faen

Kjole fra oness nelly (reklamelenke)


Livet mitt har tatt en ganske stor vending, og nå er det meste snudd på hodet for min del. Jeg er ganske tom, men samtidig tung i kroppen, om dere vet. Så lei meg at jeg var usikker på hvordan jeg skulle klare å gå ut fra soverommet, og inn i dagslyset. Men jeg klarte å komme meg opp og ut etterhvert, har vært hos frisøren og er nå på besøk. Til uken kommer Anne-Sofie og bor hos meg, det blir godt 🙂 

Vi snakkes imorgen, nå skal jeg slappe av med de beste vennene og ikke tenke så alt for mye på at jeg skal hjem senere og legge meg. Det blir tungt. 

  1. Hvis du trenger en å snakke med, er jeg her for deg. Drar ned til Afrika neste måned for å jobbe med utryddingstruede dyr i 3 måneder, deretter til et barnehjem i India… Har fått 6 måneder permisjon fra jobben min (miljøarbeider med regnskogsproblematikk).

  2. :S håper det går bedre ! er det slutt med mathias eller noe galt med ham ? <3
   syyyyykt fin på hret!

  3. Ta den tiden du trenger og kom tilbake når du er klar for det. Vi kommer til å vente på deg Sophie!

  4. Du er så utrolig nydelig! Jeg har så stor respekt for deg, du er et fantastisk menneske! Og som de over her også sier, ta den tiden du trenger, vi er her når du er klar for å komme tilbake <3

  5. Heiheihei! Om jeg kunne stilt opp for deg hadde jeg selvfølgelig gjort det! Føler med deg, hva enn det nå er som gjør det trist og ulykkelig. Du fortjener bedre!

  6. Jeg håper det går bra med både deg og Mathias. Ikke tenk på at vi blogglesere skal ha noe å lese på til enhver tid, kos deg og slapp av litt! 🙂 Vi venter på deg uansett. Skulle gjerne vært der for deg om du ville det, men det tviler jeg egentlig på.. Loveyou og lykke til <3

  7. Samme hva det er så er du i tankene mine. Leser bloggen din hver dag å du fortjener ingen smerte. Så om du vil ha noen å snakke med som har vært borti det meste så send en mail [email protected] ps. Vet hvordan det med kreften er, har en bror som hadde 2 mnd igjen å leve, men overlevde å hadde en god veninne som desverre gikk bort for mange år siden. Ingen tema er for tungt for meg, har selv vært på bunnen å klatret sakte men sikkert opp

  8. Du gjør masse og er en så herlig person. Håper alt ordner seg for deg ! Vi venter på deg Sophie <3 du er utrolig pen ! Elsker bloggen din <3

  9. Håper du får det bedre etterhvert! Bare ta det med ro, slapp av og gjør ting/vær sammen med folk som gjør det glad.

  10. Babe, du er sterkere enn du tror.
   Du gjør så mye! Herregud, du er et kjempeforbilde for meg! Du er SÅ KUL!
   Ta tiden til hjelp.
   Vi elsker deg.
   x

  11. Uff, håper virkelig det ikke er langvarig smerte for deg eller noen nær deg!
   Kos deg masse med gode venner, håper de tar godt vare på deg.
   Ta deg en god, lang, pause om du må, vi venter på deg!
   xxx

  12. i dag så jeg en gammel mann (nordmann) lette etter mat i søppela og han fant en halv spist kake som han spiste av 🙁 Jeg var på bussen, så jeg kunne ikke gå til han. Men stakkars han, håper det går bra med han.
   Hehe vet ikke hvorfor jeg skriver det her, men bare følte for å skrive det ned.
   Digger bloggen din, du er en stor inspirasjon.

  13. Åhh, kjenner jeg blir lei meg 🙁 får sånn hjertesorg når du skriver sånt. Er så redd for at du ikke skal ha det bra, og håper viirkelig alt er ok med deg og mathias. Kjærlighetsorg er noe av det værste. Det er så vondt! Ønsker deg alt godt, håper alt ordner seg <3

  14. Håper det går fint meg deg!
   Når du blir bedre, vil du kanskje dele noen smoothie-oppskrifter du har brukt?

  15. Håper alt går bra med deg hva nå enn det er som har skjedd :/
   Du har mange som er glad i deg, og vi er her for deg!

  16. Kan alle som føler trangen til å gjette hva som er galt pelle seg vekk fra bloggen? Hvis noe fælt eller trist hadde skjedd i livet deres, og dere valgte å være åpen om at ikke alt var greit.. hvordan hadde dere selv reagert hvis folk begynte å leke gjetteleker om hva som hadde skjedd? Dere innser hvor respektløst og sårende det kan være å motta kommentarer som ‘er det slutt?’ eller ‘har noen dødd?’. Hvis hun har lyst å skrive om det så gjør hun det, synes det er tøft av henne å i det hele tatt dele med personer som leser bloggen hennes at hun har det litt tøft for tiden. Alvorligtalt, ta dere litt sammen og heller håp det går bra med henne istedenfor å bry dere om hva som har skjedd. Hvis det er personlig så er det åpenbart at hun ikke vil dele det med hele verden?

  17. Hva tror du skjer når du skriver noe så kryptisk??? Selvsagt vil folk gjette!! Du legger jo så opp til det!!
   Enten deler du eller så lar du være.. Sånt blir for dumt.
   Kjipe ting er for jævlig, men da å velge å legge ut kryptisk tekst blir for dumt og vanskelig å sympatisere med

  18. Genialt gjort! Sånn holder man leserne på plass. Det blir som en spennende serie hvor man venter på neste episode. Flink er du.
   Seriøst: Jeg har aldri skjønt hvorfor du bretter ut privatlivet ditt, det kan umulig være bra for deg i lengden.

  19. stå på, har fått intrykk av at du er en sterk jente Sophie (kan aldri vite), men tror dette går fint! <3

  20. Drit i de (få) som skriver dritt, som at du har pms eller at du skriver for at folk skal syns synd på deg. Det jeg elsker med bloggen din er nettopp det at den er så personlig, og det har absolutt ingenting med klaging og gjøre. Du er fantastisk sterk, og en stor inspirasjon for så mange. Håper ting ordner seg.

  21. håper det går bra med deg! vi blogglesere er glade i deg uansett, så ikke tenk på at du må dele alt eller at du alltid må ha et nytt innlegg. vi vil alltid være her for deg 🙂 håper virkelig alt løser seg <3 stay strong!

  22. Håper det går bra med deg! Er ikke lenge siden jeg følte det slik selv, det er det værste som er .. Likevel må man liksom holde maska for andre mennesker og late som at alt er bra ..

  23. Skulle ikke du skrive ett innlegg om den nye mac’n din? Jeg vurderer å kjøpe en sånn som du har. Derfor hadde ett innlegg fra deg hjulpet veldig 😀

  24. Du er ei fantastisk menneske, og har eit godt hjerte, du inspirere mange, håper dt går bra me dej sopie,
   Stay strong:)
   Du er mitt forbilde

  25. Ta det rolig lille Sophi’n min! <3 dette klarer dere,sammen. Dette er en velsignelse,og dere har en stor familie og mange venner som kommer til å stille opp å hjelpe dere. Barn er ikke for alle,men jeg er sikker på at dere klarer dette,sammen! ❤️ Ring meg senere,skjønnesen min!

  26. Ta gjerne en bloggpause Sophie, om du trenger det, du blogger hver eneste dag og du fortjener litt tid til deg selv. Med mindre blogging kan distrahere deg fra hva enn det er som er vanskelig. Let å høre du har det vondt, men jeg vet at du kommer deg gjennom hva det nå enn er, du er en sterk og selvstendig jente.

  27. håper alt ordner seg! du virker som en rettferdig og bra jente 🙂 karmaen vil alltid komme tilbake og løfte deg opp igjen for alt det gode du gjør! ting kommer til å ordne seg, for du er sterk!

  28. Du, Sophie Elise Isachsen, du er så mye sterkere enn du noen sinne kan tro. Det er i motgang man virkelig må hente seg selv inn igjen og lærer hvor sterk man er. Du har gått gjennom mer enn det kan settest ord på, det vet jeg kun ut i fra det lille jeg har fått med meg på bloggen. Du vil alltid være ett stort forbilde for meg og for andre, det skal du vite. Uansett situasjon, og uansett hva du gjør. Jeg føler på en måte du har blitt en venninne? Jeg synes vi er så like, og det er så deilig å kjenne seg sånn igjen i en person. Stå på, dette også overvinner du! Du vet, alt ordner seg for snille jenter (tro meg, denne har jeg selv aldri trodd på, men guri den har vist meg motsatt sååå mange ganger) sender verdens aller største klem til deg. DETTE ORDNER SEG <3

  29. Hun skrev jo at alt gikk fint med Mathias på legesjekken, så at kreften er tilbake er usannsynlig. Kjenner jeg Sophie rett så kommer det nok en forklaring senere når hun føler for det. Er tungt å skrive slikt åpent for alle midt i den verste stunden.
   Caroline: Ærlig talt. Det går da an å spør om hva som er galt uten at man virker som en nysgjerrig gribb av den grunn. Det viser jo bare at man bryr seg. Er ingen som forventer at hun skal gi et 1000-ords langt innlegg om det heller. Er vel bedre å spør om hva som har skjedd enn og ganske enkelt gi faen.

  30. Kjæresten har vel flytta, det er sånt som skjer. Jeg tror også jeg hadde blitt lei av å bo med noen som er 100% selvsentrert og nesten aldri hjemme.
   Og til dere som blir sur for at man gjetter på hva som har skjedd: Det er jo det Sophie legger opp til, jo! Hadde hun ikke villet det hadde hun gitt F i å skrive noe som helst. Her gjelder prinsippet “all oppmerksomhet er god reklame”.

  31. Anniken Erlandsen: hvorfor skal bare du kommentere det du vil? Jeg kommenterer ihvertfall nøyaktig hva jeg vil, uten at du skal slenge dritt. Du er ikke bedre enn alle andre. Idiot

  32. OMG! Fan från Sverige här. Chris från “De Vet Du” följer dig på instagram och likear dina bilder! Känner du han??? 😀 Snälla svara!

  33. Kjære vakre og sterke sophie Elise dette ordner seg!💕 ta den tiden du trenger , ta en pause om du trenger det. Vi lesere er her selvom , du mister oss ikke. Tenk på degselv og dine nærmeste først ! Du er kjempe sterk ! Håper det ordner seg så fort som mulig, vi tenker på dere 💕

  34. Håper det er slutt mellom dere. Fyfaen, du har bare etterlatt han alene i leiligheten i fuckings Oslo, og han har ingen venner der. Og du bare drar fra han, for å møte venner og dra på møter osv. Skjønner godt at han ikke holdt ut mer!!! bitch.

  35. Silje: Det er mulig å vise støtte uten å stille femten spørsmål om det er slutt med kjæresten, eller om det er sykdom i familien. Det var poenget mitt.. Det kan være like sårende med tusenvis av spørsmål om triste ting enn om ingen bryr seg.

  36. Det var en svært privat kommentar som plutselig er borte, heldigvis. Håper slekt/nære venner skjønner at de ikke skal benytte bloggen til private kommentarer. Den var litt drøy, egentlig, selv om det var godt ment – så avslørte den litt mer enn hva jeg tror bloggeren ville, i alle fall akkurat nå.

  37. Hørte du var utro på hove?
   Uansett virker ikke mathias moden nok for et langvarig og seriøst forhold. Har fått inntrykket av at du har en ganske sterk personlighet, i motsetning til mathias som virker umoden og tafatt. Synes dere som par, alltid har vært en snodig kombinasjon.

  38. Det er tydeligvis slutt mellom hun og Mathias, igjen… Alle bildene av han er borte på instagrammen hennes! Hun er alt for selvopptatt, selvgod og innbilsk til å ha kjæreste. Kom ikke som noe sjokk.. “Kjendis” så hun kan ikke være opptatt :’-D

  39. Det er slutt med henne og Mathias. Sjekk instaen hennes. M <3 er borte i tillegg har hun slettet alle bildene av ham, så det er et tegn på det.

  40. Nå er det jo litt som tyder på at det er slutt mellom deg og kjæresten. Hvis det er noe trøst, så er sjansen for å finne noe som varer hele livet (eller flere tiår) veldig liten når man er så ung som deg.
   Se på det som skjedde som en del av flere deler av livet som du har i vente. Du har hele livet foran deg. Prøv å ikke la dette sluke deg helt, men selvsagt – gi det litt tid. Det var tross alt en stor del av livet ditt. Det er også lurt om du prøver å få til andre forandringer. Kanskje det høres ulogisk ut (funker riktignok ikke for alle, selvsagt) men noen ganger så hjelper det med forandringer, for da føler man at man er på et annet “stage” som man så fint sier på engelsk. Klippe håret, forandre på soverommet – ett eller annet. Du må også tenke på at det som skjedde, skjedde av en grunn. Sannsynligvis kommer du til å få det bedre i fremtiden. Håper uansett ting går litt lettere for deg 🙂

  41. Caroline: Man kan da virkelig ikke forvente å ikke få spørsmål når man skriver slikt som Sophie skrev. Som offentlig person må man nesten vite at folk alltid vil være opptatte av det som skjer rundt en, spesielt det negative. Vil man unngå spørsmål og spekulasjoner kan man ganske enkelt la vær å si noe, og heller finne på en unnskyldning for at man blir litt borte.

  42. Vanligvis så pleier jeg ikke å kommentere toppbloggerene sine blogger, eller kommentarer. Greit nok at når du er toppblogger er du “kjent” og det kommer masse spekulasjoner uansett, men stakkars jente. Uansett hvafaen det er, så har virkelig folk ingenting med det å gjør, og OM det er slutt mellom de, tror dere at det virkelig blir bedre av alle de kommentarene deres og spørsmålene ? Hadde jeg vært deg Sophie, som er såpass ærlig om at dt faktisk er noe, ville jeg ha sperra kommentarfeltet på sånne innlegg.. God bedring 🙂

  43. Hun legger jo ut dette helt bevisst! Etter så lang tid som blogger så vet hun akkurat hva som skjer når hun sier noe halvveis: Det hagler med spekulasjoner. Vil hun være i fred lar hun være å legge ut kryptiske meldinger. Enkelt og greit. Men damen er såpass oppmerksomhetssjuk at hun ikke kan la være.

  44. Silje: Eller så kan folk respektere andres privatliv, bare fordi man er en åpen blogger betyr ikke det at absolutt alt må ut i offentligheten. Hun skriver at hun ikke har det så bra for tiden, det burde da være nok.. Det betyr ikke at hun er oppmerksomhetsyk eller ute etter et bedre lesertall.

  45. Dette er første gang jeg kommenterer på bloggen din, for nå kjenner jeg at jeg blir fly forbanna på alle spekulasjoner i kommentarfeltet. Stopp å spekulere og la jenta få “sørge” uten at mange hundre mennesker skal gni inn mer salt i såret. Ta den tiden du trenger kjære deg. Kjærlighetssorg er aldri gøy, men vit (så klisje som det er)..Det blir bedre 🙂 Da var ikke han den rette. Prinsen er der ute skal du se, nydelige du.

  46. Hvis det er slutt med deg og kjæresten, er det veldig synd og jeg forstår at du er trist. Men har du noen gang tenkt over at det er kjedelig for han å være så mye alene som han er, siden du støtt og stadig er bortreist? Jeg hadde iallefall blitt drittlei. Virker på meg som om du setter bloggen din og “karrieren” din foran kjæresten din, og det kan vel kanskje tenkes at han føler det på samme måten. For meg virker det nemlig merkelig å legge ut et outfit-bilde med annonselenker under i det samme innlegget som du forteller om at livet ditt er snudd på hodet og at du har det kjipt.

  47. Caroline: Du er bra naiv. Er det noe SE er, så er det oppmerksomhetssyk. Hun ler av dere hele veien til banken.

  48. Dersom du har en så jævlig opplevelse som du gir inntrykk av, hvordan klarer du å skrive innlegg? OG legge ut annonselenker? Det viser jo bare at det er bloggen og annonsepengene som er viktigst av alt. Jeg tror ikke du sørger et fnugg (dersom kisen har gått fra deg), du er bare sur over at noen i det hele tatt ikke setter deg først. Og den greia med “jeg gråter” der du legger ut halvpornografiske bilder av deg selv i samme slengen … kvalmt. Jeg vet ikke hvilke forhold du kommer fra, men noe har gått helt på trynet underveis. Du burde ikke holde på med denne typen blogging, jeg tror det har skadet deg mer enn det har gagnet deg.

  49. Hei zøta;-)
   Å dakkar deg æ! Håpær alt ordnær sæi!! Vi kommær alltid til å støtte dei. Det er i motbakke at det går oppover. I got your back!!!! Feel ju!
   Natta zøtesteste zøta xD

  50. Kjenner jeg får vondt inni meg når en så god jente som deg har det vondt, det fortjener du virkelig ikke! Ta den tiden du trenger Sophie og slapp litt av, håper virkelig ting blir bedre for deg uansett hva det er! 🙂

  51. Håper ting ordne seg for din del, får vondt av å hørra at du har det vondt.. Keep up fighting Sophie, du har jo et løvehjerta<3

  52. Jenny: Helt enig! SE bør definitivt skaffe seg et liv utenfor bloggen. Den er ikke bra for henne.
   Dersom du sikter til meg har jeg det utmerket, men er en smule bekymret for bloggerens psykiske helse og håper kritiske kommentarer kan få henne på rett kjøl.

  53. Jenny: Nå har jeg sett på bloggen din. Håper du ikke lar den ta over livet ditt slik det ser ut til at de på toppen har gjort. Du er (foreløpig?) en søt og (relativt) naturlig jente. La det bli med det.

  54. Det ser ut til at du møter litt motstand her i livet, som alle oss andre dødelige (imaget ditt tilsier at du er noe annt :-P)
   Det som irriterer meg noe jævli er at du legger ut kryptiske meldinger og så ikke sier noe mer. Hva er poenget? At fjortisene skal henge med videre for at du skal beholde ratingen din på Blogg.no? Jeeezez.

  55. Når du første sier A (at noe er galt), så kan du like greit si B (hva som hart skjedd). Attention whore.

  56. Det er for dumt. Ganske enkelt for DUMT at det som er en liten eller stor tragedie i ditt liv skal ledsages av annonselenker og lightpornobilder. Våkn opp, Sofie Elise Isaksen!

  57. Jeg er normalt sett ikke den typen som skriver kommentarer og slikt over nett, men når jeg leser kommentarene opp gjennom her blir jeg så utrolig provosert av enkelte at jeg bare må skrive! Herregud, hun er jo ærlig og sier at hun ikke har det så bra for tiden, og hva det er er vel faen ikke nøye? Er det ikke bedre at hun er ærlig på det i stedet for å lyve, eller bare late som alt er perfekt? Ingen er perfekte, og det mest irriterende er jo å lese på en blogg der livet til bloggeren høres totalt perfekt ut, og ingenting er galt! Jeg elsker at du er så åpen og ærlig om alt Sophie! Og uansett hva det er ordner alt seg til slutt, det er bare å være sterk og ikke mist motet. Man vil møte tunge perioder i livet uansett, og som toppblogger håper jeg du har lært deg å overse de stygge kommentarene her, for det er bare nolifers som sitter forran en skjerm og gjemmer seg bak tittelen “anonym”. “Det blir for dumt. Ganske enkelt for DUMT!” om jeg får sitere en kommentar oppi her!!! Åhhh, dette er sånn som irriterer meg grønt. At folk ikke bare kan klappe igjen og se seg selv i speilet før de går ut å dømmer en annen person. Håper alt blir bra fort, og ikke tenk så mye på bloggen! Ta litt tid for deg selv og fokuser på deg og ditt liv! Vi.. eller iallefall jeg er her enda om det så skulle ta flere måneder før du kommer tilbake, hihi:* Skulle veldig gjerne vært her og en du kunne snakket med, men blir vel litt rart når du ikke en gang vet hvem jeg er, haha! Men uansett, ønsker deg all “god bedring” om jeg kan si det, du skjønner vel hva jeg mener<3<3

  58. God morgen 🙂 Vil bare si at jeg håper du ikke tar deg nær av spydige kommentarer over her – noen folk er ute etter å provosere og skape en reaksjon hos deg – og vet hvilke knapper de skal trykke. Ikke gi dem en reaksjon, hverken på bloggen eller følelsesmessig mens du leser kommentarene. Hold hodet høyt i dag og husk hvem du er og hva dine verdier er. En dag om gangen 🙂

  59. Når du er så obvious som du er nå, ALLE skjønner at dette handler om M, så kan du likeså godt si hva som er så galt. Er utrolig irriterende og si A men ikke B

  60. Dette blir like dumt som de som poster feks,”alt går til helvete”,på Facebook og når folk spør om hva som har skjedd så er svaret “kan ikke si”.Neivel,men så la vær å post i det hele tatt da!

  61. Ååh kjære sophie!<3 vi er alltid her for deg, uansett! Er det slutt med mathias? Ellet er kreften tilbake?:o er her for deg uansett, vi venter på deg, slapp av nå<3
   Foresten ser du perfekt ut på håret nå sophie!<3

  62. Er ikke rart at det er slutt.
   Du bryr deg virkelig bare om deg selv og ingen andre enn deg selv. Så klart sier du at du er dyrevenn og så går med skinnveske. øh, teit.
   Men jeg skjønner Mathias veldig godt. Når du går rundt og prøver å forandre han til en person DU vil han skal være, så er det ikke rart det blir slutt. Du må virkelig våkne opp fra din rosa drøm og innse at du ble forelska i han for den han er, så hviorfor i helvete skal du prøve å forandre han?
   Og i tillegg så drar du på ferier, til venner, på møter og når du har venner på besøk så er dere ikke hjemme hos deg, men på et fuckings hotell?
   Stakkars Mathias, han er jo helt alene. Håper han innser den feilen sin nå, og ikke drar tilbake til deg. du er så fucka i hodet ditt.

  63. Uansett hva det er, drit i bloggen. Ta vare på deg selv. Du er Norges flinkeste blogger uansett, og du fortjener en pause når livet er tungt.
   Du ser kjempefin ut! Stå på videre, jeg vet du er sterk.
   Hilsen en fast leser 🙂

  64. Hei Sophie Elise!
   Noen av spekulasjonene ovenfor er så krampeteite at det skulle ikke ha vært mulig. Å dra noens humør, selvfølelse og selvtillit enda lenger ned når de åpenbart er langt nede fra før, er helt på jordet spør du meg.
   Uansett, jeg sender mine varmeste tanker til deg! Og det er jeg ikke alene om 🙂 Husk at du har lesere/”venninner” over hele norge, som kun vil deg godt<3
   Finn en sunn måte å døyve smerten på, så er jeg sikker på at dette vil gå bra til slutt.
   - fast leser.

  65. Ok nå vet alle at det er slutt mellom dere, du har bekreftet det til tv2. Get over it, move on. Det er ikke bare en spekulasjon når hun har bekreftet det selv.

  66. stakar småjentene som ser at du ikke forteller dem det først her på bloggen, men bekrefter til tv2…..
   nå er vel de knuste og

  67. Jeg vet akuratt hvordan du har det. Livet mitt ble snudd på hodet for 2 uker siden. Jeg elsket fyren og jeg var stormforelsket. For to dager siden ble jeg bedt om å brenne i helvette og at jeg var en jævla drittkjærring. Dette sa han da til eksen sin som har betydd alt for han. Fikk også høre det at jo værre jeg hadde det, jo bedre hadde han det. Jeg har vært så langt nede at jeg har vært hos legen å fått diagnosen “depressiv”. Jeg har vært så langt nede at jeg ikke lenger har ønsket å leve mer, fordi jeg har mistet “alt” jeg bryr meg om. Jeg hadde jo sett for meg en fremtid med han. De siste 2 ukene har jeg kun fått dritt av han og nå har det gått så langt at jeg faktisk har tenkt på anmeldelse. Men på en annen side er ikke det noe jeg ønsker å gjøre mot gutten jeg elsker og er superforelsket i..

  68. Hvem skal stelle i leiligheten nå da Sophie ? Og ta vare på kattungene som kommer i August?
   Kanskje,kanskje må du vokse opp og ta litt ansvar for ting som virkelig betyr noe.

  69. Aldri gøy når sånt her skjer. Det vet vel alle vi her som har vært gjennom et brudd. Ta den tiden du trenger, og kom tilbake sterkere enn noen gang! Tenk på alle leserne dine som støtter deg og bare vil ditt beste.
   Klem!

  70. Vet du hva, du fortjener ikke å ha noen som venter på deg hjemme. Du fortjener ikke å ha noen som setter deg først, men som du ikke setter først tilbake. Er det noe du er, SoFie, så er det en sinnsykt PR-kåt bortskjemt dritunge. Det er det du er. En borskjemt drittunge, som må operere hele seg for å bli fornøyd. Hah, det her gosser meg egentlig at det er slutt. Kanskje du forstår litt nå hvordan verden fungerer.

  71. Uff da 🙁 Du er sååå utrulig sterk sophie, så dette kommer du til og klare <3 Eg har fått sååå fint inntrykk av deg gjennom bloggen og det er eg veldig glad for<3 Du er en heilt nydelig jente, som står på for det du tror på <3 Eg elsker og lese bloggen din <3 Du fortener virkelig og vere på topplistene <3 Håper du leser dette og tar det med deg videre <3 Du er veldig strek og klarer det du vil <3. Kos fra Vilde 😘

  72. Så på tv2.no at det er slutt mellom deg og mathias. Så jævlig kjipt, dere passer så godt sammen ser det ut som! Håper dere blir sammen igjen!

  73. Du er kjempesterk. Jeg vet du klarer dette. Vi er her for deg, alle sammen. Tenk på deg selv, ta tiden til hjelp. Vi venter på deg! Og du simone over her, karma is a bitch, bare vent. Ingen grunn til å være så ekkel.

  74. Du klarer dette fint! Gikk gjennom ett brudd nylig selv. Du kommer deg ut, og det er bra. Er ikke alle som er sterke nok til å møte folk før flere uker/mnder etter ett brudd. Han var din første kjæreste, og da tror man alltid at det er den rette.
   Til alle som skriver at det var en fasade at Sophie omtalte sitt forhold så fantastisk, hva vet dere om det? For henne kan alt ha virket fantastisk! Det er ikke sikkert hun har hatt ett problem med forholdet. Det kan ha vært noe som kom “plutslig” på henne, eller han. La vær å si at det var en fasade, for det er ikke alltid slik. Man kan ofte tro selv at forholdet en er i er fantastisk, så skjer det noe som snur forholdet på hodet på èn dag! Og for dere som tror hun skriver slikt for å få lesere, så er dere patetiske. Hun er ærlig å sier hun trenger å komme til seg selv nå. Om hun bare ikke hadde lagt ut blogginnlegg, så hadde dere faen meg klaga på det og, “hvorfor blogger du ikke, herregud, si hva det er da” blablabla. Sku likt å sett noen av dere være like tøffe i trynet som dere er på tastaturet. VOKS OPP!!!
   Stå på Sophie! Så lenge du ikke har gjort noe som er grunnen til bruddet, så har du min fulle støtte.

  75. Sender en god klem. Du ga meg gode ord da jeg hadde grått en hel natt og en hel dag fordi jeg ikke visste om jeg skulle velge å følge kjæresten og bo hvor han var, eller følge hodet og finne jobb i Norge og gjør det som gjør meg glad. Jeg har fortsatt det dilemmaet, men det hjalp på humøret å få bekreftet fra deg at man skal sette seg selv først, og ikke glemme hvem man er som person I et forhold..
   Jeg håper dere finner utav det, og at du klarer å se at du er en sterk og selvstendig person, som du sa til meg. Selv om det er vondt, og alt kan føles tomt akkurat nå – prøv å se det positive I å ikke ha andre å tenke på enn deg selv. Det blir nok godt å få Anne Sofie på besøk.

  76. Jeg syntes det er rart at dette forholdet har vart så lenge som det har.Sett utenfra så har Sophie så og si aldri vært hjemme,kjørt sitt eget løp og ikke satt kjærligheten og forholdet i første rekke.
   Du Sophie er en bortskjemt unge og forventer oppvartning på alle bauger og kanter,jeg forstår godt hvis M ikke orket mer.
   Nå må du ta ansvar for deg selv ,leiligheten og etterhvert for kattungene som kommer.Jeg håper at du vokser med oppgaven,men jeg tviler.

  77. Mange gode klemmer til deg Sophie!!
   Du Thea som har skrevet over her…. hvordan våger du å uttale deg sånn om en sak som dreier seg om disse to personene og INGEN andre?! Jeg syns det er helt forkastelig!

  78. Hva faen Thea!!? Er egentlig litt sjokkert over måten du prater om forholdet til Sophie og M på! Kjenner du Sophie godt nok til å si at det er hennes feil at forholdet tok slutt og at hun ikke tar ansvar osv? Og hvorfor mener du at hun er så innmari bortskjemt? De pengene hun har, har hun jobbet for! Hun har ikke bare fått de hivd etter seg!

  79. Hun har bekreftet for TV2 at det er slutt med henne og kjæresten-så da kan vell alle respektere at hun trenger litt tid!

  80. Har stor respekt for deg! Stå på, dette klarer du:) gjør alt som du liker å gjøre, tenk på andre ting, vær sammen med gode venner så går det fint skal du se! Kanskje det til og med ordner seg:) from the bottom, i can only go one way and that’s up

  81. Var det derfor du skrev for noen dager siden at du skulle fylle på tatoveringen på fingeren? Slik at den ikke er identisk med Mathias’ sin? Håper det går bedre mefddeg etterhvert.

  82. Så utrolig leit å høre om bruddet, jeg blir trist på dine vegner 🙁 håper virkelig ting ordner seg, og hvis ikke vet jeg du kommer deg gjennom det. Stå på Sophie, jeg støtter deg uansett ❤️

  83. Vit at vi er her for deg. Selv om du ikke kan se, høre eller føle oss, så er vi her for deg! Og om vi hadde bodd i samme blokk, gate, eller by som deg så hadde vi lesere arrangert flere møter med deg, eller komt for å besøke deg gjentatte ganger, fordi vi vil gjøre alt for at du skal ha det bra! Håper du ser hvor fantastisk du er, og at nye eventyr venter deg der ute, men vi aksepterer fullstendig at du nå trenger tid for deg selv. Kom sterkt tilbake, slik du gjør gang på gang, kjære Sophie <3 dette klarer du!

  84. Ikke for å være frekk eller noe. Men når du gjør ting som det du gjør, så kan man vel egentlig bare si at du fortjente det. At han skal stole såpass mye på deg når du drar til hove ogsånt er bare tåpelig. Sorry as, men du fortjener ikke sympati.

  85. Jeg er må rett og slett si at jeg er ekstremt sjokkert over hvor stygge kommentarer folk kommer med, det er rett og slett bare sykt, rett gjennom. Spesiet kommentaren et par hakk over
   ¨Ikke for å være frekk eller noe. Men når du gjør ting som det du gjør, så kan man vel egentlig bare si at du fortjente det. At han skal stole såpass mye på deg når du drar til hove ogsånt er bare tåpelig. Sorry as, men du fortjener ikke sympati.¨
   Stole på henne, kanskje det kjærlighet handler om, at man skal kunne stole på hverandre? Du fortjente det, og du fortjener ikke sympati. Og nå du i tillegg er frekk nok til å skrive ¨ikke for å være frekk eller noe¨, seriøst? ¨ånei du, det drittet jeg slenger til deg, srkiver at du ikke fortjener noe sympati….det er jo ikke frekt ment. ¨
   Verken jeg eller andre bør sitte og gjette hva som er grunnen. Vil hun dele det, så gjør hun det. Hvorfor kan ikke folk vær glade for at hun viser at livet hennes ikke er perfekt, hvorfor er det ikke bedre og vite at hun har det dritt til tider, og ikke lever verdens beste liv. Jeg syntes det er bra at folk viser slikt, for hvor mange av dere som slenger dritt mener ikke at ¨ååå, hun oppfører seg som så perfekt¨, for så og kommentere her hvor lite sympati hun fortjener fordi hun er nedenfor, really? Hvor er logikken, og medfølelsen for den slags skyld? Sånne folk kan irritere hvem som helst, og det er så veldig med vilje at det er rett og slett synd.
   Dette kan høres så klisjè ut det bare vil, men hva så…ikke en dritt av folk bryr seg, noen folk er skapt for å plage, og kommer til og skrive dritt til deg samme hvem du er, hvor du er, hvor du kommer fra, hvor du bor, hvor mye penger du har og hva du driver med…det vil de alltid gjøre, de driter i hvem du er, så lenge de får gjort deg sint og såret.
   Ønsker deg alt vell Sophie!

  86. Stakkars deg – må være vanskelig 19 år og ikke gjort noe annet i livet enn å fjolle på en blogg!
   men noe må man jo finne på for å være interessant!
   LYKKE TIL!

  87. Hvorfor har du kjøpt deg Céline luggage Mini om du er i mot skinn? Hele vesken er jo Kalveskinn?
   Altså jeg er ikke i mot vesker av skinn og har selv en Céline veske jeg har betalt dyre dommer for, og er kjempe fornøyd, men husker som du tidligere har sagt at du velger bort skinnjakker + vekser ? 🙂

  88. hva faen vet dere om hvordan sophie og mathias behandler hverandre? det er så mye gjettning bak all den dritten dere skriver. deres forhold har ingen ting med dere å gjøre. Det fins virkelig ingen unnskyldninger for å skrive dritt, dere blir sur for at hun skrev dette innlegget fordi hun sa ifra og ikke ville si mer, men dere hadde blitt akkurat like sur om hun skrev mer eller om hun ikke hadde skrevet nåt. Folk finner alltid noe å kommentere uansett. grow up people.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg