BLOGGERNE SESONG 2 – FØRSTE TRAILER

 

Nå kan jeg endelig dele det første klippet fra BLOGGERNE sesong 2 med dere! Jeg gleder meg så masse til sesongstart, og håper dere gjør det med meg. Jeg har gitt utrolig mye denne sesongen, og dere som lesere får være med meg på den største “reisen” jeg har gjort i hele mitt liv – helt fra jeg bodde i Harstad tidlig i vår, til å bo her i oslo, og alle endringer som kom med det. Vi har filmet MASSE, og jeg VET at dette kommer til å bli supert! Så, noter dere premieredato den 26 oktober klokken 20:00 på tv2 BLISS. 

Hva synes dere av det lille dere fikk sett?  Blir det enda bedre enn sesong 1? (det vet jeg det blir, hehe).

50 kommentarer
  1. Elsker deg Sophie Eliseeeeee du er best og tror sesongen blir jævla bra. Du er den eneste grunnen til at jeg vil se på bloggerne liksom, haha
   :):)

  2. Gleder meg kjempemasse!! 😀 Gøy å se dere slik og “bli kjent” med dere på en annen måte! 🙂

  3. Hei !
   Jeg pleier egentlig aldri å kommentere på blogger men jeg syntes at jeg skylder deg dette nå. Jeg har lest bloggen din siden den startet, jeg har sett hvordan du har utviklet deg fra starten. Du har vært deg selv hele veien, du har vært ærlig hele tiden og du har vist at uansett hva folk sier om deg så definerer ikke det deg som person. Vi har kommet til en tid hvor det ikke lenger eksisterer en viss type mennesker, men at alle mennesker er forskjellige. Noen har silikonpupper, men det betyr ikke nødvendigvis at de er pornostjerner. De kan være politikere,forskere og advokater selv om du velger å se bra ut.Utseende og IQ har ingen ting med hverandre å gjøre og det beviser du for samfunnet. Ja, det er mange som ikke støtter deg og rakker ned på deg, men du skal vite at det er så mange der ute som støtter deg fordi du tørr å være deg selv og ikke er redd for janteloven. Takk for at du aldri gir opp!
   Hilsen Emilie

  4. Skulle forsåvidt ønske at du fikk en egen serie noe ala Linni. Du fikk 14 sekunder av promoen og de andre fikk rundt 5 sekunder hver, så det viser jo bare at det er mer interessant å se deg:) husker det fra forrige sesong også, syntes de andre ødela litt. Men liker at Eirin er med nå!

  5. Kunne ikkje du ha hatt din egen serie, sånn som Linne og Tone???!!! ;). Sånn serr, har ikkje TV 2 tenkt på det??? Di hadde jo faktisk tjent gryn!!!! 😀

  6. ÅÅÅÅ jeg gleder meg så mye til det kommer ut!! Tror denne kommer til å være så mye bedre. Sesong 1 satt jeg å så på mens jeg var innlagt på psykiatrisk avdeling. Men bloggerne skulle jeg få med, fordi det var det lille lyset i hverdagen. Så jeg gleder meg masse 🙂

  7. Gleder meg kjempe masse til sesong 2 starter, kan nesten ikke vente! Jeg digger deg virkelig Sophie, du er en så flott person, og du gir bloggverden og meg masse glede med alle de flotte innleggene som du publisere!

  8. Gleder meg skikkelig til å se 😀 Men synes det er trist at jeg aldri har fått sett første sesongen, hadde ikke bliss da og har ikke råd til Sumo 🙁
   Enig med noen andre her oppe også 🙂 Du burde hatt din egen serie 😀

  9. Jeg ser ikke på slike serier, men det er sikkert kult for deg å være med. Jeg har oppfattet at det var mye gråt i forrige sesong og det ser ut til at det blir mer denne gangen. Du sier noe om at alt blir feil? Dersom det er ytringer du får i kommentarfeltet som skaper sånne reaksjoner hos deg, så fatter jeg ikke hvorfor du ikke stenger det. Å ha det åpent slik som nå er synonymt med å invitere alle slags troll.

  10. Dumt det er så lenge til. Gleder meg helt sinnsykt. Du er helt klart den beste bloggern som finnes. Jeg får så mye inspirasjon fra deg og det hjelper veldig når jeg skal blogge selv. Har så utrolig lyst til å bli en like stor blogger som deg. Du er så utrolig flink. Har du noen tips til hva jeg kan gjøre? Stå på videre verdens nydeligste Sophie. Er stolt over å kalle meg din leser<3<3

  11. Sophie.. Du sier i dette klippet at du kan ha vondt i hele kroppen, så lenge du synes du ser dritfin ut.. hva blir de neste operasjonene da? Det vises jo ekstremt godt at du ikke er fornøyd med noe som helst med deg selv, og aldri kommer til å bli det.. Mtp alt det falske med deg, altså hår, negler, øyne, øyevipper, øyenbryn, bryst, nese, kinn, lepper, panne +++ i tillegg til all redigeringen du gjør på bildene dine.. Nøyaktig hvorfor er du ikke fornøyd? Fordi du ikke er pen nok for dem som leser bloggen din? Hvorfor betyr deres kommentarer noe for deg? Hvorfor klarer du ikke å stenge stygge kommentarer ute, og bare tenke at du er bra? Du gjør jo åpenbart ikke det, med tanke på hvordan du ter deg, og alt det du lar kroppen din gjennomgå.
   Det du trenger er hjelp. Hjelp til å bygge opp selvtilliten din, og det blir du aldri å klare med denne bloggen. Hvis du ikke går til psykolog burde du i allefall vurdere å gjøre det..
   Jeg har selv brystimplantat, men jeg var veldig fornøyd med brystene mine før operasjonen, og like fornøyd etterpå, så det var egentlig ganske unødvendig av meg! Men selv om at jeg ikke vil klistre på meg falske øyevipper, sprøyte inn Restylane, juvaderm og botox i kroppen min, gjør ikke dette meg til noe mindre pen. Jeg synes jeg er penere enn alle som driver med slikt, fordi dem som gjør det ser som regel syk og gal ut.. Jeg er en veldig søt jente, og Jeg har en fantastisk kropp som alle andre jenter bare kan drømme om å få(innbilsk much..?;p) men det er slik jeg ser på meg selv. Og jeg har det helt 100 % bra. Jeg er aldri ekkel mot noen, og vil alle godt, men jeg har lov å tenke fine tanker om meg selv. Jeg synes bare synd i deg, fordi du ikke er fornøyd med deg selv, og du kommer sikkert aldri til å bli det, siden du får høre hver dag hvor fæl du er.. Men du leter etter godkjennelse og oppmerksomhet fra alt og alle hele tiden. I hvertfall med å poste slike bilder som du ofte gjør. Det lyser usikkerhet av deg når du gjør slikt. Husk – hvis man vet man er bra, trenger man ingen til å fortelle deg at du er det. Og du burde jo vurdere litt hvordan bilder du poster, Mtp at de fleste som trykker inn på denne bloggen er små jenter i 12-16års alderen.. Verken de eller vi ønsker å se slike bilder av deg, men vi er interesserte i det du skriver.. Virkelig ikke interesserte i hvordan du og kroppen din ser ut. De som føler for å kommentere det, de vil bare være ekkel. Som regel er det vel de som ikke synes noe om deg.
   Og Emilie over her en plass.., det at man velger å operere seg(brystene, som du referer til i din kommentar) gjør en på ingen måter til et penere menneske. Det er bare forskrudde personer som tenker slik.
   Ja, det er flere Millioner damer som har implantat – men det gjør ikke oss til noe penere enn dem uten! Og det betyr heller ikke at man tar bedre vare på utseende. Heller tvert i mot. Det er jo et fremmedlegeme – som egentlig ikke skal være i kroppen. Derfor burde det være høyere aldersgrense for slike operasjoner, så man kan være litt mer “voksen i huet” før man velger å gjennomgå noe slikt. Man ser også feitere ut med større bryst.. Det peneste er jo små bryst. Da ser man så slank og pen ut. Ikke klumpete.. Jeg har selv store bryst nå, og savner helt ærlig de søte små:)
   Man tar vare på kropp og utseende ved å spise sunn mat. Frukt, grønnsaker og rent kjøtt. Ikke drikke alkohol, røyke, snuse.. Og man må Sove nok. Følger du dette, skal jeg love deg du blir å føle deg bra, og dermed se bra ut. Operasjoner gjør deg ikke til et bedre eller penere menneske. Sjekk Lene Alexandra. Hun ser 1000 ganger bedre ut etter hun fjernet implantatene. Pupper har ikke en dritt å si:) og Lene Alexandra har ekstremt mye bedre verdier i dag enn hun hadde i den fjortisperioden sin som sophie Elise, dessverre, er inne i nå..

  12. Hei, Sophie Elise! 🙂
   Jeg er din fan og vil se bloggerne, men siden jeg har flyttet bort og studerer på høgskolen så har jeg desverre ikke mulighet å se på den, men jeg har sett hele sesong 1 da jeg var hjemme. Kan en finne noen muligheter å se sesongen på pc via nettverket? Vil gjerne seg deg i bloggerne igjen 🙂 <3
   Du er den kuleste blogger jeg leser og holder meg mest oppdatert på.
   Stor klem og ha det godt du dagene fremover
   Hilsen, Victoria 🙂 <3

  13. er litt trist at man enten må ha Bliss eller betale for Sumo for å se på. Kan du skaffe sånn som du hadde sistgang? En måned gratis på sumo?

  14. JEG GLEDER MEG TIL Å SE DEG PÅ BLOGGERNE!!!
   Likte deg godt i forrige sesong, så gleder meg virkelig!!

  15. Kan du vææær så snill og legge ut et inlegg hvor du hyller 5-10 ynglingsplagg? Altså de plaggene du elsker mest i hele klesskapet ditt og hvor du kjøpte dem? 😀 Elsker bloggen din og jeg har fulgt deg siden tidenes morgen, så hadde satt så pris på om du gjorde det, Eirin 🙂 <3

  16. Alle som har tvnorge har jo alle kanalene som følger med, bliss, fem osv, så alle får jo sett det, om de har tvnorge(noe de fleste har) 🙂
   Gleder meg til å se, digga sesong 1(til og med typen MÅTTE se det hver gang hahahha)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg