den nye sophie

Her om dagen fikk jeg en kommentar på bloggen som jeg funderte på i lang, lang tid. Jeg tenkte på kommentaren mens jeg pusset tennene, når jeg gikk til bussen og mens jeg spiste lunsj. Hjernen min spolte fram og tilbake i arkivet, det funket ikke, så jeg leste i mitt eget bloggarkiv (som er greit å ha når hukommelsen streiker) og jeg var uansett like blank. Kommentaren fortalte meg “jeg savner den gamle Sophie, den du var for noen måneder siden. Nå er du så annerledes, og det merkes så godt”. Det merkes så godt. Og så merker jeg det ikke selv engang.

For, om man nå skal spole tilbake i tid, til den gamle Sophie – hvor finner man meg da, sånn psykisk sett? Jeg har prøvd å finne tilbake til de følelsene jeg hadde tidligere i år, de følelsene jeg har hatt mer eller mindre de siste årene. En slags konstant klump i halsen, og om den ikke var der, ventet jeg alltid på at den skulle komme. Et sinnsykt stress som gjorde at om den minste ting gikk galt, brøyt jeg samme og begynte å grine tvert. Det kunne være noe så lite som at jeg hadde glemt en lipgloss hjemme som jeg egentlig hadde tenkt å pakke ned i veska – så klart var jeg ikke lei meg fordi jeg hadde glemt en lipgloss. Jeg var lei meg fordi jeg følte alt var et kaos, jeg ble en totalt kontrollfreak som måtte ha alt helt klinkende klart for meg, og om en liten ting ikke gikk helt etter planen var det alt for mye å takle. 

Jeg ble syk av å ha det slik, jeg stresset så mye at jeg fikk utslett, acne og mistet håret (!), jeg så konstant sliten ut og jeg kunne sove 15 timer i strekk. Det merkelige er at livet mitt nå, hvor jeg er alene og skal klare meg selv, hvor jeg har ansvar for at mine egne regninger blir betalt, jeg har ansvar for å ta oppvasken, handle mat, lage mat, slå av all eketrisitet når jeg drar hjemmefra, rydde huset, vaske kattene, skifte på kattesanden, være sosial og legge meg alene om kvelden – man skulle tro at det livet var hakket verre. Jeg aner ikke hva som har skjedd eller hvordan det skjedde, det høres ut som en merkelig disneyfortelling, men jeg våknet opp en dag og følte jeg hadde overlevd noe. At jeg hadde skjønt noe jeg ikke hadde skjønt før, at det faktisk ikke er vits å være lei seg. At det blir bedre for meg, om jeg vil at det skal være bedre. Og det sykeste av alt? Plutselig forsvant all uren hud, jeg følte meg ikke sliten og jeg hadde bare lyst til å gjøre mer, mer, mer. Være bedre enn jeg var igår, sette mål for imorgen, og faktisk være stolt over meg selv istedenfor å synes så synd i meg selv.

Jeg har ikke grått siden JULI! Aner dere hvor stort det er for meg. Før gråt jeg nesten hver eneste dag, og nå synes jeg det er flaut å si. Jeg har alltid ment at positive mennesker som aldri blir sure kan være irriterende, men nå er jeg der selv. Blir faktisk aldri sur. Istedenfor å tenke at noe suger, så fokuserer jeg på at det er en utfordring og at jeg skal klare det. Når noen gjør noe som irriterer meg, tenker jeg “gjorde den personen det for å være slem?”. Hvis nei, så er det bare å ta det med et smil og tenke at jeg ikke trenger å irritere meg. Hvis ja, så er ikke den personen verdt å ha i livet sitt (jeg har slått opp med mange “venner” den siste tiden, og det hjalp også). Jeg tenker hver dag på ting som gjør meg heldig, her om dagen skulle jeg sove og så fikk jeg en tanke om hvor glad jeg er for at jeg er meg, brått hadde jeg en sinnsyk eurofi og begynte å le for meg selv i senga. Det var så godt å innse at jeg ikke ville ha byttet meg selv bort mot noen andre. Dette var muligens fordi jeg hadde spist “magiske trøffler”, og at det skjedde i Amsterdam, men det var uansett digg, haha. Men jeg tenker jo enda slik, jeg er glad for at jeg er meg.  

Den gamle Sophie var trist, den nye Sophie er glad og stabil mentalt sett. Om det gjør bloggen kjedelig, at jeg ikke lengre kutter meg, sover døgnet rundt og spiser for lite, så beklager jeg ikke for det. For jeg vil heller være glad, enn en underholdningskilde som har det vondt.  

185 kommentarer
  1. Dere som klager over reklamen, husk at det er reklamen som gjør at Soffi har råd til alt hun gjør med kroppen sin!

  2. Åå, stå på Sophie! Du er så sterk! Jeg vil heller se deg glad, enn trist!! Elsker smilet ditt. Elsker hele deg

  3. Jeg hadde også vært glad om jeg tjente like mye som en lege i mnd og hadde silikon, restylan, sponsa vipper og hår hver mnd, og fått gratis klær og sminke i posten hver dag.

  4. Har lest bloggen din fra dag 1 omtrent 🙂
   Og jeg har aldri tenkt eller følt noen negativitet mot deg eller noe du har gjort/skrevet:) Stå på 🙂
   Lev livet som du vil og don’t give a shit about the haters 🙂 for remember “Haters make you famous” ^^ ♡
   Much love ♡

  5. Da må jeg si stikk motsatt. Jeg liker den nye Sophie! Du strååååler jo for tiden, på alle bilder så lyser det at du er mer lykkelig nå enn du var før. Jeg digger deg Sophie, ikke la de andre ødelegge for deg 🙂

  6. Jeg liker både den “gamle” og den “nye” Sophie jeg! Har alltid likt deg, fra dag 1, og det tror jeg neppe noen kommer til å klare å forandre ved meg, om jeg kan si det slik? Du er utrolig sterk, det vet du like godt som mange av de andre positive faste leserne dine. Elsket dette innlegget! Lykke til videre, du kommer til å “klare livet” med GLANS!! 🙂 <3

  7. Jeg synes det er myyye morsommere å lese bloggen din nå enn for noen måneder siden, nå er du så positiv å det smitter bare av å lese bloggen. Så den person som kommenterte dette skjønner ikke jeg noe av. Fortsett slik du gjør nå, det er det beste for både deg og bloggen virker det som 😀

  8. Du er så positiv og fantastisk, iallefall nå! Jeg blir glad for at du er glad. Håper det fortsetter, og at du har det bra <3

  9. Tror du misser litt på kommentaren du fikk. Selvfølgelig er det bra at du er oppe mentalt sett og lykkelig, det tror jeg de fleste unner deg. Det jeg tror kommentaren sikter til er hvordan du har satt et større fokus på overfladiske ting i det siste, som pupper, tv-serier og utseendet generelt. Den flotte, smarte dyreverneren som kunne reflektere og diskutere ting til krampa tar deg er nå borte. Det som sitter igjen er en mykporno-blogger med kun lettkledde bilder og overfladiske holdninger.

  10. Du er noe for deg sjøl, noe vakkert, smart og rett og slett fantastisk. <3 du må aldri være noe annet, og det har du aldri vært heller <3 Stolt av og kalle meg fast leser i mange år.

  11. Grunnen til at folk savner den “gamle Sophie” er enkel; du har blitt høy på deg selv. Du tror at du regnes som kjendis, at du fortjener rød løper hvor enn du går, og går med nesa opp i været til enhver tid. Det er i hvertfall slik du oppfattes. Du klager over elendigheten til dyr og mennesker her i verden, og ser likevel på det som en “gråsone” å bruke pels og skinn. Du tar halvnakne bilder av deg selv og legger ut konstant, og klager samtidig over folk som legger ut lettkledde bilder av seg selv. Du har blitt den 14 år gamle Sophie igjen. En person som ikke PRØVER å være bitch, og som ikke nødvendigvis er det (kjenner deg ikke, så hakke peil), men det er sånn du blir oppfattet av alle rundt deg. Så vet du det.. (dette var ikke ment som sjikane, btw. Så beklager veldig om det er sånn det oppfattes). Mitt råd er; slutt å lat som du er kjendis. Det fins ikke mange utenfor norges grense som vet hvem du er, det er kun bloggleserne dine som vet det. Du har fans, og du har en liten boble med “fame”, men du må slutte å se på deg selv som en offentlig person. Det er bare klysete og ekkelt å se på utviklingen din..

  12. Nå må du huske (anonym)at penger, silikon, restylan, sponset vipper og hår + få sponset mye klær og sminke ikke er alt. Hvorfor tror du det går så galt med så mange av de som er “kjendte”, at de havner utenfor?
   Selv om du har det aller meste av ting, så er det MYE annet som spiller inn på det å kunne overleve. Det er vanskelig å finne ekte folk om du er en slik person som Sophie, det finnes mange som vil ha gratis PR.(om du vet hva det er), og du blir ødelagt psykisk OG fysisk om du hele tiden føler på å gjøre andre (bloggleserene) tilfredstilt med å blogge bra og regelmessig. Selv om det er en jobb der du FÅR mye GRATIS, så er det faktisk MYE som står bak. Nå vet jeg ikke hvor mye du har holdt på med samerbeid jeg, men det er faktisk en del å gjøre.

  13. “magiske trøfler” hahah.
   Jeg digger deg så sykt, og jeg digger deg bare mer og mer og mer. Stå på!

  14. Det er snakk om hvordan du var tidligere i år. Du oppførte deg som en søt og god jente. Plutselig snudde du om på hele personligheten din, er dobbelmoralsk og falsk.
   Det eneste du gjør nå er å enten vise brystene dine eller skinnvesken.. Du har blitt en slem person. Før sto du i mot alt av dyreplageri, skinn og pelsbransjen. Du var noen man kunne se opp til. Men nå synes du slikt er ok. Bare fordi du vil ha noe. Alt du vil ha er liksom ok. Det er FEIL av deg å tenke slik. Du er egoistisk og motbydelig. Pakk inn hengebrystene dine du. Ingen vil se dem.

  15. du er så sterkk sophie, du gir meg håp om at jeg kanskje kommer ut av den helvete sonen jeg er i nå enn dag

  16. Utrolig sterkt innlegg! Jeg er utrolig glad for at du har funnet deg selv og er fornøyd med den du er nå! stå på og lykke til videre, du er en flott person og et flott forbilde 🙂 i allefall for meg <3

  17. Oi, huden din bretter seg på innsiden av “kløfta” di.. Tror du burde begynne å støtte dem opp mer D: implantatene dine henger

  18. Bare så folk får det klart, selvskading og kutting er alvorlig uansett dybde på såret. Jeg har selv skadet meg selv i form av feks. Kloring, at jeg har slått meg selv og andre skader som ikke er like synlig for folk.

  19. Blabla: Tror ikke hun er så opptatt av å vise dem frem? Men jeg har sett dem flere ganger. Nå er ikke alltid selvskading synlig heller da. Du burde heller fokusere på det faktum at hun ikke gjør det lengre, og at det er veldig bra!

  20. Sånn helt serriøst folkens, skaff dere et liv. Kan dere ikke bare være glad for at hun har det bra med seg selv og er stolt av kroppen sin? ÅÅÅrh, kan ikke alle bare bry seg om sine egne ting og slutte å klage på alle andre? Lets all just be friends liksom. Blir så oppgitt. Og tilbake til den kommentaren om at hun hadde forandret seg, forandrer ikke alle seg absolutt hele tiden da? Det gjør i alle fall jeg. Jeg har perioder hvor jeg er mer deppa enn andre, og selvfølgelig påvirker det utstrålingen og væremåten min til en viss grad. Jeg er i alle fall glad på dine vegne Sophie, stå på og vær deg selv! Don`t listen to all them haters.

  21. wow… det var stygt, så dum du er.. meen du kan jo slenge hengepuppene over når du blir lei den da:-)

  22. Har utrolig mye respekt for deg sophie. Du ervirkelig en inspirasjon. Dette inlegget hjalp virkelig meg. Tusen takk for at du er du.
   Du er veldig flink til å skrive og sette ord på følelser.

  23. Herlig! Har det på akkurat samme måten selv nå! Meg for noen måneder siden, var ikke særlig til menneske, uff. Men nå har jeg fått livet på rett vei igjen og spiser nok, trener mye, orker å være sosial, er glad, sover godt og orker alt mulig. Det er så deilig med sånne perioder etter en dårlig. Etter regnet synger fuglene, er det ikke det de sier? <3

  24. Den kommentaren kan tolkes på mange måter, men jeg kjenner meg litt igjen. Jeg savner når du hadde det platinablonde håret, var kjempebrun, videoblogget hele tiden, blogget om vanlig drama som skjedde på skolen, venner, kjæreste osv. Jeg digger bloggen din fortsatt, og du er nesten den eneste jeg gidder å lese ordentlig siden du har alltid skrevet så sykt bra! Men som du sier, det er viktigere å ha det bra enn å være bra underholdning! Og jeg føler du skrev mye mer om dyr før, nå skriver du mer om personlige innlegg om deg selv. Kan hende det er det noen sikter til, da du skrev innlegg på innlegg for å påvirke leserene dine. Og tro meg, det funker! Du var min inspirasjon til å bli vegetarianer, og sikkert mange andres også. 🙂

  25. Wow. Hvorfor må alle bry seg om alt?
   Du er flott og det er vel fint at du har det bra. Du har gjort mer for dyrene og verden enn det jeg og sikkert kjempe mange andre av de som klager noen gang kommer til å gjøre, i løpet av et helt liv. Ja du bryr deg det skjønner man, men om du har en veske, jakke, sminke eller hva som helst som er skinn eller pels. Så okei? Er alle dere fantastiske sjeler som skriver om hvor fæl hun må være så mye bedre selv?. Kan med hånden på hjertet si at du ikke er forbildet mitt, men du er absolutt en inspirator for mange. Jeg hater meg selv og alt, vekt, utseendet, personlighet. Men ville fortsatt ikke vært deg eller noen andre. Den tatoveringen din var ikke fin i mine øyne , men okei du liker den og du bryr deg ikke så hvorfor kan ikke du bare ha den? Hvorfor kan ikke du få være fornøyd med den?
   Og til slutt, hvem hadde ikke vært litt ovenpå om de hadde gått på flere røde løpere, møtt masse kjendiser og blitt omtalt i se og hør.
   Haha stå på sophie. Du er på en litt rar måte en veldig flott jente sånn man blir kjent med deg på bloggen.

  26. hahah “magiske trøfler”..
   skjer med mange kommentarer om hengepupper a? Tror ikke du får festa en blyant under de puppene der for å si det sånn

  27. Har aldri vært min greie å lese eller skrive kommentarer.. haha, men wow. Jeg ser virkelig opp til deg. Helt ærlig, tror ikke jeg noen av de som slenger dritt hadde klart en dag, kanskje ikke en time en gang (det hadde hvertfall ikke jeg) med noen av de kommentarene du får. Først nå har jeg skjønt hvor mye press du har på deg og jeg har også skjønt hvorfor du blir sliten av dette.
   Jeg er veldig glad for at du har det bra, jeg håper virkelig du klarer å sperre ute alle de kjipe kommentarene og heller sperre øynene opp for de søte og inspirerende kommentarene. Det er flest som ser opp til deg.
   Btw; jeg elsker virkelig denne bloggen, jeg føler du er deg selv helt ut uansett, hva folk vil tenke og det misunner jeg deg virkelig for.

  28. I mine øyne er du verken bitch eller høy på deg selv, som noen kommenterer over her. Du er et helt “vanlig” menneske, men du deler livet ditt på et mye dypere plan og med mange fler enn de aller fleste, og det påvirker naturligvis måten man lever på. Det å være en offentlig person slik som du er må kreve utrolig mye! Jeg tenker på at hvor enn du går så blir du lagt merke til, på godt og ondt. Om du har nappet et hår for mye på det ene øyenbrynet vil noen kommentere dette, hvis du bare skriver om tanker og meninger vil folk rakke ned på det og om du forsøker fremstiller deg selv eller livet ditt som noe annet enn du/det er(slik som mange andre rosabloggere) så vil mange reagere negativt på det også. Når jeg tenker på det slik så beunder jeg motet ditt til å dele så mye av deg selv. Du er perfekt fordi du er uperfekt og ikke er redd for å innrømme det.
   Jeg syns du virker som et fantastisk menneske, som både kan reflektere over livets underligheter og være opptatt av overfladiske ting. Unnskyld meg, men nevn en person som ikke er opptatt av overfladiske ting overhodet? Det du har som ikke alle andre har er en utrolig evne til å også se forbi alt det overfladiske og sette pris på det du har. Du bryr deg om ting som du ikke hadde trengt å bry deg om overhodet, og engasjerer deg i viktige saker som få gjør. Livet er i konstant endring, sånn er det for alle! Og slik er også din blogg, i konstant forandring, fordi den følger deg som er i forandring.
   Det jeg prøver å si er: Stå på Sophie, jeg syns det er helt herlig at du deler så mye av deg selv, i gode og vonde tider. Det har skjedd skremmende mange ganger at jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i det du skriver og jeg føler jeg forstår deg på en annen måte enn det virker som mange her i kommentarfeltet gjør. Jeg digger deg virkelig, for motet ditt og de fine tankene dine, TUSEN TAKK FOR AT DU DELER DE!

  29. Utrolig fint skrevet Sophie 🙂 godt å høre at du føler deg glad og sterk igjen. Har slitt med mye selv og vet hvordan det er å gå fra det værste til det bedre, mye bedre. Man føler der med hele seg at man er kommet til et levende ut av det man har strevd med. Man stråler rett og slett, og det merkes hos alle rundt deg 🙂
   Stå på kjære du 🙂

  30. Du e ein nydelig person!! Du e omtenksom, samtidig som du gjør det beste fer deg sjøl og du e så utrolig sterk! Å det at du har klart å faktisk sprøki den bobla me alt det vone du har følt e stort! Skjønne ikke at nånn kan sei noka stygt te ein person som deg!
   Skjønne ikke at nånn kan sei noka stygt te nånn, har dåkk ikke noka fint å sei så koffer ikke bare hold det innj fer det e ingen som fortjene å høyr at dem e “stygg” eller “feit” bare fordi ein person sei det! Fordi det e tusen persona som syns den personen e fantastisk!

  31. Æsj for noen ekle kommentarer du får! Syntes du ser kjempe fin ut for tiden og det gjør meg glad at du har hatt det bra i Amsterdam og føler deg vell i eget skinn, det fortjener du! Stå på videre sophie, jeg digger deg <3

  32. ååh jeg ble serriøst så glad av å lese dette! jeg elsker når ting går bra for personer som fortjener det, og det gjør du virkelig! du ser friskere og sunnere ut, hele du, og jeg bare digger deg sophie! etter min mening er bloggen bedre nå som du ser lykkelig og glad ut, enn før når du var trist og hadde det vondt! stå på sophie, du er perfekt<3

  33. Jeg synes det bare er ekkelt å se hvor fiksert du har blitt på å måtte vise pupper og sexfiksering, hvor pornostjerne du ser ut og en Celine veske til enhver tid..

  34. Jeg blir så frustrert av og lese all den negativiten i kommentarene.Det er ikke en tilfeldighet at alle de negative kommentarene er fra anonyme folk heller.Please,vær saklig og ikke barnslig når du først skal kommentere!
   Det merkes at du lykkeligere,og er så glad for at du har det bedre Sophie! Digger deg,alltid gjort det. <3

  35. Du fortjener å ha det bra. <3 Fascinerende å se på hvordan mennesker tror de vet alt om deg bare fordi de leser bloggen din. Du deler kanskje toppen 10% av livet ditt. Det blir litt som et slags "luftslott" - I den forstand at dersom du ikke har blogget om dyrevern (for eksempel) på et par uker, så tror mange at det liksom ikke er en del av deg lenger? Det er en veldig barnslig tankegang - Lik babyen som tror at leken ikke lenger eksisterer fordi moren legger et teppe over den.
   Tror flere burde reflektere litt mer over akkurat dette. At du ikke kan vise frem de samme sidene av deg selv HELE TIDEN. Et menneske er så komplekst, det har så mange lag, og jeg er takknemlig for at du veksler mellom å vise frem alle de forskjellige faktorene som gjør akkurat deg til deg.
   Du er så utrolig sterk som håndterer all dritten du får i kommentarfeltet, og takk igjen for rådene du ga meg da jeg skrev til deg med klump i halsen pågrunn av alle de stygge kommentarene som herjet i mitt kommentarfelt en stund. Mennesker kan være grusomme, og jeg spekulerer ofte i hva det er med internett som bringer det så tydelig frem.

  36. Hei, gratulerer med ny tatovering!
   I tillegg vil jeg bare anbefale disse utrolig kule solbrillene som nettopp har blitt lansert! Tidligere har de laget lommebøker av store reklameplakater langs motorveiene i USA, solbriller av bambus og nå solbriller som også er miljøvennlige.
   solbrillene er av supergod kvalitet, kan skifte ut linsene i kule farger og har en bra passform. se selv!
   https://www.indiegogo.com/projects/carvers-sunglasses-don-t-get-better-than-this#home

  37. Så utrolig bra skrevet, og så modig du er som tørr å skrive det for allmennheten!! Du er deg selv fult ut, og det burde du være stolt av! Stå på videre, og gleder meg til å følge bloggen til den “nye Sophie”! 😀 <3

  38. Herregud for et bra innlegg! Dette hjalp meg utrolig mye å lese, har selv i det siste bare vært negativ og sliten. Sovet lite og vært sikkelig nedfor. Aner ikke hvorfor og har heller ingen fasit på det. Men dette innlegget snudde tankene mine! Du er utrolig flink Sophie! Stå på, liker at du er mer glad og setter pris pp livet. Vi får bare et, så det er jo dette vi må leve med. Hehe! Nå skal jeg se fremover og bare la ting komme å ta det med et smil, som du gjør for tiden :-)!

  39. Fatter ikke hvor folk ser at puppene henger? For meg ser det ut som de er pointy as fuck, haha. Fatter heller ikke hvorfor folk fremdeles lar seg sjokkere av hva som kommer på denne bloggen, og hvorfor de i det hele tatt lar seg irritere. Hun vet at det provoserer, kanskje også en av grunnene til at hun faktisk legger det ut. For å vise alle haterne at dere når faktisk ikke inn til henne. Så at dere fortsetter å slenge drit, er så sinnsykt merkelig. Og hun er kanskje litt annerledes akkurat nå, men herrejesus. Skal love dere at når dere kommer ut av et forhold en dag, og endelig føler at dere klarer dere selv og at dere klarer å like å være alene med deres egne tanker, så kommer dere også til å få en mestringafølelse som sender dere opp i skyene en liten periode. Og uten denne perioden, så hadde man aldri kommet seg videre her i livet. At folk som kommenterer her ikke vet dette, sier bare noe om alderen til de som kommenterer. Og at dere faktisk kan være så ondskapsfulle så unge, så sier vel det egentlig bare hvilkem mennesker dere blir som voksen. Ikke et menneske som noen selskap vil ansette hvert fall, og ikke et menneske jeg hadde lagt to tanker på heller. Så lykke til til alle dere!

  40. Skjønner ikke helt hva de i kommentarfeltet mener når de sier at du har hengepupper, dummeste jeg har hørt, de er jo kjempefine!

  41. ble så glad av å lese dette <3
   (reklamen tar av nå, vet det er det du tjener penger på, helt greit, men please ikke ha den der for alltid. dette minner meg om et sirkus eller pop-up reklame som kommer når man vil se gratis film 🙁 )

  42. Herregud, så godt og høre at du har det bra og fint med deg selv !:-) Det er supert at du har kommet deg til ett stadie, der du driter i hva folk mener og ser hvilke folk som ikke er gode for deg!! jeg må si jeg er utrolig stolt ! 🙂 lykke til videre !

  43. Kjære Sophie Elise !
   Du er enestående og unik ! Fatter ikke hvordan det går ann å være så nydelig og menneskelig på en gang ! Jeg rett og slett elsker deg ! Jeg har lest bloggen din i snart 4 år, å hver gang jeg leser den blir jeg blåst av banen ! Tusen takk for at du er den du er, og for at du deler livet ditt med oss ! Det oser stor respekt av hvor mye du gir av deg selv ! Jeg synes ikke det er en selvfølge at du gjør det, så for hvert innlegg du legger ut så fortjener du ei stor rød rose som tusen takk !
   Sååååå, Tusen takk for at du er den du er, og for at du deler livet ditt med meg ! (Oss) hehe 🙂
   Stå på videre og vær STOLT (!!!!!!) over hvem du er!:)
   Stoooor klem fra Nina Kristin 🙂

  44. Tror nok de faste leserne dine er glad for at duhar det bra mentalt. Det er det vel ingen som kommenterer.
   Jeg tror, som flere andre her, at den kommentaren går på det overfladiske. Har selv lest bloggen din en god stund og for meg er det ikke snakk om de siste mnd, men over en lengre periode. Hvor du har begynt å frånte hasjplanter på klær (og tydligvis det i Amsterdam), horeindustrien med read light district på den måten at du ikke tar avstand fra noe så forkastelig når man er så opplyst og innformert i 2014 om hvordan det fungerer der. og har en mykporno stil over bildene dine og hvor du er mere opptatt av å vise kløft og silikonpupper og restylane leppene dine enn noe annet.
   Før var det ganske mye mindre av det. Nå har det tatt heeelt av.

  45. Sorry meg, men så vilt slutty du har blitt..! Skulle tro du har en livsdrøm om å bli naken modell eller noe i den duren. Så utrolig desperat etter å vise deg frem. Bare steget før alle klærne faller, og alt er synlig nå tenker jeg. Disse bildene mangler totalt klasse, og fremstiller deg som en ekstremt oppmerksomhet syk og tøsete jente. Ikke noe godt forbilde for unge jenter i det hele tatt, i et allerede sexfokusert samfunn. Du appellerer nå til rimelig mange griser, og har mistet mye respekt hos flere blogglesere. Ikke minst er det helt for jævlig tragisk og fronte hasj på den måten du gjør.

  46. Kan du skrive ett innlegg om selvskading? Jeg vet at det ville hjulpet så mange! Du er helt rå, Sophie, det skal jeg si deg. Du kommer deg gjennom alt

  47. Hun mente sikkert den nye sophie, som er slutty. Utenom det har jeg ikke merket forandring, likte den gamle som kunne være stolt av seg selv med klær på

  48. Tror ikke det er den “gamle” Sophie hun snakker om, men heller den du var litt før der igjen.. rundt den tiden du hadde blått hår, da var du veldig positiv, smilende og frontet ikke dop og var ikke “litt for kul for denne verden”

  49. Jeg liker den nye Sophie. synes det er godt å lese at du har det bra, og det gir også meg inspirasjon til å gjøre det samme. Spesielt dette innlegget som bekrefter de forandringer jeg har sett hos deg. Godt at du har det godt <3

  50. Bra skrevet. 🙂 skjønner ikke greia med at folk skal kommentere slike ting som de gjør. Selv om de følger en blogger’s hverdag så kjenner man ikke personen bak ordene og bildene. De som ikke har opplevd å være førsteplass på blogg eller en YouTuber med millioner av treff har ikke peiling på rampelyset. Det er jo en helt annen verden. Når man ikke er i den selv så er det vanskelig å se positivt på når en ny kommer til den røde løperen.
   Jeg synes du alltid har vært flink Sophie. 🙂

  51. Siden du allerede tar masse halvnakne-mykporno bilder, du har ikke vurdert å begynne i voksen-film bransjen. Du har utseende, bloggen, popularitet, leppene, er liten og søt. Tror du kunne slått igjennom som internasjonal ganske så raskt.
   Dessuten, din kjærlighet for tatoveringer er bare ett pluss som trekker oppmerksomhet, og folk betaler godt for å se filmer av pene jenter som deg. Håper du vurderer dette og satser stort som XXX-stjerne.

  52. Alle mennesker forandrer seg hele tiden som person. Man vokser stadig og former seg etterhvert som dagene går. Jeg blir glad når jeg leser at du har det bra med deg selv og at du kan smile over livet ditt. Ingenting er bedre enn det. 🙂

  53. Yes, you have changed. I have noticed that too. But your blog is more interesting, you are so active and more and more beautiful, it is probably because you are more happier than before! Jeg savner ikke den gamle Sophie Elise ! 🙂

  54. Psykisk helse er noe av det viktigste å ta vare på!
   Kudos til deg som har klart å komme på rett spor igjen! 🙂
   Btw, jævli nice tattoo!

  55. For et fint og ærlig innlegg. Det er godt å høre at du tar vare på deg selv og ikke bare tar hensyn til bloggleserne dine! Til syvende og sist er hvordan DU har det mye viktigere enn bloggen 🙂

  56. Så glad for å se deg lykkelig! Det fortjener du virkelig. Du er tidenes jente og jeg digger hvor ærlig og åpen du er.

  57. Vi er glad når du er glad! Så utrolig herlig å se deg sånn, lykkelig og fornøyd! Ikke tale om at det er “kjedelig” å lese om! Vi digger deg.
   xx

  58. jeg syntes ærlig talt at du er så utrolig sterk. har fulgt bloggen din i flere år, kommenterer sjeldent men jeg leser alt, men må bare ut med noe. du har gått igjennom flere perioder, jeg husker liksom enda da du var den platinablonde jenta som var sammen med Marco, hvor mye motgang dere hadde, men en ser jo at det gikk Fint til slutt med deg, at du kom deg igjennom det, og du kommer deg gjennom alt annet som kommer til å skje videre i livet ditt.. Jeg syntes du har blitt VOKSEN. Etter du har flyttet for deg selv har jeg sett på bloggen din at du har blitt mye sterkere og mer selvstendig. Bare måten du skriver på er helt annerledes enn hva det var for et år siden.
   Alle går igjennom vonde tider, jeg også får utslett og blir utrolig utmattet av mye stress, men det er liksom helt greit. Det er greit, for en kommer seg liksom alltid gjennom det uansett hva. Jeg på den andre siden LIKER den nye Sophie. Den nye, sterke og selvstendige Sophie. Det er en fryd å se deg ta voksne beslutninger, du har kommet så langt.. Hvis den som har skrevet at han/hun savner den gamle deg, kan den ikke ha fulgt helt med i svingene. Om den personen hadde sett ting fra et større perspektiv hadde han/hun ikke sagt det som han/hun har sagt. Du er nå en selvstendig kvinne som følger dine egne valg, egne retninger og har ingen spesielle hindringer. Jeg som har fulgt deg såpass lenge vet hvertfall at du kommer til å komme langt. Du har flyttet flere mil fra familien din, du har tatt store valg, du har opplevd mye, reist mye, du har vært på forsiden av fuckings FHM! Så du skal egentlig også se på den vonde perioden som en litt god ting. At du har gått gjennom den vonde perioden skapte vel ikke bare vonde minner, gjorde det vel?
   Jeg liker at du har slike innlegg som dette, at du har perioder der du er så åpen og ærlig.. Er faktisk noe en bloggleser som jeg setter veldig stor pris på, for jeg føler jeg får et så bra perspektiv på livet ditt, og vi som leser ER interesserte, det er derfor vi leser bloggen din. Du skal nok se at du blir en veldig flink husmor en gang i fremtiden, Sophie. En sterk, selvstendig husmor 🙂

  59. Jeg elsker bloggen din og har vært fast leser i lang tid! Er veldig glad for at du har det bedre mentalt og det merkes positivt på bloggen din. Kunne ikke brydd meg mindre om at du går med “weed-klær”, har tatt operasjoner eller fått deg tattoveringer. Hva du gjør med deg selv er helt opp til deg. Det eneste jeg synes er litt synd, er at det virker som om du tror du må vise deg mer frem (kroppen din) for å få oppmerksomhet og holde deg på topplisten, siden du nå lengre ikke har problemer du kan blogge om som folk tydeligvis (helt idiotisk, men sant) synes det er gøy å lese om. Jeg kan ikke påstå at dette er tilfellet, det er bare slik jeg oppfatter det. Det er nok dette de savner med den såkalte “gamle” deg, det at du ikke hadde det behovet for å eksponere kroppen din på samme måte. Nei, jeg blir ikke provosert av det faktumet at du legger ut lettkledde bilder i det heletatt; synes bare at det er litt synd at du legger ut sånne bilder, siden det virker som om du gjør det bare for å provosere eller vekke oppmerksomhet. Og tro meg, jeg hadde lest bloggen din uansett om du la ut oppsiktsvekkende bilder eller ikke 🙂

  60. STÅ PÅ SOPHIE!
   Jeg blir så ekstremt glad når jeg ser kjente mennesker skrive eller snakke om ting som dette, fordi det er mange der ute som føler seg veldig alene om problemene sine, og det hjelper så mye å lese om at selv rollemodellene våre har mindre bra perioder. Tusen takk, Sophie, du er fantastisk.

  61. Kjære Sophie 🙂
   Jeg stusset faktisk over akkurat den samme kommentaren. Det er nok ikke alle som skjønner at man stadig vokser og er under utvikling! Må si meg helt enig i en over her, som sier hun liker både gamle og nye Sophie! Du var bra, er bra, og kommer alltid til å være bra. I kommentarfeltene har du både lojale fans som digger deg uansett, og småsjalue smålige mennesker som faktisk og utrolig nok tar seg tid til å komme med negative kommentarer, noe som sier en god del om dem selv, og veldig lite om deg.
   Jeg leser bloggen din fordi du er en stå-på-jente, som allerede har nådd langt, og kommer til å nå lenger! Du skriver bra, du oppdaterer ofte, og du treffer meg. De som ikke kjenner seg igjen i dine innlegg, eller rett og slett ikke liker bloggen din, trenger jo ikke å lese den, og i alle fall kan folk holde seg for gode til å komme med stygge utsagn om (herregud!) en så ung jente! Folk forstår ikke hvilket våpen som ligger i stygge ord, og det er veldig synd!
   MItt råd til deg, Sophie, er å være fornøyd med akkurat den du er, og være fornøyd med at det er flere lesere som støtter deg uansett, enten vi legger igjen kommentar eller ikke 🙂 Du er bra, og det finnes vel i grunnen ikke noe ny og gammel Sophie! Du er, og vil alltid være, en sum av alt du er, og noen vil foretrekke litt av hva du er framfor noe annet, og hvis de foretrekker en trist versjon av deg, så er jo det bare latterlig ondsinnet av dem.
   Masse gode klemmer til sterke, fine, snille og gode Sophie 🙂
   Tror jeg snakker på vegne av flere enn meg selv akkurat nå!

  62. Jeg beundrer deg, Sophie.
   Jeg selv er en person som kan begynne å gråte veldig lett. Det er ikke noe jeg er stolt over, men det er sånn jeg er.. selv om jeg jobber hver dag med meg selv! Dette innlegget kjente jeg meg også veldig igjen i. Stå på!

  63. Du har jo misforstått komentaren min helt Sophie..og alle andres. Du har forandret deg på hvordan du ser livet på og dyrevern! Du har jo skiftet meninger totalt, før var du imot pels, canada goose og alt som har med pels og skinn å gjøre, og nå er alt plutselig greit fordi du har flyttet til Oslo? Med tanke på personligheten din så er deg selv helt lik som nå, selvom du sier at du er gladere nå, så er jo det bra. Men du overdriver, det er ikke det folk mener! + før hadde du aldri annonse innlegg, det har du nå, hele tiden.

  64. Flott at du har det fint og føler livet er verdt å leve 🙂
   Du er jo fortsatt Sophie bare det at du har funnet noen følelser i deg som du ikke visste fantes og vil leve et mer spennende liv. Flere av de som kommenterer negativt om kroppen din kan gå å ta seg en bolle. Kropp er kropp og folk må begynne å respektere at alle er forskjellig. Du er flott som du er på lik linje som alle andre 🙂 Tatoveringen ble forresten veldig fin på deg! Vi lever bare en gang i livet og hvorfor skal vi ikke leve det til det fulle? you go girl 🙂

  65. også virker du mer overfladisk og eier ikke et snev av empati eller synpati for andre mennesker rundt deg. Med tanke på at du tror jentene i redlight distrikt foretrekker å være hore. Har sett 2 dokumentarer og en nyhetsending om at det gjør de IKKE. Men de har ikke noe valg. Positivt å bli kalt stripper? Det er jævlig negativt fordi du bli sett på som en HORE. Sorry meg, men det er sant, ALLE pornostjerner stater i strippebransjen før de blir pornostjenrner eller protistuerte, det er ikke noe positivt å se ut som en protisturt, da ser du jo billig ut og kun et sexobjekt som gutta kan leke seg med når de vil. Før var du mer dyp, klok og snill virket det som.

  66. elsker bloggen din…… du er kjempe pen og eier mye selvtillit….. F.eks. du kjøpte to katter for å redde livet deres, det vil jeg kalle medfølelse. Du bryr deg masse om dyr, og du har gjort en del for å prøve å redde noen….. jeg mener at alle bør få være den de er og ikke være den alle andre vil du skal være.. Du er en sterk jente som står for det hun mener, det har jeg stor respekt for:) Du gjør som du vil og det er et sånt forbilde de fleste vil ha. Og fuck de som sier negative ting til deg sophie, tenk om alle skulle vært perfekte, eehhh det er ikke en verden jeg vil leve i……. du har verdens største hjerte, tenk på det

  67. Du har nok misforstått kommentaren hennes helt. Du har forandret deg på hva du er opptatt av. Nå er det silikon, Restylane og mykporno bilder. Bare se på headern din.. Det oser virkelig mykporno av hele bloggen. Du sier selv at du lever av utseendet og det er riktig!! Du bryr deg bare om utseendet. Før var du opptatt av langt mere viktige og seriøse ting. Puppene dine henger litt ser jeg.. Noe å klage på til kirurgen?

  68. Ja du er flott og alt det der, men du bruker opp deg selv. Er ikke lett i samfunnet hvor vi blir proppet full daglig av kroppshysteri.
   Men jenter!!! Det er ikke ikke i Restylane og silikon dere skal finne selvtilliten deres!!!!!
   Vi føler oss bedre alle med en kropp vi trives i, det er ikke til stikke under en stol men gjør det naturlig, vær din egen catfighter og finn din egen personlige styrke som ikke oser fake!!!
   Kjemp for den du er, og ikke la deg selge!!!

  69. Jeg synes du har forandret deg på en god måte, man merker at du er gladere og mindre stresset. Jeg har vært fast leser i tre år og har alltid vært utrolig glad i deg. Du er akkurat en sånn type jente jeg hadde elsket å ha som venn. Du er vakker og morsom og veldig smart. Jeg beundrer deg veldig for meningene dine, vi har veldig likt syn på samfunnet generelt. Det merkes at du gir faen og kjører din egen greie uansett hva folk mener, og det elsker jeg. Det er rart at jeg er så glad i en person jeg aldri har møtt og kun har lest om i flere år, men jeg føler virkelig at vi er venner, haha. Det nye designet ditt er forresten veldig fint, headeren er nydelig! Jeg ser at ganske mange blir provoserte, men det er jo bare gøy 🙂

  70. Flere folk i kommentarfeltet klarer tydeligvis ikke å glede seg over andres lykke, noe som jeg håper du klarer å overse. Du er inspirerende, sterk og morsom 🙂 Stå på!

  71. Ikke rart du har vært stresset og deprimert når du har lagt ut hele livet ditt på bloggen før livet en gang har begynt! Når du legger hodet til for hugg så er det akkurat det som skjer, og det kan være svært vondt å håndtere. Du bør bli flinkere til å holde din private sfære privat.

  72. Trur eg har fulgt med på bloggen din frå omtrent dag 1. Og du har vel forandra deg heile veien, men det gjer vel alle. Har og merka ei stor forandring på bloggen sidan du flytta til Oslo, men vil ikkje sei at det er du som har forandra deg så veldig vil sei det er bloggen som har blitt veldig forandra og at du kanskje har vokst? Leser no vertfall uansett bloggen din daglig!

  73. skjønner ikke helt at noen sier at du oser av selvtillit , eg ser heller motsatt ,du har så lite selvtillit at det er til å spy av , du operere alt ved deg for å bli mer lykkelig ,du burde heller fikse oppi selvtilliten og psyken istedenfor å legge u halvnakne bilder og snart nakenbilder for å få trøst og komplimenter , snart er det noe annet du komme til å sutre over og ende med å operere det for å bli ”lykkelige”

  74. Er nok litt uenig i noen av dine valg, men du bestemmer over deg og din kropp. Det viktigste er at du er fornøyd med det livet du lever. Men når du velger å dele alt med verden via din blogg, må du nok akseptere at ikke alle kommentarer er like gjennomtenkte og hyggelige. Det vil alltid være mennesker som hevder seg selv gjennom å tråkke på andre. Hev deg over det og gå videre. Ønsker deg alt godt !

  75. Dette var inspirerende å lese 🙂 kjenner ikke så mye til deg men er faktisk glad på dine vegne. Jeg synes det er kjempefint at du valgte å dele dette med verden:)

  76. Hei SE !
   Flott og personlig innlegg ..
   Er nok en del som missfortår litt her tror jeg . Det at du er en kjentblogger og har tillgang både til penger og kan kjøpe deg det du vil når du vil gir deg en frihet .
   Men til dere som tror at materielleting gjør livet til en drøm å leve så er det ikke tillfelle …..
   Materielle ting gjør deg ikke lykkeligere !!!!
   Det at du har funnet deg selv og fått ro og kjenner hverdagslykken det er fantastisk ..
   Stå på du er på rett vei <3 .

  77. Hvorfor gidder noen å bruke tid på å slenge drit til en person som de uansett “hater”? Hvis det Sophie Elise gjør er så fjernt, kan dere ikke heller lese en annen blogg?
   Husk Sophie Elise, haters er også lesere 😉
   Gjør det som føles riktig for deg, så lenge ingen andre blir såret <3

  78. Åh sophie, dette var virkelig godt å høre! Jeg skjønner akkurat hva du mener, det fu skriver appellerer veldig til meg og min nåværende situasjon. Jeg er så glad for at du har det bra, med tanke på hva som har hendt den siste tiden. Og så er det bra at du faktisk innser at du har det jævlig bra for tiden. Det er bra at du skriver et innlegg om det, skryter av det. Det føles så godt og vise de som trykker deg ned og som ikke tror på deg, at dette kan du faen meg klare! Kos deg videre i Oslo, glad i deg <3

  79. Jeg har lest bloggen din i 3 år nå, og jeg merker stadig positiv forandring på deg, sophie 🙂 Vi leserne dine har fuglt oppveksten din, og jeg blir inspirert av å følge fremgangen

  80. Jeg er redd “den nye Sophie” som syns det er gøy at eldre menn kaller henne en knulledokke kommer til å ende opp mer ulykkelig enn den gamle versjonen.
   Jeg sier ikke dette for å være slem. Jeg tror du ikke har kommet deg helt over det som plager deg og at du fremdeles er i en bedringsprosess. Kanskje det hadde vært lurt å tatt en fullstendig pause en stund? Ikke skrevet blogg og ikke levd et liv avhengig av andres tilbakemeldinger, men bare fokusert på deg selv. Ta noen måneder fri og gjør noe nytt.
   Ta vare på deg selv.

  81. La hun vise puppene sine som hun vil, det er bare hud folkens. Og for all del “slutt å late som du er kjendis?” -sophie er jo kjendis? Hun blir skrevet om i aviser og driver en av Norges største blogger.
   La nå sophie være glad og stolt over at hverdagen hennes er blitt lysere og hva hun har klart å få til. At hun er fornøyd med seg selv er ikke noe man trenger å ødelegge? Om enkelte er så utrolig sjalu så si nå heller det, enn all verdens dritt.
   Synes det er tragisk å lese kommentarene til de som legger så ekstremt mye i å kritisere henne og prøve å ødelegge, les bloggen og nyt den eller hat den og ikke les den??
   Og sist men ikke minst, til de som klager over at hun har forandret seg. Det er jo en helt naturlig del av livet. Hadde nok heller ikke vært noe særlig å lese bloggen om ingen ting hadde skjedd eller noe hadde forandret seg.

  82. Jeg har ikke “fulgt deg”, men lest og bladd litt i arkivet. Det som slår meg er at du hele tiden har hatt en slags holdning til at du er kjendis. Mulig du var det i hjembygda, at “alle” visste hvem du var på grunn av brunkrem, bleika hår, osv. Det er jo lett å legge merke til jenter som ser sånn ut. Folk flest ANER IKKE hvem du er, men du skiller deg fremdeles ut på den måten at folk stirrer, selv i Oslo. Når du blir litt eldre kan det hende du vil innse at det du gjør med utseendet ditt nå – sender noen signaler som ikke nødvendigvis er positivt.
   Du får inntil da sole deg i alle jubelropene fra unge jenter som ser bildene dine, bilder der du ligner noe de har sett i ukeblader eller på nettet. Det de IKKE ser, er at extension-festene syns bakfra, at sminken ikke tåler dagslys (da ser den ut som en maske), eller at det er for mye restylane slik at munnen ikke er pen når den er lukket.
   Tatoveringen er ditt valg, på linje med alt annet du har gjort med deg selv. Håper du holder motet oppe også når du (kanskje?) innser at du har visket bort den du er og laget en ny Sofie, en som ikke finnes.

  83. det er IKKE sophie som har plassert reklamen der. blogg.no har gjort det med hennes blogg og alle andre sib.

  84. Denne bloggen er et trist og sjokkerende syn. En ung og usikker jente som febrilsk prøver å fremstå som det motsatte av det hun er innerst inne.

  85. Kjære søte du! Jeg er en som aldri leser kommentarene som blir lagt igjen, heller ikke en som legger igjen en kommenatr, men i dsg måtte jeg bare! Du stråler, og uansett årsak, er dette flott! Håper du virkelig DRITER i disse andre negative kommentarene. Jeg blir så flau på alle disse andre sine vegne. Lenge leve positiviteten – uansett grunn!

  86. Jeg er også glad for at du er du! Jeg leste ikke bloggen din før, det er ikke før nå det siste året at jeg har fått øynene opp for hvilken flott person du er! Og nå høres det ut som at du har fått opp øynene selv også 🙂 Jeg ser oppover her at folk skriver stygge kommentarer, og de håper jeg du bare kan le av, for de er misunnelige alle som en! Selv om vi er veldig forskjellige – hair ext. tatovering, vippeext, leppeforstørring, puppeforstørring og utringing til navelen er aldri noe jeg kunne gjort selv, så liker jeg at du gjør det! For du er deg og jeg er meg, og på hvilken planet går noen og innbiller seg at alle som ikke passer inn i A4-Norge, er gale/horer/wannabe-kjendis/innbilsk osv?
   Kort sagt, STÅ PÅ! Håper å møte på deg en dag, da skal du få en klem! <3

  87. Leonora: Jeg har vært veldig, veldig usikker – og aldri prøvd å framstå som noe annet. Åpenhet har alltid vært viktig her på bloggen. Nå har jeg det bra, og har vunnet min “indre kamp”, at det skal være et trist og sjokkerende syn er ganske merkelig. Men, vi er alle forskjellige 🙂

  88. Så bra du har funnet gleden i deg selv. Ble oppriktig glad på dine vegne, helt til du anslår at det har en sammenheng med magiske trøfler som du spiste i Amsterdam. Å oppfordre til rus omså det er indirekte er så provoserende at du fortjener et slag midt på den plastiske nesen din. Du er en offentlig person og burde tenke over hva du signaliserer. Med status medfølger makt enten du ønsker det eller ei, bruk den med omhu.

  89. Hvorfor har du plutselig sykt mye reklame rundt bloggen din? Noe jeg likte sykt godt ved deg, var det faktum at du ikke hele tiden hadde sponset innlegg og ting, men nå blir det jo bare mer og mer.
   Headeren din er sinnsykt fin! Men veldig irriterende med side2 sponsing rundt innleggene.

  90. tror du har totalt misforstått på den kommentaren. Jeg personlig liker ikke hvordan bloggen din har blitt lenger. alt på bloggen din inneholder for det meste at du skal fremvise deg mest mulig som en jente med store pupper og lettkledd. Det er ikke mye mer klasse igjen av deg og det er ikke spennende å lese bloggen din lenger.. Du virker som en av de jentene hvor utseendet betyr alt og det rundt deg er ikke like viktig. Selv om du blogger om vanlige ting skal du alltid ha med deg selv hvor du viser deg frem lettkledd igjen. Du taper en god del lesere på det og håper det er noe å ta til deg. du er sikkert en kjempe jente, men du viser deg frem på en helt feil måte. Nok en gang klarte du å skrike etter feil oppmerksomhet igjen ved å begynne å skrive om at du kuttet deg og diverse. Tviler sterkt på at det var det kommentaren var ment som. Da er det nesten bedre å være en kontrollfreak enn oppmerksomhetsfreak.

  91. tror også du misforstod kommentaren hehe.
   handler vel mer om som folk over skriver at du virket mer opptatt av politikk/interesseorganisasjoner osv osv før, samtidig som du interesserte deg for utseende. men her i oslo er det mer utseende du setter foran, og det blir veldig kjedelig. du hadde en mer interessant blogg før der du viste at du hadde mer enn bare en fint ytre, med sterke meninger og synspunkter.
   syntes det stod mer respekt av deg før, når du sa mer imot og ikke var en nikkedukke til utsagn om knulledukke. du skjønner nok hva jeg mener.
   dette handler om væremåten din og ikke den psykiske tilstanden din før 😉

  92. Eg forundrar meg litt over at du ikkje ser sjølve kva endring som har skjedd med deg. Det er kjempeflott at du har det så bra – og det unnar eg deg verkeleg, og eg vonar det vil fortsetje i den retninga! Har ingen problem med at du har det bra 😉 Så er det sagt. Men det som forundrar meg, er at du sjølve ikkje ser det endringsfokuset du har hatt i forhold til kroppen din?
   Det som bekymre meg med det, er den negative påvirkninga det kan ha på andre, særskild med tanke på alle fansa dine. I dag er det eit ekstremt kroppsfikseri, og den utviklinga er skremmande. Fleire og fleire slit med spiseforstyrrelse og det ekstreme presset rundt kropp. Håpar du ein dag kan skrive eit innlegg om slikt, og stå opp mot den moteindustrien som påvirke så negativt. Det vil eg oppmuntre deg til å gjera.
   MEN når det er sagt, så er det veldig flott at du har fått det så bra – berre ikkje gløym grunnverdiane dine i all lukka. Ynskjer deg alt det besta Sophie!

  93. Det er helt klart å tydelig at du elsker livet. Det stråler av deg, å du fortjener det!!! Alle har rett til å være lykkelig, til å føle at ting går bra å slippe den knugende angsten som ødelegger alt. Du har fortjent hvert eneste sekund av lykke. Jeg misunner deg, alt ved deg. Du er ikke gammel, du er ung å har hele livet foran deg å du tar alle utfordringer som kommer med et eneste stort smil. Jeg er 26, å føler meg gammel som leser rosabloggen til en drittunge ( ja for du er det ), men jeg elsker den. Jeg elsker at du tørr å drite i stygge kommentarer, at du tørr å legge ut de bildene du gjør ( du ser forresten helt jævla perfekt ut ) , at du tørr å være åpen om silikon å neseoperasjon å restylane. Jeg ser ut som en flodhest i forhold til deg, fordi jeg er lat å gidder ikke ta tak i noe. Jeg har HELE livet slitt med angst, å det å ta en telefon til jobben å melde fra om at jeg er syk å ikke kommer gjør så jeg ender opp med enda mer stress å angstfølelse enn jeg allerede hadde. Det er sånne småting som gjør at jeg konstant stresser. Hele dagen, hele natten. Det er så jævla slitsomt. Jeg blir presset lenger å lenger ned av oppgaver som ligger på skuldrene mine som jeg ikke tørr å ta tak i. Jeg skjønner deg godt når du skriver at du kunne begynne å grine av å ha glemt igjen en lipgloss – for det er ikke pga den idiotiske lipglossen, det er alt annet. Derfor, fortjener du å være lykkelig!!! Du fortjener å føle deg fin, pen å deilig. For du er jo det. Ikke la noen fortelle hva du skal tenke å føle. Du kommer til å utrette store ting om du fortsetter sånn som dette, det er jeg helt sikker på. Og tattisen er forresten helt sykt digg!!!

  94. Kjempefint å skryte av at du tar Narkotika, når det er så og si bare småe jenter (13-) som leser bloggen din. og dette mener du er et fint bilde du maler av den personen de små ser opp til og sluker vært ord av? Alt du gjør er jo “kult” for dem, for de vet jo ikke bedre. Tenk litt på det du. Hvis det ikke skal ha sjedd en drastisk forandring snart, håper jeg at virkelig du aldri får barn. Og Btw, selv om du tar sopp i amsterdam og det er lovlig der for dem som har statsborgerskap, er det ikke det for deg som er norsk, så kanskje ikke så lurt å legge ut sånne ting. Samme straff som om du skulle ha gjort det her.

  95. Herregud Sophie! Er det ei jente som jeg virkelig ser opp til så må det være deg! Du er ei som jeg alltid har likt uansett hva og ender alltid opp med ett smil rundt munnen 🙂 bare meningene dine er så fantastiske, du er ei som jeg tror (vet) kan forandre verden for du står for det du mener 100%. Jeg ønsker deg absolutt alt ALT godt og håper virkelig jeg møter deg en gang i fremtiden! Hadde vært fantastisk å snakket med ei som inspirerer meg. Vil bare si tusentakk for at du er deg og selv om du forandrer deg så ser jeg bare positivt på det. Jeg ser at du har det bra og det er fantastisk!

  96. Bra du sa at du er “litt kjent”.
   Etter at jeg ble tipset om å gå inn på bloggen din (og ble litt sjokkert over innholdet: småpornografisk og veeeeldig rosa/overfladisk mht kropp- og utseendefiksering) har jeg spurt ganske mange om de kjenner SOPHIE ELISE. Det var nok bare noen svært unge jenter som visste det, og de ble på sin side litt flaue over at jeg visste om bloggen din. Jeg er jo voksen, og da ble det tydeligvis pinlig at sånne som meg hadde lest og sett det samme som de hadde lest og sett 🙂
   Jeg jobber innenfor et felt der jeg treffer svært mange mennesker, både unge og gamle, bare så det er nevnt.
   Men, du er nok kjent for dem som frekventerer bloggverden, det er sant.

  97. Utrolig rart at noen mener at den gamle Sophie er bedre, jeg mener jo at du er så mye bedre nå. Du virker så utrolig mye mer glad og det er liksom mer positivt på bloggen føler jeg! 🙂 tatoveringen din var forresten dritbra! Du kler den veldig bra 🙂

  98. Elsket tattoveringen!
   Men har tenkt på det før, har du hørt om at det er mange som er høysensitiv? Ta en titt på denne siden http://www.hsperson.no/ Ta testen!
   Eller google det om du ikke har hørt om det, for kan være du kjenner deg igjen i noen ting:) Livet mitt ble vertfall forandret etter jeg fant ut av det! Stå på:)

  99. Jeg vet ikke helt hvordan du var før siden det er ikke så lenge siden jeg begynte å følge med på deg…(3 mnd?) men.. Jeg gjenkjenner meg i noen ting du beskriver om hvordan du hadde det før og jeg skal si deg at jeg vil leve sånn som ‘den nye Sophie’ er, når jeg blir for meg selv… >Jeg som sikkert alle andre barn har alltid noe å pirke på angående sin familie men jeg føler at min er verre…. Det er ofte jeg føler med usikker,dum,totalt uviktig og spesielt trist og mislykket… og drømmen min er at når jeg blir 18 da skal jeg såå serr flytte ut alene for meg selv i fred og ro.. lizz klare meg på egenhånd og jeg synes at du MÅTTE vite : Respekt for dine valg, og nå som du har fortalt hvordan du hadde det før synes jeg det er uavgjort av andre å dømme deg… så stå opp jeg ser opp til deg!!! ♥

  100. Kanskje du skulle brukt oppmerksomheten og spalteplassene du får til å opplyse folk om hva som EGENTLIG forgår i Ukraina. Hvem som EGENTLIG står bak. Hvem som EGENTLIG vil ha tredje verdenskrig. Det er IKKE Russland. Lykke til med å gjøre noe utrolig positivt for menneskeheten 🙂

  101. Likte den “gamle” deg mye bedre.
   Med den nye tatoveringen gikk du fra posh til slut.
   Beklager, men gidder ikke å følge deg lenger.

  102. Velkommen til min side av verden 🙂
   Ikke hver dag jeg blir varm i sjela av å lese noe.
   Det finnes alltid vegger i veien, det letteste er å sette seg ned, men du skjønte veldig fort åssen du skulle klatre over.
   Pen på utsiden, men etter min forståelse like pen på innsiden.
   Sterkt og intuitivt.

  103. Jeg forstår hva du mener, men det jeg tror du glemmer bort er at ingen av oss ‘utenforstående’ egentlig kjenner deg privat. Vi vet ikke hvem du var privat under den tiden, vi kjenner kun bloggversjonen av deg.
   Det jeg tror folk mener når de sier at de savner den gamle Sophie, er at de savner den jenta som eksisterte før bloggen tok helt av. Det livet du lever nå er veldig annerledes enn det livet du levde i starten av bloggkarrieren din, og det synes også godt når man blar tilbake i arkivet.
   Den Sophie vi ser i dag er en voksen kvinne i medienes søkelys. Vi ser en Sophie som spiller på et betydelig mer lettkledd og sexy image enn tidligere, og som – slik det ser ut for oss utenforstående – får hva enn hun peker på. Vi ser ei jente som kan sette seg ned mandag kveld og bestemme at “nei, nå vil jeg utenlands!” og neste dag bestille seg en billett til hvor enn hun måtte ønske. Vi ser ei jente som vasser i sponsede antrekk, extensions, sminkeprodukter osv. Vi ser ei jente med dyre vesker. Vi ser ei jente som blir fotografert av profesjonelle fotografer. Vi ser ei jente som rett som det er stiller opp i tv og intervjuer. Vi ser ei jente som drar på det som for mange av oss er ‘eksklusive’ fester. Kort sagt: vi ser en slags hollywoodkjendis i bittelille Norge.
   Den Sophie vi ble kjent med i begynnelsen av bloggen var en helt vanlig jente. Hun gikk på skolen. Hun dro på hjemmefester. Hun tok bildene sine selv eller fikk mamma / venner til å ta dem. Antrekkene hennes kom fra bikbok, h&m osv. Hun hadde usikkerheter. Hun vurderte å operere seg. Hun ville mye, og hadde mye å si. Men hun var likevel akkurat som alle oss andre. Ingen glamorøs babe. Ingen kjendis. Bare ei helt vanlig jente med hverdagslige problemer, hverdagslig liv, med et hjerte for dyrevern og et ønske om å bli sett, hørt og lagt merke til. Akkurat som resten av oss.
   Jeg ønsker deg alt godt, og synes det er flott å se at du har oppnådd så mye og kommet så langt. Men likevel forstår jeg dem som mener at du har blitt ‘en annen’ og at de savner den jenta som hadde en hverdag de kunne kjenne seg igjen i. 🙂

  104. Man vokser og blir eldre, ikke rart at man forandrer seg da!
   Selvfølgelig er ikke du den samme som du var for fire år siden, og heller ikke den samme som du var for fire måneder siden. Du har tross alt flyttet, blitt singel og opplevd mye rart som har påvirket deg til å bli akkurat den du er i dag.
   Stå på videre! Jeg “digger” deg!

  105. Alle fortjener å ha det bra. Men jeg synes virkelig oppriktig synd på deg Sophie fordi bak ditt litt glamorøse ytre så ser jeg ei lita jenta som hoppet på en karusell alt for tidlig og som hittil ikke har greid å komme seg av igjen. Og alt det du driver med for å være lykkelig i livet er egentlig en eneste stor selvskading der småpiker, og noen store sitter på gjerde og klapper i hendene over hvor godt du skader deg selv.
   Når du tidligere kunne gråte fordi du hadde glemt lipglossen hjemme så sier det meg alt om hvordan du egentlig ser på deg selv. For du er like mye verdt om du du ikke har et ytre som stråler hele tiden, for det er det som bor i hjerte ditt som bygger din identitet og viser hvem du er og når du har et godt hjerte, noe jeg er helt sikker på at du har, så kommer skjønnheten frem, også uten sminke.
   Ikke ødelegg deg selv mer nå Sophie. Du fortjener så mye bedre.

  106. Husk: Du er du, og det finnes bare en av deg 🙂 Kommer alltif til å være nett troll overalt 🙂

  107. Er så glad for at du har det bra nå. Hadde faktisk helt samme opplevelse for noen år siden, bestemte meg brått for å slutte å være deprimert og få det bedre. Det er helt sykt hvor langt jeg har kommet! Jeg vet hvor sterk man må være for å klare noe sånt, så jeg ser utrolig mye opp til deg.
   Hadde vært kult om du skrev innlegg om hvordan du holder deg positiv, da jeg kan fortsatt ha mine negative dager hvor jeg hater alt, haha.
   Syns du alltid har vært like awesome Sophie <3

  108. Hei 🙂
   Jeg er en gammel dame som leser bloggen din iblandt. Du er veldig ung og jeg blir overrasket over hvor reflektert du er, og hvor utrolig klart du skriver. Bloggen er utrolig bra. Du har nå etablert et navn.
   Vi lever i en urolig verden med politisk uro og krig, har du planer om en utdanning for å skaffe deg fagkunnskaper på et felt? Jeg tenker litt på det at du er veldig reflektert, og kunne feks vært en god psykolog eller psykriatiker som kunne brukt kjendis statusen til å feks fronte dyrevern og mental helse.
   Uansett hva du gjør fremover, jeg ønsker deg alt godt 🙂 fortsett med å være deg 🙂

  109. Jeg fikk høre første gang om bloggen din når du ble veggis. Etter den dagen ble du og fotballfruen de to bloggene jeg leste. Jeg likte bloggen din best siden du skrev mye om dyrevern (ligger mitt hjerte nært) du var en ung jente, med sterke meninger! Du stod for ditt å kjempet saker for de som ikke kan snakke. I det siste tiden så har jeg lest bloggen din mindre og mindre. Det er fordi jeg ikke føler det samme når jeg leser bloggen din. Det er 1000vis av bloggere som skriver om skjønnhet, mote, og annet overfladisk. Men din blogg var unik før. Det føler jeg desverre ikke lenger. Men dette er min mening. Du skal ikke skrive en blogg utifra hva enkelt personer mener. Du skal skrive om de tingene du liker, og det er helt greit og forandre verdier og hjertesaker. 😄 men kanskje det var dette personen som kommenterte mente. Ønsker deg all lykke, så håper jeg at du kanskje sporer tilbake på dyrevern veien en dag 😄 masse lykke til 😄

  110. Så deg på hove, var noen jenter som ville ta bilde med deg. du var bare dritekkel mot dem.. oppførte deg som en ordentlig fitte. ta deg sammen og skaff deg en jobb. vær hvert fall snill mot fansen din. de er yngre og ser opp til deg. dagens visdomsord. adjø

  111. Fint skrevet. Jeg liker deg bare bedre og bedre. Dessuten, det er jo faktisk nå du er den gamle deg. Vi blir jo eldre og eldre for hver dag som går.

  112. <3
   Hadde faktisk en periode i livet jeg gråt hver dag selv... Helt forjævlig... Glad det kun var èn periode! Og da var jeg i et forhold.. So I'm better off alone :D
   Bra du har det bedre nå! <3

  113. jeg liker den “nye ” sophie like godt. du er jo den eneste toppbloggeren som er så flink, du fortjener litt skryt for du er jo så flink. du tar det seriøst du har så morsom humor og gode innlegg. du er utrolig flink sophie

  114. LYKKEPILLER / SSRI / ANTIDEPPRESSIVA ? Når så mange prosent av ungdommer i dag får skrevet ut denne type medisin mot depresjon, angst osv. Hva er hemmeligheten din? Din måte å ha kommet ut av dette virker som har vært med medisinsk hjelp, ikke at der på noen måte er galt. Men kanskje det er på en annen måte du har greid det? Hadde vært fint å fått ditt syn på det med medisinering av psykiske lidelser. Selvom det er svært privat, men du deler jo ofte privatsaker. Synes det er veldig fint at du deler så mye om psykisk helse. Det trenger vi ungdommer i dag, og spesielt når forbilder som deg er åpen om det, noe svært få tør, og som virker som et tabu. Men dette er faktisk et tema som interesserer mer enn mote og sminke hos de aller fleste, men som er vanskelig å inrømme. Kjempefine inlegg i bloggen – Du er flink!

  115. Attention whore. Slutt å vær så forbanna usikker person og dropp å kun spill på sex så skal jeg love deg at flesteparten av kommentarene endrer seg. Bare se på healeren din. Eier du ikke flauhet? Skaff deg litt selvrespekt.

  116. Har alltid likt deg. Den “nye” Sophie er minst like spennende som “den gamle”. Deilig å høre at du har det bedre med deg selv nå, ønsker deg alt godt i fremtiden!

  117. Jeg begynte å lese bloggen din nesten helt fra starten. Til å begynne med skal jeg være helt ærlig å trodde at du ikke var så smart, men etter vært så jeg -via innleggene dine- at du var en smart person sophie! Jeg leste bloggen din hver dag, og ble virkelig en stor fan av deg i den perioden du hadde blått hår! Nå føler jeg at jeg ikke kan se hvor den jenta er, og selfølgelig skal du ikke endre degselv å prøve å være noen du ike er fordi du leser dette, men tror det var dette jenta mente,uansett er det ditt liv, og jeg ønsker deg hell og lykke videre:)

  118. Wow! Det er akkurat som jeg også har opplevd. Har aldri lest bloggen din før nå, men jeg må virkelig si at jeg liker at du er så ærlig og har så mye “stå på vilje”. Det tar mye når man gir mye, og man må være en eksepsjonell person for å klare blogg press, .. og sist men ikke minst er du jo veldig sjarmerende og søt da 🙂 – All lykke fremover

  119. Jeg kan ikke noe for det men jeg synes ikke noe om bloggen din i der hele tatt. Jeg har lest innlegg innimellom og tenkt at det er sørgelig at en så tilsynelatende selvsikker jente må operere seg både her og der for å være glad og lykkelig. Jeg klarer ikke tro på at du er nettopp det, lykkelig. Jeg tror bare du er umoden hvis du mener, slik jeg forstår det, at det er for din egen del du gjør disse endringene. Jeg tror du er usikker på din egen identitet siden du hele tiden trenger noe nytt om kroppen din å fortelle verden om. Du er alt for kroppsfiksert. Radioresepsjonen traff sikker veldig godt på sin betegnelse “knulledukke”, for hva er det du endrer kroppen din til? Er det ikke slik at du vil at andre skal tiltrekkes av dine opererte attributter? For hvis du endrer ting fordi DU er misfornøyd med det DU ser hjemme i speilet burde du vel være forsiktig med hvordan du fremstår som forbilde med en av Norges beste blogger? Ord og handling i bloggen din henger ikke på greip… Men for all del, stå på…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg