det lille ekstra

i samarbeid med makestyle 

Jeg elsker å se på sminkevideoer på youtube og finne inspirasjon til nye stiler i sminkeveien. På denne måten har jeg lært meg både å sminke nesen smalere, øynene større, kinnbein mer markerte og vippene lengre, kun ved enkle triks og tips. Derfor bytter jeg også ganske ofte ut produktene, men noen merker kommer alltid til å ha en fast plass i sminkevesken min. Merker som glo minerals og nilens jord har vært gjengangere i flere år, og jeg har også nevnt produktene her tidligere. Ikke er de dyretestet, de er billige, og de holder det de lover. Uansett, jeg får stadig spørsmål om sminke, så her kommer et innlegg om nettopp dette. Håper dere finner noen nye favoritter!


Hverdagslook 

 


De gode gamle 

Foundation fra nilens jord bruker jeg først over de stedene hvor huden er rødlig, hvor jeg har litt ekstra fregner eller pigmentflekker, og den er utrolig bra! Som dere kanskje ser på bildet er den godt brukt, og jeg må nok snart skaffe meg en ny igjen, for den kommer jeg ikke til å bytte ut med det første. Jeg legger den kun i ett lag, fordi jeg trenger ikke mer, og den holder hele dagen. Den gir et matt resultat, noe som er viktig for meg! Så slipper man å se så “fett” ut i ansiktet.

♥ Øyenskyggesett fra nilens jord. Dette settet inneholder masse fine, matte farger som fungerer super som base – men, dette er ikke settet jeg ville ha kjørt på med til fest, men jeg bruker dette hver dag når jeg sminker meg til vanlig. Eyeshadow symphony er kjempegod om man vil ha en enkel look som holder lenge, og fargene i dette settet passer spesielt bra til de blå øynene mine. Den holder også lenge, jeg har brukt denne hver dag i noen måneder og kan ikke se bunnen på noen av fargene. 

Concealer fra nilens jord. Denne er helt fantastisk! Etter at jeg begynte å bruke denne, har prosessen med highlighting og counturing gått som en lek. Jeg er glad jeg fikk denne, for det er ingenting som kan måle seg i sammenligning av produkter jeg har testet. Den dekker utrolig godt, er lett å jobbe med og er ganske matt. Conceleren kommer i to deler, en litt større og mer flytende kost, og en liten tusj som jeg bruker opp neseryggen og mot pannen. Resten bruker jeg under øynene/ under kinnet. 

Leppestift fra glo minerals. Denne liker jeg også veldig godt, selv om jeg ikke er en så alt for stor fan av leppestift generelt. Da må den ikke ha noe shimmer i seg, sitte godt på leppene og ikke smake stygt, og denne går godt overens med de kriteriene jeg stiller. Et lite minus at man må være rimelig svak i bevegelsene, min leppestift knakk nesten med en gang så nå er det en kunst å få brukt den. Men, fargen er utrolig fin, så derfor velger jeg å anbefale den uansett! Kanskje ikke alle er like hardhendte som meg. 

♥ Her har jeg et lite utvalg av leppestifter – jeg tenkte det ble litt kjedelig å snakke om leppestift etter leppestift i et eget innlegg, så derfor anbefaler jeg dere heller å sjekke ut hele utvalget til makestyle HER. De har utrolig masse fint å velge mellom, jeg har både røde, rosa og ganske nøytrale leppestifter derfra. Merkene jeg vil anbefale litt ekstra på den fronten er too faced og nilens jord

Vippeserum fra überlash. Dette har jeg faktsik videoblogget om før, da hadde jeg ikke fått det sponset men kjøpt det selv, og videobloggen kan dere se HER. Der forklarer jeg vel egentlig det meste man skulle trenge å vite, men jeg ble helt sjokkert over forandringene på meg selv. Jeg viser også disse på videoen, men for å forklare litt kort, så ble vippene mine utrolig mye lengre! Spessielt på nederste rad. Jeg er usikker på om dette også egner seg for bryn, men jeg har brukt det der likevel, og det har gitt gode resultater på meg.

♥ Ellers er det fine smykket på bildet også fra makestyle, og det finner dere HER. 

 


Ja, dette ble et ganske så langt innlegg, men jeg er kjempefornøyd med alle sammen, og nå kommer det til å bli vanskelig å slutte med dem – spesielt vippeserumet, der er jeg stuck for life! Så, det er min soleklare favoritt om jeg måtte velge noe. Ellers, concealeren fra nilens jord! Den er en sterk nummer to.

Rabattkode er det som vanlig å få her, og koden Sophie22 varer i en uke.

43 kommentarer
  1. Du skrev jo akkurat at du bare brukte bareminerals ?? du har blitt helt sykt på reklamefronten i det siste! IKKE BRA!

  2. Synes det er litt synd at du har begynt med så mange sponsede reklameinnlegg.. Likte så godt å gå inn på din blogg før, for den var ikke proppet full av reklame. Skjønner jo at du må tjene penger også, men husk at tilliten til leserene er veldig viktig, og jeg håper virkelig ikke du reklamerer for ting du ikke ville brukt selv. Det var jo ikke lenge siden du skrev at mineralpudderet fra Bareminerals var det beste du noen gang hadde brukt, og nå er det plutselig denne foundationen allikevel?
   Er ikke ment som negativ kritikk, bare noen tanker. Digger bloggen din!! 🙂

  3. Oh, jeeeez! Hvorfor så jævlig mye reklame.. “reklamerer ikke for hva som helst” det gjør du. Var mye mindre reklame på bloggen din før. Savner måten du skrev på da

  4. Jeg får ikke rabattkoden til å fungere 🙁
   Ellers digger jeg bloggen din, og skal virkelig teste ut noen av disse produktene 😀 Har lett etter en god concealer og foundation sååå lenge nå! 😀
   -Malene

  5. Jeg synes det er blitt for mye reklame, og folk kommentere jo det? Men ser du ikke det? Jeg skjønner du tjener penger på det men vær så snill… Det er liksom for mye.

  6. Hvorfor bruker du vippeserum og påstår at det funker fett, men samtidig skaffer deg vippeextensions? Da kan ikke serumet være all that? :p

  7. Har du lest aftenposten? Nes kommune i Buskerud skal avlive flere katter, fra mandag, imorgen, skal de sette opp feller og deretter avlive alle katter som ikke har halsbånd på seg eller er merket, det er helt sykt!

  8. Rart hvor fantastisk alle produkter plutselig blir når man får det sponset;)
   Jaja, superkjedelig og dårlig blogging at du bare reklamerer for alt og alle på bloggen din.. Du som sa du nesten ikke gjor slikt….:) Du selger deg for alt du har, bare for å få litt penger. Grusomt.
   Har forresten selv “nilens jord” produkter – ikke i nærheten så bra som du skal ha det til.

  9. Har forresten hørt at du kjøper pizza med kjøtt og bare skraper vekk kjøttet? Og du kaller deg vegetarianer? Hvis det her er sant så har jeg mistet all respekt for deg

  10. Hvillen farge har du på foundationen og concealer? Medium? Bestiller nå, hadde vært supert om du hadde svart! Har ca. lik hudtone som deg:)

  11. Hei Sophie Elise!
   Jeg lurer på om du kansje kan lage en slags guide over Oslo? Da tenker jeg på hvilke steder man skal holde seg unna, bra utesteder, bra restauranter, hvordan trikkene fungerer osv.
   Jeg skal flytte til Oslo til høsten for å studere, og mest sannsynlig skal jeg dit helt alene, kjenner ingen som bor i Oslo fra før.. Derfor hadde det vært litt nyttig for meg å vite ihvertfall litt om Oslo før jeg flytter 😀 Har vært i Oslo før, men da har jeg bare vært rundt Karl Johan liksom..

  12. Fine du, kan du si hvordan det var på Miley konserten? Hun er jo ditt store idol, jeg fikk desverre ikke dratt selv så lurer veldig på hvordan det var 😀 Jeg syntes det er rart du ikke har skrevet noe om det….

  13. Kødder du?? Hva i alle dager er dette slags innlegg etter “jeg-er-dritt-lei-at-alle-er-så-overfladiske-og-bare-snakker-om-sko-og-dritt??

  14. Seriøst Sophie? Reklame, reklame, reklame … Nesten hvert eneste innlegg holder jo en eller annen form for reklame! Husker godt den gangen du skrev at du ikke reklamerte mye, fordi det var så ufattelig kjedelig å lese om. Hva har skjedd med den attituden? Leser du ikke kommentarene våre? Ingen liker jo at alle innleggene dine inneholder reklame. Håper du snart tar i betraktning at ingen vil lese om det, det er jo trossalt vi leserne som holder denne bloggen gående!

  15. Anniken; Hvis du vil se en ordentlig versjon av Kim kardashian sminkevideo – så søker du bare på YouTube. Mange der.

  16. Rykteflommen.org
   SAVNET Å LESE SLADDER OM TOPPBLOGGERNE I NORGE? Frykt ikke, redningen er her! Les vår blogg Rykteflommen.org – vi dekker det som rører seg i bloggverdenen!
   Rykteflommen.org

  17. Synes du har blitt like kjedelig som alle de andre sponsorbloggerne. Kristinaandersen, tcmn osv… alt for mye reklameinnlegg. Det er så kjedelig. Pass på du mister lesere av det.

  18. Nå er jeg så sykt lei av at du ikke gidder å bry deg om hva leserne dine syntes. VI leser bloggen din, men du tenker KUN på å sope in penger. Produktene som du skryter til himmelen her, er ikke i nærheten av hvor bra du skal ha det til. Du hører ikke på leserne dine i det hele tatt, før VIRKET det som om du brydde deg om oss. Vi vet at du leser kommentarene dine…… VI VIL IKKE LESE OM FALSKE ANMELDELSER, VI BRYR OSS IKKE OM REKLAMEN…. Å hvorfor sier du at du var på Miley konserten når du ikke var der? Syntes det blir for dumt.
   Jeg digger deg, men jeg er så utrolig lei av at du motsiger deg selv hele tiden. Du sa for 2 innlegg siden “er så lei av folk som bare tenker på hva slags sko de skal ha på seg, så overfladisk” og her skryter du om dårlige produkter bare for å få penger….overfladisk, og fake.
   Håper du seriøst tar deg sammen og beviser at du faktisk setter pris på at noen gidder å lese bloggen din.
   Har lest bloggen din fra starten, og man lærer seg hva som er ekte og falsk her inne ganske lett gjennom tiden.
   PLEASE HØR PÅ LESERENE DINE!!
   <3

  19. Cecilie: Hei!

   Vel, takk for at du “sier ifra” regner jeg med.

   Blogg er jobben min, og det er da også naturlig at jeg er nødt til å tjene penger på det – om ikke kunne jeg ikke ha brukt like mye tid og energi på bloggen som jeg gjør. Om du tenker deg om, så er det kanskje 2-3 reklameinnlegg i uken på det meste, mens jeg blogger 2-3 innlegg per dag – i mengden blir det ikke så mye.

   Som blogger får man tilbud om å skrive om alt mulig for penger. Det er en grunn til at dere ikke har sett reklamer for yoghurt, suppe fra fjordland eller ungdomsbiletten fra SAS her – fordi det ikke er noe jeg vil skrive om, omså man får 20 000 kr for et innlegg.

   Jeg takker ja til de produktene jeg liker, etter å ha testet de over lang tid.

   Men, jeg ber også om at du tenker deg om en ekstra gang før du kommenterer. For, hvor ille er det egentlig? Hadde DU takket nei til å skrive et innlegg om sminke du liker, til en bra nettbutikk, hvor det er gøy å ta bilder / blogge om det / du får penger for det? Hadde du helt ærlig takket nei?

   Jeg har takket nei til MASSE sminkesamarbeid og klessamarbeid, så vet du det.

   og personlig mener jeg at jeg gjør en grei innsats, hører på leserne mine og alt.

   Og btw – så var jeg på Miley Cyrus sin konsert. Kom under tredje sang (love, money party) og gikk midt under wrecking ball.

  20. Spørsmålet mitt har ingenting med innlegget å gjør,men..
   Kan du svare på hvorfor det er greit for deg å spise fisk,men ikke andre dyr?
   Hva er forskjellen liksom?

  21. Du er vel ikke deprimert for tiden, sophie? Jeg bare lurte med tanke på innleggene dine i det siste. Det har liksom tristpreget på en måte. Du tenker for mye, og syns ting er meningløse. Overflatiske ting er meningløse. Er du ikke deprimert eller? Du har skrevet før at du sleit med depresjon.. Ikke tilbakefall?

  22. Fært så negative folk er her da. Vi må huske på at dette er en ung jente, som har blogg som jobben sin. Hun må få inn penger på en eller annen måte.

  23. loooooooooool så nettopp et pornoaktig bilde av deg som en tenåring. Før du fikk blondt hår, fake tits,nese osv. Fant det på rykteflommen.org som er myeee bedre enn toppsladring osv. Lurer egentlig bare på hva slags reaksjon du har til det? og tenkte bare jeg kunne si ifra sånn generelt

  24. Den nye måten du sminker deg på er utrolig fin!! Kunne du laget et innlegg/Evt video om hvordan du gjør det? Ser en tydelig forandring på både nese og skinnbein
   og det ser kjempe bra ut!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg