mine julegavetips!

i samarbeid med COVERBRANDS

Nå er det snart på tide å sette igang med julegavehandlingen, jeg føler meg ganske flink som allerede har to av de viktigste julegavene unnagjort – bestevenninna Anne-Sofie og kjæresten er allerede fikset. Anne-Sofie fikk en flybilett til oslo (hun kommer i kveld, woho) og Robin fikk en louis vuitton som han ikke klarte å vente med å åpne så den løper han rundt med nå, haha.. Uansett har jeg enda mange gaver igjen på lista, og coverbrands spurte meg for litt siden om jeg kunne lage noen tips fra nettopp deres nettside – og det gjør jeg gjerne, for der er det mye å hente! Jeg har også en rabattkode til dere, SOPHIEJUL gir 20% avslag på absolutt alt på nettbutikken, så lenge du handler før 06.11. Dersom du ønsker å handle noe fra den nettbutikken, kan det være et lurt tips!

Dessuten er det jo greit å bruke desember på å kose seg med venner, familie og kjæreste, stresse kan vi gjøre i november 🙂 


Jeg velger å ta utgangspunkt i produkter jeg selv har testet og er fornøyd med, jeg vet det kan være litt “skummelt” å bestille fra internett, og vil derfor kunne gå god for produktene selv.

JORGOBE aniktsmaske testet jeg ut sammen med Robin for litt siden – veldig vanskelig å få av seg, men så verdt det! Et godt julegavetips til en venninne, søster eller mamma – og omså dere har en kjæreste lik meg, så kjæresten også! Den forebygger nye hudormer, renser dyben i huden og man får lavere fettproduksjon i ansiktet. Huden blir veldig myk etterpå!

1. Sminkeveske fra LULUS er alltid en slager! Jeg har selv i flere farger, men mangler faktisk sort, så det er noe jeg nesten må ønske meg selv også. 

2. Bahama mama solpudder er perfekt for contouring i ansiktet, jeg bruker det på siden av nesa og i kinnbeinene. Det varer veldig lenge, og jeg har brukt det fast i et par år nå. Heller ikke testet på dyr (noe svært få varer på coverbrands er) så det er en stor tommel opp! 

3. The balm NUDE TUDE er en palett jeg også bruker fast, bestående av 12 fantastiske øyenskygger, i tillegg følger det med en kost. 

4. Chocolate Solei solpudder.  Dette solpudderet brukte jeg før, men jeg har en ganske “grå” hudtone og derfor bel det litt for. . hva skal man si, rødlig for min smak? Så, det har jeg gitt til Robin nå (haha, min sminketester) og han bruker det hele tiden. Det smaker og lukter utrolig godt! 

5. Billion dollar brows universal pencil. Denne brukte jeg før jeg tatoverte på brynene, og jeg elsket den. Den er vannfast, er lett å påføre og er brukt av flere store kjendiser i hollywood. Blandt annet Lauren Conrad, og hun ser jo ikke akkurat så verst ut. 

6. Bare minerals lash domination. Denne kan minne litt om Loreal telescopic, som kanskje er mest kjent for dere som handler sminke i butikkene? Vel, jeg elsker dem begge, men denne må nok være favoritten. Nå har jeg hatt den i fire måneder og den har enda ikke blitt tørr, stor tommel opp! Eller nei, nå lyver jeg. Faktisk har jeg hatt den siden Mai så jeg nå, og den har enda en lang vei å gå. 

Smilelab flash blogget jeg litt om sist gang, en ny favoritt for meg innen tannbleking. Dette har jeg blogget om et antall ganger, så dere som er faste lesere har nok fått det med seg. Faktisk gav jeg en en eske til en venninne i gave for noen måneder siden, hun var først skeptisk men ble, i likhet med meg, utrolig fornøyd. Perfekt venninnegave, og jeg vet mamma også ønsker seg en slik!

Sunspa har jeg også blogget om et antall ganger, og Chocolate er min favoritt. Da får man en slik farge som jeg viser på bildet over, mørk og fin. Jeg har enda ikke funnet en selvbruner som kan slå denne, bildet over er faktsik hentet fra tidlig 2012, så den har jeg brukt over en lang tid. Billig og bra, ingenting slår Sunspa og det mener jeg 100%. Anbefaler den til alle jeg kjenner, og det med god grunn! 


Coverbrands har gratis frakt og 100 dager returrett, så her kan jeg garantere et sikkert kjøp ♥ Har dere startet med julegavehandelen enda? 

37 kommentarer

Siste innlegg