rørende bilder

Dere har sikkert skjønt til nå at jeg virkelig nyter å søke rundt på internett etter spennende bilder, og slik jeg har forstått det liker dere det når jeg deler videre på bloggen! Noe jeg alltid blir ekstra interessert i må være bilder av unike hendelser, og da gjerne bilder som gjenspeiler det gode i mennesket. Jeg tror vi alle trenger å huske på hvor mye bra vi kan oppnå, og hvor mye man kan gjøre for andre!

 Obs! Noen av bildene har tekst på engelsk, så disse trenger vel egentlig ingen forklaring. Om noen lesere ikke er så gode i engelsk og til neste gang vil ha en beskrivelse under disse bildene også, legg igjen en kommentar så fikser jeg det. 

Slike bilder som dette varmer hjertet mitt. Jeg tror et av de sterkeste båndene som finnes må være mellom hund og eier, det har jeg selv efart – man er bestevenner, og man finner ikke bedre støtte enn hos hunden sin. 

Det er sjeldent jeg får tårer i øynene av bilder, men se på dette over her, da! Noe så fantastisk fint. Og se hunden i sklien, haha! Helt fantastisk at de ble reddet, jeg har selv tenkt tanken flere ganger at jeg bør dra ned til Kina og bare kjøpe opp alle som er på vei for å bli slaktet. 

En hund tar et siste farvell med sin partner i polititjenesten, som mistet livet på jobb uken før. Utrolig sterkt! 

Likte du innlegget? Skriv gjerne en kommentar, eller del det! Slikt som dette vil jeg fortsette med, men kjipt om det kun er lille nerden Sophie som finner dette interessant, hehe. 

 

89 kommentarer

Siste innlegg