livstegn

Først og fremst vil jeg takke for alle fine ord og forståelsen de siste dagene. Jeg har det bra, men tror nok at veien fra bra til helt jævlig er ganske kort om jeg begynner å kjøre meg for hardt. Dette kommer sikkert til å høres litt merkelig ut for de av dere som ikke vet hvor hard jobb blogging er, men jeg har nå fått sykemelding fra lege og skal ikke jobbe med mail/tv/intervjuer/sang fram til starten av august, og blogge når jeg virkelig føler for det. Altså ingen reklameinnlegg heller, men det er vel en god ting? 🙂

På grunn av sykemeldingen og min egen helse kommer jeg ikke til å reise til Costa Rica imorgen som planlagt. Dette er veldig, veldig synd, men det er ikke sunt for meg å være på andre siden av kloden om jeg plutselig skal innse hva som har skjedd i livet mitt. Akkurat nå er jeg vel i sjokk, og det er sikkert derfor det går så bra. . Eller så kan jeg håpe at jeg faktisk er sterkere enn jeg trodde. Jeg reiser til nord-norge ikveld, men skal ikke til Harstad i første omgang. Pappa har leid et hus laaangt unna byen hvor jeg kan være alene med familien min og tankene mine, og virkelig “finne meg selv” hva nå enn det betyr. Anne-Sofie har vært her med meg hele uken, og reiser sammen med meg til nord ikveld, er så glad for at hun kom hit til meg! Vi har, tross alt, hatt en kjempekoselig uke sammen. 

Må bare skrive inn noe på dette innlegget fordi det kom så mange stygge kommentarer. Det er IKKE pga kjærlighetssorg jeg er sykemeldt. Det må jo være noe mer “alvorlig” enn som så, og det er fordi jeg er utbrent. 

Jeg har på meg en jumpsuit fra paris, og en cardigan fra nelly HER (annonselenke)

Gleder meg til å komme sterkere tilbake ♥ Til da, så snakkes vi snart!

  1. first.
   for faen for et drama. skjerp deg og kom deg videre. typisk kjerringopplegg, slutt å syntes så sykt synd på deg selv og se framover.
   VENTER PÅ ALLE UNDER MEG SOM SKAL SYNES SÅ SYND PÅ DEG.

  2. Serriøst, i sjokk og sykemelding? Du oppfører deg som om hele din nærmeste familie skulle ha dødd eller noe i den duren… Dere har tatt en pause, verden går inne under. Skjerp deg da!

  3. Du klarer dette utrolig bra Sophie, du er sterk! Og jeg vet at det finnes mange der ute som støtter deg selv om de ikke kjenner deg, og jeg er en av dem! Du er utrolig vakker og alt det der, så det finnes en perfekt gutt der ute for deg, som matcher deg perfekt! Stå på! Du er sterk! <3

  4. Dere som kommenterer at hun må skjerpe seg og at hun overdriver, eier dere ikke sympati eller forståelse? Har du aldri følt at du er helt på bunn? For det kan jeg forsikre dere om, omstendighetene trenger ikke å være på kanten til helvete for at det skal føles som helvete.

  5. Ine: om hun har fått en sykemelding fra legen, betyr vel det at noe er riktig ille. Slutt å anklag henne for ting du ikke vet noe om.
   Stå på Sophie,, ta den tiden du trenger! ❤️

  6. Ågud, Beklager men dette blir for dumt. Sykemelding for kjærlighetssorg? Haha da har jeg hørt det også. Du overdriver så sykt, det har nettopp blitt slutt med meg og samboeren også etter 5 år, men herregud, livet stopper ikke av den grunn! Voks opp. . Du er faktisk 19 år, ikke 13.

  7. Fin torsdagsettermiddag til deg, skjønne du ❤
   Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Spesielt i en slik tid som dette. Du skal bare vite at vi lesere støtter deg og er her for deg uansett hva som skjer med deg og med Mathias. Vi har ikke noe med det å gjøre, og venter heller til du er klar til å fortelle det selv (om du blir det, det er selvsagt ditt valg). Jeg venter på deg, og du skal få bruke all den tid du trenger, masse kjærlighet og gode tanker fra meg!
   Jeg har nettopp stått inne i bobil i stekende varme og lagd sunne og proteinrike lapper som jeg kan ha til både frokost, lunsj og kvelds. Oppskriften har jeg også lagt ut på bloggen min, og akkurat nå føler jeg meg rundt som en bolle, haha!
   ❤Ellers ønsker jeg deg en herlig torsdag og en god sommer videre! Håper du blir bedre snart!

  8. hahahahhah herregud, hele bloggen din er en bløff for tiden. Hva er poenget med alt dette dramaet? Du skriver som om dette skulle vært sesongavsluttning av pretty little liars eller noe. Bare si du trenger en pause og stikk, er ikke noe poeng med alt dette dramaet og sutringen.

  9. “Dette kommer sikkert til å høres litt merkelig ut for de av dere som ikke vet hvor hard jobb blogging er.”
   Stakkars lille Sophie, blogging er så utrolig vanskelig og hardt arbeid. Kom deg ned fra den høye hesten din, få deg en realitysjekk. Du aner ikke hva en “hard jobb” er, du får til og med faren din til å holde styr på økonomien din. Hvor tafatt er du egentlig?

  10. ❤️❤️ Selvom jeg ikke kjenner deg, så er jeg på en måte veldig glad i deg og jeg håper av hele mitt hjerte at det går bedre med tiden. Du har mange som støtter deg gjennom bloggen ❤️

  11. Hei Sophie! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si til deg. Jeg vil hvertfall si god bedring og lykke til. Ta vare på deg selv, og vi er her når du kommer tilbake. <3

  12. Og det er tydligvis veldig viktig å få med céline vesken på absolutt alle bildene, hvor ble det av deg som var så opptatt av dyrevern?

  13. Tror ikke hun er sykemeldt på grunn av “kjærlighetssorg”, kanskje heller fordi hun er utbrent? Det er ikke akkurat første gang noen er sykemeldt på grunn av det. Det er vel ingen av dere som aner hva hun går i gjennom eller hvor mye jobb det å være toppblogger faktisk er…
   Helt tragisk at dere som bare har negative ting å si om Sophie er dere som sitter og oppdaterer bloggen og venter på et nytt innlegg bare så dere kan skrive mer dritt. Haha, dere er jo noen av de første som er her inne og kommenterer!
   Stå på Sophie, håper det går bra med deg 🙂 Du fortjener litt fri nå og tid til å tenke over ting.

  14. Jeg beundrer deg virkelig. Du har sikkert godt av å ta litt pause fra bloggingen!
   Håper alt går bedre snart, og at vi vil slippe å lese om en knust Sophie. Du fortjener ikke det, ikke utifra mitt inntrykk om deg i hvert fall. Du må kose deg med familie og nære venner, hvis du klarer å gi slipp på de tunge tankene. Leserne støtter deg, det må du vite. I hvert fall noen av oss <3 ta deg den tiden du trenger for å reise deg opp å være på topp igjen. Mange varme tanker og klemmer fra meg.

  15. Herregud så mange stygge kommentarer? Folk kan få sykemelding av alt. Utbrenthet, depresjon. ALT. Og folk har faktisk dødd av kjærlighetssorg før, så tror ikke det er så rart jeg. Dessuten vet vi ikke hva som foregår i livet til Sophie akkurat nå og som hun selv sier trenger hun å “Finne seg selv” og da burde vi støtte henne og ha forståelse. Personlig kan jeg ikke forstå hvordan toppbloggerne klarer alt presset og jeg skjønner godt at hun har fått sykemelding. Sorry hvis dette var en veldig rotete kommentar, hehe. Uansett håper jeg det går bedre for deg med tiden Sophie. Vil også si at du har vært en utrolig god blogger i det siste, så jeg synes du fortjener en pause<33
   Digger deg og bloggen din;))

  16. God bedring vakre jente, du fortjener en pause innimellom du også. Det er din blogg, du gjør akkurat som du vil!
   Sender deg gode tanker og en klem i luftlinje 🙂
   Ingeborg

  17. herregud folkens, skjerp dere på kommentarene. for det første blogging= hard jobbing. Fysisk sett så er det ikke hard jobbing men tror det kan slite ganske mye psykisk, spesielt med tanke på stygge kommentarer som sikkert treffer ekstra hardt om man er i en sårbar situasjon. Og det er ingen som vet hva som har skjedd helt sikkert. Om det så er en pause, så er dette noe alle takler forskjellig. Ingen opplever kjærlighetssorg likt. Kanskje SE sliter med noen andre ting som gjør at et eventuelt brudd blir ekstra tøft. Jeg ble for et par år siden “dumpet ” av min beste venninne gjennom ti år fordi hun falt for en gutt jeg har vært med og jeg taklet det ekstremt dårlig og ble veldig deprimert samt VELDIG sårbar for alt som ble sagt til meg.

  18. Jeg blir KVALM av alt pisset mange av dere kommenterer. Hold kjeft hvis du ikke har noe godt å si. Har det aldri falt dere inn at vi ikke vet hele historien, hva som har skjedd og hvorfor hun er sykemeldt? La jenta få fred, og støtt henne opp i stedet for å bryte henne ned. Alle har det tøft og alle har tunge perioder, og da er det SISTE man trenger en haug med tåpelige mennesker som kaster dritt på en stakkars jente.Tenk dere om før det skriver!
   Uansett, masse god bedring Sophie! 🙂

  19. God bedring fineste Sophie! Håper du klarer å styre unna alle negative kommentarer og kommer deg fort. Gleder meg til å høre fra deg når du har det bedre. Klem ❤

  20. ER DET IKKE BEDRE Å FORTELLE LESERNE DINE HVA SOM FOREGÅR? DA SLIPPER DU ALLE RYKTENE OG SPEKULASJONENE. ÆRLIG TALT. DENNE “GREIEN” DIN TAR JO HELT AV. DU HAR MANGE LESERE SOM FØLGER DEG HVER ENESTE DAG. DE BRYR SEG OG ER INTERESSERT I LIVET DITT. DET ER DEM SOM SØRGER FOR AT DU FAKTISK KAN DRIVE DENNE BLOGGEN MED GOD INNTEKT. SYNS DU IKKE AT DE FORTJENER Å VITE HVA SOM FOREGÅR? DET ER FAKTISK IKKE HELT GREIT Å SI A MEN IKKE B. FOLK BLIR DA SÅKLART NYSGJERRIGE. FORSTÅR DU IKKE DET SOPHIE ELISE? IKKE DRA DETTE UT SOPHIE… DU GJØR DET NOK BARE VERRE FOR DEG SELV DEN DAGEN DU MÅ STÅ FREM Å FORTELLE HVA SOM EGENTLIG SKJEDDE DEN PERIODEN DU VAR VEKKE FRA BLOGGEN. IKKE KUNNE SKRIVE, BLOGGE. BARE LÅ HJEMME Å GRÅT. TENK PÅ OVERSKIFTENE SOM KOMMER I AVISEN DA! TA DET HELLER NÅ. MENS DET ENDA ER AKTUELT.

  21. Hahaha huff da. Du er ikke noe spesiell, lillevenn, alle har og kommer til å oppleve kjærlighetssorg. Betyr ikke at verden går under, snakk om å overdrive.

  22. Synes det er helt utrolig patetisk hvor lite medfølelse enkelte har. Hva skjedde med å være et medmenneske? Kan ikke huske at det finnes noen regler om hva som er god nok grunn for å ha det vanskelig? Hvert enkelt menneske reagerer forskjellig på ulike situasjoner. Bare fordi sophie sin situasjon ikke ville ha gått like inn på hver enkelt av dere over meg, betyr ikke det at hun ikke har lov til å være et menneske og kjenne på sine EGNE følelser. Helt utrolig at dere føler dere berettiget til å fortelle henne hva som er greit å ha det vanskelig over og ikke? Tror nok ikke noen av dere hadde satt pris på om en person hadde ytret slike meninger til dere i en vanskelig livssituasjon. Helt utrolig hvor selvsentrerte enkelte mennesker kan være. Respekter at folk er forskjellig, få hodet ut av bakenden og ikke forvent at alle er/har det på akkurat samme måte som deg selv.
   Skulle bare mangle om vi hadde hatt noe lignende trolljegerne her i Norge. For det er over gjennomsnitt altfor mange som tror at bare fordi man gjør seg selv til en offentlig person så har man all rett til å rakke ned på og trykke den personen ned. Skulle tro menneskeheten var kommet litt lenger innen nå..
   Stå på Sophie, du er en utrolig nydelig og ikke minst oppegående jente 😊 du har gode utsikter til å komme deg bra gjennom dette. Du har mange gode lesere som støtter deg i tilegg til venner og familie. Vet du nok er veldig vandt til stygge kommentarer og ufølsomme mennesker. Men kjenner at jeg blir så utrolig provosert at mennesker som skal sitte bak tastaturet og ta seg friheter. Sjalusi har en stygg effekt på enkelte..

  23. Wow jeg blir nesten uvel av å lese alle de usmakelige kommentarene over her. “Du er ikke spesiell kjærlighetssorg er noe alle har hatt” osv?? Jeg skulle så virkelig ønske folk kunne lest gjennom kommentarene sine for annet en gramatikkfeil før de publiserer dem. Hva med å faktisk sette deg selv i hennes posisjon og tenke om hva du skriver? Jeg gir fuckings stående applaus til Sophie som greier å holde denne bloggen gående tross alt i livet hennes og trodd alt det jævlige folk spyr ut av seg her. Go Sophie!

  24. kjærlighetssorg er faktisk helt jævlig!! Hun skriver at hun ikke er sykemeldt pga det engang. Men kjærlighetssorg tar faktisk sykt mye av deg, du blir helt utslitt! Stå på Sofie, vi elsker deg<3

  25. Du er ikke mer utbrent enn at du måtte kjøre på med en reklamelenke i slutten av innlegget. Dramakjærring.

  26. Man blir utbrent av å alltid matte være “på” – du jobber du 24/7, hver dag, bare ved å være deg, og være på sosiale medier, og å ha folk som har noe de skulle ha ssagt om deg.
   Nyt ferien på landet, les bøker, kos med hunden din, gå på turer, hør på musikk 🙂 Du har rett til en sommerferie som alle andre, og det er synd du matte bli syk for å føle du kan ta ferie med god samvittighet.

  27. Leser di første kommentarene å blir helt i sjokk, du må få lov til å være trist og deprimert du å. Livet er ikke lett så det er bra du tenker på deg selv å prioriterer deg først. Depresjon og tristhet er ikke bare noe man bestemmer skal gå vekk fordi da skjuler man seg bare å da kan det hende at du blir enda mer sykisk syk. Jeg kan fortelle at jeg er en ung jente på 16 år og har vært deprimer noen ganger ganger siden sommeren 2012. Å komme seg videre er ikke så enkelt når man får nye “krav” i livet. Jeg som deg er jente som tenker på klær, sminke, venner, gutter, oppmerksomhet osv. I slutten av mai ble jeg og bestevenninna mi uvenner, jeg hadde mange venner men hun var den jeg hadde nærmest. Etter det har hun laget et helvette for meg, fikk absolutt alle til å hate meg for noe jeg ikke gjorde. Å her sitter jeg, på rommet mitt å ikke snakker om det til noen å later som at alt er ok. OK er det langt ifra, det at jeg kan bruke så mye krefter på en så dårlig person kan jeg ikke fatte men det er bare sånn vi mennesker er. Du gjør det rette i di valgene du har tatt. Å at du får et par kommentarer av at det er teit så vet ikke dem va du går igjennom. Skal ikke si at jeg vet hvordan du har det men jeg kan skjønne at det ikke er bra. Du får negative kommentarer fordi du tørr å så frem mens jeg, jeg får verken god eller negativ respons fordi jeg gjemmer med. Men nå skal jeg heldigvis flytte å da skal jeg i starten tenke på meg selv og gjøre det som er best for meg, ikke det som er best for andre ting STÅ PÅ

  28. Tydelig at det florerer av unge mennesker her som ikke har mye vett om livet..
   Å være toppblogger er nok sinnsykt hardt, man skal vite hvem man er, stå for det, ikke ha et snev av tvil på seg selv og være utrolig hardhudet hvis man skal la all kritikken man får bare blåse forbi seg.. det ville gått inn på alle og enhver! Kun Fotballfrue med en selvtilitt til tusen og en klar idé om hvordan hun skal presentere seg selv (ikke fakta), men personaen hun har skapt, klarer å la kritikken gå i glemmeboken..
   Såklart er dette hardt for Sophie som ikke skaper en persona, men som byr på seg selv.
   Det eneste jeg skulle ønske er at du var litt mindre kryptisk og fikk fortalt oss hva sannheten er så vi vet hva som er rykter og hva som ikke er det.. men der igjen, denne type blogging selger! En krimforfatter forteller ikke hvem morderen er før helt til sist, slik at han tviholder på leseren helt til siste side.. så det er bare markedsføring etter boka.
   Håper du får det bedre snart!

  29. Vet akurat kordan du har. Det blei å sykemelt av legen før di æ va heøt utbrent. Sliten å rar..
   Go bedring håpe på vi høre fra dæ snart i hjen 🙂

  30. Vet hvordan det er å være utbrent, det er heeeeeeeeelt jævlig. Til dere som må være ekkel; bruk hjernen litt mer, er dere virkelig så tomme for empati? Velg selv hvem du ønsker å være; en positiv person som sprer godhet og glede, eller en negativ sutrende sjalu dritt som må spre edder og galle? Tenk hvor mye Sophie gjør for oss som ingen andre bloggere gjør! Tenk at faktisk jobber hun ikke bare i blogg, men i media generelt, og hun er bare 19år. Det er mye hun ikke kan dele på bloggen, slik som TV.

  31. Media har gått i hode på denne jenta her. Hun tror hun er Norges nye Tone Damli, og skriver som om hun vet neste innlegg kommer i VG.
   Du bryr deg faktisk ikke om dyrevern lengre, du har droppa alt etter at du flytta til Oslo. Klespresset har vunnet, nok en gang.

  32. Du må si hva det er som gjør at du har det vanskelig. Det er noen som tror at du er blitt voldtatt. Men det er bare løse rykter. Du burde være mer konkret.

  33. Virker litt rart å dra til legen for å få en sykemelding på noe slikt, så mistenker andre ting. Du skal huske at det er din blogg og du burde sånn sett velge selv når det gjelder sånne ting. Ene dagen orker du kanskje å blogge masse, og andre ikke, så du må nok bare tenke over hva du sier ja til, og tørre å si nei og sette grenser. De fleste leserene dine støttet deg, når du skrev for to innlegg, om at du hadde vondt, og jeg tror de fleste ville aksepert en lenger pause hvis det er det du hadde trengt. Voe valgte å legge ned bloggen sin når det ble for mye, og hun valgte også å dra på språkreise, fremfor å drive å promotere singelen sin, og det litt sånne ting du burde tenke over. Om du virkelig mener å blogge i seg selv skal være hardt, synes jeg synd på deg den dagen du må gi deg med bloggen og skaffe en ordentlig jobb. Kan skjønne det rundt er slitsomt, men det å blogge i seg selv, kan du virkelig ikke si er en slitsom jobb. For hadde du hadde valge mellom å jobbe klokken 6 om morgen og vaske dass/kontor i flere timer, eller å blogge, så tror jeg du lett hadde valgt å blogge. Men nå skal jeg ikke være negativ, for er vel egentlig du siste du trenger nå. Jeg skjønner det med M, må være utrolig sårt nå, og får håpe du finner deg selv. *klem*

  34. For meg hadde dyp kjærlighetssorg vært en grunn til å sykmelde meg, haha det skal jeg innrømme! Jeg skjønner helt hvor du er Sophie, moren min ble helt utbrent etter at søsteren min ble sykere og sykere, til slutt hadde hun ikke energien til å tenke på den syke datteren sin som krevde mye tid, den andre friske datteren som også krevde tid og oppmerksomhet, dagliglivet og ikke minst JOBB… Når hun ble sykmeldt fra jobben og kunne fokusere på det positive i livet, ble det mye lettere 🙂 Jeg håper på det samme for deg Sophie! Bloggere er ikke superhelter, men mennesker som ikke tåler for mye press og stress. Håper du nyter en fin sommer, og koser deg skikkelig! 🙂 Klem

  35. Ta vare på deg selv<3 varme tanker fra en gammel dame på 40 som liker å lese bloggen din. Har vært nede selv, men kom meg ut av det med hvile og familien. <3

  36. Jeg jobber 60 timer hver uke året rundt, ikke kom her og si at jævla blogging er krevende og hardt arbeid. Og for den sykemeldinga de på grunn av en kjærlighetssorg er så sykt et tamt forsøk på å få oppmerksomhet og medlidenhet. Get off your high horse, dramaqueen. 🙂

  37. Slapp av folkens, det eneste sophie vil er å ta en pause. Hun må få lov til å ta seg en pause og slappe av litt. Dere har jo ingen aning om hvordan hun har det nå? Hun kan være psykisk sliten, da trenger man ro og finne seg selv igjen. Jeg forstår henne veldig godt! Dere trenger ikke kommentere så mye stygt og tro at dere vet alt som foregår. Hun har faktisk fått sykmelding. Er ikke det bevis nok for dere? Calm down og la sophie gjøre hva hun vil, og vent til hun er frisk og rask til å komme tilbake!
   Masse god bedring Sophie Elise! Stå på du er sterk

  38. Jeg blir så sykt oppgitt av noen av kommentarene her. Når Sophie åpenbart har det vanskelig så er det jævlig respektløst av dere å skrive sånne ting. Dere vet jo faktisk ikke hele grunnen til dette, og uansett hva det er så er det unødvendig å holde på sånn. La hun få den tiden hun trenger!
   Du er sterk, Sophie. Jeg håper alt ordner seg for deg snart! Bruk tiden fremover på å komme deg opp igjen, og ta vare på deg selv. Du fortjener bare det beste! Masse klemmer <3

  39. Jeg synes innlegget til Kim var bra. Ønsker bare å legge til en ting. Hvem er hun forbilde for? Det kan ikke være andre enn de som ikke vet bedre.

  40. Er det rart toppbloggere stenger kommentarfeltet? Herregud, give her a break! Hvis fremmede folk hadde hakket på hver minste ting jeg gjør, hadde jeg også blitt utbrent. Ingen skal tåle å bli snakket til på denne måten som mange av kommentarene over her. Er det så vanskelig å være greie med hverandre?
   Hvis man ikke har noe snilt å si – hold kjeft.
   Lykke til Sophie, håper du ignorerer alle de teite og usaklige kommentarene over, og gjør det som er best for deg, din helse og din psyke. Du er den viktigste i ditt liv, alltid (: Håper ting blir bedre, og lettere etterhvert!

  41. Blir så forbanna av å se alle som kommenterer negativt. Å være utbrent er INGENTING og tulle med. Morra mi er det, og man skal være sykt forsiktig. Man kan faktisk dø av og ikke ta det serriøst. Moren min begynte å jobbe igjen for tidlig, og en dag da hun kjørte til jobb, måtte hun bare stoppe og ringe ambulansen, FORDI HUN KJØRTE SEG SELV FOR HARDT. De som ikke har slitet psykisk kan bare holde kjeft, for dere skjønner åpenbart ikke alvorligheten i det.
   Så Sophie, ta det rolig å ta den tiden du trenger. Fyll opp lagrene med energi og prøv å ikke ha dårlig samvittighet for å ikke blogge. Håper du er oppe å går igjen fort, er ikke noe deilig å være konstant sliten, uansett hvor mye man slapper av og sover. Stå på, jeg digger deg. Prøv å ikke la de idiotene som sier du overdriver dra deg ned i søla. Du er så mye sterkere å bedre enn dem! Håper du har gode venner som kan skjemme deg bort litt 🙂

  42. Jeg forstår deg ikke i de to siste innleggene, er det slutt mellom deg og mathias eller ikke? Du må skrive ting mer korrekt

  43. Hørte at du tok abort. håper det går bra med deg! Dette klarer dere så fint så. Tung, men hold sammen <3

  44. Hun er da bare 19 år, og Mathias er da bare en ungdomskjæreste . Du må ikke tro at dere var ment for hverandre og din store kjærlighet, det er idiotisk og tro

  45. <3 vi er her for deg uansett, og vi forstår deg fullt og helt. Vi venter til du er klar til å fortelle oss om hva det enn er som har skjedd, eller som foregår - men innen den tid så er det du som bestemmer hva du vil si og ikke si. Ingen kan tvinge deg til å måtte forklare noe som helst. Du er så sterk, selv om du kanskje ikke mener det selv i slike stunder(?), men det er du virkelig, even though jeg/vi ikke kjenner deg sånn tett innpå - så stråler du fierce og modenhet, og at du er sterk som tar vare på deg selv, og ser hva som bør prioriteres!
   Kom tilbake når duuu føler deg klar for det <3 inntil da; så venter vi tålmodig på deg, herlige og vakre Sophie<3

  46. istedenfor og holde på og kommentere dritt til den stakkars jenta kan dere vell heller vise litt omsorg? hun har vell ikke akuatt fått sykemelding for ingenting? å uansett om det hadde vert bare for kjærlighetssorgen, så hadde det vært helt ok. Alle reagerer ulikt på ting og situasjoner i livet. Still deg selv i denne situasjonen og tenk at det var deg som faktisk var så psykisk sliten at du fikk sykemelding, tror du det hadde hjulpet mye for deg og sittet og lest masse dritt om at du er en pyse som ikke tåler noe etterpå? nei. Vis litt kjærlighet folkens, å heller støtt jenta…herregud så dumme folk er.. Du skal nokk klare deg Sophie, og jeg fårstår virkelig hvordan du har det! stå på, for du er sterkere enn du aner!

  47. Hva vet vel egentlig vi, om jeg tør spørre? Det trenger da overhodet ikke KUN omhandle forholdet hennes til M. Jeg har fått inntrykk av at Sophie har hatt mange baller i luften den siste tiden, så det kan faktisk være at det rett og slett har blitt for mye for henne, både med tanke på jobboppdrag og det som ellers skjer på privaten. Blir litt oppgitt når folk tror de vet absolutt alt kun fordi dette mennesket er en offentlig person. Jeg tror nok Sophie bærer på mye mer enn hva vi leser, prøv å tenk litt over det!
   Ta deg den tiden du trenger Sophie, så håper jeg at slike fæle kommentarer som jeg leste over her ikke går inn på deg. Du vet hva det gjelder, du gjør det som føles er rett for deg – det står det virkelig stor respekt av! 🙂

  48. uff sophie, alle har slike perioder i løpet av livet sitt. god bedring og håper du kommer deg fort gjennom det ♥

  49. og til dere som kommenterer negativt: dere er heldige dere, som ikke forstår. det betyr hvertfall at dere aldri har hatt det på den måten før! det er fullt mulig å være utbrent og deprimert (nå vet ikke jeg om sophie er det) selv om omstendighetene er på topp. men for alt vi vet, kan omstendighetene til sophie være mye dårligere enn hun legger det frem på bloggen. kjerp dere, og fokuser heller på deres egne liv.

  50. Blir faktisk jævlig irritert av å lese noen av kommentarene her.. Dere skriver som om dere vet alt om livet hennes og kan “bekrefte” at Sophie bare lager drama og overdriver. Bare hun vet hvordan hun egentlig har det og hvis hennes lege mener at hun trenger sykemelding, så trenger hun sykemelding! Hun skriver jo at det er mer enn kjærlighetssorg som påvirker livet hennes nå og det er tydelig av mange som kommenterer ikke greier å forstå det. Og til dere som mener at blogging ikke er en hard jobb; har dere noensinne vært øverst på topplisten og følt det presset eller hva enn som skjer der oppe? Det har i alle fall ikke jeg og jeg kan derfor ikke si noe om hvordan jobben hennes er. Greit, det finnes værre jobber osv., men hun har tydeligvis tungt og hun kan jo ikke bare ignorere det.
   Håper alt blir bedre med tiden, Sophie ♡

  51. Herlighet så masse spydige og unødvendige kommentarer! Ingen vet hvordan Sophie har det akkurat nå, så å legge igjen masse dritt er bare patetisk. Virker jo helt klart som om hun er langt nede, så det siste hun trenger er drittkommentarer!
   Jeg har hørt fra flere at Sophie har vært utro. Har hun det, så mener jeg at hun må ta konsekvensene og være ærlig om det på bloggen. For da er det ikke hun jeg syns synd på for å si det sånn!!

  52. Litt spesielt å skrive at du ikke skal ha noen reklameinnlegg pga sykemeldingen når du under bildet nederst i innlegget, har en annonselenke til Nelly.

  53. Oh gad, må bare si til dere “haters” eller hva jeg skal si ovenfor her at dere bør dra dere selv i nakken og tenke før dere skriver. Altså først og fremst så er blogg en JOBB der hun må blant annet skrive og teste sponset ting. BLOGGEN hennes fører til ANDRE ting som intervjuer blabla. Så det er nok mye på en gang. Og får og få sykemelding så må en sammenbrudd som kan skje psykisk elle noe kan ha skjedd fysisk. Husker dere at hun har hatt depresjon? Kan være hun har fått tilbake fall, MEN DET KAN VÆRE DET IKKE ER DET.
   Grunnen til at hun skriver dette på bloggen er fordi leserene hennes er NYSGJERRIGE, media er NYSGJERRIGE, og det er jobben hennes! Hun skriver det for oss, og sikkert for og lette litt tanker for å få vekk maset fra bloggen. HUn gjør det ikke for hun syns synd på seg sjøl, oppmerksomhet eller so whatever. Gi henne fred og gi faen å les bloggen hvis dere skal kommentere og lage rykter/komme med rykter hvis alt hun gjør er så gale. La henne få ordne opp problemene sine selv, få hjelpen og støtten hun trenger selv og gi faen å lag flere problemer.
   Så til deg Sophie Elise, håper det ordner seg snart å ta tiden du trenger, kan ikke gjøre så mye over nettet men kos deg mye med familien din og ingen ting er bedre enn og snakke ut om noe! få ut alle tanker, snakkes snart <3

  54. Lett å se at få har lest innlegget ordentlig, hun skriver trossalt at dette ikke forekommer av kjærlighetssorg, er det så sinnsykt vanskelig å lese? Hvis dere syns dette er for mye drama, oppstyr og at hun rett og slett ikke fortjener oppmerksomheten så er det så enkelt som å ikke lese bloggen, nyhetsinnleggene osv.
   At dere kan være så stygge mot mennesker dere ikke kjenner, det viser bare hvor dårlige personer dere er. Er det sånn dere vil at deres barn feks. Skal snakke til andre? Nei.

  55. Kjære Sophie.
   Ønsker deg alt godt, kommer til å savne å kikke innom bloggen din. Utrolig smart av deg å ta deg tid bort fra dette nå, det er en gave som du ikke kommer til å angre på at du ga til deg selv.
   Folk snakker om å jobbe 60 timer i uka og at DU derfor ikke vet hva hardt arbeid er.
   Vel – jeg jobber 100 %, studerer og er tobarnsmamma med mann som er mye borte på jobb. Jeg vet hva hard jobbing er – døgnet har ikke nok timer for meg.
   Men – jeg vedder på at du har det veldig mye tøffere enn meg. Ja, du har selv valgt å blogge, ingen har tvunget deg til det. Men det er jo blitt jobben din, dette. Du lever på en måte i offentlighetens lys. Du må takle alle disse forferdelige kommentarene fra folk som er tøffe bak tastaturet og tror de eier deg fordi du skriver om livet ditt.
   Ingen vet tross alt noe om mitt liv, jeg kan gjøre mine feil, være sliten, krangle og gråte i fred uten å få 150 offentlige kommentarer om hvilken “hore” eller dramaqueen jeg er. Akkurat det gjør at jeg har det mye lettere enn deg, selv med flere arbeidstimer i uka.
   Gleder meg til du kommer tilbake. Inntil da, ta vare på deg selv 🙂

  56. uff, håper det ordner seg snart, hva enn det er som er galt. Høres ikke så greit ut. Kos deg sammen med familien:)

  57. Uff og uff.
   Selvsagt er det hardt å være rosablogger. Man må jo tenke på seg selv hele tiden, se i speilet, ta mange telefoner, se i speilet, svare på mailer, se i speilet, rette på løshåret, se i speilet, – og til og med gå på møter.
   Og all den sminkingen er et jævla slit.
   Helt seriøst: Jeg syns familie og venner burde sørget for å få deg til en terapaut så fort som bare f. Her er det narsissisme og tilleggsgreier som ofte følger narsissisme. Volvat legesenter kan anbefales. Husk å si at det haster …

  58. Wow, skal si janteloven har tatt over store deler av kommentarfeltet. “Det var bare en ungdomskjæreste, du er dum som tror noe annet”. Så å si alle “vet” vel hvordan Sophie har det, dere vet det nok mye bedre enn henne selv også, sånn som mange av dere spekulerer og slenger rundt her.
   Jeg innrømmer at jeg i begynnelsen var fordømmende og trodde på utroskapet, og om det stemmer, så syns jeg du skal skamme deg. Men det betyr derimot ikke at mennesker som ikke engang kjenner deg utenom bloggen skal få tillatelse til å slenge ord som hore. Det er aldri greit å være utro, men mange av dere trenger ikke klikke helt over to personer dere ikke kjenner litt engang, og når det er sagt; få orden på deres eget liv før dere peker fingre på andres, det er både flaut og trist (på deres vegne) å lese.
   Ta tiden du trenger, og når du kommer tilbake for fult, så håper jeg at du har fått litt bedre oversikt på hva som foregår i livet ditt, og fordøy det skikkelig. Du har mange som vil deg godt også, ikke bare vondt. Fokuser på det positive, og menneskene som vil deg vel.

  59. At du skriver at blogging er en veldig hard jobb synes jeg faktisk er litt bortskjemt sagt av deg. Kjæresten min er på jobb 7 hver dag og jobber til 3, gjerne overtid til 5 også, hvor det konstant er tungt, fysisk arbeid med kun en liten matpause om dagen. DET er hard jobb. Å reise på sponsede sydenturer, teste skamdyre, sponsede produkter å skrive litt om det du har på hjertet når du føler for det synes jeg faktisk ikke kan defineres som HARD jobb. Du velger selv hvor mye du velger å ta på deg av møter, aktiviteter og opplegg. Det kan man ikke på en “vanlig” jobb. Bloggen din blir ikke noe dårligere av at du ikke reiser til syden hver andre måned eller lager mainstreame partylåter. Du tilrettelegger arbeidet ditt etter hva du føler er greiest for deg, det kan de sjeldneste gjør. Skjønner at du er utbrent, men det er fordi du tar på deg for mye, selv om det meste bare er ting vi alle hadde vært overlykkelige over å få ta en del i.

  60. Du er en mester i å skape blest og spekulasjoner. Hvis det ikke er noe brudd, og du fortsatt er Mathias sin? Hva er det da?

  61. Flere mennesker sliter med depresjon/psykiske problemer/stress og det er like ille som all annen slags sykdom, om ikke verre. Det er ingen vits i å tråkke på noen som allerede er nede. Jeg støtter deg ihvertfall og tror du vil komme sterkere tilbake. Lykke til Sophie ! <3

  62. Kjære Sophie, jeg håper du skjønner at mennesker som føler et behov for å spre slik hat på nettet er IKKE noen du burde bruke ett sekund på å føle deg nedfor av. Jeg synes du er en skjønn jente og jeg skjønner absolutt hvordan du har et enormt press som blogger. Det er jo bare å lese kommentarene her så skjønner en jo hvordan hvem som helst kunne blitt sykemeldt. FYI folkens: hun er ikke forpliktet til å dele ALT med sine lesere. Hun er et menneske, ikke bare en blogg. Jeg støtter deg absolutt i å ta en pause og omringe deg selv med kjærlighet fra dine nærmeste. Jeg kommer til å savne dine innlegg da 🙂 god bedring!

  63. Synes det er leit å se at så mange mennesker bare skriver stygge kommentarer for å få deg til å komme med mer informasjon om akkurat hva som skjer i livet ditt. Alle mennesker trenger en pause i blant, til og med de som oppdatrer bloggen sin tre ganger om dagen og alltid gir leserne det de vil ha. Sophie er vel den beste bloggeren i Norge, og det har hun virkelig stått på for å bli. La henne få en liten pause fra blogg og sosiale medier.
   Nå vet vel de som har lest bloggen hennes lenge at hun har slitt med depresjon før. Aner dere hvor vanskelig det da kan være når noe vanskelig skjer? For noen kan de møte både sykdom, brudd og død i familien før de bryter sammen. Andre trenger ikke mer enn å få en kommentar på at buksa de har på seg er stygg. Håper noen tar inn over seg at alt dere skriver fester seg, og at ord virkelig kan såre.
   Håper du får en fin ferie, uansett omstendigheter 🙂

  64. Husk, hun gir av seg selv hver eneste dag. Så vi har noe å lese på. Hun er sterk, hun gjør det hun står for og det hun ønsker å gjøre. Til og med det er ikke nok for henne. Hun er et menneske som skulle ønske hun kunne reddet verdenen… Og dere rakker ned på henne, synker henne så lavt ned for dere kan gjøre det så lett over nettet… Hvorfor kan det være så vanskelig å ønske noen vell? Må ikke få for å gjøre noe man kan gi, så kommer det noe bra etterhvert. Hun gir å gir… Hun fortjener at vi som lesere respekterer henne og støtter henne. Gi konstruktiv kritikk om det må til.. Men ikke rakk ned på noen. God bedring Sophie!

  65. I kommentarfeltet her de siste dagene har det vært så SINNSYKT mye hat!! Jeg blir utrolig provosert over hva enkelte presterer å si og synes det er skremmende å lese. Dere VET ikke hva Sophie går gjennom, HVEM er dere til å påstå at dette bare er en liten bagatell? Skulle ønske det ikke gikk ann å være anonym for jeg er 100% sikker på at INGEN hadde turt å sagt slike ting direkte til Sophie. Voks opp!

