siste dag på Hove


 

Jeg er så utrolig lei av alle problemene jeg har med bloggen. . Jeg hadde skrevet et langt, og om jeg skal være ærlig, ganske bra innlegg om det siste døgnet på Hove, men så klikker hele bloggen og ingenting blir lagret når jeg måtte restarte. Med et mobilnett som eneste internettkobling kan man bli helt gal, og jeg er nære ved å slå noen nå. Er det ikke typisk. . Jeg orker derfor ikke skrive like langt nå som det jeg hadde gjort, men jeg kan fortelle at vi var på Ellie Goulding igår som jeg personlig ikke synetes var noe særlig bra, og etter det gikk jeg hjem for å legge meg tidlig og sov i hele 11 timer. Jeg møtte min store bloggcrush Andreas Wijk igår på konserten og vi hang en del sammen, det var utrolig hyggelig og han var så snill. Jeg fortalte han at jeg har skrevet om han på bloggen flere ganger tidligere, og han virket så takknemlig og ikke minst sjokkert over det, haha. Jeg håper han legger ut noen bilder av oss to på sin egen blogg etterhvert, vi tok veldig mange med hans kamera! Men om ikke, så avtalte vi en date på Imagine Dragons senere, hehe.

Sko fra duffy hos nelly, shorts fra bikbok, cardigan fra notion 1.3 hos nelly (den er på 50%!) og topp fra bikbok (annonselenke) 


I dag hadde vi ikke så mye å finne på, så jeg, Anne-Sofie og Amanda har sett noen episoder family guy inne i hytta på min lille mobil. Jeg elsker det programmet! Vi har også hatt allsang til gode gamle disneysanger og irritert oss over at det blåser sånn ute, men vi skal uansett kle på oss godt med klær og få med oss flere konserter iløpet av kvelden. Vi må opp klokken 05:30 imorgen, det skal bli spennende. . 

78 kommentarer

Siste innlegg