sunday

reklamelenker nelly

Dagens morgenlook. Skjorte fra romwe.com 


Hei dere ♥ Håper alle har en fin start på søndagen, her ringte alarmen som vanlig klokken 09, jeg sto rett opp, tok på meg joggeskoene og videre fulgte en time med intervaller utendørs. Det var utrolig herlig, og jeg er så glad for at jeg gjorde det! Oslo har virkelig vist seg fra sin beste side idag, herlig temperatur, sol og nesten ingen folk i gatene. De fleste er vel fyllesyke etter gårdagen regner jeg med. Uansett, jeg har vært hjemme en god stund, og lar nå Top Chef surre i bakgrunnen mens jeg drikker et glass eplejuice med wheat grass og oppdaterer dere. . Gud jeg har så vondt i magen med tanke på masterchef senere idag, jeg flyr jo til danmark klokken 21 i kveld. Lov meg at dere ikke kommer til å hate meg når jeg ryker rett ut der, og mest sansynlig banner og roper i samme slengen, haha. 

Som dere ser har jeg fått en ny header også! Tusen takk til flinkeste Albertine som hjelper meg med alt av design, header og koder 🙂 

Litt søndagshopping rekker jeg alltid!


Ellers er det en liten evighet siden jeg har handlet noe til meg selv, så nå var det på tide. Jeg trengte duftelys, jeg er helt avhengig av de fra voluspa! Men, nå har to av de jeg har hjemme brent ut, så da var det på tide med to nye. Visste dere at nelly er den billigste plassen å kjøpe disse duftelysene? Når jeg har sett de på butikker her i oslo, koster de aldri under 300 kr, uansett hvilken størrelse. 

1. Duftelys HER / 2. Parfyme HER (luktet den på taxfreen her om dagen, men jeg kjøpte den ikke og angret rett etterpå. Så nå er den bestilt!). / 3. Duftelys HER

1. Singlett HER / 2. Body HER – om dere ikke har en body, så bør dere virkelig kjøpe det om økonomien tillater det! Det er så fint med jeans. / 3. Kjole HER. Denne var såå fin! Gleder meg til å bruke den i sommer. 

1. Kjole HER / 2. Sko HER 

 


Da håper jeg alle har en fin søndag! Jeg skal pakke kofferten (tar sikte på å pakke for en kveld jeg, haha) og så skal jeg ut og ta litt bloggbilder. Snakkes snart! 

27 kommentarer

Siste innlegg