nettmobbing

Ettersom jeg fikk lappen kun to dager før jeg flyttet til hovedstaden har jeg fått kjørt veeeeeldig lite bil – såpass lite at jeg nesten var redd jeg hadde glemt av hvordan jeg gjør det, men det er vel likt som med sykkel. Man glemmer aldri! Derfor var det så utrolig godt å få kjøre litt igjen nå disse dagene, jeg hadde helt glemt av hvor mye jeg elsker det. Høre på høy musikk, ha vinduene nede, fint vær og kjøre hvor man vil. Med den lille hunden min i setet ved siden av, så klart.

Som dere sikkert skjønner slapper jeg enda av med familien og har det faktsik veldig fint, og jeg skal begynne igjen imorgen å svare på kommentarer i kommentarfeltet, selv om jeg enda leser alt. Nå vil jeg kanskje påstå at 80% av alle kommentarer er stygge, noe som så klart er veldig trist, for hva har jeg egentlig gjort galt? Jeg har en vanskelig periode, men jeg har ikke vært slem med noen av dere og jeg har oppdatert som godt lar seg gjøre. Hvorfor man da på daglig basis fortjener å høre at man er stygg, feit og en svak person forstår jeg ikke. Men jeg skal i det minste ikke la meg knekke av det. Men til de som har stilt spørsmålstegn ved at jeg har lagt meg på operasjonsbordet tidligere – det er jammen ikke rart når kommentarfeltet mitt er slik som nå. Det hadde enhver blitt veldig lei seg av, men “heldigivs” (eller tragisk nok) har jeg holdt på med dette i såpass mange år at jeg har blitt vandt med det. Men jeg synes veldig synd i nye bloggere, som får helt sjokk over hvordan mennesker kan være. Jeg får daglig kommentarer og mailer fra jenter som er helt fortvilte over nettmobbing, har vi virkelig ikke blitt litt bedre på nettvett enda?  Mennesker er de verste, altså. Og iallfall jenter.

(annonselenke) Jeg har på meg en skjorte fra Hilfiger Denim idag 🙂 Den ser litt rødere ut på dette bildet enn vha den egentlig er, faktisk ser fargen heeelt annerledes ut på dette bildet enn hva den er, haha. pluss, min er nok litt for stor, men jeg liker slike skjorter litt oversized. 


Nå skal jeg drikke opp juicen min, og så kjøre tilbake til det lille huset vårt her, trene litt og legge meg tidlig. Imorgen er det hjem til Harstad hvor det er meldt 19 grader, som nok blir den siste fine dagen der på en stund, så jeg satser på litt nyting der også.

Vi blogges!

232 kommentarer
  1. Du er i en annen kategori enn nettrollene som oppdaterer seg på bloggen din bare for å komme med sure kommentarer. Du er imot mobbing og viser modenhet i svarene du gir (og ikke gir) trollene.Håper du lar så lite som mulig gå inn på deg!
   Mager trøst: Når du bikker 30, driter du så utrolig mye mer i hva folk mener om deg! 😉
   Klem fra 33-åring

  2. Synes du er en sterk jente som klarer å ikke la deg knekke av de stygge kommentarene som daglig kommer inn her! Jeg hadde aldri klart det.
   – Uansett! Veldig fine bilder 🙂 Kos deg videre <3 (ååå rigmor er så søt)

  3. Jeg er enig i at de som kommenterer om utseende ditt eller hva det måee være er toppen av lavmål.
   Det jeg derimot er enig i mange kommentarer, noe som jeg mener ikke kan kategoriseres som “mobbing” er at folk setter spørsmålstegn ved det overfladiske med deg. Jeg skjønner at folk stusser. Du ska skrive om dyremisshandling og legger nesten ved toppløsbilde av deg selv på et tidligere innlegg. Det er så rart, altså hvilket budskap er det du vil ha fram. Hvorfor er du så besatt av det overfladiske ved deg selv? Det sammen som ved dette innlegget. Overskriften sier “Nettmobbing” og innholdet bærer preg av dette også på slutten kommer det et bilde av deg i BH hvor du må retursjere på bildet så nippelen din ikke vises. Alt blir så uekte. Du er jo en smart jente, med sterke og etter min smak gode meninger og du har mye kunnskap om det du brenner for, det vises tydelig i innleggene du skriver som engasjerer deg, men så klarer du og overpøse det med kropp og plastikk kirurgi. Syns ikke det er rart at noen sliter med å ta deg serist noen ganger…
   Håper du blir bedre snart 🙂

  4. Trodde du skulle slappe av en plass hvor det ikke er noe nett og at du tok en pause, men allikevel oppdaterer du bloggen daglig med bra bilder osv. Så skjønner ikke hvorfor folk klager og slenger dritt i kommentarfeltet. Synes du er den beste bloggeren og du fortjener virkelig å være på topplisten 🙂 husk: HATERS GONNA HATE!

  5. Er enig med deg? Hva faen har du gjort?
   Du er deg selv 100 prosent, du er ikke en selvopptatt, egoistisk jente som bare bryr seg bare om deg selv. Du er en helt fantastisk jente som har gitt blod, svette og tårer for å komme dit du er nå, du har gitt ut en sang, du kjemper for dyrenes rettigheter, mennesker osv.
   Å det er bra du klarer å heve deg over haterne, for vet du hva, hva i faen har de gjort for andre? Fleste av de er selvopptatte egoister som ikke klarer å unne andre suksess.
   Du vet selv hva du har klart og hva du kan! Fortsett å vær sterk, ikke la de trekke deg ned på deres nivå, der vil alltid være sjalu folk uten samvittighet, så gi faen i de, og fortsett å lev det livet DU vil leve.
   Gi faen i hva de syns om kroppen din eller utseende ditt, er DU fornøyd, så er det samma faen hva de andre syns. Hvordan i helvete ser de ut liksom?:)
   Jeg er fast leser av deg fordi DU er DU! Og jeg vil alltid være en en som ser opp til deg i både gode og dårlige stunder! Du er så unik og tørr å skille deg ut, jeg skulle gjort alt for å tørt å vore meg selv 100% i dette samfunnet….
   Håper du kommer deg gjennom denne tunge tiden og vet at det finst flere som ser opp til deg enn de som mobber og hater på deg!:)<3

  6. Ikke la de tråkke på deg Sophie, du er en nydelig jente som kun fortjener det beste ❤️
   Kos deg resten av kvelden:)
   Klem fra jente, 16

  7. Feit og stygg? Det eneste jeg har obsercert er at folk kritiserer holdninger/valg og væremåten din. Ikke vekten…

  8. Hei jeg er en jene på 13 år jeg setter veldig stor pris på at du skriver hva du føler og hva du syns er rett og galt med hva som skjer. Du er ett av mine største forbilder, du er tøff, ærlig, og en helt vidunderlig person og du fortjener ikke de stygge kommentarene som folk skriver for de kan ikke skrive ting de ikke vet om deg som bare du vet..
   Hilsen vilde<3

  9. Til Anette som kommenterte: mener du at bare fordi hun er lettkledd så er ikke budskapet det samme ? Tar du ikke henne seriøst bare fordi hun har på mindre klær ? Hvis du har lest bloggen hennes ser du at hun har skrevet mange innlegg om dette, og noen ganger legger hun ut et lettkledd bilde på slutten for å “bevise” (?) at folk henger seg opp i det overfladiske enn det viktige budskapet. Hvis det er så overfladisk så hvorfor gidder du å kommentere det overfladiske da hvis du misliker det så mye ?
   Til kjære Sophie: jeg håper alt går bra med deg, og at du finner deg selv slik du ønsker ! Jeg unner deg alt godt i livet , ikke la deg knekke av frekke folk. Elsker deg like mye uansett hvor du er i livet nå, kanskje litt mer enn før fordi jeg ser hvor sterk du er <3 husk å elske deg selv like mye som vi lesere elsker deg !

  10. Har ikke sett at noen har påstått at du er feit og stygg! Det må være du selv som mener isåfall! Jeg er litt oppgitt over at du mener at kommentarfeltet er delvis skyld i at du har lagt deg under kniven, du kan velge å stenge kommentarfeltet og la Facebook overta, da vil nettmobberne mest sannsynlig ikke kommentere, i tillegg må du forvente drittkommentarer som blogger, ikke at det ikke er forferdelig, men det er rett og slett slik det er! Og folk ELSKER at du legger deg under kniven, for da kan de kommentere det og fortelle hvor fake du er osv. Dette er ikke mine meninger, bare snakker av erfaring.
   Jeg mener at du må ikke ta det innover deg, for det gjør du tydeligvis når du overgir deg til plastikkfantastisk.. Du er vakker, ikke la deg knekke <3

  11. henriette: jeg tror nok hun vet veldig godt at hun må forvente drittkommentarer, men det betyr ikke at det må være sånn for alltid? det er rett og slett slik det er nå ja, men hvorfor ikke gjøre noe med dette? jeg tror det er det hun vil og derfor skriver slike innlegg om at hun får stygge kommentarer i feltet, ikke fordi hun ikke forventer det, men fordi hun vil gjøre en forskjell.

  12. Jeg forstår virkelig ikke detta samfunnet lengre ! Og jeg blir så forbanna hvorfor folk skal oppføre seg slik, men jeg blir glad for å hørre at du føle deg litt bedre og at du kose deg hjemme hos familien din ^^ elske bloggen din og du er så nydelig <3

  13. Du er flink som blogger. Ikke les det fort, men la det synke inn. Mamma til et visst barn-bloggeren snakker jo ikke annet om “haterne” sine, og der viser du et godt eksempel på at du er sterk!

  14. Du burde hatt noen som kunne renske kommentarene dine for deg, slette de stygge og beholde de fine, slik at du slapp å lese de selv. Tror dette påvirker fremtidlige deg mer enn du aner.
   Haters gonna hate 😉 Keep fighting girl!

  15. Nettmobbing og harselering med noens utseende synes jeg er usmakelig, men jeg tror mye av kritikken du får kommer av at du kanskje ikke er så “flink” til å være syk. Jeg har selv slitt med depresjon i perioder, og da har jeg helt ærlig ikke gjort annet enn å ligge stille i sengen min på det verste. Deperesjon og utbrenthet er ikke noe de fleste friske og oppegående mennesker forstår mye av, så det er ikke et enkelt tema og ta opp på en blogg, og kanskje da spesielt ikke på en blogg hvor du fokuserer på utseende og materielle ting. Folk vil da automatisk bare tenke at du er bortskjemt og utseendefiksert jente som har for mye, og rett og slett ikke klarer å slappe av.
   Når du sier du er syk, for deretter å legge ut outfit-bilder, hvor du ser ut som du har stått timesvis på badet, så ligger sympatien langt inne hos folk. Hva med å bare nyte ferien og slutte å forsvare deg? Er man syk så er man syk, og sympatien den får man fra de som står en nærmest. De gir seg tid til å forstå, og er de eneste man trenger å bry seg om.
   Noe jeg stusser på er at folk ser på en 19 år gammel rosablogger som et forbilde. Hva med folk som virkelig bidrar til samfunnet ved å hjelpe andre? Fortjener ikke de heller å bli kalt forbilder, så kan rosabloggere heller være lett underholdning for fjortisser og andre som har litt dødtid på hånden.

  16. så fine Bilder, og så fin den skjorta var!
   synes det er trist at du skal få så mange stygge kommentarer, enten det er på utseende eller på deg som person. det ligger virkelig noe i at om man ikke har noe fint å si, så kan man like godt la det være.
   håper du tar deg tid til å få tilbake energien igjen før du kommer tilbake til livet for fult, det er så tungt og vanskelig å møte veggen, og om man ikke tar seg tid risikerer man at man treffer den igjen og igjen.
   Ha en fin sommerferie, den har du fortjent 🙂

  17. Hva feiler dere jenter? De fleste stygge kommentarene kommer garantert fra misunnelige jenter som prøver å føle seg bedre ved å lire ut av seg noke usmakelige kommentarer bare meint for å såre. Slutt å les bloggen hvis dere ikkje liker den. Dere har tydeligvis en interesse av Sophie hvis dere bruker tiden deres på å frivillig gå inn og lese den. Utrolig feigt å sitte anonym bak en data og være tøff og frekk. Har dere ikkje noke fint å sei så la heller vær! Vanlig folkeskikk kalles det!
   Synd at folk ikke tenker over konsekvensene denne nettmobbingen kan føre til før det er for seint. Eller prøve å tenke litt lengre å begynne å behandle og snakke til folk sånn som dere vil bli behandla sjølv.

  18. Svake, feige mennesker som holder på slik. De har det ikke bra med seg selv, så de prøver dra ned andre… Hahehah 😛 helt latterlig. Får håpe trolljegern kommer og tar de! Bra program btw. (TV3)
   You are perfect just the way you are

  19. Ingen fortjener på bli mobbet på nett, og hvertfall ikke når de allerede går igjennom en vanskelig tid. Dette blir som å sparke noen som allerede ligger nede, respektløst og svakt! Du er flott Sophie, tilbring tiden med mennesker som verdsetter deg og gjør deg glad, håper alt ordner seg for deg.

  20. Værsåsnill og ikke glem at sikkert halvparten av de som kommenterer er usikre fjortizer uten liv. Du er verken stygg, feit eller svak. Du har oppnådd så mye mer enn alle de som sitter å slenger dritt, det er nok ren sjalusi. Med tanke på at nettmobbing skader folk så mye, så sier det mye om de som driver med det. Spesielt synes jeg de er patetiske som slenger dritt når de vet du er langt nede. Jeg håper hvertfall at ting ordner seg for deg, og at du ikke tar til deg noe av hva dem sier.. Fordi det er feil! Du vet selv at du er utrolig vakker, så ordene dems har null verdi 😉

  21. Åh, Sophie, jeg kommenterer ALDRI, men når jeg leste dette følte jeg at jeg burde. Tror nok at jeg ikke er den eneste som kommenterer idag etter dette innlegget, men dette har jeg faktisk tenkt på de to siste månedene.
   Jeg er 15 år, og har lest bloggen din i kanskje to år nå. Jeg har merket hvordan du har endret deg som “skribent”, både i tekst og bilder. Jeg vil bare si at jeg syntes du er er fantastisk forbilde! Du blir dømt for alt du gjør, hvis det er en god ting gjør du det for oppmerksomheten og hvis det er en mindre bra ting, så er det jo, vel, mindre bra. Jeg skal innrømme at jeg var en av de som tenkte stygt om deg hver gang du la ut undertøysbilder, det er dessverre altfor lett å dømme folk før man blir kjent med dem. Jeg beklager derfor nå for alt fælt jeg har tenkt om deg.
   Når det er sagt, har jeg den siste tiden, spesielt etter du flyttet til Oslo, latt meg selv trollbinde av deg. Det at du har klart å holde det gående på tross av all kritikken så lenge er beundringsverdig! Du er kjempevakker, spesielt når du smiler. Du klarer også å legge ut bilder av deg selv som er ironiske, og du klarer også å være SELVironisk. Det er få som klarer å kødde med sin egen person, og det skal du ha skryt for, Du er dessuten et bedre menneske enn mange av oss kan drømme om, bare ved alt du gjør for de stakkars dyrene her i denne verden.
   Den siste tiden har du klart å få meg til å åpne øynene. Du har blitt et forbilde for meg, som viser at man kan gjøre det meste man drømmer om, man må klare å ha selvtillit og selvironi og man må klare å stå opp i mot det andre sier. Du er en av de vakreste jeg vet om, og jeg ser opp til deg. Tusen takk for at du fortsatt blogger, du skal ha all creds for det.

  22. Kan ikke påstå å ha sett noen kommentarer på utseende ditt i det siste, har sett mange ufine kommentarer, men de har aldri omhandlet utseende ditt (i det siste). De omhandler måten du har taklet denne perioden på.. folk er forvirret og småirritert, og det forstår jeg, MEN når det er sagt støtter jeg ingen av disse fæle kommentarene du har fått.. det finnes konstruktiv kritikk og det finnes dårlig oppførsel.. meste parten har uheldigvis vært sist nevnt.
   Fokuser på de gode kommentarene og støtten du får, selv om de fleste velger å gi deg motvind så har du de som velger å gi deg medvind

  23. Nettmobbing er da uakseptabelt uansett hva hun legger ut på bloggen sin!
   Ingen som fortjener å bli slengt dritt til uansett hva.
   Har fulgt bloggen din en stund Sophie, og jeg heier på deg!
   Er ikke alltid like enig i alt du skriver, men jeg har aldri slengt dritt til deg her, og kommer aldri til å gjøre det heller. Kommer heller ikke til å gjøre det til noen andre bloggere eller på andre ulike nettsteder, fordi det er å synke så lavt…
   Jeg vet at du også er ei jente som garantert har mye flott i deg, så derfor vil jeg heller fokusere på det positive og heie på deg <3 Husk at det er noen som er veldig takknemlig for at du er du, og at du står for dine meninger.

  24. Litt av budskapet til Sophie er vel også at man kan være BÅDE OG! Både være interessert i dyrevern og det å gjøre en forskjell i samfunnet, i tillegg til å være interessert i kropp og alt det overfladiske. Hvorfor kan man ikke like begge deler? Hvorfor skal en av delene gjøre at du automatisk ikke kan gjøre det andre? Og det at folk sier at bloggere må forvente og tåle å få drittkommentarer, altså ærlig talt. Man skal ikke behøve å forvente det. Det er sånn det er nå ja, men som noen sa må det ikke være sånn for alltid for det er jo ikke riktig! Blir det samme som å si at jenter som går lettkledd på byen må forvente å bli voldtatt (litt drøyt, men ja). Å si noe sånt er jo helt skrudd! Man skal jo ikke forvente det, FORDI DET ER GALT!

  25. Uff, jenter er de verste!
   Nå må du slappe masse av også vil vi se deg sterkere og som den livsnyteren som du egentlig er når du er klar!
   Det finnes fæle folk, men de fleste av oss støtter deg utrolig mye!
   Masse kjærlighet, xx

  26. Du er virkelig en nydelig person på innsiden og utsiden! Håper så inderlig at du har vet det selv også:-)

  27. Har sett det er mye stygge kommentarer som slenges, spesielt rykter ang din livssituasjon, og er enig i at det er ufint og unødvendig, men det er også mye konstruktiv kritikk som er godt ment
   Når man har en blogg og deler livet sitt vil man alltid møte på mennesker som er uenige og som finner noe å “ta deg på”. Du har blogget i mange år så det regner jeg med at du vet og håper du klarer å la det prelle av deg.
   Håper du har det fint på ferie og at ting blir bedre snart.
   (Forresten, håper du sikrer hunden i bilen, for din egen del og for hundens del om noe skulle skje)

  28. Hei. Har sendt deg en mail angående rasediskriminering av hund, og håper du vil svare på det – ettersom det er noe jeg har måttet gjennomgå en hel del de siste dagene etter å ha skaffet meg en vakker liten valp, som folk tydeligvis mener er “stor og skummel..”
   Synes forresten at du er så åpen som du er, angående at du har det vanskelig til tider er rimelig tøft. Det står respekt av at du i det hele tatt legger ut så mye av livet ditt på bloggen din. Det er såå mange som liker å lese det du skriver, og de som ikke gjør det.. Vel, det er synd for de. De er alikevel innom for og se hvor lavt de kan synke i forhold til å skrive drittkommentarer om både det ene og det andre, som i bunn og grunn ikke spiller noen rolle i det store løp.. For helt ærlig, om jenta har uren hud på et bilde, eller legger ut bilder med marijuana SOKKER – hva er det å klage på?
   Dårlig forbilde? Tviler. Er du gammal nok til å være på nett og lese blogger, er du faen meg gammel nok til å ta konsekvenser også, og ikke bli påvirket i den grad at du begynner med f.eks stoff fordi du finner et bilde som promoterer nettopp det.

  29. Du er virkelig vakker Sophie! Du har en nydelig personelighet og du er utrolig godhjertet. Ikke la noen dra deg ned for det er rett og slett flere av dem som støtter deg! 🙂 Stå på!

  30. Jeg håper du får oppleve at jenter faktisk ikke er de verste, det er veldig synd at du har opplevd så dårlige ting med jenter at du har mistet håpet.

  31. Ingen skal fortjene å få så mye dritt, men du ser jo hvordan omtrent alle som er kjente får utenforstående folk som tror de er bedre enn deg selv. Ikke bare på bloggen, men generelt folk som kommenterer på nyhetsartikler har alltid en mening om at de er smartene enn deg/dem.
   Hørte forresten Lion heart live på VGTV, du var flink 🙂
   Jeg må bare spørre – mener ikke på en frekk måte: Er det faren din som tok det nederste bildet, hvor du har en gjennomsiktig BH på? Er ikke det litt kleint? Haha! Eller selvutløser? 🙂

  32. Må bare fortelle deg at de øverste bildene der var nydelig! Ikke vær flau over smilet ditt, bruk det, skjønne deg❤️

  33. Jeg synes du er flott jeg ! en pen jente, med bra kropp og fin figur ! 🙂 Gratulerer så masse med førerkortet !! Håper du har kost deg på ferie med familien 🙂

  34. Har lest bloggen din i 2 år, men har aldri lagt igjen en kommentar før. Vet ikke helt hva som får meg til å gjøre det nå, tror bare jeg blir så rasende over alle de stygge kommentarene du får. Altså, man sparker ikke ei jente som allerede ligger nede. Syntes du er helt fantastisk vakker og modig! Og uansett hva som skjer i livet ditt nå føler jeg meg trygg på at du kommer sterkere ut av det, for du er en person som tar livet som en lærdom.

  35. blir helt forvirra jeg…. du fåår sykemeldig for ikke å blogge, ikke legge ut anonser, emn gjør det ? du drar til et sted uten nett for å være helt uten det, men bruker det x)? var det bare for å få sykepnger eller noe sånt at du la opp til alt dette? støtta deg fult ut, men nå er jeg bare helt forvirret

  36. ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   http://www.vg.no/rampelys/musikk/blogg/se-blogger-sophie-elise-synge-lionheart-akustisk/a/23257268/
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNEALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNEALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNEALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE
   ALLE SAMMEN!! SOPHIE SOM SYNGER UTEN AUTOTUNE

  37. Jeg forstår virkelig ikke hvordan noen kan kalle deg feit……. Ikke stygg og svak heller. Smaken er jo som baken, jeg syns du er nyydelig!! Men alle burde se forskjell på en fin kropp og feit. Jeg blir helt paff! Ønske jeg visste hva som foregår i hodet på sånne mennesker. Tror jeg.

  38. Jeg kan ikke med beste vilje se at noen har kalt deg stygg og feit, men at en del har vært frekke, det kan jeg se. Jeg kan også se at en del reagerer på at du er litt inkonsekvent når det gjelder hva du skriver kontra det du gjør.
   Jeg tror kanskje du burde stenge kommentarfeltet helt. I alle fall dersom det som skrives der går så inn på deg som du gir uttrykk for.

  39. det er veldig synd at du får så mye falsk dritt på deg fra folk som bare er sjalue på deg. de 80% som du sier er stygge kommentarer ville vert 1% om alle leserne dine kommenterte. jeg pleier veldig sjelden å kommentere fordi det tar tid, og det er det flere av leserne dine som også tenker men jeg vet at hvis de hadde kommentert så ville du fått så mye gode kommentarer. du er rå sophie så stå på, ikke la deg knekke

  40. Kommenterer aldri, fordi jeg vet at ingen bryr seg, men nå må jeg bare
   For noen dager siden snakket jeg med venninnen min om deg. Vi ble enige om at du er en vakker ung og smart dame. Du har mange fine tanker og velformulerte innlegg. du klarer å snakke for deg. og bare fordi du er en offentlig person, som har fikset på seg selv, så klarer ikke folk å skjønne. de skjønner virkelig ikke at et bra utseende med et bra hode går an. Du må jo være det beste eksemplet på at det faktisk går an å være vakker og ha noe i topplokket.
   Jeg skjønner jævlig godt at du trenger å trekke deg unna en gang i blandt. folk er jo faen meg farlige.
   de snakker om at du ikke har noe filter, men de har det jo ikke selv. for dem er det bare helt innafor å snakke stygt om en persjon de ikke engang har møtt.
   du har mange hatere, det kommer du alltid til å ha, men du har en god del elskere også, og det er de du må huske på 🙂
   Føler meg som vennen din gjennom bloggen, selv om jeg aldri har møtt deg, og det er det ikke mange bloggere som får til.
   Do you, Boo <3

  41. Hei 🙂
   For det første skal jeg si deg at jeg syntes bloggen din er helt utrolig bra , og du virker som en god og helt fantastisk jente med masse gode verdier 🙂
   Og hold fast på det gode og overse alt det negative !
   Mennesker som er ute etter og bryte deg ned er ikke verdt din tid i det hele tatt..
   Selv ble jeg mobbet da jeg var yngre , og jeg har lært så mye av det , og blitt så mye sterkere..
   Folk eier ikke respekt ovenfor andre mennesker , men forventer at andre skal ha respekt for dem !
   Men det sies at de som bryter andre ned , har ett eller annet ved seg selv , eller med sitt liv som dem er ufornøyd med , og må derfor la det gå utover personer som er glade i livet sitt og ikke ville forandre noe .. så jeg håper du virkelig er sterk nok til og se forbi disse ” menneskene ” ..
   Ingen mennesker fortjener mobbing , og det er noe dritt..
   men igjen , dessverre det vil nok aldri ta stopp.. men vi andre må bare stå sammen , og gå imot dem !
   Ikke bry deg om hva andre syntes eller mener om deg, du er den du er.. og vi alle er perfekte på vær vår måte..
   Og ingen kan ta det ifra oss, selv ikke de som er så langt nede at de må bryte oss andre ned.
   Ikke la deg gå i fella ! Du er en god jente, så keep up the good work .. for jeg digger det rett og slett.. 😀

  42. Fortsett å gjøre det som gjør deg glad! Fortsett å gi blaffen i hva andre mener. Du er ei bra og god jente (som forresten har en dritbra låt!!) Ta deg tid til å komme til deg selv igjen. Du er ei super jente, med en flott blogg som jeg leser ofte. Du er NYDELIG. Ikke la noen si noe annet!

  43. Det er så idiotisk at mennesker som leser bloggen din, kan kommentere egenskaper ved deg. Spesielt tenker jeg jo da på egenskaper ved personligheten din, og om du er svak osv. Gjennom en blogg, kan man jo ikke vite noe sånt. Stygg stemmer da heller ikke, og det er bare et ord jeg ikke helt forstår hvorfor man skal bruke på utseende av mennesker. Når det gjelder at du har tatt operasjoner, så må det jo være lov til at folk reagerer på det. Jeg mener ikke at de skal rakke ned på deg, men at man sier sin mening, det er jo ikke så rart. De fleste som har tatt ulike sånne typer operasjoner, føler nok på negativtet knyttet til noen. Men det viktigste er jo at du selv er fornøyd. Det som bekymrer meg litt er jo at du er så ung, og trenger en operasjon for å føle deg vel. Jeg skulle ønske du kunne være fornøyd med den man var, naturlig. Ofte er man jo ikke fornøyd med seg selv, dessverre. Og du valgte å gjøre noe med det du var misfornøyd. Det er din kropp- du er sjefen. Jeg håper bare at man kan være fornøyd med den man selv er, og at du er det nå 🙂
   Mange, eller de fleste bloggere får høre det ene og det andre.. Du er en typisk person som kan få mye stygge kommentarer, nettopp fordi du har tatt operasjoner, er blond og kan i perioder ta bilder som er litt utfordrende. Da ser du at jeg ikke snakker om den du er som person. For det vil det jo bare være de nærmeste som vet, og de fleste som kommenterer her, de kjenner deg jo tross alt ikke. Det gjør ikke jeg heller, men etter hva jeg har sett, så er du en flott jente- som har all grunn til å være stolt av seg selv 🙂
   Lykke til videre!

  44. 80 % negativt…? Leser gjennom kommentarfeltene, og ser at kanskje 5 % kan oppfattes..frekt? eller mindre

  45. insinuerer du at kommentarer på bloggen har sammenheng med operasjoner du har gjort? Isåfall hadde jeg lagt ned bloggen. Hva er det som egentlig betyr mest i livet?
   Stygge kommentarer, spesielt om utseende, er jo meningsløst og burde ikke ofret de en tanke.

  46. vet ikke helt hvor jeg skal begynne.. Du er en sånn person jeg hver dag drømmer om å være! når snakker jeg ikke bare om utseendet ditt, selv om det også er noe jeg drømmer om. Men fyy, den personligheta di og hvordan du er som person er noe jeg beundrer noe så jævli! Det eneste jeg vil er at du skal vite at du har all grunn til å se deg selv i speilet å tenke at du er bare 20(?) år enda, men du har jaggu oppnådd myyye mer enn hva de som kommenterer dritt til deg noen gang kommer til å oppnå. Bare se på den perfekte blonde SMARTE jenta som har gjort faktisk veldig mye for denne verden. Myye mer enn hva de fleste menneskene her i norge har gjort for at vi skal få d så bra som mulig, og ikke minst dyra. Og alle vet hvor mye arbeid du legger i det, det er bare at noen velger å reagere på den måten at de blir sjalu for at de ikke har muligheten til å gjøre sine nærmeste så stolt som du har gjort dine nærmeste.Jeg vil at du skal ha det bra. Og jeg vil at du skal lese gjennom denne kommentaren å tro på det jeg skriver. Ta det til deg, det fortjener du. Jeg vil at du skal vite at de som skriver at du er stygg, feit og hva slags tull det nå enn er de kommer med, er bare noen feige jævler som er så sjalu at det er til å spy av. Jeg har så mye respekt for deg, og det at du har det tungt er trist å tenke på. Det er trist å tenke på at selv når du har det såppas tungt som du gir utrykk for på bloggen, så er det noen som skal trykke deg enda lenger ned i søla. Det er trist det. Vær så snill, lev livet ditt, blogg om akkurat det du vil, gjør disse smålige tjukkasene enda mer sjalu. Det er så mange der ute som beundrer deg.

  47. Selv om jeg ikke kjenner deg sånn bortsett fra bloggen så kan jeg jo dele et par ting 🙂
   Alle en gang i livet får en smell, jeg har desverre opplevd et par, men det hjelper mye å snakke med venner og familie og bare omgås med de du setter høyest i livet! 🙂 Stå på videre!
   Og jeg kan si med hånden på hjertet at det blir heldigvis bedre, men det må ta den tiden det tar 🙂
   Ikke forhast deg med å jobbe for mye med en gang. Det tar tid desverre.
   Sender gode positive tanker til deg og en god klem! Og lykke til videre 🙂
   Ps:
   Kattenavn, hehe. Jeg vet jo ikke om det er gutt eller jente du skal ha men gismo, mons, miss, minni er jo et par søte navn 🙂

  48. Jeg ser opp til deg jeg<33
   Synes det er litt "morsomt" hvordan det plutselig (nesten) bare kommer fine kommentarer. Du har visst gjort nettmobberne stumme 😉 yeah!<33 hehe. Stå på Sophie. Det er fortsatt en haug med mennesker som støtter deg, syns du ser smashing ut og har deg som sitt forbilde. Fuck de andre som ikke har noe bedre å gjøre enn å rakke ned på folk.

  49. Jeg fant dette i et annet kommentarfelt og syns det var bra:
   “Til dere som prøver å si noe fornuftig til SE: Det har ingen hensikt. Den som er så fiksert på det ytre vil nok bare oppfatte det som slemt.
   Til dere som øser ut kommentarer om hvor pen SE er: Har dere tenkt på at dere roser noe som egentlig ikke finnes? Det dere roser er et resultat av operasjoner, sminke og hyppig bruk av frisør m.m. til vanvittig mye penger? Når dere sier at hun er vakker, så forteller dere henne at det er resultatet av alt dette som er bra, ikke den hun ER. Dere fyrer opp under hennes forestilling om at man ikke er bra nok hvis man er den man er.
   Til SE: Det er en ond sirkel du har havnet i. Håper du tar av deg løshåret og puster med magen mens du er ute på landet et sted der oppe i nord. Kanskje du til og med kan oppleve en dag uten speil, kamera og internett. Det tror jeg hadde gjort deg godt.”

  50. Nå synes jeg det er nok med alle de stygge kommentarene og all fokus på det vonde i livet ditt fra lesere, stakkars deg. Så nå tenkte jeg å bare spørre deg om et normalt spørsmål som har ingenting med det som har skjedd å gjøre; er det lenge siden du kjøpte skjorta? Jeg finner den ingen plass 🙁 ! Synes den var dødsfin på deg!! God klem til deg <3

  51. Hey! Jeg synes det bare er bra du har gått opp 5-6 kg siden operasjonen etter Hove! Du ser mye mer naturlig ut nå med litt kjøtt på hoftene =) Stå på videre!

  52. Første gang jeg kommenterer en blogg, men følte jeg måtte nå! Håper alt ordner seg, det gjør det alltid! Må også si at det er helt ufyselig å se at noen er så sjalue og usikre at de utnytter at folk har det vondt. Det å tråkke på folk som allerede ligger nede, er helt grusomt! La nå jenta leve. Masse lykke til og klem til deg sophie

  53. Hva har skjedd med verden? Folk tror nå det er helt greit å skrive dritt om/til hverandre på nettet. Jeg er 15 år og jeg er helt sjokkert over hvordan voksne folk og ikke minst ungdom oppfører seg. Jeg blir rett og slett flau.
   Jeg skjønner ikke hvordan man kan kalle deg svak. Vi vet ikke halvparten av det du går igjennom hverdag. Vi ser bare en liten del av hverdagen din.
   Jeg syns du er en utrolig sterk jente. Ikke la noen få deg til å føle deg stygg, feit eller svak, for du vet veldig godt selv at det er du ikke!

  54. Oi, grattis med lappen!
   Har vært ei uke på ferie uten ordentlig nett – skjønne at æ har gått glipp av en del ting her.
   Kos dæ masse på ferie og slapp av! Fremdels beundringsverdig alt du legg ut og dele alt på nett med totalt fremmede menneska – det skal du ha kred for. Ikke mange som hadde takla det like godt som dæ, selvom du no har fått dæ en liten knekk. Stå på! <3

  55. Tror nok alle bare er litt overnyskjerrige på hva som egentlig skjer. Du vet; hvis én legger merke til noe så gjør alle det.. Men de må i såfall forstå om du ikke forteller alt, herregud .. Det er nok ikke din feil 🙂 men føler selv litt på nyskjerrigheten; hva, hvem, hvorfor, hvordan? Men det er jo ditt liv, du bestemmer 🙂 bare ikke bry deg om alle andre, fordi menneskeheten er fortapt uansett.. :((( du er en søt jente, lev på de gode tilbakemeldingene du får! Kos deg videre 🙂 husk at alt som skjer har kommet til deg for at DU skal lære noe av det 🙂

  56. Du skriver: Hvorfor man da på daglig basis fortjener å høre at man er stygg, feit og en svak person forstår jeg ikke. Men jeg skal i det minste ikke la meg knekke av det. Men til de som har stilt spørsmålstegn ved at jeg har lagt meg på operasjonsbordet tidligere – det er jammen ikke rart når kommentarfeltet mitt er slik som nå.
   Nå har jeg bladd meg gjennom ganske mange av de kommentarene du har fått og jeg ser ikke det du skriver om?! Av alle de kommentarene jeg har lest er det ikke en eneste som har sagt noe om at du ser fæl ut på en eller annen måte. Tvert om så hagler det med søte hjerter fra både elleveåringer, voksne damer og en og annen gutt. Får du de kommentarene du nevner, på mail?
   Dersom du leser de frekke/spydige sladderkommentarene på en slik måte at det har noe med utseendet ditt å gjøre burde du stenge muligheten for å skrive kommentarer til deg. Det er jo andre bloggere som har gjort det og det ser ut til at det fungerer helt fint, men da mister du kanskje penger? Jeg aner ikke hvordan det fungerer, men dere må vel ha muligheten for å stenge? Eller har dere slavekontrakter med blogg.no?

  57. Onde mennesker er bare noen få, det som skjer er at alltid skille seg ut over de andre og ser ut til å være mange. Ikke oppfører seg svært ubehagelig måte med deg, kanskje noe dumt og komisk, andre Blogger mottar mye mer ekkel kommentarer om hans personlige liv. Du må prøve Bourbon kaffe med kanel: http://i.imgur.com/aQWZq0F.jpg?1

  58. Du må ikke høre på dem. Du er en utrolig sterk jente! Det er ikke mange som hadde greid å få høre alle de stygge kommentarene du får. Eg kan si deg en ting.. de er sjalu. Du er utrolig vakker! Eg skulle gjerne sett ut som deg.
   Kos deg med familien din! Håper det blir bedre 🙂

  59. Æ skjønn ikke koffør folk skriv stygt om dæ, du e jo nydeli! De e nok bare sjalu 🙂
   Alt blir bedre med tia skal du se <3

  60. Karianne, ditt brøhau.. det blir det samme som de jentene som skriver til fotballfrue at “baby-kiloene kler henne”.. ser ikke hvor hverken hun eller Sophie har lagt på seg, og jeg ser ikke hva intensjonen bak en slik kommentar er annen enn sånn grusom drit jenter driver med..

  61. Som flere her sier, så er jeg også en av dem som aldri kommenterer. Men, jeg må bare få sagt dette.
   Oppi alle disse stygge kommentarene jeg har lest (å fy søren å stygge enkelte mennesker er) så er det utrolig mye fint også. Husk det at, bak hver stygg kommentar sitter det ei jente/gutt å er sjalu. Som føler seg så langt nede og mislykket at det å tråkke ned på mennesker som har klart mer i livet enn det dem selv har gjort er en salgs livsrus for dem der og da. De føler seg mye bedre når de kan se “feil” på personer som fremstår som perfekte. Det jeg vil frem til er at disse stygge kommentarene har null fakta. Alle mennesker er vi ulike, og ingen er perfekte. Verken du, jeg eller Beyoncé. Og at disse kommentarene er bare å drite i.
   Jeg vet selv det at man kan si man ikke bryr seg om stygge kommentarer, men det plasserer seg et sted i minnene, som en dag kan blusse opp, og man føler seg helt ødelagt! Det er jo psykisk terror med stygge kommentarer generelt. Det er en tøff bransje du jobber i.
   Til slutt vil jeg vri denne kommentaren over til noe gledesrikt og positivt. Har lest bloggen din siden du startet, og på den tiden har du lært meg å kjenne. Du har vist både glede, latter og sårbarhet. Du har sterke meninger og du er ikke redd for å spre det ut til hele verden. Jeg elsker det. Du har fått meg til å se på livet på en ny og bedre måte, og jeg må si at du har hjulpet meg med mye.
   Og husk: SMIL, DET KLER DEG! Stå på, vakre Sophie!

  62. Stå på videre, ta tiden du trenger. Og fuck alle andre, og negative folk som liker å spre kvalme. Ingen fortjener å bli dratt ned når man allerede er på bunn som Marthe Borge sa. Men det vil alltid være noen der ute som gjør det allikevel. Derfor er det viktig og ikke la det påvirke, noe du er kjempe flink til! Sjalusi er menneskers verste fiende. Håper du blir bedre, og at alt bedrer seg. For det gjør det tilslutt! 🙂 Og fortsett med den innstillingen hvor du gjør ting for deg selv, det som gjør det lykkelig – ikke for andre, I like it. Man har kun et liv, og det bør man utnytte og nyte hvert sekund av (klisje much) – altså, do what makes u happy, that’s the only thing that matters to YOU! 😀 (og dette gjelder alle dere andre der ute også, gjør det deg lykkelig å dra ned andre – real happiness? Ja? Så fortsett med det 🙂 Men det store flertallet av de som sprer kvalme, blir ikke lykkelig av det. Do what makes you happy <3

  63. utrolig kjipt at så mange kommenterer dritt i det siste, det fortjener du virkelig ikke. Folk kan være helt jævlig sjalue og usaklige ass. God bedring Sophie og håper du føler deg bedre snart!

  64. Sophie, jeg syns at du er vakker både innefra og ute. Dessverre det livet vi lever idag, så er det slik at andre skal AIITID finne på dritt de skal komme med og si om oss som mennesker… noe som overhodet ikke stemmer osv. Jeg har lest bloggen din en god stund nå og jeg må si at DU er virkelig en inspirasjon både for meg og mange andre. Jeg syns du skal forsette slik, stå på søta du er sterk! Klem <3

  65. Dem som stusser over at Sophie “jobber” mens hun har sykemelding:
   Blogging er faktisk mer enn bare blogging – hun nevnte at hun tar seg fri fra mail, TV, sang og intervjuer osv, men blogger hvis hun føler for det, om noe hun VIL blogge om. Selv om det er noen sponsete linker i disse innleggene er hun faktisk FORPLIKTET til å skrive de er annonselenker – det er ikke sånn at sponsoren har bedt henne skrive disse innleggene. Så selv om hun kanskje har en fast sum per måned for samarbeidet, jobber hun ikke aktivt ved å skrive disse innleggene. Så det er det ingenting galt i.
   Det hadde vært andre boller hvis hun stilte opp på intervju eller skrev et sponset INNLEGG som hun fikk fullt betalt for – i tillegg til sykepenger – DA hadde det vært noe å rapportere til noen.

  66. du er ikke stygg feit eller en svak person du er faktisk forbildet mitt og alle som har noe stygt og si kan bare holde det inni seg og ikke skrive det eller si det og vet dere hva jeg elsker den ho er så hvis dere ikke gjør det så treger dere ikke og skrive at ho er feit for det er ho ikke at ho er stygg for det er ho ikke eller en svak person for ho er ikke annet enn en veldig snill og omtenksom person som er fin og ikke stygg !!!!!!!!!!

  67. Hvorfor ikke stenge hele kommentarfeltet? Anna Rasmussen har jo harr stengt kommentarfelt i over 1 år, men er fremdeles topp blogger…Just saying:)

  68. Det er godt å sette seg i bilen, kjøre langt og høre på musikk! Heler hver en sjel <3 stå på, du ER sterk 🙂

  69. Ble helt sjokkert over hvor jævlige og frekke mange er i kommentarfeltet ditt for tiden. Og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor. Som jeg har kommentert i et tidligere innlegg virker du så utroolig godhjertet. Og sophie, du er sterk!! Stå på videre.<3<3

  70. Egentlig ikke overrasket over driten du får. Du sier noe og gjør handlinger annerledes. Du skulle ikke ha annonselenker når du var sykemeldt? Pfff. Falsk.

  71. Jeg selv liker ikke disse stygge kommentarene uten konsteuktiv kritikk, men noe av dette bør du faktisk ta til deg og se deg selv i speilet. Du er prakt-eksempelet på å bruke flr mye silikon, og rett og slett ødelegge kroppen din med plastikk kirugi. Hvorfor i all verden skal du ha en hello-kitty (om jeg husker riktig) tatovering på tunga? Og vil du ha det når du er 80? Jeg tviler.
   Jeg hører ofte lev i nuet, og jeg føler at jeg også gjør det. Med visse begrensinger, jeg leker ned livet og slik fordi jeg syns det er artig og jeg føler jeg lever i nuet. Det du holder på med er noe totalt annerledens. Det noen gjør med å leke ned livet, vil ikke ha varige mén når du er 80 så lenge du ikke skader. Og hvis du skader, hvor stor er skaden?
   At du tar sillikon i puppene, tatovering på tunga og alt det der har jeg ingen respekt for. Du må rett og slett begynne å tenke fram i tid litt. Det gjelder de fleste norske jenter i en slik alder og ned til 13-15 år. Sminke seg utrolig mye hverdag og bruke mye parfymme hver dag? Hva er poenget?
   Norge er iferd må å få opp en haug med unger, ikke bare jenter, som ikke tenker klokt og ikke kommer til å vise Norge verdig i framtiden. Heldigvis er ikke alle sånn, men flesteparten er nok dessverre sånn.

  72. Tipper du ikke leser alle kommentarer men hvis du skulle gjøre det så skal jeg prøve å fortelle deg noe.
   Jeg har blitt mobbet gjennom hele skolen og på nettet siden PICZO dagene hvis du husker eller vet hva det er. Har ingen problemer med det og bryr meg fjernt lite om nettmobbingen. Du på den andre siden er så heldig og tjene penger på det så hvorfor i helvete klager du??? Kan du ikke heller sette pris på at du tjener penger som ingen nesten kan drømme om. Ikke kom å fortell oss hvem som har det vondt her. For du har det faen meg godt.

  73. jeg skjønner faktisk ikke hvordan det går ann av mennesker å si så stygge ting til en person. får du er så laaaaang ifra stygg, at jeg skjønner ikke hvordan det går ann å si det! tenker nok at de er mer jævla sjalu! og de som sier du er feit, de kan faktisk bare dra langt til helvete!! tror ikke de vet hva det ordet egentlig innebærer! hva ser de egentlig med da, du er jo ikke feit en eneste jævla plass på den kroppen din! du er perfekt. de vet ikke hva det kan gjøre med en person når de sier at den er stygg,feit osv.. til slutt har man nesten ikke selvtillit og blir kjempe deprimert, kanskje tiller med en spiseforstyrrelse. og man tenker bare på å bli tynn. så DE skal like deg! det var hvertfall det som skjedde med meg. men nå er jo ikke du feit, og det håper jeg du ser selv! du vet, de er bare sjalu!! blir så sur!! at de kan si at du er feit og stygg, du er jo helt nydelig Sophie! kropspresset er gått for langt, hvertfall når de mener at sophie er feit!!! du fortjener ikke dette dritte! hva faen feiler folk. stå på Sophie!<3

  74. Det er så mange der ute som næres av å blande seg opp i andres liv og ha sterke meninger om andre.
   Husk at dette trolig kommer av mangel på eget liv, Sophie.

  75. En ting jeg tror er veldig viktig for en såpass ung jente som tar imot så utrolig mye dritt fra disse feltene hver eneste dag, er å være veldig bevisst på de som får seg til å sitte å skrive nedlatende meldinger her hele tiden ville gjort det uansett om du hadde endret på noe.
   De som driver med slik “slut-shaming”, eller de som tilsynelatende er jevnaldrende jenter (som sikkert kan være en person som skriver 10 negative innlegg under forskjellige navn) med et voldsomt behov for å rakke ned på deg, gjør det ikke fordi det er noe galt med deg, de prøver å få deg til å tro det er noe galt med deg.
   Ikke ta til deg hets fra anonyme innlegg fra folk du ikke kjenner. Det høres kanskje lett ut for meg å si. Det har blitt en ganske stygg tendens på internett med folk som har en psyko hobby med å terrorisere unge jenter de ikke engang kjenner. Og det virker ikke som det finnes noe sperrer hos disse menneskene i det hele tatt.

  76. Fortsettelse: OG ikke glem at du har kommet svært langt til å være 19 år allerede. Selv om denne bloggen er way too rosa for en gutt som meg, så er du fortsatt en businesskvinne som tjener penger på noe helt eget. Når dine jevnaldrede begynner å ta opp lån til leilighet så vil nok din være ferdig nedbetalt.

  77. Synes du gjør en topp jobb med det du gjør, håper du overlever kommentarene som taler sterkere mellom linjene enn i klartekst; nemlig at det ikke et deg det er noe galt med, men heller alle dem som vifter med pekefingeren som tidligere tiders moralister, tydelig oppdratt uten en duvelig dose toleranse og respekt i kosten. Akkurat denne toleransen og respekten for andre og deres valg som er uhyre viktig i utviklingen av et fungerende samfunn hvor aktørene samtidig og i samtid er oppdaterte på andres gjørend. Synd mange ikke ser dette, og samtidig veldig bra at du tar et oppgjør med, og stiller spørsmål med hets og intoleranse både for deg selv og indirekte på vegene av andre. Du besitter en unik posisjon til å påvirke både mobber og mobbers målskive, og den jobben synes jeg du gjør bra, selv om det åpenbart er langt igjen og det kan virke nyttesløst.
   I motsetning til mange andre er du i mine øyne et suksessfullt forretningsgeni som vet hva som selger, og du har bevis på det i både besøksstatistikker og helt sikkert kontoutskrifter. Du har tilnærmet den ultimate respekt for eget liv. For åpenbart forstår du både at du bare har ett liv og at det må leves nå, og at ikke alt du gjør er direkte sunt eller kan anbefales, men likevel er noe du vil tross evt risiko. Du er flink til å innlemme de negative sidene med ting, og fremstiller ikke alt kritikkløst positivt. Mye kritikk du får bunner ut i ren skjær misunnelse, noe kommer av det som er fristende å kalle dumskap, men kanskje er mer komplekst enn det, og noe kommer kanskje av et slags ønske om å ønske deg noe bedre, dog etter andres verdier og med litt lite respekt for dine valg. Men dette tror jeg du har tenkt selv.
   Jeg sier på ingen måte at bloggen din er bra for dem som ser verden gjennom et glorifiseringsfiliter, men det er mye annet som er værre, mye værre. Bottom line: ikke la deg knekke av spisse tunger og godt formulert svada. Og fortsett kampen mot trollene, om ikke for bare deg, men også for de som ikke er så sterke.
   Du er tydeligvis klar over at alt har sin pris, så det er ikke noe problem for meg å ønske deg all lykke til med det du gjør:)

  78. Du har ikke gjort noe galt. Problemet ditt er vel egentlig at hele Norge er fullt av troll. Stå på, du fortjener å lykkes med det du gjør.

  79. IDA: Det er jo ingen som har sagt at hun er feit og stygg! Det er det SE som har lest seg til, MELLOM linjne, om du forstår. Etter hva jeg kan se dreier de kommentarene seg om hva SE gjør og sier, ikke om hvordan hun ser ut. Det er riktignok en del direkte ufine kommentarer her inne, men det er jaggu meg maaaange hyggelige kommentarer også. Personlige syns jeg de kommentarene som roser utseendet til SE er vanskeligst å forholde seg til, fordi det er et utseende som er kjøpt og har kostet masse penger og smerte. Er det slik det skal være? Jeg ser det er jenter helt ned i ti-elleveårs alderen som er faste lesere/kommentatorer og det gjør direkte vondt i sjela å tenke på at deres ideal er en som opererer seg bort fra seg selv, men det gir ingen rett til å skrive ufine kommentarer.
   SE: Stå på ditt. Håper du takler det etter hvert.

  80. Hei Sophie! Ikke bry deg om de stygge kommentarene. Jeg er 100% sikker på at de fleste som skriver stygge kommentarer utgjør en svært liten brøkdel av det totale antall lesere du har. Jeg er ikke alltid enig i det du skriver, og ja, du kan legge ut provoserende bilder, men hva så? Selv om jeg ikke ville gjort det selv, synes jeg det er helt greit at du gjør det du vil med ditt liv. Jeg synes faktisk du er ganske modig som tør å utlevere deg selv på den måten du gjør. Stå på og ikke hør på de som kun skriver dritt.

  81. Det spiller egentlig liten rolle om man er pen eller mindre pen. Sophie er udiskutabelt en pen jente, men det er ikke sikkert hun sliiter med det selvbildet selv. En jente på 18-18 år kan være skjøre greier når det kommer til selvtillit, og da er det ikke veldig sunt å sitte å lese slike hatinnlegg hver dag om man ikke mentalt klarer å distansere seg fra det.
   Personlig hadde jeg fjernet kommentarfeltet for lengst, men det kan være Sophie setter pris på de konstruktive eller hyggelige.
   Dette er en blogg der en jente for det meste skriver om sin hverdag og interesser. Det er egentlig ikke en plattform for kritikk av noe som helst slag.

  82. Har ikke kommentert noen innlegg på bloggen din før, men føler at det nå er på tide.
   Folk kan si ting om plastisk kirurgi, det er en ting. Men å hakke på deg som person blir noe helt annet. For som du selv sier så har du ikke gjort noe som helst galt.
   Jeg føler virkelig med deg, Sophie. Og jeg håper at folk snart innser at du fortjener bedre. Vi burde være takknemlige fordi du vil dele livet ditt med oss på denne måten.

  83. Ikke bry deg om de stygge kommentarene.
   De folkene er bare inne på bloggen din for å se om du har lagt ut noe som kan kanskje vris til noe stygt, eller for å se om de finner noe spesielt. Disse folkene har det sikkert kjedelig og du skal ikke bry deg om dem!
   Det med at du legger ut slike bilder fikk du forklart veldig bra i ett annet innleg; du skal bare vise at nesten alt folk bryr seg om er om det overfladiske (altså bildet av deg). Ikke den virkelig flotte teksten du skrev.
   Stå på, du er virkelig en flott jente. Husk nå på at du har mange som er glade i deg.

  84. Hei. Så link til lionheart live, og klarer ikke å dy meg; Hold deg til det du er god på, ikke spe på med sang. Det er forferdelig surt, stemmen er helt ok.

  85. Du vil bare vise med det bildet at uansett hvor mye du skriver om nettmobbing, og hvor forferdelig det er, så vil folk hakke på deg fordi du la ut ett bilde av deg. De som kommentere det, er bare ut på nettet for og være ett troll! Håper folk ser nå, at vi henger oss alt for mye opp i hva hun velger å ta bilde av, en hva hun mener. Du er vakker og du vet det godt selv 🙂
   ” time and silence is the most luxurious things today” -Tom Ford

  86. Jeg har ikke lest så mye av bloggen din, men jeg “kikket” innom fordi jeg så noe av netthetsen som florerer mot deg. Det er fullstendig lavmål å holde på slik som enkelte gjør – og jeg vet ikke hva som driver dem. Mange av dem som slenger med leppa er også voksne mennesker – etter alderen å dømme – men oppførselen tyder dessverre på noe helt annet. Ut fra det jeg har lest kan jeg ikke se at du gjør noe galt mot noen. Det er kun EN ting jeg har reagert på av det jeg har sett av bloggen din : Bildet der du har oppkneppet bluse og gjennomsiktig blonde – BH. Hva slags bilde ønsker unge jenter å gi av seg sjøl når de legger ut denne typen fotografier? Hva slags “verdier” er det som formidles ved denne trenden?

  87. Jeg håper du får en fantastisk fin sommer og koser deg masse! Nyt tiden borte fra alt, noen ganger er det ekstremt deilig å dra bort, og kun tenke på seg selv. Gjør de tingene du liker best, og vær sammen med familien din. Lytt til kroppen nå som du har muligheten til å slappe helt av, ikke gjør noe du ikke føler deg klar for. Gjør det som gjør deg glad, og nyt sommerdagene så lenge de varer!
   Klem 🙂

  88. Jeg ser ingen kommentarer om at du er feit eller stygg, jeg? Er det det du leser?
   Det jeg derimot ser mange kommentarer om, er at du (nok en gang) ser ut til å lage storm i vannglass, og det er lett å bli kynisk og tenke at du gjør det for å trekke lesere i agurksesongen. Du skriver at du er utbrent, noe som er en alvorlig diagnose, men likevel fortsetter du å blogge med annonselenker i hvert innlegg. Du kommer med nye, motstridende budskap annenhver uke. Den ene uken har du og Mathias aldri hatt det bedre, den neste er det slutt. Den ene uken er du imot skinnprodukter, den neste reklamerer du for en Michael Kors-veske og kjøper en Céline-veske. Den ene dagen skal du ikke reklamere på en god stund fremover, men resten av uken legger du ut innlegg med annonselenker. Du hevder å ha fått diagnosen utbrent samme dag som det ble slutt mellom Mathias og deg – det er nesten for utrolig til å være sant. Utbrente personer greier ikke å jobbe i det hele tatt og må ofte være borte fra jobb i et halvt år. Du har blogget nesten hver dag, kjeder deg i nord og er straks på vei sørover igjen. Du lar konsekvent være å svare på de “vanskelige” kommentarene om dette. Ser du ikke selv at du får problemer med troverdigheten? Du kan kanskje greie å lure en 13-åring, men eldre lesere forstår jo at det er ugler i mosen.

  89. Ikke kjør rundt med bikkja løs i passasjersetet. Den skal sikres i bur, både for din egen, bikkjas og andres sikkerhet.

  90. Live to express, not impress 🙂 Synes forresten den akustiske versjonen din av Lionheart var bedre enn studioversjonen, selv om jeg husker å ha lest at du ikke var i toppform den dagen.

  91. Å stenge kommentarfeltet kan faktisk gi MER lesere, noe Anna Rasmussen har vist. Fordi folk trykker Like på innlegget, kommer det opp på facebook-veggen til alle vennene, og vips så er linken synlig for 100+ flere for hver av dem som liker. Hvis det er et fint bilde eller en spennende header så vil folk som ikke leser bloggen til vanlig bli nysgjerrige og klikke seg inn.
   I tillegg vil du få kommentarer gjennom facebook-siden og har da kontroll på hvem som skriver. Terskelen blir også høyere for usaklig dritt. Jeg tror det er en god ide.

  92. Okei, hvis du hadde blitt vant med det all drittslengingen hadde du jo ikke operert deg.. Alle i hele verden har nok fått stygge kommentarer slengt til seg på et tidspunkt. Men det er svært svært få som går så langt som å operere og sprøyte inn saker og ting i kroppen sin av den grunn. Dem er sterke nok til å børste det av seg. Nå får du jo også slengt mye dritt for live versjonen av sangen din, der du skulle motbevise alle sammen, men egentlig bare beviste alle at du ikke kunne synge allikevel.
   Kanskje folk slutter å være ekkel mot deg når du slutter å være en hykler.. Du gjør alt det motsatte av det “du står for”, HELE tiden..
   Og hvis det er niplen din du skjuler med hjertet, er dem jo sinnsykt skjeve? Lekkert

  93. Ikke bry deg om hva andre mener eller sier.
   Du er flott slik du er 🙂
   Dem som slenger dritt er nok bare misunnelig på deg. Så ville ikke brukt for mye tid på å lese gjennom det!
   Ha en forsatt fin sommer!

  94. Herregud gi jenta en pause! Ser dere hva dere egentlig gjør?! Det er ikke henne det er noe galt med men det er definitivt noe galt med dere! Har dere aldri sett hva sånne ting ksn gjøre med folk? Sånn som jeg ser det så er dere blitt den største mobbekretsen så langt!!! Tenk hvis dere hadde vært henne! Hadde dere da synes det hadde vært gøy med sånne kommentarer? Det tror ikke jeg så det er på tide å ta seg sammen å holde de forbanna meningene for seg selv!!! Hun er bare ei jente akkurat som dere så skjerp dere! Nett mobbing er noe av det værste som finnes så gratulere folkens! Et nytt lavmål selv for dere! Dere burde virkelig skamme dere! Skjemest hvertfall over å se hvor stygg et menneske kan være mot et annet!!!
   Ikke hør på de Shopie<3 de er bsre misunnelige å hadde de ikke vært det så hadde de ikke brukt tiden sin på å kommentere å slenge dritt om deg! Du fortjener bedre!<3

  95. Damn..legger merke til at mange av de heller ufine kommentarene her er skrevet av anonyme brukere.Dere er feige!
   Synes du er flink,fin og tøff jeg:-)
   Klem fra trønderlag

  96. Så slutt og snakk. Så enkelt er det. Du er offentlig person. Deal with it. Som alle andre offentlige personer må. Og jo mer du syter og fremstiller deg som en små-patetisk og svak person, som du har gjort nå, jo mer ekstreme blir folk mot deg.

  97. shopie du er en veldig pen jente,vakker,søt osv vær såå snill å ikke bry deg om haters <3 stå på shopie du er best <3 <3 <3 se det fra det lyse siden!!!

  98. hæ? wtf? Aldri lest noen som har kalt deg feit. Og kommentarer om at du er stygg er det liksom 3 stk av 5 måneder tilbake. Det hadde vært rart hvis noen hadde sagt at du er feit når du er så underernært som du er (sier folk som kjenner deg). Kan du ikke begynne å være ærlig? Og droppe den syke dobbelmoralen din hadde også vært en ide. Har ingen ting imot deg tho

  99. Syns du bør tenke på å stenge kommentarfeltet og la Facebook overta. Eller som mammatilmichelle har gjort, at man trykker likes på innlegget i stedet for 🙂 og så kan folk heller kommentere på Facebook, så har du mer kontroll. Mindre drittslenging ! Terskelen er lav når det er sånn som din. Folk tør å kommentare dritt som anynome, men ikke når de viser identiteten sin 😉 er jo mye bedre, og du slipper å lese mye dritt. Mammatilmichelle er smart, og hun skjermer seg og barnet sitt fra kommentarfeltet.

  100. jeg sendte et brev til deg for en liten stund siden med et bilde av meg og en söt tegning til deg fra ungarn, har du ikke sett?:(

  101. Ser ikke at noen kaller deg feit eller stygg, verken i dette innlegget eller i innleggene dine fra de siste dagene. Det folk kommenterer er at det virker som om du overdriver for å få mer PR til bloggen og deg selv. Dersom du hadde vært helt utbrent, så hadde du nok ikke ønsket å stå opp av senga engang, og hvertfall ikke hatt krefter til å bruke flere timer fremfor speilet (som det ser ut som om du har gjort).
   Jeg tenker hvertfall at dette blir litt som når det ble slutt mellom deg og M i jula; du skrev veldig lite, men nok til at folk ble interessert og ønsket å klikke inn på bloggen din ofte for å se hva som egentlig skjedde med deg. Ikke at du noen gang forklarte det ordentlig da. Tenker at du kanskje gjør det samme nå, siden du skriver i koder, og litt etter litt. Du kommer aldri med en forklaring.
   Andre toppbloggere får ikke like mye hat-kommentarer som deg, og det er fordi de er ÆRLIGE, ÅPNE og står for det de SIER. I motsetning til deg. Du er bare dobbeltmoralsk, skriver i koder, er diffus, vanskelig å lese. Du er alt for selvopptatt, og legger ut utfordrende bilder for å provosere. Så ikke klag; du legger opp til det selv.

  102. sophie! du er så utrolig, utrolig sterk. folkens, det går en så ekstrem sterk grense mellom privatlivet og det mange kaller “overfladisk”, hva er det mange av dere forventer? alle har vi våre feil, vanskelige perioder og tøffe valg som må tas. vi lesere på en blogg har ikke en rett til å vite alt hva sophie går igjennom, vi skal være der for henne i både opp og nedturer mener nå jeg, altså sophie – det er så mange av oss som virkelig setter pris på deg og du er helt perfekt som du er.
   så til alle dere usmakelige haters – finn dere noe annet å gjøre, det er kun dere og usikkerheten deres som er et virkelig problem for og i dagens samfunn. UNN HVERANDRE I STEDET.
   stor klem til deg sophie, håper ting blir fort bra igjen for det fortjener du virkelig. vi er mange som støtter deg fult ut, på grunn av akkurat den DU ER, og du er helt fantastisk. loveyou

  103. Imponert over det fine blogg designet ditt Sophie Elise! Husk at det som er så fint med blogg.no er at for hver stygge kommentar man får, så følger det med IP-Adresse og du kan da enkelt finne ut hvor personen befinner seg, kontakte politiet og anmeld forholdene om det er virkelig grove overtredelser.

  104. Husk selvom du får mye ufortjente drittmeldinger så har du en hel haug som støtter deg og vil at du skal ha det bra kjære vakre sterke Sophie Elise! Bruk tiden din å komme på beina igjen for jeg vet etter denne “renselsen” vil du komme 10000 ganger sterkere tilbake! 🙂 varm klem <3 PS drikk masse og få i deg de vitaminene du trenger, gjør ting du synes er hyggelig <3 Et lite tips fra meg: se på haterne dine som sandpapir, de pusser deg og gnir på deg så du vil bli enda mer skinnende vakker og de vil ende opp som oppbrukte ubetydelige slitte sandpapir! Jeg vet ikke om du har noen rundt deg som kan gi deg en klem og fortelle deg at livet vil bli bedre men jeg vil ihvertfall gi deg en stor varm klem og fortelle deg at jeg VET at det vil bli bedre for deg fordi jeg vet at du er en UTROLIG sterk kvinne som har så enormt mye bra å bidra med til andre mennesker her på jorda. Jeg har ingen problem med å forstå at du blir småbitter på jenter for det er mange jenter som blir helt krakilske hvis de ser en annen jente som er bedre enn dem på en eller annen måte men jeg synes ikke du skal la de menneskene vinne, gå med hevet hodet og vær stolt over deg selv og det du har klart å utrette i en alder av kun 19ÅR! Se på deg selv og tenk fy søern for en flott jente jeg er! For det er du! Jeg vil også anbefale deg å begynne med meditasjon slik at du kan finne tilbake kjærligheten i deg selv igjen, det er et enormt flott redskap for å skape mer harmoni i livet <3

  105. Jeg legger aldri igjen kommentarer, men for å gjøre de positive kommentarene flertallig så gjør jeg det nå. Elsker bloggen din, og at du er så trofast og flink til å oppdatere, til tross for tunge tider.
   Husk, det er ofte de som har noe negativt å si som faktisk kommenterer, vi er mange tusen som syns du er topp! Dessuten bunner de fleste negative kommentarer ut i misunnelse.
   Ignorer de mange idiotene som ikke har noe bedre å gjøre enn å rakke ned på deg, vi er så mange som setter pris på deg 🙂

  106. Du er flott Sophie. <3 Og du skal vite at du utgjør en forskjell. Det at du tok deg tid til å svare meg når hatet florerte i kommentarfeltet mitt hjalp utrolig mye. Det gjør jo fortsatt vondt, men det er litt lettere å takle nå. Du er en inspirasjon for mange.

  107. hei
   syns du virker som verdens sjønneste, og du er virkelig forbildet mitt. du må drite i haters for du er best. du er perfekt på alle måter, og har oppnådd så jævlig mye. fast leser men har egentlig aldri kommentert noe, men det skal jeg begynne med. du fortjener alt god og jeg heier på deg videre i livet ditt <3<3<3

  108. jeg skjønner ikke hvordan du klarer å holde deg oppe å være så sterk, vet jo at du ikke har det bra når jeg i tillegg leser hvordan folk skriver til deg kjenner jeg at jeg blir drit irritert. hvordan kan folk være sånn mot hverandre, du er da ett helt vanelig menneske du som oss andre! du skal ha stor respekt for at du ikke allerede har sluttet å blogge for lengesiden 🙂

  109. Først og fremst du er ikke stygg, og du er definitivt ikke feit, hvordan du er som person forøvrig vet jeg ikke for jeg kjenner deg ikke. Nei ting er ikke lett det finnes alltid altfor mange mennesker med for mye fritid som kaster bort den tiden til å hate på folk som er bedre enn seg selv. Selv er jeg en metrofile gutt, og har en ide om hvordan du føler det, alle skal hate deg, fordi du ser bra ut fordi du har stil, fordi du er fornøyd med hvem du er, fordi du føler du har lyst til å oppnå noe osv. Folk sier gjerne at en ekte mann skal se stygg ut, ha hår på kroppen, ikke bry seg om hvordan en ser ut, og ta kvinner kun som objekter osv. i min verden er det helt feil, så fullstendig feil som det er mulig bli. Støtter deg fullt ut Sophie Elise og håper du har får det bra i fremtiden, det er i grunnen bare synd at folk på død å liv må kaste bort sin dyrebare og miserable tid, på å gjøre livet vanskelige for andre.

  110. Syns du er kjempeflott!
   Skjønner ikke hvorfor folk må skrive så stygge kommentarer. De som ikke har noe positivt å skrive kan jo faktisk bare la vær å trykke seg inn på bloggen(e).. Er jo valgfritt! Men noen føler vel kanskje et behov for å kritisere andre og på den måten føle seg bedre selv, noe som er veldig tragisk!

  111. Takk !!
   Takk for du e forbilde mitt!
   Takk fot du gjer meg lys gjennom vanskelige tider!
   Takk for du har fortsatt og blogge tross heaters!
   Men viktigast takk for insperera meg te og bli vegetarianer!
   Takk for alt!
   Dette e de som gjer deg te forbilde mitt 💕

  112. FOLKENS: DET ER INGEN SOM HAR SAGT AT HUN ER STYGG OG FEIT!!!!!
   Dette skriver bloggeren for å få oppmerksomhet – og det får hun jo, og hun vet at dere ikke gidder å lese alle kommentarene for å sjekke at det stemmer.

  113. Kunne du laget ett innlegg om hvilken kamra, objektiver og redigering du bruker på bildene dine? De ser veldig levendes ut 🙂 Hadde satt stor pris på om du hadde svart, skal kjøpe kamra om en stund tenkte jeg. Bra blogg, stå på!

  114. Vet du hva fuck you eva, visste du at bloggeren selv kan velge hvilke kommentarer som skal vises og ikke, i de fleste tilfeller velger oppegående folk å la vær å vise de mest støtende kommentarene for allmennheten, for ja bloggeren selv kan faktisk godta hva som publiseres og ikke.

  115. Hei eg ville bare du har ikkje gjort noe galt for du er den du er og det er dei andre som er misunnelig på deg for du er ei vakker og ei herlig jente og ingen har noe med det du gjør med kroppen din og eg håp er at det gå r bra med deg og så må du ha ein fortsatt kjempe fin dag og koooos deg masse klem

  116. Jeg har nå lest gjennom alle komenatrene på innleggene dine de siste 4 og har ikke sett EN som har nevn at du er feit eller stygg, bare at du er PR KÅT og lurer på hva som skjer mellom deg og mathias og hvorfor du er så hemmlighetsfull og hvorfor du påstår at du er utbrent. Det er ikke første gang du påstår at leserne dine er så slemme bare for å få oppmerksomhet. gad, oppmerksomhetshore mush?

  117. Sykt at du som er så liten skal få lov til å kjøre bil. Du ser jo ikke over dashbordet en gang. Hvor traffikfarlig er ikke det?

  118. ANONYM: Da er det ganske mange flere kommentarer som burde vært fjernet – som dreier seg om “horing” på Hove, etc.
   Takk for fucken. Godt at det er så mange med dannelse i dette landet, det lover godt.

  119. Jeg ELSKER smilet ditt! Og det er så utrolig umondent og feigt av folk å komme med stygge kommentarer. Jeg skjønner virkelig ikke hva de får igjen av å rakke ned på andre personer. Jeg vedder på at de fleste som kommer med slik drittslening aldri i livet hadde turt å sagt det til deg i virkeligheten. Stå på Sophie, bruk tiden du har oppe i nord med familien og vennene dine, slapp av og bruk tiden på å føle deg bedre!

  120. Når jeg leste at du skrev at ca. 80% av kommentarene er stygge, tenkte jeg “Det er vel overdrivelse!” Men når jeg leser disse kommentarene så ser jeg, JA DU HAR RETT! Nesten alle er dritt kommentarer! Jeg et ikke akkurat noen fast leser av bloggen din, men klikker inn på den av og til. Du har en fantastisk blogg og du har virkelig skrive talent! Nesten alle fikk høre når de var små: “De sier bare stygge ting fordi de er missunlig på deg!” Og det er faktisk sant! Det er så mye som de kan missunne deg meg! Utseende, blogg, klær, osv… Det er alltid noe å finne som er “feil” på folk, og de som skriver stygge kommentarer skal alltid “lage” en feil… Jeg blir også pirket på, men av vennene mine da… De som skriver stygge kommentarer tror jeg ikke tenker at, ja dere MOBBER faktisk! Jeg vil aldri mobbe, ikke at jeg kunne tenke meg det, noe jeg ikkekan, men tenk når dere blir voksne! Hvis dere får barn! Skal du liksom si “Jeg var kjent som mobber når jeg var liten”!? Dere har virkelig ikke noe annet å gjøre! Stygge tung som blir skrevet og sagt går ikke alltid vekk! Jeg har en tante som sliter psykisk fordi hun ble mobbet når hun var liten! Hun er 29 år! Det virker ikke som om dere tenker at hun har følelser og blirvsåret av sånne kommentarer!
   Det er ikke Sophie som er feig, det er dere som mobber.

  121. Du har ikke gjort noe galt.
   Jeg kan si mange ting som du har gjort riktig.
   – Du er deg
   – Du er tøff og veldig sterk
   Og du fortjener ikke det , eller jeg kjenner deg ikke men du fortjener ikke det uansett ..
   Fordi jeg kjenner deg ikke godt nok men jeg ville bare si at IKKE GJØR NOE MED DEG SELV.
   Og du virker veldig koselig jente. 🙂
   Stå på du ..

  122. Til Eva noen bloggere lar det også stå åpent for hvem som helst inntil de selv ser det, og så sletter de det etterhvert, det, er da uansett ikke hyggelige kommentarer, og hva hun skriver i innlegget sitt er også at ANDRE folk må få lov å skrive ha de har på hjertet sitt uten att mennesker hiver seg over en av den grunn.
   Ja du har helt rett du som ikke engang greier å finne på ett anonymt nick engang, men tenk over det faktum at bloggeren selv faktisk bare er ett menneske, og har lyst på respekt for den hun er.

  123. anonym (som skrev til Eva) .. Det skal ikke mye til for å se at Sophies blogg ikke sensureres når det gjelder kommentarfeltet, det kan du sjekke ved at så snart kommentaren du skriver er sendt dukker den opp i feltet..altså.. den skal ikke igjennom godkjenning først, slik som skjer på for eksempel Fotballfrue, der kommer det opp at kommentaren venter på godkjenning. Det betyr altså at en hver kommentar som skrives blir publisert (så kan de eventuelt slettes i etterkant av bloggeren)

  124. Uff det var voldsomt som du har fått gjennomgå. Håper du har gode mennesker rundt deg fremover. Uansett hva du har skrevet på bloggen din eller gjort, så fortjener hverken du eller andre netthets. Det er ikke rart at folk blir utbrent og nedkjørt og det som er.
   En ting har livet lært meg. De som er størst og styggest i munnen, det er ofte folk som selv har store problemer som de ikke klarer eller vil ta tak i. Da blir det mye lettere å ta ut “gørra” på andre, gjerne noen som våger å stikke nesen sin frem og skrive om diverse, slik bloggere gjør. Så husk på det du, det er mennesker som har problemer med seg elv som ofte er de styggeste og slemmeste. Jeg har vært innom bloggen din sporadisk og lest litt nå og da, og av de innlegg jeg har lest så ser jeg ikke at du har skrevet noe galt. Uansett hva du mener eller tenker om et tema, så er ikke det noen grunn til å hetse deg. Janteloven den er i høyeste grad levende dessverre.
   Håper du har gode mennesker rundt deg, og at du klarer å skape deg så gode dager som mulig. Det er lett å si “ikke la deg knekke av mobbingen”, det er lettere sagt enn gjort. Men du kan ikke hindre fuglene i å fly over hodet ditt, men du kan hindre dem i å bygge reir på hodet ditt, og la dem ikke fortelle deg “sannheter” om deg selv som ikke er sann. Du er et like verdifullt menneske som alle andre, hverken mer eller mindre. Gjør det du må for å ta vare på deg selv, og ikke tro på de som disser og mobber deg. Jeg unnskylder dem ikke, jeg bare sier at de har ikke rett i det de mobber og disser deg med.
   Klem Mia

  125. I går når jeg sto utenfor huset til venninna mi hørte jeg naboene snakke om en blogger, jeg skjønte ganske raskt at de snakket om deg. Mange voksne mennesker satt og snakket dritt om en blogger som er flere år yngre enn dem? de er da vel ikke noe bedre selv om de sitter der å snakker stygt om deg. Så jeg bestemte meg for å gå bort til dem å si “Dere sitter her å snakker dritt om en jente dere ikke kjenner, da er dere vel ikke mye bedre selv. Hvis dere ikke liker bloggen hennes trenger dere da vel ikke å gå inn på den?” da ble det ganske stille.. Stå på Sophie, jeg elsker bloggen din!

  126. Dette er din blogg, du bestemmer hvordan du vil ha den og hvilke kommentarer eller kommentatorer som er innafor. Kutt ut de negative som stadig spyr ut negative kommentarer. Du trenger ikke det i livet ditt. Go girl, du er flott og gjør det du tror på. Det er det eneste som betyr noe;)På en blogg kan man ikke klage over sensur,det er ditt domene:)

  127. Hei 😄😄😄
   Jeg elsker bare det du driver med, og jeg elsker den nye sangen din, den er den fineste og beste sangen jeg har hørt på lenge, så bare stå på med det du driver med og håper du kommer ut med noen nye sanger fremover 😉😉😉

  128. Hei Sophie! I denne verdenen vi lever i har ukoselie kommentarer tatt fullstendig over, og mobbing og dritt slengiing har tatt over værdagene til mange. Vi lever i et velferdsland, men istede for å være lykkelige for alt vi har er vi ullykelige. Mennesker som ikke har stort å eie, setter pris på det lille de har og er lykkelige for det. Når vi ikke er lykkelige er det mange som herser med personer de tenker har et perfekt og fantastisk liv. Mange glemmer at bloggere oftere legger ut positive stunder og fine ting de gjør, og glemmer at det er en person bak bloggen som gråter og er trist også. Når du understreker et viktig innlegg med å legge et lettkledd bildet av deg nederst, får å vise hva man reagerer på, er det nokk mange mindre kloke som ser på det som et forsøk på oppmerksomhet og ikke et veldig smart hjelpemiddel. Din lidenskap og din godhet er til å beundre. Jeg vet at jeg også var skeptisk i starten da i begynte å blogge, men alle innleggene dine har forandret mitt syn på deg fullstendig. Mitt inntrykk av deg er veldig bra og du virker som en veldig god og snill kvinne. Det at du har fikset litt på utseende gjør ikke innsiden dårligere;)
   don’t judge me, I was born to be awesome not PERFECT !
   Ha en flott kveld videre Sophie!

  129. fælt å lese alle de stygge kommentarene du får slengt etter deg. du virker som en super og hyggelig person. godt å høre at de stygge kommentarene ikke går inn på deg, men eg klarer ikke å skjønne de folkene som gjør det mot deg. hvis de ikke har noe godt å si så burde de ikke si det. håper du hadde en fin dag i dag og koste deg med kjøringen. stå på sophie elise og glem dustene som ikke har noe fint å si <3

  130. Er helt enig i en del av kommentarene over her. Klarer ikke helt å plasere deg! Du kan virke så smart på mange måter men plutselig så dum.Å det har med alle disse lett kledde bildene dine . I bh/truse osv. Blir bare så dumt. Og du virker da så dum! Må slutte med det der snart. Du er voksen

  131. Haha, Trine! Tror nok vi tenkte litt likt da. :p Ikke meningen å ta rett ut av din kommentar da.
   Syns egentlig det er lurt å stenge kommentarfeltet, og heller bruke facebook. Da tør ikke folk å kommentere dritt.
   Sophie elise: du er smart, du vet hvordan du tjener penger på denne bloggen, hvordan du tiltrekker folk til bloggen, hvordan du skal bruke merkevaren din og så videre. Og så er du ung. Du tjener mye mer enn vanlige oss dødelige, så er vel mange voksne som slenger dritt av misunnelse. Syns det er helt sykt, for barna deres vil jo kopiere foreldrene sine. Barna mobber andre fordi de tror det er kult. Voksne som mobber = barn mobber også. Det er jo helt feil ja. Mange har ikke lært å klappe igjen da.
   Å ha en blogg krever utrolig mye enn dere tror, folkens!! er jo ikke bare bare å sitte på rompa og blogge. Man må være kreativ til å skrive noe, skrive noe interessant, oppdatere daglig, ta gode bilder, og holder på lesertallet. Det er ikke enkelt, og så skal man ta i mot en haug med dritten i tillegg. Og har man samarbeidspartnere, så krever det jo sitt da. Tv, media, reklame, osv osv. Det er mye mer bak “kulissene” som dere ikke ser. Dere ser bare kulissene foran dere, men ser dere også bak? Neppe.
   Å være toppblogger krever mye. Veldig få blir toppbloggere faktisk. Mange klarer ikke ha så mange lesere, og selv om de er bloggere de også, men de klarer ikke få like mange som sophie elise da. Det er ikke bare bare å blogge, så blir man toppblogger VIPS. Neppe. Har dere lagt merke til noen blogger som kom på topplista pga historie, hendelse og lignende? De som kommer fort på topplista, havner fort ned igjen. 😉
   Klemmer til deg Sophie Elise. Håper du tenker på noe du skal gjøre med kommentarfeltet. Du kan ikke ta i mot all dritt. Det er forjævlig.

  132. Uten at eg kjenner deg noe mer enn fra bloggen syntes eg du virker som en helt fantastisk jente. Ikke bare er du helt sinnsykt vakker, du er også svers gjennom nydelig. Alt du står for, motet ditt osv. Du er utrolig sterk sophie! Ønsker deg alt vell. Klem

  133. Synes du er helt nydelig! Utseendet og personlihetsmessig!!! 🙂
   Ser på deg som et bra forbilde. Stå på!

  134. Jeg har nettopp blitt mamma, og er glad jeg ikke må kjenne all den dritten jeg er helt sikker på at noen bygdefolk slengte.
   STÅ PÅ, sier jeg bare. Jeg digger deg, og hvis folk syns du er feit har de virkelig et skrudd syn! Jeg beundrer deg faktisk, som er deg selv så fullt ut til tross for all den dritten du får. WOW! You go girl!

  135. Hey Sophie! Synes det er kjempebra at du tar livet med ro nå, slapper av og spiser god mat! Ser at du har gått om en del kg siden våren, noe som er bra for deg! Håper det går bedre med deg nå 🙂

  136. Du fortjener absolutt ikke slikt, de er nok VELDIG sjalu når de sier at du er stygg og feit. Det er to ting du iallefall ikke er, og dette med operasjoner skjønner jeg ikke at folk gidder å henge seg opp i. De har absolutt ingenting med det å gjøre. Ughhh alt hatet du får irriterer meg, hvorfor finnes det slike folk i det hele tatt… tror ikke de har forstått så veldig mye. Jaja, er ikke så flink til å skrive det jeg føler men i hodet mitt er det mye. Stå på!

  137. Viss folk har så masse i mot jenta, hvorfor gidder dere da å bruke energi på å lese bloggen hennes? Kan ikke Sophie få lov til å dele sine positive/negative opplevelser med de som bryr seg? For oss andre så er det kjekt å lese bloggen hennes å se hvordan hun har det 🙂 STÅ PÅ Sophie! 🙂

  138. Forstår deg 110% kan virkelig ikke forstå hvorfor folk må skrive så stygge ting! Du er virkelig helt perfekt, uansett hva<3 ikke bry deg om alle de stygge kommentarene og heller fokuser på de fine! Stor fan❤️!!

  139. Nettmobbing er ikke bra.
   Men har du noen gang tenkt på hvilke signaler og hvilken påvirkning du har på andre? Som ett eksempel vil jeg trekke fram Kony 2012. Hva gjør du? Først skriver du at alle burde vært klar over dette og at det er veldig viktig. Hvis det var så viktig, hvorfor har du ikke skrevet om det tidligere? Å hvis det er en sak du kjenner slik til, kan du svare meg på dette?
   Hvorfor støtter du en organisasjon som kommer med masse løgner?
   Hvorfor støtter du en organisasjon som støtter det ugandiske militæret?
   Forstår du at støtte til det ugandiske militæret også er støtte til den ugandiske presidenten?
   Vet du at han er en diktator?
   Vet du at han har innført livsstid for homofili?
   Vet du at han bruker barnesoldater selv?
   Vet du at hæren hans voldtar og plyndrer?
   Vet du at han har hatt sjangsen til å ta Kony mange ganger, men ikke har gjort det?
   Vet du at han bruker Kony som grunnlag for å sperre befolkningen i norduganda inne i leirer? Som er så forferdelige at mange barn rømmer fra dem? Leirer som gjør at motstanderene hans ikke kan stemme?
   Hvorfor støtter du en diktator?
   Hvorfor støtter du en president som bruker barnesoldater?
   Hvorfor støtter du en president som igjen og igjen har gått til krig mot andre land rundt, hvor kvinner er blitt voldtatt, barn drept, menn slaktet?
   Hvorfor støtter du ett slikt regime?
   Eller visse du faktisk ikke så mye om det du snakka om?

  140. Hvordan noen kan få seg til å skrive at Sophie IKKE har fått negative kommentarer på utseendet sitt forstår jeg ikke! Jeg har lest sånt dritt i dette kommentarfeltet FLERE ganger. Så nei, folkens – det har ingenting med opperksomheten rundt det å gjøre, det er rett og slett sannheten. Var bare nødt til å si ifra, for det er tydeligvis noen som ikke gjør “researchen” sin. Vit før du kommer med beskyldninger.
   Du er sterk, Sophie, og du er vakker.
   Sender deg en stoooor klem! Du fortjener ikke all denne dritten.

  141. For det første, du må jo være mentalt tilbakestående hvis du mener at det er så forferdelig hardt å blogge, du unge dame er jo helt blåst i hodet som påstår at dette er en jobb. Mener du virkelig at det er så jævelig hardt? Det er ingen som tvinger deg! Så hva du klager over forstår jeg virkelig ikke. Denne overfladiske “jobben” din innebærer at du får sponset sminke, klær, skjønnhets behandlinger og diverse andre goder. Det høres virkelig ut som du har en hard og brutal hverdag. Stakkars lille, kan virkelig ikke være lett. Vær så snill og sprekk hull på den rosa bobla du lever i og ta en realitets sjekk!
   Helt ærlig, jeg blir helt kvalm. Makan til tafatthet og lite ryggrad! Tror det var like greit at du og din eks kjæreste ikke bor sammen lenger, før du får han til å sette restylane og botox i hjernen også.

  142. Så fin du er Sophie!♥
   Blir like sjokkert over hvor stygt noen kan skrive til deg. Det har de faen meg ingen rett til! Er de som trenget ryggrad og vett i hode og alt annet, ikke du kjære!♥ Så håper ikke du lar kommentarene knekke deg.♥

  143. du virker som en ufattelig hærlig person! stå på videre og gi blaffen i alle sjalue mennesker som kommenterer dritt på bloggen din! alle som sier noe styggt om andre er innerst inne sjalu på noen, ikke la deg knekke! du er fantastisk!

  144. “Høre på høy musikk, ha vinduene nede, fint vær og kjøre hvor man vil. Med den lille hunden min i setet ved siden av, så klart.”
   WOW! Det må jeg virkelig si… nå har du slått på stortromma! Greit nok at du hører på høy musikk i bilen og har vinduene nede! Det er noe jeg elsker selv… men å ha hunden din ved siden av deg, mens du gjør det, da tenker du deg virkelig ikke om! Veit du i det hele tatt hvor mye bedre hunder hører enn mennesker? Over 100 ganger bedre enn oss… Jeg har hund selv, så dette provoserer meg ganske mye! Du bryr deg jo såpass mye om dyr, så jeg synes virkelig at du burde visst bedre…

  145. Jeg tror ikke du får så mye hat fra gutter fordi du er pen og ser bra ut. Men mye fra jenter fordi de er sjalue. Og at de kaller deg feit? Hva faen! Det er sykt det!
   Jeg hadde død for utseende ditt og karrieren du har klart. Jeg er like gammel som deg jeg tør nesten ikke gå ut døra pga jeg føler meg stygg for å vises.. Jeg har blitt mobbet mye, ikke mye av jenter da, men gutter spesielt!
   Men det beste er å aldri la seg trykke ned, hadde jeg kunnet spolt tilbake hadde jeg aldri latt meg tråkket på av de guttene, nå er jeg stuck med anoreksien.. Håper og tror jeg en dag blir frisk, men det er vanskelig. for hver gang jeg spiser hører jeg kommentarene dems i hodet mitt!
   Håper bare du aldri lar deg påvirke av de sjalue jentene!
   Har du noen gang opplevd offentlig mobbing, vet at du har blitt mobbet før, men tenker sånn etter bloggingen..? Noen som har kommet bort å vært skikkelig frekke mot deg?
   Og isåfall , hvordan takler du det? Jeg lurer litt på hvordan jeg skal takle det selv når jeg treffer mine mobbere når jeg skal dra ut? Det er litt derfor jeg har angst for å dra ut også. Jeg er livredd for å treffe de, vet ikke hvordan jeg skal takle det.

  146. JEG digger iallefall deg, du er super kul! Selv var jeg utbrendt i en alder av 19, og jeg kan ikke tenke meg noe værre enn å ha et kommentarfelt i livet mitt i den perioden.
   Mange vil nok mene at det er noe du har valgt selv, men NEI det er vel ikke noe du har valgt selv at folk skal pluteslig ha rett til å slenge dritt så lenge de sitter på andre siden av en dataskjerm?
   Uansett, jeg digger deg, du er kul! Håper det tells!
   Hilsen 24 år gammel småbarnsmor! 😀
   Energi sendes til deg<3

  147. Synes synd på de menneskene som tror de kan dømme jobben din (som blogger) bare fordi de ikke vet hvor tungt det er.
   “Det er ingen som tvinger deg” skal det liksom bety at jobben din ikke er tung? Hvis du bestemmer det for og bære tunge steiner hele dagen ,men ingen tvinger deg,så er jobben enda like tung!
   Blir så oppgitt hvordan andre kan tror at de vet så mye om noen og bare driter seg loddrett ut. Du er sterk, ikke gjør som mobberne vil; nemlig å få deg til å bry deg om hva de sier.
   Ps; dere som blir så provosert/sure av hva hun gjør og sier ; kanskje det er en ide og ikke lese om henne og stalke livet hennes? Det er ingen som tvinger dere …. Da slipper vi deres sure humør og dere har ett problem mindre😊

  148. Jenny Victoria; jeg tror det sier mere om deg, når du har gransket hver eneste kommentar på alle de siste 4 innlegene? What? Kan du ikke bruke tiden din på noe mere fornuftig en å lese gjennom alle komentarene? Wow, for ett liv du har….

  149. Jeg har ikke lest bloggen din så lenge men nok til å vite at du er en kjempe flink blogger.
   Et lite spørsmål, Hvordan er det å bo i hovedstaden? Jeg bare lurer

  150. Asså, må bare hive meg på de som sier at det er ingen som har sagt hun er stygg eller feit. Sophie Elise vet godt at de fleste leserne hennes ikke gidder å lese gjennom alle kommentarene, så hun tar sjansen på å skrive det, så hun kan kalle det nettmobbing. Det er år og dag siden hun fikk masse negative kommentarer om utseendet sitt.
   Og hun sensurerer ikke kommentarene sine heller – det er da lett å se på at de blir godkjent med en gang. What you see is what she gets.
   Det folk derimot sier, er at de ikke føler de kan stole på henne fordi hun motsier seg selv og bare hinter vagt om saker og ting uten å noen gang bekrefte eller avkrefte, antagelig for å skape mer trafikk og dermed flere klikk. Og det er ikke – jeg gjentar IKKE – nettmobbing å påpeke at hun har et troverdighetsproblem. Hun lever jo av troverdigheten sin, som har blitt en del lavere i det siste, etter at hun f eks reklamerte for den Michael Kors-veska som hun etter eget sigende var imot. Og det blir ikke bedre etter denne agurksesongen.
   Når det er sagt, så er det en del av kommentarene over her som er stygge og langt over kanten. Men det er tull å kjefte på dem som spekulerer. Hun legger opp til spekulasjonene om kjærlighetslivet selv, og de som ikke ser det, er ganske naive.

  151. IKKE SPILL HØY MUSIKK MED HUNDEN I BILEN! Ellers stå på, du er søt og flink, folk er bare sjalu på deg:)

  152. Hvis man ser bort fra at største delen av innlegget ditt handler om mobbing, så har jeg et velment råd til deg.
   Ikke spill høy musikk med hund i bilen. Hunden har ikke anledning til å fortelle deg at den syns at musikken er for høy.
   Og siden du skriver at hunden sitter på setet ved siden av deg, så kan man jo bare basere dette på antagelser, men hvis den ikke er sikret med sele som kan festes i sikkerhetsselen i bilen, eller i et bur som er sikret fra å fly veggimellom hvis det skulle oppstå en bråbrems eller krasj, så er dette forløper til dyreplageri. Vær snill å sikre hunden din i bilen, og husk at hunder hører mye bedre enn mennesker….

  153. Fyfaen altså! Fuckings idioter! Jævla pyser! Dere sitter bak en dataskjerm og hakker på stakkars Sophie! Har dere kanskje tenkt på hvordan det er å være henne i sånne situasjoner? Nei, dere har ikke det. Dere bare antar at dere er mye bedre enn henne. Denne stakkars jenta prøver å glede dere mens hun er den som har det vondt! Dere er så tragiske! Dere har det virkelig ikke bra med dere selv.. La det ikke gå utover Sophie!
   Stå på, Sophie! Du er en fantastisk person! Stay strong! ♥

  154. Når hun var i fhm var det BARE stygge kommentarer fra menn og damer som sa de skulle boikotte det nummeret av bladet pga henne.. Så hun får jo stygge kommentarer slengt, men småjentene er snille og sier mye fint til henne. Men ingen kaller henne feit. For hun er ikke. 159 cm og 42 kg. Underernært jente som ikke vet hva hun driver med.
   Men en hykler er hun. Gjør alt det motsatte av ting hun påstår hun står for.

  155. Du har vært flink og jobbet for det du har oppnådd. Hvor mange 19 åringer har hatt mulighet til å kjøpe leilighet i Oslo?
   Men utbrent!!??! Kanskje heller sliten, lei, trist og føler et stort ork med alt, men ikke utbrent! Utbrent slår gjerne også ut fysisk, med hjertebank, sviktende ben, synsforstyrrelser, migrene man aldri har hatt før og lignende som gjør at man ikke orker å gjøre annet enn å ligg på en seng eller sofa. Og aller helst ikke treffe noen, fordi det er slitsomt å snakke, skrive og forholde seg til noe som helst.
   Ordet utbrent er alt for mye brukt, og kan nesten kalles en ny “folkesykdom”. Man føler seg trett, sliten og nedfor slik at man kan få diagnosen utbrent. Alle er slitne noen ganger, møter livet med sykdom, dødsfall, tøffe tak på jobben, trang økonomi osv.
   Du har jobbet hardt for kjendis statusen din, men du ønsker ikke all oppmerksomhet. Det er vanskelig å velge bort når du går den veien du går. Du vil ha alt, men kun på dine premisser. Du er i ferd med å bli en diva…..

  156. Jeg er enig med andre som sier at du burde ha hunden i et bur som er sikret fast til gulvet i bagasjerommet. Og jeg sier ikke dette for å være en besserwisser eller noe, men en venninne av en venninne ble utsatt for en bilulykke for en tid tilbake. Hun satt bak, og fikk hundeburet (som ikke var sikret) rett i ryggen, og ble lam derfra og ned. Hunden døde.
   Vær forsiktig!

  157. Det kommer så mange stygge kommentarer.. Hun fortjener det ikke. Jeg vil bare vite sannheten om ryktene som skrives i kommentarfeltet, noe sant er det vel.

  158. Hei Sophie Elise.
   Nettmobbing er jævlig, MEN når du unngår å skrive ordet “annonse” i selve overskrifts-feltet før du publiserer et innlegg, da vitner det om at du ikke helt tar din egen rolle seriøs som forbruker av varer, eller tjenester, og da mister også selve budskapet ditt den reelle betydningen. Ihvertfall for MEG.
   Du skriver først om nettmobbing, og kamuflerer dermed selve hovedtemaet ditt, som altså handler om å reklamere for klær du har fått gratis, noe som gjør at jeg blir lei av å klikke meg inn her.
   Jeg har ikke tenkt å lese mer her inne. Selv ikke om du så skriver forferdelige stygge ting som dine lesere har skrevet til deg. Og forresten, – du fortjener helt klart å ha det godt, men jeg klarer ikke å respektere deg når du ikke respekterer leserne dine, for en av dem er nemlig meg.
   JEG VIL MER ENN GJERNE VITE PÅ FORHÅND OM DU ER SPONSET, ELLER OM DU BETALER FOR DINE VARER OG PRODUKTER SELV.
   Lykke til, Sophie Elise.

  159. Hele bloggen er jo 100% reklame! Billig markedsføring for bedriftene, ganske enkelt. Bloggerne er kynisk utnyttet, naive som de er, og leserne tilhører en gruppe som er på jakt etter idealer – og kjøper villig som sauer det bloggerne legger ut. Blogg.no/tv2/Nettavisen legger ut teasere (“artikler” om bloggerne, med lenke) i nyhetsstrømmen slik at det ser ut som nyheter (har ADblock på maskinen og må skru den av for å kunne lese Nettavisen, nesten alt blir fjernet) og både leserne, bloggerne og “journalister” i rosa-avdelingene i Dagbladet og VG lar seg lure til å tro at det dreier seg om mennesker som faktisk har utrettet noe, og så er det bare reklame, reklame, reklame. Jeg blir kvalm av konseptet.

  160. Dette er ikke ment som noe frekt eller negativt, men jeg tror nok at for mange av oss jevnaldrende og eldre lesere virker det som at du blåser opp normale ting til store, dramatiske hendelser. Vi takler alle våre problemer forskjellig og det er lett for meg å dømme det som blir sagt og gjort, men om du virkelig hadde vært ordentlig utbrent hadde du ikke orket å stå opp av sengen en gang, og langt ifra skrevet sponsede innlegg og reklamert på bloggen din. Vi går alle igjennom slike perioder ettersom vi blir eldre og realiteten virkelig slår oss i trynet, og vi lærer oss å takle det forskjellig. Det som virker kjempetungt og verdens undergang for deg kan være hverdagskost for andre, og det tror jeg det er få som tenker på, og derav også mye av “drittkastingen”. Når man er vandt til at livet er en dans på roser kan den minste lille ting bli en kjempestor greie. Tror nok at det ville hjulpet å skrive det kortfattet og overfladisk i stedet for å få det til og høres ut som verdens undergang om du ønsker færre negative kommentarer. Folk elsker nemlig å leke “Jeg har det værre en deg”-leken.

  161. Til alle dere som skriver at det er så forvirrende at hun er så smart, men samtidig legger ut lettkledde bilder osvosv; Jeg kan se for meg at hun som hun sa i bloggerne serien at det på en måte er litt kunst? Okei, hørtes teit ut. Men lettkleddhet kan være så fint på mange måter, uten at det er horete. Og hvis hun har en bra kropp er det da så merkelig at hun legger ut slike bilder? Dessuten er det lov å være smart selv om man viser kroppen sin? Jeg skjønner faktisk godt hva dere mener, det virker jo som rake motsetninger, men utifra hvordan Sophie gjør det synes jeg ikke det er et så stort problem? Og hun viser jo ikke akkurat noe mer enn til undertøyet, og det er jo kind of som å gå i bikini… Vet ikke helt hvor jeg vil hen med denne kommentaren, men synes det er helt idiotisk å hakke på Sophie fordi hun er forvirrende? Det er nok bare dere som ikke ser tydelig nok.
   Til deg Sophie: Stå på<333

  162. Jeg undrer litt på hvor du mener grensen til mobbing går? For selvsagt er det ikke greit at folk slenger usympatiske og hetsende kommentarer, men jeg ser at mange her rett og slett bare stiller spørsmål ved en del av utsagnene dine. Det er mye unge lesere som kanskje biter lett på alt du sier, men vi som er eldre ser et mønster ganske lett. Du står frem i media å forsvarer silikon, restylan og fhm-opptredenen. Kaller deg selv oppegående og sterk, mens så skriver du senere at det er leserenes feil at du la deg under kniven. Snakk om ansvarsfraskrivelse. Folk mobber deg ikke fordi de er uenige, eller undrende til oppførselen din. Du sier du liker å provosere, men takler ikke tilbakemeldingene? Du har vært i dette gamet i mange år nå og vet nok akkurat hva du skal si for å få reaksjoner. Dette har du masse erfaring med, du har valgt å være offentlig. Se på martheborge, hun slo også opp med sin kjæreste og dramaet på din blogg, kontra hennes er enorm. Storm i vannglass. Som flere har skrevet over her, syns jeg også det er rart at du stiller opp sminket og flott, når du er såkalt utbrent og deprimert. Virker som du kaster rundt deg med diagnoser og legeerklæringer for å få sympati. Noe du får av de yngste leserene som ramser side opp og side ned om hvor vakker og flott du er. Mens de som stiller seg undrende til alt dette, nei, de er nettmobbere.

  163. ikke bry deg om dem, det er de som er så sjalu på deg for at du for det meste har det så fint (iallefall ut i fra bloggen) og at du har Norges mest leste blogg. De tar sjansen nå når du faktisk er nede og gleder seg over dette, for det eneste de ønsker seg er at du skal gruse ned. Ikke bry deg om dem, det er bare å huske at det er et enda større flertall som liker deg og som bare ønsker deg godt!
   Du er en utrolig flink blogger, og jeg syntes du fortjener 1. plassen aller mest. Du utkonkurrerer de andre som bare det. Du oppdaterer som regel bloggen din flere ganger daglig. Du viser at du er takknemlig og at du bryr deg om de leserne du har og du klarer å gjøre slik at hver enkelt av oss kan sitte hjemme og faktisk føle med deg, og leve oss inn i hvordan du har det. Du prøver å gjøre alt for å tilfredsstille oss. Du blogger om masse forskjellig, og det blir sjeldent kjedelig å lese bloggen din. Vi drukner heller aldri i reklame og andre slitsomme ting. Du er definitivt verdig å ligge på toppen, og jeg håper bare alt går bedre for deg fremover. Og at vi får se en lykkelig Sophie igjen snart!:)

  164. Slutt å vær så jævli melodramatisk, det du får absolutt mest pepper for er jo holdningene dine i forhold til hva du later som du fronter. Skinnveske ok, kjøtt ikke ok. Jeg er dyreverner, pels er nei, skinnveske er ok. Skjønner? ALLE som spiser kjøtt er jævlige, men SKINNVESKE er ok? Er det rart folk raser mot deg. Et fåtal sier stygge ting om utseende ditt, de aller fleste kritiserer og det på en passe grov måte av og til, holdningene dine. Ikke utsende med andre ord, men deg som person. Og du velger jo selv hvem du er her på bloggen din.

  165. Det du må tenke er bare at du må heve deg over nettmoberne. De skriver stygge ting for å rake ned på deg som person, uten å ha noen som helst grunn til det som du også skriver. Dette viser bare at de er svake, og de har nokk veldig god grunn på til og være messunelig på deg som er så vakker og har oppnåd så stor sukes innenfor musikk og blogging!

  166. Du er en sterk jente, og vis noen sier noe stygt er de bare sjalu på deg! du er nydelig og virker som en helt herlig jente slik som jeg har oppfattet deg.

  167. Det kalles SJALUSI ! ikke alle som tåle at noen e pen og får betalt for og skriv om livet sitt.
   Du e rett å slætt penere enn gjennomsnittet og det ikke sosialt akspeptert. Stå på, lev livet ditt som du sjøl ønske og drit i janteloven !

  168. Du burde stenge kommentarfeltet! Men skjønner hvorfor du ikke gjør det: Makan til hallelujakor har jeg aldri sett før! Synd samtlige ser ut til å ha skulket 90% av norsktimene.

  169. Det er sterkt av deg å kunne være immun mot slike ting Sophie, og jeg vil at du skal vite at selv om du er i en litt depressiv periode så er du veldig inspirerende for mange av oss<3

  170. Nettmobbing er ikke bra.
   Men har du noen gang tenkt på hvilke signaler og hvilken påvirkning du har på andre? Som ett eksempel vil jeg trekke fram Kony 2012. Hva gjør du? Først skriver du at alle burde vært klar over dette og at det er veldig viktig. Hvis det var så viktig, hvorfor har du ikke skrevet om det tidligere? Å hvis det er en sak du kjenner slik til, kan du svare meg på dette?
   Hvorfor støtter du en organisasjon som kommer med masse løgner?
   Hvorfor støtter du en organisasjon som støtter det ugandiske militæret?
   Forstår du at støtte til det ugandiske militæret også er støtte til den ugandiske presidenten?
   Vet du at han er en diktator?
   Vet du at han har innført livsstid for homofili?
   Vet du at han bruker barnesoldater selv?
   Vet du at hæren hans voldtar og plyndrer?
   Vet du at han har hatt sjangsen til å ta Kony mange ganger, men ikke har gjort det?
   Vet du at han bruker Kony som grunnlag for å sperre befolkningen i norduganda inne i leirer? Som er så forferdelige at mange barn rømmer fra dem? Leirer som gjør at motstanderene hans ikke kan stemme?
   Hvorfor støtter du en diktator?
   Hvorfor støtter du en president som bruker barnesoldater?
   Hvorfor støtter du en president som igjen og igjen har gått til krig mot andre land rundt, hvor kvinner er blitt voldtatt, barn drept, menn slaktet?
   Hvorfor støtter du ett slikt regime?
   Eller visse du faktisk ikke så mye om det du snakka om?

  171. Nå må dere for f*** holde opp med å påstå at enhver kommentar til SE som ikke er nesegrus jubel eller hurra-rop skyldes sjalusi! Er dere helt lamme i hodet?

  172. Husk dei som slenger dritt te deg, e bare sjalu.. husk du e verdifull! Å alle dei negative kommentarene kan du kaste på bålet;)

  173. Du må jo ha ett enormt behov for konstant oppmerksomhet. Det er ingen som legger ut livet sitt på denne måten uten å ha problemer. Er det ingen som sier hei til deg ? Hvem er du og hvorfor skal alle si hei til deg ? Tror du folk sier hei til meg da ? Jeg har ingen blogg. Jeg tror du lever i din egen verden der du tror du er en kjendis eller noe.. Du ser jo ut som en forvokst barbiedukke, oversminket med bleket hår. Jeg syntes i alle fall ikke synd i deg for at ingen hilser på deg. Det er egentlig synd i slike som deg som bretter ut livet på internet.

  174. Regner med at du vet at hunder hører mye bedre enn oss mennesker? Hvorfor da drasse med bikkja når du absolutt skal ha på høy musikk i bilen? Og håper du sikrer bikkja i bilen når du har den med.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg