hvilken kjole til gullruten?

reklamelenke

I morgen er det gullruten, og det er en stor ære at bloggerne har blitt nominert! Det var nok mest bare en fjern drøm for oss som har vært med, og at det nå har blitt virkelighet er virkelig helt fantastisk og ikke noe alle får oppleve i løpet av livet. Jeg unner produsenten Vegard Nordmann dette så utrolig mye, han jobber så hardt og fikk meg umiddelbart til å føle meg hjemme blandt crewet. Så, Vegard – tusen takk for et fantastisk år, mye av det som har skjedd det siste året er takket være deg og at du har hatt sånn tro på meg og min sterke personlighet. Også en stoor takk på vegne av meg selv til John, enhver dag med deg og filming er en solskinnsdag! Og til Snorre og Kleppen som filmer – det har vært som en liten familie, og it makes my day når jeg ser dere slite med å holde maska bak kameraet når jeg sier et eller annet idiotisk.. Takk takk takk!!!! Jeg er så ydmyk med tanke på alt dette, og blir helt rørt ved tanken. . Det er så fortjent! 

Kveldens store spørsmål kommer nok til å være (bortsett fra hvem som vinner), hvem som har på seg hva. Jeg googlet gullruten, og alle ser jo ut som en million kroner! Jeg mener man kan få til både billig og bra, så begge kjolene jeg nå skal vise fram koster svært lite. Her er mine to alternativer som jeg har koket det ned til: 

Denne lange, fine kjolen har jeg aldri brukt ute i offentligheten, og er en av mine eneste lange. Den koster 499 og kan kjøpes på nelly HER. Jeg tenkte denne passer fint ettersom gullruten er ganske så classy, og kleskoden krever nok litt stil. Det eneste som drar denne ned fra en toppscore og et definivit ja, må være lengden. Den er akkurat et par cm for lang, og jeg må nok holde den litt oppe under kvelden. Mulig det er verdt det, for den er jo så nydelig. Men, med mine 159 cm over bakken er jeg også litt redd for å se enda mindre ut i denne. 

Denne er fra sheinside og litt mer avslappet, og kort som dere sikkert får med dere. Denne skal jeg da eventuelt ha en litt oversized blazer til, og lavere sko slik at den blir litt mindre “lett på tråden” og litt mer passende for en slik anledning. Om det ikke blir denne tenker jeg uansett å ta den med meg i vesken, slik at jeg kan bytte om før festen på kvelden.

Så, hva tror dere – kjole 1 eller kjole 2? 

 

261 kommentarer

Siste innlegg