hello from Bergen!

Hei dere! Jeg er på plass i bergen for høstlanseringen til tv2, og jeg har det helt supert! Vi har sett små klipp fra de fleste seriene som kommer på tv utover høsten, blandt annet fik jeg se litt av bloggerne for første gang og det kommer til å bli sinnsykt bra. Mye råere enn aller første sesong, og mye mer følelser! Haha, det var så gøy på flyturen ned hit, over 70 tv2kjendiser på samme fly. . og jeg ble starstruck av å endelig få møte Tone Damli, hun er nydelig. . Senere ikveld er det rød løper, middag og fest, det ser jeg også veldig fram til 🙂 

 Akkurat nå er bestie Amanda på besøk på hotellet, hun bor jo i Bergen så vi passer på å bruke litt tid sammen. Vi må løpe ut å kjøpe oss noe mat nå, før jeg begynner å fikse meg for den røde løperen! Jeg oppdaterer med bilder imorgen. Gleder meg forresten helt syyyyykt til amsterdam, jeg tenker på det hele tiden!

133 kommentarer
  1. har ingenting i mot nakenheten, klærne (eller mangel der av), måten du trer frem på.. generelt ingenting i mot uttrykket i bildene.. men røykingen? den er virkelig unødvendig! Måten du glamoriserer røyking på burde virkelig slås ned på.. Her roser du deg selv opp i skyene for å sette et godt eksempel angående å ikke spise kjøtt og å rive ned plakater, også ødelegger du det ved å være et så dårlig forbilde på mange andre punkter som er så mye viktigere.. det er synd

  2. Sophie,
   Din blogg är så bra! Utan tvekan en av de roligare och bästa bloggarna just nu!
   Jag bor för tillfället i Amsterdam och skulle vilja erbjuda mig att tipsa om bra restauranger, klubbar eller vad som helst!
   Kram!

  3. Håper serien går tidligere på dagen også, for kjæresten min vil ikke se på det på kveldstid 🙁

  4. Hva skjedde egentlig med og ikke ville vise seg frem så mye lengre, og la det være en overraskelse til en spesiell, så plutselig ble du skikkelig trashy igjen? Folk begynte jo å like den nye deg, men så ødelegger du det med å klaske henge”brystene” dine i ansiktet på alle som trykker seg inn på bloggen her. Men nå vet jo folk hva som venter. Skjeve hengebryst som man ser på flere mils avstand er falske…:/ stakkars jentunge

  5. Girl crush!! Like that’s soo hot! I CAN’T believe all the jealous hoes commenting. Your boobs are perfect.

  6. Damn, rart puppene dine ikke revner snart!! Drop it like It’s hot, or not. Å sup med å ha brystvorta på siden av puppen? Fail under operasjon?

  7. Dette fremstår ikke som spesielt bimbo eller glamorøst, men mer som en prostituert som nettopp har gjort sitt og slapper av med en røyk på senga innendørs. Du er jo vanligvis ganske kul, og jeg liker alltid bildene dine, men meh. Det øverste var ganske stilig, røyken og buksene på de andre fikk det til å se veldig “modellbyrået mitt er instagram” ut. Kommentarene om puppene dine er jo bare HELT tragiske og virkelig ikke noe du skal ta til deg. Det er jo så bra at du er fornøyd med de og selvom man tar seg relativt for nær av kommentarer så er det jo til syvende og sist din egen mening som teller! Heldigvis 😀 Du er så pen og sexy, tror alle liker når du er litt mystisk angående kroppen din. (Selvom alle vet at den er dritdeilig, men det er kanskje det haha)

  8. Litt ekstra krøller i sengetøyet og rufsete hår = fotografen og dama på bildet har hatt det gøy først.
   Røyking = hun gir blanke i rett og galt/vet ikke bedre og er med andre ord med på det meste.
   Kosedyr (eller noe som symboliserer et kosedyr) = en barnlig sjel og underdanig sjel som er lett å lede.
   Halvåpen munn og svære lepper = sugeredskap.
   Digre pupper = skal visstnok være erotisk.
   Sort/hvitt = mye mer “kunstnerisk” enn farger.

  9. Vakreste og mest sexy jenta i Norge
   du er så nydelig Sophie kjempe fine pupper har du også digger deg
   Du er en Perfekt model

  10. Vakkert;) Vippene dine så nydelige ut. Bruker du fortsatt 3D-7D vippe extensions og hvilken lengde har du på dine? Elsker dem! 🙂

  11. Du burde ikke ha så svære vipper ser litt drag queen aktig ut og øynene dine forsvinner jo! Når det er sagt så lurer jeg på hvorfor du poster slike bilder på bloggen din når 80% av de som leser den er jenter? Når det er sagt var bildene egentlig ganske stilige men igjen dropp så digre vipper 🙂

  12. Så lurer jeg på om du legger ut slike bilder fordi i Dagbladet sa du noe om du ikke får oppmerksomhet av Oslogutter?

  13. Maria: be kjæresten din fucke off, lar du deg virkelig tråkke så hardt på at han får bestemme til enhver tid hva dere skal se på tv? x))))

  14. Hahaha Jane Teland, spar Sophie for smiskinga di… Det var én hatkommentar da du ba folk om å ikke “søle sjalusi”. Ler av folk som leker moralpoliti, enda vittigere når det er uten grunn

  15. Håper du ikke tar deg nær av de utrolig nasty, ekle kommentarene folk over her legger igjen. Blir helt satt ut av hvor syke i hue noen mennesker er. Bildene er kjempe fine, du har virkelig IKKE hengepupper eller noe “dragqueen” over deg I DET HELE TATT. Du ser utrolig fantastisk ut 🙂 klem!

  16. Wow, foreldrene dine er vel flaue over deg? Jeg ville skammet meg om datteren min holdt på slik. Hva er vitsen? Tror du at du er sexy? Og med den forbanna røyken, du røyker jo ikke engang! Bare later som men du trekker ikke inn. Slutt å forurense miljøet med den hersens røyken.

  17. Hadde tro på deg, men har blitt mer og mer i tvil i det siste…. Nå revna det totalt. Gå i deg selv og finn ut hvem du egentlig er, før du fortsetter med dette rotet og ødelegger for deg selv. Beklager!

  18. Så deg på programmet med Truls igår, synes det var kult. Men det er jo extensions, løsvipper,Restylane og silikon som gjør alt. Tar bort det så er du bare ei vanlig jente. Så jenter, ikke kall dette skjønnhet, det meste er fake, husk det!

  19. Helt greie bilder, men jeg syns det er litt unødvendig å legge de ut på bloggen på den måten. Du må huske på at det er mange unge jenter som leser bloggen din, og kanskje også noen med dårlig selvtillit. Men jeg syns det er kult at du vil ha et av bildene på veggen i leiligheten din 🙂 Kos deg i amsterdam. Røyk litt grønt og ha det gøy! 😉
   Norahvem.blogg.no

  20. Dere burde glede dere masse til Amsterdam. det er en helt fantastisk by. Var der i starten av sommerferien med en venninne, og vi begge skal tilbake. Vi var bare på shopping og ute å spiste, men kan gi deg noen tips:)
   På shopping må dere til Kalverstrat(forever 21, bershka, pull and bear, og masse andre kjede butikker. mango er på la manga senteret rett ved siden av.) de har dessverre ikke sephora i Amsterdam.
   I Liedenstraat er de litt dyrere butikkene som all saints og der er også abercrombie.
   De Bienkorf har de dyreste merkene som Louis Vuitton og andre merker.(Klær, sminke og tilbehør.)
   Kalver, Lieden og De Bienkorf er gå avstand fra hverandre, men man kan også ta trikken.
   I Remblandsplein(en gate, hvor trikken og stoppet også heter Remblandstplein) liger “Zushi” som er en utrolig god sushi restaurrant. Der er sushien på rullebrett og man velger selv hva man vil ha.
   Håper dere får en bra tur, båt tur i kanalene anbefales også, og ikke minst starbucks som er overalt. De har to små Victorias seceret butikker på flyplassen(Schipol) som er helt like, men verdt en tur 🙂

  21. Håret er mest sannsynlig rufsete fordi hun tar seg i håret OG har ligget på sengen. 🙂
   Lakenet tror jeg er krøllete fordi det ser litt for stort ut.
   Fine bilder! 🙂 Fin jente.

  22. Du er kjempefin! Men et tips: Du burde ikke ha så mye vipper, det kler deg ikke helt og øynene dine forsvinner liksom. For å ha sånne vipper, må man ha gaanske store øyne. Ansiktet ditt forsvinner på en måte, og som sagt, man får ikke frem blikket ditt og skjønnheten din. 🙂 Håper du tar til deg dette, og ikke ser på det som negativ, men konstruktiv kritikk. 🙂

  23. Fyfaen så mye negative kommentarer! Se på hun da! Hun er jo nydelig! Jeg skal ikke dra frem sjalusikortet, for jeg tror virkelig at mange av dere innerst inne hater henne og hennes personlighet, men hvorfor i alle dager leser dere bloggen da? Hvorfor kommer dere innpå, gir henne litt flere lesere og litt mer lønn? Er så ufattelig tåpelig gjort!

  24. Å herregud.. I dagbladet sier hun at hun håper puppene ikke faller ut..
   Det er jo akkurat det hun vil fordi hun vil at folk skal se henne.
   Hva slags personer er det om egentlig vil brette ut livet sitt på denne måten ?
   Det er jo helt uinteressant. Hva er det hun står for og hva gjør hun ?
   La henne få noen år på baken å vil hun se seg tilbake å skjønne at dette er helt galt.
   Hvorfor ikke bare være en vanlig person i stedet ?
   For øvrig så ødelegger jentene seg selv med å sminke seg og farge eller bleke håret.
   De oppnår det motsatte av det de ønsker. Her er det en personlighetforstyrrlese ute å går..
   Stakkars jente som gjør dette i denne alderen når hun er usikker på seg selv.

  25. Liker vanligvis ikke å kalle folk sjalu når de kommer med negativ kritikk, men dette kommentarfeltet er så gjennomsyret av sjalusi at det er til å bli sliten av.
   Utrolig fine bilder, Rolf- Ørjan som hadde tatt de? Later til å alltid bli bra når han er bak kamera.

  26. Kanskje litt sent ute med navneforslag, men siden hunden din heter Rigmor, og så synes jeg kattene hadde passet Willemo og Amadeus!
   Du er nydelig forresten, stay strong!

  27. Hehe du sitter sikkert og bare “hahah, visste dere kom til å si stygge ting”. Du VET jo alltid at om du legger ut lettkledde bilder kommer alle hat kommentarene, men så fort du sitter i langbukse og hettegenser blir det sånn “ææ vi elsker deg! Du er et så godt forbilde”. Folk er så tragiske., ene øyeblikke forguder de deg og i det andre hater de deg:P er det rart det er mye drama rundt i jentegjenger. Man har jo ikke lov til å være seg selv lenger og ha sine egne meninger uten å bli rakket ned på.

  28. Er det bare jeg som blir beklemt av dette her? Dame med litt dvaske pupper som leker forførende pornoskuespiller i omgivelser som spiller på at det nettopp har vært en heftig runde mellom laknene … Jeg syns ikke det er sexy, bare klamt. Si meg, hvor gammel er fotografen? 60?

  29. Du ser så tilgjort ut, du prøver liksom for hardt, det ser hverken sexy eller søtt ut, men mest tacky, og med all den sminken får du bart…

  30. Kjære deg, du må prøve å få nok mat og hvile. På bildet i Dagbladet ser du ti år eldre ut, med rynker og trist blikk. Du drikker for lite vann, da tørker huden inn og rynkene syns, spesielt rundt øynene. Mye sminke og sol gjør også sitt til å skade huden og forårsake rask aldring. Pass på deg selv.

  31. Jeg skulle egentlig bare skrive en “Kos deg masse i Bergen, fine du!”-kommentar, men så leste jeg tilfeldigvis resten av kommentarene her og bare… SPY. Skjønner ikke mennesker, ass. Jeg må bare si at jeg virkelig (virkelig, virkelig, virkelig) håper at du ikke tar til deg noe av det disse internett-idiotene sier. You just keep doing you – for de fleste leserene dine elsker deg for nettopp det.
   Ellers; fly trygt hjem og ha en superfin tur til Amsterdam <3

  32. Hei Sophie!
   Jeg synes det er dårlig gjort av folk å skrive negative ting om utseende ditt. Har de ikke noe fint å si, så kan de heller la være mener nå jeg!
   Bortsett fra det så synes jeg dette var veldig vågale bilder å legge ut, kanskje litt på grensen, men man vet jo aldri med deg.. Kropp er jo det mest naturlige som finnes, så vil du legge det ut så får du vær så god å gjøre det. Men du bør tenke nøye gjennom om du virkelig vil gi så mye av deg selv. Jeg lurer på hvor foreldrene dine er oppi alt dette… Har de gitt deg opp? Ingen tvil om at du er ute etter bekreftelse iallefall. Men da vil jeg råde deg til å finne en annen måte å gjøre det på. For ditt eget beste.

  33. Du ser ikke gammel ut. Kjempe slemt at folk later som at du gjor det. Jeg synes det er jaevelig skammelig og ikke la dem vinne ved a fa komplekser over noe sant. Du ser veldig pen ut og kos deg i Amsterdam. Har selv vaert der minst 20 ganger.
   Noen tips:
   IKKE dra til “Bulldog” coffee shoppen fordi det er en ekkel turist felle med jaaaaaaeeeeevelig musikk. ikkeeeeee draaa diiiiiiit. Finn coffee shops som er litt mer rolige og stille, da blir du ikke ripped off og da kan du eventuelt royke dine egne greier som du har fra tidligere, og bare kjope kakao eller kaffe pa det stedet du er (mange steder ber deg om a bla opp heftig mye for a kjope weed hver gang du setter deg et nytt sted, da fyker pengene kjapt.) IKKE kjop pre rolled joints, plis, du kaster bort pengene og de ripper deg off sykt. Desverre sluttet de a selge sopp i amsterdam for 8 aar siden, men de har truffles selv om jeg ikke synes de funka noe spesielt, ikke i det hele tatt egentlig, men kjoper du dem sa ma du huske a ikke spise dem hvis du nettopp har spist mat! En kompis av meg spydde hahah n00b. Og husk at den dyreste hasjen er mye bedre enn den dyreste weeden! Hasjen som er som plastelina er to DIE for! (Afghan er et eksempel) men har du valget mellom en middelskostbar weed eller hasj sa satser du pa weeden. HUSK at SATVIA er mye bedre enn INDICA. Indica gjor deg sovnig men satvia gjor at du far laettis og blir pratsom. IKKE KJOP INDICA!!!
   (kjop de som har vunnet cup prisene, de er bessstttt og det star pa menyen, Grey Area har masse bra weed men ikke sa mye sitteplasser, men du burde absolutt kjope der)
   og det viktigste av alt eeerrrr: KOS DEG! AMSTERDAM er den vakreste byen i hele verden, du kommer til a E L S K E a vaere der. Sa sinnsykt vakkert at ikke engang Paris kan male seg! I LOVE IT! HELDIGGRISSS! masse fine second hand butikker har de og! de ligger i samme omradet sa bare spor rundt! jeg er heftig sjalu pa deg! Skal dit til vintern weehoo!

  34. Jenter..skjerpings.. av alt som er å kritisere med bildene (beskjeden de sender, røykingen, det feile uttrykket i forhold til målgruppen til bloggen).. så er det puppene dere kommenterer mest?? Hvorfor skal vi jenter alltid rakke ned på hverandres utseende

  35. Haha, ler meg i hjel! Det er en skygge på puppen som vises, ikke en brystvorte. Har dere aldri sett bryster før? Og om det var det, uuu, big deal! U go Sophie! 😀

  36. Du burde ta en tur til barcelona det er det masse shopping. God mat og masse med ute liv og også oppe til langt på dag. Anbefales sterkt jeg har vært der sels ganger nå på to år og helt forelsket i l rambla

  37. Stilige bilder 🙂 Puppene er helt fantastiske, ønsker meg slike selv 🙂 . Det er ikke noe å utsette på hvordan Sophie ser ut nå 🙂 Stå på godjenta 🙂

  38. Fy faen så jævlig fin <3<3 Tydelig bj-munn, det liker jeg 😀 Puppene er fine de, men litt lange.

  39. 19.08.2014 kl.22:01
   “Så deg på programmet med Truls igår, synes det var kult. Men det er jo extensions, løsvipper,Restylane og silikon som gjør alt. Tar bort det så er du bare ei vanlig jente. Så jenter, ikke kall dette skjønnhet, det meste er fake, husk det!”
   – Skjønnhet handler ikke utelukkende om utsiden. Sophie Elise blir, med god grunn, kalt skjønnhet fordi hun bærer restylanen og silikonen sin med sunne verdier og en, etter det jeg leser, flott personlighet. 🙂
   Kos deg med livet, Sophie Elise!

  40. Okei da sluttet jeg å lese denne bloggen. Du ser virkelig ut som en prostituert. Blir rett og slett kvalm over deg Sophie!

  41. Hei Sophie Elise !
   For noen fine bilder du har lagt ut =). Synes du har all grunn til å være fornøyd,og det viktigste er at du selv er fornøyd med deg uavhengig av hva andre måtte mene å synes .
   Røyken som mange andre har nevnt synes jeg du kunne ha droppet i og med at det er mange unge som leser din blogg .
   Henge pupper har du rett og slett IKKE , og de som skriver det burde google henge pupper så de vet hva henge pupper virkelig er .
   Ellers gjennom bloggen din har du fine blogg innlegg som viser en side av deg på både godt og vondt noe som er reelt for hvordan livet er .
   Ha en fin dag =).

  42. Hallo jeg er en hore på seng 😉 dette e jo bare hore. Ikke klasse eller glamor modell, hehe du trur virkelig du er så deilig. Så deg på trikken og tenkte jeg skulle si at hele bakode ditt vistes extensions festene, men jeg orket ikke og tenkte du bare skulle få gå sånn 😛

  43. Hei! Jeg har alltid vært en stor tilhenger av bloggen din, fordi du skriver om mye interessant og fordi du virker smartere enn mange bloggere. Men akkurat nå syns jeg du begynner å nærme deg å bli skremmende lik de andre bloggerne. Hva har skjedd med deg? 🙂 kan du ikke fortsette med de samme, spennende innleggene og ikke med disse unødvendige bildene med pupper og røyk? Dette trenger du ikke. Vi liker deg bedre uten det .

  44. Hva er greia med å røyke inne på hotellrommet? Loven gjelder vist tydeligvis for alle utenom “the famous” Sophie Elise :PP

  45. Jeg skjønner virkelig ikke hva som foregår inni hodene til noen av de som kommenterer! Hva HAR det med dere å gjøre hva slags bilder hun legger ut? Jeg kunne spurt hvorfor dere fortsetter å lese bloggen til noen dere syns er så billig og trashy, men det er vel bare fordi enkelte mennesker Må ha noen å se ned på og snakke stygt om. Jeg skal ikke påstå at alle som kommenterer noe negativt er sjalu, men en god del av de som kommenterer noe a la ” dette så skikkelig trashy ut, du tror du ser bra ut men det gjør du ikke!” er nok ganske sjalu. Og til de som snakker om de yngre leserne hennes: Jeg skjønner hvor dere kommer fra, men jeg tror virkelig ikke at en tolvåring med litt vett begynner å røyke eller å legge ut slike bilder av seg selv fordi Sophie Elise gjør det (jeg vet at hun ikke røyker fast). Så, vær så snill, tenk over akkurat hva dere får ut av å skrive sånne kommentarer.

  46. Haha, hørte på Radioresepsjonen i dag hvor de fikk et spørsmål ang. deg og puppene dine. Du var visst redd puppene skulle sprette ut av kjolen, så da var spm til de om de ville at de skulle gjøre det eller ikke. Bjarte og Steinar svarte at de ville at de skulle sprette ut, mens Tore ville ikke det. Deretter sa de at du så ut som ei knulledukke og veldig pornografisk. Når jeg ser på disse bildene stemmer det helt med hva de sa om deg.

  47. Wow så nydelig du er! altfor mange drittkommentarer her… er så dårlig og usakelig at jeg blir sur. Du ser helt fantastisk ut. Hvorfor skal du ikke få lov å vise deg frem?

  48. Til deg som kommenterte at om man ikke har sett bryster før, og at det er en skygge som vises på brystene og ikke brystvorte… Hvorfor har hun da akkurat samme “skygge” på flere bilder hun har lagt ut, på akkurat samme bryst? Hahah, jenta viser alt, både kjønnshårene når hun er i bikini, og de skjeve brystvortene sine så fort hun har sjansen!;) og selv om man har implantat, kan man få hengebryst. Man får raskere hengebryst av å ha implantat, fyi. Jenta sine “bryst” ser helt jævlige ut, og det er våre meninger:)

  49. “Hvorfor skal du ikke få lov å vise deg fram?” Nei, si det.
   Den bildeserien som er lagt ut her på bloggen er hverken estetisk eller erotisk, – for det var vel det som var meningen at de skulle være? Både settingen og positurene er pornoinspirerte, og derfor føler man seg litt beklemt når man ser bildene. Ikke er de spesielt flatterende heller, dessverre. Det hadde fint gått an å ta bilder som ikke får puppene til å se ut som om de er i ferd med å løsne fra kroppen, for eksempel. Jeg syns ikke fotografen har gjort en god jobb.
   Meeeen … jeg syns jo generelt at jenter som er moderate med sminke og stæsj er mer ærlig og lettere å forholde seg til, og plastiske operasjoner blir jeg engstelig av: Hvordan ser dette mennesket “egentlig” ut?

  50. Kan du Skrive om hvorfor du valgte å ta så mye silikon? Og ikke akkurat passe slik at det ser naturlig ut? Kan du også skrive litt om hvordan familiene til kjærestene du har hatt har reagert når de har tatt med seg deg hjem? Er de stolte over å ta med en slik som deg og presentere deg som kjæreste? Ikke frekk ment er bare nysgjerrig

  51. Elsker bildene dine. Tok selv operasjon nylig, inspirert av deg. Hadde gått i mange år uten å tørre, men du gav meg mot til å gjøre det. Heldigvis! Har ikke angret et sekund. Elsker de nye puppene mine og det er det som betyr noe. Hva jeg føler for de. Andre som kommenterer her er sykelig sjalu på slike jenter som meg og deg, som tør å gjøre slike ting. Girl power rocks!!!

  52. Nei, nå blir jeg sur. IGJEN. Ikke på grunn av deg eller bildene dine, men på grunn av oppførselen til samtlige mennesker her i kommentarfeltet. Moralhurper, liker jeg å kalle dem, de som hele tiden jatter i vei om at alt som er unaturlig automatisk er stygt, og tar for gitt at man forsøker å være naturlig.
   Så til alle dere:
   Nei, Sophies pupper ser ikke naturlige ut. Men kanskje var ikke en naturlig look målet med puppeoperasjonen heller?
   Nei, det er ikke nippelen som synes. Det er en skyggen fra bamsen.
   Puppene hennes er ikke ‘saggy’, det har å gjøre med vinkelen bildet er tatt på.
   Nei, man er ikke hore bare fordi man viser frem kroppen sin. Ei hore er ei jente som tar betalt for å ligge med folk.
   Ellers: pell ræva deres bort fra internett, ta dere en jævlig svær bolle, og kom tilbake når dere har lært dere folkeskikk.

  53. Helt greit at du tar glamormodell bilder, det er det jo mange jenter som gjør. Men synes det er ekkelt at du legger dem ut på bloggen sånn at familien din kan se det! Hadde jeg vært faren din hadde jeg blitt fryktelig flau og skammet meg. Ingen FAR vil se dattra si pose som en nypult pornostjerne med svale øyer. ihvertfall ikke så drøye bilder. Folk snakker om deg på radioen og sier at du ser ut som en puledukke :S Men som du selv sa, du har jo deg selv å takke.

  54. Jenny Viktoria: Herregud.. 🙂 Det er bare KROPP! Vi er i 2014! Kropp og sex er helt 100% naturlig, og jeg skammer meg ikke over hverken det, eller å bli kalt “knulledukke”.

  55. Og btw, for dere som sier hun har hengepupper? Hva faen? Fra en som jobber på sykehjem, dere aner ikke hva hengepupper er!

  56. Sykt pene bilder! Du kledde virkelig sorthvitt. Oser av femininitet her. Keep it going og tommel opp!
   Har du tatt de selv eller er det noen andre som har tatt dem?
   Klem,
   Trygve

  57. Hørte en sang som jeg tenkte du måtte høre. Colbie Caillat- Try
   Put your make-up on
   Get your nails done
   Curl your hair
   Run the extra mile
   Keep it slim so they like you, do they like you?
   Get your sexy on
   Don’t be shy, girl
   Take it off
   This is what you want, to belong, so they like you
   Do you like you?
   You don’t have to try so hard
   You don’t have to, give it all away
   You just have to get up, get up, get up, get up
   You don’t have to change a single thing
   You don’t have to try, try, try, try
   You don’t have to try, try, try, try
   You don’t have to try, try, try, try
   You don’t have to try
   Yooou don’t have to try
   Get your shopping on, at the mall, max your credit cards
   You don’t have to choose, buy it all, so they like you
   Do they like you?
   Wait a second,
   Why, should you care, what they think of you
   When you’re all alone, by yourself, do you like you?
   Do you like you?
   You don’t have to try so hard
   You don’t have to, give it all away
   You just have to get up, get up, get up, get up
   You don’t have to change a single thing
   You don’t have to try so hard
   You don’t have to bend until you break
   You just have to get up, get up, get up, get up
   You don’t have to change a single thing
   Take your make-up off
   Let your hair down
   Take a breath
   Look into the mirror, at yourself
   Don’t you like you?
   Cause I like you

  58. Bry deg om de syke barne på Rikshospitalet!!!
   For 100 ganger det er ikke kult å stille seg naken på bloggen din for å få mere følgere?
   Det er bedre å være naturlig pen og fornøyd med sin egen kropp enn å ta plastiske oprasjoner.
   Pupper er ingen gutter interessert i. Hvis du noen gang skal ha kjæreste!!! Så er det to regler at gutter faller for jenta er. 1.) Hvordan personen og personligheten er. 2. Interesser 3. kropp og pupper teller minst i et kjæreste forhold.

  59. Hei. vskker jente 🙂 men kan du ikke legge ut bilde av deg selv før bryst oprasjon og alt det der? Har vært morsomt å sett 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg