingenting som har levd tidligere, dvs. fisk, kjøtt, godteri/gele som inneholder gelatin, ost som inneholder animalsk løpe osv.

  11. haha kjører uten Truse ofte selv. Vel og merke kun i bukser på dager da a) jeg har hatt dårlig tid på klevaske fronten eller b) late dager i joggebukse når jeg bare blir inne 😅

  12. Hei Sophie! Kan du plis lage ett kort innlegg om flere nettsider å handle klær på?
   Hadde blitt veldig glad 🙂 Vet jeg har kommentert det en gang før

  13. Kan du værsåsnill lage et innlegg om å kjøpe bolig for første gang? Hvordan komme seg inn i boligmarkedet, om du fikk hjelp osvosv. Vet om mange som etterspørr et sånt innlegg :-)!

  14. Har endelig fått sett episoden da du var med thomas og harald. For det første så du helt fantastisk ut!! og for det andre, så svarte du veldig bra på alle spørsmålene du fikk. Du ER et forbilde, selvom du har silikon og operert nese. Du har en fantastisk personlighet og utstråling som slår alt det, og så lenge du er fornøyd med hvordan du selv ser ut, så kan resten av verden bare syns det de vil. Du stråler, og lever et fint liv, mange er nok bare misunnelig! Du er helskjønn lille venn! <3 Fortsett med ditt, det funker, og du blir bare mer og mer elsket av det norske folk:)

  15. Åhh! Misunner deg veldig den surfinga altså! Det ser sååå gøy ut!!! Ha en god tur hjem! Lykke til med valget mellom jobb og kjæreste 😛 hehe!

  16. “Du blir nok bare mer og mer elsket av det norske folk”
   Hææ? Haha, jeg tror ikke Sophie er elsket av det norske folk! Bjørnstjerne Bjørnson og Henrik Ibsen er elsket av nordmenn, ikke en rosablogger fordi hun er litt smart..

  17. “Reiser hjem skjer i onepeace, så klart er jeg all natural under” Har du hørt om å slå opp ord du ikke har sett skrevet før i en ordbok? Da virker du gjerne en smule mer intelligent.
   Har du forresten hørt om gruppa the blækk aied peace?

  18. hvis det er sant at du går rundt uten truse og ser at du går en del i kjole , skjørt , så hadde det vært komisk hvis du snubla og skjørtet/kjolen sklidde opp sånn at alle så fitta di

  19. Hei,
   Trenger du virkelig fortelle leserene dine at du går truseløs osv? Hva faen bryr det oss? Jeg blir kvalm.

  20. Sååå enig med Andreas…virker utrolig tøsete å dele slikt med 50 000 mennesker. Hvem i alle dager har interesse av å vite at tissen din berører stoffet i klærne dine? Lol…

  21. Hva skjedde med at du skulle bli mer classy? Og at du var ferdig med å bare spille på kropp og slik? Du er så drøy. Og det er det du tjener på

  22. Hei Sophie, jeg er en veldig stor fan av deg, og jeg vet at det er forferdelig med flyskrekk. Men du lander helt sikkert trykt. Håper du koser deg når du kommer hjem, det er sikkert mange som savner deg i Oslo.

  23. Viste du at gjentatte hate komentarer fra samme person som er annonym mest sannsynlig er en venn som egentli hater deg eller er stor sjalu? vanlige folk slutter somregel å gå innpå bloggen din når di ikke liker deg.

  24. var det ikke du som skulle kvitte deg (hvertfall forsøke) med trashy stempelet? Du lar det leve i beste velgående her.

  25. Må bare si at jeg digger bloggen din, måten du skriver på og redigeringen på bildene dine..Perfekt! Er ikke så ofte jeg kommenterer, men titter innom flere ganger til dagen 🙂

  26. Jeg så episoden du var med i på dritseint i går. Og jeg må si at det at du skryter av å ikke bli nervøs må være bullshit. Hun sophie jeg så der så skikkelig nervøs og ubekvem ut, som om du ikke visste helt hva du skulle si eller gjøre, og fniste hele tiden.. det var jo bare søtt da, men ganske latterlig å si til oss at du ikke blir nervøs, som om du er et supermenneske..

  27. Nå må du snart lære deg forskjellen på å ha en personlig bloggstil – og på å være privat. At du loffer rundt uten undertøy hører ikke hjemme her, det kan du fortelle til et pornoblad eller noe sånt. Ikke vær grisete i en rosablogg, Sofie.

  28. Egentlig har jeg også veldig lyst å gå uten truse, fordi det høres sexy ut., men så tenker jeg på utfloden da… :S

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg