photoshoot for sangen min

kjole fra nelly HER (reklamelenke)


Dette har vært en produktiv og fin lørdag! Jeg har vært på shoot for å ta bilder i sammenheng med sangen min, altså bildet som kommer til å være på spotify, itunes, youtube osv. Jeg har faktisk valgt å ikke ha musikkvideo fordi jeg vil fokuset skal være på sangen, og bildene vi tok idag var også veldig enkle – det er viktig å holde rett fokus! Jeg har signet en avtale på 3 singler i første omgang, og for låt nummer to tenker vi kanskje musikkvideo og å gjøre litt mer ut av det. . Men, jeg vil heller starte forsiktig, og gjøre ting ordentlig! 

I går ba jeg dere lesere gjette på hva tittelen på låten min er, og utrolig nok hadde en av dere helt rett! Så, svaret ligger altså i kommentarfeltet, uten at jeg vil røpe noe her enda. . Men, nå er det 3 uker igjen til den kommer ut, og jeg gleder meg sånn!

 

De eneste som har hørt sangen nå utenom teamet som står bak er min venninne Martine som var på besøk fra Stavanger, så fikk kjæresten min høre den for første gang i går. Han liker egentlig ikke slik musikk så det var utrolig nervepirrende, men heldigvis ble den godkjent og han ble veldig positivt overassket! Men jeg er helt ærlig mest nervøs på å høre deres tilbakemeldinger – det blir nok veldig ulikt hva dere tipper, så flere tenkte det kom til å bli noe som Lana del Rey eller Miley Cyrus, og nei – det er egentlig ingen av delene! Spennende, spennende. .


Nå skal jeg på matbutikken og handle, voksen som man har blitt. . 

 

48 kommentarer

Siste innlegg