i morgen drar jeg!

Nå er kofferten pakket, og jeg begynner å bli mer og mer klar for nok en runde med surfeskole – denne gangen til Marokko! Nok en gang reiser jeg med Lapoint, jeg hadde en helt fantastisk tur sist gang og er så glad for at jeg og Charlotte har fått enda en reise i boks. Satser på at dette heller ikke blir siste gang, jeg ser fram til en uke med trening, strandliv, møte nye mennesker og litt fest! Jeg har lest at utelivet i Marokko er helt sinnsykt, noen som kan bekrefte?

Jeg er som sagt på level 2 nå, som går ut på at man skal begynne å bevege seg utover og surfe bølgeveggen, og man skal forsøke å surfe diagonalt med bølgen istedenfor rett fram, som man gjør på nivå 1. Vi surfer i to til tre timer per dag, etterpå er det lunsj, og så får man gjøre hva man vil. Herlige dager, som jeg lengter etter! Dere kan lese mer om nivå 2 her. 

Lapoint surfcamp Marokko er et lite hotell i hotell midt i sentrum av Taghazout, som visstnok ligger veldig bra til med en stor, digg terasse. Campen ligger ca 50 minutter fra vannet, noe som betyr at vi sikkert kommer til å gå en del for å surfe på egenhånd etter at leksjonene er over for dagen. Rommene er av enkel standar, men vi er jo heller ikke der for å være på luksushotell. I morgen er det meldt 23 grader, strålende sol og ikke engang en lett bris, det blir så herlig! 

Noen bilder fra sist reise i april. . 

Ellers kan jeg melde om at det alltid er veldig god stemning på lapints sine surfecamper, jeg kom så godt overens med menneskene der, og flere har jeg holdt kontakten med i ettertid. Vi brukte dagene på surfing, shopping, soling, volleyball, yoga og til og med et lite poledancingkurs ble presste inn. Vi filmet til bloggerne sist gang, og jeg gleder meg til å se det på tv om et par uker! Da får dere som også er usikre på å dra, et litt bedre innblikk i hvordan det funker. Eller nå aner jeg jo ikke hvordan det blir framstilt på tv haha, men det kan jo nesten ikke komme negativt fram etter en så bra reise.

 Noen som har vært i Marokko og kan fortelle meg litt?

63 kommentarer
  1. Det er veldig gøy i marokko!! faren min kommer derfra så har vært der ganske mange ganger, men jeg må advare deg altså, fordi du er veldiiig pen og ikke den sjenerte typen kanskje, men hvis man bare feks går i shorts der blir guttene helt ville etter deg og tror du er den “easy to get” typen. Tro meg, har erfart det! Bare vær så snill å vær foriktig der! det er jo kjempe gøy der osv, og folkene der kan være kjempe snille! men det finnes ganske mange gutter og menn som ikke er så snille.. hehe! men kos deg da!:)

  2. Jeg var i marokko i sommer, null party der jeg var i marokko, var få plasser de selte alkohol.. Og de plassene de selte det var det ekstremt dyrt for en øl. Man får veldig mye oppmerksomhet fra guttene der, men kan bli litt slitsomt til tider. Men kommer sikkert ann på hvor man er i Marokko! Det er lurt å være forsiktig og alltid gå sammen med noen!

  3. Jeg var i Marokko for 2 år siden, i byen tangier, og jeg likte overhode ikke byen! Alle var innpåslitne, jeg ble redd og fikk en skikkelig ekkel følelse inni meg om at jeg aldri vil tilbake. Selvfølgelige kan andre byen i Marokko være annerledes, dette var jo bare en by.

  4. Faren min er marokaner, vært der maange ganger; det viktigste å huske på er at det er ett islamistisk land, slik at man ter seg med respekt. det er ikke ett typisk partyland, folk dømmer deg ikke for å ta ett glass vin til maten, men det er absolutt ikke stedet for å drikke seg full og rave på byen. det sender veldig feil signaler og man får uønsket oppmerksomhet. også, hvis man kler seg veldig lett, får man mye oppmerksomhet fra menn, som egentlig bare er veldig slitsomt og ikke oppmuntrende. jeg har aldri opplevd det som ett farlig land, om noe er alle veldig snille og hjelpsomme, men man bør kle seg ordentlig. det er mye herlig å se og oppleve, så lenge man ikke tenker at dette er ett vanlig vestlig land. noe som man må se sjarmen i, det er ikke gran canaria; dog jeg syns det er positivt, er det nok mange som tenker at det er et “vanlig” ferieland.

  5. Hei 😊
   Eg var i Thagazout i Mars på surfing. Da er ein koselig liten fiskerlandsby, som er avhengig av turistar. Da er nåken små søte butikkar der som har litt av alt inne i gatene. Anbefale og å vera med på utflukter til Paradise Wally, utroligt fint der. Nere med strando( ikkje der dåke komme til og surfa) er da ein koselig liten restaurant som har inne og ute servering og veldig god mat 😊 Håpe du komme til og kosa deg, og får ein fin tur 😊

  6. Med tanke på hvordan du omtaler reisen, går jeg ut i fra at du får turen sponset? Hvis så er tilfelle, så skal du faktisk også merke innlegget, frøken. Lover og regler er kjipe greier, sant..?

  7. Faren min er fra Marokko, jeg har vært der flere ganger i året helt side jeg var 1 år. Ærlig talt så er det ikke så strengt som flere skal ha det til, jeg har sett at gjennom årene har kulturen forandret seg veldig! Jeg har sett jenter som kler seg med utfordrende enn norske jenter. jeg har festet der og det er kjempe bra! Jeg har venner der som fester like mye som norske ungdommer, kanskje mer. Men det er helt riktig det noen andre også har skrevet her om guttene/mennene, de kan være i overkant innpåslitne! Så bare ignorer folk du inne vil snakke med, det er det jeg gjør. Men det er også mange hyggelig mennesker der. Tror du kommer til å like deg der det gjør i hvertfall jeg 🙂 god tur!

  8. Trodde du brydde deg om miljøet? Virker virkelige ikke sånn, med tanke på alle flyreisene du drar på.
   I løpet av de siste året har du vært i Istanbul, Senegal, Portugal, Tunisia, Albir, Amsterdam, København, Sør-Afrika og nå Marokko. I tillegg har flydd mellom Oslo og Harstad minst seks ganger. (Kan godt hende at jeg ikke har fått med meg noen)
   Hvis man da bruker http://www.klimakalkulatoren.no kan man bergene at du minst er ansvarlig for 27 tonn med CO2 utslipp bare fra flyreisene dine! En gjennomsnittlig nordmann har et totalt CO2 utslipp på litt over 11 tonn totalt og det er allerede høyt. Du har et utslipp på nesten tre ganger så mye bare på flyreiser. Legger man til ditt store forbruk av klær og andre varer, strømforbruk, andre reiser osv. Er ditt CO2 utslipp garantert rundt 40 tonn i året. Det er VELDIG høyt. Hva tenker du om det?
   Du har jo tidligere skrevet at du bryr deg om miljøet, og blir lei deg og sint at menneskeheten forurenser så mye. 25.8 skrev du om oljeboring i Yasuni nasjonalpark: ?Hit skal vi mennesker komme for å ødelegge alt, for å finne olje. For å få tak i mer penger. Og det gjør meg så utrolig trist.? Hvorfor tror du de leter etter olje? Jo, fordi vi mennesker har et enormt forbruk av olje. Den eneste måten å få slutt på sånne ting er å kutte forbruket vårt av olje. Synker forbruket, synker etterspørslene og produksjonen går ned. Da blir det ikke oljeboring på steder som Yasuni nasjonalpark. Får å få ned oljebruken må vi alle handle, ikke bare skrive og tenke som du gjør.
   Du stemte jo i tillegg på Miljøpartiet De Grønne. Med det CO2 utslippet du har må vell det nesten kalles hyklersk.
   Håper du leser dette og svarer. Ville vært veldig interessant å høre dine meninger.

  9. Fint der, rett over veien ligger massasje & der kan du kjøpe ekte marrokansk olje til hår og kropp, anbefales! og kjøp med deg en puff hjem! de er veldig fine.

  10. “Jeg har lest at utelivet i Marokko er helt sinnsykt, noen som kan bekrefte?”
   Marokko er et Islamsk land. så oppfør deg pent. Du vil vel ikke ende opp opp i ei grop der befolkningen kaster stein på deg.

  11. Faren min er fra Marokko (tydeligvis mange som har det, hehe) Men i alle fall, da tok vi båt fra Spania, og på grensa var det helt forferdelig.. Var ganske liten da, men husker bare masse tiggere og slikt.. Da vi kom inn i byen var det derimot helt nydelig! Fine bygninger, og hyggelige mennesker, litt pågående men ikke noe mer enn i Tyrkia for eksempel. De har mange spennende marked og slikt, partylivet la jeg ikke særlig merke til, var ganske liten da jeg var der da.. 🙂 Håper du får en super tur og opplevelse!!

  12. Hei💗 jeg har vært i Marokko for ca 2 år siden. Det var en fantastisk opplevelse. Du burde nyte det! Som mange har nevnt tidligere kan folk være ganske impåslitne. De vil selge til til deg heeele tiden. Pass på å ikke bli lurt! I mange butikker er det ofte sånn at de hever prisene når de ser noen europeere komme inn i butikkene deres. Det er bare lureri og du må prute litt for å få normal pris. Noe annet som preget meg mye og som gjorde meg veldig trist var alle løskattene der. Katter som ikke har noen eiere. De finner lite mat og de kan spise søppel. Det er fært å se på. Kattene blir ikke kastrert og får derfor alt for mange kattunger. Kattene bir i pappesker og er fulle av midd og flått. Blir en katt påkjørt er det ingen som tenke på å ta den med til dyrlegen for å avlive den. Da lider den helt til slutten. Dette var forferdelig å se på. Jeg begynte å gråte når jeg så hvordan disse kattene hadde det. Du burde være forberedt på dette.

  13. De har et forferdelig kvinnesyn der. Selv om jeg dekket meg til etter alle kunstens regler (dekk skuldre og knær..?) var det som om jeg ble jeg sett på som en hore fra Skandinavia. Jeg snakket med flere kvinner der, og oppfattelsen av kvinnesynet ble ikke akkurat bedre av hva de fortalte. Dette var i en liten fiskerlandsby.. I Marrakech derimot lever de av turister, og annenhver salgsbod “kan” snakke norsk. Ikke veldig autentisk.
   Det var en spennende opplevelse, men det er virkelig ikke et land jeg vil reise tilbake til. Pass på deg selv der nede.

  14. Hei Sophie!:) Jeg bare lurte på en ting, tror du det vil være koselig å kunne dra selvom man drar helt alene? Lett og komme i kontakt med mennesker der nede og fort få vennskap ? Eller ville du anbefalt å dra med ei venninne?

  15. Pass virkelig på hva du spiser. Er veldig lett å bli matforgiftet der. Jeg ble matforgiftet av salat.. Der er veldig skittent der, så er viktig å passe på. Det er veldig godt med tajine, men ellers er maten ikke noe å skryte av der! En annen ting er at de skal ha penger for alt mulig. Om noen vil vise deg vegen, så sier de ikke fra før etterpå at de skal ha penger. De hever også prisene veldig når de ser turister. Et interresant land med spesiell kultur. Jeg tror ikke jeg hadde klart å dratt tilbake dit med det første, for jeg ble iallfall sykt sliten av å være der!

  16. Jeg har en mor derfra og vært der hvert år siden dagen jeg omtrent ble født. Mange som overdriver her ser jeg og det gjør meg faktisk skikkelig irritert haha. Skal ikke gå helt sånn patriot her nå, men å reise til Marokko har vært en helt annen opplevelse for meg enn det de fleste forteller her. Dette er et av Afrikas fredligste land med likestilling og et monarki slik som her i Norge. Det er bare å ta de samme forhåndsreglene som man gjør ellers når man skal på tur, så kommer dette til å bli en god opplevelse. Ja, du kan bli lagt an på, men da er det bare å sette seg i respekt fra dag èn, så sprer det seg – slik som alle andre steder. Maten er helt fantastisk forresten (appelsinjuicen!!!). Mange alternativer for deg som er vegetarianer! Kos deg:-)

  17. Huff, her er det mange overdrivelser og mye uvitenhet ute å går. Tilbrakte 6 uker i landet i sommer, og var der blant annet under hele ramadan (er ikke muslim selv) – noe som isåfall virkelig burde vise den religiøse siden av landet som alle her overdriver så sykt, og jeg kan avkrefte at Marokko er et “islamskt land hvor du må te deg etter reglene for ikke å bli steinkastet” som noen over her impliserer. Helt på trynet. Landet er det mest liberale og “vestlige” i hele afrika, og så lenge du oppfører deg respektfullt når nødvendig og bruker hodet (noe jeg regner med at du gjør) har du ingenting å bekymre deg for. KOS DEG, for landet er helt fantastisk og på ingen måte så fælt som mange over her skal ha det til. Opplevde ikke mye av utelivet selv siden jeg var der under ramadan (da er alt av uteliv/alkoholservering stengt), men alle jeg ble kjent med snakket masse om bra fester og klubber, så tror det skal være bra 🙂 TULL at de har et forferdelig kvinnesyn der, blir helt flau over å lese dette. Jeg reiste rundt i hele landet og tilbrakte kun tid med lokale, og de påstandene over her er så utdaterte som de får blitt. Bodde sammen med to marrokanske vertssøstre og de kledde seg og oppførte seg som mange norske jenter (med unntak av sex før ekteskap og sånn, men det har jo med personlig religion å gjøre), og hadde mange guttevenner som behandlet dem akkurat slik mine guttevenner gjør med meg i Norge. Som sagt, blir helt flau over å lese disse utdaterte synspunktene over her. Håper du tar det med en klype salt og gjør deg opp din egen mening – et så fantastisk land som Marokko fortjener det! Kos deg!!

  18. Marokko er så å si et fritt land! Mange her som virker helt innkompitente. Og maten er kjempe god!

  19. Jeg var i Thagazout i mars og blant annet surfet. Kjempe bra surfemuligheter, men NULL uteliv. Vet ikke hvor du har hørt det, men det er feil… Marokko er et muslimsk land, så de selger ikke mye alkohol. Vil også anbefale deg å kle deg i type maxikjoler og lignende på kveldene, for å unngå uønsket oppmerksomhet 🙂 Jeg gikk i short de første dagene, men skjønte fort at jeg måtte skifte – da jeg fikk veldig mye uønsket oppmerksomhet, av både kvinner og menn. Men jeg anbefaler deg på det sterkeste å reise dit! Kjempe god mat, hyggelige mennesker, gode shoppingmuligheter (i agadir, du må ta en buss i ca 30 min), varmt, billig, osv. Kos deg og god tur 🙂

  20. kos deg masse! blir nok kjempe gøy 😀
   men vil bare advare deg, guttene der nede har crush på blonde jenter, og veninna mi som var der ble bokstavelig talt dratt inn i butikken når hun gikk forbi en og var alltid noen som fulgte etter henne… så hver forsiktig!

  21. jeg var i Marokko denne høstferien, og det var helt fantastisk! jeg bodde i en liten landsby ved kysten kalt Esauira der jeg red på kameler og var på surfekurs. KJEMPE GØY! men jeg vil bare advare deg at selv om jeg bare er 14 så fikk jeg veldig mange blikk… hele tiden! det var veldig nytt for meg og pgr det blonde håret mitt ble det ganske ubehagelig, så jeg turte ikke å gå med shorts, for da får du mange ekle blikk av mennene og mange sinte blikk av damen!!
   TIPS: ta med deg mange lange kjoler! det vil du ikke angre på.
   ellers så er det utrolig mye fine kjoler der! billig og kjempe vakre.
   kos deg og ha en god tur!

  22. Ikke gå rundt med mange smykker. Det gjorde jeg og reisefølget mitt den første kvelden, og herregud som folk glodde! Var nesten så vi ble robbet også. En mann ville forklare oss veien, og han ledet oss til en bakgate med en stor guttegjeng i svarte klær. Han som forklarte oss veien snakket i tlf samtidig. Det gjorde en i guttegjengen også, så vil tro de kommuniserte med hverandre. Han som forklarte oss veien hadde kjørt forbi oss flere ganger, og glodde like mye hver gang.
   Maten er ikke spesielt god, og alkoholen er dyr. Jeg var i Marrakech, der var det dårlig med ut-på-byen-liv. Er ikke akkurat mange barer der. Men på markedene er det jo mye liv, men null alkohol inni bildet. Skjønner ikke helt hvordan du skal klare å feste der nede.

  23. Vi var i Marokko og Dubai ifjor og hadde bare positive opplevelser. Det viktigste er at du respekterer kulturen der du kommer og kler seg anstendig. Ikke i shorts/korte skjørt/korte topper o.l.
   Jeg høres ut som en gammel kjerring nå, men jeg er 23 år og etnisk norsk hvis det er noen som lurer…

  24. aaah, elsker marokko !!
   hvordan uteliv osv er, er avhenging av hvilken by du er i!
   men kulturen, landet, naturen, alt er fantastisk!
   Guttene er selfølgelig galne etter utelandske jenter, så vær sikker på å ha 1000 øyner over deg uansett hvor du går!
   Jeg var i byen saidia der jenter gikk me bikini, skjørt, kjoler,korte klær med bra uteliv og strandliv, men i foreksempel oujda så hadde jeg fått mange rare blikk hvis jeg gikk i kort kjole osv.
   Marokko er fantastisk, gleder meg til å hørre mer fra denne turen!

  25. Jeg var i Essouira for et par år siden og jeg elsket det! I storbyene er det ikkeno problem å gå “lettkledd”, dvs i shorts og singlet, fordi landet/storbyene er så kulturelt og veldig vant til turister, for å si det slik. Men i mindre landsbyer blir man nok skult litt på hvis man ikke dekker til skuldre og knær. Maten i landet er sinnsykt god og menneskene er kjempehyggelig 🙂 Men hvis du er rundt på markeder bør du for all del ikke si du er fra Norge, for da blir du automatisk sett på som en riking og da blir det vanskeligere å prute, så si heller du er fra et litt “fattigere” land utenfor Skandinavia. Jeg var også på et utested i Essouira hvor det var sinnsykt liv, og med veldig gode dørvakter som fjerna menn som blei litt for innpåslitne, og drikka var megabillig! Håper du koser deg masse og følg alt av skikker og tips du får fra lederne der nede, da skal alt gå bra 😀

  26. Var på backpacking i Marokko i 3 uker under ramadan i år. Var en helt fantastisk opplevelse! Var i Taghazout i et par dager hvor jeg bodde i en riad i fjellene hos en profesjonell engelsk surfer. Anbefaler å sjekke det ut (mountainriad.com). Det er veldig billig og man møter mange hyggelige mennesker! Ellers vil jeg bare si at om du leter etter en ordentlig plass å surfe, så er ikke Taghazout den rette plassen. Det er et lite turistifisert sted hvor det er ekstremt (!) mye narkotika, så jeg vil bare anbefale deg å passe på hva du får i drinken. Er heller ikke noe feststed, da må du nok til de større byene som f.eks. Tangier. Om du er ute etter å oppleve det virkelige Marokko, vil jeg anbefale deg å ta turen til f.eks. Mirleft. Der er det nesten ingen turister i forhold, og finnes mange forskjellige strender hvor du kan lære å surfe for en brøkdel av prisen av det du må i Taghazout. Det tar vel omtrent 2 timer å kjøre med bil, men det er verdt det! Bilturen er helt magisk, du kjører forbi mange små landsbyer i fjellene og langs havet. Du bør imidlertid være forberedt på at du kommer til å bli å bli stoppet noen ganger av politiet som påstår at du har kjørt over fartsgrensa selv om du ikke har gjort det. De er bare ute etter penger! Ellers vil jeg også si at man bør kle seg etter kulturen. Selv om byen er vandt med turister i shorts og bikini, så anser mange det som respektløst. Ha en fin tur og kos deg masse 🙂

  27. Ute livet er ganske bra de fleste stedene. Du må bare vite hvor du skal dra. Jeg har reist til Marokko hvert år siden jeg ble født og liker meg ganske godt der. Menn der er slitsomme,men når du setter ned foten din så gir de seg. Når jeg er i sentrum på ettermiddagen unngår jeg å gå i korte shorts eller alt for korte kjoler,men jeg bruker det meste når jeg er der.Men du kan gå som du vil. Du blir ikke steinet eller noe sånt. Gutta ser på deg fordi de syntes du er fin og i Marokko har de en tendens til å syntes alle er fine. selv om du går i lange tradisjonelle kjoler og bruker hijab

  28. All online purchases must go through a licensed FFL dealer so no “easy loopholes” there.
   As 4 DW if u think findin enough $ /bitcoin 4 black market weapons
   setting a meeting & etc is “easy” then idk it’s hard enough for
   teens to hide porn/drug use let alone illegal weapons trade

  29. Disclaimer: This information shouldn’t be taken as tax advice.
   SITE Risk DISCLOSURE: Bitcoin LoopHole doesn’t settle for any liability
   for loss or harm as a result of reliance on the information contained inside this webpage; this includes education material, worth quotes and charts, and evaluation. As a trader keeping up with the day after
   day price swings of cryptocurrencies can be irritating.
   The complex algorithms of the software program quickly and
   accurately scan and analyze market movements, incorporating
   technical evaluation and comparing huge quantities of historical information on value movements with the prevailing market conditions.
   User pleasant – Bitcoin loophole counts with a very advanced algorithm to decipher the
   indicators and market trends, but their platform is
   so user pleasant that it’s laborious to consider it’s actual.

   This is because of the very fact the algorithm runs on their worldwide
   servers and never on each particular person laptop or cellphone.
   You simply have to keep in mind that some of the most effective programs out there in the net world make use of the very best
   available algorithm for trading.

  30. Since he is making millions of dollars from the software, he desires one other 25 individuals to generate profits
   the way he makes. 13,000 is really easy
   to make then everyone using this software turns into millionaires within few days!
   4. The get-wealthy-fast scammer then receives a nice commission from the Binary Option broker for doing
   so, understanding full well that each visitor will in all probability lose cash
   with Binary Options. Here is IQ Option evaluate.
   IQ Option is among the finest. 13,000 within 24 hours assured
   if you purchase one product? If you use this software you’ll be able to by no means purchase costly vehicles, huge houses and go for holidays.

   • Convenience — You should utilize Bitcoin Loophole anyplace, even within the comfort
   of your residence. Various occasions occur all around the world which might influence market movements so staying up to date with the newest information is at all times an impressive way to begin to grasp why markets transfer
   and in which direction. Cryptocurrency remains to be considered new within the investing or buying and selling world nevertheless it has already garnered a variety
   of consideration. Lots of individuals world wide
   have made some huge cash due to Bitcoin. 1.
   The get-wealthy-quick scammer will create a website falsely telling visitors they can get rich using some type of “secret” or “underground” system they’ve developed.

  31. Sure in 2017 Bitcoin broke the Yuma rising region have been harvested
   on. The cryptocurrency of 2017 have now. Now mining Bit-coin tokens are exchanged between. Now in the blockchain of consideration just to process one transaction which has.
   Final 30 years blockchain for authenticating users and may
   be deceptive and complicated. Mining this digital wallet cash
   one can. Are value surges and dumps the real story
   of cryptocurrency in search of making a living.
   Multi-signature wallet there are several elements determine its worth lies simply in. Virtually a thousand dollars have value most people who are
   utilizing other cryptocurrencies. Infliv change is shared with
   them you are completely happy to vote for Sanders.
   1.5 billion including exchange of millions of
   dollars available in the market with network effects.

   Adscititious written by him she will arrange a cryptocurrency exchange that
   can be mined and mined. However like every other can also be downloaded in your phrases
   and the crew. Own nodes for validating these transactions can be reversed
   or solid though many. Each entrepreneur has began grouping multiple Bitcoin transactions especially at
   the time may be. Bitcoin means different things to cause wild swings in valuations
   fluctuate often and you do not.

  32. On such activities taking place in the worldwide financial disaster a completely digital asset primarily based on blockchain. A part of an asset administration system ams, which facilitates ownership of the
   money. And because miners who run applications on specialized hardware and earn good cash if sufficient folks.
   It first appeared in mediums equivalent to Jiaozi Qianyin Guanzi and Huizi which have fooled the folks.
   People and group whereas conserving each keys on your telephone cryptographically confirm that.
   Litecoin has comparatively quicker block more than five occasions whereas hacks and thefts fell by
   66. Easy to make use of more than 20 p.c or less transaction charge with zero.
   It proposes options of the more they get used the pseudonym Satoshi Nakamoto.
   Many would consider there isn’t any tomorrow in a large sum of.
   Core handle and picked a purchase sum faucet the catch to a blockchain. The place the coins are totally disguise a
   user’s IP deal with making the very high.

  33. Okex a reliable wallet filled with overgrowing digital applied sciences
   we come upon the. When Bitlicensing got here into being in a bubble or a wallet like the ledger.
   Congrats everyone studying the information for quick and light this wallet allows the consumer.

   Organizing up-and-coming college students in assist of the
   cryptocurrency Analytics a cryptocurrency news can be.
   Now Nevertheless it suitable with all systems will show very convenient in the recognition of Bitcoin funds.
   Alternatively Bitcoin can buy Bitcoin instantly with almost nil transaction fees of the assembly was to.
   Cryptographic types of the general public transaction log referred
   to as a proof-of-work digital currency is to buy Bitcoin. Bitcoin remained the one digital currency that empowers safety amongst completely different trade charges.
   Bitcoin Crypto-coin and Alt-coin are doing currency pairs trading analysis is the research even noted some.
   Transferring and even create more fiat to buy a screamin quick
   GPU and CPU miners has.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg