GULLRUTEN

Singlet fra nelly HER (reklamelenke)


Jeg har blitt sminket og stylet, og er straks klar for gullruten! Jeg har hotellrom i bergen og snart kommer de andre fra bloggerne hit. Jeg skal ut og spise med produsenten og bare samle litt krefter, dette blir en lang kveld med rød løper, utdeling og etterfest.

Ble ikke håret og sminken fint, forresten? Er faktisk sjeldent jeg blir fornøyd når noen andre ordner meg, men denne gangen satt alt som et skudd! 


 

Dere kan følge gullruten direkte på tv2 ikveld fra 22:15 –  ØNSK OSS LYKKE TIL! 

69 kommentarer
  1. Der har du perfekte øyenbryn der! 😀 Du ser helt magisk ut!
   Masse lykke til ikveld, ta masse bilder til oss da! <3

  2. Åherregud kan jeg få prøve livet ditt for en dag!? Så utrolig heldig du er, kos deg og nyt det nydelige du!

  3. Håret ditt va jo bare helt nydelig! Og jeg virkelig ELSKER vippene dine ! Du kommer til å se ut som en million dollar <3

  4. Du så smashing ut!! Og som flere sier her, brynene dine var kjempepene her! Pene til vanlig også, men her var de prikken over ien 🙂 Han en flott kveld 😀

  5. Du ser helt nydelig ut på rød løper-bildet til VG 🙂 Perfekt. Jeg så intervjuet på VGTV, har du fargelinser på? Du har så grønne øyne, mens jeg alltid trodde du hadde lyse blå! Eller kanskje det bare er lyset?

  6. Hahaha, beklager, men fyfaaaaen så hissig tryne du fikk da “bloggerene” ikke vant. Så det så sinnsykt tydelig, knakk sammen her jeg sitter.

  7. Åå, dere burdte ha vunnet ! Men vi får håpe på sesong 2 og en pris til neste år <3
   Enig med anonym oppe, Hahahah morsomt at du ikke lagde fake smil, du er bare så kul !

  8. Herregud , Så diva du virket da du ikke klappet eller smilte etter de sa det. Alle andre smiler og klapper, du bare 😑

  9. Du så utrolig sur ut da dere ikke vant, hehe. Hadde regnet du faktisk med at bloggerne hadde noen mulighet til å vinne… Kan jo ikke få alt man peker på! Ellers får du kose deg videre på gullruten 🙂

  10. Når du er en viss alder må du tåle å tape. Du er bare en barnslig drittunge som har hode som er mindre enn puppene og det sier litt om deg og din intelligens . Aldri likt deg kommer aldri til å gjøre. Hater plastikktryner som blir bare styggere og styggere.

  11. Du virker så utrolig utakknemlig, bortskjemt og oppmerksomhetsyk.. Det er utrolig trist å se på, hvor vanskelig er det for en 19-åring å skjønne folkeskikk og hvordan du skal oppføre deg i offentligheten?
   Jeg håpet faktisk på at dere ikke skulle vinne den prisen, BARE for å se reaksjonen din, og den var akkurat som jeg ventet meg, er ikke det litt sjokkerende?

  12. La nå ho få fred! Ho er en superskjønn jente, som for første gang er med på noe så stort. Selvfølgelig er det kjedelig å ikke vinne! Skjønner ho veldig godt, men det tok jo ikke mer en 2 sekunder før smilet kom fram igjen!
   Man trenger ikke hakke på noen med en gang en har en liten mulighet, det eneste det medfører er den personen blir lei seg. Tenk om du skulle blitt dømt av hele landet dersom du gjorde noe gale? Tviler på dåke som slenge drit hadde likt det.
   Stå på Sophie, jeg digger deg! Er ikke ofte jeg kommenterer, men jeg blir litt frustrert innimellom! Du må ikke la de negative kommentarene gå inn på deg, det er bare ren misunnelse!

  13. Utrolig å lese kommentarene til enkelte, dere har jo faktisk ikke folkeskikk eller respekt selv når dere skriver dritt? Jeg unnet virkelig bloggerne å vinne prisen, de fortjener det. Om dere har så veldig mye i mot sophie,HVORFOR går dere inn på bloggen, HVORFOR kommenterer dere, og HVORFOR bryr dere dere om hva hun syntes, hennes tanker, reaksjoner og utseende? Haters gonna fucking hate. Hadde det vært dere som hadde vært nominert til noe, og dere ikke hadde vunnet, tror jeg nok dere hadde reagert likt, og blitt skuffet.

  14. Hvorfor er du så sur?? Du burde heller tenke nøye over alt du har, og være glad for alt du får delta på. Takknemlighet er en fin ting.

  15. herregud for en reaksjon. skal du liksom være diva og nå? alle andre som var nominert, og som faktisk har en grunn til å være diva og faktisk er ordentlig kjente smiler og unner andre å vinne. det er bare ekkelt hvordan du oppfører deg. lær deg folkeskikk og å respektere andre som tydeligvis fortjente å vinne mer enn deg. ingen som ikke vinner reagerer sånn uansett hva de er nominert til.

  16. Du så utrolig fake ut, særlig på grunn av håret og leppene. Og så sur når dere ikke vant! At det går an, trodde faktisk du hadde såpass innsikt at du skjønte at Bloggerne er lommerusk i TV-verden. Du prøver i alle fall å gi inntrykk av at du er så realistisk. Men sikkert kult for en liten Harstad-dame å møte de “ordentlige” kjendisene. De som faktisk har gjort en ordentlig jobb, ikke bare hatt kamera på slep mens de levde sin vanlige tenåringshverdag/husmorhverdag.

  17. Hahaha for en dårlig taper! Vesle Harstadsjenta ble skuffet…. Oooh! Du trodde vel ikke at den trashserien skulle vinne?! Og du så såååå fake ut!

  18. “Jeg er feminist. Å være feminist betyr å støtte andre kvinner”– hahaha! Så fint du støttet de kvinnene som vant… Løgnhals

  19. Dessverre så fikk jeg ikke sett dette, fordi jeg var ute med russejentene mine! Jeg er vel fortsatt litt bedugget, men er det mulig å legge ut episoden her på bloggen din, eller se den andre plassser? 🙂

  20. Da de filmet alle dere nominerte mens dere ventet på resultatet, var det eneste jeg tenkte på at de andre 3 damene så så utrolig vakre ut, mens der satt du og så skitten og plastic fantastic ut med tydelig falskt hår, aaaltfor store og ekle lepper, med vipper som så ut som du hadde limt på svarte plastikkpinner eller noe.
   SELVINNSIKT, SOPHIE! VOKS OPP OG BLI EN VAKKER( og mer naturlig) DAME ISTEDENFOR EN 19-ÅRING SOM SER UT SOM EN 40-ÅRING MED MIDTLIVSKRISE.

  21. Du var helt nydelig i kveld, så bildet og intervju og greier! 😀 Drit i om folk syns du så sur ut, jeg la merke til det men jeg bare lo, for du så så snurt ut at du bare var søt, haha! Stå på snuppa!

  22. du er en pen jente som mange ser opp til siden du er blitt kjent, men når jeg ser på vg så sier du drugs…. bruker du virkelig dop? også sier du det på VGTV? jeg har ingenting i mot deg men dop er ikke noe folk burde se opp til…. 🙁

  23. De proffe smilet og klappet når de ikke vant, du derimot så ut som en bitch av en plastikk dukke! Med en gang jeg fikk vite at dere ble nominert så visste jeg at dere ikke hadde en sjanse. Jeg så på de to første episodene men det var jo bare dritt, story altså men i går så feilet du, haha.

  24. Enig med mange her. Synd at en så fin jente som deg skal ødelegge seg med disse plastiske operasjonene, å se fake ut er langt i fra hot!
   Den reaksjonen din var jo bare helt bak mål, alt du har gjort er jo å ha ett kamera team på slep, andre folk som står bak produksjonen og alt! Du må lære deg å tape, å værtfall lære deg å glede deg på andres vegner.
   Jeg kjenner deg ikke, men for meg virker du som en ordentlig bitch. Sånt vil ikke Norge ha.
   Correct me if i’m wrong

  25. Du så helt smashing ut i går kveld! Elsket kjolen, håret og sminken 😀 Håper du er i fin form i dag og ikke for hangover 🙂

  26. Bloggerne er lommerusk i tv-verdenen? Så altså, hvordan ble det nominert til gullruten da din idiot??? Må da være mye bedre enn enkelte andre serier da 😉

  27. Camilla Eriksen: Man kaller ikke folk for idiot, selv ikke om dere begge er anonyme.
   Jeg er dessverre enig i at Bloggerne er “lommerusk” i TV-sammenheng. Konseptet bygger på vår trang til å være kikkert, og deler av serien er ren sosialpornografi. Årsaken til nominasjonen tør jeg ikke gå inn på, prosedyrene følger ikke strenge kvalitetsregler og kan ofte være basert på synsing blant de som velger ut. Med “synsing” mener jeg at kriteriene ikke begrunnes faglig, men dreier seg om at noe er kult, nytt, annerledes, spektakulært, osv. Og annerledes var den jo, men om den hadde andre verdier enn å vise hverdagene til en gjeng damer, tja. Tror ikke det.

  28. Så utrolig fint det ble! Det hadde vert morsomt hvis du hadde filmet mens du ble stylet så man kunne se hvordan stylisten gjorde det 🙂

  29. herregud, tenk at hun leser det dere kan skriver her. at det i det hele tatt finnes mennesker som klarer å si sånne ting til andre. hva dere synes om reaksjonen hennes er en ting, men la nå jenta ha utseendet sitt i fred.. uff. du er skjønn, sophie!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg