kapow

Som jeg har nevnt til dere tidligere er jeg delvis dement i perioder og glemmer nærmest mitt eget kjønn, så det å pakke når man skal på tur er mildt sagt en liten utfordring. Og når man må pakke først til en regnfull norsk by hvor jeg skal på en prisutdeling, OG til Tunisia i samme koffert, da blir mye glemt igjen hjemme. Her får dere se en litt sensurert, men likvel stappfull liste over alt jeg har glemt. I morgen må jeg ta en kjapp telefon hjem til leiligheten og ha en lang prat om hva som må pakkes med i samboerens koffert, slik at jeg kan overleve der nede i Afrika . . 

 Så, med andre ord, pakkelister funker ikke for meg! Jeg hadde helt ærlig glemt masse jeg trengte her i Bergen også, blandt annet lader til kameraet (hvordan i faen er det mulig sier jeg bare, HVER gang), men nå er jeg på plass hos min tante og søskenbarn som kan bidra med litt av hvert. Det er godt å være her, og for to netter skal jeg slappe av i trivelig selskap før det bærer avsted til gullruten. Det er noe eget ved det å være hos familie, og jeg klarer å slappe av på en helt annen måte enn jeg gjør andre steder. Kanskje fordi jeg har flyttet hjemmefra, hvem vet? Men hvilepulsen er på plass, til tross for tusen ting som mangler.

Meg og min kusine Pia ♥


Vi har gått tur med dyrene. For her kan man ikke bare gå tur med hunden, begge kattene følger også med! Noe så spesielt, men veldig fint – noen andre som har det slik? At hele flokken på død og liv skal følge med på turen? Har aldri opplevd det selv, og har hatt både hung og katt i barndommen! 

 Nå blir det eventyrkveld, her er nemlig ikke fillmkveld valgfritt, heller obligatorisk om man vil komme seg igjennom dagen. Jeg har ikke noe imot det, og skal derfor skynte meg litt her borte – klessalg krever jammen meg tålmodighet! Jeg må bare vise dere dette utrolig kule bildet som tante har brodert, slikt vil jeg også ha – og det skal jeg få! Hun skal lage ett til meg, og jeg får selv velge motiv. Så, hva bør jeg ha? Jeg kan gjerne ha “dra til helvete”, men vil ha noe unikt. Og litt bitchy da. Har litt lyst å skrive “barbie & ken” , men det kan være så myye. Den som kommer med det beste tipset får en link (OM personen har blogg – om ikke kan jeg eventuelt linke til insta.

 

Filmtid, heey! 

 

186 kommentarer

Siste innlegg