ny hårfrisyre!

Endelig har jeg fått freshet opp hårfargen og extensionene mine litt, det var på høy tid! Som dere kanskje ser har jeg fått litt kortere lengde i front, mørkere bunn og en kaldere farge jevnt over. Jeg har nok bestemt meg for å være blond en stund, rosa må uansett vente til jeg er ferdig med innspillingen av bloggerne. . og det tar jo sin tid, heldigvis – for det er jo så gøy! Visste dere at mens man spiller inn reality er man under kontrakt om å ikke gjøre drastiske endringer på håret? Slik fungerer det altså, og jeg blir stuck som blond en stund, hehe.

Jeg så noen spurte angående genseren i forrige innlegg, den er Robin sin. 

Frisøren jeg går til heter Silje Walberg, hun jobber på hendrix hair avdeling pilestredet. Nummeret til selve frisørsalongen er 22603969, og dere kan sjekke ut kontaktinformasjonen til Silje på instagram @siljewalberg. Der legger hun også ut før/etter av mye hun gjør, så blir det lettere for dere å bedømme også. 

Frisøren min tar helst ikke inn kunder under 18 år, det har vært et lite problem at flere kommer til henne med litt feil agenda, og så aner de egentlig ikke hva de vil eller hvordan de vil ha det. Dessuten er det mange som drar til frisøren uten tillatelse fra foreldrene, og at flere av de litt yngre kundene tror at frisører kan trylle og ikke har forståelse for faget. Alle har forskjellig utgangspunkt, og man kan ikke få til hva som helst, desverre. Når det er sagt er Silje fantastisk, og jeg har gått til henne siden april. Kunne ikke ha ønsket meg noe mer 🙂

Om det skulle være noe spørsmål angående spons her, så får jeg ikke behandlingen gratis, men billigere, fordi vi er venner. Jeg fikk nytt sett extensions for en måned siden, dette fikk jeg byttet idag ettersom håret var så dårlig. Om dette skjer med noen, så får de byttet håret gratis – det skal riktignok ikke skje, men de har vært uheldige med leveranser av extensions tidligere, selv om problemet skal være løst nå. Mitt hår føles uansett fantastisk i dette øyeblikk! 

Nå blir det hotellkos på meg resten av kvelden :) Håper dere likte min nye frisyre? 

43 kommentarer

Siste innlegg