  66. Herregud! Kan dere bare drite i å kommentere hvis dere ikke en gang har lest alt? Hun skrev at det IKKE pga kjærlighetssorg, men noe som vi ikke helt vet om. Jeg kjente to stykker (selvfølgelig helt forskjellige individer) som begge ble sykmeldt av en profesjonell lege og fikk blant annet diagnosene depressiv og utmattelse. Begge av de endte opp med å ta selvmord (2 års mellomrom) fordi at de ikke klarte å takle alt og hvordan samfunnet behandlet dem slik om de bare var en belastning.
   Sophie valgte å fortelle oss av en grunn, er du ikke enig i det hun sier trenger du vel ikke å hakke løs på en som sliter psykisk for øyeblikket. Ingen oppegående mennesker gjør det. Skulle egentlig ikke si noe i det hele tatt, men når jeg leste i gjennom kommentarene kokte det over.
   JEG HÅPER DU BLIR BEDRE SOPHIE OG AT DU KAN KOMME DEG VIDERE.

  67. Kjære Sophie, ta vare på deg selv. ?styrkeklem?
   Og til dere som sier det er reklame med nelly lenken, så har hun skrevet flere ganger at hun ikke er sponset av Nelly, men skriver lenken for dem som er interesserte i å kjøpe det plagget. Synes det er snilt gjort, så slipper ihvertfall jeg å se gjennom 10000 plagg før jeg finner det.
   Ta dere sammen, og vis respekt. Hun er bare ett mennske, akkurat som oss.

  68. Alle har vi problemer. Mange kritiserer andres, men få er sterke nok til å fortelle videre om sine egne. Om du ikke forteller sannheten (som noen tror), HVA FAEN HAR DET Å SI?! Det er DITT liv! Og om du forteller sannheten (som jeg tror), så har ikke det så mye å si heller! Du trenger ikke å måtte ”forklare” deg for noen som helst! Om du er dårlig, ikke føler deg bra, etc. så er det DIN SAK! Ingen burde kritisere deg.. Så lenge du vet med deg selv at grunnen din til å ta fri fra hverdagen er god nok, så er den selvfølgelig det.
   Ta deg fri fra hverdagen, hva har du å tape? Hva kan det skade? Nettopp! Ikke en dritt! Kos deg masssse!! Gleder meg til du er tilbake, Sophie!<3

  69. Håper så utrolig sterkt at du blir bedre etterhvert. Du fortjener virkelig ikke dette, men du må ta all tid du trenger. Du er en veldig vakker og bra person, veldig sterk og utrolig god. Masse god bedring!<3

  70. Til dere uvitende folk som mener kjærlighetssorg ikke er grunn nok til å sykemelde seg: For å ta det til det ekstreme, så finnes det mennesker som dør av hjertesorg, stort sett av tapet (dødsfall) av deres kjære, men også fordi de blir så knust etter et brudd at hjertet ikke klarer mer. Sykdommen heter på engelsk “Takotsubo cardiomyopathy”, søk det opp!
   Ja, det er sikkert sjeldent, men det er bare for å vise at psykiske plager kan forårsake psykosomatiske lidelser OG sykdommer! Dere vet ingenting om hvordan Sophie egentlig har det; om det “bare” er kjærlighetssorg, utbrenthet, eller begge deler.
   Blogging er en “enkel” jobb i den forstand at man får mye betalt for å skrive om svært trivielle og overfladiske ting, det må jeg faktisk si meg enig i. Og jeg synes det er skummelt at bloggere under 18 år skal klare å tjene 30.000+ hver måned (nå er jo Sophie voksen). Det lærer dem ingenting om verdier. Så ja, sånn sett er det en enkel jobb. Krever ingen utdannelse, men mye trening i skriving, redigering av bilder, etc.
   Men, det som er tungt for store bloggere, er faktisk mennesker som dere, som mentalt og verbalt VOLDTAR bloggere som ikke har gjort noe som helst mot dere. Den psyksiske belastningen og skaden dere påfører bloggere er i mange tilfelle langt verre enn fysiske plager. Det fører til depresjoner, selvdestruktivitet, en følelse av aldri å strekke til, og mindreverdighetsfølelse, som kroppen igjen tar fysisk stor skade av.
   Det dere skriver her handler ikke om ytringsfrihet: noen av dere mobber, håner og rett og slett PLAGER Sophie for det som har skjedd i det siste. Uansett hva det er, så trenger kanskje Sophie tid til SELV å tenke og reflektere, for å kunne gi en forklaring på hva som er skjedd? Hva vet vel vi om det? Nå må dere se og slappe av, ta heller og kall dere selv stygge ting i deres eget speilbilde og se hvor morsomt det er. Tenk å ødelegge et annet menneskets selvtillitt så mye som det dere “haters” gjør. Jeg synes så utrolig synd på dere. DET er det som er vanskelig med å være blogger – det er det som gjør blogging til en hard jobb: å tilfredstille alle lesere og hele tiden ta i mot usaklig dritt fra folk som skal spy det ut uansett hva man sier eller gjør.
   Og NEI, det er ikke nødvendig å si alt man mener bare fordi “hun er en offentlig person som må tåle å høre kritikk også”. Det er stor forskjell på konstruktiv kritikk/tilbakemeldinger, og regelrett mobbing, drittslenging og usympatisk preik!
   Ønsker dere god bedring…

  71. hun tjener jo milioner på at folk klikker seg inn på bloggen ! 19 år og miljonær bruker dagen til å fikse negler , vipper og hår …… om man kaller det å gå å pynte seg dagen lang å skrive litt om det hard jobb da vet ikke jeg…herregud jeg blir flau

  72. God bedring, ting kommer til å ordne seg, Sophie!
   Og jeg vil også si at jeg synes det er trist hva noen mennesker klarer å lire ut av seg. Slik jeg forstår det er både sykemeldingene og kjærlighetssorgen et resultat av at du møtte veggen, og selv om mange kanskje mener at du har drømmejobben, så betyr jo ikke det at alt er en dans på roser hele tiden, jeg antar at det er en del mere jobb enn hva folk tror. Det virker nesten som om at en nedtur i livet er forbeholdt de som har mistet et familiemedlem eller som har jobbet som frivillig i Gaza på et barnesykehus (for å sette ting litt på spissen). Alle mennesker reagerer forskjellig, og det må de også få lov til. Ingen er like, og ingen kan vite hvordan akkurat du har det, å hva det er du sliter med. Så, til deg Sophie, stå på! Og til dere som sprer negative kommentarer; ikke vær så raske med å dømme andre, før dere vet hva det egentlig dreier seg om. Ha respekt for andre mennesker, så får dere respekt tilbake.

  73. Veronica: Du får det til å høres ut som det å blogge er en samfunnsplikt! Det er da vel bare å slutte!
   Syke mennesker som får utløp for egne frustrasjoner vil alltid finne veien til anonyme forum. Til RosaBloggeren Sofie Elise: Finn på noe annet, steng kommentarfeltet eller lær deg å la være å legge ut private ting.

  74. Huff, så trist. God bedring kjære deg!
   Og hvem har sagt at hun har kjærlighetssorg? Ikke Sophie.. Bare de som kommenterer her og media. Drit i å si at det er kjærlighetssorg når Sophie sier at det er ikke det. Ikke tro alt media sier/skriver…
   Ååh, blir så sint!

  75. Stå på! Alle kan bli utbrendt på grunn av jobb, uansett hvilken jobb det er. Jeg selv jobber som renholder på hotell og det er et utrolig tøft og tungt arbeid fysisk. Men din jobb går mye mer på det psykiske, det indre. Du må tåle mer, du får kritikk, dritt slengt deg rett opp i tryne, og du må fortsatt skrive fint og vakkert. Jeg tipper det ligger mer bak sykemeldingen enn som så, men å dele hvorfor man får sykemelding er ikke noe vits. Det er personlig.
   Og til dere andre (bruker aldri å kommentere andre sine kommentarer, men klarer ikke å styre meg) hun har verken bekreftet eller avkreftet at det er et brudd det er snakk om. For alt vi vet er de fortsatt sammen. Alt er bare spekulasjoner, så gi dere med å kjefte og slenge dritt uten å vite for sikkerhet at det faktisk er det det er snakk om.
   Over og ut!

  76. stakkars marthe borge som må reise ned aleine! Dte har nettop blitt slutt med ho og kjæresten som har vært sammen i fem år.

  77. Hun skriver jo at det ikke er kjærlighetssorg, og det forrige innlegget forklarte hun jo ganske klart at det ikke er slutt. Så, why the hate? Hun er utbrent, hence sykemelding.

  78. Anonym: Åh ja, klart jeg mener at blogging er en samfunnsplikt. Du, vær så snill da. Jeg er enig det du skriver at det alltid vil finnes mennesker som skriver dritt uansett, og hvis man ikke takler det så får man “bare la være å blogge”, eller stikke seg frem i media. Enig det. Men jeg påstår slettes ikke at blogging verken er en samfunnsplikt eller er nyttig for samfunnet – snarere tvert i mot.
   Men jeg greier heller ikke helt å ignorere den overfloden av stygge kommentarer på akkurat dette innlegget – og synes bare ikke at mobbing og drittslengig er OK uansett jeg da.

  79. Ikke stress med å ta pause fra bloggen osv. Du gjør en fantastisk jobb, og jeg forventer hvert fall ikke at du skal blogge 24/7. Blogg når du har lyst, og tenk på deg selv først! Alt ordner seg nok etter hvert, skal du se<3

  80. Du er fantastisk, aldri glem det! Du er mitt forbilde på så mange måter. Ta den pausen du trenger og ikke la noen rive deg ned. Jeg ønsker deg alt godt i livet.

  81. Vet så utrolig godt hvordan det der er. Ta deg den stunden du trenger, slapp av (selv om dette er vanskelig) og finn det som virkelig betyr noe for deg og som er viktig for deg. Ikke stress med noen ting, la ting ta så lang tid det tar for alt skjer for en grunn og alt kommer til å ordne seg. Jeg lover deg at om litt tid kommer alt til å løse seg, og IKKE hør på det de sosiopatene ovenfor skriver- du er en utrolig sterk person (ihvertfall ut i fra det jeg har lest) og du kommer til å klare dette! Livet er jævlig dritt til tider, men ting løser seg. Du fortjener et godt liv, du er et godt menneske. Og alt kommer til å ordne seg til slutt!
   Jeg ønsker deg alt godt

  82. Du sitter her å syter og sutrer til uskyldige folk som gjør sånn at du kommer på topplisten og tjener penger enn bare kunne drømme om. Er det faens mulig!? Bare stopp å blogg den perioden her, så kan du heller komme tilbake når du er bedre istedenfor å syte så jævlig!
   La marthe reise alene er helt respektløst, du hadde nok trengt og komme deg ut å være med henne, eller kanskje du bare hadde sutret til henne også hadde gått lei!?

  83. Huff så frekk enkelte e her i kommentaran. Å være utbrent e ganske alvorlig, det e jo forståelig åsså med tanke på kor mye du hadde på gang samtidig, da e det lett at begeret plutselig renn over.

  84. Til alle dere som sier at blogging ikke er en har jobb – dere tar feil.
   gidder ikke en gang begrunne det, dere er bare rett og slett trangsynte om dere ikke forstår hvorfor det er en hard jobb å være topp blogger.
   Ellers til deg Sophie, stå på, bli frisk, og bruk tiden på akkurat det DU vil <33

  85. Ærlig talt folkens.. Hun skriver at det ikke har noe med kjærlighetssorg å gjøre, så la den biten ligge!
   Vi vet ikke hvor hardt det er å drive en så kjent blogg, med mye hat og mye press.. Sophie er et menneske hun også! Er glad i deg og håper ting blir bedre snart, ta tiden du trenger! Håper du får en fin tid med familien din i nord

  86. Håper virkelig ikke for din skyld at du har tatt abort,for andre gang…..Det er bare grusomt,og det kunne du forhindret.Syte kan du i hvert fall.Dramaqueen deluxe..Du er bortkjemt,og har vært heldig og funnet en flott kjæreste..Men setter du pris på noe?Nei,bare sur og misfornøyd hele tiden.Du burde prøvd og levd noen andres liv,som faktisk vet hva sykdom og problemer egentlig innebærer.

  87. håper du har det bra. Jeg kjenner deg ikke, men vet at du er en fantastisk person 🙂
   Håper du kommer til å fortelle litt mer om hva som har skjedd senere, når du føler deg bedre 🙂
   Vet at du har mange hatere, men det betyr også at du har mange personer som bryr seg om deg og vil bare at du skal være glad.
   Kos deg masse! 🙂 #muchlove

  88. Haha, synst det virkelig er så barnslig å kommentere dritt og virkelig være så aggresivt stygg mot en person. Ja, greit hun er rosablogger, det har hun valgt selv. Hun har faktisk ikke skreve noen plass at hun jobber hardere enn andre. Vi alle vet at hun ikke jobber slik som andre, så hvorfor skal vi kommentere det og dømme? Alle kan bli utbrent. Og man trenger faktisk ikke å vere hardtjobbende fysisk for å bli utbrent. Kanskje det er hardt nok for henne å jobbe med det å måtte dele hver eneste ting av sitt privatliv her, i media og alle andre plasser. Som sagt hun valgte det selv, men hvorfor får hun pes for at det er noe hun ikke vil dele med oss.. (Har ikke alle like mye rett på et privatliv?), og visst ikke det er det så får hun pes visst det er noe hun deler og andre synst er for drøyt eller barnslig. Ta og voks opp mennesker. Og ikke vær så forbanna hjerteløse.

  89. Wow mange folk med fritidsproblemer her ass 😜 jeg tipper dere er sykelig sjalu på Sophie for hva hun har fått til, som dere kanskje drømmer om men som ikke har hjernefunksjon til å få til selv 😜 slutt å sleng dritt og skaff dere en sunnere hobby 😉

  90. Stå på Sophie! Ta den tiden du trenger, ingenting er viktigere enn helsen din.
   Du har mange faste lesere som venter på deg, inkludert meg.
   Ta vare på deg selv!

  91. Oi, helt forferdelig hvor mange mennesker det er som tenker at det er helt okei å lire ut av seg så mye drit som de gjør. Sophie er et menneske hun også, nå må dere kutte ut og slutte å gjemme dere bak anonyme titler. Herregud, det er så tragisk. Stå på Sophie, det er ditt liv og ingen har noe med det å gjøre. <3

  92. Finnes ingen diagnose som heter utbrenthet. Du er selvfølgelig ikke utbrent, da tror jeg knapt at du hadde hatt en kjempekoselig uke som du skriver. Men du har sikkert godt av å være litt sammen med familien og få slappet av og snakket ut.

  93. Stakkars Marthe har det like ille som deg, om ikke verre, og så bare ditcher du henne på den måten? Dårlig gjort. Egoistiske unge

  94. Ta den tiden du trenger, enten du velger å være alene eller sammen med venner og familie.
   Til dere som skriver at du er dramatisk, ta dere en bolle. Det å være utbrent er noe av det jævligste psyken kan gå igjennom.. da er det viktig og “finne” seg selv igjen, og få tankene snudd til det bedre. Det blir bra igjen, men det tar lott tid. Masse god bedring, Sophie 💕

  95. Uff trist å høre hvordan du har det. Å være utbrent er ingen spøk. Ta det med ro å samle krefter.få i deg masse proteiner å vitaminer så er du nok snart på bena igjen<3 masse Lykke til

  96. Fy faen ! Har nesten aldri sett så sinte folk før på kommentarfeltet nå. Masse sinte kommentarer de siste dagene! Folk må være helt bomba i hodet!
   Og dere: ja, hva så om man blogger? Man har valgt å blogge, MEN ikke valgt å bli en populær blogger. Det er jo dere sauegjengen som gjør henne til en populær blogger. Hun har ikke valgt å bli offentlig egentlig, det er våre feil.
   Og respekt henne da! Hun har ikke gjort dere noe, bortsett å ta bloggpause og er sykemeldt.
   Har dere lyst å ta livet av henne da? Tenk hvis hun tar livet sitt nå, så er det deres feil at hun gjør det.
   Ikke for at det er realitet, men TENK DERE OM!
   Dere mobber og er stygge med Sophie.
   Skjerp dere!!!
   Er jo en del ungdommer som er ukjente som ble utsatt for mobbing og netthets på nett, og hva skjedde med dem da? De tok livet sitt for de klarte ikke mer.
   Så skjerpings! Hadde jeg sett hvem dere som slenger dritt, så hadde jeg banka mange av dere.
   Mange av dere trenger bank. Og et slag i hodet, så dere skjønner at det ikke er så greit å skrive slikt.
   Jeg blir flau og oppgitt. Dere fortjener bank for å si det sånn, når dere oppfører dere stygt.
   Hva så om hun har kjærlighetssorg?
   Hva så om hun er utbrent?
   Hva så om hun er utro?
   Hva så om hun har tatt abort?
   Gi faen i det, det har dere ingenting med og hva fucking så?
   Akkurat nå har jeg lyst å banke mange av dere her inne, men det vil jeg holde meg for god til.
   Håper dere får bank hjemme da, så derfor dere er stygge med Sophie? Fordi dere har fått bank? Wow….
   Hilsen en forbanna sint leser på lesere.

  97. huffda, ble du gravid etter han du sugde på hove kansje haha du er hillarious 🙂 snakk om FØRSTEKLASSES pissmegge!!

  98. Jeg leser vanligvis ikke bloggen din, men jeg sjekket innom for moro skyld nå nettopp – og herregud, så helvetes mye drama i kommentarfeltet ditt. Jeg blir fysisk kvalm av å lese gjennom kommentarene du får av folk som tror at de vet nøyaktig hva du tenker og føler. Jeg håper for all del ikke at du tar deg nær av det som blir sagt. Jeg syntes det er så latterlig smålig å tråkke på noen som allerede ligger nede.
   Jeg tror du gjør det veldig lurt i å ta deg en liten pause fra alt som har med blogg og PR å gjøre, for faktumet er at det å være utbrent raskt kan utvikle seg til å bli ennå verre, som depresjoner eller lignende. Helse går ALLTID foran alt. Blogging er jo tross alt jobben din, og det blir på lik linje som med andre jobber. Er du utslitt og i dårlig form, presterer du naturligvis mye dårligere. Det er bedre å heller ofre en uke eller to for å slappe totalt av, slik at man kan komme tilbake med et frisk og opplagt hode. Blir så fantastisk oppgitt over de som påstår at du umulig kan være utbrent fordi du 1) er såpass ung, og 2) jobber som blogger. For det første, så er det FULLT mulig å bli utbrent i ung alder. Når man snakker om å være utbrent, handler det ikke kun om fysisk press. Det handler om at det blir for mye både emosjonelt og fysisk, slik at kroppen reagerer ved å nærmest streike. Jeg hadde en periode allerede på ungdomsskolen hvor jeg var helt utbrent, og jeg måtte ta meg noen dager fri før jeg virkelig følte at jeg klarte å fungere som normalt igjen. For det andre, så tror jeg at blogging er den mest undervurderte jobben. Det er vanskelig for en som ikke har peiling å sette seg inn i hverdagen til en som lever av å blogge. Det er hundrevis av henvendelser fra både presse og lesere. Folk har jo også skyhøye forventninger til deg, fordi du er en såpass offentlig person. Man kan, tro det eller ei, bli sliten av det. Det er slitsomt å stille opp på intervju etter intervju, det er slitsomt å svare på de samme spørsmålene om og om igjen, det er slitsomt å hele tiden ha disse forventningene i bakhodet. Selv om blogging kanskje ikke er hardt, fyskisk arbeid, så er det fremdeles en jobb som virkelig kan slite deg ut.
   Det er mye mulig at disse folkene har totalt glemt at dette er DIN blogg og at du i utgangspunktet har rett til å skrive om hva faen du vil. Dette er bloggen til Sophie Elise, og hun kan syte og klage til krampen tar henne uten at usaklige mennesker skal slenge igjen kommentarer KUN for å rakke ned på henne. Det er litt som Veronica skrev lenger opp i kommentarfeltet her, det er også grunnlag for nedstemthet å bli verbalt voldtatt av usaklige mennesker, gang etter gang.
   La den stakkars jenta være i fred. Hvis du syntes det er helt hårreisende at hun tjener penger på bloggen sin – slutt å les bloggen hennes. Syntes du det er dumt av henne å “klage” på bloggen sin? SLUTT Å LES BLOGGEN HENNES. Verre er det ikke. Hva som skjer i livet til Sophie er det kun hun som har noe med, så logikken i at gud og en hver sitter bak skjermen sin og spekulerer i hvorfor hun gjør ditt og datt, er og forblir en gåte.
   Uansett. God bedring! Håper du klarer å slappe av og nyte tiden du har med familien din! Sender gode tanker og klemmer til deg. <3

  99. Ta vare på dæ sjøl ja, godt tenkt.:) Å ta sæ en timeout i Nord med familien e ikkje det dummeste.
   Klem

  100. Så deg på Gardemoen 😉 Du er utrolig pen;* Jeg så at når jeg så på deg så stirett du ned. Det fikk meg til å innse noe. At når du går på et sted som en flyplass, så er det mange mennesker som kanskje vet hvem du er. De lager en mening om deg. De ser på deg å tenker kanskje wow hun er vakker i virkelighet også! Eller kanskje de tenker noe stygt om deg! Det er vanskelig for alle hva folk synest om oss. Men kanskje det er vere for folk som er populere. Får de har hørt og fått slengt dritt i tryne. Jeg hadde ikke taklet det. Jeg hadde blitt helt paranoid….. Sånn mer en vanlig! Så jeg skjønner at du har lite krefter! Det hadde jeg også hatt! Du er veldig sterk! Jeg vil bare at alle skal ha det bra!!!! Kan ikke alle bare vere snille og greie mot verandre!

  101. Til dere kommentarfitter:
   1. Ikke dra Mathias inn i dette her. Å spre rykter om at han har fått kreft igjen, er fucked up!
   2. Gi oss ETT eneste bevis på at hun var utro på hove. Det er bullshit !
   3. Abort?! Må dere gi dere. Hun hadde faktisk ikke holdt det for seg selv, tro det eller ei.
   4. Sykemeldingen er ikke for kjærlighetssorg, men fordi dere fitter ødelegger jenta med grusomme kommentarer som kunne fått selv den sterkeste person til å bli selvskader.
   5. Nei, hun har ikke blitt selvskader!
   6. At hun ikke reiser med Marthe skjønner jeg godt og jeg hadde heller ikke orket det dersom livet ble snudd på hodet.
   7. Gravid? Nei
   Kan dere vær så snell å bare slutt med alt hatet? Herregud, jenta e bare 19år og et menneske med følelsa??! Minner dere om følgende innlegg: http://sophieelise.blogg.no/1391791150_jeg_velger_mobbing.html
   God bedring Sophie! Måtte verden smile til deg

  102. Når man leser kommentarene bokstavelig så har både du og typen din fått kreft. Han har slått opp, du har vært utro på Hove. Du har tatt abort, er blitt voldtatt, er utbrent,syk har kjærlighetssorg, slått konkurs Osv, osv.. Det er ikke måte på hvor kreative folk er når de skriver i kommetarfeltet ditt. DEt er iallfall god underholdning :-))

  103. Kan jeg bare få spørre hvem arbeidsgiveren din er? hvem leverer du den sykmeldinga til?? hvem får du sykepenger av de første 16 dagene? Skjønte ikke det jeg….

  104. HAAAALLOOOOOO det står jo at sykemeldingen IKKE er pga kjærlighetssorgen?! Sjekk fakta før dere skriver dritt..

  105. Håper det går bra med deg. Men kan du ikke forklare oss hva som skjer? Det går så masse stygge rykter og skulle gjerne vist sannheten fra deg.. Vi er så bkymret for deg <3

  106. Stort sett ingen av dine lesarar kan forstå for eit press du er utsatt for. Ta sjukmelding, slapp av og finn deg sjølv! Lykke til 🙂 PS: Drit i alle stygge kommentarar, både om utsjånad og “oppførsel”. Ver deg sjølv – du er nydelig!

  107. Håper alt går bra med deg, og at du kommer deg fort opp på topp igjen! Ta den tiden du trenger og bruk tiden i lag med folk som er bryr seg om deg. Brå vendinger i livet er vanskelig og å være på bunn er ikke gøy. Men en så ståpå jente som deg klarer dette! Du er flink og er et vakkert forbilde for mange der ute:-) Klem<3

  108. SYKEMELDT???? hvem skal du levere sykemeldingen til? hvem skal betale sykepenger? haha dette er det dummeste jeg har hørt 😀

  109. skulle ønske jeg hadde sånne foreldre som gjorde så mye for meg :O <3 du er heldig <3
   Får du "sykepenger " når du ikke "jobber" O.o håper det ikke blir helt stille fra deg her :C er innom flere ganger daglig elsker hvordan du tnker og skriver <3 <3 <3 stå på og fin deg selv <3

  110. Fyfaaaen så mye piss folk kan skrive til en person! Er så mye spekulasjoner at det skulle ikke vært lov! Alle dere som sier at hun har tatt abort, ja det har hun. Men det er veldig lenge siden, og dette har hun stått fram me, så ikke bland det inn. Og å dra Mathias inn og si at han har fått kreft igjen osv, faen, ta å skjerp dere!! Om han har det, så er det faen ikke noens problem!
   Bloggen til sophie er jobben hennes, og da vil jeg nok tro at blogg.no er arbeidsgiveren hennes også, hun får jo alle pengene sine fra en plass, for jo! Hun jobber faktisk for pengene!
   Er helt sjokkert over hva folk kan skrive til en person som har det vanskelig! Vil tro at de fleste av dere som skriver er tenåringen og eldre, likevel kommer det så mye dritt ut av kjeft’n deres! Voks opp drittunger!

  111. Folkens.. skjerpings! Ikke mye medmenneskelighet å finne her..
   Sophie, i grunn syns jeg ikke du skylder leserne dine noe som helst.. men du har en knipe lesere som støtter deg her, og DE syns jeg fortjener en kort forklaring (senere, når ting går bedre) angående hva som foregår.. du burde unne deg selv det slik at disse ryktene kan få dø en stille skamfull død, og du skylder dine trofaste lesere det.
   En god og moden forklaring senere vil vise at dette ikke er et PR-stunt

  112. Helvette for noe tull! Ser for meg små skittunger som ikke har bedre vett i hodet enn å skrive dritt til en an person. Hun skriver et innlegg om at hun har det vanskelig, men likevel får hun så utrolig mye faenskap slengt etter seg. Hadde blitt så jævlig deprimert hadde jeg vært Sophie, helt utrolig at hun fortsatt står oppreist sier bare jeg!

  113. Alle dere som skriver stygt til henne på dette innlegget kan gå å legge seg! Og noen har skrevet at hun ble sykmeldt på grunn av kjærlighetssorg, har dere i det hele tatt lest det som står nederst. Det står at hun IKKE er sykmeldt pga kjærlighetssorg. Jeg håper det går bedre med deg Sophie, og at du får det fint i nord. Bare så du vet det DU ER NYDELIG!

  114. SÅ UTROLIGE STYGGE KOMMENTARER FOLK SKRiver da!!!! hun skal faktisk legge seg om kvelden hun også med tankene sine!!! Og jeg VIL IKKE AT HUN SKAL TENKE PÅ DERES DRITT KOMENTARER!!!!!!! Det er ikke enkelt det hun går gjennom nå!!! Og husk hun er bare 19 år!!! Dere som KOMENTERER Stygt må få dere ET LIV!!!!
   GOD BEDRING SOPHIE!!! Ta deg en god lang pause med de du ELSKER!! Synd at du ikke fikk dra til costa rica da!! <3

  115. Folk er forskjellige. Lær å aksepter andre og ulikhetene. Det er ikke greit å skrive så mange hatske ord mot andre. Alle kan velge hvem de vil være, ikke velg å være en nettmobber. Bidra heller med å være et bedre menneske, møt andre med aksept selv om du kanskje ikke forstår. Man høster som man sår.

  116. Blir kvalm av all haten her på bloggen. Å være utbrent er ingen ting å tulle med! Og kan ende mer langvarig sykmelding og kronisk utmatting. De finst mange måter å være syk på både psykisk og fysiskk, respekter dette. Hun er modig som tørr å si dette så offesielt da veldig få mennesker klarer å se lenger enn til nesetippen og breiere enn til ørene. Om noen hadde brukket beinet hadde du trampet på benet da? om svaret er nei så burde du ikkje slite en utbrent person mer ut. Om svaret er ja.. nei da har jeg totalt gitt opp.
   God bedring Sophie, håper du får mer energi av å vær med familien din. Ikke kjør på for tidlig og pass på deg selv!<3

  117. Jeg blir nesten flau av å være menneske. Og kanskje spesielt jente når jeg leser enkelte av disse kommentarene.
   Det er ikke en eneste en av oss som vet hva som foregår i livet hennes. Det er heller ingenting vi har noe med. Sophie velger å blogge – Ja. Hun velger å ofte dele mye av privatlivet sitt – Ja.
   Hun forteller at det er noe, men ikke hva. Det er lov til å være nysgjerrig. Men VÆR SÅ SNILL. Hold dere for gode til å skrive dritt, lange ut om ting dere ikke vet. Dette er ikke en tv-serie. Det er ikke fiksjon. Når hun har det så vanskelig, er det ikke sånn at hun i tillegg skal måtte føle på at alle hater henne kun fordi hun ikke legger ut et par linjer og noen bilder på internett. Vær så snill og vis litt respekt for at derre faktisk er et menneske, men ordentlige problemer, ordentlige gleder.
   Skjerp dere, jeg blir flau

  118. Blir nok mange av dere som kommenterer som kan skamme seg når/hvis sannheten kommer frem. Dere vet ikke hva det er dere snakker stygt om en gang.
   At det går ann.

  119. Synes det er tullete med alle ryktene som går her på bloggen, for det er nettopp det det er; rykter.
   Helt fra det ble oppslag i diverse medium om brudd, så har det ballet på seg av rykter- hva som har blitt sagt og gjort i forhold til media er ikke godt å si, når noe blir bekrefter og så blir det kontrabeskjed om at dette ikke stemmer allikevel.
   Mennesker reagerer forskjellig på forskjellige situasjoner, noen ganger er man sterke og andre ganger må man bare kaste inn håndkleet og si at sorry, men nå orker jeg ikke mer.

  120. Jeg kjenner at jeg blir litt irritert av å lese alle de idiotiske kommentarene her. Jeg så at noen kommenterte at det er teit å bli sykemeldt fordi du har kjærlighetssorg eller fordi du er utbrent. For det første, hun skrev at hun ikke er sykemeldt på grunn av kjærlighetssorg. For det andre, har du noen gang vært utbrent? Følt at du er helt på bunn og du vet ikke hva du skal gjøre?
   Blogglesere har ikke rett til å vite absolutt alt som skjer i livet til bloggeren. Sophie har ikke skrevet under på en kontrakt hvor det står at hun skal dele alt som skjer i livet sitt på bloggen.
   Jeg så en kommentar hvor det sto at dette ikke er fiksjon eller tv-serie, dette er faktisk ekte. Det har hun helt rett i, Sophie er et menneske med ekte problemer og følelser. Hun trenger ikke å tenke på alle hat kommentarene dere skriver i tillegg til alt hun allerede har å tenke på.

  121. Trist å lese at du gjennomgår en vanskelig tid. Håper du får noen fine dager sammen med familien din – noen ganger kan det være den aller beste medisin! <3 Ta deg en vel fortjent pause, og viktigst av alt: ta godt vare på deg selv og helsa di. God bedring! Mange store og gode klemmer til deg, lille venn.

  122. Så hardt som du har stått på og jobbet i det siste, er en pause så absolutt fortjent! Tok meg selv i å tenke en dag jeg sjekket bloggen din om at du alltid har nye innlegg! Og jeg er innom opp til 1-2 ganger om dagen… Du har virkelig lagt mye i bloggingen, kanskje litt vel mye? Uansett, jeg gleder meg allerede til du kommer tilbake, nyt den norske sommeren og drit i dine umodne haters som egentlig ikke forstår noen ting.

  123. Så trist å høre at du ikke er helt på topp, men jeg håper virkelig det går bra med deg! Stå på! Du er så sterk! Du fortjener en pause nå, vær snill med deg selv og kos deg!:) go bedring! 😀

  124. Rykter er akkurat det det er, rykter. Det er historier som folk finner på for å få utløp for ett eller annet. Muligens mangel på ett liv.
   Mye av dette bunner vanligvis i misunnelse eller hevntanker. Folk er merkelige sånn.
   -Og hvis en 19 åring henger mye sammen med en gutt på konsert, så tror jeg ikke vi skal legge noe mer i det enn akkurat hva det er. -2 venner på konsert.
   Ærlig talt, vi har vel kommet lenger enn for 50 år siden. Da måtte man gifte seg hvis man var alene i ett rom med en av det annet kjønn….
   Dessuten, alle disse som er dypt fornærmet over at S.E ikke vil ta bilder sammen med de; hun må jo få lov til å ha litt privatliv. Man kan ikke vente at hun skal stille opp på alt til enhver tid. Det må jo være forferdelig slitsomt å hele tiden ha det hengende over seg at hun må stille opp på alt.
   Selv om hun velger å dele litt av livet sitt på bloggen betyr ikke det at alle leserne eier henne.
   Det betyr vel ikke at dere kjenner henne heller, dere kjenner deler av livet hennes.

  125. Uff, jeg har lest bloggen din i alle år, og jeg føler på en måte (selv om det høres sykt ut) at du er som en venninne.. Og jeg har fulgt deg opp og frem, og det å se folk tråkket på deg, når du ligger nede, er virkelig vondt.. Håper virkelig du slapper av, og prøver å la vær å ta deg nær av kommentarene. Vet det er vanskelig, men jeg vet også at du er en veldig sterk person!
   Jeg eeelsker deg og bloggen din, og gleder meg til å se deg komme sterkere tilbake, og være på toppen igjen, fordi det vet jeg du greier!
   God bedring Sophie!<3

  126. Om hun er sykmeldt så er det nok blogg.no som utbetaler sykepenger. Dette er jo helt åpenbart fordi det er jo fra de hun får mesteparten av lønningen sin. Er utrolig patetisk med alle som kommenterer på denne måten som flere gjør her. De har virkelig ingen grunn eller lov til å spre rykterog slik piss. Håper du får det bedre Sophie. Er ikke noe godt å ha det forferdelig. God bedring <3

  127. For noen grusomme kommentarer folk legger igjen.. Håper du vet at de som er kloke i hodet, SELVFØLGELIG skjønner at du trenger tid for deg selv, at vi ikke vet hele saken og at det heller ikke er noen rettighet for oss å vite det <3 Hvis man ikke har noe fint å si, kan man la være med å kommentere.

  128. Er det rart man blir utbrent når man må tåle så mye negativt drittsnakk og tull fra alle kanter. Nei vet du hva, jeg blir helt paff av hvordan folk oppfører seg. Har dere ikke hørt om empati? Hun skriver det er fordi hun er utbrent og når da kjærlighetssorgen kommer i tillegg.. nei jeg skjønner godt at hun trenger denne sykemeldingen. Har dere aldri hatt kjærlighetssorg? Aldri hatt det vondt? Tenk om mennesker rundt dere hadde sagt du var tåpelig og “kom deg videre” hvis du hadde det vondt og var ordentlig deprimert? Fuck internett, det har ødelagt troen min på menneskeheten. Og takk til alle dere som gir oppmuntringer og viser medfølelse, og at dere sier i fra til dem som er ekle. Jeg har gitt opp, de ler jo bare av oss allikevel. 🙁

  129. Dere som skriver disse stygge kommentarene er noen skikkelig mobbere, jeg blir helt sjokkert…
   Er det rart hun er sykemeldt?
   Jeg får nesten lyst til å sykemelde meg – etter å ha lest disse fæle påstandene deres om henne.
   Ærlig talt folkens..

  130. Blir helt kvalm av det kommentarfeltet her! Makan til oppførsel på noen mennesker 🙁 God bedring, Sophie 🙂

  131. Jeg tror du hadde sluppet mye dritt om du hadde bare fortalt at du trengte en pause av private årsaker, eller bare skrevet rett ut hva det er med engang, istede for å vente. Det er helt sinnsykt hvor vanvittige rykter som florerer rundt her…
   Jeg regner jo egentlig med at du allerede har lært hvor idiotisk folk oppfører seg når du legger opp til “drama” i et innlegg hvor du bare deler litt og litt, så jeg syntes det er litt dumt at du har gått frem på denne måten for din egen del. De fleste leserne dine kommer jo faktisk til kommentarfeltet ditt når du skriver slike innlegg, nettopp fordi alle sjønner at det blir drama og rykter her inne.
   Håper for all del ingen av disse syke ryktene er sanne, men ja. Jeg tror ikke på noe som helst, før sannheten selv kommer fra deg personlig. Selvom det er mange syke folk her inne, så er det kun “100 av 50 000” som snakker stygt. Da kan du tenke deg at 100 er mot deg, og 49 900 er FOR deg, fordi vi andre er smarte nok til å sjønne at det er hormonelle 14 åringer med kun drama i hodet som starter disse ryktene.
   Det er nok maaange flere som er FOR deg enn MOT deg, men som bare sparer seg selv for å kommentere, fordi man sjeldent får lov å beholde poenget sitt i egen kommentar, uten å bli møtt av en pubertetsbombe med sterke meninger i neste kommentar som bare er ute etter mer dritt og rykter! 🙂
   Klem

  132. Jeg er så enig med Cecilie. Du må virkelig revurdere stilen på bloggen din. Eller slutte. Det hadde kanskje vært det beste for din psykiske helse.

  133. VIS NOEN AV DERE OVER FAKTISK HADDE LEST NOE AV DET SOPHIE SKREV FØR DERE SKRIVER DRITT SÅ STÅR DET FAKTISK “jeg er ikke sykemeldt pga kjærlighetssorg” skal du først komme med konstruktiv kritikk eller generell kritikk så må du lese ordentlig først. Herregud, skjerp dere.

  134. De som slenger drit og er stygge forstår ingen verdens ting av hva utbrenthet gjelder og hvor alvorlig det er… Ta tiden din og bli bra <3 Take your time to heal! Leste i en bok at det viktigste forholdet man har, er til en selv. Bok om mindfulness.
   Du er enda ung og har hele livet (cirka) foran deg! 🙂 Gjør det som føles rett for deg.

  135. Herregud, dere vet faktisk INGENTING. Kan dere ikke prøve å ha litt respekt for noen som er inne i en vanskelig periode, isteden for å spy ut edder og galle ved første sjanse?

  136. Vet du, Sophie? Tror du har veldig godt av en pause. Gjerne en lengre en, så du kan komme deg litt ned på jorda.
   Skaff deg en jobb, sånn som vi vanlige dødelige har, så kan vi snakke.
   Tror til og med kanskje du hadde vært deg å ikke Vært så innmari dømmende.
   Ja, KUDOS til deg som er guds gave til dyrene, men hva med å respektere mennesker rundt deg?
   Du sitter på en blogg, som av en eller annen grunn har mange tusen lesere og kritiserer og dømmer de som ikke deler dine meninger, og ikke for det, du er flink til å skrive og til å argumentere.. du lurte meg nesten. Hadde det ikke Vært for at i neste innlegg, kommer det opp bilder og tekst som representerer det du er: en KNALLrosablogger. En rosablogger på en pidestall så høy, at du nesten ikke ser oss her nede lengre.
   Nei, Lille venn. Ta deg en pause, kom deg ned på jorda, respekter ALLE rundt deg. Gjør det, og du skal se ting blir bedre.

  137. Er faen ikke rart blogging blir vanskelig når flesteparten bare slenger dritt til hun?!! Herregud,på tide og vokse opp kanskje?

  138. Husk selvom du får mye ufortjente drittmeldinger så har du en hel haug som støtter deg og vil at du skal ha det bra kjære vakre sterke Sophie Elise! Bruk tiden din å komme på beina igjen for jeg vet etter denne “renselsen” vil du komme 10000 ganger sterkere tilbake! 🙂 varm klem <3 PS drikk masse og få i deg de vitaminene du trenger, gjør ting du synes er hyggelig <3

  139. Vet du hva sophie, du skal bare holde ut. Du er _sterk_ og jeg håper virkelig du forstår dette. Du er utrolig god, ikke gi deg.

  140. DET TAR PÅ Å VÆRE SUPERFJORTIS.FÅ DEG UTDANNING OG EN SKIKKELIG JOBB!!! DU ER ET DÅRLIG FORBILDE FOR DE SOM LESER BLOGGEN DIN.

  141. nyt “ferie” og fri kjære deg. du fortjener en hvilepause, for det siste året har det gått hektisk rundt deg. du har, i følge blogginnleggene dine å dømme, vært på farten hele tiden. blogging krever mye tid og energi. fans og lesere er her fsat etter pausen din. vi vet hva du er god for jente. vi venter på deg <3
   håper absolutt du kommer tilbak med mer livsgnist, inspirasjon og blogglyst og for all del må ikke musikken utebli. karrieren har akkurat begynt, og vi ønsker gjerne mer av deg 🙂

  142. Kjære SE,
   Det er helt tydelig at du har mange unge lesere som ikke har sett sine nærmeste gå til grunne fordi de er utbrent. Ofte smeller det når det i tillegg skjer noe tøft på privaten. Jeg har dessverre sett dette mange ganger nå, og hvis man følger med i media (altså aviser – ikke se og hør) kan man lese om at det stadig blir vanligere at unge menneske driver seg for hardt. Jeg leser et par blogger fordi jeg synes det er fascinerende at du skal finne på noe å skrive om hver eneste dag – gjerne to ganger om dagen. Kan godt forstå at hodet ditt har fått nok nå – med alle de store forandringene som har skjedd i livet ditt. Og, det er jo ikke sånn at du begynte å jobbe i går. På den måten er du mye “eldre” enn mange av dine jevngamle lesere, som kanskje ikke har hatt større utfordringer i livet enn eksamen.
   Jeg er i sjokk over hva enkelte får seg til å skrive til deg. Har ikke “ungdommen” mer folkeskikk enn som så? Jeg vi i allefall bare minne deg på at bloggen din er din. De som leser den velger det selv. Liker de den ikke kan de jo slutte. De eneste som har noe med hva du deler om deg og dine på bloggen er deg (og annonsørene dine). Vi lesere har ingen rett til å vite mer enn du vil dele. Det høres så riktig ut å reise langt vekk! Ta en pause fra bloggen, og kos deg med dine nærmeste som forstår deg og det du er i gjennom. Du har jo egentlig krav på 5 uker ferie og. Til og med Kongen har ferie vet du! Sett på fraværsassistenten og gå under jorda i sykemeldingen din, og er det ikke nok kan du legge på litt ferie.
   Stor klem fra gamle Bella.

  143. At folk sprer rykter om at Mathias er syk igjenn er faen meg helt bak mål. Noe så alvorlig skal ikke folk kødde med! Ta dere en bolle og vent til sannheten kommer fra sophie selv 🙂

  144. Blir målløs av å lese all dritten folk lirer ut av seg. Er det mulig? Folkens: hold møkka for dere selv! Hva faen skjer med å sparke noen som allerede ligger nede? Patetisk. Vi vet ingenting om hva som egentlig ligger bak. Er folk blitt helt hjerteløse? Kunne aldri falle meg inn å skrive i nærheten av det stygge mange skriver – har dere ikke lært om respekt for medmennesker? Gjør alle en tjeneste og hold meningene deres for dere selv neste gang – for en skam.
   God bedring, Sophie – uansett hva som ligger bak! 🙂

  145. Jeg pleier aldri og kommenter men, Jeg blir helt satt ut av alle disse slemme kommentarene. Tenker dere ikke over hva dere skriver ? Det går ikke ann å være utbrent i alder av 19år.
   Og at noen kan komme her å tru på sånne rykter at hun var utro og at Mathias har kreft! Det er en grunn til at det kalles rykter.
   Hun forteller sikker senere når hun orker og vil selv, men hun må ta sitt eget tempo. Dere må vokse opp alle!
   Jenta er 19 år og tar faktisk dette til seg selvom hun er en tøff og sterk jente,om dere vil hun skal bli frisk så hjelper det ikke å komme med sånne kommentarer! Sophie er en søt og flott jente av det jeg har sett på bloggen. Og ja det går Ann Og bli utbrent av bloggen. Har dere ikke lest bloggen og ser hva hun gjør om dagen? Hun er på flere møter om dagen og på tv og er sanger i tilleg? Hun er alltid på farten og har nye oppdrag hun jobber med. Så folkens ta det med ro og la jenta slappe av og tenkte på noe annent! Hun fortjener dette etter alt hun har gjort mot dere for å få dere fornøyde.

  146. Hei. God bedring. Setter stor pris på bloggen din. Rosa-blogg med hjerne. Morro. Likere. Mvh mann 27 faktisk :p

  147. Herregud som du overdriver….. Skille tro at både din mor og far var død samtidig. Latterlig… Ta deg sammen jente

  148. Tenk på deg selv Sophie, ikke bry deg om alle de stygge kommentarene og de som vil trekke deg ned i søla. Du har gått igjennom veldig mye med tanke på at du er i en alder av 19 år. Du har helt sikkert sykt mye press på deg og føler du må prestere til en hver tid. Ta den tiden du trenger for å føle deg bedre. Håper det ordner seg for deg så fort som mulig. Masse lykke til.
   Du er en enestående jente 🙂
   Og husk at…. Bak skyene er himmelen alltid blå.

  149. Utrolig trist at det har blitt sånn.. Håper du kommer deg fort igjen å at du får slapper av i fred å ro! 🙂
   Du er virkelig en fantastisk jente! Jeg skal selv innrømme at jeg hadde noen fordommer mot deg, for alt jeg hadde sett og hørt om deg var alt drama rundt operasjoner og “tv-diva”. Men journalistene og de forskjellige tv programmene fremstiller ikke deg slik de burde. Det de er opptatt av er å finne noe å hakke ned på eller noe de vet selger. Etter at jeg begynte å lese bloggen din har jeg fått et helt annet syn på deg! Når man går inn på “hjertesaker” får man virkelig opp øynene for hvilken flott person du er! Det som skiller deg fra sån mange andre toppbloggere er at du har meninger som du tørr å stå for. Som du tørr å skrive å fortelle oss på bloggen. Meninger kan de fleste ha. Men hvis noen sier en mening så gjør de det stikk motsatte. De bryt seg ikke om det de har sagt. Men du tar faktisk tak i utrolig mye! Du er vegetarianer å er opptatt av dyrs rettigheter, jeg synes det fortellerganske mye! De som kjenner deg er så utrolig heldige, for du virker som en utrolig person! Flere burde virkelig vært som deg sophie! 🙂

  150. Før leste jeg bloggen din hver eneste dag, opp til flere ganger om dagen. Grunnen til at eg sluttet var ofordi du as at du ville gå ned i vekt og du skulle ikke spise mellom forskjellige tidspunkt. Du veide 49 kilo, jeg veide 65. Da klarte jeg virkelig ikke mer.
   Nå sier du at du trenger sykemelding fra bloggen din, fra jobben din? Fordi du er utbrent? Jeg så deg på hove, du så ikke så veldig utbrent ut. Jeg var jenta som ble kjørt forbi deg på firehjuling med et bandasjert kne og ankel. Jeg jobber nå, innen pleie og omsorg. Selv om jeg egentlig skulle ha vært sykemeldt og vært hjemme hele dagen, sengeliggende. Jeg går fremdeles på jobb. Om du synes blogging er en hard jobb, prøv å kom deg ut i det virkelige livet. Hvor du er avhengig av dobbelskift for å klare deg til neste skoleår. Jeg skulle gitt bra mye for å ha den økonomsike sikkerheten som du har. Så tenk over hvor mye bra du har før du begynner å klage på at du er utbrent. Prøv å jobbe dobbelskift, med rift i minisken og hvor du lever på paracett dagen lang. Så går du hjem og begynner å hjelpe til hjemme. Tro meg, du har det jævla godt.

  151. Det folk Ikke skjønner er at bloggen er hennes eget valg! Hun kan legge det ned å få seg en jobb! Så mange som sitter å blir “så sjokkert” over visse kommentarer må få hue opp av jorda! Å blogge er ingen hardt arbeidende jobb! Har en profesjonell lege sagt at hun må ro ned med intervjuer blabla (Diva) så ler jeg. Dette er noe hun kan gi opp men hun vil heller gjøre dette enn å jobbe 8-12 timer om dagen. Sykemelding !!! For hva !! Dette er frivillig er idiotisk å hvem får hun sykepenger fra :p jeg er enig i at vi kan ha litt folkeskikk å prøve å være siviliserte folk, og slutte å slenge unødvendige rykter og dritt. Men jeg syns det hele blir dessverre komisk. Sophie er ingen kjendis altså. Så fort hun legger ned bloggen blir hun glemt.

  152. Sykemelding fra å blogge? Er du morsom eller?
   Blogging er ikke en skikkelig jobb en gang, ta en titt på den virkelige verden.
   Dramatiske diva.
   Jeg ler.

  153. Hei kjære deg!
   Jeg har lest noen av komentarene her, og virker ikke som alle har hørt “har du ikke noe fint å si, så ti stille!” Eller noe i den duren. Jeg synes du er ei sterk jente. Stå på! Ikke la deg knekke av disse personene som komenterer og er sjalu på deg. Du er ei nydelig jente og du fortjener ikke alt det drittet som kommer fra folk. Du er elska! Du må aldri glemme det oppi alt dette. Livet er en berg og dal-bane, og ingen har et liv med bare rosa skyer man kan danse på. Alle har sine dager og perioder der ting er hardt. Jeg synes du nå må tenke på deg selv og det du trenger og ta deg tid til å bli bedre <3
   Hilsen Kristine

  154. Sara: LOOL? Misunnelig som faen eller? Sophie Elise har selvstendig selskap, og så får hun sykepenger fra blogg.no 😉 er ikke noe tull dette her. Lær deg mer om sykemelding, eller blir det for vanskelig for deg eller? Er du for liten til å forstå hvordan det fungerer? Sjalu faen som du er!
   Og mange av dere: hvorfor går dere inn på bloggen da? Når dere mener at hun burde slutte og ta en vanlig jobb? Hvorfor da? Er jo deres feil at hun er populær og tjener penger på dere. Er jo dere som er dumme.
   Dere kan bare slutte å klikke dere inn hvis det blir for plagsomt at sophie gjør suksess.
   Janteloven kan bare dra til hel… Hvorfor opprettholder dere janteloven da? Fuck dere!
   Sophie elise: anbefaler at du får Facebook kommentarer. Da er folk ikke så synlige og ikke kan spy ut driten eller gjør som mammatilmichelle, steng kommentarfeltet.
   Er jo sykt mange her som ikke er helt gode i hodet!

  155. Krise. Nå sitter en hel bloggverden og tømmer internett for ressurser – det har ALDRI vært sendt så mye private meldinger mellom bloggere før som nå. Rosa, veldig rosa – private meldinger.
   Jeg føler med dere.

  156. Synes det blir utrolig feil å kalle det å leve av bloggen slitsomt. For sammenlignet med mange jobber er du ganske heldig, og du kan faktisk helt selv velge hvordan du legger opp, hvor mange timer du vil bruke og allikavel tjene mer enn dem som har lenger dager enn deg. Spesielt når du er på din alder, så blir det som oftes det å sitte i kassa på Kiwi, eller muligens det å være nødt til å vaske dass/kontor/hoteller. Vaske dass høres vel enkelt ut, men jeg kan love deg at det er jævlig nasty til tider. Men selv om jeg synes dette, så synes jeg mange folk har gått for langt her. Selv om man ikke er enig med Sophie, og synes hun kanskje er bortjemt eller noe sånt, så går det ann å si ifra på en mer hyggelig måte, spesielt unngå det å slenge ut enn å slenge ut ord som hore og bitch. Vi mennesker takler ting forskjellig, og. Finnes jo dem som har vært gjennom en voldekt, der noen takler det overhode ikke bra, men det finnes jo også dem som ikke blir så berørt. Vi mennesker tåler forskjellig, så dette er viktig å huske på. For Sophie kan det være at det rundt i livet er litt mye å takle nå, og at det stadig har bygd seg opp, og det er derfor det rant over, når det som nylig tydeligvis har skjedd noe mellom hun og kjæresten.

  157. Jææævla diva er hva du er. Som blogger kan du legge opp dagen din helt selv. Velge akkurat hvilke og hvor “krevende” reklame kontrakter du inngår. Kan du ikke heller være ærlig å si at du er en diva? Eller hvis du faktisk er psykisk syk sim også kan være en mulighet, si det da. Å møte veggen, betyr faktisk at man er deprimert/har angst o.l….. Å møte veggen er ikke å være litt lei eller lei seg. Nei Oslo ble vel ett større sjokk for deg enn du hadde ventet, media og alt hva du har ønsket deg, er kanskje ikke drømmen like vel.

  158. Så veldig leit at du ikke reiser på ferieturen! Det kunne vært godt å få tankene over på noe annet, kanskje? Men god bedring, når man har det så vondt så orker man jo ingenting! Alle har oppturer og nedturer i livet.

  159. Jeg blir kvalm av hvor lite folk forstår, og at de føler trangen til å kommentere bloggen din når de har så lite fint å si. Forstår dere ingenting, hun har jobbet seg opp til at bloggen blir som en jobb, og folk forventer at hun stiller opp til både tv og intervjuer hvis det er nødvendig. Derfor sykemelder hun seg, fordi hun føler seg uvel, og ikke er i noe som helst form til å blogge. Dere må da faen meg forstå at ikke alle har det hundre prosent bra i livet, og hvis du hadde følt deg som dritt hadde vel ikke du gått rundt og sakt du hadde det helt fantastisk på bloggen? Nei, hun er ærlig fordi hun føler leserne fortjener såpass. Slutt å press ut svar dere tror dere vil ha fra henne, hvis hun ikke vil dele absolutt alt her i verden med leserene sine så burde dere faen meg godta det istedenfor å tro på absolutt alt dere hører. Det er så ufattelig unødvendig å komme med stygge kommentarer til en så fantastisk jente som faktisk gidder å bruke tiden sin til å skrive om hverdagen og livet sitt for dere, hun kunne bare sluttet uten å sakt noe som helst, men nei. Hun valgte å skrive at hun ville ta en pause fordi helsen hennes ikke er hundre prosent for øyeblikket, og dere blir sint og sur fordi dere ikke blir fortalt absolutt alt som skjer rundt henne? Er dere helt på jordet? Jeg sier det igjen, hvis dere ikke har noe forståelse eller noe som helst positivt å si, hold kjeft. Hun trenger virkelig ikke dine stygge kommentarer, hun fortjener ikke å bli kalt ‘drama queen’ eller oppmerksomhetsyk bare fordi hun velger å dele med dere hvorfor hun tar seg en pause. Helt alvorlig talt, ikke alt man gjør her i livet er ment for å få oppmerksomhet.
   Ta dere sammen, please.

  160. Hmmm. Mange usympatiske kommentarer her. De som aldri har opplevd et samlivsbrudd vet vel ikke at det kan være en stor sorgprosess å gå igjennom. Og for dere som har opplevd brudd, men ber Sophie om å ta seg sammen har vel neppe opplevd dette sterkt nok og følt på den sølelsen av hvor vondt og hjerteskærende det kan være. Håper det går bra med deg etterhvert.
   På en anne side blir jeg litt lei av bloggere som hele tiden skal påengtere at blogging er en hard jobb…. Det er klart det krever planlegging og mye tid, MEN en hard jobb er det ikke. Du tjener rått, får gratis pakker i posten med ting du bare kan velge å beholde eller kaste, du får gratis ferieturer slengt etter deg bare du reklamerer nok for det. Jeg har høyskoleutdanning og du tjener fortsatt mere enn meg. Markedsverdien er jo høy, men en hard jobb er det ikke. Du trenger ikke stå opp kl 0630 hver dag og jobbe i minst 8 timer med en god sannsynlighet det kommer til å bli overtid. En jobb kan det jo kun kalles for at du tjener penger og forsørger deg selv med det 🙂

  161. Stakkars det tar på å være på festival og fylla i en uke, stakkars sofi elise… for så komme hjem å typen slår opp, hehe uffda ja ta deg en sykemld å å røyk litt mer hasj så går alt bra!!

  162. Drit i alle de stygge kommentarene og stå på! Du er en fantastisk jente og en utrolig flink blogger. Rett og slett mitt forbilde, hihi <3
   Du er så sterk på alle mulige måter og jeg vil lære av deg! Slapp av og ta sykemeldingen med ro, vær med gode venner og familie så vil det fikse seg!? <3

  163. Hahahahahahahaha
   Rosablogger med primadonnanykker skaper bølger i bloggverden.
   Dama er på egotripp nr ørten og er jammen meg heldig som har en familie som gidder å stille opp. Igjen. Og igjen. Og igjen.

  164. Hva er vitsen med å sykemelde seg når man driver blogg? Tviler sterkt på at du betaler inn forsikringspremien til NAV for dette.. Så sykeliggjøre seg selv for flere lesere? PATETISK!!!
   Patetisk er det også at det er din FAR som må leie hus… Hva med å ha gjort det med egen inntekt? Herregud du er vel voksen??
   Og hva med å oppsøke psykolog? eller en psykiater? Hvertfall noen som kan få deg til å se det virkelige liv i øynene og få deg til å forstå hvordan dette funker…..

  165. seriøst. er ganske utrolig hvor mye dritt folk får seg til å skrive. du tjener ikke en dritt på å tippe hva som skjer. men synes samtidig at du må få beina dine ned på jorda. du kan gjøre akkurat hva du vil. du bruker dagen på å fikse hår, negler, vipper og shoppe, og det du gjør for det er å skrive noen innlegg i uka…..jeg går fulltid på høgskole og jobber nesten fulltid ved siden av, for å få året til å gå rundt. det du driver med er ikke hard jobbing. ta til vettet og få deg en jobb som oss andre, så får du kanskje lært noe og.
   jeg beundret det at du faktisk brydde deg om dyrevern, det forsvant da du flytta til oslo. eneste du gjør nå er å legge ut om alle turene du får, alle klærne du har og hva du kjøpte sist. Bli voksen for pokker, synes dette blir for dumt

  166. Hei.
   Følger med bloggen din regelmessig, og har fått inntrykk av at du er en veldig søt jente.
   Synes all denne kritikken og de usaklige kommentarene er helt uforståelig.
   Synes alle som har skrevet noe negativt her skal ta en ordentlig titt på seg selv, og hente seg kraftig inn. Blir flau på deres vegne…

  167. Til allesammen her på kommentarfeltet som har valgt og slenge inn en nedlatende kommentar : hvordan ville DU tatt det om noen/ opptil flere stk skrev slik til DEG ? Tenk på det 🙂 .. Jeg ville selv blitt lei meg av og bli snakket til på en så krenkende måte !

  168. Hun bør tåle kritikk når hun har en sånn blogg også negative kommentarer. Men selvfølgelig så skjønner jeg hvorfor hun er sykmeldt fot det er ting i livet til henne privat som vi bør respektere hvorfor hun kanskje ikke vil skrive om i bloggen 🙂

  169. Du er en kjempe flink blogger Sophie!
   Leser bloggen din hver dag.
   Takk for tipset på sangene dine!! Liker de samme type sangene :))
   Stå på!

  170. HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA…SYKEMELDT?? FOR Å SITTE PÅ RÆVA OG SKRIVE PISS HELE DAGEN? HAHAAHAHAAHAHAHA

  171. Har dere tenkt over hvor mye penger hun tjener når alle sjekker bloggen hennes ti ganger om dagen? Dette er sykt bra PR for bloggen, og hun mister ingen lesere, hun får bare mange nye. Det har kanskje gått litt dårlig med bloggen, så da vil jo det her få tallene opp igjen. Tro meg, deres hat gjør henne rikere enn noen sinne.

  172. HÅPER du klarer å tenke at alle de usaklige, stygge mld kommer fra småjenter som verken eier empati eller livserfaring. Håper også at de støttende kommentarene veier så mye mer enn de stygge. Er det ikke rart at selv hatersene må innom ca hver dag for å se hva du har skrevet og kommentere? Besatt much? :p
   Vi er mange, mange fler som støtter deg. Tenk bare på alle som ikke kommenterer. Jeg er selv en av de som sjeldent gjør det, men en gang i blant kan jeg ikke dy meg.
   Uansett hva det er som gjør at du er lei deg, så vit at du har mange gode venner, både på nett, i virkeligheten og en svært støttende familie. Ting vil bli bedre. Stor klem

  173. Det er trist å høre at du er blitt så mentalt utbrent, og håper inderlig det kan gå over med tiden.
   Til de høye standard & mål du setter for deg selv, i en alder av 19 år, burde enhver skjønne man blir slitt ut.
   Kos deg masse med ferien din 🙂

  174. Jeg pleier aldri å kommentere blogger,men nå føler jeg at jeg må. Stress og utvrenthet er de nye folkesykdommene.For 4 år siden gikk jeg på en kraftig smell ifht stress.stress kan føre med seg andre plager som depresjon og angst i likhet med utbrenthet.jeg har alltid følt at emnet har vært tabu og det var kjempe vanskelig å fortelle venninner/familie hvordan jeg hadde det.jeg tror ikke du sophie skriver om dette for å få oppmerksomhet-hvorfor skulle du det,du som har så utrolig mange lesere?synes det er fint at du er ærlig om dette,er mange som sliter med det samme.Viktig å få hjelp ifa psykolog.ønsker deg masse lykke til!
   Dere som kommenterer negativt;hvorfor ikke slutte å lese bloggen?og hvorfor trøkke på en som allerede ligger nede?dere fremstår som svært umodne.

  175. Wooww! Går det an av folk å skrive til noen man ikke kjenner i virkligheten, så stygge ord? 😩 Men det er dessverre 1 ting som gjør at folk slenger drit, og det er fordi de er misunnelig på deg! Du er perfekt på alle måter og da vi dem trekke ned på deg 😯💖 Stå på videre!💖 Forresten… hvor er kofferten ifra, den var super cool, spesielt rosa farge n! 😍💗

  176. Har den sammme jumpsuiten din fra Nelly.com. 🙂
   Jeg er fornøyd med kroppen min og den jeg er. Hadde det ikke vært for meg hadde sikkert tatt plastiske oprasjoner, men jeg vil ikke det. Fordi det er bedre å være naturlig pen og ikke se ut som en duckface.
   plastiske oprasjoner vil ødlegge deg for resten av livet ditt.
   Se på deg før du tok de plastiske oprasjonene dine og stillte deg opp FHM. Du var naturlig pen, fordi du ikke fikset på utseendet ditt. Bare se på deg før. Du var mye penere og naturlig pen da ikke stillte opp i FHM. DU FÅR IKKE LOV AV MEG Å TA SILIKON ELLER SLIKE TING IGJEN!!! IKKE EN GANG PLASTISKE OPRASJONER. For du er kjempeøt og naturlig pen. Du trenger ikke ti tonn med brunkrem eller kle deg sexy. Mange av mine venner har vokst fra seg det med å kle seg sexy. Det er fjortis å kle seg sexy. Man skal kle seg voksent og ikke vise for mye hud. Viser man for mye hud er man horete jente.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg