bare meg igjen, da

Da var tiden kommet for å fortelle dere en nyhet jeg vet flere av dere ikke kommer til å like. . Nå har Bjørn og Siv, altså kattene mine, blitt med lillesøsteren min til Harstad for å bo der en måned i første omgang. De hadde det rett og slett ikke like bra her som de fortjener, og jeg hadde ikke så god tid som jeg trodde til å ta vare på dem. Da jeg kjøpte dem bodde jeg sammen med Mathias som var mer hjemme enn meg, han hadde også veldig lyst på katt, men som kjent flyttet jo han ut før jeg rakk å få dem til Norge. Jeg har det veldig bra for tiden, men livet mitt har endret seg masse etter det forholdet til slutt og selv om jeg har elsket å ha kattene her, så har det også vært mer slitsomt enn gøy – jeg har ikke prioritert å tilrettelegge best mulig for dem, og jeg vet de kommer til å ha det bedre i Harstad nå. Jeg sier ikke at de har flyttet dit for alltid, men for en stund, så får vi se etterhvert.

Sånn, jeg gruet meg til å fortelle det, men da var det gjort. Man kan si jeg burde ha tenkt meg nøyere om før jeg fikk katt, men det passet meg veldig bra der og da – noe som er en feil jeg tror mange gjør. Man skaffer seg husdyr, og så endrer livet seg, og man klarer ikke lengre å ta vare på dem (eventuelt orker ikke / klarer ikke. .). Jeg hadde et helt rolig og stabilt liv med en samboer og så skulle jeg få to katter, det ville ha funket perfekt. Men nå er det meg, mye stress, mye fram og tilbake rett og slett. Mye folk på besøk, jeg er ofte ute lenge av gangen. . er vel kanskje ikke moden nok rett og slett, så da er det vel best at jeg er klar over det selv, og gjør det som er best for dem nå. Kanskje jeg om en måned sitter og føler meg veldig rolig, har kun lyst til å være inne og de hadde hatt det perfekt her.

Dette betyr ikke at jeg ikke elsker dyr, men man kan elske dyr og uansett være en umoden person som ikke helt skjønte hva dette innebar – og der har dere meg. Greit å være klar over det selv iallfall. Uansett, så er jeg utrolig glad i de små babyene mine, jeg håper det passer seg sånn at de kommer fort tilbake, og jeg vet de kommer til å kooooose seg i Harstad. Det er allerede ganske tom her uten dem . . 

♥ nå måtte jeg ringe mamma for å høre hvordan det går med dem, haha. Dette er tungt!!!! 

171 kommentarer
  1. Fin tankegang Sophie! Du prioriterer kattenes velvære først! Skjønner at det er tungt å sende dem avgårde.
   Håper du kan få de hjem etterhvert! 🙂

  2. Står stor respekt av avgjørelsen din! Bare husk og ikke slipp de ut enda med tanke på hvor gamle de er slik at de ikke går seg bort 😀

  3. Du bare gjør det som er best for dem, er ingenting negativt med det! Stå på, man lærer sålenge man lever 😉

  4. Kjenner jeg blir utrolig irritert på deg. Du klarer ikke noe. Tar restylane for å bli penere(ligner på ei and i trynet) tar silikon i puppene(ser ut som du har plassert to ballonger under skjorta di) skaffer deg katter som du sier du elsker og tar vare på( sender de bort) har funnet kjærligheten i ditt liv(slår opp og skaffer deg en ny en 1 måned senere) du er ikke en bra rollemodell. Utsende er det eneste som står i hodet på deg. Du bør skjemmes

  5. De har vel gjerne muligheten til å ut hos familien din? Om de så slippes ut, pass på at de får lov til å ut senere også om de skulle kommet tilbake til deg i Oslo. Å ta følelsen av å ut fra de når de allerede vet hva ute er, er ikke så greit.
   En annen ting jeg reagerte på tidligere var at du dusjet kattene dine, grøsset inni meg av tanken på det! Håper ikke at du/din familie fortsetter med det, for uansett om de skal være inne eller ute så skal de vaske seg selv fra naturen av. Å vaskes av et menneske hører ikke hjemme for de.
   Håper at du får det fint selv om kattene ikke er hjemme! Kanskje det letter litt på stresset nå som du ikke behøver å ha dårlig samvittighet for å for eksempel dra avsted! 🙂 Har selv en innekatt og kjenner igjen følelsen av å føle at en må være hjemme osv.

  6. Følg hjertet ditt så er ingen valg dumme eller umodne. Du reddet to katter og det var fantastisk i seg selv!

  7. Vet du kommer til å få mye dritt for dette, men ikke bry deg, du gjorde det som er best for dem. u go girl

  8. Ler av de stygge kommentarene. Ingen er vel perfekte? Skjønner godt at du gjorde det og jeg syns det var veldig smart av deg!

  9. Kjære Sophie,
   alle gjør feil, men det er sjeldent at folk innrømmer det. Det er så godt å se at du klarer å innrømme dette både for deg selv, og andre. Det å ha katt er et stort ansvar, spesielt med tanke på at det er innekatt. Du gjorde det beste du kunne gjøre i denne situasjonen, du innså at kattene vil ha det bedre i Harstad. Og kattene har det uansett mye bedre her, enn hvordan de ville hatt det hvis du ikke hadde tatt dem med deg til Norge.
   Du er et så stort forbilde, for så mange, og du er en så sterk person!

  10. haha må bare le. Kanskje du skal høre litt mer på leserne dine alikevel. Dette blir jo litt vel selvmotsigelse, i og med at du har kverrulert i kommentarfeltet helt siden du fikk kattene, og nå plutselig hadde vist leserne rett – igjen. Dersom kattene skal flytte til harstad, bør du nå værtfall forstå at de ikke bør flyttes tilbake til oslo på et senere tidspunkt. De stakkars kattene har jo blitt flyttet på hele sitt liv, og når de først nå har fått seg et ” stabilt” hjem, så skal de flyttes på ny. Bra du innrømmer at du ikke er moden nok – for det kommer helt klart frem her!
   Dersom det blir noe mer styr med de kattene, bør du faktisk heller avvlive dem. Og da tenker jeg på fremtidig flytting, det er noe du helst ikke skal utsette katter for ( i likhet med små barn, faktisk)

  11. Du vet at dyr får traumer av sånne ting? om de kattene skulle bli flytt over land og jord, så skjønner jeg ikke hva su skal med dem? Man har dyr fordi man har tid til dem, man skaffer seg ikke dyr på impuls slik som du gjorde!

  12. Til de som sier kattene ikke skal dusjes… Disse kattene er åpenbart Persere (enten blanding eller rene) og de kttetypene skal faktisk dusjes.

  13. Hadde jeg tatt dattera mi i å lese bloggen din, hadde jeg virkelig blitt forbanna. Ikke rart jenter ikke blir fornøyde med seg selv når de ser slike som deg. Ingenting ved deg er ekte, og du er liksom ei som yngre jenter skal se opp til? Tar du overhode noen riktige valg, annet enn å ikke spise noe jævla kjøtt? Du skal redde alle mulige dyr, men du klarer ikke redde tusenvis av jenter ved å legge ned den forbanna bloggen din.

  14. De får det sikkert supert i Harstad! Det er menneskelig og gjøre feil, men tross alt du reddet jo mest sannsynligvis livet dems når du tok de bort fra den dyrebutikken. De har det mye bedre enn de noen gang ville hatt det der. Bare en ting jeg tenkte på, hvordan går det med kattene i forhold til hunden din som også er i Harstad? Går de godt overns😊 ha en fantastisk dag Sophie!!

  15. synes det er veldig fint at du tenker på deres eget beste og reddet dem fra Spania osv, men synes det er utrolig teit av deg å skaffe katter når du ikke tenker ordentlig igjennom først og ender opp med å lage så mye styr for dem.
   Hva er planen deres for vinteren i Harstad for kattene? Blir de utekatter?

  16. lorraine engen: jeg håper virkelig ikke du har noe form for kjæledyr, når du påstår at hun ikke skulle vasket kattene om de var fulle av urin/ avføring. Du babler om at de skal vaske seg naturlig, og ja det er sant men nå må du ikke være helt A4 heller da. Til og med veterinærer vasker katter om de har avføring/urin i pelsen! Dette vet jeg fordi jeg jobber på klinikk. Noen ganger trenger de form for hjelp for å holde pelsen rein og hygienisk. Hadde vært dyreplageri og la de gå rundt fult av bakterier.
   Måtte bare bemerke meg dette, for jeg syns det er helt forferdelig at eiere dukker opp med dyr som har irritert og vondt hud. Og det jeg får til svar er at de skal vaske seg naturlig? Til og med kuer trenger en vask innimellom, for å holde bakteriene nede..
   Stå på Sophie, bloggen din er virkelig blant de beste.

  17. Hahaha, anonym som kommenterte om restylane, silikon, katter osv, to ord til deg: JÆVLA IDIOT.
   Stor respekt til deg altså som tørr å kommentere sånt med fult navn og greier, eller ikke. Grow up!
   Stå på Sophie, fortsett og følg magefølelsen du, så når du enda lenger enn det du allerede har gjort :-)I motsetning til visse andre som sitter hjemme og selv setter ballonger under skjorta, av ren misunnelse på deg 🙂

  18. Jeg synes det var bra at du tok det valget! Men en ting som er viktig når det gjelder katter, de bør ikke flyttes på frem og tilbake. Da blir de usikre, og gjerne veldig sky og redde. Hvis de får muligheten til å være ute nå, kan man ikke ta det ifra dem. Jeg har nettopp mistet min kjæreste katt, nettopp fordi det ble mye frem og tilbake for henne. Hvor hun er vet jeg ikke og det gjør sinnsykt vondt, dessverre. Hadde jeg bare visst bedre kan jeg tenke nå i etter tid! Så for dems skyld, burde de få lov å være der de er nå 🙂

  19. Du gjorde et kjempebra valg, og det at du faktisk tok dette valget viser bare hvor mye du bryr deg om kattene dine. Hvis du ikke hadde vært glad i og brydd deg om dem, hadde du ikke satt i gang tiltak slik at de skulle få det bedre. Det viser at du virkelig ikke bare tenker på deg selv, noe mange som skriver usaklige kommentarer her synes å tro. Ikke bry deg med folk som tror de kan alt og leker veslevoksne.. det er nesten litt artig å lese hva folk faktisk kan bli sure på deg og kritisere deg for. Ville bare si dette og at du skal stå på videre. Fortsatt god bedring etter operasjonen forresten. Lykke til videre <3

  20. Line: Jeg håper ikke du har den dattera du nevner, for som mor burde du vite bedre enn å sitte og lire av deg så mye dritt til en person du ikke kjenner. Hva FÅR du ut av det?

  21. Herregud så mange prektige folk som kommenterer her..har dere aldri gjort noe feil her i livet?
   Bra avgjørelse Sophie, jeg er sikker på at du hadde gode intensjoner når du kjøpte kattene og det viser modenhet at du har tatt denne avgjørelsen. Du er fortsatt veldig ung og kan sikkert skaffe deg katt når du blir eldre og slår deg mer til ro 🙂 You go girl!

  22. blir så kraftig irritert på deg, disse to små kattene har i hvertfall ikke godt av å flyttes på i hytt og pine. Tenk lenger enn nesetippen din neste gang du får et kjeledyr a

  23. Dyr har det bedere utenfor storbyene, så det er nok en god beslutning. Og familien din vil,nok passe godt på dem 🙂

  24. For Guds skyld ikke ta de tilbake til Oslo igjen!
   La de få være på et sted der de kan være trygge og ikke flytt de frem og tilbake..
   Er jo bra du reddet de og du tenker jo så absolutt på det som er best for dem, så det burde du være stolt av 🙂

  25. Skjønner at dette var vanskelig for deg å legge ut, og folk kommer til å klikke fordi de tydeligvis er perfekte og aldri gjør noen feil i livet(am I right?)
   Husk at de som har lest bloggen din i mange år og “kjenner” deg best forstår deg og støtter deg. Du gjorde det riktige for deg og dermed også for kattene. Du vil best og det er det viktigste. Du er et godt menneske, Sophie!!!

  26. Ja da, kattane daue sikkert av å flytta på seg?? hahah kafaen, kattar e jo vanedyr og klare lett å tilpassa seg et nytt miljø. det e kje kattane eg e redd for. du har jo faktisk tatt rett valg, men heilt ærlig, selv om eg hadde visst det va rett, så vett eg kje om eg hadde klart å gjort det, så det ska du faen meg ha 🙂 for å kje verr egoistisk. Men sko virkelig ønska eg kje forsto koffer du grua deg te å sei det, men når eg ser ko mye tragisk folk kommentere, så forstår eg det nesten litt for godt. men folk komme alltid te å ha meiningar om noe du åpne kjeften om, så hvis du vett du har gjort rett, så må du bare holda på det, og ikkje bry deg om ka andre meine. deij skjønne som regel kje situasjonen uansett, for dei føle kje det du føle, eller kjenne på det du kjenne på! eg personlig syns du e ett veldig smart og omtenktsomt menneske, så alltid sette andre foran deg skjøl, og tenke over handlingane dine – og hvis ikkje så lere du jaffal. (det eg har fått inntrykk av gjennom bloggen)
   OG SÅ BLIR EG SÅ SYYYKT IRRITERT, for folk kommentere alltid som om di kje har lest heila innlegget, for du forklare alltid – men folk lese jo faen bare det di vil lesa…

  27. Føles ut som du rett å slett aldri klarer å fullføre noe av det du starter på. Ender alltid opp med ett slikt forklarende innlegg hvor du forteller om hva som er best for deg og blablabla. Kanskje du må begynne å tenke over konsekvensene av det du gjør, før noen andre må ta de for deg?
   Men jeg vil også si at du er en veldig flink blogger, og at jeg ser opp til deg på mange måter!

  28. Vel og bra at du tenker på hva som er best for kattene, men ikke tro at det beste for dem er å bli tatt med frem og tilbake Oslo/Harstad når det passer for deg å ha de. De trenger et stabilt hjem og bør ikke bli noe du tar til deg når enn du føler for det, for så å sende de bort igjen.

  29. okei. Jeg har aldri kommentert din anskaffelse av disse kattene før og jeg skjønner godt at du valgte å sende de til Harstad nå. Det som irriterer meg er at du har brånektet for dette tidligere. Du har skrevet at dem har det supert og prøvd å overbevise leserne om at de har det bra. Det samme gjorde du da du var i Afrika. Du nektet på at det ikke var for løvenes beste på campen. MEN så plutselig, kommer det et innlegg der du skriver at du ikke har tid eller at det ble feil for deg og legger deg helt flat. Som om dette var din idé når leserne har prøvd å forklare deg det hele tiden. Jeg er helt enig i at kattene har det bedre i Harstad fordi du er mye ute å reiser og du ikke har tid osv, men det er bare så sabla trist at du ikke kan inntrømme at du faktisk tok feil helt fra starten av.. uten å late som det er noe du selv har oppdaget. Jeg håper virkelig ikke du tar kattene tilbake til Oslo, da jeg har inntrykk av at disse små dyrene har blitt flyttet veldig mye rundt etter dine behov.

  30. Sandra – “Kanskje du skal høre på leserne dine mer likevel?” REALLY? Kjenner jeg blir så jævla irritert på sånne som deg. Hvordan i helvete tror du lesere som ikke er vant med livssituasjonen til Sophie kan ha mer rett i valg hun tar enn henne selv?! Herregud. Jeg er vanligvis ikke negativ til mennesker men noen av kommentarene her inne får meg til å ville slenge dere i veggen. Haha herregud så dumme dere er, rett og slett stupdumme. Slutt å tro at dere har en bedre forståelse for Sophies livssituasjon enn henne selv.
   Over til noe mer positivt- slike valg er det kun du selv som kan ta, og hvis det føles riktig- så greit. Du er en fin jente med god moral og mer vett i hodet enn mange av de kommentatorene her:-) Heier på deg!!

  31. Line: Virkelig glad jeg ikke er din datter og har ei mor som sitter og slenger dritt til tenåringsjenter på nettet 🙂 Du er den siste som kan uttale deg om å være noens forbilde.

  32. latterlig av mødre å kommentere stygt..
   hun damen fortalte at hun hadde blitt forbannet hvis datteren hadde lest bloggen din.., jeg hadde aldri tilgitt moren min hvis hun kommenterte så mye frekt på en blogg.. æsj ass

  33. kjempe bra av deg! du tenker virkelig på kattenes beste og bryr deg. stå på, ignorer hat-kommentarene<3

  34. Dette valget burde du få stor respekt for. At du klarer å innrømme for deg selv at du har gjort en feil er en ting, men at du lar alle som vil lese bloggen din vite det er en helt annen ting. Stor respekt til deg. Betyr absolutt at du ikke er glad i dur, men at du er så glad i dyr at du gjør dyrets beste uansett hvor vanskelig deg er.

  35. For første gang siden du skaffet deg disse stakkars dyrene setter du deres behov foran dine. Gratulerer.
   Dyreelsker du liksom.. du er en trasig person.

  36. Ser du liker dyr jaa! Husker et klipp jeg så av deg der søsteren din måtte løpe ut da hunden din løp ut i veien å du satt der å sminka deg som en annen liten fjortiss faen!.. Du burde i det hele tatt vurdere om du burde ha en blogg i det hele tatt. Du mener en ting men gjør det heeelt motsatte. .Kjenner jeg blir skikkelig irritert.. HUN ER EN GOD ROLLEMODELL? hahah jajaj vent å se i 2020 om alle fortsetter å lese denne bloggen vil alle være misfornøyde med seg selv å alle ungjenter vil se ut som en tox`a and.
   Du trenger tid fra deg selv å bloggen, du kommer tilbake med et bilde der du ser ut som du har dynka deg selv i sminke, Slår opp med diamantforloveden din å så¨legger du ut om Robin ikke venner å ikke kjæreste? Du legger deg selv ut som en liten usikker tøs gå igjennom bloggen din selv å ta en titt så skjønner du hva jeg mener!

  37. Viktig å tenke på dyrenes beste i alle situasjoner, og det må jeg si du gjorde nå. Ting går ikke alltid som planlagt, men du fant en bra løsning på problemet. I tillegg ved du kattene er i gode hender. Absolutt et riktig og modent valg å ta!

  38. er så jævlig tpisk deg, du tenker ikke før du handler. du blir bare mer lættis for hver dag som går, sophie.. du reiser til afrika, så reiser du hjem igjen – du visste jo hvordan de hadde det! du visste jo de var i bur :p du tar i mot kattene, så sender du de fra deg. skjerp deg og voks opp, herregud så barnslig dette blir.

  39. Jeg syntes synd på deg.ikke fordi du måtte gi opp kattene,men fordi du er totalt hjelpesløs.Bortsett fra å fikse på utseendet ditt så greier du ikke en dr…Ikke engang å vaske og holde orden i en knøttliten leilighet fikser du.Patetisk!

  40. Katter liker veeeeldig dårlig å bli flyttet frem og tilbake. IKKE hent dem tilbake hvis du tenker på at kattene skal ha det best mulig.

  41. Haha såå enig!
   Du trenger vaskehjelp til den lille leiligheten din,men dyr kan du være spontan med å kaste til anette eller familien din FOR SÅ å ta de tilbake?? Syntes synd på Mathias as, flytta ut etter såå lenge som kjærester/og barndomsvenner så flytter en svenske inn rett etterpå! IKKE skaff deg dyr sophie du har nok med å skifte gutter og å om møblere ansiktet ditt:) Ikke snakk så høyt om at du ELSKER dyr a det blir for kvalmt! Måtte le av deg å Robin så sturslige ! 🙂

  42. Syns det er litt teit at du kjøper deg fyr og bare gir de videre til foreldrene dibe. Selv etter du har flyttet for deg selv. Bra du gjør det beste for dem,men alikevel..

  43. Det er trist at folk skal ha en negativ innstilling til ALT alle andre gjør feil. Når dem gjør noe feil, så er det jo helt greit. I hvertfal ifølge dem. Jeg syns det var et bra valg du sendte de vekk for en stund, det er bedre det enn å eventuelt ta livet dems, eller bare la dem være der mens du ikke helt er klar for det ansvaret. Men som jeg leste i en kommentar over her, så er det lurt å ha de inne i huset og ikke slippe de ut, hvis de skal tilbake til Oslo. Da er de jo vandt til å være ute, og det kan bli veldig store forandringer for kattene, og det troor jeg ikke er så bra. Men det velger du nå selv 🙂 lykke til med pusene, du er en bra rollemodell, uansett hva de andre sier oppi her. 🙂

  44. Skjønner virkelig ikke hva folk klager etter. Der finnes katter som sulter ihjel, fryser ihjel, blir mishandlet, har ikke hjem…. MEN AT SOPHIE ELISE VIL DET BESTE FOR DISSE KATTENE ER VERDENS UNDERGANG. Skjerp dere, hvor gamle er dere egentlig? Katter liker ikke å bli flyttet på, nei vel, katter liker ikke ditt og ikke datt, NEI VEL. All den energien dere bruker på å beskymre dere over disse kattene burde heller bli brukt på å hjelpe dyr som FAKTISK lider. Tror ikke dere er så engasjert i dyrenes sak som dere skal ha det til, da hadde dere virkelig sett hvor idiotisk det er å klage over denne lille fillesaken. Sophie har lært sin lekse, LÆR DERES DA FOR FAEN.

  45. Kjære Sophie!
   Du har fryktelig mange dumme lesere, unge og voksne og mødre faktisk.
   Jeg er mor, voksen og vet at man innimellom gjør ting som ikke var så lurt. Men det voksne i din situasjon er å innse at man gjorde noe som ikke funker og så gjøre en endring.
   Mange av de som sitter og kommeterer anonymt her er bare ute etter å få deg til å føle deg liten, ikke hør på dem.

  46. Never a failure, always a lesson…
   Kanskje det var denne måten Sophie måtte innse at hun enda ikke var klar for et kjæledyr? Har aldri foreldrene (leserne i dette tilfellet) frarådet dere fra å gjøre noe, men som dere likevel har gjort? Og ikke ettertid innsett at det var et dumt valg. Hva med å heller fokusere på at Sophie faktisk fant en løsning, et hjem for disse stakkars kattene. Situasjonen kunne vært MYE verre enn den er, så slutt å fokuser på det negative hele tiden. Jeg er personlig ikke Sophies største fan, og uenig med henne på mye, men dette er jo mobbing? Bedrevitere som sitter å gjemmer seg bak skjermen og slenger dritt. Ikke kall noen umoden, også er du minst like umoden selv.

  47. jævla idiota, tror dokker har nokka med hennes liv å gjør som kommentere så my stygt, dokker e så tragisk, dokker kan gå å dø. herregud ta å vosk opp, jævla drittunga

  48. Du flytter de først og fremst for kattenes eget beste, så synes nesten det er litt trist at du må grue deg til å fortelle noe sånt. Katter lider på ingen måte av å bli flyttet på, spesielt når de fortsatt er så unge, og i og med at det er det beste for dem i dette tilfelle ser jeg ikke problemet. At det er “teit” som noen nevner her..? Hvis man har noe i mot det her burde man kanskje komme på noe liitt mer intelligent

  49. Bare tenk at hun har faktisk reddet disse kattene fra og sitte i de trange burene i den dyrebutikken, kattene kommer sikkert til og få det veldig bra i Harstad hvor de kan gå ut og leke , skjerp dere folk, hun har reddet disse kattene og det er mer enn hva mange av oss hadde klart og Gjør!

  50. Herregud folkens, det er to katter. De gir vel f i hvor de bor så lenge de har det bra!:) og det blir for dumt at dere kommenterer på utseende. Det å komme med dumheter om at hun ser ut som en and osv er jo direkte mobbing! Vi har alle forskjellige preferanser om hva vi syntes er pent. Har dere ikke lært av foreldrene deres at det finnes ikke stygge mennesker, bare stygge personligheter?!

  51. Bra du tenker på kattenes eget beste. MEN, hvis de får være ute i Harstad, så kan du ikke finne på å ta de tilbake til Oslo som innekatter. Katter har ikke vondt av å være inne hvis de ikke vet om noe bedre. Men i mine øyne er det dyreplageri dersom katter går fra å kunne være ute til å bare være inne.

  52. Du er forbildet mitt Sophie fordi du gjør så mye feil, men er så kul<3 du sier du hater pelsindustrien/generell dyremishandling, men likevel så kjøper du vesker lagd av skinn, og noe av sminken du bruker ER jo faktisk testet på dyr. Men det gjør ikke noe Sophie, for du er så fin og så unik <3 Du kjøper også katter og støtter det du selv er i mot, som du senere erkjenner du ikke har tid til selv, du er så klok, du tenker langt. Men ikke bry deg om det Sophie. Du skriver velformelerte setninger, og har sterke meninger, det er så syyykt. Du må jo være skikkelig smart <3 Rettskriving er bare noe kloke mennesker kan få til. Det er ikke minste føre å følge med i timen, leser heller bloggen din og vil bli som deg <3 Vi leserne dine på 14-17 (om ikke opp til 30) synes du er verdens fineste, og ser på deg som utrolig smart, alle gjør jo feil - ikke sant? <3 Óg "who cares", når man ser så fiiin ut som Sophie <3
   Vær så snill og få opp øyene jenter. NEI vi er IKKE sjalu, og jeg tror vi prater for noen (heldigvis) andre også her inne, og takk GUD for det.

  53. hvorfor kalle henne dum? x- antall andre dumper kattene sine på gata.. Hun ga dem ihverfall et hjem.
   rikrig avgjørelse’

  54. Herregud, får vondt inni meg av hvor mye dritt folk klarer å spy ut. Synes det er fantastisk at du setter kattene sine behov først, og at du selv skjønner at det ble for mye. Har aldri sett noen på facebook eller finn som har fått så.mye negativt slengt mot seg fordi de skal omplassere et dyr – skjerp dere! Nei, katter får ikke varige traumer av å flytte litt på seg, selv om det kanskje ikke er det mest optimale. Dette ser man jo tydelig på katter som blir omplassert, de finner seg godt til rette i nye hjem. Og jo, av og til må man vaske katter for hånd, de er ute i gjørme og andre ting som de ikke får av selv, i sophie sitt tilfelle avføring og urin – mener dere virkelig at katten skal gå rundt sånn å få alvorlige floker og smerter i huden fordi dere på død og liv ikke skal vaske den? Voks opp hele gjengen. Den kommentaren om at noen ikke ønsker at datteren skulle lese bloggen din – vel, hun leser den jo? Off, blir oppgitt av hele greia. Stå på Sophie, du er amazing! 💖

  55. Hvordan er det mulig å være så sykt dum! Du har virkelig gått fra å være ok til å bli helt latterlig tragisk! Du ser ut som et lite barn og tenker ikke større heller.

  56. Enkelte av dere burde virkelig skjemmes. Det er rett og slett motbydelig å lese kommentarene deres. Alle gjør feil, og applaus til de som tør å innrømme det. Bruk heller tida dere til å leite etter feiler i dere selv, ting som ikke gikk helt som planlagt, ting dere har misforstått, ting dere rett og slett dreit dere litt på. Alle gjør feil, også Sophie Elise. Glad er jeg for at kattene får et mer stabilt hjem nå, og glad er jeg på vegne av Sophie Elise – over at du har “kommet deg over” den tunge perioden og begynner å se fremover. U go girl, synes du har et ganske spennende og innholdsrikt liv. Det er en av de største grunnene til at jeg faktisk leser bloggen din, du er dyktig!!

  57. Beklager men jeg ble litt skuffet da jeg leste dette.. men om du blir lykkeligere av å kun konsentrere deg om deg selv så ja vel det blir sikkert bra..Jeg digger deg men jeg likte ikke helt denne avgjørelsen dessvere :/ Du må huske at ett kjæledyr er ikke bare en “ting” du kan kjøpe deg og når du blir lei så gir du de fra deg, uanset hvordan du vrir og vender på det så blir de knyttet til deg og du blir som en mor for dem! Hva om noen som betydde mye for deg finner ut at de blir lei av deg og vil ikke ha noe mere med deg å gjøre? Blir det samme, dyr har faktisk følelser vet du! Når det er sagt respekt til deg som tørr å være ærlig og fortelle leserne dine om dette!

  58. Synes dette var en god ide jeg. Di får det bedre i Harstad enn i en leilighet i Oslo. Katter bør få være og nå gir du di muligheten til det. Det finnes nok av mennesker som dumper katter når di er lei. Har selv to katter fra dyrebeskyttelsen som var blitt dumpet di var tynne og livredde for å ikke få mat siden di hadde gått rundt og sultet.
   Så jeg tror jeg ville brukt tid å energi på å si noe til mennesker som kan gjøre noe sånt mot dyr, isteden for å kritisere Sophie som faktisk gir di et godt hjem.Virker som folk bare venter på noe å kritisere Sophie for, og jeg er ganske oppgitt av det.

  59. Bestem deg. Du tar Restylane, for så å fjerne endel av det igjen. Du reiser til Afrika, får så å reise hjem før tiden, du visste jo hva du gikk til og du kunne gjort mye bedre research før du dro. Du kjøper deg en liten leilighet, men klarer ikke å vaske den selv så det må Robin ta deg av i første omgang, for så å skaffe seg vaskehjelp. Du er ung og sprek og burde virkelig hode ditt på plass. Du er alt for opptatt av deg selv og ditt eget utseende. Alvorligtalt

  60. Bare ett lite tips, la hjemmet dems forbli i Harstad, er ikke bra for dem å bli flyttet på slik, det skjønner du sikkert selv, men nå kommer de til å knytte seg til familien din. Vet du liker dyr, det gjør jeg også, kjemper for dyrerettigheter. Men det virker ikke som du er så flink til å ta vare på de dyrene du har, mener ikke dette som slem kritikk, men du velger faktisk å bruke mer tid på deg selv, kanskje er du ikke så interessert i å ta vare på en katt eller hund, at det blir for mye lissom, du vil heller tenke på deg selv, greit nok det, ditt liv dine valg, sånn er det bare, så lenge du tenker på hva som er best for dyrene du har siden de er ditt ansvar.
   For eksempel har du en hund så er vel ikke du personen som tar dn med på laange turer hver dag, du setter deg selv først. Er ikke alltid man ser slikt selv og kan hende jeg tar feil, men det virker veldig slik. Du virker veldig selvopptatt, det er ikke noe rart siden du har denne bloggen der alt fokuset er på deg selvfølgelig, men håper du forandrer deg for din egen del. Så er det alltid faser man må igjennom i livet sitt da.
   Mener ikke dette som slemt sophie, jeg lesere bloggen din nesten hver dag, og får mye inspirasjon, men også mye irritasjon :/ ingen kan være perfekte for alle tenker jeg, men du har mange unge lesere, tenk litt på det, du deler veeldig mye av deg selv, mer enn noen annen blogg jeg leser, da blir man utrolig sårbar, men din blogg er din blogg seff. Ingen kan si hva du skal å ikke skal gjøre å skrive om.
   Bare håper du er en snill og en som tenker på andre rundt deg, at du ikke er så selvopptatt som det virker som.
   <3

  61. Stakkars katter, først et sted, så hos deg. Alene hjemme, lite kos. Herlighet, og du skal liksom elske dyr??

  62. Herregud.. Akkurat som noen andre jeg kjenner. Har fast samboer og alt er bra: skaffer seg 3 katter. Blir singel; kattene skal ut for da skal “andre ting” prioriteres.. Snakk om å tenke lengre frem i tid..

  63. Kjære Sophie! Du har absolutt tatt ett rett valg, så la ingen fortelle deg noe annet. Alle mennesker kan gjøre feil.Noe kan virke fornuftig der og da, men etter litt viser det seg at det ikke ble som tenkt. Du har gjort alt rett med katter. Jeg har hatt katter i over 15 år, og jeg ser at det er mange uvitende mennesker som kommenterer negativt om din “oppdragelse” av kattene. Ser noen kommenterer negativ på at du dusjet kattene en dag.Kattene ser ut om persere, og disse skal dusjes. Og katter har godt av en dusj en gang i året eller annen hvert for de får ikke alltid vasket seg helt rene og de kan søle seg til de også. Det er heller ingen fare at du har reist på turer og noen andre har passet kattene og heller ikke at de var alene en natt. Og la i hvertfall ingen fortelle deg at det er feil at de flytter igjen og vil få traumer av dette. Katter er veldig tilpasningsdyktige, mye bedre enn hunder. Du må også tenke at du mest sannsynlig har reddet to liv. Hadde du ikke adoptert de og tatt deg bryet ville de mest sannsynlig vært avlivet. Så at de flyttes på en gang ekstra tror jeg de overlever 🙂 Du er tøff som innrømmer at man kan gjøre feil og ta forhastede beslutninger.

  64. Jeg personlig synes valget til Sophie var et riktig valg! Hvis hun ikke følte at hun ikke strakk til grunnet av hverdagsendring og annet, så synes jeg dette var et riktig valg! Hadde jeg vært i samme situasjon hadde jeg nok gjort noe ala det samme som Sophie. Folkens, livet endrer seg – og man må ta tøffe valg. Sånn som Sophie her har gjort.
   Og personlig synes jeg Sophie sin blogg er en veldig god blogg. Hun blogger ikke bare om et liv om dans på roser, men også nedturer. Det krever nok masse mot!
   Også blir jeg provosert over anonyme mennesker som kommer med spydige kommentarer også, hadde de vært mer reflektert over hadde jeg kunne forstått de. Men jeg vil bare minne dere anonyme mennesker som skriver en mindre fin og mindre reflektert kommentar (i mine øyne), så kan det oppfattes som spydighet. På overkant til mobbing. Tenk litt på at det er et menneske som skal lese dette. Med kanskje andre verdier enn deg, et menneske i utvikling som lærer seg selv bedre og kjenne på godt og vondt, ut ifra egne erfaringer. Tenk litt på det.
   Det var no mi meining! 🙂

  65. Herregud, jeg blir flau av dere som kommer med masse negativt piss nå. Tenk heller på at hun fikk de kattene ut av elendigheten og brakte de hit! Hun har gitt dem et hjem, det er bedre enn ingenting! Så hold for faen kjeft alle sammen. Fittetryner.

  66. Det andre jeg tenker er at dyr gir så mye glede til deg også på triste dager, de elsker deg og aksepterer deg alltid til og med når man føler ting er tungt! Hvorfor gi det fra deg? Ubetinget kjærlighet er jo det de gir deg, du fortjener å ha det i livet ditt! Noen som elsker og aksepterer deg alltid! <3Jeg håper en dag du vil få de tilbake i leiligheten igjen, kanskje en tid der du kan slappe litt mere av, være tilfreds med deg selv og ikke være så opptatt av å gjøre alle fornøyde fordi jeg tror det er en stor del av deg nå. Jeg tenker ikke at du ikke er glad i dyr men jeg tenker at nå ( perr idag) har du nok med deg og ditt! Det er noe vi lesere burde respektere! <3

  67. Herregud folkens. Ro dere ned LITT da! Sophie, jeg synes synd på deg, som får alt dette hatet… Uten grunn!

  68. Vet du hva sophie du er bare teit. Du klarer jo faen ikke å fullføre noe!! Jeg beklager viss jeg er veldig frekk nå, men vet du hva jeg blir så jævli frustrert atte fy

  69. Jeg syns du virker svært moden, som innrømmer dine feil. Det er nok mer enn hva vi kan si om de fleste som kommenterer her;) du innser at kattene har det best en annen plass, og gjør noe med det. Og du reddet kattene fra et hjemløst liv i Spania, og bare det er kjempe supert syns jeg!

  70. Hvaa faen er galt med folk?at man ikke skal dusje katter er jo bare bullshit! Har katter selv om jeg vasker de med KATTEshampoo! Å har dere kanskje tenkt over at det er fordi at hun er så gla i dem at hun sender dem bort så de kan ha det litt bedre? Herregud det er så mange som kommenterer her med en iq på 2

  71. Stakkars katter, de fortjener et stabilt hjem og en eier som faktisk skjønner hva det betyr å ta vare på noe(n) annet enn seg selv..

  72. svært unødvendig at du får så mye dritt for denne avgjørelsen, det virker som om de fleste glemmer at du i bunn og grunn reddet kattene fra forferdelige forhold, og om de bytter hjem en gang til kan ikke det måles med hvor fært de hadde hatt det i det tidligere “hjemmet” sitt. En moden og uegennyttig avgjørelse, sophie, stå på!

  73. Æsj så mye stygge kommentarer her va.. blir helt kvalm av at folk kan sitte å være så ekkel og stygg mot andre bak tastaturet.. Du e tøff som innrømme det, å det va et fint valg du tok 🙂
   Håper virkelig ikke du tar til dæ di dritt kommemtaran som står her!

  74. Bra at du innrømmer feilene dine iallfall, og du fortjener virkelig ikke alle disse stygge kommentarene du får. Nei, kattene har ikke godt av å bli flyttet så mye rundt på, men det var jo ikke det du planla da du kjøpte de heller.
   Klem til deg, Sophie <3

  75. Ja jeg og syns litt synd på Sophie med all denne mobbingen. Uansett så er det vel en god prosentandel av oss lesere som, etter å ha lest dette innlegget, himlet med øynene og tenkt “hva var det vi sa?”. Jeg gjorde også det. Det overrasket meg ikke at du kom til å gi de bort. Det skjedde faktisk fortere enn jeg trodde. Tippa rundt jule tider jeg da, men neida. Nei du er ikke perfekt, og det er ingen, men det er helt utrolig hvor mye du aldri klarer å bestemme deg for. Greit det at du ikke kan bestemme deg for noen ting av hårfrisyre eller kjæreste, men når det involverer dyr da kjenner jeg at jeg blir ganske irritert. Og som de andre sier her, du HAR å la de kattene nå bli der oppe, det kommer aldri til å passe inn i din verden å ha dyr uansett hva du sier. Unnskyld for å være så krass. 🙁 Jeg er en stor fan av deg, men du motsier deg selv så mye at folk av og til blir irriterte.

  76. Forstår deg veldig godt, bedre å være der enn midt i byen da!
   Forstår ikke alle de nedsettende kommentarene du får, i og med at det er helt valgfritt å lese bloggen din. Den personen (sikkert ei uoppdragen drittjente) som skrev at du gikk for fort mtp Mathias og Robin, for alt vi vet så kan det liksom ha dødd ut før den mnd det faktisk ble slutt, var sånn for meg hvertfall, men at man vegrer seg til å gjøre det slutt… Syntes det er så synd at mange sier så mye piss, det handler jo bare som å ha respekt for en som ikke er som en selv liksom, trodde det var en allmenn regel å holde kjeft om man ikke har noe å si, men det var det tydeligvis ikke.
   Hadde blitt mer trist og lei meg om mora mi skrev såpass nedsettende ting til ei ung, oppegående og livsglad jente, PÅ INTERNETT DA GITT. Verste er folk som ikke tør å si hvem de er, betviler virkelig at de er så tøffe i trynet som de skal ha det til.
   You go girl! Fokuser heller på oss som gir deg en hyggelig tilbakemelding, og ikke de som tror de kan alt om ditt kjærlighetsliv liksom. Min mening, og jeg føler den passer deg ganske bra. Trenger flere hyggelige sjeler som deg som vinner over stupid bitches som de frekke, tullingene som kommenterer her.
   Amen, halleluja 😀

  77. Modent gjort! Å ta et slikt valg er ikke enkelt, men du gjør det allikevel selvom ikke du nødvendigvis får et gode ut av det. Du gjør det beste for kattene ! Bra gjort. Vil også nevne at alle de som kommenterer negativt – “fuck you all”. De er ingenting bedre. Man kan ikke like alle, tvert imot. Det betyr ikke dermed sagt at man skal være respetktløse ovenfor hverandre. Opplever det selv, å bli “hatet” bare fordi jeg er meg. Høyehæler, silikon og sminke? Jeg digger det. Men Gud hvor mange kommentarer jeg har fått opp igjennom årene, for at jeg er meg. Om jeg var en punker, da hadde det vært meg og folk skulle respektert det. Vær mot andre slik som du vil at andre skal være med deg! Møtte en tilfeldig lesbisk person på togstasjonen engang. Hun var alt det motsatte av meg. Likevel, slo vi an en prat og det var faktisk veldig hyggelig! Så, Sophie – don’t give a damn. Forresten, 95% av de som “ikke liker deg” kommenterer. 15% av de som liker deg, kommenterer. Det er mange flere der ute som digger attituden din, selv om det helt sikkert ser annerledes ut i kommentarfeltet. Herregud, lengste jeg noengang har skrevet. Uansett, ha en fin dag! 🙂 Anna

  78. Du har gjort en god gjerning! Folk skriver at de fortjener et stabilt hjem, men hadde de blitt kjøpt av noen andre i spania hadde de brått ikke fått noe hjem 🙂 også veldig morsomt at folk skriver stakkars kattene som flyttes rundt,er ikke rart mange katter ender på gata hvis man har en slik holdning ! Hvis man skal på ferie eller flytte, så er det naturlig å flytte katten, OG det ligger i dens natur. Rart hvor mye folk skal bry seg om ting. Og ikke alle katter har noe imot å bade/dusje, mange gjør det frivillig. Stå på

  79. Nå synes jeg nesten de må bli på ett sted!de skal ikke flyttes rundt etter ditt ønske. og hva med rigmor sammen med dem?? og får de være ute i Harstad må de fortsette med det uansett hvor de bor.

  80. Tragisk.
   Alvorlig tragisk.
   Jeg snakker så absolutt ikke om hva Sophie har gjort mot kattungene (som riktignok var et særdeles godt valg), jeg snakker om den stakkars jenten som sitter på rommet sitt og leser alle disse kommentarene. Det er neimen ikke stakkars kattungene, de får det bra uansett. Hvis folk kunne tatt seg ett minutt til å tenke over hva Sophie virkelig har skrevet her, lest mellom linjene, så hadde vel ikke alle negative kommentarer vært nødvendig? Alvorlig talt, når sa Sophie at hun ikke “ville ha kattene fordi det var ikke gøy lenger”? Eller at “Bloggerne-innspillingen var over, og dermed kattene også”? Hvor får folk dette fra? Jeg måtte ærlig talt lese innlegget hennes om igjen for å være sikker, men så ikke noe til dette?
   Sett deg selv i hennes sko: Hvis du hadde kjøpt — nei, reddet to små kattunger, men dessverre ikke hadde tid til dem, hva hadde du gjort? Og hvis du hadde valgt det samme som Sophie så modig valgte her, hadde du ønsket å fått kritikk? Hvis den patetiske kommentaren du skrev til henne, ble gitt til deg selv, ville du tatt det med et smil og sagt “takk”? Neppe.
   Tenk det at Sophie faktisk skrev at hun gruet seg til å fortelle dette — hvor forferdelig er ikke det?! Hva har hun gjort for å fortjene en slik følelse?
   Jævla samfunn.
   Dette innlegget var modig av Sophie å publisere. Først og fremst: Valget hennes var modent. Ikke mange unge tør å innrømme ovenfor seg selv, ikke minst hele Norge, at de gjorde en feil. Jeg tenkte litt på det og innså: Var det en feil? Quite frankly, hun hadde tenkt over det, hun hadde tid da, og hvem vet vel når livet blir snudd på hodet? Hun hadde ingen anelse om hva som kom til å skje. Så hvorfor all negativiteten?
   Hvis det er for å føle seg bedre ved å trakke på andre — som det riktignok er i de absolutt aller fleste tilfeller — burde disse personene ta fatt i problemene sine og oppsøke hjelp. Ta til fornuft og finne fram manerene sine, for dette er vel ikke akseptabelt i vårt samfunn? Det burde ikke være det.
   Det er så mange som støtter Sophie når hun får lavmål-kommentarer, og det skulle bare mangle. 99% kjenner henne ikke engang! Men det dummeste folk gjør her, er å skylde på kattene. Og det syns jeg er fullstendig uakseptabelt. Bare tenk hvis det hadde vært deg selv.
   Jeg har alvorlig talt ikke ord for hvor skuffet jeg er over dagens unge mennesker.
   Ikke ord…

  81. Så fort ble du lei de. Så shipper du de til foreldrene dine, akkurat som bikkja di, fordi du er for opptatt med blogglivet ditt.

  82. Forstår deg veldig godt sophie, er ikke alltid så lett og proioritere alt. Det skjedde jo ganske mye fra da du kjøpte dem og til di kom, men det var veldig godt gjort at du kjøpte dem enn at de ble pisket i dyrebutikken

  83. Godt at du tenker på kattenes beste når livssituasjonen din endrer seg!! Å ha hund og katt handler om 10-15 års tidesperspektiv! Tror du handlet lurt!

  84. Jeg har ikke noe problem med at du gir ifra deg kattene, det er nok til deres beste. Det jeg ikke kan forstå er at du velger å gå til anskaffelse av to nye dyr, når du allerede har en hund du ikke klarer å ta vare på. Det viser, som du sier, din umodenhet. Håper for all del du venter med å skaffe deg fler dyr til du vokser opp, og faktisk tar deg tid til å ta vare på dem..

  85. Hadde virkelig sansen for deg men nå ble jeg virkelig sjokka. Så mange som sa det kom til å skje, så skjedde det.

  86. Du gjennomfører jo aldri det du starter på, og så går det alltid utover andre. Hun du skulle til Las Vegas med, hun du skulle til Costa Rica med, Andrea i Afrika og nå kattene..

  87. Synes det er bra du gjør det som er best for kattene, og at du selv inrømmer at det var en “feil”. Du tenker hverfall på kattene først! Bedre å flytte de et sted der de får det enda bedre enn hos deg, enn å ha de hos deg der de ikke får så mye oppmerksomhet som de burde. Katter er jo ikke så avhengige av mennesker, så de hadde det helt sikkert bra hos deg også. Man kan fint la en katt være alene hjemme i en lengre periode så lenge de får mat og vann. Men selvsagt har de det aller best med oppmerksomhet og kos i tillegg.
   Du tenkte alltid på kattenes beste, både når du valgte å kjøpe de og nå.
   Synes du er flink jeg Sophie, du ser dine egne feil og står for alle valg du gjør.
   STÅ PÅ! Synd det ikke er alle som kan sette seg inn i din situasjon, men bare leter etter “feil” i alt du gjør..

  88. Det er bra du valgte å gi de til søsteren din når du selv ikke kan ta vare på de, men for all del ikke ta de til Oslo igjen. Katter er som barn, de trenger stabile leveforhold og kan ikke være kasteballer 🙂

  89. Bra du tenker på kattenes velvære! Er veldig mange som får panikk angåene dette med flyttingen, men du burde vite at katter er ett vanedyr og det å flyttes en gang i ny og ned er virkelig ikke et problem 🙂

  90. Dette har jeg venta på lenge. “Å, søte nussine kattebebbiser som jeg bare måå ta med hjem fra Syden!!!” Du burde kanskje tenke deg litt om først. Herregud du er klein. Fysj.

  91. Du Sophie, du Sophie 🙂 kan ikke se annet enn at du gjør mange menneskers dag så mye bedre. Det har blitt fritt frem for å slenge hva som helst av stygge personangrep på nett og dette er det tydeligvis en hel haug med mennesker som for utløp for på kommentarfeltet på bloggen din. Hva salgs hverdag har folk egentlig som får seg til det? Som nevnt er det valgfritt å lese en blogg og en regel er at ting du ikke ville formulert med ansiktet ditt på trykk eller som du kunne fortalt din bestemor på en slik måte at du kan stå for det med rak rygg bør man holde seg for god for. Det må jo forsure ens personlighet ved å snakke sånn..og sette preg på oppførselen resten av dagen mot andre også. Jeg tror du er sterk Sophie og jeg syns du er en tøff jente. Jeg er også en mor og synes folk er for harde og samfunnet blir for tøft for veldig mange når sånn som dette er hverdagskost og godtatt oppførsel. Skikkelig tragisk og det gjør meg rett og slett kvalm.

  92. Og btw, du er kanskje en dyrevenn som støtter der du kan, men du bryr deg ikke om dyr under samme tak som deg. Du gikk aldri tur med hundene når du bodde i Harstad, når Rigmor løp ned på veien i en episode av bloggerne var mobilen viktigst for deg der og da. Og nå gir du bort kattene. Hvorfor orker du ikke ta vare på dyra?

  93. Skal vedde på at mange av dere som rakker ned på Sophie er akkurat de samme som hele tiden har sagt hun bør gi de videre til noen som klarer å passe bedre på de. La nå jenta få gjøre som hun vil, hun har forklart årsaken og med all klagingen deres før bør dere bare være fornøyde.
   Ellers håper jeg du får en fin kveld videre, Sophie! 🙂

  94. Jeg sier bare en ting til enkelte av dere som kommenterer her :
   gå å se dere selv i speilet, tenk etter hva dere har kommentert og tenk etter om noen hadde kommentert slik til dere og la det synke godt inn mens dere ser dere selv i speilet.
   Håper dere kan ta dere selv i nakken og slutte å være så fantastisk frekke og stygge i kommenteringen og få en bedre personlighet.
   Det trengs! virkelig.

  95. Er ganske svart-hvitt meninger her! Til dere som klager over at hun er et dårlig forbilde OG dere som mener hun er et fantastisk forbilde; skjerp dere. Hun blir sett på som et forbilde, fordi dere som går inn på bloggen hennes har sørget for det. Om hun er et godt forbilde? Min ærlige mening er ikke spesielt, men virkelig, hvem er gode forbilder når de er 19? Hun har så vidt begynt å føle på hva det vil si å være voksen. Hun er faktisk fortsatt en tenåring! Hun skal ikke trenge å gjøre alt riktig, gi henne rom til å lære og vokse for guds skyld!
   Hvis mødre har et problem med bloggen hennes får de nesten ta det opp med barna sine, det er ikke hennes ansvar. Og det finnes jo faktisk andre innflytelser som er hundre ganger værre enn en jente som skriver om livet sitt på nettet!
   Alle har lov til å ha egne meninger, men det betyr ikke at dere har retten til å skrive direkte ondskapsfulle ting til en ung jente. I stedet for å være så opptatt av hennes feilsteg og liv, så ta en titt på dere selv og hva slags mennesker dere har blitt, der dere sitter og skriver stygge kommentarer. Er det greit kanskje?
   Ingen er perfekte, slutt å forvente at hun skal være det. Tro meg, hadde det vært tilfelle ville dere ikke vært så interessert i bloggen hennes som dere er! Det er menneskelig å feile.

  96. Hvordan går det med tanke på at dere har hund? For kattene sin skyld så tror jeg de har det bedre en plass de kan leve både ute og inne og få mye fred. Ikke bli sendt på er fly tilbake til Oslo om en månedstid når du tror du er klar for å ha katt igjen. Du er en travel person, og for kattene sitt beste så har du sikkert gjort best valg for de nå 🙂 Håper de blir tatt godt vare på, og at andre dyr ikke jager på dem.

  97. Folk kan tenke og mene hva dem vil, men det at de kommer et sted hvor folk er hjemme og de har muligheten til å gå ut døra er et bra valg 🙂

  98. Til Line, moren som hadde blitt sur om datteren hadde lest denne bloggen.
   Jeg vet i hvert fall at jeg hadde blitt knust om datteren min hadde blitt kjent med datteren din. For om eventuelt mitt barn skulle hatt dine verdier i livet videre,så tror jeg Dikemark passer fint de kommende årene, for datteren min – din og deg. makan a gitt! Mor sa du? Mulig ikke moden nok til å Være mamma du heller gitt. Jeg vet i hvert fall at moren min aldri ville sittet å skrivet sånn unødvendig dritt.
   Det fine er at jeg ikke har en datter. Hadde jeg vist hvor du bodde skulle jeg sørge for at datteren din høre ganske vonde ord selv. Så vonde at hun kommer løpende hjem til deg. Og gråter. Forteller hvor skada hun er. Fæl – psykisk ødelagt. At hun aldri vil få et liv. Jeg skulle knekt henne såpass at knivene ble Hennes beste venn. Og alt fordi moren hennes mobber andre.
   For du ødelegger livet til noen, så hvorfor kan ikke jeg ødelegge livet til noen du bryr deg ganske mye om?
   BITCH!

  99. Synes det er dumt at du må dra andre med deg og si at mange andre er umodne bare fordi du er det. Nå er det du som har gjort noe feil, ikke noen andre. Men når du gjør noe godt, skal du påpeke at BARE du gjør gode ting, noe du ikke vet noe som helst om. Alle skjønte jo at du kom til å gi dem bort igjen, da du ikke vet å ta vare på dyr. Men håper bare familien din er flinkere til å ta vare på dem da! Bedre at noen andre som kan ta vare på dem – får dem:)

  100. Haha… Typisk. du skylder på at du er ung og ikke vet hva det innebærer? Du er 19 år og har ingen unnskyldning for å ikke klare å ta deg av dyr du har tatt ansvar for! Gå mindre ut, sov mindre på hotell, lev som normale folk? Herregud altså, drama, styr osv…

  101. Til alle dere som støtter alt Sophie gjør, og kritiserer negative kommentatorer: Mange er ufyselige i det de sier, men jeg leser igjennom alt, og mange prøver rett og slett bare å åpne øynene hennes. Ja, hun er selvsentrert, og det er hun nok fullt klar over selv. Ja, hun er hyklerisk, noe hun nok også vet selv. Hun er ansvarsløs, og konsekvenser virker det ikke som om hun noen gang har måtte håndtere på egen hånd. Det er dette folk flest prøver å få fram, men til deres fortvilelse, aldri kommer i lyset fordi konstruktiv kritikk går under “negative kommentarer”, og det blir med en gang luket ut og ignorert. Alt for mange av dere mener de vil kritisere, og ikke hjelpe.
   Hun er ei jævla sterk jente som takler å ha en jobb som dette, for det om hun får mye kritikk. Hun har gode intensjoner, og ønsker å hjelpe. Sophie har siden ung alder levd et liv i luksus og som kjendis, og dette vil påvirke henne til det mer negative (det er ingen hemmelighet, dette skjer med alle som blir utsatt for fame og riches, vokser opp i det, og ikke får lært og opplevd den virkelige tilværelsen. Man blir blind).
   Absolutt alle gjør feil, så dette er ikke kritikk for at hun overlater kattene til foreldrene. Dette er det rette valget for både hun og kattungene, og det er utrolig bra at hun ser det selv, og har tatt denne avgjørelsen på egenhånd. Men husk, Sophie, at disse kattene må få et stabilt liv, og kan ikke flytte til Oslo igjen så snart du føler du har mer tid. Plutselig blir livet ditt snudd på hodet igjen, og prosessen starter for andre gang.
   For all del, hat meg så mye dere vil. Men tenk over det før dere slenger med leppa til folk som kanskje ønsker det beste for Sophie.
   OOog til sist ville jeg bare si at jeg selv ikke kunne taklet en jobb som det du har Sophie. Jeg beundrer pågangsmotet ditt, og jeg beundrer det du står for.

  102. Du burde ta til deg både de positive og de negative tingene folk kommenterer! For det er menneskelig å gjøre feil, og det er det man lærer av! Du sier du ikke er moden nokk,men jeg må si at det å klare å tenke så klart i en vanskelig situasjon er veldig modent! Uansett så har du tatt fet rette valget,selv om det sikkert ikke var lett! + at jeg synes det er uvesentlig å ta opp det med at hun fikk seg “ny gutt bare” en måned etter Mathias hadde flyttet! Det er opp til hver enkelt hvor lang tid det tar før man kommer seg videre, og hva man trenger for å komme seg videre Stå på sophie!❤️

  103. Nok en gang føler jeg du demonstrerer hvor moden du er for alderen din. Det er aldri lett å se sine egne feil og ta sånne valg. Og når alle i tillegg dømmer deg for alt du gjør må det være desto mer vanskelig. Du kunne jo vært egoistisk og beholdt dem, men du ser selv at det ikke passer og hvis en skal gjøre en endring er det jo mens de fortsatt er såpass små at de lett kan venne seg til et nytt sted. Livet endres jo og det er vanskelig å forutse hvor veien går. Jeg synes nok en gang du viser hvor god du er og hvor tøff du er som tør å stå for det du gjør. Klem

  104. Fysøren, jeg blir nesten skremt av å lese alle de spydige kommentarene mot deg, Sophie Elise. Dette er første gang jeg har gått igjennom kommentarene og kommentert på din blogg, men jeg følte jeg måtte! For et press du må føle! Mennesker kan være så fæle, jeg leser at det er mange som skriver at du burde skamme deg pga utseendet og valgene du tar. INGEN er like, og ALLE gjør feil! Jeg synes du er utrolig tøff og sterk som klarer og stå imot og ikke bry deg! Stå på!
   Når det kommer til kattene så er jeg enig i det mange sier, at de burde ikke bli flyttet så mye på. Finn ett stabilt og godt hjem, der de kan være hele livet sitt. Det fortjener de.

  105. Det er fint at du sender de til Harstad, men ta de for all del ikke tilbake til Oslo. De har ikke godt av å bytte hjem hele tiden, og de har allerede hatt det ustabilt nok. De trenger en fast familie å bo hos, slik at de holder seg rolige og sikre. Det vil også bli dumt å tvinge kattene inn i en leilighet midt i hovedstaden senere, og de er blitt vandt med god plass og fri natur.
   Jeg vet selvfølgelig ikke hvordan kattene dine oppfører seg, men etter alt du har skrevet tidligere virker det som om de har opplevd mye stress, og har vært mye alene. De er jo bare kattunger, og de blir som regel veldig påvirket av flytting. Det er utrolig fint at du fikk de til tryggere omgivelser, men det virker som du kunne tenkt igjennom alt dette litt bedre.

  106. Ikke for å rakke nord og ned, men snakket med en som jobber som bagasjehåndterer på flyplass. Etter flere år i denne jobben hadde han en ting å si til folk som skulle fly med dyr som ikke fikk være inni flycabinen, men som må sitte i bur i lasterommet- Avliv de- ikke tenk på noe annet. Det er en grunn til at de som jobber der går med hørselsvern, de stakkars dyrene som har mange ganger mer sensitiv hørsel enn oss, må sitte i et forferdelig bråk, kanskje i flere timer- og det skaper et forferdelig traume…så håper kattene blir i Harstad. Men en annen ting, dere som ser så opp til Sophie som en fantastisk dyrevenn og forkjemper, har dere i det hele tatt tenkt på at restylan og silikon aldri hadde blitt injesert i en menneskekropp uten at mange 1000 forsøksdyr har lidd for det i forkant, kun fordi usikre unge jenter skal få glamourpupper og bloggelepper? Just a question…..Utenom det så må det faktisk sies at det står respekt for at Sophie faktisk står for feilene hun gjør, er ikke alle som hadde vært voksen nok til å innrømme det, eller klart å flytte kattene, men beholdt de- selv om de ikke hadde det så bra. Jenta er ikke så gammel, det er nå hun skal høste erfaringer å det skjer kun gjennom å prøve å feile. Synes du er tøff tross alt Sophie, som orker å blottlegge såpass mye, få forferdelig mye unødvendig dritt og lite konstruktiv kritikk som faktisk kan brukes til noe, men fremdeles stå for den du er….he he akkurat i dag- om 2 uker kan det forandre seg- men sånn er det å være ung 🙂

  107. Altså…
   NÅR du skaffer deg dyr, så må du tenke på FREMTIDEN.
   Man på faktisk tenke på om man da er i ett forhold på tiden at, ”Ja, kanskje dette forholdet ikke varer hele livet”
   DU må kunne klare å tenke litt lenger enn nesa di?
   Ett dyr er ikke noe du bare kan GI vekk. Dette er faktisk helt på trynet lavmål av deg. Dyrevenn meg oppi rævva, du begynner bare og vise mer av din personlighet. Du er ikke slik som du viser deg på bloggen, i mine øyne. NEI, jeg vet ingenting om deg utenom bloggen, men jeg er ikke kort i hue jeg heller.
   Ikke skaff deg dyr når du bare MÅ ut av huset for og gjøre ditt og datt. Du er helt tragisk.. Likte deg før, men nå faller du helt ned på tragisk liste. Og grunnen til at jeg er anonym er at jeg ikke har blogg..

  108. Jeg støtter deg i den avgjørelsen, og synes de med negative kommentarer bare kan holde de for dem selv. Du burde ikke grue deg til å fortelle en ting som dette, ettersom det er dine katter og jeg synes det er så idiotisk at folk skal kritisere deg for dette. Men er det ikke bedre for kattene at de bare blir i Harstad for bestandig? Da får de jo være ute, og det blir bare dumt om de igjen skal bytte tilbake til deg? Da får de jo ikke være ute som de sikkert får i Harstad? Tror ikke det er så bra for dem å flytte så ofte heller, men det er jo fult og helt opp til deg!
   Uansett, jeg digger bloggen din Sophie! Stå på videre!

  109. Bra at du innser selv hva som er bra for kattene!
   Men det er kanskje ikke så lurt å drive å flytte på de så mye når de er små, med tanke på om du vil ha de tilbake når du selv ønsker det 🙂

  110. Herregud, det er virkelig tragisk hvordan voksne mennesker sitter her å skriver dritt til ei jente på 20år. Og ungdommer som er sikkert halvparten så unge som de, skjønner mer at man ikke skal slenge dritt over internett.
   Hvis du virkelig vil at ungene deres skal ha et forbildet, så kanskje vær ett selv først a, før dere rakker ned på Shopie.
   Blir kvalm av sånne ting.
   Alle mennesker gjør feil, og selvfølgelig er ikke Shopie Elise et unntak.
   Stå på Shopie! Denne tiden er for å gjøre feil og for å lære av de. Så gjør det du føler for her å nå, også tar du det derfra.

  111. HAHAHA DU ER SÅ LATTERLIG DIN TAPER!
   DE KATTENE DINE KAN DUTA LIVET AV. DEM FORTJENER IKKE ET LIV MED DEG ELLER FAMILIEN DIN
   JEG ANBEFALER DEG Å BLI STERILISERT! SLIKE UANSVARLIGE MENNESKER SOM DEG FORTJENER RETT OG SLETT IKKE Å FÅ BARN. HVIS DU IKKE GJØR DET FRIVILLIG SÅ SKAL JEG STARTE EN FACEBOOKGRUPPE FOR Å FÅ DEG TVANGSSTERILISERT!
   KATTENE IGJEN. HVORFOR SKULLE DU SENDE DEM TIL DINE FORELDRE NÅR HAN SVENSKE HOMO LASARONEN DU HAR FÅTT ER UTEN JOBB I NORGE OG SIKKERT IKKE GIDDER Å JOBBE?
   DU ER EN STYGG FITTE. HÅPER ALLAH GIR DEG DE VERSTE PINSLER FOR FREMTIDEN! ALLAHU AKBAR!

  112. “BONGOKONGO”:
   Jeg blir helt stum av å lese det du skriver. Dette kan karakteriseres som et alvorlig personangrep (trusler involvert), og jeg antar at du ikke er kjent med at dette er strengt ulovlig? Her er det helt klart grunnlag for å anmelde, hvilket jeg oppfordrer Sophie Elise til å gjøre.

  113. Stakkars katter, synes dette var veldig uansvarlig gjort av deg. Dyr er ikke en “ting” du bare kan kjøpe for deretter å gi dem bort når du er lei. Du burde virkelig tenkt litt lengre.

  114. Line:
   Håper for guds skyld at du ikke har denne datteren du nevner. Relativt mange holdningsendringer som må til hos deg før du kan kalle deg en god rollemodell, ser jeg. Snakk om å møte seg selv i døra!

  115. Jeg synes utrolig synd på disse kattene, og at de må gjennomgå dette. Greit nok at du og Mathias hadde tenkt at han skulle passe de når du selv ikke hadde muligheten til det, men dette her er bare synd. Når du skaffer deg dyr, må du tilpasse hverdagen din deretter. Ja, kanskje du må kutte ut en photoshoot i ny og ned, noen lunsjer på vapiano og kanskje en reise i året fordi du må passe på kattene dine. Velkommen til livet Sophie Elise, det er tøft å si det, men dette er noe av mange ting du burde satt til siden for å prioritere kattene dine. Det er slik det er, og det vet jeg selv da vi har hund og katt. De trenger omsorg og kjærlighet, og når du i tillegg jobber hjemme mye, og ikke går på skole burde virkelig dette være overkommelig, synes du ikke?
   Ja, det er sikkert mange ting du må gjøre iløpet av en dag, men som jeg sa tidligere – da burde du kanskje heller kuttet ut noen ting i hverdagen din som faktisk ikke er SÅ viktig, og heller lagt av tid til dyrene. Mange av kommentarene som har blitt publisert er rett og slett helt forferdelig, det fortjener du ikke. Dette er ikke noe personlig fra min side, men det virker som mange angriper DEG, uavhengig av kattene dine å gjøre.
   Når det er sagt synes jeg selvfølgelig det er helt feil å skaffe seg dyr, for så og si sende de avgårde med en gang igjen. Det blir helt feil. Sophie, du sier selv du er en dyreelsker, da burde du virkelig bevise det også. For dette er rett og slett ikke godt nok, hverken for deg selv eller for de stakkars kattene dine som nå har blitt sendt bort fra hjemmet sitt. Håper virkelig du kan bruke denne måneden til å prøve så godt du kan å ordne litt på timeplanen din og tilpasse deg kattene dine slik at de kan komme hjem igjen til deg, hvis du føler det er noe du kan gjøre.

  116. Forresten – Velger du å la kattene bli værende i Harstad, hvis du velger å ikke ta vare på de selv, la de bli på landet. Det er virkelig det beste for kattene.
   Være ute i fri natur, og ikke bli flyttet mye på 🙂

  117. Line
   23.09.2014 kl.18:53
   “Hadde jeg tatt dattera mi i å lese bloggen din, hadde jeg virkelig blitt forbanna. Ikke rart jenter ikke blir fornøyde med seg selv når de ser slike som deg. Ingenting ved deg er ekte, og du er liksom ei som yngre jenter skal se opp til? Tar du overhode noen riktige valg, annet enn å ikke spise noe jævla kjøtt? Du skal redde alle mulige dyr, men du klarer ikke redde tusenvis av jenter ved å legge ned den forbanna bloggen din.”
   Er dette virkelig en voksen person?? Skam deg!! Det Sophie “driver med” er ikke ulovlig eller skadelig for noen! Dere snakker hele tiden om at hun skal være et forbilde… Når valgte Sophie å være “mamma” for en haug av tenåringsjenter?
   Hun tar ikke narkotika, hun kjører heller ikke i beruset tilstand, som et visst annet “tenåringsidol” gjør.
   Hvis du mener at ungen din blir så påvirket av ei 19 år gammel jente som skriver blogg, da er det DU som har feilet som forelder!
   Det du skriver her bidrar til mobbing. Skam deg skulle du!
   Og hvis du lurer, jeg er 31 år og mor selv.

  118. Sophie er veldig ung, hun prøver seg frem her i livet. Det er veldig lov å feile på veien. Syns det er unødvendig å lire av seg masse stygt når hun er åpen om alt.

  119. Jeg føler meg deg som må holde ut med alle nettrollene. Det står så mye stygt her at jeg blir helt sjokkert, for det første at folk har så smålige liv at de tilbringer hver eneste dag på bloggen din for å skrive stygge meldinger, for det andre, at folk har så lite empati. Okey, kanskje ikke å skaffe seg katter viste seg å være så lurt i ettertid, men alt var gjort i beste mening hele veien, og de er jo ikke skadd på noen måte? Uansett hvor de ender opp, kommer de sikkert til å få det mye bedre enn hvor de har vært 🙂 … siste bemerkning, jeg vet at å anmelde nettroll er vanskelig gjennomførbart, men står ting her som definitivt bør tas alvorlig. Men jeg tror du er ei smartere jente enn folk gir deg cred for, så du har sikkert tenkt i de baner selv!
   – Oslojente20

  120. Hvem er alle disse trollene?? Hva driver dere? Slenger dere dritt i kassa på rimi, på bussen? Eller er dere bare tøffe godt skjult bak en skjerm?
   Jeg håper virkelig at Sophie ikke leser alle disse kommentarene, jeg blir litt satt ut. Det er snakk om et par katter som nå får flytte på landet. Hver sommer er det oppslag om katter som blir drukna innestengt i bur, kastet i søpla eller rett og slett reist i fra. Engasjer dere der istedet.
   Hva er dette? En unnskyldning for å kunne være jævlig? Så patetisk…

  121. 70% av disse kommentarene er så utrolig stygge, og dere burde alle skamme dere! Dere snakker om forbilder? Revurdere deg selv litt, og du vil innse at det forbildet du kanske er, eller vil bli en dag i femtiden, ikke er noe særlig! Dette går under nettmobbing og er straffbart! Skam dere!
   Og sophie, hvis du mener at det var det riktige for kattene, noe jeg kan forstå, så preller du bare av deg alt det disse umodne, bedreviterne sier! Du virker fantastisk!

  122. Ja du burde tenkt deg om, og at livet ditt har forandret seg etter du fikk dem mt på forhold etc So what? LIvet ditt blir slik du gjør det, du har rett og slett ikke lyst å ha dem, eller du har lyst men mer lyst til å gjøre andre ting. Jeg ble alene med hunden til meg og eksen, og jeg har lagt livet mitt opp etter det vilkåret at jeg har hund. så enkelt. livet mitt er mye roligere etter jeg fikk hund, ihvertfall etter det ble slutt med eksen, nettopp fordi jeg har valgt å ta ansvar for et annet liv!! Så det der pisset du kommer med om at “det passet ikke helt for meg nå” kan du dra lengre ut med….. unnskyldninger som er til å spy av.

  123. Syns ikke det er noe gale i det hele tatt, og du har løst problemet på en mer moden og bedre måte enn mange tusen andre. De har det jo bra. Hadde ikke vært gale å avlive kattene en gang, for det er en av de “bra” måtene å løse et slikt problem på.

  124. Ikke noe feil i det så lenge de kommer til gode hjem. Du har jo tydeligvis hatt en back up plan tilfelle det ikke skulle gå, som gjør at det ikke går utover kattene at du innser dine feil og mangler. Hadde du derimot avlivet dem eller gitt dem bort til første og beste hadde jeg mistet ALL respekt for deg.

  125. Du ligner på an and i trynet! gakk gakk! og skam deg som driver og holder på med sånn med disse kattene. DYREPLAGER!

  126. Du burde tenke deg om før du gjør ting. Dette er ikke første gang for å si det sånn. Du gjør ting også ombestemmer deg.

  127. Heei Sophie, har ingenting i mot dæ eller imot dæ som person. Men sett bare å lure litt på korsn d har sæ sånn at du kj har tid tell å ha katte når folk som drar på jobb klokka 7 om mårran å blir på jobb tell kanskje så seint som 9 på kvelden , når du skjøl som du sir sover tell klokka 10 sett kanskje en times tid å ser på serie mens du spis frokost , før du da i 3 tia starte dagen din foreal, du kan jo bare venne katten tell at når du e borte så sett dem forelksempel i bur , eller ta dæm med dæ foreksempel på jobb i ett bur når du drar dit? Vet dem e sendt bort no , men bare ett lite tips vess du føle du treng når dem kommer tebake 🙂

  128. Mie:
   24.09.2014 kl.10:39
   “Ja du burde tenkt deg om, og at livet ditt har forandret seg etter du fikk dem mt på forhold etc So what? LIvet ditt blir slik du gjør det, du har rett og slett ikke lyst å ha dem, eller du har lyst men mer lyst til å gjøre andre ting. Jeg ble alene med hunden til meg og eksen, og jeg har lagt livet mitt opp etter det vilkåret at jeg har hund. så enkelt. livet mitt er mye roligere etter jeg fikk hund, ihvertfall etter det ble slutt med eksen, nettopp fordi jeg har valgt å ta ansvar for et annet liv!! Så det der pisset du kommer med om at “det passet ikke helt for meg nå” kan du dra lengre ut med….. unnskyldninger som er til å spy av.”
   AMEN!

  129. Du fullfører virkelig aldri noe du starter, og tar aldri konsekvensene for dine egne valg, det er jo skremmende!
   Så og si alle leserne dine sa at tanken bak å “redde” kattene var god, men i praksis fungerer det ikke fordi du har ikke tid til å passe på katter.. livet ditt er for kaotisk til det.. MEN du forsvarte det opp og i mente og sa du hadde tid til kattene. Hvis du er en så aktiv dyrevenn som du sier burde ikke det at du fikk en ny kjæreste resultere i at du omplasserer kattene. Du er dyrevenn når det gangner deg, og for å si det sånn så er det utrolig lett å spille hellig og å kalle seg selv et godt menneske hvis det man gjør er til fordel for seg selv.. greia er bare at det kalles egoisme og ikke godhet

  130. “får du deg dyr så binner du deg til noe i 10-15 år” Jo, det er sant det, men livssituasjoner forandrer seg, og sånn man hadde sett for seg at det skulle bli, ble ikke sånn likevel. Derfor synes jeg det er et veldig voksent og bra valg at du valgt å la dem flytte til Harstad hvor de får noen som har bedre tid til kos og lek. Jeg har gjort noe som lignet selv, jeg og eksen skaffet oss to katter, men etter 4 år sammen og to år med katter fant vi ut at det blir ikke oss likevel. Og å bo i en leilighet alene i Oslo som student er fryktelig dyrt (og det å finne en ny leilighet som tillatte dyr og har uteområde til utekatter er nesten umulig) så jeg tok den avgjørelsen å flytte dem til mine foreldre et år mens jeg bodde på en liten studenthybel og fullførte studiene. Nå har jeg nok en gang ny leilighet som er stor nok med fine uteområder og da var det naturlig at de skulle få komme tilbake hit. Og de har stortrivdes der og de stortrives her (de er veldig knyttet til både meg og mine foreldre) Men jeg skjønner det godt hvis du skulle ha dårlig samvittighet for dette, jeg hadde det og jeg savnet dem masse. Men fokuser på at dette er nok til det beste for dem, og at de aller fleste hadde gjort akkurat det samme.

  131. Alt folk kan skriva? Blir stum av oppførselen til menneskene her inne. Rart det er krig i verden.. Tror aldri eg har lest så stygge kommentarer for ein fille ting, ja, fille ting. Kattene klarer seg de! Djises! Stakkars sophie som leser dette. Hadde dt vært retta mot mg, hadde eg blitt sønderknust og fått ein knekk på sjøltilliten. Ungdom og voksne trakka så ned på et menneske, skulle ikke gått an. Dere er ikke noe bedre enn alle andre! Likt å sitt dere foran pcn, mens dere skriver alt det stygge. Smiler du etterpå? føler du at nå har jeg gjort noe bra? Har du blitt et bedre menneske av å rakke ned på et annet menneskets valg? Et valg som hun tok for at kattene skulle få det bedre.. Dere er rett å slett grusomme i kommentarene deres. Håper dere ikke snakker/skriver slik til familien og vennene deres! For hvis det er slik en oppfører seg med andre, vil jeg tro at en dag sitter dere ganske så alene og forlatt!

  132. HAhaha! Ja det kom jo som et sjokk at du ikke fullførte noe. Kun operasjoner og utseende du klarer å prioritere fullt ut. “dyrevenn” my ass.

  133. Hahaha. Dette visste vi. Vi har sagt det helt siden du såkalt “reddet” dem!!! De kom fra ille til 100 ganger verre!!! Hvor dum i huet ER du egentlig???

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg